مبحث ثبت در حقوق ایران، صورتهای مختلفی دارد. از ثبت احوال گرفته، تا ثبت اسناد و املاک و ثبت شرکتها، در این دایره می گنجند. قوانین چندی نیز در این زمینه به منصّه ی تصویب رسیده است. افتخار ماست که در این مجموعه، مشاوره ی حقوقی ثبتی به صورت آنلاین و یا تماس تلفنی با وکلای معروف دادگستری و در طول 24 ساعت شبانه روز به هم میهنان عزیز ارائه می شود.
مشاوره ی حقوقی ثبتی، فی الواقع تمامی مشاوره های حقوقی و قضائی در حوزهی ثبت می باشد. حقوق ثبت هم اعم از ثبت احوال، ثبت اسناد و املاک و ثبت شرکتها میباشد. قوانین مرتبط در این حوزه، عبارت از «قانون ثبت اسناد و املاک مصوب 1310 (با اصلاحات و الحاقات بعدی)، قانون ثبت شرکتها مصوب 1310، قانون ثبت احوال مصوب 1355 و سایر قوانین مرتبط با موضوع می باشند.
مشاوره حقوقی ثبتی
دعاوی ثبتی، جزو مبتلا بهترین و رایج ترین دعاوی موجود در محاکم ایران می باشد. وکلای متخصص ما در مجموعه ی حاضر، آماده ی ارائه ی انواع مشاوره های ثبتی می باشند. مخاطبین محترم، قادرند در هر ساعت از شبانه روز و از هر نقطه ی کشور، به صورت تلفنی یا اینترنتی و آنلاین، سؤالات و مسائل خود در باب دعاوی ثبتی را از وکلای ما بپرسند و جواب کاربردی آن را دریافت نمایند.
مشاورهی حقوقی ثبتی، نیاز هر فردی است که پرونده ی ثبتی دارد. دعاوی مربوط به ثبت، تخصصی هستند و اشراف بر آن، نیازمند دانش حقوقی است. شخصی که پرونده ی ثبتی دارد، بدون استمداد از وکیل، قادر نخواهد بود کار را پیش ببرد و حقوق خود را استیفاء نماید.
مزایای مشاوره حقوقی ثبتی تلفنی
مشاوره ی حقوقی تلفنی نیز مزایای خاص خود را دارد که بر همگان آشکار است. سرعت مشاوره، سهولت آن، امکان مشاوره در هر ساعت از شبانهروز و از هر نقطهی کشور و ... تنها بخشی از مزایای مشاوره ی حقوقی تلفنی است. مجموعه ی ما با در اختیار داشتن به روزترین و مجربترین وکلا، در حوزه ی دعاوی ثبتی مشاوره های ارزنده ای را ارائه می دهد.
قبل از بیان حدود و ثغور مشاوره ی حقوقی ثبتی، باید متذکّر شد که اساساً دعوای ثبتی به سه دسته ی کلی منقسمند که عبارتند از:
اعتراض به ثبت ملک.
اعتراض به تحدید حدود.
اعتراض به حقوق ارتفاقی.
اعتراض به آرای هیئت حل اختلاف قانون تعیین تکلیف وضعیت اراضی و ساختمان های فاقد سند رسمی.
اعتراض به اشتباهات قبل از ثبت ملک در دفتر املاک.
دعاوی مربوط به اسناد مالکیت معارض، دعاوی مربوط به اشتباهات ثبتی، دعاوی مربوط به ابطال سند و دعاوی اعتراض افرازی.
همچنین مراجع رسیدگی به دعاوی ثبتی نیز عبارت از هیئت نظارت و شورای عالی ثبت و محاکم دادگستری می باشند.
نظر به تعرفه های مصوب قوه قضائیه و بخشنامه ها و ...، معمولاً مشاوره حقوقی و حتی حق الوکاله، تعرفه و میزان مشخصی دارد.
اما از آنجایی که طبق قاعده ی حقوقی «العقود تابعه للقصود»، تمامی عقد و قراردادها، تابع قصد و نیت طرفین است و از آنجایی که مشاوره ی حقوقی و وکیل تلفنی نیز ماهیت قراردادی دارند، از این قاعده مستثنی نیستند. و لذا از این طریق است که نرخهای متفاوت، وجود دارد.
با این حال، وکلای ما در مجموعه ی حاضر، قاعده ی انصاف را به غایت رعایت می کنند و مشکلات اقتصادی مراجعه کنندگان را درک می نمایند.
علیرغم این، تعرفهای که در سایتهای اینترنتی برای مشاوره ی حقوقی ثبتی اعلام شده، به شرح زیر است. با این بیان که نرخها قطعی نیستند و تقریبی و حدودی می باشند:
اخذ مشاوره ی حقوقی ثبتی، تنها با یک تماس ساده ی تلفنی و یا به صورت آنلاین و در فضای مجازی، 24 ساعته و در هر ساعت از شبانه روز و از هر نقطه ی کشور در سریعترین زمان ممکن، نعمت و شگفتی بزرگی است که به برکت پیشرفت فناوری و وجود مجموعه های مشاورههای تلفنی محقق شده است.
وکلای متخصص ما در حوزه ی حقوق ثبت، با داشتن دانش و تخصص کافی و نیز تجربیات فراوان در پرونده های مشابه، بهترین و عملی ترین راهکارها را در باب دعاوی ثبتی و نکات نگارش لوایح و اظهارنامه ها و دادخواست های مربوط به ثبت به شما هم میهنان گرامی ارائه خواهند داد.
تضمین و گارانتی برای مشاوره حقوقی ثبتی
حقوق ثبت نیز مانند سایر حقوق و دعاوی رایج در محاکم، قواعد و اصول خود را دارد و وکلای ما با تسلط بر قواعد مزبور، قطعاً موفقیت خود را در پرونده های ثبتی به ظهور می رسانند. بهترین تضمین و گارانتی برای موفقیت دعوی ثبتی مراجعه کنندهی به نزد وکیل و یا تماس گیرنده ی تلفنی، تنها و تنها اخلاق حرفه ای، وجدان کاری و دانش و تخصص عالی وکیل و مشاور حقوقی می باشد که با تکیه بر آنها، احتمال موفقیت خود در دعوی و ارائه ی مشاوره ی حقوقی تلفنی و کاربردی را افزون و افزونتر می سازد.
در ادامه ی بحث، به یکی دو مورد از مبتلابهترین پرونده های ثبتی موجود در محاکم قضائی ایران اشاره می کنیم:
از آنجایی که سند ملکی، یک سند رسمی است، فلذا ابطال آن نیز بایستی با حکم دادگاه محقق شود. این امر مستلزم دانش و تجربه ی حقوقی بوده و نیاز به حضور وکیل و اخذ مشاوره از وی، ضروری به نظر می رسد.
افراز بدین معنی است که دو نفر بالاشتراک، مال غیرمنقولی را شریک باشند و یکی از آنها بخواهد سهم مشترک خود با شریک را جدا کند و تحت تصرف اختصاصی خود درآورد. افراز ملک مشاع به دو صورت ممکن است صورت پذیرد:
اول اینکه خود شرکا با تراضی و توافق، ملک را بین خود تقسیم کنند.
دوم اینکه یکی از شرکا که تمایل به تقسیم دارد، دیگران را مجبور به تقسیم کند.
از جمله جرایم مبتلا به که پرونده های بسیاری را در دادسرا و دادگاه به خود اختصاص داده است، جرم معامله ی معارض است که پس از اثبات جرم (که واجد وصف کیفری است)، جهت ابطال معامله ی معارض (معامله دوم)، بایستی به دادگاه حقوقی مراجعه و دادخواست تقدیم نمود.
اعتراض به تحدید ملک مورد درخواست ثبت.
اعتراض به حقوق ارتفاقی.
اعتراض به ثبت سند.
اعتراض به ثبت توافقی به علت جعل یا اشتباه.
اعتراض به رأی هیئت حل اختلاف در خصوص صدور سند مالکیت به نام متقاضی.
اعتراض به رأی تنظیم سند رسمی انتقال ملک شهرداری یا دولت به نام متقاضی.
ابطال سند رسمی انتقال ملک دولت، اوقاف یا شهرداری به نام متقاضی.
ابطال سند رسمی مالکیت صادره به نام متقاضی بر اساس رأی هیات.
اصلاح سند رسمی مالکیت صادره به نام متقاضی بر اساس رأی هیات.