مشاوره حقوقی تجاوز به عنف چه اهمیتی دارد؟ منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟ چگونه می توان جرم مذکور را اثبات نمود؟ چه تفاوتی میان زنا و تجاوز به عنف وجود دارد؟ مجازات تجاوز به عنف چیست؟ اینها مهمترین سوالاتی هستند که شما را به پای خواندن این مقاله کشانده اند. در واقع جرائم بسیار زیادی در قوانین ایران در نظر گرفته شده است که یکی از مهمترین آنها جرم تجاوز به عنف می باشد. این جرم از آنجایی که با نظم عمومی جامعه در ارتباط بوده از نظر قانونگذار نیز اهمیت فراوانی دارد. در نتیجه مقررات گوناگونی پیرامون آن وضع شده است. به همین خاطر همه روزه اشخاص زیادی جهت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد سوالات مهمی را ذهن خود می پروراند که به رایج ترین آنها اشاره داشتیم. پس با این نوشته همراه ما باشید تا به صورت کامل و تفصیلی با موضوع مشاوره حقوقی تجاوز به عنف بپردازیم.
اولین سوالی که متقاضیان مشاوره حقوقی تجاوز به عنف از متخصصین ما می پرسند این است که منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟ در پاسخ به این سوال بایستی به سراغ بخش ابتدایی تبصره 2 ماده 224 قانون مجازات اسلامی برویم. این تبصره عنوان می کند: «هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است».
در نتیجه اولین شرط برای تحقق جرم زنای به عنف، راضی نبودن زن به زنا با مرد می باشد. حال بایستی زنای مذکور نیز در حالت خواب، مستی یا بیهوشی اتفاق افتاده باشد. همچنین لازم به ذکر است که در تعریف جرم زنای به عنف، نکات حقوقی فراوانی وجود دارد. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
یکی از مواردی که باعث ضرورت دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف می شود، موارد اثبات تجاوز به عنف است.
بر اساس قانون، اثبات تجاوز به عنف از سه طریق امکان پذیر می باشد:
فراموش نکنید که اثبات تجاوز به عنف امر دشواری است که جز از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل جرم تجاوز به عنف امکان پذیر نخواهد بود.
یکی از مهمترین سوالاتی که هنگام مشاوره حقوقی تجاوز به عنف از ما می پرسند، این است که جرم تجاوز به عنف چه تفاوتی با جرم زنا دارد؟ برای پاسخ به این سوال بایستی به سراغ تعریف هر کدام برویم. در واقع در قسمت های قبلی، جرم زنای به عنف را تعریف نمودیم. به همین منظور دیگر به تعریف آن نخواهیم پرداخت. پس به سراغ تعریف جرم زنا خواهیم رفت. در همین راستا ماده 221 قانون مجازات اسلامی عنوان می کند: «زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد».
در نتیجه در مقام تفاوت جرم تجاوز به عنف و زنا بایستی بگوییم، در زنا مرد و زن راضی به انجام عمل مجرمانه هستند. در صورتی که در جرم تجاوز به عنف، زن نسبت به برقراری رابطه جنسی رضایت ندارد و این عمل با زور و اکراه متجاوز انجام می شود.
جرم تجاوز به عنف از جمله مهمترین جرائمی است که در سیستم حقوقی ایران وجود دارد. در واقع این جرم، تبعات فردی و اجتماعی فراوانی دارد. به نحوی که شارع مقدس، خودش برای آن مجازاتی تعیین کرده است.
در نتیجه مجازات تجاوز به عنف از جمله مجازات های حدی است. در همین راستا با توجه به ماده 224 قانون مجازات اسلامی و بند «ت» آن، مجازات تجاوز به عنف، اعدام زانی یا همان تجاوز کننده می باشد. این بند عنوان می کند: «زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است».
نکته ای که در فرایند رسیدگی به پرونده جرم زنای به عنف نبایستی فراموش کنید این است که در این مسیر بایستی حتماً با یک وکیل متخصص مشورت نمایید. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.
تا اینجای مقاله سعی داشتیم شما را با جرم تجاوز به عنف و اهمیت دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف آشنا کنیم. در همین راستا نکات حقوقی گوناگونی را بیان کردیم. با این حال، هنوز هم نکات تخصصی و حقوقی دیگری وجود دارد که تنها از طریق دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف می توانید با آنها آشنا شوید. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی با بهترین وکیل زنای به عنف را فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.