موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

راهنمای نگارش انلاین دادخواست طلاق

راهنمای جامع نگارش آنلاین دادخواست طلاق

 

همزمان با پیشرفت تکنولوژی، ارائه خدمات به صورت انلاین رواج پیدا کرد. از خرید و فروش کالا تا مشاوره روانشناسی و اموزش و ... . خدمات حقوقی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در حال حاضر بسیاری از خدمات حقوقی به صورت انلاین ارائه می گردد. از جمله این خدمات می توان به نگارش اوراق قضایی اشاره نمود. در ادامه به بررسی نحوه نگارش اوراق قضایی همچون دادخواست در موسسه وکیل تلفنی به صورت انلاین خواهیم پرداخت.

 

 

در تمامی دعاوی حقوقی از جمله طلاق، لازم است که درخواستی به مرجع قضایی ارائه شود. اینگونه درخواست ها از طریق دادخواست انجام می شود. نگارش دادخواست طلاق می تواند به طرفیت زوج یا زوجه و یا از جانب دو طرف باشد. هر طرفی که قصد داشته باشد از همسر خود جدا شود، باید در وهله اول اقدام به تنظیم دادخواست طلاق نماید. هر دعوا حقوقی، شیوه تنظیم مشخصی برای دادخواست دارد که دعاوی طلاق نیز از این قاعده مستثنی نیستند. البته کلیات نگارش دادخواست طلاق نیز مانند سایر دادخواست های حقوقی، با درج مشخصات اصحاب دعوا(خواهان و خوانده) و همچنین در صورت وجود وکیل و یا نماینده قانونی طرفین نیز مشخصات آنها درج می گردد.

 

طلاق جزء دعاوی غیر مالی محسوب می شود و از این رو بحث تعیین بهای خواسته منتفی است. در صورتی که زوجه بخواهد حقوق مالی خود را از شوهر مطالبه کند، باید دادخواست جداگانه ای تنظیم نموده و تقدیم دادگاه کند. زمانی که بحث طلاق مطرح می شود، عموما اینگونه تصور می شود که برای جدا شدن زوجین از یکدیگر، نیازی به انجام مراحل خاصی نیست و صرفا با ثبت دادخواست طلاق امکان جدایی طرفین وجود دارد. در صورتی که نگارش دادخواست طلاق و ثبت آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، تنها به عنوان مراحل ابتدایی طلاق هستند و مراحلی مانند حضور در مراکز مشاوره خانواده و ارجاع پرونده به امر داوری نیز در بحث طلاق مطرح می شود.

 

لازم به ذکر است که در دعاوی طلاق توافقی، ثبت دادخواست طلاق منوط به ارائه گواهی عدم امکان انصراف از طلاق که از طرف مراکز مشاوره خانواده صادر می شود، است. بنابراین تا زمانی که مراحل قبل از طلاق توافقی انجام نشود، امکان به ثبت رساندن دادخواست طلاق وجود ندارد. از آن جهت که نگارش دادخواست طلاق قواعد و تشریفات خاص خود را دارد، بهتر است که تنظیم آن را برعهده وکلای دادگستری موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید.

 

 

 

 

 

 

طلاق چیست؟

تقریبا همه افراد جامعه اطلاعاتی کم و بیش از بحث طلاق داشته باشند اما آنچه که عموم مردم از طلاق تصور می کنند با شرایط قانونی آن کاملا متفاوت است. قوانین حوزه خانواده از جمله طلاق در طی چند سال اخیر تغییراتی داشته است و از این رو، بهتر است که با مقررات آن تا حدودی آشنا شویم.

در ارتباط با این موضوع که طلاق چیست، باید گفت که جدا شدن زن و شوهر به صورت قانونی طی فرآیند طلاق انجام می شود. همانگونه که زن و مرد، در روزی طی عقد ازدواج، رابطه زوجیت را تشکیل می دهند، در مواقعی نیز ممکن است که به دلایلی از هم جدا شوند. طلاق گرفتن زوجین از هم دلایل مختلفی دارد اما در هر صورت اگر امکان ادامه زندگی مشترک بین زوجین نباشد، می توانند از هم طلاق گرفته و به صورت قانونی از یکدیگر جدا شوند.

 

 

 

 

موضوع طلاق هم در قانون و هم در شرع به آن توجه شده است. طلاق به لحاظ شرعی امری ناپسند تلقی شده است و همواره این عمل ار طرف فقها و مراجع تقلید، منع شده است. زن و شوهری که دچار اختلاف با هم می شوند، نباید در همان ابتدا به فکر طلاق بیافتند. بلکه روش های مختلفی برای رفع مشکلات زوجین وجود دارد و طلاق را باید آخرین و تنها راه حل برای رابطه زوجیت در نظر گرفت.

طلاق می تواند به صورت یکطرفه یا دو طرفه باشد که برای هر یک از آنها شرایط خاصی در قانون عنوان شده است. امکان ارائه درخواست طلاق هم برای شوهر و هم برای زوجه وجود دارد و همچنین زوجین می توانند به صورت مشترک برای طلاق اقدام کنند. حق طلاق اصولا با مردان است و بدین معنا که آقایان برای درخواست طلاق، لزومی برای ارائه دلیل موجه ندارند. در واقع طلاق از طرف مرد، بدون دلایل قانونی امکان پذیر است که البته در این زمینه، پرداخت حقوق مالی زوجه نیز شرط است.

 

برخلاف طلاق از زوج، طلاق از طرف زوجه منوط به ارائه ادله محکمه پسند است. خانم هایی که قصد طلاق گرفتن از همسر خود را دارند، باید برای درخواست طلاق، دلایل قانونی داشته باشند و این دلایل را با ذکر جزئیات لازم در دادخواست ذکر کنند. دلایلی که باید در نگارش دادخواست طلاق از طرف زن، عنوان شود شامل موارد مربوط به عسر و حرج، غیبت شوهر بیش از چهار سال و عدم پرداخت نفقه است.

 

دادخواست طلاق 

دادخواست برگه ای با فرم چاپی مخصوص که برای طرح دعاوی حقوقی مورد استفاده قرار می گیرد.دادخواست طلاق سندی رسمی است که برای آغاز فرآیند قانونی جدایی زوجین تنظیم می‌شود. این سند حاوی اطلاعات ضروری طرفین و دلایل درخواست طلاق است.

درخواست طلاق نیز به مانند سایر درخواست های حقوقی در دادخواست ارائه می شود. در نگارش دادخواست طلاق، ابتدا باید مشخصات اصحاب دعوا ذکر شود. بسته به این که طلاق از طرف خانم یا آقا ارائه شده باشد، خواهان و خوانده نیز در این زمینه متفاوت است. در طلاق از طرف زن، زوجه به عنوان خواهان دعوا و زوج نیز به عنوان خوانده شناخته می شود. در صورتی که طلاق از شوهر تنظیم شده باشد، او خواهان دعوا بوده و زوجه نیز خوانده دعوا می باشد.

 

در خصوص تنظیم دادخواست طلاق توافقی، ذکر این نکته ضروری است که در قسمت ستون خوانده، اطلاعاتی درج نمی شود؛ زیرا طلاق با درخواست طرفین و به صورت توافقی ارائه می شود و در واقع دعوایی علیه طرفین اقامه نمی شود. در واقع زن و شوهر به عنوان خواهان دعوا باید مشخصات خود را به صورت کامل در برگه دادخواست طلاق ذکر کنند.

نحوه نگارش دادخواست طلاق، از آن جهت حائز اهمیت است که عدم رعایت اصول و مقررات دادخواست نویسی منجر به رد دادخواست تنظیم شده از طرف دادگاه می شود. بنابراین افرادی که قصد ارائه نمودن درخواست طلاق را دارند، باید برای تنظیم دادخواست به وکلای دادگستری و افراد متخصص در حوزه نگارش دادخواست مراجعه کنند.

 

انواع دادخواست طلاق

  1. دادخواست طلاق توافقی
  2. دادخواست طلاق یک‌طرفه از سوی زوج
  3. دادخواست طلاق یک‌طرفه از سوی زوجه

 

 

 

 

مدارک لازم برای نگارش آنلاین دادخواست طلاق

برای تنظیم هر دادخواستی، تهیه و ارائه یکسری مدارک لازم است که در دادخواست طلاق نیز رویه به همین صورت است. مدارکی که برای نگارش آنلاین دادخواست طلاق باید تهیه شود، به منظور اثبات ادعای مطرح شده و خواسته دعوا است. مدارکی که برای تنظیم دادخواست طلاق، مورد نیاز است، عبارتند از:

 

  • ارائه گواهی پزشکی قانونی
  • ارائه توافق نامه طلاق
  • ارائه مدارک مربوطه جهت پرداخت حقوق مالی زوجه
  • اصل و رونوشت مدارک شناسایی زوجین
  • سند ازدواج

 

مراحل نگارش آنلاین دادخواست طلاق

  1. جمع‌آوری مدارک لازم
  2. تکمیل فرم اطلاعات شخصی
  3. ارائه دلایل و مستندات
  4. بررسی توسط وکیل متخصص
  5. ثبت نهایی در سامانه قضایی

 

نکات مهم در تنظیم دادخواست طلاق

- رعایت اصول نگارشی و حقوقی

- ذکر دقیق مشخصات طرفین

- ارائه مستندات کافی

- رعایت مهلت‌های قانونی

 

 

هزینه نگارش آنلاین دادخواست طلاق

در مورد هزینه نگارش دادخواست طلاق باید گفت که امکان مشخص کردن میزان هزینه ثابت در این زمینه نیست و بسته به معیارهای مختلفی به تبع هزینه های مربوطه نیز بیشتر است. در صورتی که دادخواست طلاق توسط وکیل تنظیم شود، طبیعتا هزینه تنظیم دادخواست بیشتر خواهد شد.

در خصوص نگارش دادخواست طلاق نیز باید گفت که امکان ارائه مشاوره حقوقی تلفنی وجود دارد و در این زمینه صرفا هزینه های مربوط به خدمات مشاوره در نظر گرفته می شود. برای تنظیم دادخواست طلاق بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه و با هزینه های مناسب به شما پیشنهاد می کنیم که با موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید. این موسسه، دادخواست طلاق را با هزینه مقرون به صرفه تنظیم می کند و به صورت آنلاین دادخواست برای متقاضیان ارسال می شود.

هزینه تنظیم دادخواست طلاق به عوامل مختلفی بستگی دارد:

- نوع طلاق (توافقی یا یک‌طرفه)

- استفاده از خدمات وکیل

- میزان پیچیدگی پرونده

جهت نگارش دادخواست طلاق با هزینه مناسب می توانید با 09212242670 تماس بگیرید تا کارشناسان ما در این زمینه شما را راهنمایی کنند.

 

تماس با ما

برای دریافت مشاوره تخصصی و نگارش اصولی دادخواست طلاق:

- تلفن: 09212242670

- مشاوره 24 ساعته: 02147625900

 

 

 

موارد حضانت
مشاوره حقوقی اجرت المثل 
نگارش دادخواست تمکین
مشاوره حقوقی مهریه
مشاوره حقوقی جهیزیه
درباره ما

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام. وقت بخیر. همسرم میگه من طلاقت نمیدم. و من نمیدونستم باید چه کار کنم و اصلا آیا ایشون این حق را دارد که طلاق ندهد. که از طریق سایت ثبت نام کردم و ابتدا سوالم رو آنلاین مطرح کردم. مشاورین حقوقی محترم سایت شما همه چیز را برایم با تمام جرئیات کامل تشرح نمودند و الان از آن بی اطلاعی خارج شدم و کاملا میدانم باید چه کار کنم. سپاس گذارم از سایت خوبتون، از وکلای خوبتون که انقدر با حوصله و مهربان هستند. و کاملا مشخصه علاوه بر علم حقوق از علم روانشناسی هم کاملا با بهره هستند. و من هم با یک تیر دو نشان زدم.
شوهرم حاضر به طلاق نبود چون میگفت دادگاه نمیاد برای پیگیری ولی واقعا شرایط بدی در زندگی داشتیم خلاصه با هماهنگی وکیل متخصص خانواده دادخواست اینترنتی طلاق مون را ثبت کردیم
سلام دو سالی میشه که ازدواج کردم. من و شوهرم عاشق هم بودیم. اما به مرور زمان فهمیدم که معتاد به مواد روان گردانه. می خواستم ازش طلاق بگیرم اما جرات نداشتم به خانوادم بگم. هفته پیش تا ساعت 2 بامداد بیرون بود وقتی هم که اومد خونه تعادل روحی نداشت. با تمام قدرت گلومو فشار داد در حدی که نزدیک بود خفه بشم. به زور از دستش فرار کردم و از خونه زدم بیرون. همون موقع با یکی از وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کردم و دادخواست طلاقم را برام آماده کردند فردا صبح زود برای طلاق خودم اقدام کردم. ممنون که اونموقع شب بهم کمک کردین تا بعد از 2 سال زجر و سختی، تصمیم درستی بگیرم
سلام وقت بخیر من امروز ساعت 8 صبح با موسسه وکیل تلفنی تماس گرفتم و گفتم خیلی فوری نیاز به یک دادخواست طلاق دارم بهم گفتن ساعت 11 بصورت تایپ شده و قالب فایل ورود و پی دی اف برام ارسال میشه دقیقا ساعت ۱۱ فایل تایپ شده را برام ارسال کردند و تونستم ثبتش کنم خیلی خیلی ازتون ممنونم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی