زمانی که کسی به فرد دیگری قرض دارد باید دین خود را ادا کند. این ساده ترین شکل یک قانون است؛ اما با این وجود هنوز هم اختلافات بسیاری در شرایط مختلف ما بین شخص مدیون و شخص طلبکار به وجود می آید.
در بعضی موقعیت ها فرد مقروض نمی تواند دین خود را ادا کند. در چنین شرایطی با طی مراحل اثبات اعسار دادگاه او را معسر می خواند. معسر کسی است که توانایی مالی و یا امکان دسترسی به اموالش را برای پرداخت دین و قرضش ندارد. در صورتی که کسی سعی در اثبات توانایی مالی شخص مقروض و نادرستی ادعای اعسار وی داشته باشد مشاوره حقوقی اثبات ملائت وارد عمل می شود.
افرادی که از تمکن مالی برای پرداخت دیون خود برخوردار هستند، در صورتی که ادعای کذب مبنی بر عدم توانایی مالی را مطرح کنند، طلبکار می تواند برای طرح دعوای حقوقی، تمکن مالی وی را برای دادگاه به اثبات برساند. به چنین دعوایی، دعوای اثبات ملائت گفته می شود. در واقع طلبکار با ارائه مدارک و ادله کافی مانند تهیه لیست اموال مدعی اعسار از پرداخت بدهی، استطاعت مالی را ثابت می کند. علاوه بر آن که درخواست اعسار از طرف بدهکار پذیرفته نمی شود، وی باید کل بدهی را به صورت یکجا پرداخت نماید.
دعوای اثبات ملائت و اعسار، در مقابل همدیگر قرار می گیرند و برخی افراد دعاوی ملائت را همسو با دعاوی اعسار قرار می دهند. رابطه طلبکاری و بدهکاری، یک رابطه معقول در جامعه حقوقی کشورمان است و فردی که به شخص یا اشخاصی بدهکار باشد، از لحاظ شرعی و قانونی باید ادای دین خود را انجام دهد. در مورد تادیه دیون، بحث توانایی و یا عدم توانایی مالی بدهکار مورد بحث قرار می گیرد. اگر مدیون از توانایی مالی کافی برای پرداخت دیون برخوردار باشد، قانونا باید ادای دین خود را انجام دهد اما در صورت عدم توانایی مالی، قانون روش های مختلفی را برای پرداخت نمودن بدهی ها در نظر گرفته است.
اگر بدهکار نسیت به پرداخت بدهی خود تعلل نماید و یا نخواهد که قرض خود را به طلبکار بدهد، در این صورت دائن این امکان را دارد که از او شکایت کند. با شکایت شخص طلبکار، دادگاه مدیون را محکوم به پرداخت مال معینی می کند. در این صورت محکوم علیه اگر از شرایط قابل قبول استطاعات مالی برخوردار باشد، می بایست دیون خود را تادیه نماید؛ در غیر این صورت می تواند درخواست اعسار به دادگاه بدهد و به نوعی برای دادگاه ثابت کند که به دلیل نداشتن استطاعت مالی، توان پرداخت محکوم به را ندارد.
در این زمینه گاهی اوقات شخص محکوم علیه، علی رغم توانایی مالی، به صورت کذب ادعای اعسار را مطرح می کند. حال اگر محکوم له یا همان طلبکار، ادعا نماید که محکوم علیه با توجه به شرایط مالی مناسب، توان پرداخت نمودن بدهی را دارد، در این صورت می تواند دعوای اثبات ملائت را مطرح کند. در این دعوا شخص مدعی یا همان محکوم له بر اساس ارائه دلایل و مدارک کافی، ملائت و توانایی مالی محکوم علیه را به اثبات می رساند.
با توجه به اهمیت موضوع دعوای اثبات ملائت، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می شود که از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
ملائت به معنی توانمندی مالی و در لغت به معنای ضد اعسار است که در فقه به آن یسار هم گفته می شود؛ در اصل شخصی که طلبکار است و توانایی مالی برای پرداخت قرضش دارد باید ادا کند، در غیر این صورت اگر سعی در فریب قانون داشته باشد؛ علاوه بر پرداخت دین به مجازات دیگری محکوم می شود. مشاوره با وکیل می تواند برگ برنده شما در روند اثبات ادعایتان باشد.
در دادخواست های مربوطه زمانی که مقروض می تواند از عهده پرداخت دین خود بربیاید و سعی در نقض قانون داشته باشد با اثبات ملائت او می توان اخذ حقوق کرد.
در پرونده های قضایی، اصل بر ملائت مدعی اعسار است. یعنی زمانی که از شخصی مقروض شکایت به عمل می آید مجبور به ادای دین است و اصل بر توانمندی اوست مگر این که خلاف آن ثابت گردد.
اگر اعسار محکوم یا محکومه مقروض ثابت نشده و او تمکن مالی داشته باشد محکوم له (طلبکار) می تواند اورا بازداشت کند؛ اما اگر دادگاه با توجه به مدارک ارائه شده حکم مبنی براعسار شخص صادر کند ، شخص طلبکار می بایست دادخواست اثبات ملائت دهد.
قانون جدید نحوه اجرای محکومیت های مالی در مفهوم اعسار تحولی ایجاد کرده است.
طبق ماده 6 این قانون معسر فردی است که به جز مستثنیات دین، مالی برای تأدیه دین خود نداشته باشد. مستثنیات دین همان اموال اولیه ای است که فرد برای ادامه زندگی و روند شغلی خود به آنها محتاج است؛ مانند خانه، ماشین، مغازه و ...؛ هم چنین در تبصره این ماده آمده است که اگر قابلیت دسترسی به مال فراهم نباشد در حکم نداشتن مال است.
در دعوی اعسار محکوم علیه سعی در نشان دادن عدم تمکن مالی برای ادای دین اش دارد و معمولأ اسناد و مدارکی هم برای اثبات حرفش ارائه می دهد. چرا که اثبات آن بر عهده خود فرد (شخص مدیون) است. درشرایطی که وضعیت سابق مدیون دلالت بر ملائت او داشته باشد یا مدیون مالی را عوض دین اخذ کرده باشد و یا به هر صورتی تحصیل مال نموده باشد.
در مقابل اثبات ملائت به باطل نشان دادن ادعای شخص مدیون با رو کردن مدارک و شواهد مبنی بر توانمندی مالی او در تسویه دین اش می پردازد. اثبات ملائت همیشه در جواب به دعوی اعسار است چون همانطور که اشاره کردیم اصل در ملائت است مگر این که شخص مقروض ادعا کند معسر است که در صورت کذب می توان با مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته روال قانونی آن را طی کرد و با ارائه مدارک اثبات محکمه پسند ملائت او را ثابت کرد. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
شما در مواقعی که محکوم یا محکومه ی مقروض سعی در جلوه دادن عدم تمکن مالی داشته باشد با اثبات ملائت او می توانید کاری کنید تا دادخواست اعسار ایشان در دادگاه پذیرفته نشود.
برای این منظور باید اموالی از او معرفی کنید. اگر مدیون دارایی ای داشته باشد با ارائه ای مبنی بر این موضوع و شهادت شهود در این راستا می توانید ادعای خود و ملائت فرد مورد نظر را ثابت کنید. به این صورت که باید اموال وی را شناسایی نمایید، حتی اموالی که اخیرأ و پس از بدهکاری اش، به شخص دیگری منتقل کرده است چرا که امکان صوری بودن انتقال اموال وجود دارد.
اگر وجوه به تازگی به نام یا در اختیار محکوم علیه قرار گرفته باشد بعید بودن از بین بردن این مقدار پول در زمان کم را عنوان کنید.
نکته: حتی استناد به یک مکالمه رد و بدل شده نیز می تواند باعث رد در خواست اعسار شود؛ هم چنین تاجر بودن مدعی اعسار و اینکه آیا وجه نقد به ایشان داده شده یا خیر نیز می توان از مدارک لازمه حساب کرد.
دعوی ملائت جزو آن دسته از روندهای حقوقی است که درآن به وکیلی خبره ومطلع از تمام ماده ها و تبصره های مربوطه است. مشاوره حقوقی تلفنی تأثیر بسزایی در آگاهی ازاطلاعات مورد نیاز پرونده های جاری و یادگیری ترفندها و شگردها در جهت پیش برد دعوی اثبات دارد. بهترین راهکار آنلاین حقوقی توسط مشورت با وکیل مرد یا مشورت با وکیل زن به طورسریع و ارزان در اختیار شما قرار می گیرد.
مشاوره حقوقی اثبات ملائت با اختصاص دادن یک وکیل تلفنی تمام وقت به حل مشکل شما، امکان پرسش و پاسخ فوری را برایتان فراهم آورده است.
می تواند با مشاوره حقوقی اصولی شما را در جمع آوری مدارک مورد نیاز برای اثبات ملائت فرد مورد نظرتان یاری دهد.
این تیم با یک مشاوره حقوقی پیشگیرانه می تواند از ادعای دروغین شخص بر اعسار پرده بردارد و شما را ازچگونگی شهادت شهود و هم چنین شناسایی اموال قدیم یا تازه حاصل شده محکوم علیه باخبر سازد.
مشاوره حقوقی اثبات ملائت که در پرونده های طلاق و مهریه هم زیاد کاربرد دارد سبب نمایان استعداد مالی مرد محکوم یا زن محکوم می گردد.
یک وکیل خوب کسی است که بتواند در مدتی کم کاملترین مشخصات و اطلاعات را به مخاطب سوق دهد. وکیلی که تمام ابعاد پرونده را بسنجد و مطابق با جدیدترین لایحه های تصویب شده و بروز گام بردارد. در مورد پرونده های اثبات ملائت، یک وکیل کاربلد در مقابل دعوی اعسار لایحه ای برای تقدیم در جلسه دادرسی تنظیم و شناسایی اموال می کند.
او با اخذ استعلامات از بانک ها، اداره ثبت احوال، پلیس راهور و ... تمکن مالی محکوم علیه جهت ادای دینش را ثابت می کند و در جمع آوری مدارک قدم به قدم همراه محکوم له می باشد.
در مقایسه با اخذ وکیل در دعاوی حقوقی، خدمات مشاوره در این زمینه از لحاظ مادی بسیار مناسب تر می باشد. در واقع افرادی که قصد اقامه دعوا اثبات ملائت را دارند، می توانند با بهره مندی از خدمات مشاوره وکیل تلفنی، به بهترین شکل ممکن برای اقامه دعوا اقدامات لازم را انجام دهند.
هزینه مشاوره حقوقی بر اساس میزان زمان و دقایق ارائه مشاوره محاسبه می شود و طبیعتا با افزایش مدت زمان مشاوره، به همان میزان نیز هزینه های مربوطه نیز افزایش پیدا می کند.
اگر به دنبال دریافت مشاوره حقوقی تخصصی در مورد دعاوی اثبات ملائت هستید، مشاوره حقوقی وکیل تلفنی به شما پیشنهاد می شود. مزایا مختلفی برای دریافت خدمات مشاوره این سامانه در نظر گرفته شده است که با شرایط متاسب به لحاظ هزینه این امکان برای متقاضیان فراهم شده است که بتوانند از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنند.
همچنین می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در وب سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی بهره مند شوید. دریافت مشاوره حقوقی از برترین وکلای ایران را در موسسه حقوقی وکیل تلفنی تجربه نمایید.