موسسه وکیل تلفنی

  • محسنی محسنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۳:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۰
  • محمدرضا برزگرزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۳۳:۲۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۹
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۱:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۱۲ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۵:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۵:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وحید حسینپور وحید حسینپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۳۹:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۰:۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۸
  • بهروز دولت آبادی بهروز دولت آبادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۴
  • فاطمه سادات موسوی فاطمه سادات موسوی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

تبانی در معاملات دولتی

تبانی در معاملات دولتی

در دسته بندی جرایم علیه اقتصاد و امنیت کشور، جرم تبانی در معاملات دولتی از اهمیت خاصی برخوردار است؛ به طور معمول جرایمی که نظام اقتصادی را دچار اختلال کند، می تواند امنیت روانی جامعه را هم بهم بزند، به همین خاطر قانونگذار در جرم انگاری آن حساسیت ویژه ای قائل شده و قانون جداگانه ای را برای آن وضع نموده است؛ حال به کمک مشاوره حقوقی تلفنی می توان مصادیق این جرم را مورد بررسی قرار داد و برای پیگیری پرونده هایی که جرایم دولتی و اقتصادی در آن اهمیت بالایی دارد، از وکیل متخصص معاملات دولتی در این زمینه کمک گرفت که در ادامه این مطلب به توضیح و تفصیل این موارد خواهیم پرداخت، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی زیر را حتماً مشاهده کنید.

 

 

 

 

تبانی در معاملات دولتی چیست؟ 

 

collusion in government trades conception

مجازات تبانی در معاملات دولتی

 

عبارت تبانی از توافقی خبر می دهد که به طور پنهانی و با هدف ضرر زیان به یکی از طرفین معامله انجام می گیرد؛ در معاملات دولتی اشخاصی که مرتکب جرم تبانی در معاملات دولتی می شوند، منافع دولتی و در سطح کلان منافع ملی را زیر پا می گذارند، و برای کسب سود شخصی وارد معاملاتی می شوند که سرانجام آن به زیان دولت تمام می شود؛ به کمک وکیل متخصص معاملات دولتی می توان به تعریف جامع تری درباره ی تخلف صورت گرفته دست پیدا کرد و در پرسش و پاسخ فوری حقوقی اطلاعات لازم را به دست آورد.   

 

قانون منع مداخله در معاملات دولتی؟ 

 

 

قانونگذار تلاش کرده است که با پرداختن به جرم تبانی در معاملات دولتی به طور جداگانه آن را در دسته جرایم اقتصادی مهم قرار دهد، به همین منظور در سال 1337 قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان مجلس، کارمندان دولتی و کشوری به تصویب رسید؛ این قانون دارای چهار ماده و پنج تبصره است، که اشخاص حقیقی و حقوقی را که به نحوی با دستگاه دولتی ارتباط دارند، و از کارمندان دستگاه عمومی و یا از وابستگان آن ها به شمار می آیند از مداخله در معاملات دولتی منع می کند. همچنین نوع معاملات را بیان داشته و در همین قانون موارد استثنایی درباره اشخاص و نوع معاملات را هم تمیز داده است.

به جز این قانون ماده 598 و 599 قانون مجازات اسلامی به گونه ی دیگری به این جرم پرداخته که می توان در مشاوره حقوقی آنلاین و یا مشاوره حقوقی تلفنی از مصادیق آن مطلع شد و با سپردن پرونده ی خود به وکیل متخصص معاملات دولتی به پیشبرد آن کمک کرد.  

 

عنصر مادی جرم تبانی در معاملات دولتی؟ 

 

The financial matter of collusion in government trades

وکیل معاملات دولتی آنلاین و 24 ساعته در دسترس

 

در مراجعه به مشاور حقوقی می توان به بررسی آنلاین انواع تبانی در معاملات دولتی پرداخت، و عناصر تشکیل دهنده آن را به طور دقیق شناسایی کرد؛ اما درباره عنصر مادی جرم، باید گفت انجام فعل در آن نقش اساسی دارد و حصول نتیجه در آن می تواند عنصر مادی را کامل کند؛ نتیجه ای که در اینجا باید حاصل شود، کسب منفعت شخصی است.

 به این صورت که افراد با انجام رفتارهای متقلبانه و پنهانی بتوانند تحت عناوینی مانند حق الزحمه، کمیسیون، پاداش و… اموالی را تصاحب کنند؛ هر چند در ظاهر به گونه ای تدارک دیده می شود که این اموال و یا امتیازات برای شخص دیگری و تحت معاملات دولتی است، اما در نهایت صرف منفعت طلبی شخصی می شود.

توجه: با بررسی آنلاین صحه تبانی در معاملات دولتی می توان با نگاهی جزئی تر رد پای این رفتار متخلفان را جستجو کرد.

 

تخلف در معاملات دولتی؟ 

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

جرم تبانی در معاملات دولتی از جمله تخلفاتی است که افراد می توانند با سوءاستفاده از موقعیت خود در دستگاه دولتی و یا نفوذ در میان کارمندان دولت به اموال و منافع نامشروعی دست پیدا کنند. این تخلفات می تواند تحت معاملات مختلف مانند خرید و فروش، حق العمل کاری، پیمانکاری، اجاره و… انجام شود. 

 

نکته: مشاوره حقوقی معاملات دولتی می تواند برای بررسی راه های نفوذ و شناسایی مجرای وقوع جرم بسیار راهگشا باشد.  

 

با توجه به اینکه طرح های دولتی بودجه ی مشخصی دارد، و تحت ضوابط قانونی و در چارچوب معین به عهده افراد قرار داده می شود، انتظار می رود که مامور در حدود اختیارات خود عمل کند، اما با تبانی و دسیسه ای که انجام می گیرد، مسیر معاملات دولتی منحرف شد، در نهایت به سود اشخاص در بیرون از دولت تمام می‌ شود.

  

جرم تبانی در معاملات شخصی؟ 

 

crime of government trade collusion

حکم قضایی تبانی کردن در معاملات دولت در سال 1400

 

تبانی در معاملات شخصی به طور کلی از تبانی در معاملات دولتی متمایز است؛ در این گونه جرایم ضرر حاصل متوجه اشخاص خصوصی است، هرچند که ابزار تقلب و توطئه در اینجا هم به کار برده می شود، اما با توجه به اینکه بخش عمومی در آن دخالتی ندارد، قانونگذار آن را در حکم کلاهبرداری دانسته است. در ماده 238 قانون مجازات اسلامی مصادیقی از آن بیان شده است، و در جایی که هدف تحصیل مال غیر با روش متقلبانه و با تبانی و توطئه شخص ثالث انجام می گیرد، تبانی در معاملات شخصی به وقوع می پیوندد.

در بسیاری از موارد مجرم تلاش می کند بدون اطلاع مالک مال وی را به فروش گذاشته و یا با تبانی شخص ثالث دعوای صوری اقامه کند، تا با روش خدعه آمیز مال دیگری را تصاحب نماید؛ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته به افراد کمک می کند که این گونه جرایم را به درستی از هم تفکیک کنند، و پرونده خود را به وکیل متخصص بسپارند.   

 

جرم تدلیس در معاملات دولتی؟ 

 

 

قانونگذار جهت شفاف سازی در رابطه با جرم تدلیس در معاملات دولتی در ماده 599 قانون مجازات اسلامی به طور ویژه به آن پرداخته و چنین بیان می کند که:

  • "هر شخصی عهده‌دار انجام معامله یا ساختن چیزی یا نظارت در ساختن یا امر به ساختن آن برای هر یک از ادارات و سازمان ها و‌موسسات مذکور در ماده (۵۹۸) بوده است به واسطه تدلیس در معامله از جهت تعیین مقدار یا صفت یا قیمت بیش از حد متعارف مورد معامله یا تقلب‌در ساختن آن چیز نفعی برای خود یا دیگری تحصیل کند، علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا پنج سال محکوم خواهد شد."

 

توجه: همانطور که اشاره شد تخلف در معاملات دولتی بر پایه تقلب و دسیسه انجام می شود، عبارت تدلیس نیز به پنهان کاری و تقلب اشاره دارد، که با روش های فریب کارانه اشخاص قصد وارد کردن ضرر به دولت را داشته و در این میان اموالی را به طور نامشروع برای خود جمع آوری می کنند. این رفتار خدعه آمیز می تواند با کم و زیاد کردن قیمت ها و بیان صفت غیر واقعی برای کالاهایی که مورد خرید و فروش قرار می گیرد انجام شود. 

 

شیوه و زمینه های تبانی در معاملات دولتی؟ 

 

ways and substances of government trades

وکیل متخصص امور معاملات دولتی آنلاین و 24 ساعته در دسترس

 

نحوه انجام معاملات دولتی شیوه تخلف را در اختیار مرتکبان قرار می دهد و قوانین محدود و نواقصی که در زمینه نظارت وجود دارد، زمینه را برای وقوع جرم ایجاد می کند ...

  • مزایده ها و مناقصات که در داخل دولت انجام می شود، گاه با پراکندگی قوانین و گاه با نواقص و کمبودهای آن ابرازهایی را در دست متخلفان فرا می دهند؛ به طور مثال، درباره مناقصه قوانین مفصلی درباره نحوه تعیین شرایط اولیه، انتشار آگهی و انجام آن بیان شده است، اما محدودیتی که در زمینه قوانین مربوط به مزایده وجود دارد، دست افراد را برای اعمال نیات پلید خود باز می گذارد.؛ ضمن آنکه برای شفاف سازی در این زمینه باید قانونگذار به تعریف جامع و مانعی از  عبارت «تبانی» را ارائه نماید، تا به وسیله آن بتوان جرم انگاری آن را در چهارچوب قوانین و توسط حقوقدان متخصص مورد بررسی قرار داد.

 

 

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته در تمام زمینه های حقوقی

مشاوره حقوقی تلفنی بیمه

رزرو سریع مشاوره حقوقی تلفنی

درخواست مشاوره  حقوقی اداره کار

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. تبانی نوعی توافق است که شخص منافع خصوصی حود را بر منافع عمومی ترجیح داده و به نفع خود سودی کسب می نماید.در سال ۱۳۳۷ قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان مجلس، کارمندان دولتی و کشوری به تصویب رسید؛ این قانون دارای چهار ماده و پنج تبصره است، که اشخاص حقیقی و حقوقی را که به نحوی با دستگاه دولتی ارتباط دارند، و از کارمندان دستگاه عمومی و یا از وابستگان آن ها به شمار می آیند از مداخله در معاملات دولتی منع می کند.تبانی در معاملات دولتی از جمله تخلفاتی است که افراد با سوءاستفاده از موقعیت خود در دستگاه دولتی و یا نفوذ در میان کارمندان دولت به اموال و منافع نامشروعی دست پیدا میکنند. این تخلفات تحت معاملاتی مانند خرید و فروش، پیمانکاری، و… انجام می شود. لذا بند «ث» تبصره ماده 36 قانون مجازات اسلامی این جرم را درزمره جرایمی دانسته که اگر میزان مال موضوع تبانی یک میلیارد ریال یا بیشتر باشد در رسانه ملی منتشر می شود.
درود و سپاس از وب سایت خوب وکیل تلفنی و وکلای عزیز که با دانش و دقت بسیار بالا به پرسش ها و ابهامات ما در موارد حقوقی پاسخ میدین بسیار خرسندم که پایگاه دانش بنیان و معتبری همچون وکیل تلفنی با مشاوران و وکلای آگاه و معتقد بنده را آگاهانه برادرانه و خواهرانه راهنمایی میفرمایند از خدای بزرگ و مهربان آرزوی سلامتی برای تک تک شما عزیزان در موسسه وزین وکیل تلفنی خواستارم که برای طرح مشکلات حقوقی حتی در ساعت ۳ نیمه شب با ظرافت به لایه های پنهانی و مخفی مشکل طرح شده توجه دارند و برای هر مسئله ای راه حل و راهکار ارائه دارند خدا قوت آرزوی توفیق بیشتر ❤❤
سلام وقت همگی بخیر ... طبق قانون : اشخاصی که در معاملات یا مناقصه‌ها و مزایده‌های دولتی یا شرکتها و مؤسسات وابسته به دولت یا مأمور به خدمات عمومی و یا‌شهرداریها با یکدیگر تبانی کنند و در نتیجه ضرری متوجه دولت و یا شرکتها و مؤسسات مذکور بشود به حبس تأدیبی از یک تا سه سال و جزای نقدی‌به میزان آن چه من غیر حق تحصیل کرده‌اند محکوم می‌شوند.
سلام و عرض احترام من چند ماه است که از طریق یکی از دوستانم با وکیل تلفنی آشنا شدم. به اندازه ای که از دوستم رضایت دیدم برام جالب بود که حتما از مشاوره های تخصصی وکیل تلفنی در مشکلی که در محیط کارداشتم، استفاده کنم. واقعا بسیار سریع تر از تصورم تماس برقرار شد و بسیار دوستانه و باحوصله در عین حال حرفه ای و در سطح علمی و حقوقی بسیارخوب مشاوره انجام شد. و خداروشکر به کمک راه حل پیشنهادی مشاور محترم، کار من در شرکت انجام شد. براتون بهترین هارو آرزو میکنم
در معامله های دولتی گاهی لاتفاق می افتد که یک عده سود جو به دنبال منافع خود هستند وجابه جایی های کلانی انجام می دهند یا رشوه های بزرگ می گیرند ویا سودهای فراوانی به نفع خود می برند و متاسفانه هیچ کس هم پی نمی برد که اینها چه کاری دارند انجام می دهند اما اگر کسی متوجه شود وپی ببرد ودنبال راهی برای شکایت می گردد می تواند از سایت وکیل تلفنی کمک بگیرید وبا مشاوره با وکیل در این سایت به راحتی راه شکایت را بداند
معاملات دولتی شامل خرید و فروش و اجاره و استجاره و پیمانکاری و اجرت کار و مواردی از این دست است که همگی این ها باید در دو قالب مناقصه یا مزایده برگزار شود. مطابق با نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه این معاملات ، شامل قراردادهای خارجی نیز می شود ؛ لذا اگر تبانی با شرایطی که در ادامه مطرح می شود ، در خصوص یک قرارداد خارجی دولتی محقق شود ، مرتکب مشمول مجازات های مقرر شده برای جرم تبانی در معاملات دولتی خواهد شد. مهم است که با توجه به تعاریف فوق متوجه چگونگی شرایط تحقق این جرایم باشیم و راهکاری مناسب در جهت نقش خود در پرونده ایفا نماییم.
قانونگذار تلاش کرده است که با پرداختن به جرم تبانی در معاملات دولتی به طور جداگانه آن را در دسته جرایم اقتصادی مهم قرار دهد، به همین منظور در سال ۱۳۳۷ قانون منع مداخله وزرا، نمایندگان مجلس، کارمندان دولتی و کشوری به تصویب رسید؛ این قانون دارای چهار ماده و پنج تبصره است، که اشخاص حقیقی و حقوقی را که به نحوی با دستگاه دولتی ارتباط دارند، و از کارمندان دستگاه عمومی و یا از وابستگان آن ها به شمار می آیند از مداخله در معاملات دولتی منع می کند. همچنین نوع معاملات را بیان داشته و در همین قانون موارد استثنایی درباره اشخاص و نوع معاملات را هم تمیز داده است. به جز این قانون ماده ۵۹۸ و ۵۹۹ قانون مجازات اسلامی به گونه ی دیگری به این جرم پرداخته که می توان در مشاوره حقوقی آنلاین و یا مشاوره حقوقی تلفنی از مصادیق آن مطلع شد و با سپردن پرونده ی خود به وکیل متخصص معاملات دولتی به پیشبرد آن کمک کرد.
قانون مجازات تبانی در معاملات دولتی ‌مصوب 1348.3.19 ‌ماده واحده - اشخاصی که در معاملات یا مناقصه‌ها و مزایده‌های دولتی یا شرکتها و مؤسسات وابسته به دولت یا مأمور به خدمات عمومی و یا‌شهرداریها با یکدیگر تبانی کنند و در نتیجه ضرری متوجه دولت و یا شرکتها و مؤسسات مذکور بشود به حبس تأدیبی از یک تا سه سال و جزای نقدی‌به میزان آن چه من غیر حق تحصیل کرده‌اند محکوم می‌شوند. ‌هر گاه مستخدمین دولت یا شرکتها و یا مؤسسات مزبور یا شهرداریها و همچنین کسانی که به نحوی از انحاء از طرف دولت یا شرکتها و یا مؤسسات‌فوق در انجام معامله یا مناقصه یا مزایده دخالت داشته باشند و با علم و یا اطلاع از تبانی معامله را انجام دهند یا به نحوی در تبانی شرکت یا معاونت‌کنند به حداکثر مجازات حبس و انفصال ابد از خدمات دولتی و شرکتها و مؤسسات وابسته به دولت و شهرداریها محکوم خواهند شد. در کلیه موارد‌مذکور در صورتی که عمل مطابق قانون مستوجب کیفر شدیدتری باشد مرتکب به مجازات اشد محکوم خواهد شد. ‌قانون فوق مشتمل بر یک ماده که در جلسه روز یکشنبه یازدهم خرداد ماه یک هزار و سیصد و چهل و هشت به تصویب مجلس شورای ملی رسیده بود‌در جلسه روز دوشنبه نوزدهم خرداد ماه یک هزار و سیصد و چهل و هشت شمسی به تصویب مجلس سنا رسید. ‌رئیس مجلس سنا - جعفر شریف‌امامی
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.ته بندی جرایم علیه اقتصاد و امنیت کشور، جرم تبانی در معاملات دولتی از اهمیت خاصی برخوردار است؛ به طور معمول جرایمی که نظام اقتصادی را دچار اختلال کند، می تواند امنیت روانی جامعه را هم بهم بزند، به همین خاطر قانونگذار در جرم انگاری آن حساسیت ویژه ای قائل شده و قانون جداگانه ای را برای آن وضع نموده است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی