وقتی از دعوی شرکت ها صحبت می شود، یک عده با خود فکر می کنند که منظور از دعوی شرکت ها چیست؟ در اینجا باید بگوییم که شرکت ها اشخاص حقوقی هستند، همانند انسان ها که اشخاص حقیقی به حساب می آیند، شرکت ها نیز دارای حق و حقوقی هستند که بعد از تشکیل، توسط اعضای آن باید رعایت شود؛ فلذا با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نماییم.
سخنان بانوی وکیل در خصوص دعاوی رایج غیر مالی در شرکت ها
بررسی فوری و آنلاین آرای قابل تجدید در دعاوی غیر مالی شرکت ها
وقتی که دعوایی در دادگاه مطرح می شود، این دعوا دو طرف دارد خواهان و خوانده، هنگامی که رأیی از طرف دادگاه صادر می شود، امکان دارد که خوانده به این رأی اعتراض داشته باشد و خواهان بررسی دوباره ی پرونده باشد، دادگاه بعد از صدور رأی اولیه به طرفین دعوا مهلت بیست روزه می دهد تا بتوانند تقاضای تجدید نظر کنند.
باید در نظر داشته باشیم که طبق قانون آیین دادرسی مدنی آرایی قابل تجدید نظر خواهی هستند که از دادگاه های انقلاب و عمومی در مسائل حقوقی که قطعی است، صادر شده باشد.
در دعاوی مالی اگر خواسته بیشتر از سه میلیون ریال باشد و دعاوی غیر مالی در همه ی موارد، می توان درخواست تجدید نظر داد، حکم راجع به متفرعات (مشتقات) دعوا در صورتی که حکم راجع به اصل دعوا، قابل تجدید نظر باشد؛ احکامی که نیاز به کارشناسی مجدد باشد قابل تجدید نظر هستند، یک سری از قرارداد های صادر شده هم طبق قانون قابل تجدید نظرخواهی هستند، مثل: « قرار ابطال دادخواست یا رد دادخواست که از دادگاه صادر می شود، قرار رد دعوا یا عدم استماع دعوا، قرار سقوط دعوا، قرارعدم اهلیت یکی از طرفین دعوا و بسیاری از موارد دیگر که امکان دریافت مشاوره در خصوص آن به سادگی نوشیدن آب است».
کسانی که با یک شرکت شروع به همکاری می کنند، ممکن است که به اختلافاتی بر بخورند که باعث ایجاد مشکل در تنظیم قرارداد شود، دراینجا احتمالاً افرادی قصد اقامه ی دعوا را دارند، منتها نمی دانند علیه چه کسی دعوا مطرح کنند؛ وقتی برعلیه شخصی دعوایی در مراجع قضایی اقامه می شود، مستقیماٌ وی را خطاب قرار می دهند، اما در شکایت از یک شخصیت حقوقی، باید برعلیه شرکت یا سازمانی شکایت کرد که دارای اسم تجاری است و می تواند طرف شکایت قرار گیرد.
ماده ی 331 ق.آ.د.م: « کلیه ی دعاوی غیر مالی قابل تجدید نظر خواهی هستند».
اگر درزمینه ی تجدید نظر غیرمالی شرکت ها سوالی برای شما پیش آمد و برای پاسخ آن نیاز به مشاوره داشتید می توانید با سایت وکیل تلفنی ما تماس بگیرید، پاسخ سوالات خود را از وکلای متخصص ما در این سایت بپرسید، مطمئن باشید که بهترین راهکار را دریافت خواهید کرد.
بررسی آنلاین و تلفنی حق تجدید نظر به صورت 24 ساعته
اشخاصی که احساس می کنند در رأی صادر شده از طرف دادگاه ضرر کرده است، می تواند ظرف مهلت بیست روزه که برای تجدید نظر دارد دادخواست بدهند.
ماده ی 237: "در صورتی که در مهلت مقرر دادخواست یا درخواست تجدید نظر به دادگاه صادر کننده حکم تقدیم نشده باشد، در خواست کننده با ذکر دلیل و بیان عذر خود تقاضای تجدید نظر را به دادگاه صادر کننده رأی تقدیم می نماید؛ در این هنگام دادگاه مکلف است ابتدا به عذر مطرح شده مثل بیماری، فوت، ورشکستگی، محجوریت یا غیره ...، که موجب عدم درخواست تجدیدنظر در مهلت مقرر بوده رسیدگی و درصورت موجه شناختن عذر نسبت به پذیرش درخواست یا دادخواست تجدید نظر اقدام نماید"
چه افرادی می توانند در تجدید نظر خواهی، دادخواست تجدید نظررا به دادگاه تقدیم کنند؟
محکوم علیه یا وکیل و نماینده ی قانونی او.
شاکی خصوصی یا وکیل یا نماینده ی قانونی او.
رئیس حوزه ی قضایی در خصوص جرائمی که به موجب قانون تعقیب آنها به عهده او گذارده شده است.
موسسه ی حقوقی وکیل تلفنی، می تواند شما را یاری کند تا با بهترین وکلای متخصص در زمینه ی تجدید نظر، ارتباط برقرار کنید و اگر نیاز به تنظیم دادخواست تجدید نظر داشتید حتماً وکلای ما، شما را یاری خواهند کرد، سایت وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب به صورت شبانه روز، مفتخر است در خدمت ملت شریف میهن عزیزمان باشد.
افزایش آنلاین و تلفنی مهلت تجدید نظر به صورت 24 ساعته و فوری
در فرایند دادرسی، درصورتی که رأی صادر شده اشکالاتی داشته باشد، مهلتی برای بررسی مجدد داده می شود که به این بررسی مجدد، اصطلاحاٌ تجدید نظر گفته می شود و این تجدید نظر خواهی از احکام صادر شده از دادگاه نخستین یا بدوی، یکی از مراحل مهم در نظام قضایی کشور ما محسوب می شود، با گنجاندن این مرحله از رسیدگی در دادگاه های کشور ما نشان می دهد که چقدر به تأمین عدالت ارزش قائل می شوند، تا حق کسی پایمال نشود؛ اکنون با توجه به ماده ی قانونی متوجه می شویم که چه مدت برای تجدید نظر خواهی مهلت داریم.
ماده ی 336 در این باره اعلام می دارد که: « مهلت درخواست تجدید نظر برای اشخاص مقیم ایران، بیست روز بعد از صدور حکم و برای اشخاص مقیم خارج از کشور، دو ماه از تاریخ ابلاغیه انقضای مدت واخواهی است».
اگر طرفین دعوا چند نفر باشند و یکی از آنها مقیم خارج از کشور باشد، در این صورت هم مهلت تجدید نظر خواهی برای همه ی آنها به دو ماه افزایش می یابد؛ البته اگر شخص مقیم خارج وکیل یا قیم در ایران داشته باشد، همان مهلت بیست روزه داده می شود.
اشخاص غایبی که در زمان صدور رأی در دادگاه حاضر نبودند و رأی به نفع آنان صادر نشده است، مهلت تجدید نظر خواهی آنها از تاریخ اتمام مهلت اعتراض یا واخواهی او شروع می شود.
اگر رأی دادگاه به نفع شما صادر نشده است، بهتر است که شما با یک حقوقدان مشورت کنید تا بتوانید ظرف مهلت تجدید نظرخواهی، نسبت به رأی صادره دادخواست تجدید نظر بدهید، در سایت وکیل تلفنی وکلای متخصص ما به صورت شبانه روز حضور دارند تا شما را در مسائل حقوقی یاری کنند و بهترین راه را نشان دهند؛ پس با اطمینان خاطر تماس گرفته و مشکل حقوقی خود را به صورت تلفنی یا آنلاین حل کنید.
پیش بینی آنلاین و تلفنی آثار تجدید نظر غیر مالی بر دعاوی شرکت شما
هدف از رسیدگی به دعوای مردم اجرای عدالت است؛ اگر زمانی کسی به رأی صادره از طرف دادگاه اعتراض داشته باشد، می تواند اعتراض کند و این اعتراض درمهلت مقرر باید انجام گیرد و در واقع با این اعتراض در مرحله ی تجدید نظر خواهی، خواهان دوباره قضاوت کردن امر و بازبینی مجدد رأی دادگاه بدوی را دارد و این در خواست آثاری دارد که در زیر به طور مفصل به آن اشاره خواهیم کرد.
کسی که دادخواست تجدید نظر می دهد به این معنی است که رأی دادگاه بدوی را قبول ندارد و با تجدید نظر خواهی دادگاه نخستین یا بدوی حق تصحیح کردن رأی و صدور قرار تأمین خواسته را ندارد، بنابراین بررسی دوباره ی دعوی برعهده ی دادگاه تجدید نظر خواهد بود.
تا زمانی که مهلت تجدید نظر خواهی تمام نشده است، حکم صادره از دادگاه بدوی اجرا نمی شود و اگر در مهلت تجدید نظر خواهی، دادخواست تجدید نظر داده شود، اجرای حکم تا پایان رسیدگی به دادخواست متوقف می شود؛ پس تجدید نظر خواهی نسبت به حکم دادگاه بدوی معلق می ماند و اثر تعلیقی دارد.
اختلاف با دادن دادخواست تجدیدنظر، با تمام مسائل و موضوعات دعوا به دادگاه تجدید نظر منتقل می شود تا بررسی دوباره شود، حوزه ی رسیدگی تجدید نظر محدودتر از دادگاه نخستین است و به این نوع اثر، اثرانتقالی گفته می شود.
وکلای حقوقی ما در زمینه ی آثار تجدید نظر، می توانند شما را راهنمایی کنند؛ موسسه حقوقی ما با همکاری بیش از 1000 نفر از برترین وکلای ایران این افتخار را دارد تا در تمامی زمینه های حقوقی از قبیل این مورد، به هموطنان عزیزمان از سرتاسر این کره خاکی مشاوره حقوقی 24 ساعته ارائه نماید.
بررسی آنلاین و فوری تصمیمات دادگاه تجدید نظر به صورت 24 ساعته
دادگاه تجدید نظر بعد از بررسی پرونده ی دعوی، شنیدن دلایل و مستندات خواهان تصمیماتی را می گیرد که در زیر به چند مورد ازآنها اشاره می نماییم:
طبق ماده ی 455: «هر گاه رأی مورد تجدید نظر خواهی مطابق دلایل ارائه شده در پرونده، طبق قانون صادر شده باشد رأی صادره را قبول می کند و پرونده را دوباره به دادگاه نخستین یا دادگاه صادر کننده ی رأی می فرستد.
هرگاه متهم از لحاظ قانونی قابل تعقیب نباشد یا دادگاه تجدید نظر استان، برائت متهم را فراهم کند، رأی تجدید نظر خواسته را نقض و رأی جدید را صادر می کند؛ در این حالت اگر محکوم علیه درخواست تجدید نظر نکرده باشد و زندانی باشد، به دستور دادگاه، فوراً آزاد می شود.
چنانچه رأی تجدید نظر خواسته را، مخالف قانون تشخیص دهد، با ذکر دلایل و مستندات قانونی، آن را نقض و در ماهیت دوباره رأی صادر می کند».
تبصره: رعایت نکردن تشریفات دادرسی باعث نقض رأی صادره نمی شود، مگر آنکه تشریفات مذکور دردرجه ای از اهمیت باشد که موجب بی اعتباری رأی شود.
ماده ی 457: « اگر رأی تجدید نظر از نظر تعیین مشخصات طرفین یا تعیین نوع و میزان مجازات، تطبیق عمل با قانون، احتساب محکوم به و خسارت یا مواردی نظیر آن، اشتباهی کرده باشد که باعث وارد شدن لطمه به رأی شود، دادگاه تجدیدنظر استان رأی را اصلاح و آن را تأیید می کند و تذکر لازم را به دادگاه نخستین می دهد».
موسسه ی حقوقی ما، با داشتن وکلای با تجربه و آگاه به قوانین جدید، به صورت شبانه روز در خدمت رسانی به ملت شریف عزیزمان آماده هستند و هر کس در هرزمینه ی حقوقی که سوالی داشته باشد می تواند طی یک پرسش و پاسخ فوری حقوقی به بهترین پاسخ حقوقی تضمینی دست پیدا کند.