موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندرها

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها

عصر کسب و کار های اینترنتی، با انبوهی از ایده ها و فکر های نو همراه است که اگر به درستی سر و سامان نگیرند، هرگز به مرحله عمل نمی رسند. ایده های خلاقانه نیاز به حفاظت و مراقبت دارند؛ وکیل استارتاپ فوری و 24 ساعته با مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، بایدها و نبایدهای حقوقی یک استارتاپ را به شما آموزش می دهد، با ما همراه باشید.

 

سخنان دکتر هادی توکلی (رئیس هیئت مدیره وکیل تلفنی) در خصوص یکی از عوامل اساسی و مهم در یک  استارتاپ

 

 

 

عدم رعایت محرمانگی در اسرار شغلی جرم است؟

 

secret relieving is crime

اورژانس 24 ساعته حل مشکلات استارتاپ ها

 

همیشه در یک جمع دوستانه؛ بالاخره یک جای بحث به شروع یک کسب و کار و هیجان های مربوط به آن ختم می شود و یک دنیا ایده های نو بعد از خداحافظی از یکدیگر به فراموشی سپرده می شود. بعد ها شاید وقتی خبری از کسب و کارهای اینترنتی به گوشمان می خورد، اولین واکنشمان این است: آه این دقیقا همان چیزی بود که با دوستانمان درباره اش حرف زدیم؛ اما برای شروع هیچوقت دیر نیست.

ایده های خلاقانه نیاز به حفاظت و مراقبت دارند. وکیل استارتاپ فوری و 24 ساعته با مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، بایدها و نبایدهای حقوقی یک استارتاپ را به شما آموزش می دهد.

اولین نکته ای که مشاوره استارتاپی به شما می گوید الزام قرارداد منع افشای اطلاعات یا پیمان نامه عدم افشا به انگلیسی Non-Disclosure Agreement به اختصار NDA می باشد. این قرارداد بین دو شخص حقیقی یا حقوقی به منظور توافق در حفظ محرمانگی داده‌ها، اطلاعات و دانش مرتبط با حوزه کاری است که حین انجام کار یکی از طرفین یا هر دو مایل، ملزم و یا ناچار به اشتراک گذاری آن در جهت پیشبرد اهداف کاری هستند.

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما می گوید که این قرارداد مهم ترین بخش شروع کسب و کارتان می باشد. مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین قرارداد محرمانگی آنلاین و فوری را به شما آموزش می دهد.


مجازات عدم رعایت محرمانگی در استارتاپ

 

startup secrets Trial

تماس فوری با وکیل 24 ساعته استارتاپی

 

حمایت از اسرار تجاری در قانون تجارت الکترونیکی در ماده 65 به این صورت تعریف شده است:

اسرار تجاری الکترونیکی «‌داده پیامی» است که شامل اطلاعات، ‌فرمول ها، الگو ها، نرم‌افزار ها و برنامه ‌ها، ابزار و روش ها، تکنیک‌ ها و فرآیند ها، تألیفات منتشر‌نشده، روش های انجام تجارت و داد و ستد، فنون، نقشه‌ ها و فراگرد ها، اطلاعات مالی،‌ فهرست مشتریان، طرح های تجاری و امثال اینها است، که به طور مستقل دارای ارزش ‌اقتصادی بوده و در دسترس عموم قرار ندارد و تلاش های معقولانه‌ای برای حفظ و حراست‌ از آنها انجام شده است.

 

افشای این اسرار تجاری، جرم محسوب می شود و مجازات آن در ماده 75 این قانون مقرر شده است:

  • ‌متخلفین از ماده (۶۴) این قانون و هرکس در بستر مبادلات الکترونیکی‌ به منظور رقابت، منفعت و یا ورود خسارت به بنگاه‌ های تجاری، صنعتی، اقتصادی و‌ خدماتی، با نقض حقوق قرارداد های استخدام مبنی بر عدم افشای اسرار شغلی و یا‌ دستیابی غیرمجاز، اسرار تجاری آنان را برای خود تحصیل نموده و یا برای اشخاص ثالث ‌افشا نماید به حبس از شش ماه تا دو سال و نیم، و جزای نقدی معادل پنجاه میلیون ریال محکوم خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها این نکته را به شما یادآوری می کند که یک پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکیل قرارداد محرمانگی، به رشد و توسعه استارتاپ شما کمک بسیاری خواهد کرد.

 

آیا کوفاندر ها می توانند اسرار استارتاپ را افشا کنند؟

 

co funders secret situation

بنیاد حقوقی 24 ساعته استارتاپ ها

 

بعد از قرارداد رعایت محرمانگی در استارتاپ، قرارداد موسسین از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا حتی اگر ایده شما خاص باشد به تنهایی نمی توانید آن را اجرا کنید و برای این امر باید با دیگران همکاری کنید و شرکت یا موسسه ای راه اندازی کنید.

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها مسئله مهمی می باشد که نباید آن را نادیده گرفت. برای تشکیل شرکت، وجود کوفاندر ها (موسسین) ضروری می باشد، حتی اگر کوفاندر ها از دوستان صمیمی یا نزدیکان شما باشند؛ همه مراحل حقوقی باید با مشاوره حقوقی استارتاپی پیش برود.

