موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست سلب حضانت

نگارش دادخواست سلب حضانت

 

 والدینی که از صلاحیت قانونی برای نگهداری از فرزندان برخودار نیستند، امکان سلب حضانت از آنها وجود دارد. والدی که قصد دارد حق حضانت را از طرف دیگر بگیرد، باید طی دادخواست سلب حضانت، درخواست خود را در این زمینه مطرح کند.                                                                              

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

حضانت به عنوان حق قانونی والدین بعد از طلاق محسوب شده که در قانون ایران، مقررات خاصی برای حضانت از فرزندان در نظر گرفته شده است. حضانت در اصطلاح لغوی، مفهوم نگهداری و مواظبت را دارد که با جدایی والدین، طبیعتا باید یکی از والدین وظیفه حضانت از فرزندان خود را برعهده بگیرد. پر واضح است که امکان زندگی کردن فرزندان با پدر و مادر خود به صورت مشترک وجود ندارد و در این صورت بعد از طلاق باید با تحت حضانت یکی از والدین خود قرار گیرد.

 

با توجه به این که قانونگذار، حضانت را به عنوان حقی برای پدر و مادر در نظر گرفته است، اما در مواردی امکان اسقاط چنین حقی وجود دارد. در بحث حضانت، پدر و مادر باید از صلاحیت قانونی برای حق حضانت برخوردار باشند و در غیر این صورت، حضانت از آنها سلب می شود. ارائه درخواست سلب حضانت، مانند سایر دعاوی حقوقی طی تنظیم دادخواست صورت می گیرد. در واقع فردی که قصد سلب کردن چنین حقی را از والد دیگر دارد، باید به تنظیم دادخواست سلب حضانت مبادرت نماید.

 

نگارش دادخواست سلب حضانت نیز شیوه خاصی دارد که باید از طرف وکلای دادگستری تنظیم گردد. عدم رعایت تشریفات قانونی در نگارش دادخواست سلب حضانت، منجر به رد دادخواست از طرف دادگاه می شود. مراجع قضایی حساسیت خاصی نسبت به اوراق قضایی ارائه شده دارند و دلیل آن هم وجود مواد قانونی متعدد در مورد چگونگی نگارش انواع دادخواست است. شخص تنظیم کننده دادخواست سلب حضانت، باید به موارد قانونی برای درخواست خود اشاره کند تا دادگاه با تقاضای وی موافقت کند.

 

با توجه به این که نگارش دادخواست حضانت قواعد و تشریفات خاص خود را دارد، بهتر است که تنظیم آن را برعهده وکلای دادگستری موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید

 

 

 

 

 

وضعیت حضانت فرزند پس از طلاق والدین

دلیل اصلی مطرح شدن بحث حضانت فرزندان، جدا شدن والدین از هم است. زوجین با طلاقی که از یکدیگر می گیرند، در واقع عاملی را برای جدا کردن فرزندان از خود به وجود می آورند. طبیعتا تا زمانی که والدین از هم جدا نشده و به صورت مشترک زندگی می کنند، نمی توان موضوع حضانت را مطرح کرد؛ زیرا فرزندان تحت سرپرستی والدین خود هستند. حال باید بعد از طلاق مشخص شود که کودکان باید تحت حضانت کدام یک از والدین قرار می گیرند.

 

در قانون ایران، شرایط متفاوتی برای حضانت پدر و مادر تعیین شده است و از این رو، والدین نمی توانند برای همیشه از حق حضانت برخوردار باشند. بعد از طلاق، در صورتی که زوجین در مورد نحوه نگهداری فرزند به توافق رسیده باشند، حضانت نیز طبق توافق انجام شده صورت می گیرد. اما در شرایطی که توافقی در مورد حضانت فرزندان نشده باشد، باید به حکم قانون رجوع کرد.

 

 

حضانت برای مادر تا سن هفت سالگی فرزندان است. قانون مدنی صراحتا عنوان می کند که مادر حداکثر تا پایان هفت سالگی از حق حضانت برخوردار می باشد. در این زمینه تفاوتی بین حضانت پسر و دختر نمی کند و در هر صورت، مادر تا سن مزبور می تواند از فرزندان خود نگهداری کند. حضانت برای پدر نیز تا سن بلوغ است. در واقع پدر بعد از اتمام هفت سالگی فرزندان، تا سن بلوغ از صلاحیت قانونی برای نگهداری فرزندان برخودار می باشد.

 

به طور کلی، وضعیت حضانت فرزند بعد از طلاق والدین به این صورت است که دختر تا هفت سالگی تحت سرپرستی مادر بوده و از هفت تا نه سالگی، پدر می توان از وی نگهداری کند. پسر نیز تا پایان هفت سالگی، با مادر خود زندگی می کند و بعد از آن تا پانزده سالگی تمام، تحت حضانت پدر است.

 

لازم به ذکر است که در طلاق توافقی، لازم است که والدین، شرایط حضانت کودک را مشخص کنند و این موضوع را طی توافق نامه کتبی به اطلاع دادگاه برسانند. در طلاق های دیگر، لزومی برای تعیین تکلیف حضانت نیست و دادگاه بر اساس موازین قانونی اقدام به تعیین کردن شرایط مربوط به حضانت می نماید.

 

 

آیا می توان حضانت فرزند را از پدر سلب کرد؟

مطابق ماده 1168 قانون مدنی، حضانت از اطفال را جزو حق و تکلیف والدین قرار داده است. حضانت موضوعی است که قانونگذار آن را هم حق و هم تکلیف برای والدین در نظر گرفته است. بنابراین این حق پدر و مادر است که بعد از طلاق، بتوانند از فرزندان خود نگهداری کنند. همچنین تکلیفی بودن حضانت باعث شده است که والدین از برعهده گرفتن حضانت کودک خودداری نکنند.

حال در شرایطی نیز ممکن است که حضانت از طرفی که طبق قانون از چنین حقی برخودار است، سلب گردد. در مورد این موضوع که در چه شرایطی می توان، حضانت فرزند را از پدر سلب نمود، باید گفت که اگر عدم صلاحیت اخلاقی او به دلایل مختلف برای مرجع قضایی به اثبات برسد، دادگاه حضانت را از ذی نفع می گیرد.  

 

 

 

 

 

 

 

در چه مواردی حضانت از مادر سلب می شود؟

همانطور که امکان سلب حضانت از پدر وجود دارد، امکان گرفتن حق حضانت برای مادر نیز است. موارد سلب حضانت برای مادر همان مواردی است که در ماده 1173 قانون مدنی اشاره شده است. این ماده به طور کلی در ارتباط با شرایط عدم صلاحیت قانونی والدین برای حضانت است که در صورت وجود هر یک از این موارد، قانونا می توان حضانت را از طرف صاحب حق سلب نمود.

 

 

نمونه دادخواست سلب حضانت از مادر

در دادخواست سلب حضانت از مادر، خواهان همان پدر و مادر نیز به عنوان خوانده دعوا شناخته می شود. خواهان باید در این زمینه، به موارد قانونی سلب حضانت اشاره کند و در صورت اثبات چنین ادعایی، دادگاه حضانت را از مادر سلب می کند. پدر به عنوان خواهان باید در متن دادخواست به یکی از موارد قانونی ماده 1173 قانون مدنی اشاره کند و در نهایت عنوان نماید که مادر، صلاحیت قانونی برای نگهداری و سرپرستی از کودک را نداشته و در این صورت باید مدارک لازم برای ثابت کردن ادعای خود را ارائه کند. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

               

 

هزینه نگارش دادخواست سلب حضانت

به طور کلی، برای نگارش دادخواست های مختلف، هزینه های مشخصی در نظر گرفته می شود و در این صورت نمی توان مبلغ ثابتی برای ارائه اینگونه خدمات تعیین کرد. هزینه نگارش دادخواست سلب حضانت نیز بسته به این که توسط وکلا انجام شود، متفاوت است و وکلا دادگستری هر یک از نرخ متفاوتی را برای تنظیم آن در نظر می گیرند.

برای نگارش دادخواست سلب حضانت با هزینه مناسب، به شما توصیه می کنیم که تهیه و تنظیم آن را برعهده موسسه وکیل تلفنی قرار دهید. وکلا متخصص و ماهر در این موسسه، با بهترین شرایط ممکن، دادخواست سلب حضانت را تنظیم نموده و در اسرع وقت در اختیارتان قرار می دهند.

 

 

برای تنظیم دادخواست سلب حضانت چه باید کرد؟

تنظیم انواع مختلف اوراق قضایی نظیر دادخواست سلب حضانت، نیازمند داشتن مهارت و تخصص کافی است و این رو باید تنظیم آن را برعهده وکلا دادگستری قرار دهید. طبیعتا خوهان بدون کمک از افراد ماهر در این زمینه نمی تواند دادخواست سلب حضانت را با شرایط مطلوبی نگارش کند. جهت نگارش دادخواست حضانت با هزینه مناسب می توانید با 09212242670 تماس بگیرید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان بهره مند شوید

 

 

 

 

 

 

مستند قانونی برای سلب حضانت فرزند 

حالت (الف): برطبق ماده ی 1173 قانون مدنی اصلاحی 76 ،سلب حضانت بدین مضمون پیش بینی شده است که: ((هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رییس حوزه ی قضایی، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند اتخاذ کند)).

  • موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هریک از والدین است:

  1. اعتیاد زیان آور به الکل ،مواد مخدر و قمار .

  2. اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.

  3. ابتلا به بیماری های روانی با تشخیص پزشکی قانونی .

  4. سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء ،تکدی گری و قاچاق.

  5. تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

 

توجه: نکته قابل توجه در خصوص این ماده این است که مصادیق ذکر شده در بالا تمثیلی است نه حصری و با توجه با نظر قاضی و با ملاک قراردادن به خطر افتادن مصلحت کودک تعیین می شود.

 

حالت (ب): ماده 41 قانون حمایت از خانواده مصوب 92 نیز مقرر می دارد: ((هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل بر خلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئوول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند)).

جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای موسسه وکیل تلفنی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

 

مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

 آیا دادخواست سلب حضانت از طرف زوجه امکان پذیر است؟

بله، طبق ماده 1173 قانون مدنی اصلاحی 76، زوجه می تواند دادخواست سلب حضانت تنظیم و تقدیم دادگاه نماید.

 

 

 دادخواست سلب حضانت فرزند برای چه سنی از فرزند امکان پذیر است؟

برای فرزندان چه پسر و چه دختر تا 7 سالگی که حضانت با مادر است، می توان از مادر سلب حضانت کرد؛ اما بعد از این سن برای فرزند دختر تا 9 سالگی (رسیدن به سن بلوغ) از پدر میتوانیم سلب حضانت کنیم و بعد از این سن خود طفل می تواند تعیین کند که با کدام والد بماند؛ اما در مورد فرزند پسرکه  بعد از 7 سالگی تا رسیدن به 15 سالگی حق حضانتش با پدر هست، میتوان از او سلب حضانت کرد و بعد از این سن فرزند پسر بالغ خود مختار است که با کدام والد زندگی کند. برای دریافت مشاوره حقوقی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

دادخواست سلب حضانت از فرزند مالی است ویا غیر مالی ؟

براساس کتاب مصادیق دعاوی مالی و غیر مالی معاونت آموزشی قوه قضائیه، دادخواست سلب حضانت از مصادیق دعاوی غیر مالی می باشد

 

 

 

consensual petition for divorce

 

 

نگارش شرح دادخواست سلب حضانت فرزند

ریاست محترم دادگاه عمومی ...

باسلام و عرض ادب،احتراماً به استحضار می رساند:

اینجانب... فرزند... به کد ملی... بموجب سند رسمی ازدواج شماره... دفترخانه... شماره ... با خوانده... فرزند ... به کد ملی ... ازدواج دائم نموده و در طول زندگی مشترک بمدت ... سال، صاحب یک فرزند ... شدیم که بدلیل وجود اختلاف در زندگی مشترک بموجب طلاقنامه به شماره ... شهرستان... از یکدیگر جدا شده ایم. با توجه به اینکه خوانده در نگهداری و حضانت فرزند صلاحیت لازم را بدلیل داشتن اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی ندارد و خودش نیز در شرایط روحی و جسمی مناسبی برای نگهداری و حضانت فرزند نیست و متعاقب آن، صحت جسمانی و روحی و روانی و همچنین تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر است و نیز به موجب دادنامه صادره از دادکاه کیفری عمومی  شهرستان ...به جرم نگهداری مشروبات الکلی محکوم گردیده است؛ فلذا با توجه به مدارک تقدیمی و مستند به مواد 1173 و 1175 قانون مدنی؛ صدور حکم مبنی بر محکومیت خوانده به لغو حضانت فرزند و صدور حکم حضانت برای اینجانب به انضمام کلیه خسارات قانونی و هزینه های دادرسی مورد استدعاست.

{اشاره به مشخصات خواهان و خوانده و فرزند مشترک - استناد به مشخصات عقد نامه (شماره عقدنامه، شماره دفتر ازدواج و طلاق) اشاره به وجود فرزند مشترک – استناد  به طلاقنامه و مشخصات آن – اشاره و استناد به جرم ارتکابی و دادنامه صادره از محاکم دادگستری یا موضوعی که خواهان را برآن داشته که چنین درخواستی بدهد - استناد به ماده  1173 قانون مدنی اصلاحی 76 بندهای تمثیلی آن و ماده 1175 قانون مدنی یا دیگر مواردی که در این ماده بگنجد – اشاره به تقاضای صدور حکم مبنی بر لغو حضانت فرزند مشترک و تعیین خواهان بعنوان سرپرست و پرداخت کلیه خسارات دادرسی}.

 

 

 

مشاوره حقوقی فرزندخواندگی 
مشاوره حقوقی نفقه
مشاوره حقوقی رحم اجاره ای 
نگارش دادخواست سلب حضانت
درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

من به عنوان یکی از مشاوره جو های سایتتون باید بگم توضیحات وکیلی که با ایشون در سایتتون مشاوره گرفتم بسیااااار کامل بسیار عالی و جامع و دقیق راهنمایی کردند و آرامش فکری به من بازگشت ممنونم از شما
سلام.در مبحث حضانت مطالب مفیدی را ارائه نمودید که بسیار عالی می باشد
ضمن عرض سلام و ادب خدمت دوستان و همكاران محترم لطفا در خصوص حضانت مادر تحت عنوان قيمومت و اختيارات وي و وجه تمايز آن با ولايت قهري توضيحاتي را مبذول فرماييد با تشكر
درود بسیار عالی و جامع
مسئله حضانت با توجه به موارد مبتلابه، آن در جامعه دارای نکات مهم و قابل ملاحظه ای دارد که گاهی افراد در این خصوص بخاطر عدم آگاهی نمی توانند در راستای احقاق حق خود اقدامی کنند ممنون برای توضیحات بسیار جامع و خوب در این مقاله بسیار آگاهی بخش بود
با سلام ممنونم از مطالب مفیدتون. خواستم از اینجا از موسسه وکیل تلفنی که در آگاه سازی عموم افراد جامعه و نیز ارائه مشاوره های تخصصی در کوتاه ترین زمان و با هزینه های معقول و مناسب تلاش مضاعفی انجام داده است، تشکر کنم. موفق و پیروز باشید
سلام خسته نباشید سپاس از مطالب مفید و عالی وب سایت وکیل تلفنی
با سلام بحث حضانت و مراقبت فرزندان بویژه در اختلافات خانوادگی همیشه برای کاربران مبهم و دشوار بودا است.سرنوشت و آینده فرزندان در اختلافات و جدایی های بین زن و شوهر ها منوط به تصمیمات انان می گردد و هر کدام از طرفین بدنبال آشنایی و تسلط بر اهرم های قوانین است که حضانت طفل یکی از این اهرم هاست.که معمولا اطلاعات کافی برای دو طرف وجود ندارد.مطالعه و تسلط بر قوانین بویژه در سایت مفید معتبر وکیل تلفنی به شما در شرایط حاد اختلافاتخانوادگی یاری می کند.مسیح اقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی.کد وکیل ۲۰۵۵۴
سلام در حضانت طفل از مهمترین موارد رعایت مصلحت طفل، امکان وتسهیل آموزش و تعلیم و ورود وی به مدرسه است اگر والدی مانع از آموزش طفل بشود با وجود اینکه از سایر صلاحیت های لازم برای حضانت برخوردار باشد باید آن را از موارد امکان درخواست فقد صلاحیت حضانت دانست ودادکاه را متقاعد به رای بر سلب حضانت نمود

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی