موسسه وکیل تلفنی

  • محمدرضا شاه صفی محمدرضا شاه صفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۹:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • سعید کرم زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۴۳:۱۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • علیرضا مداح گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۳۰
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۲۴:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۲۳:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۸:۱۹:۱۹ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • خانم حسن زاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۸:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۹
  • زهرا ملک زاده حقیقی زهرا ملک زاده حقیقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۲:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۸
  • محمد حسنی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۳۹:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۶
  • مهری لشگری مهری لشگری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۱۹:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی تجاوز به عنف

​مشاوره حقوقی تجاوز به عنف 

مشاوره حقوقی تجاوز به عنف چه اهمیتی دارد؟ منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟ چگونه می توان جرم مذکور را اثبات نمود؟ چه تفاوتی میان زنا و تجاوز به عنف وجود دارد؟ مجازات تجاوز به عنف چیست؟ اینها مهمترین سوالاتی هستند که شما را به پای خواندن این مقاله کشانده اند. در واقع جرائم بسیار زیادی در قوانین ایران در نظر گرفته شده است که یکی از مهمترین آنها جرم تجاوز به عنف می باشد. این جرم از آنجایی که با نظم عمومی جامعه در ارتباط بوده از نظر قانونگذار نیز اهمیت فراوانی دارد. در نتیجه مقررات گوناگونی پیرامون آن وضع شده است. به همین خاطر همه روزه اشخاص زیادی جهت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد سوالات مهمی را ذهن خود می پروراند که به رایج ترین آنها اشاره داشتیم. پس با این نوشته همراه ما باشید تا به صورت کامل و تفصیلی با موضوع مشاوره حقوقی تجاوز به عنف بپردازیم.

 

 

 

منظور از تجاوز به عنف چیست؟

اولین سوالی که متقاضیان مشاوره حقوقی تجاوز به عنف از متخصصین ما می پرسند این است که منظور از جرم تجاوز به عنف چیست؟ در پاسخ به این سوال بایستی به سراغ بخش ابتدایی تبصره 2 ماده 224 قانون مجازات اسلامی برویم. این تبصره عنوان می کند: «هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است».

در نتیجه اولین شرط برای تحقق جرم زنای به عنف، راضی نبودن زن به زنا با مرد می باشد. حال بایستی زنای مذکور نیز در حالت خواب، مستی یا بیهوشی اتفاق افتاده باشد. همچنین لازم به ذکر است که در تعریف جرم زنای به عنف، نکات حقوقی فراوانی وجود دارد. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

اثبات جرم تجاوز به عنف

یکی از مواردی که باعث ضرورت دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف می شود، موارد اثبات تجاوز به عنف است.

بر اساس قانون، اثبات تجاوز به عنف از سه طریق امکان پذیر می باشد:

  • شهادت: قانونگذار، شهادت دو مرد در کلیه جرایم را ضروری می داند. با این حال با توجه به اهمیتی که زنای به عنف دارد، این جرم تنها با شهادت 4 مرد یا 3 مرد و 2 زن امکان پذیر خواهد بود. البته آنها بایستی حضورا و شخصا هنگام ارتکاب جرم شاهد آن بوده باشند. در نتیجه مشاهده فیلم و عکس نمی تواند جرم تجاوز به عنف را اثبات کند.
  • اقرار: بر اساس ماده 172 قانون مجازات اسلامی، اگر مرتکب چهار بار به جرم زنای به عنف اقرار نماید، جرم مذکور به اثبات خواهد رسید.
  • علم قاضی: اگر قاضی با توجه به اسناد و مدارک موجود به علم یقینی برسد که جرم زنای به عنف انجام شده می توان آن را اثبات شده دانست.

فراموش نکنید که اثبات تجاوز به عنف امر دشواری است که جز از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل جرم تجاوز به عنف امکان پذیر نخواهد بود.

 

 

 

virginity lawyer

 

 

تفاوت زنا و تجاوز به عنف

یکی از مهمترین سوالاتی که هنگام مشاوره حقوقی تجاوز به عنف از ما می پرسند، این است که جرم تجاوز به عنف چه تفاوتی با جرم زنا دارد؟ برای پاسخ به این سوال بایستی به سراغ تعریف هر کدام برویم. در واقع در قسمت های قبلی، جرم زنای به عنف را تعریف نمودیم. به همین منظور دیگر به تعریف آن نخواهیم پرداخت. پس به سراغ تعریف جرم زنا خواهیم رفت. در همین راستا ماده 221 قانون مجازات اسلامی عنوان می کند: «زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد».

در نتیجه در مقام تفاوت جرم تجاوز به عنف و زنا بایستی بگوییم، در زنا مرد و زن راضی به انجام عمل مجرمانه هستند. در صورتی که در جرم تجاوز به عنف، زن نسبت به برقراری رابطه جنسی رضایت ندارد و این عمل با زور و اکراه متجاوز انجام می شود.

 

مجازات تجاوز به عنف

جرم تجاوز به عنف از جمله مهمترین جرائمی است که در سیستم حقوقی ایران وجود دارد. در واقع این جرم، تبعات فردی و اجتماعی فراوانی دارد. به نحوی که شارع مقدس، خودش برای آن مجازاتی تعیین کرده است.

در نتیجه مجازات تجاوز به عنف از جمله مجازات های حدی است. در همین راستا با توجه به ماده 224 قانون مجازات اسلامی و بند «ت» آن، مجازات تجاوز به عنف، اعدام زانی یا همان تجاوز کننده می باشد. این بند عنوان می کند: «زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است».

نکته ای که در فرایند رسیدگی به پرونده جرم زنای به عنف نبایستی فراموش کنید این است که در این مسیر بایستی حتماً با یک وکیل متخصص مشورت نمایید. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.

 

 

virginity lawyer

 

مشاوره حقوقی تجاوز به عنف

تا اینجای مقاله سعی داشتیم شما را با جرم تجاوز به عنف و اهمیت دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف آشنا کنیم. در همین راستا نکات حقوقی گوناگونی را بیان کردیم. با این حال، هنوز هم نکات تخصصی و حقوقی دیگری وجود دارد که تنها از طریق دریافت مشاوره حقوقی تجاوز به عنف می توانید با آنها آشنا شوید. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی با بهترین وکیل زنای به عنف را فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام یک دختر که دوست پسر ندار بخاطر خوشگل و اندام پسر موقع عبور از خیایان بزور داخل خانه می ببرش و تجاوز عنف می کنند
تشکر از راهنمایی خوب تان. موردی است که متجاوزین به عنف در دادگاه اعتراف نموده و اکنون خانواده های شان از شاکی خواهان رضایت می باشند. در این مورد لطفا راهنمایید بفرمایید فردی که مورد تجاوز واقع شده رضایت ندهد چه اتفاقی خواهد افتاد و چنانچه رضایت داد چه خواهد شد؟ و مهم تر اینکه اصلا در پرونده تجاوز به عنف رضایت و عدم رضایت مطرح است؟ همچنین بخاطر حفظ آبرو چکار باید بکنیم که خانواده مجرمین درب منزل مراجعه نکند؟
درود و سپاس از وب سایت خوب وکیل تلفنی و وکلای عزیز که با دانش و دقت بسیار بالا به پرسش ها و ابهامات ما در موارد حقوقی پاسخ میدین بسیار خرسندم که پایگاه دانش بنیان و معتبری همچون وکیل تلفنی با مشاوران و وکلای آگاه و معتقد بنده را آگاهانه برادرانه و خواهرانه راهنمایی میفرمایند از خدای بزرگ و مهربان آرزوی سلامتی برای تک تک شما عزیزان در موسسه وزین وکیل تلفنی خواستارم که برای طرح مشکلات حقوقی حتی در ساعت ۳ نیمه شب با ظرافت به لایه های پنهانی و مخفی مشکل طرح شده توجه دارند و برای هر مسئله ای راه حل و راهکار ارائه دارند خدا قوت آرزوی توفیق بیشتر ❤️❤️
سلام خسته نباشید میگم به تمام همکاران خوب و خوش اخلاق وکیل تلفنی که در تمامی ساعت با صبر و حوصله پاسخگو هستند. متاسفانه موردی که در نقاله بالا مورد طرح قرار گرفت بسیار اهمیت دارد چراکه در اثر کوچکتریت غلفت دامنگیر افراد خواهد شد. لذا اطلاعات و آگاهی داشتن از اینکه در صورا بروز چنین مشکلاتی بهخرین اقدام جیست بسیار مهم است. اینکه افراد وظیفه قانونی خویش را بدانند تا بتوانند بهترین تصمیم را در لحظه بگیرند باعث میشود آسیب های فراوان چینین مشکلی را حداقل تا حدودی کاهش داد. از اینکه وکیل تلفنی در جهت آگاهی بخشی عمونی اینگونه پرتلاش فعالیت میکند بسیار ممنونم
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، جرم تجاوز به عنف یکی از جرایم حدی ست که ریشه در فقه مقدس اسلام داشته و مجازات آن سنگین و حتی اعدام میباشد ودارای شرایط اثباتی سخت و مشکل و اقدامات مهمی ست ک شخص بزه دیده می‌بایست انجام دهد تا آثار جرم از بین نرود که این مهم در مجموعه وکیل تلفنی فراهم گردیده لذا با انجام یک مشاوره کم هزینه و بموقع میتوانید از بروز مشکلات بعدی جلوگیری نموده و موفقیت خود را تضمین نمایید اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
با توجه به شرایط موجود در جوامع وتهاجم فرهنگی متاسفانه در این دوران تجاوز به عنف از نوع جنسی زیاد شده تجاوز به عنف یعنی به زور به یک نفر تجاوز جنسی کردن بدون رضایت طرف واینکه اگ ردر این میان کسی که مورد تجاوز قرار میگیرد دختر باشد وباعث زوال بکارت شود واقا از لحاظ روحی وجسمی صدمات شدیدی میبیند اگر خدای نکرده به همچین موردی بر خورد کردید تنها با یک تماس با وکلای مورد اعتماد سایت وکیل تلفنی می توانید مشاوره کنید وراهکار را بیاموزید تا بتوانید شکایت کنید وحق فرزند خود را بگیرید
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز .. از مصادیق تجاوز به عنف ، زنای در حال بیهوشی ، خواب یا مستی یا از طریق ربایش ، تهدید و یا ترساندن زن ، اگرچه موجب تسلیم شدن او شود و همچنین اغفال و فریب دختر نابالغ در حکم زنای به عنف میباشد.
سلام و عرض ادب، جرائم تجاوز به عنف یا همان تجاوز جنسی یکی از مهم‌ترین جرائمی است که علاوه بر ایجاد آسیب‌های روانی و احساسی در فرد موجبات برهم زدن اخلاق حسنه و نظم عمومی در جامعه را هم فراهم آورد. متأسفانه در بسیاری از کشورها به دلیل عدم وجود قوانین و مقرراتی مبنی بر حمایت از زنان سبب گردیده تا روز به روز آمار زنای به آنان افزایش یابد. اگرچه چنین جرائمی از زمان‌های بسیار قدیم تا به امروز وجود دارد و مرتکبین آن در کشورهای مختلف با انگیزه متفاوتی نسبت به ارتکاب آن اقدام می‌کنند.باید گفت این معضل بزرگ‌ترین آسیب‌های روحی را فرد ایجاد می‌کند چه بسا تا سالیان طولانی عواطف و احساسات قربانی اش را جریحه‌دار کرده و او را در دام انواع بیماری‌های روانی ناشی از تجاوز جنسی گرفتار کند. در بسیاری موارد عمل تجاوز به عنف توسط مرد به علیه زن صورت می‌گیرد؛ اما در این موضوع لزوماً زنان جز آسیب دیدگان نیستند.چراکه کودکان مردانی جزء قربانی‌هایش هستند که ممکن است به دام این معضل گرفتار شوند. بی‌شک هتک حرمت و تجاوز جنسی به دیگری به وسیله اشخاص عامل در قانون مجازات اسلامی جرم تلقی می‌شود که برای آن مجازات تعیین شده تعریف گردیده است. اینجا است که اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی به منظور بهره‌مندی از راه‌کارهای حقوقی و کیفری مبنی بر تجاوز به عنف مبرهن و آشکار می‌شود. موسسه وکیل تلفنی آماده پاسخگویی به هر سوالی و ارائه راهکار برای افراد جامعه می باشد.
با سلام و عرض ادب، چنانچه فردی با استفاده از زور و تهدید و اکراه و بدون رضایت طرف مقابل وی را مورد تجاوز جنسی قرار دهد در صورت اثبات، جرم تجاوز به عنف محقق گردیده و مرتکب به مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی که اعدام می باشد محکوم خواهد شد. برای اثبات تحقق جرم باید عمل تجاوز جنسی اثبات کرد و این عمل بین زن و مردی که رابطه شرعی زوجیت ندارند انجام شده باشد. یعنی ادعای زن مبنی بر تجاوز شوهرش به وی به زور و تهدید پذیرفتنی نبوده و این امر مصداق تجاوز به عنف نمی باشد. لذا کاربران عزیز جهت اطلاع از نحوه اثبات و مجازات جرم تجاوز به عنف می‌توانند از مشاوره حقوقی وکلای متخصص در سایت وکیل تلفنی بهرمند گردند. با احترام_ سلیمانی
تجاوز به عنف و مجازات آن مسئله ای است که شاید تا به حال در مورد آن چیزهایی شنیده باشید. فرقی نمی کند در کشورهای غربی و جهان اولی زندگی کنید یا در کشورهای شرقی در حال توسعه و جهان سومی، در تمامی کشورها افراد عقده ای از نظر روانی و جنسی وجود دارند که اقدام به ارتکاب این جرم می کنند و بایستی مجازات تعریف شده برای آن را متحمل شوند. بنابراین تجاوز به عنف و مجازات آن در قوانین همه کشورها مسئله ای تعریف شده است. برای آشنایی با جزئیات این موضوع و مجازات در نظر گرفته شده برای آن، مطابق با قانون مجازات اسلامی، در این متن با ما همراه باشید. پیش از هر چیز برای بررسی موضوع “تجاوز به عنف و مجازات آن” ابتدا بهتر است تعریفی در مورد خود موضوع تجاوز به عنف ارائه کنیم. تجاوز به عنف و مجازات آن (2)تجاوز به عنف و مجازات آن (۲) تجاوز به عنف چیست؟ در لغت نامه های مختلف معتبر، کلمه عنف معادل با عباراتی چون جبر، خشونت، بی رحمی، زور، درشتی و … در نظر گرفته شده است؛ از این رو تجاوز به عنف به صورت انجام نزدیکی اجباری و بدون رضایت زن با او تعریف می شود. در انجام این جرم زور و فشار به نزدیکی، تجاوز به فرد مورد تعرض محسوب می شود و در برخی منابع از آن با عنوان زنای به عنف نیز یاد می کنند. مسئله تجاوز به عنف و مجازات آن در کشورهای مختلف جهان بسیار حائز اهمیت تلقی شده و اغلب در این مورد مجازات سنگینی در نظر گرفته اند. بررسی مسئله تجاوز به عنف و مجازات آن از نظر قانون مجازات اسلامی برای آشنایی با آنچه که در مورد “تجاوز به عنف و مجازات آن” در قانون مجازات اسلامی آورده شده است، توجه شما را ابتدا به مفاد ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی جلب می کنیم. عین ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی: “حد زنا در موارد زیر اعدام است: الف- زنا با محارم نسبی ب- زنا با زن پدر که موجب اعدام زانی است. پ- زنای مرد غیر مسلمان با زن مسلمان که موجب اعدام زانی است. ت- زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی که موجب اعدام زانی است. تبصره ۱- مجازات زانیه در بندهای (ب) و (پ) حسب مورد، تابع سایر احکام مربوط به زنا است. تبصره ۲- هرگاه کسی با زنی که راضی به زنای با او نباشد در حال بیهوشی، خواب یا مستی زنا کند رفتار او در حکم زنای به عنف است. در زنا از طریق اغفال و فریب دادن دختر نابالغ یا از طریق ربایش، تهدید و یا ترساندن زن اگر چه موجب تسلیم شدن او شود نیز حکم فوق جاری است.” همانطور که مشاهده می کنید مسئله زنای به عنف یا تجاوز به عنف و مجازات آن در بند ت این ماده قانونی آورده شده است و مطابق با آن اعدام زانی نتیجه ای است که در انتظار فرد متجاوز یا متعرض به عنف می باشد. علاوه بر این بند در تبصره ۲ این ماده قانونی نیز می خوانیم که فرد متعرض یا متجاوز به عنف حتی اگر در حالت بیهوشی، مستی یا خواب نیز با زنی که راضی به نزدیکی با او نیست زنان کند همین حکم در مورد او نیز اجرا می شود. همچنین زنا به عنف اگر از سر ترس، تهدید، فریب و ربایش نیز انجام شود جاری شدن حکم اعدام در مورد فرد متعرض انجام می شود.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.جرائم تجاوز به عنف یا همان تجاوز جنسی یکی از مهم‌ترین جرائمی است که علاوه بر ایجاد آسیب‌های روانی و احساسی در فرد موجبات برهم زدن اخلاق حسنه و نظم عمومی در جامعه را هم فراهم آورد. متأسفانه در بسیاری از کشورها به دلیل عدم وجود قوانین و مقرراتی مبنی بر حمایت از زنان سبب گردیده تا روز به روز آمار زنای به آنان افزایش یابد. اگرچه چنین جرائمی از زمان‌های بسیار قدیم تا به امروز وجود دارد و مرتکبین آن در کشورهای مختلف با انگیزه متفاوتی نسبت به ارتکاب آن اقدام می‌کنند.که البته در قانون مجازات اسلامی مجازات شدیدی برای ان در نظر گرفته شده است.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی