زمانی که یک دعوای خانوادگی بین زوجین رخ می دهد، اگر طرفین دعوا نتوانند برای حل و فصل مشکلات خود به توافق برسند، بهتر است به مراجع رسیدگی به دعاوی خانوادگی پناه برده و دعوای خود را در دادگاه خانواده مطرح نمایند؛ در این حالت این امکان نیز می رود که بعد از صدور حکم از طرف قاضی دادگاه یکی از طرفین به این رأی اعتراض داشته باشند که در این صورت برای اعلام اعتراض خود باید در عرض بیست روز، دادخواست خود را به دادگاه تجدید نظر ارائه دهند؛ در این مرحله، درحقیقت عملکرد قاضی مرحله ی نخستین دعوی مورد بررسی دوباره قرار می گیرد؛ این روش، روش اصلاحی است و مرجع تجدید نظر از لحاظ مراتب قضایی، درجه ی بالاتری دارد.
اورژانس دعاوی خانوادگی 24 ساعته
برای انجام هرعملی باید شرایط آن را داشته باشیم؛ مخصوصاً دعاوی قضایی، تا هم بتوانیم آن را اثبات کنیم و هم دعوای ما توسط قاضی شنیده شود؛ تجدید نظر خواهی نیز شرایط خود را می طلبد، از جمله ی این شرایط اعتراض یا واخواهی در زمان معین شده ازطرف دادگاه می باشد که برای افراد مقیم خارج دو ماه بعد از ابلاغ و برای مقیم ایران بیست روز بعد از ارسال ابلاغیه می باشد.
زمانی که احساس می کنید که رأی صادره از طرف دادگاه نخستین به ضرر شما می باشد، می توانید ظرف مهلت مقرر دادخواست تجدید نظر بدهید.
طبق ماده ی 348 قانون آیین دادرسی مدنی: «ادعای عدم مستندات دادگاه، ادعای نبودن شرایط قانونی شهادت شهود، ادعای عدم توجه قاضی به دلایل ارائه شده، ادعای عدم صلاحیت قاضی و یا دادگاه صادر کننده ی رأی، ادعای مخالف بودن رأی با موازین شرعی و مقررات قانونی».
نکته: حکم دادگاه باید طبق قانون صادرشود و باید با مقررات قانون مدنی کشورما مطابقت داشته باشد.
موسسه ی وکیل تلفنی، این افتخار را دارد که با داشتن وکلای با تجربه و متخصص درزمینه های مختلف حقوقی می تواند بهترین مشاوره را به ملت عزیز کشورمان ارائه دهند و در حل مشکلات حقوقی آنانT نهایت تلاش را می کنند.
نگارش فوری و آنلاین دادخواست تجدید نظر خواهی به صورت 24 ساعته
برای طرح هر دعوایی باید دو نفر به نام های خواهان و خوانده وجود داشته باشند، تا بتوان بین آنها قضاوت کرد و برای تجدید نظرهم این ارکان باید وجود داشته باشد.
تجدید نظر خوانده هم یکی از طرفین دعوا درمرحله ی اول دعواست که رأی به نفع وی صادر شده است و امکان دارد که این تجدید نظرخوانده، شخص دیگری غیر ازطرفین اصلی دعوا باشد، برای تجدید نظر باید خواهان درخواست تجدیدنظر بدهد تا درصف رسیدگی قرار گیرد؛ دادخواست باید بر روی برگه ی مخصوص به زبان فارسی نوشته شود و خواهان آن را امضا کند.
ماده ی 339 در این خصوص اعلام می دارد کسی که تقاضای تجدید نظر دارد باید دادخواست خود را ظرف مهلت مقرر به دفتر دادگاه صادر کننده ی رأی یا دفتر شعبه ی اول دادگاه تجدید نظر یا به دفتر بازداشتگاهی که در آنجا توقیف است ارائه دهد؛ هریک از مراجع که دادخواست به آنجا ارائه شد، باید بلافاصله پس از وصول دادخواست آن را ثبت کنند و به متقاضی رسید بدهند، تا تاریخ تجدیدنظرخواهی را در آن بنویسند که این تاریخ، تاریخ روز تجدید نظر خواهی است.
در حقیقت بهترین راهکار پیش روی شما مشورت با یک فرد کاردان و متخصص در این زمینه است؛ ما به شما وکلای خودمان را پیشنهاد می دهیم، چراکه این عزیزان سالها من باب این موضوع در محاکم دوندگی کرده اند، افت و خیز ها را دیده اند و ضمن دانستن مشکل شما، بهترین درمان و راهکار حقوقی را در دست دارند؛ ضمناً هزینه مشاوره با این عزیزان نیز بسیار ارزان است، فلذا در مشاوره حقوقی با وکلای ما تنها هزینه واقعی که شما خواهید داشت، زمان شماست که از این رو ما این مشاوره را به صورت 24 ساعته آنلاین یا تلفنی و با تضمین کیفیت ارائه می دهیم تا بتوانید با فراغت کامل و ذهن باز مشاوره حقوقی بگیرید.
اورژانس تجدید نظر خواهی 24 ساعته آنلاین و تلفنی
تجدید نظر خواهی یعنی اینکه خواستار بررسی دوباره یک پرونده، صدور رأی متفاوت که به ضرر تجدید نظرخواه نباشد و اغلب رأی های صادر شده از دادگاه ها ویژگی تجدید نظر خواهی را دارند؛ دعاوی مالی و غیر مالی هم قابل تجدید نظر خواهی هستند مانند دعاوی طلاق، حضانت، تمکین، رفع تصرف عدوانی، تغییر نام و ... .
باید در نظرداشت که برای دادخواست تجدید نظر خواهی زمان مشخصی وجود دارد که نباید مهلت آن بگذرد و این مهلت طبق ماده ی 336 برای افراد داخل کشور بیست روز از تاریخ صدور ابلاغیه و برای کسانی که خارج از کشور هستند دو ماه فرصت دارند تا دادخواست تجدید خودشان را ارائه بدهند.
ماده ی 337: «هر گاه قبل از تمام شدن وقت تجدید نظر یکی از طرفین که حق تجدید نظر خواهی دارد ورشکسته، محجور (دیوانه) و یا فوت کند؛ مهلت تجدید نظر به مدیر تصفیه ی ورشکسته، به قیم محجور و به وراث متوفی اعلام می شود تا آنها اقدام کنند.
در دادگاه تجدید نظر هر دو طرف می توانند برای خود وکیل بگیرند، باید دقت کنند که در این کار از وکلای خبره کمک بگیرند، چون مرحله ی تجدید نظر در واقع آخرین مرحله ی رسیدگی محسوب می شود؛ باید سعی کنید دادخواست را جوری تنظیم کنید که شما ضرر نکنید و نتیجه بگیرید وکلای ما در سایت وکیل تلفنی، آماده ی پذیرش پرونده های حقوقی شما عزیزان هستند با هزینه ی کم و مشاوره ی آگاهانه.
بررسی آنلاین و فوری امکان تجدید نظر خواهی به صورت 24 ساعته
معنی دعوای متقابل این است که خوانده درمقابل دعوای خواهان دعوای جداگانه ای را با تنظیم دادخواست تقدیم دادگاه می کند؛ این کار درواقع نوعی پاسخ گویی در مقابل دعوای خواهان است، با این کار سعی دارد تا دعوا را رد کند و به نفع خود تمام کند، پس خوانده می تواند علاوه بر دادخواست تجدید نظر طرح دعوای متقابل انجام دهد تا دادگاه به آن رسیدگی می کند.
ماده ی 142 آیین دادرسی مدنی: «دعوای متقابل با ارائه ی دادخواست امکان پذیراست، لیکن دعاوی تهاتر، صلح، فسخ، رد خواسته و مانند آن که برای دفاع ازدعوای اصلی بیان می شود، نیاز به تقدیم دادخواست جداگانه ندارد»
اگر یکی از طرفین دعوای متقابلی را درمرحله ی تجدید نظرخواهی ارائه کند، یعنی علاوه بر دادخواست تجدید نظر خواهی، دادخواست دیگری هم برای رسیدگی ارائه دهد؛ دادگاه، دادخواست متقابل را جدا می کند، پرونده ی تجدید نظر خواهی برای تکمیل به دادگاه تجدید نظر فرستاده می شود، سپس به دعوای متقابل به عنوان دادخواست اصلی رسیدگی خواهد شد.
درمورد طرح دعوی متقابل با مشاوران حقوقی، وکلای متخصص سایت وکیل تلفنی، ارتباط برقرار کنید، تا بتوانید شرایط طرح دعوی متقابل را بدانید، وکلای متخصص ما به صورت شبانه روز در سایت حضور دارند و می توانند پاسخ سوالات شما را به صورت آنلاین و تلفنی ارائه دهند.