موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

استخدام وکیل خانوادگی

استخدام وکیل خانوادگی

خانواده بی شک مهمترین و اصلی ترین واحد سازنده اجتماع است و اکثر رفتارهای مثبت و منفی که افراد از خود بروز می دهند ریشه در تربیت و فرهنگ خانواده دارد و به همین دلیل اکثر تنش ها در خانواده ها با استخدام وکیل خانوادگی مجرب و متخصص به سرانجام خوبی خواهد رسید وکیل خانوادگی آشنا به موضوعات حقوقی خانواده انتخابی هوشمندانه خواهد بود

تغییر سبک زندگی و نفوذ شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین بیشترین تاثیر را در روابط خانوادگی داشته است و چون سرعت این تغییرات بسیار بیشتر از توانایی سازگاری انسانها با آن است مشکلات فراوانی در روابط خانوادگی افراد بروز می کند که ضرورت مشاوره با کارشناسان آنلاین خانواده و یا حتی استخدام وکیل خانوادگی توانا را اجتناب ناپذیر می کند.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مزایای داشتن وکیل خانوادگی

هنگام بروز مشکلات و دعاوی خانواده، استخدام وکیل خانوادگی می تواند در اقدام به موقع تاثیر گذار باشد زیرا بدون اتلاف وقت و طی نمودن پروسه اداری  می توانید با وکیل خانواده تماس گرفته و مشکل را مطرح و پیگیری پرونده را از او بخواهید.

به موجب قراردادی که با  وکیل خانوادگی منعقد نموده اید حق اقامه دعوا و دنبال نمودن امور حقوقی اعضای خانواده را به او سپرده و دیگر نگران رسیدگی و نتیجه پرونده نخواهید بود.

گستردگی حیطه کاری و تخصصی وکیل خانواده در دعاوی حقوقی می تواند به دغدغه های شما در این زمینه پایان دهد.

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

 

 خصوصیات وکیل خانواده خوب

وکیل خوب خانواده وکیلی است که دارای تخصص و تجربه در اقامه رسیدگی به دعاوی حقوقی و خانواده را دارا باشد و بیشتر به پرونده هایی که در حیطه موضوعات طلاق، مهریه، نفقه، حضانت و ... رسیدگی نموده باشد لازم به ذکر است در استخدام وکیل خانوادگی توجه ویژه ای به سوابق کاری و تجربه وی در موفقیت در پرونده ها داشته باشید.

خصوصیاتی که در هنگام استخدام وکیل خانوادگی باید مورد توجه قرار دهیم :

وکیل شخصی باید در مسائل حقوقی خانواده دارای دانش علمی و دانش نظری باشد یعنی علاوه بر اطلاع از مواد قانونی و حقوقی خانواده و تسلط و اشراف بر آن داشته و علم بر چگونگی پیگیری و اعتراض و سخنوری در دادگاه را در دفاع از موکل خود را دارا باشد.

حسن سابقه وکیل از دیگر موارد قابل توجه در استخدام وکیل خانوادگی است.

موفقیت در رسیدگی به پرونده های گذشته.

رعایت انصاف در عمل داشته باشد، بطوریکه بکوشد طرفین دعوای خانوادگی را به صلح و گذشت دعوت نماید.

 

هزینه وکیل خانواده

میزان حق الوکاله در استخدام وکیل شخصی، به صورت کلی تابعی از توافق و قرارداد طرفین است وکیل و موکل بعد از ملاقات، بررسی مدارک، شرایط پرونده ، میزان کار، نوع پرونده نسبت به میزان حق الوکاله پرداختی از طرف موکل با هم توافق خواهند نمود و وکیل با توجه به تخصص خود در موضوع پرونده و میزان موفقیت در آن، مبلغی را به عنوان حق الوکاله مشخص می کند و در وکلایی که به عنوان وکیل خانوادگی مشغول به کار هستند تمامی هزینه های پرداختی از طرف موکل به صورت توافقی است و مطابق قراردادی است که بین وکیل و موکل در ابتدای شروع فعالیت وکیل منعقد می شود این قرارداد در سه نسخه تنظیم که یک نسخه به دادگستری یک نسخه به وکیل و یک نسخه نیز توسط موکل نگهداری می شود. این وکالت نامه ها دارای آرم سربرگ و آرم کانون وکلا ی دادگستری است و دارای شماره و سری می باشند و در آنها اطلاعات شخصی همچون نام  نام خانوادگی موکل و محل اقامت موکل و وکیل و موضوع وکالت، حدود اختیارات وکیل و نحوه پرداخت حق الوکاله و امضای موکل و وکیل در آن دیده می شود.

شرایط استخدام وکیل خانواده

برای حل مشکلات حقوقی بهترین و هوشمندانه ترین اقدام استخدام وکیل خانوادگی مجرب و متخصص در امور حقوقی است. بسیاری از افراد در جامعه بدون در نظر گرفتن سختی ورود به حل و فصل دعاوی حقوقی و کیفری خود را وارد این پروسه می کنند و در این مسیر با توجه به گستردگی موضوعات حقوقی و پیچیدگی قوانین در مسیر احساس درماندگی میکند.

شرایطی که یک وکیل خوب باید دارا باشد تا  بتواند در گشایش موضوعات پیش آمده کمک و راهنمایتان باشد:

  • دارا بودن تخصص کافی
  • تجربه و علم مناسب درباره ی موضوع پرونده
  • عدم تعهد به اخذ نتیجه به نفع متهم
  • امین و درستکار
  • موکل را از انتخاب مسیر بیراهه و خلاف باز دارد
  • امانت داری، رازداری و صداقت

 استخدام وکیل خانواده

بهتر است قبل از عقد قرارداد و استخدام وکیل شخصی  اطلاعاتی را در مورد وکیل مورد نظر خود دریافت نمایید و حیطه تخصصی وکیل مورد نظرتان، میزان حق الوکاله های دریافتی وی و توانایی در بکار گیری از قوانین حقوقی جهت دفاع از موکلین خود تا بتوانید به عنوان وکیل خانواده به او اعتماد کنید و سرنوشت پرونده های حقوقی مربوط به خانواده خود را به او بسپارید را مورد بررسی قرار دهید.

در انتخاب وکیل مورد نظر بیش از اندازه به تبلیغات توجه نکنید و با ارتباط با موسسه های حقوقی معتبر می توانید از مشاورین و کارشناسان در این امر راهنمایی بخواهید و با استخدام وکیل شخصی  مجرب و متعهد، وکالت امور حقوقی خود و خانواده خود را به او بسپارید.

سن و جنس وکیل نمی تواند مشخصه ای خوب برای تصمیم در استخدام وکیل شخصی  باشد بیشتر به تخصص و موفقیت وی در پرونده دقت کنید و نگاهی از روی احساسات و عدم آگاهی را از خود دور نمایید.

این موسسه حقوقی جهت انتخابی درست در استخدام وکیل شخصی بستری را فراهم نموده است تا بتوانید با ارتباطی آسان با کارشناسان و مشاورین حقوقی، وکلای پایه یک متخصص و متعهد را جهت استخدام وکیل شخصی به شما معرفی نمایند و شما را از دغدغه درگیری های مسیر پر پیچ و خم موضوعات حقوقی ایمن نمایند.

مشاوره حقوقی طلاق 
وکیل طلاق 
تقسیط اسان مهریه توسط  وکیل مهریه 
ساده ترین روش برای مطالبه وصول مهریه 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

موضوع اختیار کردن وکیل خانوادگی به نوعی مرتبط به اجباری بودن وکالت برای آحاد افراد یک جامعه میباشد امری که در کشور ما متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است وجود وکیل خانوادگی قاعدتاً علاوه بر دسترسی سریع به وکیل مورد اعتماد برای شخص وکیل نیز که از تمامی موارد شخصی و حقوقی خانواده آگاه است امکان دفاعی دقیقتر را فراهم می آورد
مطابق آخرین اصلاح قوانین و مقررات خانواده یعنی قانون حمایت خانواده مصوب سال 1391/12/1 رسیدگی به امور و دعاوی زیر، درصلاحیت دادگاه خانواده است؛ که این دعاوی، دعاوی خانوادگی یا دعاوی خانواده نام دارند در ادامه ضمن ارایه تعریف دعاوی خانواده به مهم ترین مصادیق آن اشاره می شود :   1) انحلال نکاح و عقد ازدواج  منظور از انحلال عقد نکاح یا عقد ازدواج به عنوان یکی از مهم ترین دعاوی خانوادگی، همان پایان دادن عقد ازدواج است که به طرق مختلف ممکن است رخ دهد:  الف - طلاق به درخواست مرد :  مطابق ماده 1133 قانون مدنی و مقررات شریعت اسلام مرد بدون نیاز به دلیل هر وقت بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد که البته قبل از اقدام به جریان صیغه طلاق باید به دادگاه خانواده مراجعه نموده و به وسیله دادخواست طلاق تشریفات لازم را در خصوص صدور حکم و اجازه طلاق انجام دهد.   ب - طلاق به درخواست زوجه : هرچند که مطابق قانون اصولاً و ابتدائاً زن حق طلاق ندارد اما دلایل زیادی وجود دارد که زن و زوجه هم می تواند از دادگاه خانواده تقاضای طلاق نماید.   ج - طلاق توافقی : در این نوع طلاق زن و شوهر در خصوص کلیه حقوق و تکالیف ناشی از زندگی مشترک توافق نموده و به اتفاق و با توافق یا مستقیم به دادگاه خانواده مراجعه می نماید و یا اینکه در صورت عدم امکان و عدم تمایل به مراجعه شخصی به دادگاه خانواده، برای طلاق توافقی به دو وکیل متخصص دعاوی خانواده و طلاق توافقی وکالت می دهد. لازم به ذکر است مطابق شرایط جدید،طلاق توافقی، با تشریفات و پیچیدگیهای خاصی قابل انجام است.    د - فوت هر یک از زوجین : این نیز خود یکی از راه های انحلال قهری عقد نکاح است.به عبارت دیگر بعد از فوت زن یا شوهر عقد نکاح در عین حال که پایان می یابد واجد اثرات و ویژگی هایی می شود که در قالب حقوق خانواده قابل بررسی و مطالعه و بعضاً اتخاذ تصمیم از سوی دادگاه خانواده ضرورت پیدا می کند.مثل مقررات راجع به ارث و مهریه و عده و سقوط اذن ازدواج فرزندان و بسیاری موارد دیگر.   ه - فسخ نکاح و ازدواج :  عقد ازدواج ذاتاً یک قرارداد است و طبیعتاً مانند هر قرارداد دیگر فسخ، یکی از راه های انحلال و پایان آن است.منظور از فسخ این است که با اراده یک نفر به دلایل قانونی یکی از زوجین حق داشته باشد که قرارداد را منحل نماید.مثل فسخ به دلیل تخلف از شرایط ضمن عقد و یا فسخ به دلیل وجود خیارات قانونی (منظور از خیارات قانونی اختیاراتی است که قانون گذار به یکی از طرفین برای فسخ معامله داده است).خیارات قانونی یا همان اختیار فسخ معامله در عقد نکاح دقیقا مانند سایر قرادادها نیست و محدودیت هایی دارد. البته خود عقد نکاح هم یک قرارداد کاملا آزاد نیست و تحت شرایط سخت گیرانه ای انجام می شود(اختیارات فسخ معامله در عقد نکاح عبارنتد از خیار عیب، خیار تدلیس و خیار تخلف از شرط ضمن عقد).   و - بطلان عقد نکاح :  اگر عقد نکاح به هر دلیلی مغایر و مخالف با قانون و شریعت واقع شود یک یا هر دو طرف می توانند از دادگاه خانواده تقاضای ابطال یا بطلان عقد نکاح را بنمایند مثل موردی که بعد ار عقد زن یا شوهر پی میبرند که از محارم هم هستند.   ز - بذل مدت : این طریق انحلال خاص ازدواج موقت است و استثنائاً نیاز به رسیدگی و دخالت دادگاه خانواده ندارد و متقاضی می تواند با مراجعه به دفتر خانه مجری ازدواج موقت و یا حتی خود راساً صیغه آن را جاری و عقد ازدواج موقت یا همان متعه و صیغه را بی اثر کند.      اطلاع از مراحل، مدارک و شرایط جدید طلاق توافقی    2- مطالبه و اجرای مهریه  مهریه یکی از مهم ترین مصادیق دعاوی خانوادگی بوده و از ارکان عقد نکاح در حقوق ایران و اسلام است و منظور از آن مالی است که ضمن عقد دایم یا موقت مشخص می شود و بدون نیاز به پرداخت آن حین عقد و همزمان با عقد نکاح ، مرد پرداخت ان را تعهد میکند.مهریه تاسیس متفاوتی از شیر بها است و شیر بها ریشه در عرف داشته و هیچ مبنای قانونی ندارد.مطابق قانون مدنی در ماده 1082 زن به مجرد عقد مالک مهر می شود و می تواند هر تصرفی اعم از مطالبه یا انتقال در آن بنماید. مطالبه مهریه به دو طریق امکان دارد : الف - مراجعه به دادگاه خانواده و تقدیم دادخواست مطالبه مهریه، که در این فرض خواهان یعنی همان زوجه میتواند به همراه دادخواست مطالبه مهریه تقاضای توقیف اموال و تامین خواسته نیز بنماید.  ب - مراجعه به اداره اجرای ثبت و تقاضای اجرای مهریه و وصول آن از محل اموال شوهر نکته : در حال حاضر (از دی ماه سال 1398 و اوایل سال 2020 میلادی) با صدور بخشنامه ای از سوی رییس قوه قضاییه ضرورتاً باید متقاضی مطالبه مهریه در ابتدا به اداره اجرای ثبت مراجعه نماید و پس از ان در صورت عدم امکان معرفی مال دادخواست خود را تقدیم دادگاه خانواده بنماید. نکته : مهریه مانند هر مال دیگری به ارث میرسد پس زنی که در دوره حیات خود مهریه زا مطالبه ننموده است بعد از فوت، وراث او می توانند مهریه را از شوهر مطالبه نمایند.نکته جالب اینکه این وراث می توانند فرزندانی باشند که مهریه را از پدر خود مطالبه می کنند و جالب تر اینکه یک چهارم مهریه متعلق به خود زوج است. نکته : در خصوص مطالبه مهریه و توقیف اموال لازم است خواهان و متقاضی بداند که می تواند حسب مورد و با توجه به نوع اقدام به روش های مختلف به زوج برای پرداخت مهریه فشار بیاورد که این عبارتند ار توقیف ملک، توقیف حساب بانکی، توقیف هر نوع مال ( حتی سهام واوراق بهادار و اموال و وجوه متعلق به زوج نزد ثالث) ، خودرو و هر نوع وسیله نقلیه، خط موبایل، تقاضای ممنوع الخروجی بدهکار و در موارد نادری جلب زوج.   3- شروط ضمن عقد نکاح و ازدواج ازدواج یه قرارداد است و ضمن آن می شود هر شرط مشروعی را درج نمود و برای آن ضمانت اجرا تعیین کرد. فقط لازم است بدانید نکاح جز عقود قرادادهایی نیست که نتیجه تخلف از شرط ضمن عقد امکان فسخ نکاح توسط مشروط له ( کسی کخ به نفع او شرط شده) باشد و همانطور که از سند ازدواج نیز برمی آید نتیجه تخلف از شرط ضمن عقد نکاح ایجاد حق طلاق برای زن است. شروط ضمن عقد این امکان را به هر یک از طرفین می دهد که از محدودیت ها و شرایط قانونی عقد نکاح فاصله گرفته و به میل و سلیقه خود شرایطی را ضمن عقد درج نماید. مانند اینکه حق تعیین اقامتگاه و محل زندگی بازن باشد یا حق طلاق بدون اینکه از مرد سلب شود برای زن هم وجود داشته باشد یا زن امکان استقلال به مشاغل بخصوصی را یا امثال تحصیل در رشته های معینی بدون هیچ گونه محدودیتی داشته باشد.   4- اجازه ازدواج مجدد برای مرد: اصولا مرد به موجب الزامات قانونی حق ازدواج دائم بدون اذن همسر اول یا دادگاه را ندارد و در صورتی که به هر دلیل بخواهد با وجود همسر اول مجددا ازدواج نماید و در صورتی که همسر اول به وی این اجازه را ندهد باید به دادگاه خانواده مراجعه نموده و تقاضای اذن در ازدواج نماید این نیز خود یکی از موارد دعاوی خانواده است.     5- حضانت و ملاقات فرزندان مشترک : یکی دیگر از موارد دعاوی خانوادگی دعوای حضانت و ملاقات برای ابوین (پدر و مادر) است. به موجب این حق که البته جنبه تکلیف هم دارد، حضانت یعنی نگهداری و مراقبت از فرزند پسر و دختر تا پایان سن 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر است. در زمانی که یکی از والدین عهده دار حضانت است دیگری یا با توافق یا حکم دادگاه خانواده حق ملاقات دارد. نکته : جد پدری و نزدیکان دیگر برخلاف آنچه در فیلم ها و سریال های فاقد کارشناسی دیده می شود در هیچ فرضی حق حضانت و ملاقات ندارد. مگر اینکه خود طفل یا صاحب حق حضانت بخواهد. نکته : در صورت فوت یکی از ابوین حضانت بی قید و شرط با دیگری است. نکته : آنچه از قانون برمی آید هرچند عجیب این است که بعد از 15 سال تمام برای پسر و 9 سال تمام برای دختر به جهت خروج از حضانت و بلوغ آن فرد خود تصمیم می گیرد که به همراه چه کسی زندگی کند، که می تواند هیچ یک از پدر یا مادر نباشد.   6- سلب و لغو حضانت: هر یک از ابوین (پدر یا مادر) که در دوره ی استحقاق داشتن حق حضانت نیست و مدعی است که دیگری صلاحیت و شایستگی حضانت و نگهداری از اطفال را ندارد می تواند از دادگاه خانواده با تقدیم دادخواست و البته داشتن وکیل خوب عاوی خانوادگی تقاضای سلب حضانت یا لغو حضانت بنماید که از جمله این دلایل می تواند از امکان نداشتن وقت کافی برای تربیت و نگهداری فرزند، عدم داشتن توانایی مالی لازم برای اداره خود و فرزند مشترک، نداشتن شغل مناسب، اشتغال به حرفه ای خارج از عرف و در نهایت زندگی در محیط و فضای نامناسب و غیر اخلاقی و یا هر دلیل دیگری از این دست نام برد.   7- نفقه و هزینه های زندگی زوجه: از ضروریات و اقتضاعات عقد نکاح تکلیف پرداخت هزینه های زندگی یا همان نفقه از سوی مرد است. در صورتی که مرد نفقه زن را پرداخت نکند علاوه بر به وجود آمدن حق طلاق برای زن تحت شرایطی این امکان وجود دارد که زن با مراجعه به دادگاه خانواده و تقدیم دادخواست مطالبه نفقه، مبلغ آن را با نظر کارشناس از مرد دریافت نماید. نکته : مصادیق نفقه عبارت است از: خوراک، پوشاک، مسکن و هزینه های درمان و شامل موارد دیگر مثل هزینه سفر، شرکت در کلاسهای ورزشی، اعمال جراحی زیبایی و مواردی از این دست که عرف آن را غیرضروری می داند نیست. نکته : مطابق یک رویه غلط و غیر منطقی سالهاست که علارغم وجود تورم و بالارفتن هزینه های زندگی مبلغ نفقه حوالی عدد حدودا 1 میلیون تومان درماه باقی مانده و به همین دلیل زوج خیلی تمایلی به مطالبه آن ندارد. نکته : عدم پرداخت نفقه از سوی مرد می تواند منجر به ایجاد حق طلاق برای زن بشود نیز از سوی قانون گذارندادن نفقه یا ترک انفاق جرم دانسته شده است.   8- مطالبه نفقه اقارب و نزدیکان: بارزترین مصداق مطالبه نفقه اقارب و نزدیکان امکان مطالبه نفقه از سوی فرزندان به طرفیت پدر است این نیز از جمله دعاوی خانواده و در صلاحیت دادگاه خانواده و البته بسیار شبیه نفقه زوجه است اما تفاوت هایی بین این 2 وجود دارد از جمله اینکه در تعیین نفقه زوجه شان زن در نظر گرفته می شود و در تعیین نفقه اقارب توانایی مالی فرد پرداخت کننده نفقه مد نظر خواهد بود. نکته: منظور از اقارب هر خویشاوند نسبی است و فقز شامل فرزند نمی شود پس متصور است خواهر یا برادر یا دخترعمو و پسرعمو یا حتی عمو، عمه و خاله از فردی تقاضای نفقه کند.   9- الزام به تمکین زوجه و اثبات نشوز : منظور از تمکین ضرورت تبعیت و اطاعت از دستورات مرد در زندگی توسط زن (زوج) است. مصادیق تمکین و ضرورت اطاعت تحت عنوان تمکین عام و خاص نامگذاری شده است که منظور از تمکین عام، بودن و حضور داشتن زن در منزل انتخابی شوهر و منظور ای تمکین خاص داشتن رابطه خاص زن و شوهر است. اگر زنی از شوهر خود تمکین نکند متصف به صفت نشوز می شود و او را ناشزه می گویند. نکته : نشوز این است که به آن زن نفقه تعلق نمی گیرد و مرد می تواند به همین دلیل تقاضای ازدواج مجدد نماید. نکته : بین دو دعوای نفقه و تمکین ارتباط تنگاتنگی وجود دارد که قبل از اقدام مشورت با وکیل خوب خانواده را ضروری می نماید.   10- نامزدی و خسارت ناشی از برهم زدن آن: منظور از دوره نامزدی در عرف زمانی است که زن و شوهر عقد کرده ولی زندگی مشترک را آغاز نکرده و اما منظور قانون گذار از دوره نامزدی دوره قبل از عقد ازدواج است و به عبارت دیگر در سیستم حقوقی ایران دوره ای تحت عنوان دوره عقد تا شروع زندگی مشترک و عروسی وجود ندارد.پس به تعبیر قانونی دوره نامزدی زمانی است که مذاکرات قبل از عقد و شکل گیری رابطه عاطفی و مرحله آشنایی در جریان است. گذشته از اینکه به تغییر قانونی وعده ازدواج ایجاد علقه زوجت نمی کند و تعهد به ازدواج تکلیفی یا حقی برای طرفین ایجاد نمی نماید. اگر مرد یا زن به هم هدیه ای بدهند این هدیه در قالب عقد هبه یا بخشش تفسیر می شود و مطابق مواد 1034 به بعد قانون مدنی امکان استرداد هدایای دوران نامزدی وجود دارد این از جمله دعاوی خانواده است و در صلاحت رسیدگی دادگاه خانواده.   11- مطالبه و استرداد جهیزیه: از جمله دیگر دعاوی خانواده و عناوین در صلاحیت دادگاه خانواده می توان دعوای استرداد و مطالبه جهیزیه را نام برد. منظور از جهیزیه اموال، کالاها و اشیایی است که توسط روجه و خانواده وی مطابق عرف و رسم جاری زن با خود به خانه شوهر برد. بعد از اینکه به هر دلیلی زن و شوهر در یک مکان زندگی نکته و فارغ از اینکه ترک منزل توسط زن موجه باشد یا نباشد زن حق بردن جهیزیه خود به مکان مورد نظر خود را دارد این اتفاق حتی می تواند قبل از وقوع طلاق بیفتاد. نکته : در طول زندگی مشترک و آن زمانی که زن تصمیم به بردن جهیزیه می گیرد هر آن چیزی که موجود باشد متعلق حق وی قرار می گیرد و حق ندارد نوسازی وسایل را از شوهر بخواهد یا عوض یا مبلغ یا جایگزین آن را مطالبه کند. چه بسا مواردی که زن تصمیم به بردن جهیزیه می گیرد چیز قابل توجهی از آن موجود نباشد و اسباب موجود در منزل توسط فرد خریداری شده باشد که البته زن نسبت به آنها حق ندارد.     12- تهیه مسکن مستقل : زن و زوجه می تواند در صورتی که مدعی وجود حذف ضرر به جان یا مال یا آبروی خود از سمت شوهر باشد از دادگاه تقاضا کند شوهر را مجبور و ملزم به تهیه یک مسکن جداگانه و مستقل یا به تعیین قانون گذار علی حده نماید. چون این امکان و تجویز با نظر قاضی و بامجوز قانونی است زن مستحق دریافت نفقه ماهیانه هم می باشدو عمل وی نشوز محسوب نمی شوددادخواست تعیین مسکن مستقل باید در دادگاه خانواده مطرح شود و این دعوای خانوادگی پس از طی مراحل و اثبات آن در دادگاه با توسل به قوه قهریه دادگاه خانواده به اجرا گذاشته خواهد شد.   13- اثبات واقعه نکاح : زن یا مردی که مدعی وقوع عقد نکاح اعم از دائم یا ازدواج موقت باشد در صورتی که سند ازدواج برای آن صادر نشده و طرف نیز منکر وقوع عقد باشد می تواند اثبات آن را از دادگاه خانواده طلب کند.   14- اجرت المثل ایام زوجیت :  به موجب تبصره ماده 336 قانون مدنی زن می تواند تحت شرایطی اجرت کارهایی که در طول زندگی مشترک و در منزل شوهر انجام داده است را با تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده مطالبه نماید این شرایط عبارت اند از اثبات تبرعی نبودن اعمال و کارها، اثبات کارهای انجام شده، اثبات عدم دریافت مبلغی برای اعمال. نکته : دلیل اجرت المثل نامیدن این تاسیس این است که عمل فرد مستحق اجرت هست ولی برای آن مبلغی تعیین نشده و در قالب عقد اجاره اشخاص نبوده است. نکته : اعمالی که وظیفه زن نیستند ولی نوعاً خانم ها در طول زندگی مشترک آن را انجام می دهند عبارت اند از: شیردادن به نوزاد، نگهداری از نوزاد، تمیز کردن منزل، پخت و پر و شستن لباس ها ذاتاً وظیفه زن نیست ولی خانم ها به دستور و خواست شوهر آن را انجام می دهند. نکته : برای امکان مطالبه اجرت المثل و نوع طلاق یا فوت ضرورت ندارد و در هر حال می تواند آن را مطالبه کرد. دعوای مطالبه اجرت المثل خصوصیات و ظرایفی دارد و به همین دلیل ضروری است قبل از هر نوع اقدام با یک وکیل دعاوی خانواده مشورت شود.     15- دادخواست ممنوع الاخروج کردن فرزند : پدر هر وقت بخواهد فرزند زیر 18 سال خود را اعم از دختر یا پسر ممنوع الاخروج کند به اداره گذرنامه مراجعه نموده و در زمان کوتاهی به خواست خود دست می یابد اما مادر در صورتی که نیاز باشد به هر دلیلی از خروج فرزند مشترک از کشور جلوگیری کند باید به دادگاه خانواده مراجعه نموده و دادخواست لازم را به دادگاه تقدیم کند. دادگاه نیز پس از رسیدگی و احراز ضرورت و فوریت دستورات لازم را صادر می نماید.   16- رفع ممنوع الاخروجی : بسیار پیش می آید که پدر یا مادر از طریق دادگاه یا اداره گذرنامه فرزندان مشترک را ممنوع الاخروج می نمایند در نقه مقابل والد دیگر می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده و تقدیم دادخواست جلوگیری از ممنوع الاخروجی و رفع ممنوع الخروجی دادخواست لازم ا در این خصوص به دادگاه تقدیم نموده و حکم مقتضی اخذ نماید. نکته : دعوای رفع ممنوع الاخروجی فرزند در چنین فرض بسیار پیچیده و فنی مستلزم داشتن تجربه است. اکیدا توصیه می شود بدون مشورت و همراهی یک وکیل با تجربه دعاوی خانواده وارد این دعوا نشوید.     17- امور راجع به غائب مفقود الاثر (موت فرضی) : اگر کسی به مدت طولانی غادب باشد و از حیات و ممات او خبری در دست نباشد و اموالی برای وی وجود داشته باشد نزدیکان با طی مراحل و تحت شرایطی می توانند از دادگاه خانواده تقاضا کنند حکم تصرف موقت در اموال غائب و پس از آنحکم موت فرضی را صادر نماید. یعنی فرض را بر فوت شدن فرد گذشته و اموال او به ارث برسد.   18- نسب و عزل قیم : کسی که ولی قهری (پدر و جد پدری) ندارد و صغیر است و یا از دوران صغر خارج شده ولی حکم رشد وی هم صادر نشده برای انجام امور مالی و اداره اموال نیاز به قیم دارد اصولا دادسرای ویژه سرپرستی با در نظر گرفتن مصلحت فرد محجور یکی از نزدیکان را به عنوان قیم تعیین می نماید ولی اگر بعد از نسب قیم فردی مدعی عدم صلاحیت قیم باشد و یا اداره سرپرستی به هر دلیلی از نسب و تعیین قیم امتناع ورزد (مثل اینکه معتقد باشد فرد محجور وحی دارد) می توان با تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده تقاضای نسب و تعیین قیم و یا در صورت اعتقاد به عدم صلاحیت قیم تقاضا ی عزل قیم یا تعیین امین را نمود.   19- عزل ولی قهری : نسبت ولایت قهری همانطور که از نام آن بر می آید قهری، غیر اراده و اتوماتیک وار است به محض اینکه نوزادی متولد می شود تا پایان سن رشد پدر او ولی قهری اش است و اگر پدر فوت کند پدر پدر ( جد پدری) ولی قهری شناخته می شود و این نیاز به تصمیم یا عزل یا قبول یا تعیین هیچ شخص یا مقام یا مرجعی ندارد و در واقع ولایت قهری تکلیف پدر یا پدربزرگ است اما درصورتی که فردی مدعی عدم صلاحیت ولی قهری باشد می تواند به موجب یک دادخواست عزل ولی قهری را از دادگاه خانواده تقاضا نماید.   20- اثبات و نفی نسب : هر فردی که مدعی باشد با شخص مشخصی نسبت فامیلی و خونی و نسبی دارد برای اثبات آن باید درخواست خود را در قالب نفی نسب به دادگاه خانواده بدهد و این نیز از جمله دعاوی خانواده است. در مقابل اگر کسی منکر داشتن رابطه فامیلی و نسبی با دیگری باشد درخواست خود را تحت عنوان نفی نسب در دادگاه خانواده مطرح می کند. نتیجه دعوای اثبات نسب یا نفی نسب در گام بعدی اصلاح شناسنامه و وارد شدن یا خارج شدن نام خوانده از زمره خویشاوندان و افراد دارای نسب والد و فرزندی با خواهان است.
با سلام و احترام، همه ما بارها و بارها دیده ایم که اشخاصی در اطراف مان صفر تا صد زندگی اداری و حقوقی خویش را به وکلایی سپرده اند تا روند اداری ایشان را به انجام برساند؛ اموری مانند حل مشکلات گمرکی، حضور در جلسات دادگاه ، دفاتر اسناد رسمی ، بانک و ... و این وکلا به زبان سادذه بعنوان وکیل خانوادگی و خصوص افراد شمرده می شوند . با توجه به گستردگی روابط اجتماعی افراد سپردن زمام امور به وکیل یکی از کارهایی است که می تواند تا حد زیادی به ما فراق خاطر بدهد اما باید دانیم که قبل از سپردن زمام امور به چنین وکلایی باید نسبت به ایشان آشنایی کاملی داشته و بعد از آن اقدام نماییم . یکی از راه های شناخت وکیل مجرب دانستن رزومه کاری وی و اطلاعاتی است که دیگران درباره او دارند ، پس باید اعتاد لازم را در درجه اول بدست آورده و بعدا نسبت به سپردن روال اداری کار به ایشان اقدام نمائید . خوشبختانه موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که رزومه ای درخشان بین کاربران خود داشته و توانسته در سال های اخیر اعتماد متقابل مردم عزیز را جلب نماید لذا همگان می توانید با خیال راحت با ایشان ارتباط برقرار نمایید.
مشاوره ارزان و در دسترس سریع با وکلای مجرب و در سطح بالا از مزایای سایت وکیل تلفنی است
سلام بروز مشکلات و دعاوی خانواده، استخدام وکیل خانوادگی می تواند در اقدام به موقع تاثیر گذار باشد زیرا بدون اتلاف وقت و طی نمودن پروسه اداری می توانید با وکیل خانواده تماس گرفته و مشکل را مطرح و پیگیری پرونده را از او بخواهید.
در بسیاری از کشورها برای انجام کوچکترین و ابتدایی ترین امور روزمره از جمله خرید و فروش های خرد و تنظیم قراردادهایی هرچند کوچک از مشاوره های وکلا استفاده میشود و در وافع هرفردی برای خود وکیل مشخصی دارد که با پرداختن هزینه هایی نه چندان کم همواره از مشورت های آنان کمک میگیرند چقدر خوب که در کشور ما به تازگی استفاده از مشاوره های تخصصی در حال رایج شدن است و خوشبختم که با موسسه خوب وکیل تلفنی در این زمینه آشنا شدم
مشاوره ارزان و در دسترس سریع با وکلای مجرب و در سطح بالا از مزایای سایت وکیل تلفنی است
با سلام خانواده بی شک مهمترین و اصلی ترین واحد سازنده اجتماع است و اکثر رفتارهای مثبت و منفی که افراد از خود بروز می دهند ریشه در تربیت و فرهنگ خانواده دارد و به همین دلیل اکثر تنش ها در خانواده ها با استخدام وکیل خانوادگی مجرب و متخصص به سرانجام خوبی خواهد رسید وکیل خانوادگی آشنا به موضوعات حقوقی خانواده انتخابی هوشمندانه خواهد بود تغییر سبک زندگی و نفوذ شبکه های اجتماعی و ارتباطات آنلاین بیشترین تاثیر را در روابط خانوادگی داشته است
زمانی که مشکلات حقوقی که در زمینه مسائل حقوقی خانوادگی به وجود می‌آیندافراد زمان زیادی را صرف حل‌کردن این مشکلات کنند. در چنین شرایطی یکی از بهترین راهکارهایی که پیش روی شما قرار دارد استفاده از خدماتی است که توسط یک وکیل خانواده به شما ارائه می‌شود این وکلا معمولا دارای تجربه بالایی در زمینه مسائل حقوقی خانوادگی هستند و همین عامل نیز می‌تواند در حل مشکلات شما بسیار کمک‌کننده باشد.سایت وکیل تلفنی با در اختیار داشتن وکلای خانواده ی خانم وآقا می توانند به شما به صورت آنلاین و تلفنی کمک کنند
باسلام وکیل شخصی هست که با داشتن پروانه وکالت رسمی از نهادهای قانونی میتواند در محاکم به دفاع پرداخته و یا پیگیر امور اداری شود. اما وکیل به دو معناست،وکالت عام و وکالت خاص.وکالت در معنای عام همان وکالت دادن محضری یا انتخاب افراد برای انجام امری غیر تخصصی و بدون نیاز به پروانه وکالت است و این در حالی است که مثلا برای فروش خودرو نیاز نیست حتما فروشنده وکیل دادگستری باشد بلکه با یک وکالت ساده میتوان هر فردی را وکیل قرار داد. دیگر نکته این است که وکیل عام کاری تخصصی انجام نمیدهد و برای پیگیری امور اداری است. اما وکالت در معنای خاص ان یعنی کسی که با داشتن مدرک حقوقی و پروانه فعالیت یا وکالتنانه رسمی که هز کانون وکلای دادگستری و با مرکز وکلای قوه قضاییه صادر شده به فعالیت میپردازد.وکیل در این معنا خاص است چرا که میتواند به دفاع در محاکم و ارائه دلیل بپردازد. وکیل خانوادگی هم از همین نوع است.چرا که باید دارای دانش حقوقی باشد تا پاسخگوی مشاوره ی افراد خانواده باشد و از طرفی پروانه وکالت داشته باشد تا بتواند در صورت نیاز به دفاع،در محاکم حاضرشده و انجام وطیفه کند. البته موردی دیگر هم در قانون بنام وکالت اتفاقی وجود دارد که افراد میتوانند احدی از خویشان که دانش حقوقی دارد ولی پروانه وکالت ندارد را برای دفاع و انهم فقط یکبار به کانون وکلا یا مرکز وکلای مربوطه در ان استان معرفی کنند و پس از اجازه کانون یا مرکز مربوطه این فرد فقط برای همان مورد اجازه حضور و دفاع در محکمه را خواهد داشت و به نوعی وکیلی خانوادگی خواهد بود. سعید ربیعی
به نام خدا اکثر مردم به دلیل ترس از هزینه های وکیل و شایعات موجود، در دعاوی حقوقی و کیفری خود از وکلا استمداد نگرفته و ترجیح می دهند که به تنهایی در دعاوی به طرح دعوا یا دفاع بپردازند. حال آنکه به تجربه ثابت شده است که به دلیل عدم آگاهی از پیچیدگی ها و تخصصی بودن حوزه های حقوقی بعضاً هزینه های بیشتری را متحمل شده و در اکثر مواقع در میانه راه و درست زمانی که پرونده را به یک کلاف سردر گم تبدیل کرده اند به وکلا و مشاوران حقوقی مراجعه می کنند که شاید خیلی دیر شده باشد و در برخی موارد هزینه و زمان بیشتری را در حل و فصل موضوع می طلبند. لذا پیشنهاد اکید میشود از آنجا که اصولاً طرح یک دعوای قضایی یا یک دفاع نیازمند تعیین مسیر و مراحل مختلف است از همان ابتدا با مراجعه به وکلا و مشاوران حقوقی کار را هم برای خود و هم برای وکلای خود آسان فرمایید. البته مراجعه به وکیل نیازمند یک فرهنگ سازی است که علی القاعده باید از جانب رسانه ها و ارباب جراید ترویج گردد تا شاهد این حجم از دعاوی واهی و پرونده های سر در گم در دستگاه قضا نباشیم.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی