موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان

اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان

پس از اعلام توقف تاجر یا ورشکستگی او به دادگاه حقوقی محل سکونت اش، دادگاهی تشکیل شده و در آن، تاجر ورشکسته، دادستان و یا طلبکارانش حضور پیدا کرده و به موضوع ورشکستگی او رسیدگی می کنند، پس از احراز توقف در پرداخت دیون مالی تاجر، حکم ورشکستگی او صادر می شود؛ البته باید گفت این حکم قابل اعتراض است و اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان در ادامه ی این مبحث مورد بررسی قرار می گیرد؛ در هنگام مواجه شدن با مسائل مختلف حقوقی، یکی از بهترین راهکارها مشاوره حقوقی تلفنی است تا مشاور با بررسی ابعاد مختلف پرونده، بهترین روش حقوقی را در اختیار مراجعین قرار دهد؛ از این جهت، به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را به هیچ وجه از دست ندهید و حتماً به مطالعه ادامه دهید، بی شک راهکار حل مشکلات شما، همینجاست.

 

 

 

 

واخواهی از حکم ورشکستگی؟

 

Protestation from bankruptcy

وکیل برای واخواهی از حکم ورشکستگی

 

ماده ی 305 قانون آیین دادرسی مدنی بیان می کند که اگر شخصی علی رغم دریافت ابلاغ قانونی در جلسه ی رسیدگی حضور نداشته باشد و دفاع کتبی در مورد آن نیز به دفتر شعبه ی دادگاه ارسال نکرده باشد، می تواند نسبت به رای ورشکستگی صادره، درخواست واخواهی انجام دهد. پس از دریافت مشاوره حقوقی آنلاین در می یابید که اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان به راحتی امکان پذیر بوده و قابل انجام است.

پس از صدور حکم ورشکستگی به صورت غیابی، افراد مقیم ایران 20 روز و افراد مقیم خارج از کشور، دو ماه برای واخواهی زمان خواهند داشت؛ اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان در همین مهلت قانونی قابل انجام است.

دادگاه صالح برای رسیدگی حکم واخواهی، همان دادگاهی است که حکم ورشکستگی بدوی را صادر نموده است. برای ثبت دادخواست واخواهی، بهتر است ابتدا از  مشاوره ورشکستگی ارزان و تلفن 24 ساعته استفاده نمود و سپس  به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کرده و اقدام به تنظیم لایحه ی دفاعیه کنید. لایحه دفاعیه را به پیوست واخواهی از طریق دفاتر قضایی به شعبه دادگاه صادر کننده ی حکم ارسال نمایید.

 

اجرای موقت حکم ورشکستگی چیست؟

 

در ادامه ی مبحث اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان، مبحث اجرای موقت حکم ورشکستگی مطرح می شود؛ ماده  417 قانون تجارت در مورد اجرای موقت حکم ورشکستگی است، طبق این ماده اجرای حکم ورشکستگی قبل از قطعی شدن آن است.

این ماده به حمایت از حقوق بستانکاران تاجر می پردازد و در تشریح  آن می توان گفت که اگر حکم ورشکستگی پس از صدور بلافاصله اجرا نشود و روندی همانند سایر احکام قضایی طی کند و اجرای آن به بعد از قطعی شدن واگذار شود، در این بین تاجر ورشکسته زمان کافی خواهد داشت تا اموالش را از دسترس نهاد مربوط به تصفیه خارج کند؛ حال با اجرای موقت حکم ورشکستگی، مدیر تصفیه سریعاً می تواند اموال تاجر را مهر و موم نموده و اختیار اموال را از او سلب نماید.

 

آثار ورشکستگی به اموال تاجر؟

 

sign of bankruptcy to the businessman property

اعتراض آنلاین به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد

 

  1. پس از صدور حکم ورشکستگی، تاجر دیگر اجازه ی مداخله در اموال خود را نداشته و یکی از محجورین محسوب خواهد شد؛ همچنین اگر بعد از صدور حکم اموالی عاید او شد، دیگر اجازه ی دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت. قانون گذار این امکان را برای تاجر فراهم آورده است که بعد از صدور حکم، بتواند اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر یا کمتر از یک میلیارد تومان را به صورت قانونی پیگیری نماید.

 

  1. اداره ی تصفیه و مدیر تصفیه تمامی اختیارات و فرایند های مربوط به امور مالی فرد را بر عهده خواهند داشت.

 

  1. تاجر ورشکسته دیگر اجازه ی عقد قرارداد در مورد املاک و دارایی هایش را ندارد.

 

  1. پس از صدور حکم ورشکستگی نمی توان به طلبکاران و یا سایر اشخاص وجهی پرداخت نمود و در صورت پرداخت نیز، آن وجه قابل استرداد خواهد بود.

 

  1. افراد بدهکار به تاجر ورشکسته، باید بدهی خود را به مدیر تصفیه پرداخت نمایند و افراد طلبکار نیز باید در صف طلبکاران قرار گیرند.

 

 

مهلت اعتراض به تاریخ توقف؟ و اهمیت تاریخ توقف

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

یکی دیگر از موضوعاتی که در مورد اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان مورد توجه است، مهلت اعتراض به تاریخ توقف است؛ این تاریخ در حکم ورشکستگی قید خواهد شد و ماده 416 قانون تجارت در مورد اهمیت این تاریخ صحبت نموده است.

یک تاجر ورشکسته بعد از تاریخ توقف قید شده در حکم ورشکستگی، دیگر توانایی پرداخت دیون و ایفای تعهدات خود را نخواهد داشت؛ یعنی به عبارت دیگر می توان گفت که  از آن تاریخ، تمامی اموال تاجر مهر و موم شده و از اختیار او خارج خواهد شد. تاریخ توقف تاجر باید حتما در حکم ورشکستگی قید شود و اگر این تاریخ در حکم قید نشود، می توان تاریخ صدور حکم را تاریخ توقف ورشکستگی در نظر گرفت.

با استفاده از وکیل آنلاین ورشکستگی و دریافت مشاوره حقوقی در مورد اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان می توانید امور حقوقی را به راحتی به نتیجه برسانید.

 

تعریف ورشکستگی؟

 

bankruptcy concept

وکیل آنلاین ورشکستگی 24 ساعته

 

گاهی شخص تاجر و یا شرکت تجاری در پرداخت بدهی های مالی اش ناتوان می شود و توانایی پرداخت بدهی هایش را نخواهد داشت؛ در این صورت برای فرد ورشکستگی پدید می آید، قانون تجارت بر اساس مواد قانونی حمایت هایی را برای این افراد و شرکت های ورشکسته در نظر گرفته است.

با صدور حکم ورشکستگی توسط دادگاه، ظرف مدت 5 روز مدیر تصفیه مشخص خواهد داشت و از تاریخ صدور حکم یا تاریخ قید شده در حکم، فرد دیگر اجازه ی دخل و تصرف در اموالش را نداشته و تمامی امور مالی مربوط به اموال او توسط مدیر تصفیه انجام خواهد شد؛ افرادی که با این موضوع حقوقی روبرو هستند می توانند با مراجعه به یک وکیل متخصص احکام ورشکستگی، تمامی مطالب و نکات و راهکارهای مرتبط با اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان را دریافت نموده و از آن ها استفاده کنند.

 

ورشکستگی در شرکت تضامنی؟

 

ماده 128 قانون تجارت در مورد ورشکستگی شرکت تضامنی است؛ اگر یک شرکت تضامنی دچار ورشکستگی شود، این بدان معنا نیست که شرکاء نیز ورشکسته شده اند؛ زیرا شخص حقیقی و حقوقی دو مقوله ی جداست و دارایی های شرکت نیز جدا از دارایی های شرکاء است.

البته باید این نکته را نیز بیان نمود که ورشکستگی شرکت می تواند بر روی دارایی های شرکاء تاثیر گذار باشد؛ بنابراین اگر یکی از شرکاء دچار ورشکستگی شود، تاثیری بر شرکت نخواهد داشت؛ زیرا سایر شرکا سهم او را از شرکت می توانند بخرند و در نهایت او را از شرکت اخراج نمایند و شرکت همانند سابق به فعالیت خود ادامه خواهد داد؛ آن چه در بالا مطرح شد مطالب و نکاتی کلی در مورد اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون بیشتر از یک میلیارد تومان است که با مراجعه به وکیل آنلاین ورشکستگی می توان راهنمایی های جامع و کامل تری دریافت نمود.

 

اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون 1 میلیارد تومان یا کمتر

مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های ورشکستگی

وکیل برای دعاوی ورشکستگی

نحوه پرداخت مهریه در دوران ورشکستگی

پیشگیری مدرن از ورشکستگی

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به خاطر ورشکستگی و اعسار

نگارش فوری دادخواست ورشکستگی

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، پس از اعلام توقف تاجر یا ورشکستگی او به دادگاه حقوقی محل سکونت اش، دادگاهی تشکیل شده و در آن، تاجر ورشکسته، دادستان و یا طلبکارانش حضور پیدا کرده و به موضوع ورشکستگی او رسیدگی می کنند، پس از احراز توقف در پرداخت دیون مالی تاجر، حکم ورشکستگی او صادر می شود؛ البته باید گفت این حکم قابل اعتراض است. وکلای پایه یک و متخصص موسسه جهت پاسخگویی 24 ساعته، آماده ی مشاوره و راهنمایی به شما عزیزان می باشند.
تاجر یا شرکت تجارتی که به موجب حکم دادگاه ورشکسته اعلام می شود می تواند به این حکم و تاریخی که در آن به عنوان تاریخ توقف اعلام گردیده ، اعتراض نماید. این اعتراض نوعی اعتراض به حکم غیابی است زیرا چنانچه تاجر ورشکسته در رسیدگی بدوی حضور نداشته باشد و به موجب حکم دادگاه ورشکسته تلقی شود ، حق دارد به رای مزبور اعتراض نماید اما اگر در رسیدگی به دعوا حضور داشته باشد نمی تواند به حکم اعتراض نماید چرا که ضمن حضور در جلسه دادرسی ، دفاعیات و دلایل خود در خصوص توقف و تاریخ حدوث آن را مطرح کرده است بنابراین اعتراض او در دادگاه صادر کننده حکم ، تکرار رسیدگی می باشد. چنین اعتراضی واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است و مستلزم تقدیم دادخواست می باشد . در فرضی که شخص متوقف ، خواهان دعوی باشد ، صدور حکم غیابی منتفی است ؛ حتی اگر در دادرسی شرکت نداشته باشد و چنانچه ورشکسته در جلسه دادرسی حضور داشته در صورت تمایل تنها می تواند درخواست تجدید نظر خواهی نماید. اعتراض به حکم ورشکستگی توسط دادستان دادستان به نمایندگی از جامعه می تواند به حکم ورشکستگی و تاریخ توقف آن اعتراض نماید . به نظر می رسد از آنجا که داستان در این دعوا حضور دارد ، حکم ورشکستگی از سمت او قابل تجدید نظر خواهی بوده و مرجع رسیدگی به این اعتراض دادگاه تجدید نظر استان می باشد. اعتراض به حکم ورشکستگی توسط طلبکاران حکم ورشکستگی از طرف طلبکاری که در دعوی ورشکستگی دخالتی نداشته باشد ، قابل اعتراض از طریق واخواهی است ؛ البته طلبکاری که در دادرسی حضور داشته می تواند به حکم ورشکستگی تقاضای تجدید نظر خواهی نماید. معمولا اعتراض طلبکاران نسبت به تاریخ توقف است . اعتراض شخص ثالث به حکم ورشکستگی ثالث به شخصی گفته می شود که در هیچ از مراحل دادرسی در دعوای ورشکستگی دخالت نداشته باشد و همچنین بعد از اقامه دعوا به عنوان مجلوب یا واردِ ثالث در دعوا شرکت نداشته باشد همچنین شخص ثالث بایستی ذینفع در حکم ورشکستگی نباشد. اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی و تاریخ توقف به وسیله دادخواست مطرح می شود. این دعوا باید به طرفیت اصحاب موضوع حکم ورشکستگی طرح گردد. ثالث در دعوی ورشکستگی می تواند به اصل حکم ورشکستگی یا تاریخ توقف و یا هر دو مورد اعتراض نماید و به اعتراض وی در دادگاه صادر کننده رای ورشکستگی رسیدگی خواهد شد. اعتراض ثالث مقید به مهلت نمی باشد و مواد 417 و 418 و 422 ق.آ.د.م حتی پس از اجرای حکم نیز معترضین ثالث را مجاز به اقامه دعوا نموده است ؛ این اعتراض بر دو نوع است : اعتراض ثالث اصلی :اعتراضی است که از ابتدا از طرف شخص ثالث صورت می گیرد و به موجب دادخواست به طرفیت محکوم له و محکوم علیه رای ورشکستگی مطرح می شود. اعتراض ثالث طاری :اعتراض یکی از طرفین دعوا به حکمی که قبلا در دادگاهی صادر شده و طرف دیگر جهت اثبات ادعای خود در اثناء دادرسی به آن استناد می نماید ؛ این اعتراض متعاقب رویت حکم یا قرار در دادگاه ، بدون تقدیم دادخواست مطرح می شود. تجدید نظر خواهی از حکم ورشکستگی از آنجا که بر اساس ماده 331 قانون آ.د.م ف کلیه احکام صادره در دعاوی غیر مالی ، قابل تجدید نظر خواهی است و حکم ورشکستگی نیز غیر مالی می باشد ، چرا که صرفا ناتوانی تاجر از پرداخت دیون را اعلام می کند ؛ بنابراین رای ورشکستگی قابلیت تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان را خواهد داشت. قابلیت تجدید نظر خواهی از رای ورشکستگی ، در ماده 536 قانون تجارت نیز آماده است ؛ بر اساس این ماده : ” حکم اعلان ورشکستگی و همچنین حکمی که به موجب آن تاریخ توقف تاجر در زمانی قبل از اعلان ورشکستگی تشخیص داده شود ، قابل اعتراض است. “ مهلت تجدید نظر خواهی از حکم ورشکستگی نیز بر اساس قانون تجارت ( با توجه به اینکه قانون خاص نسبت به قانون آیین دادرسی مدنی می باشد ) تعیین می شود که بنا بر ماده 537 این قانون اعتراض باید از طرف تاجر ورشکسته ، ظرف ده روز و از طرف اشخاص ذینفع مقیم ایران ، ظرف یک ماه و از سوی اشخاص خارج از ایران ظرف 2 ماه از تاریخ اعلان می باشد. البته تجدید نظر خواهی مانع از اجرای حکم ورشکستگی نیست . فرجام خواهی از حکم ورشکستگی رای ورشکستگی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور نمی باشد چرا که رای ورشکستگی واجد جنبه کشوری نبوده و رسیدگی به آن در صلاحیت رسیدگی دیوان عالی نمی باشد. واخواهی نسبت به حکم ورشکستگی شخصی که علیرغم ابلاغ قانونی در جلسه دادرسی حضور نداشته و دفاع کتبی نیز ننموده باشد ، بر اساس ماده 305 قانون آیین دادرسی مدنی ، حق واخواهی نسبت به رای ورشکستگی را خواهد داشت. اعاده دادرسی نسبت به حکم ورشکستگی در جریان رسیدگی به دعوای ورشکستگی ممکن است تاجر یا افراد وابسته به او اطلاعاتی را مخفی نموده یا مدارکی را به طور کاذب ارائه دهند ، لذا پس از صدور حکم و قطعی شدن آن در صورت وجود و احراز یکی از شرایط مندرج در ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی می توان نسبت به حکمی که قطعیت یافته درخواست اعاده دادرسی نمود. اعاده دادرسی از جمله طرق استثنائی شکایت از رای می باشد و به وسیله آن، ذینفع از دادگاه بدوی یا تجدید نظر درخواست رسیدگی مجدد می نماید ؛ این دادخواست به دادگاهی که حکم مورد درخواست را صادر کرده تقدیم می شود .
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .ماده ۱۲۸ قانون تجارت در مورد ورشکستگی شرکت تضامنی است؛ اگر یک شرکت تضامنی دچار ورشکستگی شود، این بدان معنا نیست که شرکاء نیز ورشکسته شده اند؛ زیرا شخص حقیقی و حقوقی دو مقوله ی جداست و دارایی های شرکت نیز جدا از دارایی های شرکاء است. البته باید این نکته را نیز بیان نمود که ورشکستگی شرکت می تواند بر روی دارایی های شرکاء تاثیر گذار باشد؛ بنابراین اگر یکی از شرکاء دچار ورشکستگی شود، تاثیری بر شرکت نخواهد داشت؛
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.پس از اعلام توقف تاجر یا ورشکستگی او به دادگاه حقوقی محل سکونت اش، دادگاهی تشکیل شده و در آن، تاجر ورشکسته، دادستان و یا طلبکارانش حضور پیدا کرده و به موضوع ورشکستگی او رسیدگی می کنند، پس از احراز توقف در پرداخت دیون مالی تاجر، حکم ورشکستگی او صادر می شود؛ البته باید گفت این حکم قابل اعتراض است

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی