موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

وکیل شرکت تعاونی

وکیل شرکت تعاونی

اصطلاح یک وکیل به شخصی تعلق می گیرد که تحصیل نموده تا دعاوی حقوقی مختلف را حل و فسخ نماید؛ اما به دلیل گستردگی علم حقوق، کمتر کسی است که بتواند در دامنه های مختلف حقوقی صاحب سبک باشد؛ به عنوان مثال، کسی که در خصوص دعاوی شرکت های تعاونی به کسب تجربه و اطلاعات پرداخته است، نمی تواند در خصوص دعاوی خانواده ای همچون طلاق یا مهریه، عملکرد بهینه ای داشته باشد؛ اما کاملاً به امورات حقوقی شرکت تعاونی واقف است و می داند که در شرایط مختلف اورژانسی و غیر اورژانسی باید چه واکنشی از خود بروز دهد؛ حال با ما همراه باشید تا ضمن معرفی برترین وکلای متخصص شرکت های تعاونی به شما، لزوم دریافت مشاوره حقوقی در این خصوص را برایتان شرح دهیم؛ اما قبل از آن حتماً به شما توصیه می نماییم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را تماشا نمایید.

 

بررسی یکی از دعاوی رایج شرکت های تعاونی در زمان کساد اقتصادی کرونا (توصیات یکی از بانوان وکیل ما)

 

 

شرکت تعاونی چیست؟

 

Cooperative Company concept

تبدیل آنلاین انواع شرکت های تعاونی

 

مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی برای شما توضیح می دهد که شرکت تعاونی یعنی مشارکتی بین افراد هم صنف. شرکت های تعاونی برای حل مشکلات صنفی خاص تشکیل می شود؛ مثلاً افرادی از یک شغل خاص یا افرادی معین و گروهی مشخص اقدام به تشکیل و تاسیس شرکت تعاونی می کنند تا سرمایه و تجارت و حل مشکلات خود را بیابند.

 

توجه: اعضایی که هدف مشترکی دارند اجتماعی را تشکیل می دهند و به این اجتماع شرکت تعاونی می گویند.

 

در شرکت تعاونی افراد سهم و سود یکسانی ندارند؛ اما هر فرد یک رأی دارد، یعنی حق رای افراد در شرکت های تعاونی نسبتی با سود و سهم آن ها ندارد.

هدف از تشکیل شرکت های تعاونی در قانونی خاص مشخص شده است، جلوگیری از کارفرما شدن دولت به صورت مطلق، اشتغال زایی برای افراد مختلف از جامعه، پیشگیری از احتکار، ثروت زایی، تورم و...

شرکت های تعاونی انواع مختلفی دارند مثل شرکت های تعاونی تولیدی، توزیعی، عام و خاص.

 

نکته: اگر برای ثبت شرکت خود نیاز به وصول طلب خود دارید، می توانید از تیم بزرگ وصول مطالبات وکیل تلفنی استفاده کنید.

 

نحوه ثبت شرکت تعاونی چگونه است؟

مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی بیان می دارد که ثبت این نوع شرکت با اقدام افراد واجد شرایط صورت می گیرد که به آن ها مجمع موسس گویند؛ یک نفر از هیئت به عنوان نماینده تام الاختیار انتخاب می شود و به اداره کل تعاون معرفی می گردد.

هیئت موسس اساسنامه ی شرکت را طبق ضوابط و قوانین تعیین می کنند و همه ی ضروریات تعیین و مشخص می گردد؛ پس از آن، اداره تعاون با بررسی مدارک و اسناد تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

 

در کل این را بدانید که اساسنامه در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی با رای دو سوم اعضا تصویب می گردد؛ از طرفی نیز، مجمع عمومی عادی در جلسه ی اول اعضای هیئت مدیره را انتخاب می کنند و پس از تشکیل جلسه اسامی مدیران و بقیه ی اعضا به اداره کل تعاون فرستاده می شود.

 

اولین هیئت مدیره پس از قبولی تشریفات خاص را انجام می دهد و پس از آن نسبت به ثبت تعاونی مد نظر اقدام می نماید.

 

توجه: برای ثبت شرکت ها، صورتجلسه، اساسنامه و مدارک لازم باید به اداره ثبت شرکت ها تقدیم گردد.

 

عضویت در این شرکت های خاص شرایط خاصی را نیز به همراه دارد مثل داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، عدم حجر و ورشکستگی، عدم سابقه ی کیفری مثل ارتشا و رشا و ... .

 

شرکت تعاونی روستایی چیست؟

 

villagers cooperative company concept

ثبت آنلاین و فوری انواع شرکت های تعاونی

 

به نوع خاصی از شرکت های تعاونی در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی، شرکت روستایی می گویند؛ تعاونی روستایی نوعی از شرکت تعاونی است که افراد یک روستا تشکیل می دهند و این تشکیل به منظور فعالیت های کشاورزی و ... است.

 

هدف از تشکیل تعاونی روستایی استفاده از منابع و سرمایه ها به نفع روستایی ها است؛ برای مثال بیشترین سود از فروش محصولات کشاورزی باید به روستایی ها برسد.

 

رئیس سازمان تعاونی روستایی، وزیر جهاد کشاورزی می باشد؛ مرکز اصلی این شرکت باید در روستای مدنظر باشد، مدت شرکت از تاریخ تاسیس آن نامحدود در نظر گرفته می شود.

 

حدود عملیات یک شرکت تعاونی شامل زیر می شود:

  1. خرید و تهیه ی وسایل لازم.

  2. انجام عملیات جمع آوری و نگهداری محصولات.

  3. تهیه ی ماشین آلات و وسایل خاص کشاورزی.

  4. ایجاد مجتمع هایی برای دامپروری و ... .

 

اهداف اصلی برای ثبت شرکت تعاونی چیست؟

مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی و تشکیل شرکت تعاونی به منظور فعالیت در امور خاصی صورت می گیرد؛ یکی از هدف های تشکیل شرکت تعاونی ایجاد یک محیط و اجتماع برای صنف و افراد هم مشکل است تا به وسیله ی شرکت بتوانند به امور خود رسیدگی کنند.

این شرکت به منظور بهبود وضع اقتصادی و همیاری تاسیس می گردد و هدف از تشکیل آن جلوگیری از انبوه سازی ثروت توسط یک سری گروه های خاص است، ایجاد و تامین شرایط کار و وسایل برای افراد و جلوگیری از احتکار، تورم و... است.

به منظور اشتغال زایی بیشتر تاسیس این شرکت در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران پیش بینی شده است؛ خوشبختانه امروز تمامی خدمات مورد نیاز به شرکت های تعاونی، توسط وکیل تلفنی و به صورت 24 ساعته از روش های آنلاین و تلفنی قابل دریافت است.

 

منظور از شرکت تعاونی عام و شرکت تعاونی خاص چیست؟

 

concept of usual cooperative & special cooperative

تبدیل آنلاین شرکت تعاونی عام به خاص و بالعکس

 

یکی از انواع تعاونی ها در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی، شرکت تعاونی عام و خاص است.

شرکت تعاونی عام شرکتی است که عضویت در آن برای عموم آزاد می باشد، سهام این شرکت به عموم مردم عرضه می شود و منظور از این کار تامین سرمایه است.

شرکت تعاونی خاص شرکتی است که عضویت در آن برای عموم مردم آزاد نیست و عضویت آن منحصراً برای افرادی خاص در نظر گرفته شده است؛ مثل شرکت تعاونی خاص دانشجویان، کارگران و...

 

 

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند
با سللام و احترام؛ بعلت تنوع اقوام و فرهنگ های مختلف در جامعه ،ما شاهد شکل گیری انواع مشارکت های مردمی در قالب شرکت های تجاری هستیم که با توجه به استعدادها و منابعی که در اختیار دارند منافع خود را اولویت بندی نموده و اقدام به ثبت شرکت می نمایند که می تواند انواع مختلفی داشته باشد اما برای اینکه بتواند از مزایای رسمی یک شرکت استفاده نماید باید در قالب درست و اصولی خود ثبت گردد . یکی از انواع شرکت های مورد تایید قانون، شرکت تعاونی می باشد که دارای اهداف خاص خود است از جمله جلوگیری از کارفرما شدن دولت، اشتغال زایی، جلوگیری از تمرکز ثروت و ... در این شرکت ها ، اتکای موجود به اعضا می باشد نه به سرمایه و هر یک از نفرات دارای یک حق رای هستند. شرکت تعاونی هم مانند بسیاری از شرکت های دیگر از مناظر مختلفی قابل تقسیم بوده و هرکدام از این تقسیم بندی ها نیز دارای ویژگی های مخصوص به خود است که برای شناختن و بهره گیری از آن کافی است با موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل نموده و با صرف کمترین هزینه ممکن از بهترین مشاوره ها بهره مند گردید.
سلام، اصطلاح یک وکیل به شخصی تعلق می گیرد که تحصیل نموده تا دعاوی حقوقی مختلف را حل و فسخ نماید؛ اما به دلیل گستردگی علم حقوق، کمتر کسی است که بتواند در دامنه های مختلف حقوقی صاحب سبک باشد؛ به عنوان مثال، کسی که در خصوص دعاوی شرکت های تعاونی به کسب تجربه و اطلاعات پرداخته است، نمی تواند در خصوص دعاوی خانواده ای همچون طلاق یا مهریه، عملکرد بهینه ای داشته باشد؛ اما کاملاً به امورات حقوقی شرکت تعاونی واقف است و می داند که در شرایط مختلف اورژانسی و غیر اورژانسی باید چه واکنشی از خود بروز دهد؛ لطفا جهت مشاوره با موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
سلام ضمن عرض خداقوت به پرسنل پرتلاش موسسه وکیل تلفنی با عنوان یک کارفرما و با ایتناد به تجربه بسیار خوبی که از برگزاری یک جلسه مشاوره حقوقی با یکی از وکلای مجرب موسسه داشتم خواستم ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت موسسه به تمامی کسب و کارها و کارفرمایان محترم پیشنهاد بدم با هزینه ای معقول میتوانند با کمک یک مشاور متخصص جلوی ضررهای بعدی و بیشتر را گرفت. براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
شرکت تعاونی یا در قالب شرکت سهامی یا مطابق مقررات اساسنامه مصوب تشکیل می گردد.زیرا در ماده 193 ق.ت می گوید:" شرکت تعاونی اعم از تولید یا مصرف ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که با تراضی شرکاء ترتیب داده شده باشد تشکیل بشود." اساسنامه شرکت تعاونی باید شامل نام با قید کلمه تعاونی ، هدف ، موضوع ، نوع ، حوزه عملیات ، مدت ، مرکز اصلی ، نشانی ، میزان سرمایه ، مقررات مربوط به اعضاء ، ارکان ، مقررات مالی و کار ، انحلال و تصفیه ، حداقل و حداکثر اعضا به نسبت سرمایه و فرصت اشتغال و نوع فعالیت و .... باشد.اعضا در صورتی که واجد شرایط مقرر باشند می توانند به عنوان عضو ، فعالیت نمایند و طبق اساسنامه در کلیه امور حق نظارت خواهند داشت. تشکیلات شرکت تعاونی سه رکن دارد: مجمع عمومی ، هیات مدیره و بازرس الف- مجمع عمومی مجمع عمومی که از اجتماع اعضای تعاونی یا نمایندگان آن ها تشکیل می شود به دو صورت عادی و فوق العاده منعقد می گردد.انتخاب هیات مدیره و بازرس یا بازرسان ، رسیدگی به ترازنامه و حساب سود و زیان و گزارش های مالی و تصویب بودجه سالیانه و تعیین سیاست ها و خط مشی شرکت از وظایف مجمع عادی و اتخاذ تصمیم در خصوص افزایش یا کاهش سرمایه و انحلال شرکت از اختیارات مجمع فوق العاده محسوب می شوند. ب- هیات مدیره هیات مدیره که حداقل 3 و حداکثر 7 نفر عضو دارد از میان اعضای شرکت ( شرکاء ) انتخاب می شوند و مسئولیت اداره امور تعاونی را بر عهده دارند. اجرای مفاد اساسنامه ، اجرای تصمیمات مجمع عمومی، تهیه صورت ها و گزارش های مالی برای ارائه به مجمع عمومی، دعوت از مجامع عمومی و نظارت بر امور جاری و فعالیت های تعاونی و عزل و نصب و قبول استعفای مدیر عامل از جمله وظایف هیات مدیره می باشند. ج-بازرس یا بازرسان بازرس که توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می شود مسئول نظارت بر عملکرد هیات مدیره و اجرای تصمیمات مجمع و اساسنامه است.بازرس همچنین باید از روند صحیح تهیه گزارش مالی و تهیه و تنظیم صورت های مالی شرکت اطمینان حاصل نماید و گزارش خود را تهیه و به مجمع عمومی سالیانه ارائه نماید. رسیدگی به شکایات احتمالی اعضا از نحوه مدیریت و عملکرد هیات مدیره نیز بر عهده بازرس است و نتیجه را باید به مجمع ارائه دهد. ذخیره احتیاطی به موجب ماده 4 قانون شرکت های تعاونی ،شرکت های مزبور " باید برای جبران زیان های احتمالی و توسعه عملیات خود بدواَ قسمتی از درآمد را که از پانزده درصد کمتر نباشد به عنوان ذخیره احتیاطی در ترازنامه منظور نموده و سپس به تقسیم سود سهام اقدام نماید.منظور کردن این وجوه به حساب ذخیره تا زمانی است که جمع آن معادل با مجموعه سرمایه شرکت در ظرف سه سال اخیر گردد. معافیت طبق ماده 5 قانون شرکت های تعاونی شرکت های مزبور که طبق مقررات تشکیل و اساسنامه آن ها به تصویب شورای عالی تعاون کشور می رسد از پرداخت حق الثبت و تمبر سهام و مالیات بر درآمد معاف می باشند . از همراهیتان سپاسگزاریم. ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب و با چندین دهه تجربه ی موفق، با افتخار آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان، در زمینه های حقوقی و ثبتی نظیر ثبت شرکت و ثبت برند می باشد.
با سلام مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی بیان می دارد که ثبت این نوع شرکت با اقدام افراد واجد شرایط صورت می گیرد که به آن ها مجمع موسس گویند؛ یک نفر از هیئت به عنوان نماینده تام الاختیار انتخاب می شود و به اداره کل تعاون معرفی می گردد. هیئت موسس اساسنامه ی شرکت را طبق ضوابط و قوانین تعیین می کنند و همه ی ضروریات تعیین و مشخص می گردد؛ پس از آن، اداره تعاون با بررسی مدارک و اسناد تصمیم نهایی را خواهد گرفت.
هدف از تشکیل شرکت های تعاونی در قانونی خاص مشخص شده است، جلوگیری از کارفرما شدن دولت به صورت مطلق، اشتغال زایی برای افراد مختلف از جامعه، پیشگیری از احتکار، ثروت زایی، تورم و...

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی