موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت

اعتراض به اجرت المثل ایام زوجیت

زمانی که زوج می خواهد، زوجه را طلاق بدهد، باید حق و حقوق زن را کامل پرداخت کند؛ یکی از این حق و حقوق ها در واقع اجرت المثل ایام زندگی مشترک است و اگر تقاضای طلاق از طرف زوج باشد زوجه می تواند، طی نوشتن دادخواستی، تحت عنوان دادخواست مطالبه ی اجرت المثل ایام زوجیت، به دادگاه تقدیم کند.

 

 

 

 

 

اعتراض به نظر کارشناس در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت

 

  the specialists Idea about proverbial reward

اعتراض فوری و 24 ساعته به اجرت المثل تعیین شده

 

بعد از اینکه زوجه دادخواست مطالبه ی اجرت المثل ایام زندگی را به دادگاه داد و برای قاضی ثابت شد که اجرت المثل برای این زن تعلق می گیرد،  قاضی کار را به کارشناس می سپارد؛ گاهی مواقع طرفین احتمال دارد که به نظر کارشناس اعتراض داشته باشند که مقدار اجرت امثل را کم و یا زیاد نوشته در این موقع می توانند به نظر کارشناس اعتراض بزنند.

براساس ماده ی 260 ق.آ.د .م: "پس از رسیدن نظر کارشناس به دفتر دادگاه، باید  مراتب به طرفین دعوا ابلاغ شود؛ در این صورت، طرفین می توانند، در عرض یک هفته بعد از ابلاغ به دفتر دادگاه مراجعه کنند و از نظر کارشناس مطلع شوند؛ اگر اعتراضی به نظر کارشناس داشته باشند ،آن را بیان کنند؛ فقط یک هفته مهلت دارند به نظر کارشناس اعتراض بزنند و هر وقت به نظر کارشناس اعتراض شود دادگاه آن را بررسی می کند و در جهت رفع آن از کارشناس توضیح می خواهد.

یکی از راهکارهایی که شما می توانید، در مورد اعتراض به نظر کارشناس اجرت المثل ایام زوجیت اطلاعاتی بدست آورید، ارتباط با مشاوران حقوقی وکلای سایت ما می باشد.

 

اجرت المثل ایام زوجیت چیست؟

طبق قانون مدنی ماده ی 336: "چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهده ی وی نبوده و عرفاً برآن کار اجرت المثل باشد، به دستور زوج و با قصد عدم تبرع انجام داده باشد، برای دادگاه نیز ثابت شود دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می کند"

پس با مطالعه ی این ماده از قانون تا حدودی با اجرت المثل ایام زوجیت آشنا شدیم؛ بله زمانی که یک زن در خانه ی شوهرش زحمت می کشد، و کارهای روزمره ی خانه داری را انجام می دهد، گاهی مواقع شوهرش از وی می خواهد، تا از پدر و مادر بیمارش پرستاری کند و یا فرزندانش را به مدرسه ببرد و یا از مهمان های خاصش پذیرایی کند؛ در حالی که این وظایف عرفاً برگردن زن نیست، ولی مرد دستور می دهد که این کار را انجام دهد و زن بدون قصد تبرع انجام می دهد؛ در اینجا قانون به زن اجازه داده برای این کارهایی که به دستور مرد و بدون قصد تبرع انجام داده دستمزدی به نام اجرت المثل تعیین شود که به آن حق الزحمه یا پاداش هم گفته می شود.

مشاوران  وکلای حقوقی خانواده در موسسه حقوقی آنلاین و 24 ساعته ما، کسانی هستند که می توانند بهترین راهکار را به شما نشان دهند؛ اگر روزی به گرفتن مشاوره، راهنمایی و یا تنظیم یک دادخواست، نیاز داشتید، می توانید با موسسه حقوقی ما تماس گرفته و در این مورد از وکلای متخصص ما در مسائل حقوقی خانواده، مشاوره و کمک دریافت کنید.

 

اجرت المثل ایام زوجیت چقدر می باشد؟

 

amount of proverbial reward

محاسبه فوری و تلفنی اجرت المثل در کمتر از ده دقیقه

 

برای اینکه بدانیم اجرت المثل ایام زوجیت را چقدر حساب می کنند، باید بگویم که محاسبه ی این کار را به عهده ی کارشناس می گذارند؛ اگر زوجه بتواند ثابت کند که تا چه میزان از دستورات شوهر برای انجام اموری که به عهده ی وی نبوده، ولی انجام داده است باید شاهد و یا مدرک مورد قبول دادگاه ارائه دهد تا نشان دهد که این خانم، شایسته ی دریافت اجرت امثل ایام زندگی می باشد.

مقدار اجرت المثل را برای همه ی زنان یکسان نیست، فلذا نمی توان مقدار دقیقی از آن را بیان کرد و قاضی آن را براساس عرف جامعه و محل زندگی زن در نظر می گیرد؛ برای اینکار قاضی سالیانه مقداری پول تعیین  می کند که باید از طرف زوج پرداخت شود و اگر زوج اعسار داشته باشد در صورت اثبات اعسار وقبول کردن دادگاه، می تواند به صورت اقساطی آن را پرداخت کند.

برای اطلاع گرفتن در مورد مقدار اجرت المثل ایام زندگی می توانید، با وکلا و مشاوران حقوقی خانواده ی ما، ارتباط داشته باشید و بدون صرف هزینه بیشتر و تلف کردن وقت، از متخصصان این سایت، راهنمایی و مشاوره بگیرید که به صورت 24 ساعته به صورت آنلاین و تلفنی آماده خدمت گذاری به شما هستند.

 

در چه صورت به زن اجرت المثل ایام زوجیت تعلق می گیرد؟

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

اگر زوج، زن را به دلیل اینکه در انجام کارهای زوجیت کوتاهی می کند و یا به دلیل ناراضی بودن از اخلاق و رفتارهایش، طلاق می دهد؛ در این صورت اگر مرد ادعای خود را مبنی بر ناراضی بودن از زن، اثبات کند و دادگاه قبول کند، دیگر به زن اجرت المثل ایام زندگی تعلق نمی گیرد.

 

نکته: اینکه اگر زن خودش اقدام به طلاق کند و دادخواست مطالبه ی اجرت المثل را بکند، باید مرد راضی به دادن اجرت المثل باشد.

 

اگر زن و مرد اقدام به گرفتن طلاق توافقی از هم کرده باشند، باید بر سر حق و حقوق خود به توافق برسند و میزان اجرت المثل را هم خودشان در نظر بگیرند؛ در این صورت دادگاه دیگر دستور محاسبه ی میزان اجرت المثل را به کارشناس نمی دهد و بر توافق طرفین بر سر آن بسنده می کند.

مشاوره ی حقوقی وکیل تلفنی به صورت آنلاین و تلفنی 24 ساعته، آماده ی پاسخ گویی به سوالات مبهم و بی جوابی هستند که ذهن شما را به خود در گیر کرده است؛ مطمئن باشید که نه تنها وکلای ما این سوالات را بدون جواب نخواهند گذاشت، بلکه بهترین و عملی ترین پاسخ ها را نیز به آنها خواهند داد.

 

اجرت المثل ایام زوجیت در چه شرایطی به زن تعلق می گیرد؟

 

circumstances of a failed proverbial reward

بررسی آنلاین و تلفنی دریافت یا عدم دریافت اجرت المثل به صورت 24 ساعته

 

برای گرفتن اجرت المثل ایام زوجیت باید شرایط خاصی فراهم شود، شرایطی مانند: اثبات عدم سازش بین زن وشوهر، یا دادخواست طلاق از طرف زوجه که در اینجا حتماً مرد باید اجرت المثل را پرداخت کند و اینکه زن در انجام دادن بعضی از امور خانه که مرد به وی دستور می داده قصد تبرع نداشته باشد، طلاق از طرف زوج به دلیل کوتاهی کردن زن در انجام وظایف همسری، بد اخلاقی یا بد رفتاری زن نباشد؛ اگر زن راضی به طلاق نباشد و مرد وی را مجبور به طلاق گرفتن کند.

در صورت محیا شدن یکی از این شرایط، زن می تواند دادخواست طلاق تنظیم کند و به دادگاه ارائه کند تا قاضی با توجه به دلایل و ضمائم دادخواست به آن رسیدگی کند.

یکی از چیز هایی که مشاور حقوقی خانواده به شما می آموزد، شرایط در یافت اجرت المثل است و در این راه شما را راهنمایی کند، چون برای اینکه در رسیدن به هدفتان در گرفتن اجرت المثل ایام زوجیت و پی بردن به شرایط آن دچار سر در گمی نشوید، نیاز به یک راهنما دارید؛ امکان دارد که شما هزینه ی کافی برای دریافت مشاوره حضوری از یک وکیل را نداشته باشید؛ بنابراین بهترین وکلا و مشاوران حقوقی خانواده با کمترین هزینه های مالی و زمانی در موسسه حقوقی ما منظر شما عزیزان هستند که به صورت آنلاین و تلفنی با شما صحبت کنند و بهترین راهکار ها را بدهند.

 

اجرت المثل ایام زوجیت بعد از فوت شوهر؟

زمانی که همسر (زوج) فوت می کند، حق و حقوی به زن تعلق می گیرد که باید از ماترک وی پرداخت شود.

تتبصره ی ماده ی 336 ق.م می گوید: "هیچ گونه منعی برای مطالبه ی اجرت المثل ایام زوجیت، بعد از فوت مرد وجود ندارد و این امر مخصوص زمان حیات زوج نمی باشد".

پس با توجه به این تبصره نتیجه می گیریم که زن می تواند بعد از فوت شوهر علاوه بر اقدام به مطالبه ی مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت را نیز مطالبه کند و بر عهده ی ورثه ی متوفی است که آن را بپردازن؛ بعد از فوت مرد، زن می تواند دادخواست مطالبه ی مهریه و اجرت المثل را به دادگاه تقدیم کند؛ با اثبات اینکه در زمان حیات شوهر، کارهایی انجام داده که به عهده ی وی نبوده و به دستور شوهر انجام داده است، البته قصد تبرعی هم در انجام این امور نداشته است.

البته در مطالبه ی حق و حقوق اجرت المثل ایام زوجیت، اگر زن خود اقدام به مطالبه کند، می تواند آن را بگیرد و اگر نخواهد نه، ولی پرداخت مهریه بر ذمه ی زوج هست و زوج در واقع بدهکار زن است، حتی بعد از مرگ قانوناً و شرعاً باید پرداخت شود ولی اجرت المثل این شرایط را ندارد.

برای گرفتن اطلاعات بیشتر در زمینه ی درخواست اجرت المثل ایام زوجیت بعد از فوت شوهر اگر با یک مشاور و یا وکیل حقوقی خانواده که در سایت ما حضور دارند تماس بگیرید، خیلی بهتر به نتیجه می رسید.

 

نحوه ی محاسبه ی اجرت المثل ایام زوجیت؟

 

calculation way of proverbial reward

وکیل وصول اجرت المثل 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

برای محاسبه ی اجرت المثل ایام زوجیت، کارشناس با توجه به ایام زندگی ، و با توجه به کارهایی که زن به دستور زوجه انجام داده است، با توجه به شرایط و عرف منطقه ی زندگی زوجه، تصمیم می گیرد، قاضی با توجه به نظر کارشناس رسمی دادگستری ، یک مقدار وجهی را سالیانه در نظر می گیرد و زوج را ملزم به پرداخت آن می کند، اگر زوج اعتراض بزند ، دوباره محاسبه می شود و توسط دادگاه بررسی می شود، تا رفع ابهام شود و اجرت المثل زن مبلغ مشخصی ندارد که بگوییم با توجه به این مبلغ محاسبه می شود؛ مثلاً:

برای یکسال زندگی مشترک دوملیون در نظر بگیرد، مبلغ کل آن برای بیست سال زندگی بر حسب جدول محاسبه ی اجرت المثل، حساب می شود؛ مبلغ یکسال آن را ضرب در کل ایام زندگی مشترک می کنند و محاسبه می کنند؛ حالت محاسبه ای آن به صورت زیر است:

 

2.000.000 ضربدر 20 سال زندگی = 40.000.000

 

برای محاسبه ی اجرت المثل ایام زوجیت می توانید با کارشناسان حقوقی خانواده در ارتباط باشید و هر سوالی در این مورد داشتید می توانید از وکلای مجرب این سایت به صورت آنلاین و یا مشاوره ی تلفنی، راهنمایی بگیرید وکلای سایت شما را در کمترین زمان و با هزینه ی کمتر در تنظیم دادخواست مطالبه ی اجرت المثل و همچنین اعتراض به کارشناس محاسبه ی اجرت المثل و یا در اعتراض به رأی قاضی در مقدار اجرت المثل، یاری می کنند و آن را تنظیم می کنند.

 

طلاق فوری به دلایل مختلف

صحبت و مشورت با وکیل متخصص طلاق توافقی

ابرا مهریه و همه چیز در مورد آن

تماس فوری با وکیل فسخ نکاح

اقدامات ضروری قبل از تهیه جهیزیه

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام آخر هفته همه عزیزان به خیر و خوشی انشالله ... اجرت المثل یکی از حقوق مالی زوجه مانند مهریه و نفقه است که مرد ملزم به پرداخت آن به زن در صورت مطالبه او خواهد بود. زن برای انجام اموری مانند کار در منزل، آشپزی، رسیدگی به فرزندان، شیر دادن به فرزند و ... وظیفه ای ندارد و اگر این امور را در مدت زندگی مشترک با همسرش انجام داد، می تواند بابت این امور از همسرش اجرت المثل دریافت نماید. هرچه مدت زندگی زناشویی بیشتر گذشته باشد میزان اجرت المثل نیز بیشتر خواهد بود.
برای خیلی از افراد این سوال پیش می اید که منظور از اجرت المثل ایام زهدگی چیست وونمی دانند معنی آن چیست برای به دست اوردن پاسخ سوالهای حقوقی باید از یک متخصص وکارشناس این حوزه پرسید ولی از چه کسی بپرسیم که هم ارزان باشد وهم مشاوره ی درست وبا اطمینان به ما بدهد بهترین گزینه ی مراجعه به سایت وکیل تلفنی در گوشی از طریق اینترنت است که تنها با یک بار تماس می توانید با وکیل مشاوره کنید فوری وارزان
عرض ادب و احترام و خسته نباشید به همکاران پرتلاش سایت وکیل تلفنی. همه مردم کم و بیش دچار مشکلات حقوقی میشوند و قطعا اهمیت دریافت مشاوره در همه امور تخصصی مانند مسائل قانونی برای افراد مشخص شده است. اینکه وکیل تلفنی این امکان را ایجاد کرده که بدون حضور در دفاتر وکلا و بدون نیاز به پرداخت حق الوکاله و حق المشاوره های گزاف از راهنمایی های یک فرد متخصص استفادا کنند، جای تشکر و تقدیر بسیار دارد. از مدیریت موسسه جتاب آقای دکتر توکلی عزیز و همه مشاورین باحوصله و خوش اخلاق و حرفه ای شما ممنونم چون در هربار تماس از خدماتی که دریافت کردم کمال رضایت داشتم
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان، اجرت المثل ایام زوجیت در واقع حق الزحمه کارهایی است که زوجه در طول زندگی مشترک انجام می‌دهد و این کارها در واقع جزو وظایفی ایشان نمی باشد.من جمله: پخت و پز غذا،نظافت منزل، نگهداری فرزندان و غیره در صورت بروز اختلاف خانوادگی و طرح دعوی طلاق از سوی زوج، زوجه میتواند طی دادخواستی اجرت المثل ایام زوجیت را مطالبه نماید و در صورتی که به مبلغ تعیین شده توسط کارشناس معترض باشد می‌تواند ظرف مهلت مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض نماید. کاربران عزیز جهت آشنایی با مراحل و روند رسیدگی به این پرونده می‌توانند ضمن مراجعه به سایت وکیل تلفنی از مشاوره ۲۴ ساعته و آنلاین با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند. با احترام _فاطمه سلیمانی
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
اجرت المثل یکی از حقوق مالی زوجه مانند مهریه و نفقه است که مرد ملزم به پرداخت آن به زن در صورت مطالبه او خواهد بود. زن برای انجام اموری مانند کار در منزل، آشپزی، رسیدگی به فرزندان، شیر دادن به فرزند و ... وظیفه ای ندارد و اگر این امور را در مدت زندگی مشترک با همسرش انجام داد، می تواند بابت این امور از همسرش اجرت المثل دریافت نماید. هرچه مدت زندگی زناشویی بیشتر گذشته باشد میزان اجرت المثل نیز بیشتر خواهد بود. البته دریافت اجرت المثل منوط به وجود شرایطی است که در ادامه بیان می شود. موضوعی که باید بدان اشاره نمود این است که زن فقط برای انجام اموری مانند اطاعت از همسر، حسن معاشرت با او، آراستگی ظاهری، اقامت در منزل همسر، کسب اجازه از او برای انجام هر امری و انجام وظایف زناشویی نسبت به همسرش الزام می گردد و برای انجام باقی مسائل که مربوط به زندگی مشترک آن‌هاست، می تواند اجرت المثل مطالبه کند. اجرت المثل ایام زوجیت چیست شرایط دریافت اجرت المثل ایام زوجیت برای دریافت اجرت المثل باید شرایطی وجود داشته باشه که در زیر بیان خواهد شد: 1- زوجه اموری را که انجام می دهد باید به دستور زوج باشد. 2- زوجه با قصد رایگان آن امور را انجام نداده باشد. 3- اموری که زوجه انجام می دهد شرعا به عهده او نباشد یعنی مشمول موارد تمکین عام و خاص نباشد. 4- تمامی این موارد برای دادگاه اثبات شود. اجرت المثل در ازدواج موقت قانونگذار در خصوص اجرت المثل ایام زوجیت در ازدواج موقت سکوت کرده است. البته شاید به این خاطر بوده که فلسفه ازدواج موقت بر پایه لذت جنسی مشروع است و عموما در ازدواج موقت افراد به دنبال تشکیل خانواده و انجام وظایفی که منتهی به استحکام خانواده می شود، نیستند اما در هر حال به نظر می رسد که اگر شرایط در ازدواج موقت نیز مانند ازدواج دائم باشد و زن در منزل همسرش زندگی کند و اموری مانند کار در منزل، آشپزی، رسیدگی به فرزندان را انجام می دهد و شرایط دریافت اجرت المثل نیز وجود داشته باشد زن بتواند تقاضای اجرت المثل کند.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .طبق قانون مدنی ماده ی ۳۳۶: "چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهده ی وی نبوده و عرفاً برآن کار اجرت المثل باشد، به دستور زوج و با قصد عدم تبرع انجام داده باشد، برای دادگاه نیز ثابت شود دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می کند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی