بشر در دوره های مختلف تاریخ از مشورت با افراد کاربلد در حوزه های مختلف بهره جسته و نتایج فوق العاده ای را به دست آورده است. مشورت کردن مختص به یک قشر خاص جامعه و یا در مورد یک موضوع خاص نیست بلکه این واقعیت غیرقابل انکار است که همه افراد در طول زندگی خود با مسائل مختلفی مواجه می شوند که هیچ سررشته ای در آن نداشته و خوددرمانی نتیجه ای جز ضرر های جبران ناپذیر و پشیمانی نخواهد داشت. فلذا مشورت با افراد کاردان امری جدایی ناپذیر است.
در این بین مشاوره حقوقی، واژه ای گوش آشنا است که در چند دهه اخیر مورد توجه همگان قرار گرفته است. چرا که افراد به صورت روزانه با مسائل حقوقی بسیاری مواجه می شوند که حل این مسائل خارج از توان آن ها است. لذا دریافت مشاوره حقوقی از یک وکیل متبحر تنها راه چاره می باشد. لازم به ذکر است هر اقدام اشتباه می تواند تبعات جبران ناپذیری را برای افراد به همراه داشته باشد. در ادامه به بررسی دقیق این موضوع خواهیم پرداخت. شما می توانید با شماره 09212242670 تماس گرفته و در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیل با یکی از وکلای متخصص در حوزه مورد نظر خود مشورت نمایید.
بدون شک شما هم بارها کلمه "مشاوره حقوقی" را از زبان افراد مختلف شنیده و یا در مکان های مختلف همچون تلویزیون، فضای مجازی، بیلبوردهای شهری و ... مشاهده کرده اید. شاید از خود بپرسید که منظور از مشاوره حقوقی چیست و چه کاربردی دارد؟ برای دریافت مشاوره حقوقی به کجا مراجعه کنیم؟ از چه کسی مشاوره حقوقی دریافت کنیم؟ و ... .
برای رسیدن به پاسخ تمامی سوالات خود پیرامون مشاوره حقوقی با ما همراه باشید. دنیای علم حقوق، دنیایی گسترده با پیچیدگی های خاص خودش است. تنوع موضوعات حقوقی بسیار زیاد بوده به گونه ای که هیچ دو مسئله حقوقی را نمی توان با راه حل یکسان برطرف نمود حتی اگر در ظاهر امر تمامی موارد شبیه به هم باشد.
به عنوان مثال شاید شما بخواهید طلاق بگیرید. با دوست خود که چند ماه پیش از همسرش جدا شده مشورت می کنید و به خیال خودتان بعد از یک مدت کوتاه از همسر خود جدا می شوید چرا که دوست شما در یک بازه زمانی کوتاه موفق شد از شوهرش جدا شود. اما به محض اینکه اقدام می کنید متوجه می شوید که قضیه به این راحتی هم نیست و پس از گذشت چندین ماه و پرداخت هزینه های بسیار هیچ نتیجه ای حاصل نشد. در این صورت بهترین کار ممکن مشاوره حقوقی با یک وکیل طلاق است. وکیل پایه یک دادگستری و یا مشاور حقوقی با دانش حقوقی خود و تجربه چندین ساله در محاکم قضایی، پرونده شما را به صورت دقیق بررسی کرده و بهترین راهکارهای حقوقی مناسب را به شما ارائه می دهد. و شما می توانید مشکل خود را در کمترین زمان ممکن و به بهترین شکل مرتفع سازید.
حال سوالی که مطرح می شود این است که مشاوره حقوقی چقدر کارگشاست؟
مشاوره حقوقی در واقع مشورت با افراد اگاه و با تجربه ایست که دارای دانش حقوقی بوده که مسئله را با دقت بررسی و راهکار درست و منطقی را اعلام می کنند.
دریافت مشاوره حقوقی، اولین اقدام معقولانه است که افراد در مواجهه با مشکلات حقوقی انجام می دهند. اما نکته مهم این است که این مشاوره با چه کسی انجام می شود. همانقدر که یک مشاوره حقوقی درست می تواند کمک کننده باشد، مشاوره حقوقی اشتباه تبعات جبران ناپذیر بیشتری به همراه دارد.
زندگی پر از فراز و نشیب و مشکلات است یعنی به جرات می توان گفت که هیچ انسانی را نمی توان یافت که در زندگی اش مشکلی نداشته باشد. برخی از این مشکلات کوچک بوده و خودمان به تنهایی قادر به حل آنها هستیم اما گاهی یک مسئله خارج از توان ماست و برای حل آن نیاز به راهنمایی یک نفر یا گروه داریم. خیلی مواقع افراد برای حل اینگونه مسائل به دوستان، خانواده و .. مراجعه می کنند اما از آنجایی که نظرات این افراد به صورت شخصی بوده و هیچ پشتوانه علمی ندارد نه تنها مشکل حل نشده بلکه شرایط پیچیده تر هم می شود.
بعنوان مثال فرض کنید یک روز عصر فرزند شما با یکی از دوستان خود دعوا کرده و با سر و صورت خونی به منزل می آید. شما با دیدن وضعیت او آشفته و نگران می شوید و ممکن است واکنش های مختلفی را نشان دهید. در اولین حالت ممکن است که خودتان به تنهایی به سراغ دوست پسرتان رفته و دوباره نزاع و درگیری شکل می گیرد و یا اینکه با پدر یا برادر خودتان مشورت کرده و طایفه ای به سراغ آنها رفته و یک نزاع کوچک را به یک درگیری بزرگ تبدیل نمایید. راه حل دیگر این است که با یک وکیل یا مشاور حقوقی موضوع را مطرح نموده و از طریق قانون اقدامات لازم را انجام دهید.
در چنین مواردی وکیل یا مشاور حقوقی براساس تجربه و دانش خود مسئله را موشکافی کرده و بهترین راهکار ممکن را به شما ارائه می دهد تا هم مشکل فعلی شما حل شود و هم اینکه از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری شود. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
دریافت مشاوره حقوقی زمان مشخصی ندارد. در هر مرحله می توان از مشاوره حقوقی استفاده کرد. بعنوان مثال شما می توانید قبل از هر اقدام حقوقی مثلا خرید ملک، خودرو، شراکت و .. با وکیل متخصص در همان حوزه مشورت نمایید و با آگاهی کامل و اصولی آن اقدام را انجام دهید. گاهی مواقع افراد از مشاوره حقوقی قبل از معامله غافل می شوند اما به محض مواجه شدن با یک مشکل حقوقی کوچک بجای اینکه خودشان دست به کار شوند ترجیحا با وکیل مشورت می کنند. همچنین می توانید قبل از طرح دعوا، در خلال رسیدگی و یا حتی پس از صدور حکم نیز با وکیل مشاوه حقوقی داشته باشید.
منطقی است از همان ابتدای طرح موضوع، نسبت به مشاوره حقوقی با وکیل اقدام نمایید؛ زیرا از شروع کار می دانید که آیا در موضوع مطروحه محق هستید یا تنها یک ادعای غیر واقعی مطرح خواهید کرد. متاسفانه کم نیستند افرادی که برای فرار از پرداخت هزینه خودشان دست به اقدام می زنند و یا با اطافیان خود مشورت می کنند اما ماحصل آن چیزی جز پشیمانی و حسرت نخواهد بود و نه فقط پول بلکه زمان و انرژی خود را هم در این مسیر هدر داده اند.
مشاوره حقوقی، به ارائه نمودن اطلاعاتی که بتواند مشکل حقوقی به وجود آمده را برطرف نماید، می پردازد. برای بسیاری از اقشار جامعه، ممکن است مسائل حقوقی مختلفی ایجاد شده باشد که در همین راستا، این دسته از افراد به دنیال راه هایی برای حل و فصل آن می باشند. در پاسخ به این سوال که مشاوره حقوقی توسط چه افرادی ارائه می شود و به نوعی چه کسانی به عموم مردم می توانند مشاوره حقوقی بدهند، باید گفت که عموما وکلای دادگستری به ارائه مشاوره حقوقی می پردازند اما نمی توان اینگونه بیان کرد که در همه حالات، صرفا وکیل امکان مشاوره دادن در حوزه مسائل حقوقی را دارد.
یک وکیل، می تواند در کنار حرفه وکالت و رسیدگی به انواع پرونده ها، بر اساس تخصصی که دارد، به اشخاص متقاصی مشاوره حقوقی نیز بدهد. علاوه بر وکیل، افرادی که به عنوان حقوقدان شناخته شده و دارای مجوز قانونی از مراکز مشاوره باشند نیز قانونا می توانند در زمینه ارائه مشاوره حقوقی فعالیت کنند.
بنابراین اغلب مشاوره های حقوقی، توسط وکلای دادگستری پایه یک ارائه می گردد و مابقی ارائه نمودن مشاوره ها در این زمینه توسط کارشناسان حقوقی صورت می گیرد. در واقع هیچگونه الزامی برای آن که مشاوره حقوقی صرفا توسط وکلا دادگستری، ارائه شود، وجود ندارد، اما بیشتر خدمات مشاوره حقوقی از جانب وکلای دادگستری ارائه می شود.
یکی از سوالات پر تکراری که همواره مطرح می شود، آن است که در خصوص رسیدگی به موضوع حقوقی، بهتر است وکیل داشته باشیم یا از مشاوره حقوقی یهره مند شویم؟ زمانی که اشخاص با مشکلات حقوقی مواجه می شوند، اولین راه حلی که به ذهن آنها می رسد، این است که به یک وکیل خوب مراجعه کنند. در مورد تمامی مسائل حقوقی، داشتن وکیل یکی از بهترین راهکار است اما نمی تواند تنها راه حل به شمار رود.
در واقع مشاوره حقوقی، به عنوان یکی از مناسب ترین راه هایی است که به منظور حل و فصل مسائل حقوقی، در نظر گرفته می شود. داشتن وکیل یا استفاده از مشاوره حقوقی، هر کدام مزایا خاص خود را دارند و این دو روش می تواند برای افراد کارایی داشته باشد. مشاوره حقوقی به دلیل آن که هزینه بسیار مناسب تری نسبت به حق الوکاله وکلا دارد، به عنوان روشی مطلوب برای رسیدگی به مسائل حقوقی مورد استفاده قرار می گیرد.
در سال های اخیر شاهد فعالیت موسسات حقوقی بسیاری بوده ایم. یکی از این موسسات حقوقی، وکیل تلفنی می باشد. بیش از 100 ها وکیل به صورت شبانه روزی در حال ارائه مشاوره حقوقی به مردم عزیز می باشند. مشاوره های انجام شده در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، توسط وکلای پایه یک دادگستری و یا مشاورین حقوقی مجرب انجام می گردد. مدیریت موسسه وکیل تلفنی دانش، تجربه کاری وکیل را بررسی و پس از انجام چندین فیلتر نسبت به استخدام مشاور حقوقی اقدام می کند.
همکاری با وکلا و مشاورین حقوقی کاربلد و با تجربه و به دنبال آن ارائه خدمات حقوقی با کیفیت منجر به افزایش استقبال مردم از موسسه حقوقی وکیل تلفنی شده است.
ضروری است یادآور شویم اینکه برخی از وکلا و مشاورین ما به صورت تخصصی به پذیرش مشاوره حقوقی اقدام میکنند به عنوان مثال وکلای خانواده از پذیرش موضوعات تجاری امتناع میکنند و... این باعث میشود هر موضوع به صورت تخصصی حلاجی و در نهایت به مشاوره ختم شود. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، محدودیتی برای ارائه مشاوره حقوقی وجود ندارد و تمامی موضوعاتی که نیاز به بررسی از جهات حقوقی دارد، مشاوره در مورد آنها ارائه می گردد. حال موضوعاتی که بیشتر در مشاوره حقوقی مورد بحث قرار می گیرند و به نوعی اغلب مشاوره های حقوقی در مورد آنها انجام می شود، عبارتند از:
موارد مزبور، تنها بخشی از مواردی هستند که وکیل تلفنی به صورت تخصصی به ارائه مشاوره حقوقی در مورد آنها می پردازد. در این موسسه، وکلا زیادی هستند که در هر حوزه حقوقی به صورت تخصصی به امر وکالت می پردازند و در این زمینه می توانند، در همان زمینه ای که مهارت کافی دارند نیز به مشاوره حقوقی بپردازند.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی از وکلا و مشاورین حقوقی با سابقه درخشان استفاده می شود. علاوه بر این مدیریت موسسه یه صورت مداوم بر عملکرد مشاورین و وکلا نظارت می کند. این امر منجر به رضایت مندی مراجعه کنندگان شده است.
خدمات ارائه شده در موسسه حقوقی وکیل تلفنی محدودیت زمانی ندارد شما در هر ساعت از شبانه روز و در هر روزی از ایام هفته حتی ایام تعطیل می توانید با وکل مورد نظر خود مشورت نمایید.
نیازی به رزرو نوبت از قبل ندارید با توجه به اینکه بیش از صدها وکیل و مشاور در حال فعالیت شبانه روزی هستند که در هر زمینه حقوقی چندین وکیل تخصص دارند فلذا شما در هر ساعت و زمانی که مشاوره بخواهید بدون معطلی به وکیل مورد نظر خود وصل می شوید.
تعرفه مشاوره حقوقی تلفنی در این موسسه بسیار معقولانه است به گونه ای که همه افراد با هر سطح درامدی می توانند با برترین وکلای ایران مشاوره حقوقی داشته باشند.
علاوه براین میتوانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان موسسه نیز استفاده نمایید و بدون پرداخت هزینه سوالات حقوقی خود را برطرف سازید.
یکی از معیارهای اصلی موسسه حقوقی وکیل تلفنی رازدار بودن وکلا و مشاورین می باشد به گونه ای که مراجع بتواند با خیال آسوده تمام جزیئیات را بیان کرده و وکیل بهترین راهکار را ارائه نماید.
موضوعات حقوقی پیچیدگیهای فراوانی دارند و صرف اینکه شما ذیحق باشید برای قاضی کافی نیست. روایت مشهوری وجود دارد که بیان میکند قاضی فرد نابینایی است که اصحاب دعوا (خواهان و خوانده یا وکلای آنان) باید او را در یافتن حقیقت کمک کنند! پس همیشه به یاد داشته باشید مشاوره حقوقی برای هدایت یک نابینا ضروری است!
موضوع مهم دیگری که مشاوره قبل از هر اقدام حقوقی را ضروری میکند، مخارج سنگین رسیدگی قضایی و طولانی شدن پروسه رسیدگی است. به زبان ساده، عقلانیست با هزینه ای بسیار اندک از اطلاعات یک مشاور حقوقی تلفنی استفاده شود تا ضمن دریافت راهکار حقوقی، به این موضوع مهم که آیا در طرح دعوا امکان پیروزی وجود دارد؟ نیز دست یابیم.
ضروری است یادآور شویم که روال رسیدگی به سبب انباشت پروانههای حقوقی و کیفری زمانبر است و اگر به هر دلیلی امکان حصول نتیجه دلخواه وجود نداشته باشد، حداقل از فوت زمان جلوگیری کرده ایم.
گرچه مشاوره حقوقی در خلال رسیدگی هم امکان پذیر است اما مشورت تلفنی با وکیل اگر قبل از اقدام قضایی صورت پذیرد، مشاوره حقوقی پیشگیرانه نامیده میشود که نوید پیشگیری از فوت وقت و پیشگیری از مخارج غیر ضروری را خواهد داد.
در هر حال این نکته را در نظر داشته باشید که ادله اثبات دعوا، محصور در چند دلیل هستند و مابقی ادله و دلایل، فاقد وجاهت قانونی یا در نهایت به عنوان امارات (دلیلی که در ادله اثبات دعوا قید نشده اما میتواند ارزش حقوقی برای قاضی داشته باشد) ممکن است به کار برده شوند.
در نهایت، این مشاوره حقوقی به موقع است که می تواند آن ادله که دارای ارزش حقوقی لازم، برای پیشبرد مطلوب به نظر می رسد را به مراجعه کننده اعلام کند.
مشاوره حقوقی یک نوع اطلاع رسانی است که به شخصی ارائه میشود که قصد دارد یک پرونده را در مراجع قضایی به جریان بیندازد. در این مشاوره تنها به بیان راهکارهای کلی بسنده خواهد شد مگر اینکه مدت زمان مشاوره با میل مراجعه کننده افزایش پیدا کند.
زمان کافی، سبب می گردد مشاور حقوقی یا وکیل دادگستری، بتواند وارد جزئیات شود و با اطلاع یافتن از جزییات موضوع حقوقی کسب شده از سوی مراجعه کننده، تمام فرضیه های احتمالی و راهکارهای احقاق حق را به ایشان اعلام و ابراز نماید.
البته مشاوره حقوقی همانطور که از نامش پیداست یک مشورت است و هیچ اجباری و الزامی در به کار بردن راهحلهای ارائه شده توسط مشاور نخواهد بود و مراجعه کننده به عنوان تصمیمگیرنده نهایی، مختار در اعمال نظر مشاور خواهد بود. لذا مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی در مشورت تلفنی با وکیل اهمیت بسزایی دارد و مهم بودن مسئله مذکور بر هیچکس پوشیده نیست.
مشاوره حقوقی برای احقاق حق لازم است، اما کافی نیست! زیرا مرجع قضایی و در راس آن قاضی پرونده است که رای قطعی را صادر می کند ولی مشاوره حقوقی فوری و پرسیدن سوال حقوقی آن، کمک شایانی در بهبود روند رسیدگی خواهد داشت.
این نکته را در نظر داشته باشید، دریافت راهکار حقوقی آنلاین که نتیجه مشورت تلفنی با وکیل است، اهمیت بسزایی در مجاب ساختن قاضی خواهد داشت. در هر حال گام اول در گرفتن حق و احقاق حقوق اشخاص، مشاوره حقوقی می باشد.
قدم بعدی، نگارش یک دادخواست کامل و جامع است که در آن، دلایل و مستندات به شکلی واضح و خالی از ابهام منعکس شود. شیوه نگارش دادخواست نیز از جمله خدمات حقوقی است که در وکیل تلفنی ارائه میشود.
برائت از یک اتهام، پروسه پیچیدهای قضایی است که دو قسمت دارد:
اما مشاوره حقوقی چقدر می تواند در به ثمر رسیدن یک نتیجه ایده آل، راهگشا باشد؟ برای پاسخ لازم است دو نکته مدنظر قرار گیرد؛ ابتدا رعایت صداقت متهم با وکیل یا مشاور ضروری است. زیرا مشاور یا وکیل شما مادامی که از تمام جزئیات و حقایق اطلاع نداشته باشد، نمی تواند آن چنان که باید از حق شما دفاع کند.
مورد دوم، دلایل و مستندات برای تبرئه می باشد. به بیان دیگر در مشاوره حقوقی از مراجعه کننده، دلایل و شواهد و قرائن که به برائت متهم کمک میکند درخواست می شود. دلایل ارائه شده ممکن است از موجبات تخفیف، تعلیق یا تعویق مجازات باشد.
به عنوان مثال؛ ممکن است متهم با این تفکر که اسلحه خالی بوده به دیگری شلیک کرده است به جرم قتل عمد دستگیر شود اما با احراز منتفی شدن قصد او، اتهام قتل عمد متنفی و در نهایت به شبه عمد یا خطای محض محکوم شود.
در هر حال این نکته بایستی مدنظر قرار گیرد که مشاوره حقوقی برای تبرئه ضروری است، اما کفایت نمی کند و وجود برخی مستندات و شرایط الزامی خواهد بود.
اگر تاکنون به مراجع قضایی مراجعه کردهاید و به پروسه رسیدگی به یک پرونده دقت کرده باشید، خواهید دید برای اینکه یک پرونده روی میز قاضی قرار گیرد، یک روال و پروسه را از لحظه نگارش دادخواست تا ثبت در دفتر دادگاه طی میکند.
در مشاوره حقوقی قبل از طرح دعوا، موضوعاتی بیان میشود که اطلاع از آنها و رعایت یکایک موضوعات مذکور، سبب میشود خللی در پروسه مذکور پیش نیاید. به عنوان مثال چنانچه ابهامی در نگارش دادخواست وجود داشته باشد، ممکن است از سوی دفتر دادگاه پذیرفته نشود و برای اصلاح مندرجات آن به خواهان عودت داده شود.
بنابراین اگر به هر دلیلی اصول قانونی در نگارش دادخواست رعایت نگردد، بیشک وقفهای در روند رسیدگی بروز خواهد کرد. پس ضروری است قبل از رسیدگی، برای رزرو یک جلسه مشاوره حقوقی مبادرت نمایید.
یک ضرب المثل مشهور می گوید پیشگیری بهتر از درمان است، اما گاهی با وجود این که تمام موضوعات و مسائل رعایت می شوند، ولی به واسطه یک حادثه یا اتفاقی غیر قابل پیش بینی خساراتی بروز پیدا خواهد کرد.
مشاوره حقوقی قبل از نگارش یک قرارداد به افراد و طرفین قرارداد کمک می کند حوادث مرتبط با مفاد قرارداد که ممکن است در آینده باعث بروز خسارات احتمالی گردد، پیش بینی شود و راه حل های جبران خسارت که متناسب با شرایط طرفین و البته رضایت آنهاست، در متن قرارداد منعکس گردد.
علیایحال تاثیرات مثبت و مزایای بی نظیر مشاورهحقوقی قبل از نگارش قرارداد را نمی توان کتمان کرد و نادیده گرفت و با اتکا بر مفاد جلسات مشاوره، می توان به نتیجه بخش بودن رسیدگی امیدوار بود.
موضوع شرکتها یک موضوع تجاری است و قوانین ناظر بر آنها نیز در قانون تجارت منعکس شدهاند اما سوال اینجاست که آیا تمام وکلا و مشاورین از لحاظ اطلاعات تجاری ایده آل هستند یا تنها یک عده می توانند معنای تمام و کمال از یک مشاوره حقوقی خوب باشند؟!
برای پاسخ به سوال ضروری است یک سوال دیگر عنوان کنیم تا با پاسخ به این سوال بتوانیم به جواب ایده آل برسیم؛ چرا مباحث حقوقی شرکت برای شرکا و هیئت مدیره مهم است؟ پاسخ، لزوم افزایش منفعت و کاهش ریسک و خطرات است لذا رزرو مشاوره حقوقی برای رتق و فتق امور شرکت، که مستلزم حضور و انتخاب یک مشاور حقوقی خوب و توانا است، ضروری به نظر میرسد.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی خدمات مشاوره به صورت تلفنی، حضوری، واتس اپی و مشاوره حقوقی انلاین و رایگان ارائه می گردد. مشاوره ها توسط وکلای پایه یک دادگستری و یا مشاورین حقوقی کاربلد انجام می شود و هیچ تفائتی از نظر کیفیت مشاوره وجود ندارد و افراد براساس شرایط خود نوع مشاوره حقوقی را انتخاب می کنند.
مشاوره حقوقی تلفنی، راهکاری نوین برای دسترسی آسان به خدمات حقوقی است. در دنیای پرشتاب امروز، زمان یکی از ارزشمندترین داراییهای ماست. بسیاری از افراد به دلیل مشغلههای کاری و زندگی روزمره، فرصت کافی برای مراجعه حضوری به دفاتر وکلا را ندارند. در چنین شرایطی، مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان راهکاری کارآمد و مدرن، پاسخگوی نیاز جامعه است.
1. صرفهجویی در زمان و هزینه: با حذف نیاز به رفت و آمد، مراجعان میتوانند در کمترین زمان ممکن به مشاوره حقوقی دسترسی پیدا کنند.
2. دسترسی آسان: این خدمت برای افرادی که در مناطق دورافتاده زندگی میکنند یا به دلایل جسمی قادر به مراجعه حضوری نیستند، بسیار مفید است.
3. حفظ حریم خصوصی: برخی افراد ترجیح میدهند مسائل حقوقی خود را به صورت غیرحضوری مطرح کنند. مشاوره تلفنی این امکان را فراهم میآورد.
4. انعطافپذیری زمانی: امکان دریافت مشاوره در ساعات غیراداری و حتی روزهای تعطیل، از دیگر مزایای این روش است.
علیرغم مزایای فراوان، مشاوره حقوقی تلفنی با چالشهایی نیز روبروست:
1. محدودیت در بررسی اسناد: برای رفع این مشکل، میتوان از فناوریهای نوین مانند ارسال تصویر از طریق پیامرسانها بهره برد.
2. عدم امکان مشاهده زبان بدن: وکلای متخصص با تکیه بر مهارتهای ارتباطی قوی، این محدودیت را تا حد زیادی جبران میکنند.
3. نگرانی در مورد امنیت اطلاعات: استفاده از سیستمهای امن و رمزگذاری شده، این نگرانی را برطرف میکند.
1. آمادگی قبلی: پیش از تماس، سؤالات و نکات مهم را یادداشت کنید.
2. ارائه اطلاعات دقیق: هرچه جزئیات بیشتری در اختیار وکیل قرار دهید، مشاوره دقیقتر خواهد بود.
3. پرسش سؤالات کلیدی: از فرصت مشاوره برای پرسیدن سؤالات اساسی استفاده کنید.
4. یادداشتبرداری: نکات مهم مطرح شده در طول مکالمه را یادداشت کنید.
با پیشرفت فناوری، آینده مشاوره حقوقی تلفنی حتی روشنتر به نظر میرسد. استفاده از هوش مصنوعی برای پاسخگویی به سؤالات اولیه، امکان برگزاری جلسات ویدئویی، و سیستمهای پیشرفته مدیریت پرونده، همگی میتوانند کیفیت این خدمات را ارتقا دهند.
یکی از مهمترین جنبههای مشاوره حقوقی تلفنی، نقش آن در گسترش دسترسی به عدالت است. این روش به افرادی که به دلایل مختلف از جمله محدودیتهای مالی یا جغرافیایی امکان دسترسی به خدمات حقوقی را ندارند، فرصت بهرهمندی از مشاوره تخصصی را میدهد.
مشاوره حقوقی تلفنی، پاسخی مناسب به نیازهای جامعه مدرن است. این روش با ترکیب مزایای فناوری و تخصص حقوقی، راهکاری کارآمد برای حل مشکلات حقوقی ارائه میدهد. با افزایش آگاهی عمومی و بهبود زیرساختهای فنی، میتوان انتظار داشت که این روش در آینده نقش پررنگتری در ارائه خدمات حقوقی ایفا کند.
در نهایت، مشاوره حقوقی تلفنی نه تنها یک خدمت، بلکه گامی مهم در جهت دموکراتیزه کردن دسترسی به عدالت است. با بهرهگیری صحیح از این فناوری، میتوان امیدوار بود که جامعهای آگاهتر و عادلانهتر شکل گیرد.
جلسه مشاوره حقوقی می تواند هم به صورت حضوری هم به شکل غیر حضوری برگزار شود و تفاوتی نمی کند مراجعه کننده حضور داشته باشد یا خیر. اما موضوع مهم در این خصوص، انجام وظایف طرفین اعم از مشاور و مراجعه کننده به نحوه شایسته است.
موضوع مهم اینکه؛ حصول نتیجه مطلوب، در گرو تعامل دو طرف در جلسه مشاوره حقوقی است. در خصوص وظیفه مشاور حقوقی در زمان ارائه مشاوره، می توان به مواردی چون آگاهی بخشی به زبان ساده، استماع دقیق اطلاعات ارائه شده توسط مراجعه کننده، بیان فرضیات قضایی که ممکن است در رای منعکس شود و ارائه موجبات تخفیف تعلیق و تعویق مجازات اشاره کرد.
در نهایت نتیجه جلسات مشاوره حقوقی می بایست به اطلاع رسانی خالی از ابهام برای مراجعه کننده ختم گردد تا ایشان با تکیه بر موضوعات ارئه شده توسط مشاور، به یک جمع بندی نهایی در موضوع مطروحه خود داشته باشد. افتخار موسسه، حضور تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی است که در آگاهی بخشی مراجعه کنندگان، سهم به سزایی داشته است.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی، حضوری و واتس اپی حق المشاوره دریافت می گردد که این مبلغ در مقایسه با مراکز حقوقی دیگر بسیار مقرون به صرفه و منصفانه می باشد. حتی موسسه شرایطی را فراهم آورده تا افراد بتوانند از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در وبسایت موسسه بهره مند شوند.