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما در مدیریت کسب و کارتان و مشخص نمودن سهام هر یک از موسسین، در جلوگیری از اختلافات احتمالی آینده کمک خواهد کرد. مشورت در مورد کوفاندر نکات مهمی را که باید در قرارداد موسسین رعایت شود را به شما آموزش می دهد.

الزام قرارداد محرمانگی با کوفاندر ها در صورت خروج هریک از موسسین از به سرقت رفتن ایده هایتان جلوگیری می کند.

رعایت نکات اساسی در قرارداد های استارتاپی، موضوعی حیاتی است که تنها یک وکیل متخصص استارتاپی قادر به مشاوره حقوقی تخصصی می باشد.

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها این نکته را به شما یادآوری می کند که در صورت اهمال و کوتاهی کوفاندر ها، چگونه باید با فرد متخلف برخورد شود و حتی در صورت خروج هر یک از موسسین ادامه کار چگونه خواهد بود.

 

برای جلوگیری از عدم افشا و اسرار تجاری استارتاپ توسط کوفاندر ها

 

preventing the information leak from startups

بنگاه حقوقی 24 ساعته رسیدگی به امور حقوقی استارتاپ ها

 

قرارداد ها مهمترین بخش هر استارتاپ به شمار می آیند. اگر قصد توسعه و پیشرفت کسب و کارتان را دارید؛ حضور یک وکیل استارتاپی تمام وقت از اولویت های یک استارتاپ می باشد.

تنظیم درست یک قرارداد عدم افشا اسرار تجاری استارتاپ با کوفاندر ها از حقوق و منافع استارتاپ حمایت و از اختلافات آینده جلوگیری می کند.

تنظیم دقیق و جدی قرارداد عدم افشا و گنجاندن موارد حقوقی از جمله: شیوه حل و فصل اختلافات، شرایط ورود و خروج شریک به استارتاپ و ضمانت اجرای نقض قرارداد برای طرفین قرارداد؛ این پیام را دارد که هر گونه سهل انگاری و بی توجهی تبعات حقوقی را برای آنها به همراه خواهد داشت.

قرارداد موسسین با مشخص نمودن مشخصات موسسین و میزان مشارکت و سهام آن ها، اهداف استارتاپ، تعیین اشخاص تصمیم گیر و دارای حق امضا، برنامه های آینده موسسین، محرمانگی، نمایندگی ها و تضمینات، نقش ها و مسئولیت ها و نیز اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، شیوه های حل و فصل اختلافات و قانون حاکم بر آن و نیز شروط فسخ قرارداد، مواردی هستند که مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، پایه های استارتاپ را محکم نگه می دارد و به رشد و توسعه آن کمک می کند.

 

قرارداد (NCA) و نقش آن در اثبات بزه افشا اسرار تجاری در استارتاپ

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما می گوید: ورود و خروج از استارتاپ یک انتخاب است و ممکن است همه گروه تا پایان راه نمانند، اگر بعد از مدتی برخی از اعضا قصد خروج از شرکت را داشتند تکلیف ایده ها چه می شود؟

در اینجا ضرورت مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها بیش از پیش احساس می شود. یک قرارداد عدم رقابت (NCA) از بسیاری از نگرانی های شما را به عنوان صاحب استارتاپ می کاهد.

پس بهتر است هنگام استخدام اعضای تیم حتماً با آنها قرارداد عدم رقابت امضا کنید. امضای قرارداد عدم رقابت، توسط اعضای گروه، آنها را از رقابت با شما؛ با استفاده از اطلاعات و تجربیات به دست آمده در طول مدت همکاری، ممنوع می کند؛ به عبارتی آنها پس از خروج حق کسب و کار مشابه با شما را ندارند.

مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها تمام نکات لازم درباره قرارداد ها را به شما آموزش می دهد. مشورت با یک وکیل NCA تمام وقت، امور حقوقی استارتاپتان را از هر گونه خطر مصون نگه می دارد.

 

 

وکیل متخصص شرکت های تعاونی

رسیدگی فوری به امور حقوقی شرکت های سهامی

وکیل استارتاپ، حلال 24 ساعته امور حقوقی استارتاپ

رشد و سودآوری تجارت الکترونیکدر کرونا 

نگارش فوری انواع دادخواست ها

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام؛ یکی از مهمترین قرارداد های ممکن در بحث تجارت الترونیک، قرارداد عدم افشا و حفظ محرمانگی اطلاعات است که در اصطلاح NDA نامیده می شود و پایبندی به آن از نشت اسرار تجاری جلوگیری می نماید. در بیانی ساده آن را نوعی تعهد رازداری بین دارنده و گیرنده اطلاعات در برابر اشخاص ثالث می دانند . اهمیت این موضوع بین استارتاپ ها و شرکت های استارتاپی بیشتر نمایان می گردد زیرا این شرکت ها همواره برای پیشرفت دارای ایده های نوینی هستند که این ایده ها در معرض خطر افشای اسرار هستند . براساس قرارداد محرمانگی ،شما ملزم به رعایت اصول رازداری بوده و در صورت رعایت نکردن آن قایل تعقیب قضایی می باشید. قرارداد های عدم افشای اسرار می تواند قبل از عقود اصلی باشد ، بعد از عقود اصلی یا با خود مشاورین باشدآن هم به صورت دوجانبه و یا یک جانبه. در این قرارداد باید ابتدائا طرفین قرارداد را معین نموده و بعد از آن ،اطلاعات محرمانه باید تبیین کنید ،بعد از آن ضمانت اجرای قرارداد مشخص شده و نهایت امر ، زمان افشای قرارداد مشخص می گردد چرا که در برخی از قرارداد ها تا پایان همکاری نیز طرفین می بایست نسبت به حفظ اسرار پایبند بوده و از افشای آن خودداری نمایند. اهمیت این موضوع و جلوگیری از ضرر های هنگفتی که در صورت افشای اسرار دامن گیر شرکت ها می گردد هرکسی را مجاب می نماید تا با استفاده از یک مجموعه قدرتمند در این مسیر گام برداشته و خطرات احتمالی را از خود دور کند. استفاده از چنین مجموعه ای تضمین موفقیت هرکسی در دنیای تجارت الکتذونیک است .
سلام و عرض ادب، یک قرارداد عدم رقابت (NCA) از بسیاری از نگرانی های شما را به عنوان صاحب استارتاپ می کاهد.پس بهتر است هنگام استخدام اعضای تیم حتماً با آنها قرارداد عدم رقابت امضا کنید. امضای قرارداد عدم رقابت، توسط اعضای گروه، آنها را از رقابت با شما؛ با استفاده از اطلاعات و تجربیات به دست آمده در طول مدت همکاری، ممنوع می کند؛ به عبارتی آنها پس از خروج حق کسب و کار مشابه با شما را ندارند.مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها تمام نکات لازم درباره قرارداد ها را به شما آموزش می دهد. مشورت با یک وکیل NCA تمام وقت، امور حقوقی استارتاپتان را از هر گونه خطر مصون نگه می دارد.
سلام خسته نباشید عرض میکنم خدمت کلیه پرسنل شریف و مدیریت مردمی موسسه وکیل تلفنی و وکلای با دانش و فهیم این موسسه . اینکه هر روز مطالب متنوع و متعدد تهیه و برای آگاهی عمومی در این شرایط سخت اقتصادی منتشر میشود واقعا جای تشکر دارد . بنده شخصا چندین مرتبه از این مطالب جالب و البته از دانش وکلای شما استفاده کرده و امورات حقوقی خود را گذرانده ام . ممنون از شما .
محرمانگی یا Confidentiality به معنی این هست که اطلاعات فقط در مواقع درخواست فقط دسترس افرادی قرار بگیره که باید به اونها دسترسی داشته باشند ، بنابراین اصل محرمانگی داده به این معنا هست که داده ها صرفا برای افراد مجاز و در زمان مورد نیاز در دسترس باشند 
-مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند. خصوصیات مشاور حقوقی خوب سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد. تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل وکیل کسی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی را در دادگاه های قضایی و مراجع اداری دنبال می‌کند و دفاع کننده از حقوق موکل در مراجع قضایی می‌باشد. اما مشاور حقوقی فرد یا سازمانی می باشد که با ملاحظه شرایط و وضعیت پرونده و موقعیت موکل و با توجه به قوانین و آیین دادرسی کشور توصیه های حقوقی را به موکل ارائه می‌کند و راه روش‌هایی را برای حل و فصل موضوع نشان می دهد.
با سلام حمایت از اسرار تجاری در قانون تجارت الکترونیکی در ماده ۶۵ به این صورت تعریف شده است: اسرار تجاری الکترونیکی «‌داده پیامی» است که شامل اطلاعات، ‌فرمول ها، الگو ها، نرم‌افزار ها و برنامه ‌ها، ابزار و روش ها، تکنیک‌ ها و فرآیند ها، تألیفات منتشر‌نشده، روش های انجام تجارت و داد و ستد، فنون، نقشه‌ ها و فراگرد ها، اطلاعات مالی،‌ فهرست مشتریان، طرح های تجاری و امثال اینها است، که به طور مستقل دارای ارزش ‌اقتصادی بوده و در دسترس عموم قرار ندارد و تلاش های معقولانه‌ای برای حفظ و حراست‌ از آنها انجام شده است
باسلام هر کسب و کار تجاری معمولا شیوه ،فرمول یا راه خودش را دارد که برای آن شرکت یا مجموعه ارزش اقتصادی داردکه معمولا اعضا سعی در حفظ محرمانگی آن میکنند. بهتر است برای حفظ ارزش این اسرار در شروع فعالیت با اعضایی که بتازگس به آن ورود میکنند قرارداد حفظ اسرار و تعهد بر عدم انتشار آن و نیز قرارداد منع رقابت منعقد گردد.تا روزیکه اگر این عضو از مجموعه خارج شد با داشتن اطلاعات سری آن شرکت دست به رقابت با آن نزند!

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی