با گسترش صنعت و دنیای اقتصاد نیاز به همکاری افراد با تخصص های گوناگون احساس شد، این افراد با راه اندازی انواع شرکت ها سرمایه های خود را در کنار هم قرار دادند و در زمینه مختلف به مشارکت پرداختند؛ قبل از راه اندازی شرکتتان می توانید از خدمات مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی استفاده نمایید.
مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی به شرکت های تعاونی
خدمات آنلاین حقوقی به شرکت های تعاونی به صورت 24 ساعته
با صنعتی شدن جهان و ورود به عصر تکنولوژی کسب و کار های کوچک دیگر توانایی چرخاندن چرخ بزرگ اقتصاد را نداشتند، به همین خاطر افراد با همکاری هم و با کنار هم قرار دادن سرمایه و دانش خود انواع مختلف شرکت ها را به وجود آوردند، یکی از آنها شرکت تعاونی است، که توصیه می شود افراد قبل از به ثبت رساندن آن، مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی را دریافت کنند. در اینجا شما را با شرکت تعاونی، انواع مختلف آن، سهام شرکت و نحوه انتقال آن آشنا خواهیم کرد.
طبق ماده یک قانون شرکت های تعاونی، به منظور رفع احتیاجات مشترک شرکا و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی آنها برای مدت نامحدود شرکت تعاونی تشکیل می گردد. اعضای این شرکت از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می شود، با این شرط که این افراد عضو بنگاه تعاونی مشابه نبوده، یا افراد حقوقی دولتی نباشند. با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می توان بهتر این شرکت ها را شناخت، و متوجه شد که بر طبق دسته بندی عضویت در شرکت تعاونی عام برای عموم آزاد است. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی برای شما روشن خواهد کرد که در این نوع شرکت ها برای تامین سرمایه سهام به صورت آزاد عرضه می گردد، اما در شرکت تعاونی خاص عضویت برای گروهی خاص مانند دانشجویان، کارگران و غیره در نظر گرفته شده، که واجدین شرایط می توانند سهام آن را دریافت کنند.
شرکت تعاونی به دو منظور تولیدی و توزیعی راه اندازی می شود، تهیه و توزیع مسکن از جمله آنها است. بنابراین با تشکیل شرکت تعاونی مسکن اعضای آن می توانند به سپرده گذاری مسکن بپردازند. با دریافت راهکار حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت های تعاونی می توان به این اطمینان خاطر رسید که عضویت در شرکت های تعاونی مسکن وجاهت قانونی دارد. حمایت هایی که دولت از شرکت تعاونی در زمینه دادن تسهیلات بانکی، اولویت واگذاری پروژه ها و غیره دارد، باعث شده شرکت های تعاونی با بالاترین اعتبار قانونی مورد توجه سرمایه گذاران قرار بگیرد. در پرسش و پاسخ فوری حقوقی به تمام دغدغه های شما درباره سپرده گذاری در شرکت های تعاونی مسکن پاسخ داده شده است، که با مراجعه به مشاوره حقوقی آنلاین ویژه و دریافت مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی این نگرانی ها رفع خواهد شد.
بررسی پیچیده ترین مشکلات حقوقی شرکت های تعاونی به صورت آنلاین و تلفنی
اولین تفاوت آن در تعداد اعضا است، شرکت سهامی با دو یا سه نفر یا بیشتر تشکیل می شود، در حالیکه شرکت های تعاونی حتماً باید هفت نفر به بالا باشد، همچنین اعضای شرکت تعاونی برای دستیابی به اهداف مشخص تولیدی و توزیعی کنار هم قرار می گیرند. برخلاف شرکت سهامی که فقط با هدف امور تجاری تشکیل می شود.
با کمک یک وکیل تلفنی تمام وقت و مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی می تواند بررسی های بیشتری از تفاوت های این دو شرکت داشت. قانون برای تاسیس شرکت ها تعاونی اهداف خاصی را در نظر گرفته است. این گونه شرکت ها در زمینه تولیدی به منظور اشتغال اعضا در زمینه کشاورزی، دامداری، شیلات، صنعت و معدن، عمران شهری و روستایی و... راه اندازی می شود. و شرکت تعاونی که از نوع توزیعی باشد، در بخش تهیه و توزیع کالا، مسکن و خدمات مورد نیاز اعضا خود فعالیت خواهد داشت.
علت تبدیل شرکت، گسترش شرکا یا موانع و مشکلات قانونی است که برای نوع خاصی از شرکت وجود دارد. در این هنگام بدون تشریفات ثبت و پرداخت هزینه مربوط به آن، شرکت دارای یک شخصیت حقوقی جدید می شود. با مراجعه به وکیل و مشاوره حقوقی تلفنی می توان مراحل تبدیل شرکت را پشت سر گذشت؛ اما در قانون تجارت و همچنین قانون شرکت های تعاونی از تبدیل شرکت تعاونی به شرکت سهامی سخنی به میان نیامده است. تنها نظریه مشورتی اداره حقوقی در دسترس است، که طبق آن این امکان وجود ندارد. زیرا قانون فقط در سه مورد تبدیل شرکت را مجاز دانسته:
تبدیل سهامی عام به انواع شرکت ها.
تبدیل سهامی خاص به سهامی عام.
تبدیل شرکت تضامنی به سهامی.
بنابراین در صورت تمایل به تغییر ماهیت شرکت تنها راه حل ثبت انحلال شرکت تعاونی است که در اینجا دریافت مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی ضروری است. بعد از آن با رعایت مقررات و ضوابط شرکت سهامی می توان اقدام به تاسیس شرکت سهامی خاص کرد.
اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی در شرکت های تعاونی
از آنجایی که ثبت شرکت موجب توسعه کسب و کار می شود، بسیاری از افراد به راه اندازی شرکت فکر می کنند، اما با توجه به اینکه ثبت انواع شرکت مراحل اداری خاصی داشته، و برخی از مدیران به رویه اداری تسلطی ندارد، در این راه دچار زحمت شده ، و به دنبال آن ثبت شرکت به تعویق می افتد، و موسسان دچار ضرر می شوند. بنابراین کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی فوری و 24 ساعته ضروری است. با توجه به سرمایه موجود، تعداد شرکا و هدف تاسیس مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی شما را راهنمایی خواهد کرد که انتخاب چه نوع از شرکتی برای ثبت مناسب می باشد. با پیشرفت هایی که امروزه در زمینه خدمات حقوقی وجود دارد می توان به تاسیس آنلاین و تلفنی شرکت اقدام کرد. شرکا شرکت با تکمیل مدارک و ارائه آن به اداره ثبت،باید برای دریافت کد اقتصادی اقدام کنند، که چنانچه با روند قانونی آن آشنایی نداشته باشند مراحل اداری آن زمان بر خواهد بود.
زمانی که شرکت دچار بدهی شود و درخواست مطالبه از طرف طلبکاران صورت بگیرد، خود شرکت مسئول پرداخت بدهی ها و انجام تعهداتش است. با کمک مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی می توان تعهدات این شرکت ها را شناخت. در صورتی که اموال و سرمایه شرکت برای پرداخت بدهی های آن کفایت نکند، پس از انحلال شرکت نوبت به مسئولیت شرکا و سهامداران خواهد رسید. برای رسیدن به حق و حقوق مالی خود می توانید به تیم بزرگ وصول مطالبات( دریافت طلب) وکیل تلفنی مراجعه کرده، و با دریافت مشاوره حقوقی بهترین راه رسیدن به مطالبات خود را در پیش بگیرید.
در قانون شرکت های تعاونی آمده است که انتقال سهم به سایر اعضا یا افراد خارج از شرکت با رعایت قانون و مواد اساسنامه منعی ندارد. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی به شما خواهد گفت که به چه صورت قانون مجوز انتقال سهام در شرکت های تعاونی را صادر کرده است و شما می توانید با کمک مشاوره حقوقی تلفنی به انتقال سهام بپردازید. شرط مهمی که درباره انتقال سهام شرکت های تعاونی وجود دارد این است که انتقال به اعضا این شرکت مجاز است، بنابراین در صورتی که منتقل الیه از اعضا شرکت نباشد ابتدا باید فرم عضویت را تهیه نماید، و بعد از آن اقدام به دریافت سهام کند. کمک گرفتن از مشاور حقوقی تلفنی در هنگام تنظیم قراردادهای نقل و انتقال سهام تعاونی می تواند مفید باشد.
مشورت تلفنی در روش انتقال فوری سهام در شرکت های تعاونی
درباره مزایای سهام شرکت تعاونی باید گفت با توجه به اطلاعاتی که از بازار سرمایه به دست می آید برخی سهام ها بازدهی بیشتری داشته و به آن سهام پر سود می گویند. با مشاوره حقوقی فوری و تلفنی می توان برای خرید بهترین سهام تعاونی اقدام کرد.
بند 4 ماده 37 قانون شرکت های تعاونی فروش سهام تعاونی و انتقال آن را منوط به موافقت هیئت مدیره کرده است. اما باید توجه داشت که دارنده سهام می تواند تحت قرارداد های مختلف سهام خود را منتقل کند. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی انواع قراردادها را برای شما توضیح خواهد داد. برای آنکه این قرارداد در برابر شرکت و اشخاص ثالث موثر شناخته شود باید به تایید هیات مدیره و مراجعی که در اساسنامه شرکت ذکر شده است برسد. مشاور حقوقی تلفنی راهکار معقولی است که انتقال سهام به نحو قانونی میسر می کند.
بهترین روش راه اندازی کسب و کار های استارتاپی اینترنتی و آنلاین در سال 99 |