موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی ورود به عنف

مشاوره حقوقی ورود به عنف

ممنوعیت تعرض به جان مال و حیثیت افراد از مهم ترین اصول قانون اساسی است که جز به حکم قانون؛ نقض آن ممکن نیست. هرگونه ورود قهری و غیر قانونی به منزل و حریم  افراد از مصادیق جرم ورود به عنف بوده و قابل نجازات است. دریافت مشاوره حقوقی ورود به عنف و آگاهی  افراد از مصادیق ورود به عنف و ظرایف قانونی این جرم در حفظ حقوق آحاد جامعه موثر است. 

 

 

چه رفتار هایی مصداق جرم ورود به عنف می باشند؟ و چگونه آنها را تشخیص دهیم؟

بهترین راه برای تبیین و تشخیص مصادیق ورود به عنف دریافت مشاوره حقوقی است. چرا که شرح و بیان دقیق تمام ظرایف جرم ورود به عنف فقط از عهده ی مجرب ترین مشاوران حقوقی ورود به عنف  بر می آید. برای تشخیص اینکه چه رفتارهایی مصداق ورود به عنف هستند ابتدا لازم است تعریف دقیقی از معنا و مفهوم عنف داشته باشیم. دریافت مشورت حقوقی در این زمینه بسیار کارساز است؛به هر روی چنان که از دقت و بررسی در این وادی برمی آید معنای عنف در لغت؛ خشونت و بیرحمی ذکر شده است. بر همین مبنا ورود به عنف؛ در واقع به معنای ورود با توسل به زور و اجبار و بدون رضایت متصرف ملک است. خواه متصرف مالک باشد یا مأذون و یا مستاجر.

در ورود به عنف؛ عنف می تواند هم در مورد اشخاص و هم در مورد اشیا به وقوع پیوندد. چنانکه اگر در هنگام ورود به عنف؛ متصرف در ملک حضور داشته باشد و مورد خشونت و اجبار واقع شود عنف به اشخاص صورت گرفته و اگر ورود به عنف، در غیاب  متصرف مثلا با ورود مجرم از روی دیوار یا با استفاده از نردبان صورت گیرد؛ عنف نسبت به اشیا واقع شده است.

 

robbery

رفتار هایی که مصداق جرم ورود به عنف هستند

 

در مجموع هنگام ارائه ی مشاوره حقوقی و تلفنی ورود به عنف؛ حتما حقوقدان مجرب به این نکته اشاره خواهد کرد که  به هر گونه ورود غیر قانونی و با توسل به زور و اجبار  ورود به عنف اطلاق می شود. خواه عنف مادی باشد و مجرم با شکستن در و پنجره و ضرب و جرح افراد وارد ملک شود و یا عنف معنوی واقع شود و مجرم با هتک حرمت و اعمالی مانند بالا رفتن از دیوار و انداختن کلید وارد ملک خصوصی دیگران شود.

حضور یا عدم حضور متصرف ملک در زمان ورود به عنف  شرط وقوع جرم نیست. چنانکه سرقت که با ورود غیر قانونی  در غیاب متصرف واقع می شود. مسلما  متصرف راضی به ورود سارق  نیست.و این مصداقی از ورود به عنف است.  از دیگر  شروط مهم تحقق عنف این است که خشونت مجرم بر مقاومت مجنی علیه یا مانع موجود غالب باشد.

به طور کلی می توان گفت ورود غیر قانونی و با توسل به زور و اجبار به منزل، مسکن یا ملک خصوصی افراد؛ مصداق ورود به عنف است. این تعریف حتی شامل ورود به عنف به چادری که محل زندگی افراد است نیز می شود. ضابطین دادگستری و ماموران انتظامی نیز به هیچ عنوان  بدون رعایت قانون و اخذ حکم قانونی؛ حق ورود به منازل را  ندارند و در صورت ارتکاب؛ مجازات خواهند شد.

 البته اگر اثبات شود که مامور به دستور مافوقی که صلاحیت صدور حکم ورود به منزل را نداشته؛ ناگزیر به اطاعت امر شده و ورود به عنف نموده است؛ مجازات در مورد مافوق اجرا خواهد شد. به هر حال  در قانون مجازات اسلامی؛ مجازات جرم ورود به عنف، حبس از 6 ماه تا سه سال ذکر شده است.

البته در صورتی که مجرمین دو نفر یا بیشتر باشند  و یکی از آن دو نفر سلاح به همراه داشته باشد؛ این مجازات تشدید شده و یک تا 6 سال حبس خواهد بود. زبده ترین وکلا و حقوقدانان آمادگی دارند برترین مشاوره حقوقی را در زمینه ی ورود به عنف را به شما عزیزان ارائه داده وبا مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته، هر لحظه و هر زمان پاسخگوی دغدغه های شما در این زمینه باشند.

شرط مهم تحقق عنف این است که خشونت مجرم بر مقاومت مجنی علیه  یا مانع موجود غالب باشد.

 

مزایای مشاوره ی حقوقی پیشگیرانه در جرم ورود به عنف چیست ؟

آگاهی کامل از قوانین حقوقی و کیفری علاوه بر  وقوف افراد به حقوق فردی و اجتماعی شان؛ باعث خودداری آنها از تضییع حقوق دیگران شده و خصوصا  ارتکاب جرائم غیرعمد را کاهش می دهد.

در جرمی مانند ورود به عنف؛ آگاهی کامل از تمام مصادیق جرم، ظرایف قانونی وقوع جرم و نحوه و میزان مجازات هر کدام از مصادیق، برای عموم مردم ممکن نیست. اما مشاوره حقوقی ورود به عنف و بهره مندی از دانش و تجربیات ارزشمند مشاوران حقوقی در این زمینه این امکان را به شما می دهد که از ظرایف قانونی این جرم آگاه شده و از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید.

به ویژه آنکه ارائه مشاوره حقوقی رایگان و 24 ساعته نیز این امکان را مهیا نموده که با بیان سوالات و دغدغه های خود درباره ی ورود به عنف حتی در بحرانی ترین شرایط از مشاوره حقوقی سریع برخوردار شوید و با بکارگیری راهکارهای ارائه شده در مشاوره سریع حقوقی از بروز بسیاری مشکلات و تضییع حقوق خود جلوگیری نمایید.

 

 

در خواست مشاوره حقوقی آنلاین در حوزه سرقت

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی رایگان

مشاوره حقوقی فوری

مشاوره حقوقی 24 ساعته

 

مشاوره حقوقی پیشگیرانه در جرم ورود به عنف؛ علاوه بر آگاهی بخشی در مورد حقوق قانونی شهروندان، با بیان شرایط وقوع جرم ورود به عنف و مصادیق آن از ارتکاب نادانسته ی این جرم پیشگیری می نماید. البته پر واضح است که وجود «عمد» در ارتکاب جرم ورود به عنف؛ رکن معنوی جرم است و بدون آن، جرم ورود به عنف تحقق نمی یابد؛ لذا منظور از ارتکاب نادانسته ی جرم، غیر عمد بودن آن نیست.

منظور موقعیت هایی است که فرد مرتکب عملی شده که مصداق جرم ورود به عنف است. اما خود فرد از مجرمانه  بودن عمل خود بی اطلاع است. دریافت مشاوره حقوقی تلفنی ورود به عنف در این مواقع بسیار راهگشاست. همچنین موارد بسیاری وجود دارد که حتی مجنی علیه هم از عنوان جرمی که باعث آسیب به وی شده  و چند و چون پیگیری آن و مجازات مجرمین بی اطلاع است و از طرفی به دلیل عدم دسترسی به وکیل و البته عدم توانایی پرداخت حق الوکاله برای احقاق حق خود دچار سردرگمی می شود.

در اینگونه موارد مشاوره حقوقی تلفنی ورود به عنف و البته دریافت مشاوره حقوقی آنلاین هم بهترین راهکار است.

 

breaking into a privilege

مزایای مشاوره حقوقی پیشگیرانه در جرم ورود به عنف 

 

ما با بکارگیری دانش و تجربه ی کارآزموده ترین مشاورین حقوقی ضمن ایجاد امکان مشاوره حقوقی 24 ساعته و پاسخگویی آنی به ابهامات و سوالات قانونی شما، با ارائه ی موثرترین مشاوره حقوقی ورود به عنف درحل و فصل پرونده های مرتبط با این جرم یاری گرتان هستیم.  

 

در مواجهه با ورود به عنف از چه وکلای حقوقی مشاوره بگیریم؟

از آنجا که زور و اجبار و تهدید از ارکان اصلی وقوع جرم ورود به عنف است در بسیاری موارد مجنی علیه در مواجهه با ورود به عنف دچار شوک و سردرگمی شده و ابتکار عمل را از دست می دهد. در بسیاری موارد نیز مشورت با افراد ناآگاه و حتی وکلای کم تجربه نه تنها مشکلی حل نمی کند بلکه می تواند باعث سردرگمی فرد و تضییع حقوق زیان دیده شود.

در این موقعیت مهمترین گام در جلوگیری از تضییع حقوق مجنی علیه؛ دریافت مشاوره حقوقی ورود به عنف از بهترین حقوقدانان متخصص در حقوق کیفری است. بهره گیری از توان و تجربه ی وکلای متخصص و کاردان در زمینه ی حقوق کیفری، موثر ترین نوشدارو در احقاق حق مجنی علیه است و با توجه به شرایط موجود؛ بهترین راه، دریافت مشاوره تلفنی  حقوقی ورود به عنف از حقوقدانان مجرب است که ضمن دفاع از حقوق وی از با ارائه مشاوره حقوقی تلفنی و پیشگیرانه از تکرار جرم جلوگیری نموده و با دادن آگاهی های لازم قانونی موجبات امنیت روانی و دفاع موثر از مجنی علیه را فراهم آورند.

برترین حقوقدانان کشور مهیای پاسخگویی به سوالات حقوقی شما درباره ی ورود به عنف هستند. ما با  مشاوره حقوقی 24 ساعته ورود به عنف، در تمام شبانه روز آماده ارائه ی راهبردی ترین و موثرترین مشاوره حقوقی ورود به عنف هستیم.

با مشاوره حقوقی 24 ساعته ورود به عنف، در تمام شبانه روز موثرترین مشاوره حقوقی ورود به عنف را دریافت کنید.

 

در مواجهه با جرم ورود به عنف از چه وکلایی و چگونه مشاوره حقوقی بگیریم؟

در مواردی که ورود به عنف با شکستن در و پنجره و تخریب دیوار یا ضرب و شتم متصرفین به وقوع پیوسته و عنف مادی آشکار است؛وقوع جرم ورود به عنف به وضوح مشخص است. اما در برخی موارد همچنان ابهامات عمیقی در وقوع یا عدم وقوع جرم ورود به عنف  وجود دارد. از جمله در فرضی که فرد با توسل به نیرنگ و فریفتن خدمه ی منزل و یا کودکان با حیله وارد منزل می شود و یا صاحب مهمانپذیر بدون اطلاع مسافر و در غیاب او وارد اتاق وی شده شده و وسایلش را بیرون می ریزد.

در این موارد همچنان وقوع یا عدم وقوع جرم ورود به عنف در هاله ای از ابهام است. هر چند عدم رضایت و عدم اجازه متصرف می تواند فرضیه ی وقوع جرم ورود به عنف را قوت بخشد. اما قانونگذار ورود به ملکی که در تصرف دیگریست را تنها با شرایط موجود در ماده ی 691 قانون مجازات اسلامی، قابل مجازات می داند و با فقدان شروط مندرج در این ماده؛ هرچند ورود فرد بدون رضایت متصرف صورت گرفته باشد قابل مجازات نیست.

این ابهامات و بسیاری دیگر از این دست؛ لزوم بهره گیری از راهکار حقوقی تلفنی ورود به عنف را هر چه بیشتر نمایان می سازد. اما نکته ی مهم در اینجا انتخاب مشاور حقوقی خبره و چگونگی دسترسی و دریافت مشاوره ی حقوقی از وی است. ما با بهره مندی از توان و تخصص  برترین حقوقدانان و همگام با پیشرفت روزافزون فناوری ارتباطات امکان ارتباط سریع با وکلای کار آزموده در یافت مشاوره حقوقی آنلاین و البته راهکار های حقوقی آنلاین و رایگان آنلاین حقوقی را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم. 

 

robbery

مواجه با جرم ورود به عنف

 

در بسیاری موارد دسترسی سریع و آنلاین به حقوقدان مجرب و دریافت مشاوره حقوقی ورود به عنف می تواند در پیشگیری از ضرر و زیان بیشتر و دفاع موثر بسیار راهگشا باشد.

 

چگونه بدون آبروریزی و مطلع شدن اطرافیان مشاوره حقوقی ورود به عنف بگیریم؟

معذوریت های موجود در فرهنگ و آداب ما و حساسیت بالایی که در مورد حفظ حیثیت افراد وجود دارد باعث شده در بسیاری موارد شخص مایل نباشد که اطرافیان از ورود به عنف و مورد تعرض واقع شدن حریم خصوصی اش مطلع شوند.

حفظ  و مراقبت از حریم شخصی و خودداری از انتشار مسائل حقوقی شخصی؛  جزو حقوق مسلم افراد است. اما چگونه می توان بدون  آبرو ریزی و مطلع شدن اطرافیان مشاوره  حقوقی ورود به عنف گرفت؟

احترام به حریم شخصی و سعی در حفظ اسرار شخصی افراد؛ همواره مهمترین دغدغه ی وکلای مجرب است. چرا که حفظ اسرار مهم ترین گام در جلب اعتماد افراد است. امکان دریافت مشاوره حقوقی ورود به عنف به شکل های مختلف از جمله مشاوره آنلاین حقوقی، مشاوره حقوقی تلفنی ورود به عنف، مشاوره حقوقی 24 ساعته، به شما این امکان را میدهد که در سریعترین زمان ممکن و در هر ساعت از شبانه روز به طور تلفنی و کاملا محرمانه، پیچیده ترین مسائل مرتبط با ورود به عنف را با خبره ترین حقوق دانان مطرح نموده و در کمال آسودگی خاطر و اطمینان از حفظ اسرار خود برترین مشاوره حقوقی ورود به عنف را دریافت نموده و  با یافتن پاسخ ابهامات و سوالات خود در این زمینه به حل و فصل  هر چه بهتر موضوع بپردازید. 

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

آیا ضابط دادگستری با حکم ورود به منزل می‌بایست دق الباب کند یا می‌تواند خود بدون هماهنگی و با کلید انداختن روی درب وارد منزل شود؟ آیا این عمل مصادیق جرم ورود به عنف محسوب میشود؟
با سلام. ورود به عنف که در عرف عام همان زور و غلبه است در قانون برای ان مجازات تعیین شده است. ماده 2 ق. م. ا بیان می دارد. هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای ان مجازات تعیین شده باشد جرم است. لذا ورود به منزل شخصی اگر با قهر و غلبه و تخریب یا ضرب و شتم یا توهین همراه باشد علاوه بر مجازات قانونی جرم ورود به عنف به جرایم دیگر نیز رسیدگی شده و بر اساس تعدد جرم بموجب ماده 134 ق. م. ا مجازات می شود.
سلام خسته نباشید به ادمین عزیز و وکلای محترم .. مسکن و منزل افراد، حریم شخصی آنها است، که باید در امان باشد و دیگران بدون اجازه آنها نمی توانند در آن وارد شوند. به موجب اصل 22 قانون اساسی، حیثیت ، جان ، مال ، حقوق ، مسکن و شغل افراد از تعرض مصون است، مگر در مواردی که قانون تجویز کند. اگر فردی بدون اجازه و رضایت دیگری وارد خانه شخصی شود ، معمولا عمل او، تحت عنوان جرم ورود به عنف شناخته می شود و برای آن، در قانون، مجازات در نظر گرفته شده است.
جرم ورود به عنف، براساس قانون، به معنای ورود با تهدید به منزل یا مسکن دیگری است، که برای آن، در قانون، مجازات حبس شش ماه تا سه سال، در نظر گرفته شده است. بنابراین، شاکی برای طرح دعوای خود در خصوص این جرم، باید به دفاتر خدمات قضایی، مراجعه کرده و شکواییه خود را به ثبت برساند، سپس دادسرا و دادگاه برای بررسی پرونده، اقدامات لازم را انجام می دهند. برای مشاوره جرم ورود به عنف و مجازات آن مسکن و منزل افراد، حریم شخصی آنها است، که باید در امان باشد و دیگران بدون اجازه آنها نمی توانند در آن وارد شوند. به موجب اصل 22 قانون اساسی، حیثیت ، جان ، مال ، حقوق ، مسکن و شغل افراد از تعرض مصون است، مگر در مواردی که قانون تجویز کند. اگر فردی بدون اجازه و رضایت دیگری وارد خانه شخصی شود ، معمولا عمل او، تحت عنوان جرم ورود به عنف شناخته می شود و برای آن، در قانون، مجازات در نظر گرفته شده است. حال در صورت وقوع جرم، فرد شاکی، باید با ارائه شکواییه، از مرتکب شکایت نماید. چگونگی ثبت شکایت و همچنین نحوه رسیدگی دادسرا و دادگاه، تشریفات ویژه ای دارد، که شاکی برای پیگیری باید به آن آگاهی داشته باشد. به همین دلیل، در این مقاله، قصد داریم در ابتدا به بررسی جرم ورود به عنف و مجازات جرم ورود به عنف بپردازیم و در ادامه، نحوه شکایت از این جرم را بررسی کنیم و همچنین توضیح دهیم که نحوه رسیدگی به این جرم در دادسرا و دادگاه به چه صورت است. جرم ورود به عنف چیست ؟ در تعریف جرم ورود به عنف باید گفت، ورود به عنف یعنی ورود غیر قانونی و غیر مجاز به ملک دیگری، که قانون مجازات اسلامی در ماده 694 قانون مجازات اسلامی، شرایط تحقق این جرم را این گونه مقرر کرده است: "هرکس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد و در صورتی‌ که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می‌شوند." براساس این ماده، اگر کسی به زور و بدون اجازه، وارد ملک شخصی دیگری بشود، که لزوما این ورود بدون اجازه، باید در منزل یا مسکن فرد دیگری باشد. در اینجا باید به این موضوع توجه شود که ورود به قهر و غلبه در ماده 691 قانون مجازات اسلامی متفاوت است و مجازات دیگری برای آن پیش بینی شده ولی هردو آنها از مصادیق نقض حریم اشخاص هستند. تنها یک استثنا در رابطه با ورود به منزل شخصی دیگران وجود دارد و آن زمانی است که با حکم ورود به منزل صورت بگیرد، که انجام آن لزوما باید توسط ضابط قانونی صورت بگیرد. البته صدور این حکم فقط در شرایط ویژه ای، امکان پذیر است. بازپرس یا قاضی پرونده، موظف است تا هر کاری که لازم است انجام دهد، تا متهم پرونده را پیدا کند و برای صدور حکم او را به دادگاه بفرستد. بنابراین، برای یافتن او باید منزل متهم تفتیش شود. موضوع تفتیش منزل زمانی می تواند صورت بگیرد، که ورود به منزل، ابتدا قانونا صورت بگیرد. ضابطی که قصد ورود به منزل، دارد، باید از مراجع قضایی صالح حکم ورود به منزل، را دریافت کند.
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
سلام. جرایم در قانون مجازات اسلامی هر کدام تعاریف جداگانه و خاص خود را دارد که خیلی از موارد ممکن است با مفهموم عرفی که جامعه مد نظر دارد متفاوت باشد. جرم ورود به عنف نیز مصادیق و تعاریف خاص خود را می طلبد. و داری ارکان و عناصر مختلفی ست. اینکه مفهوم ورود دقیقا از چه زمانی معنا پیدا می کند و عنف به چه معناست و آیا هر ورودی که بدون اجازه باشد به عنف محسوب می شود یا خیر قطعا موضوعات مهمی ست که علم نسبت به آن تاثیر به سزایی در تحقق یا عدم تحقق جرم مذکور خواهد داشت.و وکیل جرم ورود به عنف با بررسی تمامی زوایای جرم مذکور میتواند کمک شایسته و بزرگی به شما عزیزان نماید.
وقتی کسی به زور یا با پر رویی وارد منزلشان میشود بدون رضایت شما خانه ی شما می گردد و شما نسبت به وی احساس ترس می کنید می توانید برای جلوگیری از تکرار کار وی به دادسرا مراجعه کنید وبه جرم ورود به عنف از وی شکایت کنید منتها باید با راه و چاه آن آشنا شوید بهتر است از وکلای سایت وکیل تلفنی که با هزینه ی کمتر و فوری پاسخگو هستند مشاور ه بگیرید
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات . آنجا که زور و اجبار و تهدید از ارکان اصلی وقوع جرم ورود به عنف است در بسیاری موارد مجنی علیه در مواجهه با ورود به عنف دچار شوک و سردرگمی شده و ابتکار عمل را از دست می دهد. در بسیاری موارد نیز مشورت با افراد ناآگاه و حتی وکلای کم تجربه نه تنها مشکلی حل نمی کند بلکه می تواند باعث سردرگمی فرد و تضییع حقوق زیان دیده شود. در این موقعیت مهمترین گام در جلوگیری از تضییع حقوق مجنی علیه؛ دریافت مشاوره حقوقی ورود به عنف از بهترین حقوقدانان متخصص در حقوق کیفری است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام و آرزوی سلامتی دارم براتون. مشابه مشکلی که در مطلب بالا ذکر کردید برای همسایه ما رخ داده بود. وقتی خواستم با جست و جو در اینترنت اطلاعات و قوانین مربوط به این اتفاق را پیدا کنم، با وکیل تلفنی آشنا شدم. انصافا اطلاعات سایت شما به قدری مفید و کاربردی بود که تصمیم گرفتم از خدمات مشاوره ای شما هم استفاده کنم. همه چیز سریع و دقیق انجام شد، مشاور شما بسیار خوش برخورد و دلسوزانه مارا راهنمایی کردند. و دو روز بعد هم که درخواست نگارش دادخواست داشتیم کار ما به سرعت انجام شد. از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی بسیار ممنونم که چنین خدماتی رو اون هم به شکل غیرحضوری و با قیمت هایی منصفانه ارائه میدهند. موفق باشید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی