موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

با گسترش صنعت و دنیای اقتصاد نیاز به همکاری افراد با تخصص های گوناگون احساس شد، این افراد با راه اندازی انواع شرکت ها سرمایه های خود را در کنار هم قرار دادند و در زمینه مختلف به مشارکت پرداختند؛ قبل از راه اندازی شرکتتان می توانید از خدمات مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی استفاده نمایید.

 

cooperative legal advice

مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی به شرکت های تعاونی 

 

 

 

 

دریافت خدمات مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی

 

cooperative legal advice at the best rate

خدمات آنلاین حقوقی به شرکت های تعاونی به صورت 24 ساعته

 

با صنعتی شدن جهان و ورود به عصر تکنولوژی کسب و کار های کوچک دیگر توانایی چرخاندن چرخ بزرگ اقتصاد را نداشتند، به همین خاطر افراد با همکاری هم و با کنار هم قرار دادن سرمایه و دانش خود انواع مختلف شرکت ها را به وجود آوردند، یکی از آنها شرکت تعاونی است، که توصیه می شود افراد قبل از به ثبت رساندن آن، مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی را دریافت کنند. در اینجا شما را با شرکت تعاونی، انواع مختلف آن، سهام شرکت و نحوه انتقال آن آشنا خواهیم کرد.

 

ماهیت شرکت های تعاونی چیست؟

طبق ماده یک قانون شرکت های تعاونی، به منظور رفع احتیاجات مشترک شرکا و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی آنها برای مدت نامحدود شرکت تعاونی تشکیل می گردد. اعضای این شرکت از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می شود، با این شرط که این افراد عضو بنگاه تعاونی مشابه نبوده، یا افراد حقوقی دولتی نباشند. با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می توان بهتر این شرکت ها را شناخت، و متوجه شد که بر طبق دسته بندی عضویت در شرکت تعاونی عام برای عموم آزاد است. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی برای شما روشن خواهد کرد که در این نوع شرکت ها برای تامین سرمایه سهام به صورت آزاد عرضه می گردد، اما در شرکت تعاونی خاص عضویت برای گروهی خاص مانند دانشجویان، کارگران و غیره در نظر گرفته شده، که واجدین شرایط می توانند سهام آن را دریافت کنند.

 

شرکت های تعاونی مسکن آیا دارای اعتبار قانونی برای سپرده گذاری مسکن می باشند؟

شرکت تعاونی به دو منظور تولیدی و توزیعی راه اندازی می شود، تهیه و توزیع مسکن از جمله  آنها است. بنابراین با تشکیل شرکت تعاونی مسکن اعضای آن می توانند به سپرده گذاری مسکن بپردازند. با دریافت راهکار حقوقی آنلاین و مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت های تعاونی می توان به این اطمینان خاطر رسید که عضویت در شرکت های تعاونی مسکن وجاهت قانونی دارد. حمایت هایی که دولت از شرکت تعاونی در زمینه دادن تسهیلات بانکی،  اولویت واگذاری پروژه ها و غیره دارد، باعث شده شرکت های تعاونی با بالاترین اعتبار قانونی مورد توجه سرمایه گذاران قرار بگیرد. در پرسش و پاسخ فوری حقوقی به تمام دغدغه های شما درباره سپرده گذاری در شرکت های تعاونی مسکن پاسخ داده شده است، که با مراجعه به مشاوره حقوقی آنلاین ویژه و دریافت مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی این نگرانی ها رفع خواهد شد.

 

چه فرقی بین شرکت های تعاونی و شرکت سهامی وجود دارد؟

 

differences between company types

بررسی پیچیده ترین مشکلات حقوقی شرکت های تعاونی به صورت آنلاین و تلفنی

 

اولین تفاوت آن در تعداد اعضا است، شرکت سهامی با دو یا سه نفر یا بیشتر تشکیل می شود، در حالیکه شرکت های تعاونی حتماً باید هفت نفر به بالا باشد، همچنین اعضای شرکت تعاونی برای دستیابی به اهداف مشخص تولیدی و توزیعی کنار هم قرار می گیرند. برخلاف شرکت سهامی که فقط با هدف امور تجاری تشکیل می شود.

با کمک یک وکیل تلفنی تمام وقت و مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی می تواند بررسی های بیشتری از تفاوت های این دو شرکت داشت. قانون برای تاسیس شرکت ها تعاونی اهداف خاصی را در نظر گرفته است. این گونه شرکت ها در زمینه تولیدی به منظور اشتغال اعضا در زمینه کشاورزی، دامداری، شیلات، صنعت و معدن، عمران شهری و روستایی و... راه اندازی می شود. و شرکت تعاونی که از نوع توزیعی باشد، در بخش تهیه و توزیع کالا، مسکن و خدمات مورد نیاز اعضا خود فعالیت خواهد داشت.

 

آیا شرکت های تعاونی قابلیت تبدیل به شرکت‌های سهامی خاص را دارند؟

علت تبدیل شرکت، گسترش شرکا یا موانع و مشکلات قانونی است که برای نوع خاصی از شرکت وجود دارد. در این هنگام بدون تشریفات ثبت و پرداخت هزینه مربوط به آن، شرکت دارای یک شخصیت حقوقی جدید می شود. با مراجعه به وکیل و مشاوره حقوقی تلفنی می توان مراحل تبدیل شرکت را پشت سر گذشت؛ اما در قانون تجارت و همچنین قانون شرکت های تعاونی از تبدیل شرکت تعاونی به شرکت سهامی سخنی به میان نیامده است. تنها نظریه مشورتی اداره حقوقی در دسترس است، که طبق آن این امکان وجود ندارد. زیرا قانون فقط در سه مورد تبدیل شرکت را مجاز دانسته:

 

  1. تبدیل سهامی عام به انواع شرکت ها.

  2. تبدیل سهامی خاص به سهامی عام.

  3. تبدیل شرکت تضامنی به سهامی.

 

بنابراین در صورت تمایل به تغییر ماهیت شرکت تنها راه حل ثبت انحلال شرکت تعاونی است که در اینجا دریافت مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی ضروری است. بعد از آن با رعایت مقررات و ضوابط شرکت سهامی می توان اقدام به تاسیس شرکت سهامی خاص کرد.

 

مشاوره حقوقی برای تاسیس شرکت الزامی می باشد، چرایی این امر چیست؟

 

cooperative company establishment

اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی در شرکت های تعاونی

 

از آنجایی که ثبت شرکت موجب توسعه کسب و کار می شود، بسیاری از افراد به راه اندازی شرکت فکر می کنند، اما با توجه به اینکه ثبت انواع شرکت مراحل اداری خاصی داشته، و برخی از مدیران به رویه اداری تسلطی ندارد، در این راه دچار زحمت شده ، و به دنبال آن ثبت شرکت به تعویق می افتد، و موسسان دچار ضرر می شوند. بنابراین کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی فوری و 24 ساعته ضروری است. با توجه به سرمایه موجود، تعداد شرکا و هدف تاسیس مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی شما را راهنمایی خواهد کرد که انتخاب چه نوع از شرکتی برای ثبت مناسب می باشد. با پیشرفت هایی که امروزه در زمینه خدمات حقوقی وجود دارد می توان به تاسیس آنلاین و تلفنی شرکت اقدام کرد. شرکا شرکت با تکمیل مدارک و ارائه آن به اداره ثبت،باید برای دریافت کد اقتصادی اقدام کنند، که چنانچه با روند قانونی آن آشنایی نداشته باشند مراحل اداری آن زمان بر خواهد بود.

 

در چه صورت می توان طلب خود را از شرکت تعاونی وصول کرد؟

زمانی که شرکت دچار بدهی شود و درخواست مطالبه از طرف طلبکاران صورت بگیرد، خود شرکت مسئول پرداخت بدهی ها و انجام تعهداتش است. با کمک مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی می توان تعهدات این شرکت ها را شناخت. در صورتی که اموال و سرمایه شرکت برای پرداخت بدهی های آن کفایت نکند، پس از انحلال شرکت نوبت به مسئولیت شرکا و سهامداران خواهد رسید. برای رسیدن به حق و حقوق مالی خود می توانید به تیم بزرگ وصول مطالبات( دریافت طلب) وکیل تلفنی مراجعه کرده، و با دریافت مشاوره حقوقی بهترین راه رسیدن به مطالبات خود را در پیش بگیرید.

 

آیا سهام شرکت تعاونی قابل انتقال به اشخاص دیگر است؟

در قانون شرکت های تعاونی آمده است که انتقال سهم به سایر اعضا یا افراد خارج از شرکت با رعایت قانون و مواد اساسنامه منعی ندارد. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی به شما خواهد گفت که به چه صورت قانون مجوز انتقال سهام در شرکت های تعاونی را صادر کرده است و شما می توانید با کمک مشاوره حقوقی تلفنی به انتقال سهام بپردازید. شرط مهمی که درباره انتقال سهام شرکت های تعاونی وجود دارد این است که انتقال به اعضا این شرکت مجاز است، بنابراین در صورتی که منتقل الیه از اعضا شرکت نباشد ابتدا باید فرم عضویت را تهیه نماید، و بعد از آن اقدام به دریافت سهام کند. کمک گرفتن از مشاور حقوقی تلفنی در هنگام تنظیم قراردادهای نقل و انتقال سهام تعاونی می تواند مفید باشد.

 

شرایط انتقال سهام پر سود شرکت های تعاونی چیست؟

 

stock transferring in cooperatives

مشورت تلفنی در روش انتقال فوری سهام در شرکت های تعاونی

 

درباره مزایای سهام شرکت تعاونی باید گفت با توجه به اطلاعاتی که از بازار سرمایه به دست می آید برخی سهام ها بازدهی بیشتری داشته و به آن سهام پر سود می گویند. با مشاوره حقوقی فوری و تلفنی می توان برای خرید بهترین سهام تعاونی اقدام کرد.

بند 4 ماده 37 قانون شرکت های تعاونی فروش سهام تعاونی و انتقال آن را منوط به موافقت هیئت مدیره کرده است. اما باید توجه داشت که دارنده سهام می تواند تحت قرارداد های مختلف سهام خود را منتقل کند. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی انواع قراردادها را برای شما توضیح خواهد داد. برای آنکه این قرارداد در برابر شرکت و اشخاص ثالث موثر شناخته شود باید به تایید هیات مدیره و مراجعی که در اساسنامه شرکت ذکر شده است برسد.  مشاور حقوقی تلفنی راهکار معقولی است که انتقال سهام به نحو قانونی میسر می کند.

 

 

راز و رمز های یک تجارت موفق

بهترین روش راه اندازی کسب و کار های استارتاپی اینترنتی و آنلاین در سال 99

قوانین مرتبط با ارز های دیجیتال مورد استفاده در استارتاپ ها

حقوق مرتبط با قرارداد های استارتاپی

خدمات ثبت شرکت آنلاین و تلفنی (ویژه کرونا)

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، با گسترش صنعت و دنیای اقتصاد نیاز به همکاری افراد با تخصص های گوناگون احساس شد، این افراد با راه اندازی انواع شرکت ها سرمایه های خود را در کنار هم قرار دادند و در زمینه مختلف به مشارکت پرداختند؛ قبل از راه اندازی شرکتتان می توانید از خدمات مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی استفاده نمایید.
با سلام و احترام؛ یکی از انواع شرکت های تجاری شرکت تعاونی است که هدف آن با سایر شرکت ها تا حدودی منتفاوت می باشد . زیرا هدف بسیاری از شرکت ها کسب سود می باشد اما هدف اصلی شرکت تجاری کمک به بهبود وضع اقتصادی شرکا و تامین حوایج مخصوص به آنهاست و معمولا در مواقعی تشکیل می گردد که وضع اقتصادی نامساعد بوده و بعلت گرانی و تورم قدرت خرید مردم کم می باشد لذا جهت ارائه خدمات و تولید و امکانات رفاهی، اقشار کم در آمد را تحت پوشش خود قرار می دهد . البته در این شرکت ها نفع مادی نیز مورد توجه است اما بعنوان هدف فرعی در نظر گرفته می شود . مثال ساده این شرکت ها را می توان شرکت تعاونیی کشاورزی برای تهیه سموم و کود برای روستاییان در نطر گرفت یا شرکت هایی که برای افراد در جستجوی کار شغل پیدا می کند و امثال آن، این شرکت ها در قالب اساسنامه تشکیل می شود و مواد قانونی نیز صراحت دارند به اینکه شرکت های سهامی ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که به تراضی شرکاء ترتیب داده شده تشکیل گردد. این که اساسنامه شرکت به چه ترتیب می باشد یا شرایط کاری و یا نوع فعالیت شرکت چگونه است و سوالات مختلفی که در این حوزه مطرح می گردد همگی لزوم استفاده از وکلای مخصوص در این حوزه را توجیه می کند تا با بهره گیری از تجارب ایشان اقدام به تاسیس و نگعداری چنسن شرکت هایی نمود.
سلام خسته نباشید میگم به تمام پرسنل پرتلاش موسسه امروزه باتوجه به گستردگی مشکلات مردم نیاز به اخذ مشاوره های تخصصی بسیار زیاد شده ولی متاسفانه جایگاه و اهمیت مشاوره قبل از تصمیم گیری و عقد قراردادها هنوز بین مردم نهادینه نشده است. من و همکارانم از موسسه شما بسیار ممنونیم بابت جلسه مشاوره حضوری که در محل شرکت خودمان ترتیب دادید و در یک جلسه به راه حل های خوبی رسیدیم موفق باشید
سلام و عرض ادب موسسه حقوقی وکیل تلفنی بصورت آنلاین و واتساپی و تلفنی و حضوری مشاوره حقوقی در ۲۴ ساعته آماده خدمت رسانی هستند نگارش انواع اوراق قضایی اعم از لایحه؛درخواست؛دادخواست ؛اظهارنامه ؛شکوائیه را با کمترین قیمت و در سریع ترین زمان برایتان انجام میدهند . تمامی موارد توسط وکلا متخصص و مجرب وب سایت وکیل تلفنی انجام میشود . موسسه حقوقی وکیل تلفنی کادری از بهترین وکلای ایران زمین دارد .
در شرکت های تعاوني نفع مادی مورد توجه است منتهی به عنوان هدف فرعی زیرا هدف اصلی آن ها کمک و ارائه خدمات مناسب از قبیل دادن اجناس و اشیاء به صنوف مختلفه می باشد،مانند شرکت های تعاونی کشاورزی که برای تهیه بذر مرغوب و تهیه سموم و کود برای روستاییان و کشاورزانی که بنیه مالی آن ها خوب نیست تشکیل می شود و یا تعاونی هایی که برای قشر کم درآمد با قیمت مناسبی مسکن تهیه می نماید و یا شرکت های تعاونی که به همین منظور به کسبه جزء و سایر افراد وام می دهد تا کسب و کار آن ها روبراه گردد و یا شرکت هایی که برای اقشار بیکار که در جستجوی کار هستند کار پیدا می نماید و بسیاری دیگر از این قبیل شرکت ها. تشکیل و اداره شرکت تعاونی یا در قالب شرکت سهامی یا مطابق مقررات اساسنامه مصوب تشکیل می گردد.زیرا در ماده 193 ق.ت می گوید:" شرکت تعاونی اعم از تولید یا مصرف ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که با تراضی شرکاء ترتیب داده شده باشد تشکیل بشود." اساسنامه شرکت تعاونی باید شامل نام با قید کلمه تعاونی ، هدف ، موضوع ، نوع ، حوزه عملیات ، مدت ، مرکز اصلی ، نشانی ، میزان سرمایه ، مقررات مربوط به اعضاء ، ارکان ، مقررات مالی و کار ، انحلال و تصفیه ، حداقل و حداکثر اعضا به نسبت سرمایه و فرصت اشتغال و نوع فعالیت و .... باشد.اعضا در صورتی که واجد شرایط مقرر باشند می توانند به عنوان عضو ، فعالیت نمایند و طبق اساسنامه در کلیه امور حق نظارت خواهند داشت. تشکیلات شرکت تعاونی سه رکن دارد: مجمع عمومی ، هیات مدیره و بازرس الف- مجمع عمومی مجمع عمومی که از اجتماع اعضای تعاونی یا نمایندگان آن ها تشکیل می شود به دو صورت عادی و فوق العاده منعقد می گردد.انتخاب هیات مدیره و بازرس یا بازرسان ، رسیدگی به ترازنامه و حساب سود و زیان و گزارش های مالی و تصویب بودجه سالیانه و تعیین سیاست ها و خط مشی شرکت از وظایف مجمع عادی و اتخاذ تصمیم در خصوص افزایش یا کاهش سرمایه و انحلال شرکت از اختیارات مجمع فوق العاده محسوب می شوند. ب- هیات مدیره هیات مدیره که حداقل 3 و حداکثر 7 نفر عضو دارد از میان اعضای شرکت ( شرکاء ) انتخاب می شوند و مسئولیت اداره امور تعاونی را بر عهده دارند. اجرای مفاد اساسنامه ، اجرای تصمیمات مجمع عمومی، تهیه صورت ها و گزارش های مالی برای ارائه به مجمع عمومی، دعوت از مجامع عمومی و نظارت بر امور جاری و فعالیت های تعاونی و عزل و نصب و قبول استعفای مدیر عامل از جمله وظایف هیات مدیره می باشند. ج-بازرس یا بازرسان بازرس که توسط مجمع عمومی عادی انتخاب می شود مسئول نظارت بر عملکرد هیات مدیره و اجرای تصمیمات مجمع و اساسنامه است.بازرس همچنین باید از روند صحیح تهیه گزارش مالی و تهیه و تنظیم صورت های مالی شرکت اطمینان حاصل نماید و گزارش خود را تهیه و به مجمع عمومی سالیانه ارائه نماید. رسیدگی به شکایات احتمالی اعضا از نحوه مدیریت و عملکرد هیات مدیره نیز بر عهده بازرس است و نتیجه را باید به مجمع ارائه دهد. ذخیره احتیاطی به موجب ماده 4 قانون شرکت های تعاونی ،شرکت های مزبور " باید برای جبران زیان های احتمالی و توسعه عملیات خود بدواَ قسمتی از درآمد را که از پانزده درصد کمتر نباشد به عنوان ذخیره احتیاطی در ترازنامه منظور نموده و سپس به تقسیم سود سهام اقدام نماید.منظور کردن این وجوه به حساب ذخیره تا زمانی است که جمع آن معادل با مجموعه سرمایه شرکت در ظرف سه سال اخیر گردد.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .طبق ماده یک قانون شرکت های تعاونی، به منظور رفع احتیاجات مشترک شرکا و بهبود وضع اقتصادی و اجتماعی آنها برای مدت نامحدود شرکت تعاونی تشکیل می گردد. اعضای این شرکت از افراد حقیقی و حقوقی تشکیل می شود، با این شرط که این افراد عضو بنگاه تعاونی مشابه نبوده، یا افراد حقوقی دولتی نباشند. با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می توان بهتر این شرکت ها را شناخت، و متوجه شد که بر طبق دسته بندی عضویت در شرکت تعاونی عام برای عموم آزاد است. مشاوره حقوقی شرکت های تعاونی برای شما روشن خواهد کرد که در این نوع شرکت ها برای تامین سرمایه سهام به صورت آزاد عرضه می گردد، اما در شرکت تعاونی خاص عضویت برای گروهی خاص مانند دانشجویان، کارگران و غیره در نظر گرفته شده، که واجدین شرایط می توانند سهام آن را دریافت کنند.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی