موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

تجدید نظر در دعاوی خانوادگی

تجدید نظر در دعاوی خانوادگی

زمانی که یک دعوای خانوادگی بین زوجین رخ می دهد، اگر طرفین دعوا نتوانند برای حل و فصل مشکلات خود به توافق برسند، بهتر است به مراجع رسیدگی به دعاوی خانوادگی پناه برده و دعوای خود را در دادگاه خانواده مطرح نمایند؛ در این حالت این امکان نیز می رود که بعد از صدور حکم از طرف قاضی دادگاه یکی از طرفین به این رأی اعتراض داشته باشند که در این صورت برای اعلام اعتراض خود باید در عرض بیست روز، دادخواست خود را به دادگاه تجدید نظر ارائه دهند؛ در این مرحله، درحقیقت عملکرد قاضی مرحله ی نخستین دعوی مورد بررسی دوباره قرار می گیرد؛ این روش، روش اصلاحی است و مرجع تجدید نظر از لحاظ مراتب قضایی، درجه ی بالاتری دارد.

 

 

 

 

شرایط تجدید نظر خواهی چیست؟

 

revision in family conflicts

اورژانس دعاوی خانوادگی 24 ساعته

 

برای انجام هرعملی باید شرایط آن را داشته باشیم؛ مخصوصاً دعاوی قضایی، تا هم بتوانیم آن را اثبات کنیم و هم دعوای ما توسط قاضی شنیده شود؛ تجدید نظر خواهی نیز شرایط خود را می طلبد، از جمله ی این شرایط اعتراض یا واخواهی در زمان معین شده ازطرف دادگاه می باشد که برای افراد مقیم خارج دو ماه بعد از ابلاغ و برای مقیم ایران بیست روز بعد از ارسال ابلاغیه می باشد.

 

بهترین زمان درخواست تجدید نظر چه زمانی است؟

زمانی که احساس می کنید که رأی صادره از طرف دادگاه نخستین به ضرر شما می باشد، می توانید ظرف مهلت مقرر دادخواست تجدید نظر بدهید.

طبق ماده ی 348 قانون آیین دادرسی مدنی: «ادعای عدم مستندات دادگاه، ادعای نبودن شرایط قانونی شهادت شهود، ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ارائه شده، ادعای عدم صلاحیت قاضی و یا دادگاه صادر کننده ی رأی، ادعای مخالف بودن رأی با موازین شرعی و مقررات قانونی».

نکته: حکم دادگاه باید طبق قانون صادرشود و باید با مقررات قانون مدنی کشورما مطابقت داشته باشد.

 

موسسه ی وکیل تلفنی، این افتخار را دارد که با داشتن وکلای با تجربه و متخصص درزمینه های مختلف حقوقی می تواند بهترین مشاوره را به ملت عزیز کشورمان ارائه دهند و در حل مشکلات حقوقی آنانT نهایت تلاش را می کنند.

 

تجدید نظر خوانده کیست؟ و نحوه ی تنظیم دادخواست تجدید نظرچگونه است؟

 

revisioner concept

نگارش فوری و آنلاین دادخواست تجدید نظر خواهی به صورت 24 ساعته

 

برای طرح هر دعوایی باید دو نفر به نام های خواهان و خوانده وجود داشته باشند، تا بتوان بین آنها قضاوت کرد و برای تجدید نظرهم این ارکان باید وجود داشته باشد.

تجدید نظر خوانده هم یکی از طرفین دعوا درمرحله ی اول دعواست که رأی به نفع وی صادر شده است و امکان دارد که این تجدید نظرخوانده، شخص دیگری غیر ازطرفین اصلی دعوا باشد، برای تجدید نظر باید خواهان درخواست تجدیدنظر بدهد تا درصف رسیدگی قرار گیرد؛ دادخواست باید بر روی برگه ی مخصوص به زبان فارسی نوشته شود و خواهان آن را امضا کند.

ماده ی 339 در این خصوص اعلام می دارد کسی که تقاضای تجدید نظر دارد باید دادخواست خود را ظرف مهلت مقرر به دفتر دادگاه صادر کننده ی رأی یا دفتر شعبه ی اول دادگاه تجدید نظر یا به دفتر بازداشتگاهی که در آنجا توقیف است ارائه دهد؛ هریک از مراجع که دادخواست به آنجا ارائه شد، باید بلافاصله پس از وصول دادخواست آن را ثبت کنند و به متقاضی رسید بدهند، تا تاریخ تجدیدنظرخواهی را در آن بنویسند که این تاریخ، تاریخ روز تجدید نظر خواهی است.

در حقیقت بهترین راهکار پیش روی شما مشورت با یک فرد کاردان و متخصص در این زمینه است؛ ما به شما وکلای خودمان را پیشنهاد می دهیم، چراکه این عزیزان سالها من باب این موضوع در محاکم دوندگی کرده اند، افت و خیز ها را دیده اند و ضمن دانستن مشکل شما، بهترین درمان و راهکار حقوقی را در دست دارند؛ ضمناً هزینه مشاوره با این عزیزان نیز بسیار ارزان است، فلذا در مشاوره حقوقی با وکلای ما تنها هزینه واقعی که شما خواهید داشت، زمان شماست که از این رو ما این مشاوره را به صورت 24 ساعته آنلاین یا تلفنی و با تضمین کیفیت ارائه می دهیم تا بتوانید با فراغت کامل و ذهن باز مشاوره حقوقی بگیرید.

 

تجدید نظر خواهی چیست؟ و مهلت آن در طلاق، نفقه، و مهریه چقدر است؟

 

revision concept

اورژانس تجدید نظر خواهی 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

تجدید نظر خواهی یعنی اینکه خواستار بررسی دوباره یک پرونده، صدور رأی متفاوت که به ضرر تجدید نظرخواه نباشد و اغلب رأی های صادر شده از دادگاه ها ویژگی تجدید نظر خواهی را دارند؛ دعاوی مالی و غیر مالی هم قابل تجدید نظر خواهی هستند مانند دعاوی طلاق، حضانت، تمکین، رفع تصرف عدوانی، تغییر نام و ... .

باید در نظرداشت که برای دادخواست تجدید نظر خواهی زمان مشخصی وجود دارد که نباید مهلت آن بگذرد و این مهلت طبق ماده ی 336 برای افراد داخل کشور بیست روز از تاریخ صدور ابلاغیه و برای کسانی که خارج از کشور هستند دو ماه فرصت دارند تا دادخواست تجدید خودشان را ارائه بدهند.

 

ماده ی 337: «هر گاه قبل از تمام شدن وقت تجدید نظر یکی از طرفین که حق تجدید نظر خواهی دارد ورشکسته، محجور (دیوانه) و یا فوت کند؛ مهلت تجدید نظر به مدیر تصفیه ی ورشکسته، به قیم محجور و به وراث متوفی اعلام می شود تا آنها اقدام کنند.

 

در دادگاه تجدید نظر هر دو طرف می توانند برای خود وکیل بگیرند، باید دقت کنند که در این کار از وکلای خبره کمک بگیرند، چون مرحله ی تجدید نظر در واقع آخرین مرحله ی رسیدگی محسوب می شود؛ باید سعی کنید دادخواست را جوری تنظیم کنید که شما ضرر نکنید و نتیجه بگیرید وکلای ما در سایت وکیل تلفنی، آماده ی پذیرش پرونده های حقوقی شما عزیزان هستند با هزینه ی کم و مشاوره ی آگاهانه.

 

آیا طرح دعوی متقابل در تجدید نظر وجود دارد؟

 

mutual conflicts in revision

بررسی آنلاین و فوری امکان تجدید نظر خواهی به صورت 24 ساعته

 

معنی دعوای متقابل این است که خوانده درمقابل دعوای خواهان دعوای جداگانه ای را با تنظیم دادخواست تقدیم دادگاه می کند؛ این کار درواقع نوعی پاسخ گویی در مقابل دعوای خواهان است، با این کار سعی دارد تا دعوا را رد کند و به نفع خود تمام کند، پس خوانده می تواند علاوه بر دادخواست تجدید نظر طرح دعوای متقابل انجام دهد تا دادگاه به آن رسیدگی می کند.

 

ماده ی 142 آیین دادرسی مدنی: «دعوای متقابل با ارائه ی دادخواست امکان پذیراست، لیکن دعاوی تهاتر، صلح، فسخ، رد خواسته و مانند آن که برای دفاع ازدعوای اصلی بیان می شود، نیاز به تقدیم دادخواست جداگانه ندارد»

 

اگر یکی از طرفین دعوای متقابلی را درمرحله ی تجدید نظرخواهی ارائه کند، یعنی علاوه بر دادخواست تجدید نظر خواهی، دادخواست دیگری هم برای رسیدگی ارائه دهد؛ دادگاه، دادخواست متقابل را جدا می کند، پرونده ی تجدید نظر خواهی برای تکمیل به دادگاه تجدید نظر فرستاده می شود، سپس به دعوای متقابل به عنوان دادخواست اصلی رسیدگی خواهد شد.

درمورد طرح دعوی متقابل با مشاوران حقوقی، وکلای متخصص سایت وکیل تلفنی، ارتباط برقرار کنید، تا بتوانید شرایط  طرح دعوی متقابل را بدانید، وکلای متخصص ما به صورت شبانه روز در سایت حضور دارند و می توانند پاسخ سوالات شما را به صورت آنلاین و تلفنی ارائه دهند.

 

همه چیز درباره ابرا مهریه

مشکلات صیغه شدن بدون اجازه پدر

مجازات مخفیانه گوش دادن (استراق سمع)

مشکلات ازدواج یک دختر 19 ساله با یک مرد 71 ساله

مزایای طلاق توافقی فوری

درباره ما

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛ هرگاه در مرحله بدوی رای به ضرر یکی از طرفین صادر شود. اون طرف می تواند در فرجه قانونی به رای صادره معترض و دادخواست تجدیدنظر ارائه کند. مهلت تجدیدنظر برای افراد مقیم در ایران ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ محاسبه می شود که روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی گردد لذا به زبانی دیگر ظرف 22 روز می توانید دادخواست خحود را ثبت نمایدد. وفق ماده 348 قانون اییین دادرسی مدنی هرگاه رای بدوی برخلاف قوانین یا مستندات ارائه شده از سوی شما باشد می توانید به عنوان مستند در دادخواست بیان نمایید. لذا بعضا برخی افراد حق تجیدنظر خواهخی خود را ساقط می کنند که در این صورت شخص نمی تواند نسبت به رای که علیه وی صادر شد دادخواست تجدیدنظر خواهی نماید. در دعاوی خانواده نیز که مستثنی از قاعده نیست هرگاه رای بر ضرر یک از طرفین صادر شد وفق قانون ظرف 20 روز از اون را ی می شود تجدیدنظر خواهی نمود
سلام و عرض ادب. یکی از روش های بازنگری در آرای صادر شده از سوی دادگاه که به منظور جلوگیری از اشتباهات احتمالی در صدور رای توسط قانونگذار مقرر شده است تجدید نظرخواهی است.به بیان ساده تر می توان گفت هنگامی که دادگاه بدوی به موضوعی رسیدگی کرده و حکم صادر می‌کند، ممکن است هرکدام از طرفین دعوا معتقد باشند که دادگاه به تمام دلایل ابراز شده از سوی آنها توجه نکرده یا قاضی در تطبیق موضوع با قانون دچار اشتباه شده است و به این ترتیب رای صادره به درستی اتخاذ نگردیده است. به همین جهت برای جلوگیری از مجازات نا به حق افراد گزینه تجدید نظر خواهی توسط قانون گذار پیش بینی شده است.
سلام خسته نباشید به همه دوستان عرض میکنم ... مرحله تجدیدنظر کاملا واضح است که مهمترین بخش دادرسی است و طرفین دعوی باید به نحوی تمام تلاش خود را انجام دهند تا پیروز دعوا شوند . مخصوصا در دعاوی خانواده که از اهمیت خاصی برخوردار است . وجود وکلای با دانش و متخصص در موسسه شما واقعا کمک شایانی به تمام مردم کرده است . تشکر
مراجع قضایی مربوط به رسیدگی به دعاوی خانواده متعدد هستند. در موضوع دعاوی خانواده، دادگاه های ویژه رسیدگی به اینگونه پرونده ها، توسط قوه قضاییه تشکیل و مشغول رسیدگی می باشند. ما در بحث پرونده خانواده می‌توانیم سه مرجع قضایی را معرفی کنیم: ابتدا دعاوی کیفری خانواده که در دادسرا رسیدگی می شود. مانند ترک انفاق، ضرب و جرح عمدی همسر، تدلیس در ازدواج، رابطه نامشروع مرد یا زن متاهل، جرایم علیه اخلاق و عفت عمومی و…. دعاوی حقوقی خانواده که در دادگاه های ویژه خانواده قابل رسیدگی است. مانند طلاق از طرف زوج، طلاق به درخواست زوجه، فسخ نکاح، اثبات رجوع به زوجیت، اثبات بذل مهریه و سایر دعاوی حقوقی خانواده. دعاوی حقوقی و کیفری خانواده در صلاحیت شورای حل اختلاف بعضی از دعاوی مالی تا سقف ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف قرار دارد. مانند استرداد جهیزیه کمتر از ۲۰ میلیون تومان یا مطالبه نفقه ایام گذشته. پرونده های حقوقی و کیفری با نصاب در صلاحیت شورای حل اختلاف پس از صدور رای ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ امکان اعتراض حسب مورد در دادگاه حقوقی یا کیفری را دارند. تجدید نظر خواهی از رای شورای حل اختلاف نیز از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک قابل انجام است. بنابراین در هیچ کدام از مراحل نیازی به حضور فیزیکی شما در شعب دادگاه دادسرا و یا شورای حل اختلاف جهت تقدیم لایحه تجدیدنظرخواهی وجود ندارد. دعاوی حقوقی رسیدگی شده پس از صدور رای قابل طرح در دادگاه حقوقی همان شهر است. دعاوی کیفری نیز در دادگاه های کیفری دو به عنوان مرجع رسیدگی به اعتراض مورد بررسی قرار می گیرد. دادگاه تجدید نظر ویژه خانواده اعتراض به رای دادگاه کیفری خانواده پس از اتخاذ تصمیم در شعبه بدوی کیفری، رای دادگاه صادر و به طرفین ابلاغ می شود .ش خصی که خود را متضرر از رای دادگاه می بیند، می‌تواند ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ اعتراض خود را به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم و آن را ثبت کند. این اعتراض معمولاً بدون حضور طرفین در دادگاه تجدید نظر استان رسیدگی شده و رای مقتضی صادر می شود. پس از صدور رای دادگاه تجدید نظر در بعضی از پرونده های خانواده مانند اصل طلاق یا اصل نکاح قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است. در مبحث پایانی همین نوشتار دفتر وکالت تخصصی خانواده در تهران به بحث نحوه فرجام خواهی در پرونده خانواده در مرجع دیوان عالی کشور خواهد پرداخت.
سلام ضمن عرص ادب و احترام و خسته نباشید خدمت تمام همکاران وکیل تلفنی که شبانه روزی پاسخگو هستند و بسیار خوش اخلاق و توش برخورد و باحوصله امور کاربران را پیگیری میکنند از بابت مطالب مفیدی که در مقالات سایت توضیح میدهید ممنونم. واقعا مطالعه این دست مطالب نقاط ابهام زیادی را برای من روشن کرد. من از خدمات وکیل تلفنی کمال رضایت دارم و استفاده از مشاوره های شمارو به همه توصیه میکنم.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .خانوادگی زمانی که یک دعوای خانوادگی بین زوجین رخ می دهد، اگر طرفین دعوا نتوانند برای حل و فصل مشکلات خود به توافق برسند، بهتر است به مراجع رسیدگی به دعاوی خانوادگی پناه برده و دعوای خود را در دادگاه خانواده مطرح نمایند؛ در این حالت این امکان نیز می رود که بعد از صدور حکم از طرف قاضی دادگاه یکی از طرفین به این رأی اعتراض داشته باشند که در این صورت برای اعلام اعتراض خود باید در عرض بیست روز، دادخواست خود را به دادگاه تجدید نظر ارائه دهند؛
با سلام و عرض ادب، باید توجه داشت که بعد از صدور حکم از طرف قاضی دادگاه اگر یکی از طرفین به این رأی اعتراض داشته باشند، می توانند برای اعلام اعتراض خود در عرض بیست روز، دادخواست خود را به دادگاه تجدید نظر ارائه دهند؛ در این مرحله، درحقیقت عملکرد قاضی مرحله ی نخستین دعوی مورد بررسی دوباره قرار می گیرد؛ این روش، روش اصلاحی است و مرجع تجدید نظر از لحاظ مراتب قضایی، درجه ی بالاتری دارد.اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما می باشم.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، تجدید نظر خواهی در ماده 331 به بعد قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 79 به بعد تقنین گردیده است و شرایط خاص خود را دارد در دعاوی مالی و غیر مالی مثل طلاق آثار و شرایط و ضوابط خاص خود را دارا میباشد مثلا در دعوی مالی بالای 300 هزار تومان قابل تجدید نظر خواهی ست در دعوی خانوادگی نیز قابلیت تجدید نظر خواهی وجود دارد و در دعوی طلاق قابل فرجام خواهی نیز می‌باشد و برای بررسی هر کدام نیاز به مباحثه و تبادل نظر در مورد آیین دادرسی مدنی با وکیل یا مشاور حقوقی میباشد و که شما می‌توانید از این امر بهره مند کردید لذا خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی