موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست تامین خواسته

نگارش دادخواست تامین خواسته

 

دادخواست تامین خواسته به هنگامی نگارش می شود که بخواهیم خواسته دعوا را در امنیت قرار دهیم. تامین در لغت، به معنای امن کردن و ایمن نگه داشتن است و خواسته نیز ناظر به موضوع دعوا می باشد. تامین خواسته به معنای در امنیت قرار‌دادن خواسته دعوا است،

دادگاه می‌تواند در این صورت با بازداشت کردن خواسته دعوا، امنیت او را تامین کند. بر طبق ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی، خواهان می تواند قبل از تقدیم دادخواست یا ضمن دادخواست، راجع به اصل دعوا یا در جریان دادرسی، تا وقتی که حکم قطعی صادر نشده، درخواست تامین خواسته بنماید و دادگاه رسیدگی کننده به اصل دعوا نیز، مکلف به قبول آن است؛ با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نماییم.

 

 

هر فردی اگر بخواهد حق خود را مطالبه کند، می تواند با مراجعه به مراجع قضایی برای رسیدن به حقوق قانونی خود اقدام نماید. لازمه رسیدگی به دعاوی حقوقی در دادگاه، ارائه دادخواست است. در تمامی دادخواست ها، ستونی تحت عنوان شرح خواسته وجود دارد. در این بخش، خواهان خواسته خود را مطرح نموده و تقاضای انجام آن را از دادگاه دارد. در واقع خواسته همان چیزی است که مدعی یا خواهان، عملی شدن آن را از مرجع قضایی درخواست می کند. گاهی امکان از بین رفتن خواسته مطرح شده به دلایلی وجود دارد که در این صورت قبل از آن که خواسته مربوطه بی اثر گردد، خواهان می تواند اقدامی را در این زمینه انجام دهد.

 

مدعی این امکان را دارد که برای دستیابی به خواسته مورد نظر، اقدامی را تحت عنوان تامین خواسته انجام دهد. در این صورت لازم است که دادخواست تامین خواسته تقدیم دادگاه شود. درخواست تامین خواسته در ارتباط با موضوع اصل دعوی است که البته طی دادخواست جداگانه به دادگاه ارائه می شود. دعوی تامین خواسته، از آن جهت ارائه می شود که مدعی احتمال از بین رفتن خواسته طرح شده را می دهد و برای جلوگیری از این کار، اقدام به طرح دعوی می کند.

 

با توجه به ضرورت نگارش دادخواست تامین خواسته، لازم است که با وکیل خوب در این زمینه مشورت بگیرید. جهت تنظیم دادخواست تامین خواسته، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان موسسه بهره مند شوید.

 

 

تامین خواسته چیست؟

تامین در اصطلاح لغوی به مفهوم ایمن کردن بوده و خواسته نیز همان چیزی است که خواهان انجام امری را از دادگاه تقاضا می‌کند. می توان گفت که تامین خواسته، ایمن نمودن مورد خواسته مدعی از جانب دادگاه می باشد. خواهان می تواند از همان ابتدا با گرفتن قرار تامین خواسته و اجرای آن، خواسته دعوا را بازداشت نموده و آن را در امنیت قرار دهد. در واقع دادخواست تامین خواسته، زمانی ارائه می شود که خواهان بیم وقوع مواردی چون نقل و انتقال مال توسط خوانده را بدهد و در این صورت از دادگاه تقضا می کند که مورد خواسته را در وضعیت ایمن قرار دهد.

 

از زمانی که خواهان اقامه دعوی می نماید، تا زمان صدور حکم قطعی و لازم الاجرا شدن آن، مدتی معمولا سپری می شود که می تواند خوانده را در موقعیتی قرار دهد که اموال و دارایی خود را نقل و انتقال دهد. در این صورت، خواهان با ارائه درخواست تامین خواسته، از دادگاه تقاضا می کند که از انجام چنین اموری از طرف خوانده جلوگیری کند. از آن جهت که خواسته به دلایل مختلف مانند طولانی تر شدن روند دادرسی، اقدام خوانده برای فروش اموال خود به دیگری و مواردی از این قبیل، ممکن است در معرض خطر و یا از بین رفتن باشد، خواهان طبق قانون می تواند دادخواست تامین خواسته به دادگاه بدهد.

 

 

قرار تامین خواسته در چه صورتی صادر می شود؟

مواردی که یک فرد می تواند با استناد بر آنها از دادگاه تأمین خواسته بنماید به شرح زیر اند:

  1. دعوا مستند بر سند رسمی باشد.

  2. خواسته در معرضِ تعدی و تفریط باشد.

  3. در مواردی از قبیل اوراق تجاری واخواست شده، مانند سفته و چک واخواست شده، مستند دعوا باشد.

  4. خواهان، خسارتی را که ممکن است است به طرف مقابل وارد آید را نقداً به صندوق دادگستری بپردازد.

 

 

طبق تبصره ماده فوق، تعیین میزان خسارت احتمالی با در نظر گرفتن میزان خواسته به نظر دادگاهی است که درخواست تامین خواسته را می پذیرد. همچنین صدور قرار تامین خواسته موکول به ایداع خسارت خواهد بود.

 

 

grant of will petition

 

مستندات لازم برای نگارش دادخواست تامین خواسته 

  • کپی اسناد رسمی واخواست شده بر حسب مورد، مستندی است که ثابت می کند خواسته در معرض تضییع و تفریط قرار دارد، مانند:

 

  • استشهادیه.

  • نظریه کارشناسی.

  • گواهِ گواهان.

  • نامه تودیع خسارت احتمالی به صندوق دادگستری.

 

 

 

شرایط صدور تامین خواسته

دادخواست تامین خواسته در چه شرایطی می تواند صادر شود؟ در ادامه به بررسی شرایط صدور تامین خواسته خواهیم پرداخت.

 

-خواسته قطعی باشد:

خواسته منجز و یا قطعی باشد به این معنا که خواسته در حال حاضر وجود داشته باشد و زمان مطالبه کردن آن رسیده باشد.

 

-مقدار خواسته مشخص باشد:

خواسته، چنان‌چه مال باشد، اگر میزان آن مشخص باشد دادگاه می‌تواند قرار صادر نماید، در غیر این صورت دادگاه نمی‌تواند قراری را صادر نماید.

 

-خواسته مشخص و معلوم باشد:

خواسته باید مشخص باشد و میزان آن معلوم باشد و اگر به صورت تعداد زیادی کالا می باشد، باید بتوان آن را تفکیک کرد.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با یکی از بهترین وکلای متخصص در حوزه مورد نظر خود با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

نحوه رسیدگی به دادخواست تامین خواسته

بر اساس ماده 111 قانون آیین دادرسی مدنی، دادخواست تامین خواسته به دادگاهی ارائه می شود که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوی را دارد. در واقع همان دادگاهی که دعوی در آن مطرح شده است، طبق قانون به درخواست تامین خواسته رسیدگی می کند.

 

ماده 112 قانون آیین دادرسی مدنی نیز عنوان می کند که اگر شخص درخواست کننده تامین خواسته تا 10 روز از تاریخ صدور قرار تامین، نسبت به اصل دعوی دادخواست ندهد، دادگاه به درخواست خوانده قرار تامین را لغو می نماید. گفتنی است که امکان اعتراض به قرار تامین خواسته از سوی خوانده ظرف ده روز از تاریخ صدور آن وجود دارد.

 

 

some ask and answers in patient law

 

تامین خواسته قابل تجدید نظر خواهی است یا خیر؟

  •  طبق نص صریح ماده ۱۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی،  قرار قبول یا رد تامین خواسته قابل تجدید نظر خواهی نمی باشد و البته عقل سلیم هم همین را حکم می کند؛ چراکه ذات و ماهیت تامین خواسته دفع ضرر فوری است و هر گونه اهمال و فرجه باعث عدم دستیابی این منتوج به نتیجه، خواهد بود.

 

شما می توانید از مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکیل تلفنی به هر تعداد که بخواهید استفاده نمایید.

 

 

تامین خواسته به چه صورت اجرایی می شود؟

دادخواست تامین خواسته طبق ماده 117 قانون مدنی، به صورت فوری مورد رسیدگی قرار می گیرد.

چنان چه ابلاغ و رسیدگی فوری ممکن نباشد و تاخیر در رسیدگی به پرونده موجب ضایع شدن حق مدعی شود، در زمان اجرا اموال منقول و غیر منقول توقیف می شوند.

در برخی موارد ممکن است که دادگاه به جای یک مال، مال دیگری را توقیف نماید و تامین را به مال دیگری تبدیل کند.

صدور قرار تامین خواسته موجب می‌شود تا نقل و انتقال‌های اموال خوانده، ممکن نباشد همچنین در چنین شرایطی خوانده نسبت به دیگر خواهان ارجحیت دارد.

طبق ماده قانون مدنی، نقل و انتقال مال پس از توقیف آن غیر‌ممکن می‌باشد، در صورتی‌که نقل و انتقال صورت گیرد می‌توان آن‌را ابطال نمود.

 

 

continuous questions about grant of will petition

 

 

رای صادره در تامین خواسته در چه زمانی ابلاغ می گردد؟

  •  وفق ماده ۱۱۷ قانون آیین دادرسی مدنی قرار تامین، رای صادره در تامین خواسته باید فوراً به خوانده ابلاغ و پس از آن اجرا شود؛ در مواردی که ابلاغ فوری ممکن نباشد و تاخیر اجرا باعث تضییع یا تفریط خواسته گردد، ابتدا قرار تامین اجرا و سپس ابلاغ می گردد.

 

نکته: البته امروز با وجود ابلاغ الکترونیکی قراردادها، احکام و آرا، بحث عدم امکان ابلاغ فوری کمی کمرنگ شده است؛ مگر اینکه خوانده در سامانه ثنا ثبت نام نشده باشد.

 

 

برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

نکات طلایی در دادخواست تامین خواسته

بر اساس قانون، دادگاه می تواند این اجازه را به شخص بدهد که هم ارزش با مال توقیف شده، اوراق بهادار، چک و یا سفته در نزد بانک و یا صندوق دادگستری به امانت بگذارد.

خوانده شده فقط یک مرتبه می تواند درخواست دهد تا مال توقیف شده با مال و یا ملک دیگری تعویض شود.

این عمل تنها به این شرط قابل قبول است که مال و یا ملک ثانویه ارزشی کمتر از مال اولیه نداشته‌باشد و خواهان نیز پذیرای آن مال باشد.

طبق قانون استفاده از مال منقول چه به صورت ملک، ماشین و یا وجه نقد باشد، ممنوع می باشد.

دادخواست تامین خواسته اگر پذیرفته شود، استفاده از اموال منقول در طی آن بلا مانع است، ولیکن نقل و انتقال آن ممنوع می باشد.

برای توقیف مال از جانب یک حوزه قضایی دیگر می توان از قانون اعطای نیابت قضایی استفاده کرد.

جهت توقیف مال که در دست فرد ثالث می باشد و یا طلب فرد خوانده از شخص ثالث، نامه دادگستری به شخص ثالث ابلاغ می‌شود.

دادخواست تامین خواسته اگر برای افرادی باشد که کارمند متاهل و یا بازنشسته هستند، یک چهارم حقوق آن ها توقیف می شود.

 اگر کارمند مجرد باشند، یک سوم حقوق آن ها مورد توقیف قرار می گیرد.

بعد از آن که اموال شخص مورد توقیف قرار گیرد، بر اساس ماده 663 قانون هر گونه دخل و تصرف در آن اموال جرم حساب می شود و مجرم مجازات می شود.

 

 

 

 

 

نگارش فوری دادخواست تامین خواسته

چنانچه قصد تنظیم دادخواست تامین خواسته را دارید، اما با نحوه و اصول تنظیم آن آشنا نیستید، می توانید نگارش آن را برعهده موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید. تنظیم انواع دادخواست به بهترین شکل ممکن توسط موسسه وکیل تلفنی انجام می شود و از لحاظ کیفیت محتوایی این اوراق اطمینان خاطر کافی داشته باشید. برای بهره مندی از خدمات نگارش انواع دادخواست به صورت فوری می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

 

هزینه تنظیم دادخواست تامین خواسته توسط وکیل

برآورد هزینه تنظیم دادخواست تامین خواسته، طبق معیار های مختلفی صورت می گیرد و علی القاعده نمی توان میزان ثابتی را در این زمینه در نظر گرفت. پر واضح است که اگر دادخواست توسط وکیل نگارش شود، هزینه بیشتری را در پی خواهد داشت. اما در هرصورت اگر بخواهیم یک بازه قیمتی را برای نگارش دادخواست مرتبط با موضوع تامین خواسته توسط وکیل در نظر بگیریم، باید گفت که از میزان تقریبی یک میلیون تومان شروع شده و متغییر است. البته نمی توان برای تمامی دادخواست های حقوقی این میزان را در نظر گرفت و امکان تغییراتی در هزینه نگارش دادخواست وجود دارد.

 

 

نگارش فوری انواع دادخواست طلاق

نگارش دادخواست تمکین

نگارش دادخواست نفقه

نگارش دادخواست فسخ نکاح

نگارش دادخواست دستور موقت

نگارش دادخواست استرداد جهیزیه

نگارش دادخواست ملاقات با فرزند

نگارش دادخواست کاهش سن و ابطال شناسنامه

نگارش فوری تمامی دادخواست ها

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

قدر دانی و سپاس از مطالب بسیار خوبتون توضیحاتتون بسیار عالی هست، مشاوره با وکیل سایت شما بسیار خوب و کامل و با جزییات پاسخ دادن برای مشاوره ی حقوقی و کیفری به همه پیشنهاد میکنم.
با سلام خدمت مجموعه خدوم وکیل تلفنی مطلب نگارش شده مطلب بسیار مفیدی برای کاربران می باشد چرا که دادخواست تامین خواسته در کنار دادخواست اصلی کمک شایانی به خواهان در جهت رسیدن به حقوق خود می نماید چه انکه ممکن است خوانده در صدد جابه جایی اموال ودارایی های خود در جهت فرار از دین به خواهان باشد در اینجاست که تامین خواسته وتوقیف اموال وی از سوی خواهان از این امر جلوگیری وبه وی کمک ایانی می کند تا به خواسته خود که همان دریافت طلب خود می باشد برسد .در این راستا کمک وکیل مجرب ومشاوره وی بسیا مفید است .بنده فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۱۴ اماده مشاوره وتنظیم دادخواست کاربران گرامی هستم
سلام در دعاوی که مستند آنها اسناد تجاری مثل سفته وچک باشد خواهان از تودیع خسارت احتمالی معاف است تامین خواسته که مردم عادی آن را توقیف اموال می دانند از اهرمهای بسیار موثر پیش بینی شده در قانون به منظور دستیابی خواهان به حق خویش است زیرا این امکان را فراهم می آورد که خواهان از جابجایی وخارج کردن اموال از دسترس توسط خوانده قبل از صدور رای محکومیت وی جلوگیری کند
زمانی که شخصی اقدام به اقامه دعوا می کند با توجه به نوع دعوا می تواند تقاضای تامین خواسته کند این تقاضا در اکثر موارد بسیار لازم و مفید است زیرا شخص در صورت پیروز شدن دیگر نگران وصول طلب خود در مرحله اجرا نمی باشد نگارش دادخواست در خصوص اصل دعوا و نیز چگونگی تقاضای تامین خواسته از اهمیت زیادی برخوردار است به عنوان عضوی از وکیل تلفنی در راستای خدمت رسانی به کاربران در خدمت شما هستم وکیل جمشیدی کدوکیل:۳۰۴۷۴
سلام و خسته نباشید از اینکه مقالات و نکات کاربردی و مفیدی در سایت قرار میدهید که آگاهی مارا بالا میبرد بسیار متشکرم. من از طریق فضای مجازی با وکیل تلفنی آشنا شدم و از مشاوره های این موسسه استفاده کردم. بسیار با دقت و حوصله و سریع انجام شد. موفق باشید
با سلام خدمت کاربران گرامی و عزیز.مطالبه تخصصی تامین خواسته را در مطالب موسسه وکیل تلفنی که مثل همیشه زحمت مطالب پر بار را برای شما عزیزان می کشند مطالعه می فرمایید اما در نظر داشته لاشید که تامین خواسته یا تو قیف اموال روندز است که در بسیاری از موارد اگاهی و تسلط به نکات ظریف آن تاثیر بسیار زیادی در روند دادرسی دارد و در خیلی از موارد در ورودیه دادخواست حقوقی شما خصوصا در نقش خواهان موثر است.بنابراین به تامین خواسته به چشم یک اسلحه تاثیر گذار در روند دادرسی نگاه کنید.موفق باشید.مسیح اقاداودی کد ۲۰۵۵۴ وکیل موسسه وکیل تلفنی
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران بزرگوارم در خصوص مقاله فوق الذكر كه بسيار عالي و كاربردي تهيه و تنظيم گرديده است بايد اين نكته را دكر كنم در موارد مندرج در مقاله كه شخص مي تواند تأمين خواسته را درخواست كند حصري نيست و در اين موارد نياز به پرداخت خسارت احتمالي ندارد ليكن در موارد ديگر توديع خسارت احتمالي به تشخيص دادگاه است موفق باشيد
عرض سلام و ادب و احترام و قدردانی فراوان بدلیل ارائه مطالب موثر و مفید آرزوی موفقیت روزافزون برای مجموعه وزین موسسه حقوقی وکیل تلفنی را از درگاه خداوند متعال دارم
درود فقط لازم به ذکر است شرایط ذکر شده باید متفقا وجود داشته باشند تا بشود این درخواست را ارائه داد نه منفردا موفق باشید
سلام. من یک واحد آپارتمان دارم در کرج. ولی خانمم رفته و درخواست تامین خواسته رو از تهران که محل سکونتش هست درخواست کرده. خواستم بپرسم الان باید چیکار کنم چون برام مهمه که اون شعبه به پروندم رسیدگی نکنه و پرونده بیاد کرج که ملکم اونجاست

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی