اصطلاح یک وکیل به شخصی تعلق می گیرد که تحصیل نموده تا دعاوی حقوقی مختلف را حل و فسخ نماید؛ اما به دلیل گستردگی علم حقوق، کمتر کسی است که بتواند در دامنه های مختلف حقوقی صاحب سبک باشد؛ به عنوان مثال، کسی که در خصوص دعاوی شرکت های تعاونی به کسب تجربه و اطلاعات پرداخته است، نمی تواند در خصوص دعاوی خانواده ای همچون طلاق یا مهریه، عملکرد بهینه ای داشته باشد؛ اما کاملاً به امورات حقوقی شرکت تعاونی واقف است و می داند که در شرایط مختلف اورژانسی و غیر اورژانسی باید چه واکنشی از خود بروز دهد؛ حال با ما همراه باشید تا ضمن معرفی برترین وکلای متخصص شرکت های تعاونی به شما، لزوم دریافت مشاوره حقوقی در این خصوص را برایتان شرح دهیم؛ اما قبل از آن حتماً به شما توصیه می نماییم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را تماشا نمایید.
بررسی یکی از دعاوی رایج شرکت های تعاونی در زمان کساد اقتصادی کرونا (توصیات یکی از بانوان وکیل ما)
تبدیل آنلاین انواع شرکت های تعاونی
مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی برای شما توضیح می دهد که شرکت تعاونی یعنی مشارکتی بین افراد هم صنف. شرکت های تعاونی برای حل مشکلات صنفی خاص تشکیل می شود؛ مثلاً افرادی از یک شغل خاص یا افرادی معین و گروهی مشخص اقدام به تشکیل و تاسیس شرکت تعاونی می کنند تا سرمایه و تجارت و حل مشکلات خود را بیابند.
توجه: اعضایی که هدف مشترکی دارند اجتماعی را تشکیل می دهند و به این اجتماع شرکت تعاونی می گویند.
در شرکت تعاونی افراد سهم و سود یکسانی ندارند؛ اما هر فرد یک رأی دارد، یعنی حق رای افراد در شرکت های تعاونی نسبتی با سود و سهم آن ها ندارد.
هدف از تشکیل شرکت های تعاونی در قانونی خاص مشخص شده است، جلوگیری از کارفرما شدن دولت به صورت مطلق، اشتغال زایی برای افراد مختلف از جامعه، پیشگیری از احتکار، ثروت زایی، تورم و...
شرکت های تعاونی انواع مختلفی دارند مثل شرکت های تعاونی تولیدی، توزیعی، عام و خاص.
نکته: اگر برای ثبت شرکت خود نیاز به وصول طلب خود دارید، می توانید از تیم بزرگ وصول مطالبات وکیل تلفنی استفاده کنید.
مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی بیان می دارد که ثبت این نوع شرکت با اقدام افراد واجد شرایط صورت می گیرد که به آن ها مجمع موسس گویند؛ یک نفر از هیئت به عنوان نماینده تام الاختیار انتخاب می شود و به اداره کل تعاون معرفی می گردد.
هیئت موسس اساسنامه ی شرکت را طبق ضوابط و قوانین تعیین می کنند و همه ی ضروریات تعیین و مشخص می گردد؛ پس از آن، اداره تعاون با بررسی مدارک و اسناد تصمیم نهایی را خواهد گرفت.
در کل این را بدانید که اساسنامه در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی با رای دو سوم اعضا تصویب می گردد؛ از طرفی نیز، مجمع عمومی عادی در جلسه ی اول اعضای هیئت مدیره را انتخاب می کنند و پس از تشکیل جلسه اسامی مدیران و بقیه ی اعضا به اداره کل تعاون فرستاده می شود. |
اولین هیئت مدیره پس از قبولی تشریفات خاص را انجام می دهد و پس از آن نسبت به ثبت تعاونی مد نظر اقدام می نماید.
توجه: برای ثبت شرکت ها، صورتجلسه، اساسنامه و مدارک لازم باید به اداره ثبت شرکت ها تقدیم گردد.
عضویت در این شرکت های خاص شرایط خاصی را نیز به همراه دارد مثل داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، عدم حجر و ورشکستگی، عدم سابقه ی کیفری مثل ارتشا و رشا و ... .
ثبت آنلاین و فوری انواع شرکت های تعاونی
به نوع خاصی از شرکت های تعاونی در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی، شرکت روستایی می گویند؛ تعاونی روستایی نوعی از شرکت تعاونی است که افراد یک روستا تشکیل می دهند و این تشکیل به منظور فعالیت های کشاورزی و ... است.
هدف از تشکیل تعاونی روستایی استفاده از منابع و سرمایه ها به نفع روستایی ها است؛ برای مثال بیشترین سود از فروش محصولات کشاورزی باید به روستایی ها برسد.
رئیس سازمان تعاونی روستایی، وزیر جهاد کشاورزی می باشد؛ مرکز اصلی این شرکت باید در روستای مدنظر باشد، مدت شرکت از تاریخ تاسیس آن نامحدود در نظر گرفته می شود.
حدود عملیات یک شرکت تعاونی شامل زیر می شود:
خرید و تهیه ی وسایل لازم.
انجام عملیات جمع آوری و نگهداری محصولات.
تهیه ی ماشین آلات و وسایل خاص کشاورزی.
ایجاد مجتمع هایی برای دامپروری و ... .
مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی و تشکیل شرکت تعاونی به منظور فعالیت در امور خاصی صورت می گیرد؛ یکی از هدف های تشکیل شرکت تعاونی ایجاد یک محیط و اجتماع برای صنف و افراد هم مشکل است تا به وسیله ی شرکت بتوانند به امور خود رسیدگی کنند.
این شرکت به منظور بهبود وضع اقتصادی و همیاری تاسیس می گردد و هدف از تشکیل آن جلوگیری از انبوه سازی ثروت توسط یک سری گروه های خاص است، ایجاد و تامین شرایط کار و وسایل برای افراد و جلوگیری از احتکار، تورم و... است.
به منظور اشتغال زایی بیشتر تاسیس این شرکت در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران پیش بینی شده است؛ خوشبختانه امروز تمامی خدمات مورد نیاز به شرکت های تعاونی، توسط وکیل تلفنی و به صورت 24 ساعته از روش های آنلاین و تلفنی قابل دریافت است.
تبدیل آنلاین شرکت تعاونی عام به خاص و بالعکس
یکی از انواع تعاونی ها در مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی، شرکت تعاونی عام و خاص است.
شرکت تعاونی عام شرکتی است که عضویت در آن برای عموم آزاد می باشد، سهام این شرکت به عموم مردم عرضه می شود و منظور از این کار تامین سرمایه است.
شرکت تعاونی خاص شرکتی است که عضویت در آن برای عموم مردم آزاد نیست و عضویت آن منحصراً برای افرادی خاص در نظر گرفته شده است؛ مثل شرکت تعاونی خاص دانشجویان، کارگران و...