موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی

مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی

حقیقت آن است که علاوه بر کیفیت، یکی از ضروریات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی، سرعت و فوریت است؛ شما باید توجه داشته باشید که راه اندازی یک کار کم هزینه و پربازده نیاز به آن دارد تا یک فرد با تجربه و مسلط بر قوانین حقوقی به شما کمک کند و از رمز استارتاپ موفق اطلاع داشته باشد؛ از این رو به شما توصیه می کنیم تا حتماً ویدئوی استارتاپی زیر را تماشا نمایید.

 

اگر به دنبال راه اندازی استارتاپ خودتان هستید، این ویدئو می تواند کمک بزرگی به شما باشد

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

آشنایی با مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی

 

بریده ای از سخنان دکتر هادی توکلی اولین وکیل استارت آپ کشور که امکان مشاوره حقوقی تلفنی با اولین وکیل استارت آپ ایران هم وجود دارد

 

با گسترش علم و تکنولوژی امروزه شاهد آن می باشیم که کسب و کارهای کوچک استارتاپی بسیار زیادی در سراسر کشور بوجود آمدند. با وجود اینکه بیشتر این استارتاپ ها در ابتدا بسیار ناچیز و کوچک به حساب می آمدند به تدریج و پس از مدتی تبدیل به شرکت هایی استارتاپی بسیار بزرگ و قدرتمند شدند. مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی یکی از خدمات با اهمیت و ضروری است که توسط سازمان ها و موسسات حقوقی مختلفی ارائه می شود اما انتخاب یک مشاوره مناسب از میان این موسسات و سازمان های حقوقی مختلف برای موفقیت در یک استارتاپ تقریبا کار سختی است.

حقیقت آن است که علاوه بر کیفیت، یکی از ضروریات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی، سرعت و فوریت است. شما باید توجه داشته باشید که راه اندازی یک کار کم هزینه و پربازده نیاز به آن دارد تا یک فرد با تجربه و مسلط بر قوانین حقوقی به شما کمک کند و از رمز استارتاپ موفق اطلاع داشته باشد. اگر شما دوست دارید تا از مزایای مشورت تلفنی با مشهورترین مدیران استارتاپ ایران استفاده کنید، می توانید به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن با مرکز وکیل تلفنی تماس بگیرید و یک مشاوره حقوقی تلفنی سریع و با کیفیت داشته باشید.

 

ضرورت ارائه مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی چیست؟

آیا تاکنون در مورد مزایای مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی چیزی شنیده اید؟ درست است که بنیانگذاری استارتاپ ها در ایران دارای سابقه طولانی نمی باشند و بیشتر آنها در دهه ی اخیر تشکیل شدند.

 باید بدانید که هر روز به تعداد این استارتاپ ها و کسب و کارها اضافه می شود؛ چرا که افراد جوان و نسل جدید دوست دارند تا ایده های جدید و پرکاربرد خود را به مرحله ی اجرا بگذارند و از آنها استفاده کنند. اما با وجود تعداد زیاد این استارتاپ ها به نظر شما چرا هنوز هم تنها تعداد کمی از استارتاپ ها وجود دارند که در جامعه رونق گرفته اند و با استقبال مردم روبرو شدند؟ یکی از دلایل اصلی شکست بسیاری از استارتاپ های نوپا و تازه کار، عدم استفاده از مشاوره حقوقی است.

هنگامی که افراد جوان برای راه اندازی بهترین استارتاپ ها دست به کار می شوند باید به این موضوع دقت داشته باشند که بدون داشتن اطلاعات کافی و آگاهی های حقوقی ممکن است با موانع قانونی روبرو شوند. به همین دلیل نیز لزوم مشاوره برای راه اندازی استارتاپ ها از همان ابتدا و آغاز کار احساس می شود. مشاوره حقوقی فوری تلفنی یکی از راحتترین و ساده ترین راه های تشکیل موفق ترین استارتاپ های ایرانی است. اگر تمایل دارید تا شما هم کار کم هزینه و پربازده سال 99 را به خود اختصاص دهید می توانید همین الان با مرکز مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته تماس بگیرید و از مشورت تلفنی با مدیر استارتاپ موفق در ایران بهره مند شوید.

بر اساس آمار و ارقام بدست آمده در سال های گذشته می توان گفت که این روزها بیشتر جوانان علاقه مند به سرمایه گذاری در استارتاپ به جای بورس هستند؛ چرا که چنین سرمایه گذاری دارای ریسک کمتری است و تنها لازمه ی موفقیت در آن استفاده از مشاوره حقوقی در هر زمان و مکان است. به بیانی بهتر شما باید از مشاوره حقوقی استفاده کنید که بتوانید پاسخ سوالات حقوقی خود را سریعا دریافت کنید.  وکیل تلفنی تمام وقت یکی از بهترین گزینه هایی است که می توان آن را پیشنهاد داد.

 

آیا در جلسه مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی قبل از تاسیس لازم است تا موضوع فعالیت شرکت اعتبار سنجی حقوقی گردد ؟

 

comparisoning level

مرحله مهم اعتبار سنجی حقوقی برای تأسیس شرکت استارتاپی

 

جالب است بدانید که برخلاف تصور عامه ی مردم، مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی تنها مختص به مواجه با مشکلات حقوقی نیست و لازم است تا از همان مراحل اولیه ای که افراد برای بنیان گذاری یک استارتاپ، ایده پردازی می کنند از خدمات مشاوره پیشگیرانه نیز استفاده کنند.

در حالت کلی شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که هر ایده ای قابلیت اجرا را ندارد و ممکن است به نتیجه نرسد، بنابراین به تمام کسانی که در رابطه با تشکیل یک استارتاپ موفق ایده پردازی می کنند، توصیه میشود که حتما از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی فوری یا مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنند تا موضوع و ایده ی فعالیت انها مورد اعتبار سنجی بهتریین وکیل تلفنی قرار گیرد.

شاید اکنون با خود اینگونه فکر کنید که ممکن است مشورت تلفنی با وکیل باعث شود تا شما از قدم گذاری در راه سرمایه گذاری و تجارت ناامید شود. حقیقت آن است که وکیل تلفنی 24 ساعته به شما کمک می کند تا با الگو گیری از عملکرد موفق ترین شرکت های استارتاپی فعالیت خود را آغاز کنید و اگر هم اعتبار سنجی حقوقی فعالیت شرکت شما با مشکل روبرو شود و متوجه مشکلات قانونی پیش رو شوید، وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی به شما کمک می کند و با ارائه راهکار حقوقی تلفنی برای حل این مشکلات قانونی از سریعترین و راحت ترین راه ممکن استفاده کنید.

 

استفاده از خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی برای مراحل اولیه تشکیل و ثبت ضروری است؟

به تمام مدیران و اعضای شرکت ها یاستارتاپی توصیه می شود که از همان مراحل اولیه تشکیل و ثبت کسب و کار مذکور از خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی استفاده کنند؛ چرا که به نفع تمام مجموعه و تک تک اعضا است.

هر گروه استارتاپی در همان مراحل اولی که می خواهد وارد عرصه ی تجارت شود، باید قبل از هرگونه اقدامی برای انعقاد یک تفاهم نامه جامع بین موسسین خود از مشاوره حقوقی کمک بگیرد. این تفاهم نامه باعث می شود تا تمام موسسین استارتاپ و کارکنان آن تصویری از چشم انداز و آینده ی کاری خود داشته باشند و از دیگر وظایف و تعهدات خود مانند: میزان سهام، وستینگ و دیگر موارد کسب ‌و کار خود از قبیل شرایط خروج بنیانگذار و ... آگاهی پیدا کنند و به نوعی از درصد احتمال موفقیت و رشد استارتاپ مذکور نیز اطلاع پیدا کنند.

مشاوره حقوقی ویژه تلفنی می تواند به تمام این افراد کمک کند و پاسخ تمام پرسش سوال حقوقی آنلاین را با ارائه راهکار آنلاین حقوقی ارائه دهد. بنابر این بدون خرج بیش از حد نیز می توان در هنگام انعقاد تفاهم نامه اعضا به کمک یک وکیل تلفنی ارزان نیز فعالیت استارتاپ را آغاز کرد.

ثبت شرکت های استارتاپی نیز یکی دیگر از مواردی است که اهمیت مشاوره حقوقی شبانه روزی را دو چندان می کند، زیرا ثبت شرکت در هر کشوری دارای مراحل قانونی و پیچیدگی های خاصی است که افراد عادی از آن اطلاع ندارند و با کمک مشورت تلفنی با وکیل 24 ساعته به راحتی می توان از آنها اطلاع پیدا کرد.

 

بهترین مشاور برای ارائه خدمات مشاوره حقوقی به شرکتهای استارتاپی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

 

a high quality start up legal advice specialities

ویژگی های یک مشاوره استارتاپی خوب و باکیفیت

 

فردی برای ارائه خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی مناسب است که علاوه بر دانش حقوقی کافی اطلاعات لازم را نیز در مورد تاسیس و ثبت شرکت ها و راه اندازی کسب و کارهای کوچک داشته باشد و بتواند اطلاعات جامع و دقیقی را در مورد الگوهای موفق به مدیران و ایده پردازان جوان انتقال دهد.

برای مشورت با وکیل خبره و دریافت راهکار حقوقی آنلاین  می توانید از طریق مرکز مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی اقدام نمایید. وکیل تمام وقت تلفنی بر تمام موارد حقوقی زیر تسلط کافی دارد و می تواند راهکار آنلاین حقوقی به شما ارائه دهد:

 

  1. نحوه ثبت شرکت.

  2. حل مشکلات و پیچیدگی روابط اعضای هیئت مدیره.

  3. تعیین معاهده نامه میان کارمندان و مشتریان استارتاپ.

  4. انعقاد قراردادهای مختلف داخلی و خارجی.

  5. آگاهی از مسائل مربوط به حقوق تجارت الکترونیک.

  6. آگاهی از حقوق مالکیت‌های فکری و حفظ محرمانگی اطلاعات.

  7. تسلط بر مسائل مرتبط با نظام مالیاتی.

  8. اطلاع کافی از چالش‌های مسئولیت مدنی.

 

مفهوم قرارداد کوفاندر ها در شرکتهای استارتاپی به چه مفهومی می باشد؟

یکی از مهم ترین و پر تکرارترین سوالاتی که ممکن است در جلسات مشاوره تلفنی حقوقی با وکیل مطرح شود آن است که معنای قراردادهای کوفاندر در شرکت های استارتاپی چه می باشد؟ اصولا وکلایی که در حال پاسخگویی و ارائه مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی هستند، دارای صبر و حوصله ی فراوانی می باشد و با تسلطی که بر مباحث حقوقی، تجاری دارند، می توانند راهکار حقوقی تلفنی مناسبی ارائه دهند.

در پاسخ به سوالات مربوط به قراردادهای کوفاندر ها در شرکت های استارتاپی باید گفت که معنای دقیق کلمه ی فاندر یعنی کسی که به تنهایی یک کسب و کار یا همان استارتاپ را راه اندازی کند. بنابر این قرارداد های کوفاندری نیز شامل چندین نفر می شود و هنگامی به کار میرود که چند نفر با همکاری یکدیگر برای انعقاد قرارداد استارتاپی یا ثبت کسشب و کار جدید اقدام نمایند. این افراد دارای سرمایه مشترک هستند و سهام آن نیز مشخص است و از طرفی دیگر هم عهده دار وظایف مختلفی می شوند که در طول پروژه استارتاپی باید آنها را به موقع و با مشارکت یکدیگر انجام دهند.

 

قرارداد موسسین در شرکتهای استارتاپی چیست؟

 

creators contract in startup lawyers

توضیح ساده، کامل و همه فهم قرارداد مؤسسین در شرکتهای استارتاپی

 

همانطور که اشاره کردیم ارائه مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی از همان ابتدای کار ضروری و لازم است. از طرفی دیگر باید به این موضوع نیز توجه داشت که انعقاد قراردادی مانند قرارداد موسسین دارای نکات حقوقی خاصی است که می توان به کمک مکالمه تلفنی با وکیل آنلاین نیز از انها اگاه شد.

به چند مورد از مهم ترین نکاتی که در رابطه با انعقاد قرارداد موسسین باید به آنها توجه داشته باشیم، اشاره می کنیم:

 

  1. به ‌محض شکل‌گیری ایده و طرح واقعی کسب‌وکار اقدام به تنظیم تفاهم‌نامه کسب‌وکار یا قرارداد موسسین کرد.

  2. در قسمت مشخصات موسسین در طی انعقاد قرارداد باید نام شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی که به‌عنوان مؤسس در استارتاپ حضور دارند، ذکر گردد.

  3. اید پروژه کسب‌وکاری که موسسین برای انجام آن به دور یکدیگر جمع شده‌اند و اقدام به فعالیت می‌کنند به‌صورت کامل مشخص شود و در قرارداد با عنوان توصیف کسب و کار به آن اشاره شود.

  4. وظایف هر یک از مؤسسین به‌صورت جزئی و دقیق باید مشخص شود و اهمیت این موضوع تا قبل از ثبت در مرجع ثبت شرکت‌ها بسیار زیاد است.

 

نکته: اساسنامه شرکت با قرارداد موسسین تفاوت دارد. در اساسنامه تنها به ذکر وظایف به‌صورت کلی پرداخته‌شده است اما در قرارداد موسسین با جزئیات در خصوص وظایف هر یک از بنیان‌گذاران مشخص می شود.

 

اگر هنوز هم احساس می کنید که نیاز دارید تا مکالمه تلفنی با وکیل داشته باشید، می توانید با مرکز مشاوره با وکیل تلفنی تماس بگیرید و پاسخ تمام سوالات و چالش های ذهنی خود را در رابطه با تمام مسائل حقوقی دریافت کنید.

 

آیا می توان از طریق خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی، از شرایط سرمایه گذاری در شرکتهای استارتاپی آگاه شد ؟

یکی دیگر از خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی آن است که یک فرد متخصص و باتجربه می تواند موسسین و بنیانگذاران این شرکت را از شرایط و مراحل سرمایه گذاری استارتاپی در سطوح مختلف آگاه کند. مشاوره حقوقی آنلاین ویژه این امکان را در اختیار افراد قرار داده است تا افراد در سریعترین زمان ممکن از این موارد آگاه شوند. در حالت کلی می توان به موارد زیر برای سرمایه گذاری (به ترتیب) اشاره کرد:

 

  • توجیه طرح و ایده.

  • بدست آوردن مشتریان اولیه.

  • دریافت بازخورد.

  • تغییر برای  بهبود.

  • شروع استارتاپ با تکیه بر منابع داخلی.

  • مراجعه به اطرافیان و ارائه‌ی طرح به آن‌ها جهت دریافت حمایت‌.

  • بهینه‌سازی محصول.

  • گسترش تیم.

  • ارائه‌ی محصول در بازارهای مختلف.

  • شناسایی دقیق‌تر کاربر.

  • گسترش بازار محصول.

  • افزایش سطح دقت و مراقبت.

  • تولید گزارش تحلیلی.

  • مشورت با مراجع قانونی.

  • کمک گرفتن از صندوق‌های حمایتی، بانک‌های سرمایه‌گذار، شرکت‌های سرمایه‌گذارو ... .

 

نکته: مسلماً تمامی مراحل ذکر شده دارای پیچیدگی ها و جزییات حقوقی خاصی هستند که از طریق مرکز مشاوره حقوقی فوری می توان از انها اگاه شد و شماره تلفن بهترین وکیل تهران در جهت استفاده از خدمات مشاوره ای را نیز از مرکز وکیل تلفنی بدست آورد.

 

آیا قبل از سرمایه گذاری و یا سرمایه پذیری در شرکتهای استارتاپی لازم است از خدمات مشاوره حقوقی مخصوص شرکت های استارتاپی استفاده کنیم؟

 

necessity of consultancy before investing in a start up

لزوم مشاوره حقوقی قبل از ورود و خروج سرمایه در شرکت های استارتاپی

 

مسلماً هر سرمایه گذاری و سرمایه پذیری در کسب و کارهای مختلف و گوناگون به نتیجه ی مثبتی نخواهد رسید. امروزه شاهد آن هستیم که بسیاری از طرح های اجرایی ایده های متنوع استارتاپی با شکست مواجه می شوند و سرمایه افراد نیز در این میان از بین می رود. به همین دلیل نیز به تمامی افرادی که قصد شراکت و سرمایه گذاری در پروژه های استارتاپی را دارند توصیه می شود که حتما از خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی استفاده کنند تا سرمایه آنها از دست نرود.

مشورت با یک وکیل متخصص به آنها کمک می کند تا علاوه بر اعتبار سنجی کسب و کار مذکور، چشم اندازی کلی از میزان موفقیت و سودآوری پروژه را نیز بدست آورند. در نهایت افراد می توانند با اطلاعات کافی و دقیقی برای سرمایه گذری اماده شوند و تصمیم بگیرند که چه میزادن و درصدی از سرمایه و منابع مالی خود را برای اجرایی شدن و پیشرفت پروژه استارتاپی صرف خواهند کرد.

 

هزینه مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی متفاوت از شرکتهای معمولی می باشد؟

شما باید حتما به این نکته توجه داشته باشید که موضوع مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی اصولا با مشاوره به شرکت های معمولی متفاوت است و اهمیت موضوع نیز تفاوت هزینه این دو نوع مشاوره را در پی دارد. در حالت کلی می توان گفت که یک مشاوره حقوقی که به شرکت ها خدمات ارائه می دهد اصولاً باید بر قوانین تجارت و حقوق کار مسلط باشد و این در حال است که مشاور حقوقی استارتاپی باید از تمامی حقوق ثبت، حقوق شرکت‌ها، حقوق مالکیت فکری و ... اطلاع داشته باشد. همانطور که مشخص است حتی مشاوران و متخصصین ارائه دهنده ی این دو نوع مشاوره دارای اطلاعات گوناگونی می باشند روش کاری آنان با یکدیگر فرق دارد.

برای اطلاع از هزینه ها و استفاده از خدمات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی می توانید بدون هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی، اکنون با یک خط تلفن یا اینترنت با وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

 

راز و رمز های یک تجارت پر رمز و راز

بهترین روش راه اندازی کسب و کار های استارتاپی اینترنتی و آنلاین در سال 99

قوانین مرتبط با ارز های دیجیتال مورد استفاده در استارتاپ ها

حقوق مرتبط با قرارداد های استارتاپی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، در دنیای نوین امرزوی، شاهد رشد روز افزون تجارت هایی هستیم که با سبک و سیاق قبلی خود به کلی متفاوت بوده و شکل جدیدی از تجارت را به نسل هزاره سوم عرضه می دارند اما باید دانست که برخی از امور بعنوان پایه و اساس یک تجارت موفق ،همیشه می بایست از سوی تجار حرفه ای رعایت گردد. تصور کنید زمانی را که شخصی در یک منطقه گرمسیر و در فصل تابستان اقدام به انباشتن مغازه خود از پتو های ضخیم نموده یا در مناطق سردسیر و در فصل زمستان مغازه ای اقدام به فروش اجناسی مانند تی شرت یا آستین کوتاه نازک نماید، همان قدر که شانس موفقیت چنین افرادی غیر منطقی و دور از انتظار می باشد روند فعالیت برخی شرکت های نوین امروزی نیز همین گونه است چرا که ایشان بدون کسب حداقل های لازم و با داشتن اندک تجربه کاری ،گام در راهی پر خطر می گذارند که نتیجه ای جز شکست برای آنها در بر نخواهد داشت.شرکت های استارتاپی در بیانی ساده به شرکت های کسب و کاری گفته می شود که به تازگی و به وسیله کارآفرینی ایجاد شده اند، سرعت رشد بالایی دارند و در جهت تولید، راه حل های نوآورانه و بادوامی را بعنوان یک رفع یک نیاز در بازار ارائه می دهند. این شرکت ها چون از سبک و سیاق سنتی خود تبعیت نمی کنند انعطاف پذیری بالایی داشته و به همان میزان دارای رسیک پذیری زیادی نیز می باشند؛ لذا بعلت پیوستگی علوم امروزی به یکدیگر ، لازم و ملزوم هر تجارت موفقی ، بهره مندی از طرفیت های موجود برای جلوگیری از خطرات پیش رو و کسب موفقیت مورد انتظار می باشد. بدون تردید ، یار و همراه مطمئن و کارکشته در این خصوص می تواند تضمین موفقیت بلند بالا ، برای افراد تازه کار و کم تجربه می باشد تا با تلفیق هوش و ذکاوت از یک سو و تجربه و مهارت از سوی دیگر به موفقیت نامحدود دست پیدا نمود.
سلام و عرض ادب، با گسترش علم و تکنولوژی امروزه شاهد آن می باشیم که کسب و کارهای کوچک استارتاپی بسیار زیادی در سراسر کشور بوجود آمدند. با وجود اینکه بیشتر این استارتاپ ها در ابتدا بسیار ناچیز و کوچک به حساب می آمدند به تدریج و پس از مدتی تبدیل به شرکت هایی استارتاپی بسیار بزرگ و قدرتمند شدند. مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی یکی از خدمات با اهمیت و ضروری است که توسط سازمان ها و موسسات حقوقی مختلفی ارائه می شود اما انتخاب یک مشاوره مناسب از میان این موسسات و سازمان های حقوقی مختلف برای موفقیت در یک استارتاپ تقریبا کار سختی است. حقیقت آن است که علاوه بر کیفیت، یکی از ضروریات مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی، سرعت و فوریت است. شما باید توجه داشته باشید که راه اندازی یک کار کم هزینه و پربازده نیاز به آن دارد تا یک فرد با تجربه و مسلط بر قوانین حقوقی به شما کمک کند و از رمز استارتاپ موفق اطلاع داشته باشد. اگر شما دوست دارید تا از مزایای مشورت تلفنی با مشهورترین مدیران استارتاپ ایران استفاده کنید، می توانید به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن با مرکز وکیل تلفنی تماس بگیرید و یک مشاوره حقوقی تلفنی سریع و با کیفیت داشته باشید.
سلام عرض خسته نباشید به تمام همکاران موسسه وکیل تلفنی ممنونم بابت اطلاعات مفیدی که در اختیار مردم قرار میدهید امروز که به همراه دوستان جلسه ای داشتیم و به دنبال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بودیم از طریق فضای مجازی با وکیل تلفنی آشنا شدیم و یک جلسه ویدیو کنفرانس رزرو کردیم تا بتواتیم در یک زمان تمام سوالاتمون رو بپرسیم واقعا از سطح و کیفیت علمی مشاوره و برخورد مشاور خوبتون کمال رضایت داشتیم براتون آرزوی موفقیت روزافزون داریم
با سلام . گسترش علم و تکنولوژی امروزه شاهد آن می باشیم که کسب و کارهای کوچک استارتاپی بسیار زیادی در سراسر کشور بوجود آمدند. با وجود اینکه بیشتر این استارتاپ ها در ابتدا بسیار ناچیز و کوچک به حساب می آمدند به تدریج و پس از مدتی تبدیل به شرکت هایی استارتاپی بسیار بزرگ و قدرتمند شدند. مشاوره حقوقی به شرکت های استارتاپی یکی از خدمات با اهمیت و ضروری است که توسط سازمان ها و موسسات حقوقی مختلفی ارائه می شود اما انتخاب یک مشاوره مناسب از میان این موسسات و سازمان های حقوقی مختلف برای موفقیت در یک استارتاپ تقریبا کار سختی است.
مشاور حقوقی شخصی است که به سبب داشتن دانش نسبت به قوانین و خدمات حقوقی قادر است به شرکت‌ها و افراد در مثلا امور قراردادها و دعاوی و حل اختلاف مشاوره ارائه کند. در مسائل حقوقی به منظور پیشگیری از زیان‌های احتمالی، مشورت با یک مشاور حقوقی الزامی می باشد. این فرد با اشراف به قوانین و با تجاربی که برخوردار است افراد را راهنمایی می کند تا گزینه‌های مناسبی داشته باشند و از ورود زیان به آن ها جلوگیری شود. وظایف مشاور حقوقی -مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند.
سلام هر گروه استارتاپی در همان مراحل اولی که می خواهد وارد عرصه ی تجارت شود، باید قبل از هرگونه اقدامی برای انعقاد یک تفاهم نامه جامع بین موسسین خود از مشاوره حقوقی کمک بگیرد
کاربران گرامی می توانند در هر ساعت از شبانه روز از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی موسسه وکیل تلفنی با کادری مجرب و ماهر بهره مند شوند

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی