عصر کسب و کار های اینترنتی، با انبوهی از ایده ها و فکر های نو همراه است که اگر به درستی سر و سامان نگیرند، هرگز به مرحله عمل نمی رسند. ایده های خلاقانه نیاز به حفاظت و مراقبت دارند؛ وکیل استارتاپ فوری و 24 ساعته با مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، بایدها و نبایدهای حقوقی یک استارتاپ را به شما آموزش می دهد، با ما همراه باشید.
سخنان دکتر هادی توکلی (رئیس هیئت مدیره وکیل تلفنی) در خصوص یکی از عوامل اساسی و مهم در یک استارتاپ
اورژانس 24 ساعته حل مشکلات استارتاپ ها
همیشه در یک جمع دوستانه؛ بالاخره یک جای بحث به شروع یک کسب و کار و هیجان های مربوط به آن ختم می شود و یک دنیا ایده های نو بعد از خداحافظی از یکدیگر به فراموشی سپرده می شود. بعد ها شاید وقتی خبری از کسب و کارهای اینترنتی به گوشمان می خورد، اولین واکنشمان این است: آه این دقیقا همان چیزی بود که با دوستانمان درباره اش حرف زدیم؛ اما برای شروع هیچوقت دیر نیست.
ایده های خلاقانه نیاز به حفاظت و مراقبت دارند. وکیل استارتاپ فوری و 24 ساعته با مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، بایدها و نبایدهای حقوقی یک استارتاپ را به شما آموزش می دهد.
اولین نکته ای که مشاوره استارتاپی به شما می گوید الزام قرارداد منع افشای اطلاعات یا پیمان نامه عدم افشا به انگلیسی Non-Disclosure Agreement به اختصار NDA می باشد. این قرارداد بین دو شخص حقیقی یا حقوقی به منظور توافق در حفظ محرمانگی دادهها، اطلاعات و دانش مرتبط با حوزه کاری است که حین انجام کار یکی از طرفین یا هر دو مایل، ملزم و یا ناچار به اشتراک گذاری آن در جهت پیشبرد اهداف کاری هستند.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما می گوید که این قرارداد مهم ترین بخش شروع کسب و کارتان می باشد. مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین قرارداد محرمانگی آنلاین و فوری را به شما آموزش می دهد.
تماس فوری با وکیل 24 ساعته استارتاپی
حمایت از اسرار تجاری در قانون تجارت الکترونیکی در ماده 65 به این صورت تعریف شده است:
اسرار تجاری الکترونیکی «داده پیامی» است که شامل اطلاعات، فرمول ها، الگو ها، نرمافزار ها و برنامه ها، ابزار و روش ها، تکنیک ها و فرآیند ها، تألیفات منتشرنشده، روش های انجام تجارت و داد و ستد، فنون، نقشه ها و فراگرد ها، اطلاعات مالی، فهرست مشتریان، طرح های تجاری و امثال اینها است، که به طور مستقل دارای ارزش اقتصادی بوده و در دسترس عموم قرار ندارد و تلاش های معقولانهای برای حفظ و حراست از آنها انجام شده است.
افشای این اسرار تجاری، جرم محسوب می شود و مجازات آن در ماده 75 این قانون مقرر شده است:
- متخلفین از ماده (۶۴) این قانون و هرکس در بستر مبادلات الکترونیکی به منظور رقابت، منفعت و یا ورود خسارت به بنگاه های تجاری، صنعتی، اقتصادی و خدماتی، با نقض حقوق قرارداد های استخدام مبنی بر عدم افشای اسرار شغلی و یا دستیابی غیرمجاز، اسرار تجاری آنان را برای خود تحصیل نموده و یا برای اشخاص ثالث افشا نماید به حبس از شش ماه تا دو سال و نیم، و جزای نقدی معادل پنجاه میلیون ریال محکوم خواهد شد.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها این نکته را به شما یادآوری می کند که یک پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکیل قرارداد محرمانگی، به رشد و توسعه استارتاپ شما کمک بسیاری خواهد کرد.
بنیاد حقوقی 24 ساعته استارتاپ ها
بعد از قرارداد رعایت محرمانگی در استارتاپ، قرارداد موسسین از اهمیت بسیاری برخوردار است، زیرا حتی اگر ایده شما خاص باشد به تنهایی نمی توانید آن را اجرا کنید و برای این امر باید با دیگران همکاری کنید و شرکت یا موسسه ای راه اندازی کنید.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها مسئله مهمی می باشد که نباید آن را نادیده گرفت. برای تشکیل شرکت، وجود کوفاندر ها (موسسین) ضروری می باشد، حتی اگر کوفاندر ها از دوستان صمیمی یا نزدیکان شما باشند؛ همه مراحل حقوقی باید با مشاوره حقوقی استارتاپی پیش برود.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما در مدیریت کسب و کارتان و مشخص نمودن سهام هر یک از موسسین، در جلوگیری از اختلافات احتمالی آینده کمک خواهد کرد. مشورت در مورد کوفاندر نکات مهمی را که باید در قرارداد موسسین رعایت شود را به شما آموزش می دهد.
الزام قرارداد محرمانگی با کوفاندر ها در صورت خروج هریک از موسسین از به سرقت رفتن ایده هایتان جلوگیری می کند.
رعایت نکات اساسی در قرارداد های استارتاپی، موضوعی حیاتی است که تنها یک وکیل متخصص استارتاپی قادر به مشاوره حقوقی تخصصی می باشد.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها این نکته را به شما یادآوری می کند که در صورت اهمال و کوتاهی کوفاندر ها، چگونه باید با فرد متخلف برخورد شود و حتی در صورت خروج هر یک از موسسین ادامه کار چگونه خواهد بود.
بنگاه حقوقی 24 ساعته رسیدگی به امور حقوقی استارتاپ ها
قرارداد ها مهمترین بخش هر استارتاپ به شمار می آیند. اگر قصد توسعه و پیشرفت کسب و کارتان را دارید؛ حضور یک وکیل استارتاپی تمام وقت از اولویت های یک استارتاپ می باشد.
تنظیم درست یک قرارداد عدم افشا اسرار تجاری استارتاپ با کوفاندر ها از حقوق و منافع استارتاپ حمایت و از اختلافات آینده جلوگیری می کند.
تنظیم دقیق و جدی قرارداد عدم افشا و گنجاندن موارد حقوقی از جمله: شیوه حل و فصل اختلافات، شرایط ورود و خروج شریک به استارتاپ و ضمانت اجرای نقض قرارداد برای طرفین قرارداد؛ این پیام را دارد که هر گونه سهل انگاری و بی توجهی تبعات حقوقی را برای آنها به همراه خواهد داشت.
قرارداد موسسین با مشخص نمودن مشخصات موسسین و میزان مشارکت و سهام آن ها، اهداف استارتاپ، تعیین اشخاص تصمیم گیر و دارای حق امضا، برنامه های آینده موسسین، محرمانگی، نمایندگی ها و تضمینات، نقش ها و مسئولیت ها و نیز اهداف کوتاه مدت و بلند مدت، شیوه های حل و فصل اختلافات و قانون حاکم بر آن و نیز شروط فسخ قرارداد، مواردی هستند که مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها، پایه های استارتاپ را محکم نگه می دارد و به رشد و توسعه آن کمک می کند.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها به شما می گوید: ورود و خروج از استارتاپ یک انتخاب است و ممکن است همه گروه تا پایان راه نمانند، اگر بعد از مدتی برخی از اعضا قصد خروج از شرکت را داشتند تکلیف ایده ها چه می شود؟
در اینجا ضرورت مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها بیش از پیش احساس می شود. یک قرارداد عدم رقابت (NCA) از بسیاری از نگرانی های شما را به عنوان صاحب استارتاپ می کاهد.
پس بهتر است هنگام استخدام اعضای تیم حتماً با آنها قرارداد عدم رقابت امضا کنید. امضای قرارداد عدم رقابت، توسط اعضای گروه، آنها را از رقابت با شما؛ با استفاده از اطلاعات و تجربیات به دست آمده در طول مدت همکاری، ممنوع می کند؛ به عبارتی آنها پس از خروج حق کسب و کار مشابه با شما را ندارند.
مشاوره حقوقی عدم رعایت محرمانگی توسط کوفاندر ها تمام نکات لازم درباره قرارداد ها را به شما آموزش می دهد. مشورت با یک وکیل NCA تمام وقت، امور حقوقی استارتاپتان را از هر گونه خطر مصون نگه می دارد.