مشاوره حقوقی
مشاوره حقوقی، واژه ای گوش آشنا که در چند دهه اخیر مورد توجه همگان قرار گرفته است. این واقعیت غیرقابل انکار است که همه افراد در طول زندگی خود با مسائل حقوقی بسیاری مواجه می شوند که حل این مسائل خارج از توان آنها است. لذا دریافت مشاوره حقوقی از یک وکیل متبحر تنها راه چاره می باشد. چرا که هر اقدام اشتباه می تواند تبعات جبران ناپذیری را برای افراد به همراه داشته باشد. در ادامه به بررسی دقیق این موضوع خواهیم پرداخت.
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی | 02147625900 |
مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
---|---|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت |
۵ دقیقه |
25000 تومان |
۱۰ دقیقه |
40000 تومان |
۱۵ دقیقه |
60000 تومان |
۲۰ دقیقه |
80000 تومان |
۳۰ دقیقه |
120000 تومان |
۱ ساعت |
250000 تومان |
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان | |
در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز نمایید و اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید. |
حال سوالی که مطرح می شود این است که مشاوره حقوقی چیست؟و چقدر کارگشاست؟
مشاوره حقوقی در واقع مشورت با افراد اگاه و با تجربه ایست که دارای دانش حقوقی بوده که مسئله را با دقت بررسی و راهکار درست و منطقی را اعلام می کنند.
دریافت مشاوره حقوقی، اولین اقدام معقولانه است که افراد در مواجهه با مشکلات حقوقی انجام می دهند. اما نکته مهم این است که این مشاوره با چه کسی انجام می شود. همانقدر که یک مشاوره حقوقی درست می تواند کمک کننده باشد، مشاوره حقوقی اشتباه تبعات جبران ناپذیر بیشتری به همراه دارد.
زمان مناسب دریافت مشاوره حقوقی
دریافت مشاوره حقوقی زمان مشخصی ندارد. در هر مرحله می توان از مشاوره حقوقی استفاده کرد. بعنوان مثال شما می توانید قبل از هر اقدام حقوقی مثلا خرید ملک، خودرو، شراکت و .. با وکیل متخصص در همان حوزه مشورت نمایید و با آگاهی کامل و اصولی آن اقدام را انجام دهید. گاهی مواقع افراد از مشاوره حقوقی قبل از معامله غافل می شوند اما به محض مواجه شدن با یک مشکل حقوقی کوچک بجای اینکه خودشان دست به کار شوند ترجیحا با وکیل مشورت می کنند. همچنین می توانید قبل از طرح دعوا، در خلال رسیدگی و یا حتی پس از صدور حکم نیز با وکیل مشاوه حقوقی داشته باشید.
منطقی است از همان ابتدای طرح موضوع، نسبت به مشاوره حقوقی با وکیل اقدام نمایید؛ زیرا از شروع کار می دانید که آیا در موضوع مطروحه محق هستید یا تنها یک ادعای غیر واقعی مطرح خواهید کرد
در سال های اخیر شاهد فعالیت موسسات حقوقی بسیاری بوده ایم. یکی از این موسسات حقوقی، وکیل تلفنی می باشد. بیش از 100 ها وکیل به صورت شبانه روزی در حال ارائه مشاوره حقوقی به مردم عزیز می باشند. مشاوره های انجام شده در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، توسط وکلای پایه یک دادگستری و یا مشاورین حقوقی مجرب انجام می گردد. مدیریت موسسه وکیل تلفنی دانش، تجربه کاری وکیل را بررسی و پس از انجام چندین فیلتر نسبت به استخدام مشاور حقوقی اقدام می کند.
همکاری با وکلا و مشاورین حقوقی کاربلد و با تجربه و به دنبال آن ارائه خدمات حقوقی با کیفیت منجر به افزایش استقبال مردم از موسسه حقوقی وکیل تلفنی شده است.
ضروری است یادآور شویم اینکه برخی از وکلا و مشاورین ما به صورت تخصصی به پذیرش مشاوره حقوقی اقدام میکنند به عنوان مثال وکلای خانواده از پذیرش موضوعات تجاری امتناع میکنند و... این باعث میشود هر موضوع به صورت تخصصی حلاجی و در نهایت به مشاوره ختم شود.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی از وکلا و مشاورین حقوقی با سابقه درخشان استفاده می شود. علاوه بر این مدیریت موسسه یه صورت مداوم بر عملکرد مشاورین و وکلا نظارت می کند. این امر منجر به رضایت مندی مراجعه کنندگان شده است.
خدمات ارائه شده در موسسه حقوقی وکیل تلفنی محدودیت زمانی ندارد شما در هر ساعت از شبانه روز و در هر روزی از ایام هفته حتی ایام تعطیل می توانید با وکل مورد نظر خود مشورت نمایید.
نیازی به رزرو نوبت از قبل ندارید با توجه به اینکه بیش از صدها وکیل و مشاور در حال فعالیت شبانه روزی هستند که در هر زمینه حقوقی چندین وکیل تخصص دارند فلذا شما در هر ساعت و زمانی که مشاوره بخواهید بدون معطلی به وکیل مورد نظر خود وصل می شوید.
تعرفه مشاوره حقوقی تلفنی در این موسسه بسیار معقولانه است به گونه ای که همه افراد با هر سطح درامدی می توانند با برترین وکلای ایران مشاوره حقوقی داشته باشند.
علاوه براین میتوانیداز مشاوره حقوقی انلاین و رایگان موسسه نیز استفاده نمایید و بدون پرداخت هزینه سوالات حقوقی خود را برطرف سازید.
یکی از معیارهای اصلی موسسه حقوقی وکیل تلفنی رازدار بودن وکلا و مشاورین می باشد به گونه ای که مراجع بتواند با خیال آسوده تمام جزیئیات را بیان کرده و وکیل بهترین راهکار را ارائه نماید.
موضوعات حقوقی پیچیدگیهای فراوانی دارند و صرف اینکه شما ذیحق باشید برای قاضی کافی نیست. روایت مشهوری وجود دارد که بیان میکند قاضی فرد نابینایی است که اصحاب دعوا (خواهان و خوانده یا وکلای آنان) باید او را در یافتن حقیقت کمک کنند! پس همیشه به یاد داشته باشید مشاوره حقوقی برای هدایت یک نابینا ضروری است!
موضوع مهم دیگری که مشاوره قبل از هر اقدام حقوقی را ضروری میکند، مخارج سنگین رسیدگی قضایی و طولانی شدن پروسه رسیدگی است. به زبان ساده، عقلانیست با هزینه ای بسیار اندک از اطلاعات یک مشاور حقوقی تلفنی استفاده شود تا ضمن دریافت راهکار حقوقی، به این موضوع مهم که آیا در طرح دعوا امکان پیروزی وجود دارد؟ نیز دست یابیم.
ضروری است یادآور شویم که روال رسیدگی به سبب انباشت پروانههای حقوقی و کیفری زمانبر است و اگر به هر دلیلی امکان حصول نتیجه دلخواه وجود نداشته باشد، حداقل از فوت زمان جلوگیری کرده ایم.
گرچه مشاوره حقوقی در خلال رسیدگی هم امکان پذیر است اما مشورت تلفنی با وکیل اگر قبل از اقدام قضایی صورت پذیرد، مشاوره حقوقی پیشگیرانه نامیده میشود که نوید پیشگیری از فوت وقت و پیشگیری از مخارج غیر ضروری را خواهد داد.
در هر حال این نکته را در نظر داشته باشید که ادله اثبات دعوا، محصور در چند دلیل هستند و مابقی ادله و دلایل، فاقد وجاهت قانونی یا در نهایت به عنوان امارات (دلیلی که در ادله اثبات دعوا قید نشده اما میتواند ارزش حقوقی برای قاضی داشته باشد) ممکن است به کار برده شوند.
در نهایت، این مشاوره حقوقی به موقع است که می تواند آن ادله که دارای ارزش حقوقی لازم، برای پیشبرد مطلوب به نظر می رسد را به مراجعه کننده اعلام کند.
اهمیت مشاوره حقوقی در چه مواردی می باشد؟
مشاوره حقوقی یک نوع اطلاع رسانی است که به شخصی ارائه میشود که قصد دارد یک پرونده را در مراجع قضایی به جریان بیندازد. در این مشاوره تنها به بیان راهکارهای کلی بسنده خواهد شد مگر اینکه مدت زمان مشاوره با میل مراجعه کننده افزایش پیدا کند.
زمان کافی، سبب می گردد مشاور حقوقی یا وکیل دادگستری، بتواند وارد جزئیات شود و با اطلاع یافتن از جزییات موضوع حقوقی کسب شده از سوی مراجعه کننده، تمام فرضیه های احتمالی و راهکارهای احقاق حق را به ایشان اعلام و ابراز نماید.
البته مشاوره حقوقی همانطور که از نامش پیداست یک مشورت است و هیچ اجباری و الزامی در به کار بردن راهحلهای ارائه شده توسط مشاور نخواهد بود و مراجعه کننده به عنوان تصمیمگیرنده نهایی، مختار در اعمال نظر مشاور خواهد بود. لذا مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی در مشورت تلفنی با وکیل اهمیت بسزایی دارد و مهم بودن مسئله مذکور بر هیچکس پوشیده نیست.
آیا با مشاوره حقوقی میتوان حق خودتان را بگیرید؟
مشاوره حقوقی برای احقاق حق لازم است، اما کافی نیست! زیرا مرجع قضایی و در راس آن قاضی پرونده است که رای قطعی را صادر می کند ولی مشاوره حقوقی فوری و پرسیدن سوال حقوقی آن، کمک شایانی در بهبود روند رسیدگی خواهد داشت.
این نکته را در نظر داشته باشید، دریافت راهکار حقوقی آنلاین که نتیجه مشورت تلفنی با وکیل است، اهمیت بسزایی در مجاب ساختن قاضی خواهد داشت. در هر حال گام اول در گرفتن حق و احقاق حقوق اشخاص، مشاوره حقوقی می باشد.
قدم بعدی، نگارش یک دادخواست کامل و جامع است که در آن، دلایل و مستندات به شکلی واضح و خالی از ابهام منعکس شود. شیوه نگارش دادخواست نیز از جمله خدمات حقوقی است که در وکیل تلفنی ارائه میشود.
برائت از یک اتهام، پروسه پیچیدهای قضایی است که دو قسمت دارد:
یک قسمت آن مستقیماً با متهم، رفتار او و تلاش وکیلش ارتباط مستقیم دارد
ولی قسمت دیگر آن کاملا به نظر قاضی بستگی دارد، زیرا این قاضی است که تفکرش در برگه رای و حکم منعکس خواهد شد.
اما مشاوره حقوقی چقدر می تواند در به ثمر رسیدن یک نتیجه ایده آل، راهگشا باشد؟ برای پاسخ لازم است دو نکته مدنظر قرار گیرد؛ ابتدا رعایت صداقت متهم با وکیل یا مشاور ضروری است. زیرا مشاور یا وکیل شما مادامی که از تمام جزئیات و حقایق اطلاع نداشته باشد، نمی تواند آن چنان که باید از حق شما دفاع کند.
مورد دوم، دلایل و مستندات برای تبرئه می باشد. به بیان دیگر در مشاوره حقوقی از مراجعه کننده، دلایل و شواهد و قرائن که به برائت متهم کمک میکند درخواست می شود. دلایل ارائه شده ممکن است از موجبات تخفیف، تعلیق یا تعویق مجازات باشد.
به عنوان مثال؛ ممکن است متهم با این تفکر که اسلحه خالی بوده به دیگری شلیک کرده است به جرم قتل عمد دستگیر شود اما با احراز منتفی شدن قصد او، اتهام قتل عمد متنفی و در نهایت به شبه عمد یا خطای محض محکوم شود.
در هر حال این نکته بایستی مدنظر قرار گیرد که مشاوره حقوقی برای تبرئه ضروری است، اما کفایت نمی کند و وجود برخی مستندات و شرایط الزامی خواهد بود.
تاثیر مشاوره حقوقی در تسریع روند پرونده
اگر تاکنون به مراجع قضایی مراجعه کردهاید و به پروسه رسیدگی به یک پرونده دقت کرده باشید، خواهید دید برای اینکه یک پرونده روی میز قاضی قرار گیرد، یک روال و پروسه را از لحظه نگارش دادخواست تا ثبت در دفتر دادگاه طی میکند.
در مشاوره حقوقی قبل از طرح دعوا، موضوعاتی بیان میشود که اطلاع از آنها و رعایت یکایک موضوعات مذکور، سبب میشود خللی در پروسه مذکور پیش نیاید. به عنوان مثال چنانچه ابهامی در نگارش دادخواست وجود داشته باشد، ممکن است از سوی دفتر دادگاه پذیرفته نشود و برای اصلاح مندرجات آن به خواهان عودت داده شود.
بنابراین اگر به هر دلیلی اصول قانونی در نگارش دادخواست رعایت نگردد، بیشک وقفهای در روند رسیدگی بروز خواهد کرد. پس ضروری است قبل از رسیدگی، برای رزرو یک جلسه مشاوره حقوقی مبادرت نمایید.
یک ضرب المثل مشهور می گوید پیش بینی بهتر از درمان است، اما گاهی با وجود این که تمام موضوعات و مسائل رعایت می شوند، ولی به واسطه یک حادثه یا اتفاقی غیر قابل پیش بینی خساراتی بروز پیدا خواهد کرد.
مشاوره حقوقی قبل از نگارش یک قرارداد به افراد و طرفین قرارداد کمک می کند حوادث مرتبط با مفاد قرارداد که ممکن است در آینده باعث بروز خسارات احتمالی گردد، پیش بینی شود و راه حل های جبران خسارت که متناسب با شرایط طرفین و البته رضایت آنهاست، در متن قرارداد منعکس گردد.
علیایحال تاثیرات مثبت و مزایای بی نظیر مشاورهحقوقی قبل از نگارش قرارداد را نمی توان کتمان کرد و نادیده گرفت و با اتکا بر مفاد جلسات مشاوره، می توان به نتیجه بخش بودن رسیدگی امیدوار بود.
انتخاب مشاور حقوقی خوب برای شرکت
موضوع شرکتها یک موضوع تجاری است و قوانین ناظر بر آنها نیز در قانون تجارت منعکس شدهاند اما سوال اینجاست که آیا تمام وکلا و مشاورین از لحاظ اطلاعات تجاری ایده آل هستند یا تنها یک عده می توانند معنای تمام و کمال از یک مشاوره حقوقی خوب باشند؟!
برای پاسخ به سوال ضروری است یک سوال دیگر عنوان کنیم تا با پاسخ به این سوال بتوانیم به جواب ایده آل برسیم؛ چرا مباحث حقوقی شرکت برای شرکا و هیئت مدیره مهم است؟ پاسخ، لزوم افزایش منفعت و کاهش ریسک و خطرات است لذا رزرو مشاوره حقوقی برای رتق و فتق امور شرکت، که مستلزم حضور و انتخاب یک مشاور حقوقی خوب و توانا است، ضروری به نظر میرسد.
وظیفه مشاور حقوقی در زمان ارائه مشاوره
جلسه مشاوره حقوقی می تواند هم به صورت حضوری هم به شکل غیر حضوری برگزار شود و تفاوتی نمی کند مراجعه کننده حضور داشته باشد یا خیر. اما موضوع مهم در این خصوص، انجام وظایف طرفین اعم از مشاور و مراجعه کننده به نحوه شایسته است.
موضوع مهم اینکه؛ حصول نتیجه مطلوب، در گرو تعامل دو طرف در جلسه مشاوره حقوقی است. در خصوص وظیفه مشاور حقوقی در زمان ارائه مشاوره، می توان به مواردی چون آگاهی بخشی به زبان ساده، استماع دقیق اطلاعات ارائه شده توسط مراجعه کننده، بیان فرضیات قضایی که ممکن است در رای منعکس شود و ارائه موجبات تخفیف تعلیق و تعویق مجازات اشاره کرد.
در نهایت نتیجه جلسات مشاوره حقوقی می بایست به اطلاع رسانی خالی از ابهام برای مراجعه کننده ختم گردد تا ایشان با تکیه بر موضوعات ارئه شده توسط مشاور، به یک جمع بندی نهایی در موضوع مطروحه خود داشته باشد. افتخار موسسه، حضور تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی است که در آگاهی بخشی مراجعه کنندگان، سهم به سزایی داشته است.
بهترین روش گرفتن معافیت کفالت برای سربازان مطابق قوانین سال 99 |