موسسه وکیل تلفنی

  • مهدی زارعی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۵۴:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۸
  • عنایت الله کرمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۳:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۷
  • امیر اسماعیلی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • شایسته شایسته گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۲۵:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • علی نعمتی علی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۲۰:۳۳:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۵
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین

حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین

اعتیاد بلای خانمان سوزی است که اگر به جان یک شخص افتاد خانواده او را نیز تحت تاثیر خود قرار می دهد، حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین از جمله مشکلاتی این که با وجود معتاد بودن پدر یا مادر مورد بررسی قرار می گیرد؛ زیرا سرپرستی فرزند و شرایطی که قرار است یک طفل در آن رشد کند بسیار اهمیت دارد، مشاوره حقوقی تلفنی در شرایطی که والدین کودک دچار اعتیاد باشند و نتوانند به درستی نقش سرپرستی کودک را ایفا کنند می تواند با ارائه مشاوره حقوقی رایگان راهکار مناسب را ارائه دهد.

 

 

 

 

 

رویکرد حضانت در صورت اعتیاد پدر و مادر یا هر دو چیست؟

 

custody of child since or addiction

وکیل خوب برای سلب حضانت

 

اگر در شرایط طلاق و جدایی، اعتیاد یکی از والدین هم مطرح باشد صورت های مختلفی خواهد داشت:

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد مادر

  • در قانون پیش بینی شده است که بعد از طلاق مادر می تواند تا هفت سالگی حضانت فرزند را به عهده بگیرد، در صورتی که در این مدت اعتیاد وی آشکار شود، پدر می تواند تقاضا سلب حضانت از مادر را داشته باشد. 

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد پدر

  • اگر بعد از هفت سالگی فرزند و یا قبل از آن با انجام توافق بین والدین، پدر سرپرستی کودک را به عهده گرفته باشد؛ اما دچار اعتیاد شود، مادر می تواند با اثبات آن در دادگاه حضانت را سلب، و سرپرستی کودک را به عهده بگیرد.

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد هر دو والدین

  • حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین پیچیدگی های کمتری خواهد داشت و به طور معمول والدی که سلامت جسمی و صلاحیت لازم را دارد، سرپرستی طفل را به عهده می گیرد؛ اما در صورت اعتیاد هر دو والد فرزند در شرایط سختی خواهد بود و اگر جد پدری و یا یکی از خویشان به حال طفل ترحم کند و خواهان نجات دادن او از زندگی در شرایط اعتیاد باشد، می تواند تقاضا خود را برای حضانت به دادگاه ارائه دهد و با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می تواند مدارک لازم جهت اثبات اعتیاد والدین اثبات نماید.

 

آیا درجه اعتیاد والدین بر روی تصميم دادگاه تاثیر گذار است؟

 

 

در ماده 1173 قانون مدنی آمده است که:

  • هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در‌معرض خطر باشد، محکمه می‌تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل‌ مقتضی بداند، اتخاذ کند.

 

‌موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است:

  • اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر و قمار.

 

همانطور که در این ماده قانونی اشاره شده است، اعتیاد به عنوان عاملی که صحت جسمی و تربیت اخلاقی کودک را به خطر می اندازد شناخته شده است. و به طور مشخص آمده است که اعتیاد باید زیان آور باشد، و به طور فلج کننده ای بنیاد خانواده را بهم بزند. در این صورت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته اطلاعات لازم را درباره ی نحوه دریافت حضانت در صورت اعتیاد یکی از والدین را ارائه نماید.

وکیل برای حضانت با توجه به پرونده هایی که در مسیر طلاق و حضانت بر عهده داشته مواردی همچون اعتیاد و شدت آن را به طور اصولی ارزیابی خواهد کرد. 

 

آیا می توان با اثبات اعتیاد خفیف یکی از والدین سلب حضانت انجام پذیرد؟

 

small amount of addiction affection on child custody

آموزش سلب حضانت فوری فرزند به خاطر اعتیاد شدید یکی از والدین

 

همانطور که در ماده 1173 اشاره شده، عبارت اعتیاد زیان آور مشخص می کند که اعتیاد باید تا اندازه ای شدت گرفته باید که موجب عسر و حرج اعضای خانواده شود، به طوری که سلامت جسمی کودک را به خطر بیندازد و مصرف مداوم مواد مخدر و وجود دود و آلودگی انواع بیماری ها را به وجود آورد و همچنین ارتباط گرفتن والد با افراد پر خطر، و رفتار نا به هنجار او در حالات مختلف مشکلات روحی را برای کودک به وجود آورد. 

البته باید گفت متاسفانه اعتیاد خیلی زود فرد را درمانده و مستاصل خواهد کرد و بدرفتاری وی با خانواده و ایجاد مشکلات اخلاقی برای ایشان را فراهم می کند؛ بنابراین زمانی که اعتیاد آشکار می شود، دردسرهای خانوادگی به دنبال آن خواهد آمد، و پیامدهای بدی همچون ضرب و شتم و فحاشی و رفتارهای پر خطر وجود دارد که اشخاص می توانند به کمک وکیل آنلاین و 24 ساعته برای کسب حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین اقدام نمایند. 

 

مزایای مشاوره حقوقی حضانت فرزند چه مزایایی دارد؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

  1. مهم ترین مسئله در دریافت حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین زمان است، زیرا با گذشت زمان سلامت کودک هر چه بیشتر به خطر می افتد، بنابراین لازم است که افراد هر چه زودتر اقدامات حقوقی را انجام دهد؛ سایت جامع وکیل تلفنی با معرفی وکیل پایه یک دادگستری در امور خانواده و حضانت می تواند پرونده را در سریع ترین زمان به نتیجه برساند. تماس فوری با وکیل 24 ساعته در این موارد راهگشا خواهد بود.

 

  1. جمع آوری مدارک محکمه پسند یکی دیگر از مزایایی است که با کمک مشاوره حقوقی فوری می توان انجام داد، برای اثبات اعتیاد والدین نیاز به مدارک محکم و مستدلی است که با راهنمایی وکیل به دست خواهد آمد.

 

  1. ارائه دادخواست مستند نیز در وکیل تلفنی توسط کارشناس خبره و وکیل پایه یک دادگستری انجام می شود، و افراد را در دریافت حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین یاری خواهد کرد.

 

نگارش دادخواست حضانت فرزند را کجا بنویسیم؟

 

writing the child custody petition

وکیل متخصص سلب حضانت با وکیل 24 ساعته

 

سایت جامع وکیل تلفنی با فراهم آوردن انواع مشاوره و ارتباط برقرار کردن با وکلای خانواده زمینه را برای دریافت اطلاعات دقیق ایجاد کرده است ...

افراد می توانند در تماس با وکیل تلفنی درخواست نگارش دادخواست حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین را داشته باشند؛ وکلای که با وکیل تلفنی همکاری می کنند دارای دانش و تجربه ی بسیار بالایی در حل پرونده های خانوادگی دارند و افراد می توانند با اعتماد کامل به آنها رجوع نمایند. در پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان نحوه نوشتن دادخواست و چگونگی ارائه دادخواست را از کارشناس حقوقی جویا شد.

 

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

خانمم اضانت گرفته وگفته اعتیاد دارم ازمایش دادم سالم بودم ..قاضی قبول نکرده حتی تجدید نظر هم قبول نکرده ...الان شرایط مالی واعتیاد مشکلی ندارم می‌توان دوباره شکایت کنم ودرخواست بدهم ...ممنون راهنمایی کنید...
با سلام و تشکر از عوامل محترم موسسه وزین وکیل تلفنی متأسفانه انحطاط اخلاقی و از بین رفتن قباحت انجام بعضی از محرّمات در محیط خانواده، نه تنها موجب فروپاشی کانون خانواده به عنوان سنگ بنای اصلی اجتماع شده است بلکه آسیب های زیان بار آن جامعه را نیز در معرض مخاطرات جدی قرار می دهد. بعد اجتماعی و حیاتی خانواده به قدری پر اهمیت است که وکلای خانواده نیز تلاش بر حفظ این نهاد حیاتی را سرلوحه کار خود قرار داده اند. باسپاس
با سلام، وفق ماده 1173 قانون مدنی" هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رییس حوزه قضایی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند. موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هریک از والدین است.1- اعتیاد زیان آور با الکل، مواد مخدر و قمار2- اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء3- ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی 4- سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق5- تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف" لذا هرکدام از والدین که دچار اعتیاد یا مشروب باشد وفق ماده 1130 قانون مدنی می تواند از موارد عسر و حرج تلقی شده و درخواست طلاق از سوی زوجه باشد ولی در صورت اعتیاد یا عدم اعتیاد مادر ، مرد می تواند وفق ماده 1133 قانون مذکور زن خود را با تادیه حقوق مالی وی طلاق دهد
سلام وقت همگی بخیر ... قانونگذار در ماده 1173 قانون مدنی مقرر می دارد: هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر و مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی هر تصمیمی که برای طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند. از قبیل : 1) اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار 2) اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء 3) ابتلاء به بیماری های روانی با تشخیص پزشکی قانونی 4) سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی گری و قاچاق 5) تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف
با سلام و عرض ادب، طبق ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی، هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در‌معرض خطر باشد، محکمه می‌تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل‌ مقتضی بداند، اتخاذ کند.همانطور که در این ماده قانونی اشاره شده است، اعتیاد به عنوان عاملی که صحت جسمی و تربیت اخلاقی کودک را به خطر می اندازد شناخته شده است. و به طور مشخص آمده است که اعتیاد باید زیان آور باشد، و به طور فلج کننده ای بنیاد خانواده را بهم بزند. اینجانب سحر نیک پور، درباره ی نحوه دریافت حضانت در صورت اعتیاد یکی از والدین در خدمت شما عزیزان می باشم.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین پیچیدگی های کمتری خواهد داشت و به طور معمول والدی که سلامت جسمی و صلاحیت لازم را دارد، سرپرستی طفل را به عهده می گیرد؛ اما در صورت اعتیاد هر دو والد فرزند در شرایط سختی خواهد بود و اگر جد پدری و یا یکی از خویشان به حال طفل ترحم کند و خواهان نجات دادن او هستند .اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
اگر یکی از والدین اعتیاد داشته باشد مطمئنن دادگاه حضانت فرزند را به به وی نمیدهد چون به دلیل اعتیاد صلاحیت نگهداری ندارد برای اینکه از نحوه ی گرفتن حضانت از والدین معتاد اطلاعاتی داشته باشیم باید از یک وکیل متخصص خانواده مشاوره بگیریم ومی توانیم به راحتی از وکلای سایت وکیل تلفنی مشاوره بگیریم
سلام وقت بخیر در شرایطی که در فضای مجازی فقط اطلاعات غیرمفید وجود دارد ، سایت شما اطلاعاتی مفید و پرکاربرد دراختیار کاربران میگذارد. اطلاعاتی که سعی میشود با زبان و بیانی شیوا و آسان و قابل فهم برای عموم افراد طرح شود. خواستم از زحمات تمام پرسنل خوب وکیل تلفنی تشکر کنم که بهترین خدمات را با بهترین قیمت ارایه میدهند
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، حضانت یعنی سرپرستی طفل تا زمان رسیدن به سن بلوغ که در قانون مدنی ایران شرایط خاص خود را دارد و مربوط به زوجینی ست که جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند و یا قصد طلاق دارند و حضانت فرزند تا سن 7 سال یا مادر و بعد از 7 سال تا 9 سال در مورد دختر با پدر خواهد بود و حضانت پسر نیز بعد از 7 تا 15 سال با پدر و قبل از آن با مادر خواهد بود ضمنا بعد از 9 و15 سال برای دختر و پسر حضانت دیگر معنایی نخواد داشت و البته خلاف این موارد و سلب حضانت نیز تحت شریطی قابل پیش بینی میباشد و با انجام یک مشاوره بموقع میتوانید کسب اطلاع نمایید اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
با توجه به قوانین و مقررات حضانت فرزند پس از طلاق، نگهداری و تربیت فرزندان وظیفه اصلی و قانونی والدین است. اما اگر بر اثر دلایل مختلف کودک در کنار والدین زندگی نا امن و در عسر و حرج داشته باشد، حضانت او از والدین سلب شده و به فرد دیگری داده خواهد شد. در مواردی که پدر و مادر از هم طلاق گرفته‌اند، حضانت به والدی سپرده می‌شود که توانایی نگهداری فرزند را به درستی داشته باشد. طبق ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی، والدین علاوه بر آنکه حق دارند فرزندشان را نزد خود نگه دارند، از نظر قانونی نیز این تکلیف بر آنها واجب است. اما قانون حقوق فرزندان را نیز در نظر گرفته است و در مواردی که زندگی طفل با والدین برای او مخرب و خطرناک باشد، این حق از آن ها سلب خواهد شد. طبق ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی، هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می‌تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او و یا به تقاضای رئیس قوه قضائیه، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند. بر این اساس چنانچه والدی که حضانت فرزند را دارد، صلاحیت لازم برای نگهداری کودک را نداشته باشد، این حق توسط قانون از او گرفته خواهد شد. یکی از موارد سلب حق حضانت فرزند از والدین، اعتیاد است. اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار. در این شرایط به علت آن که اعتیاد می‌تواند منجر به عسر و حرج، انحطاط اخلاقی و سوء رفتار با کودک شود، حضانت به والدین مربوطه داده نخواهد شد. همچنین اگر والد مربوطه در زمان مشخص شده در دادگاه، نتواند اعتیاد خود را ترک کند، حضانت فرزند از او سلب خواهد شد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی