موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

کارشناسی منزل برای تمکین

کارشناسی منزل برای تمکین

در پرونده های عدم تمکین و موضوعات مرتبط با آن، مانند موضوع درخواست کارشناسی منزل برای تمکین و ارزیابی منزل با توجه به مفاهیم سخت حقوقی، بهتر است مانند هر پرونده حقوقی دیگر، جهت جلوگیری از درگیر شدن با پروسه های طولانی از وکلای مجرب و مشاوره حقوقی تلفنی در این زمینه کمک بگیرید تا درگیر پیچیدگی های روند پرونده های حقوقی به علت عدم آگاهی در موضوعات حقوقی نشوید؛ بنابراین تصمیم گرفته ایم تا در ادامه این مطلب به واکاوی موضوع کارشناسی منزل برای تمکین بپردازیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را فراموش ننمایید.

 

 

 

 

ویژگی های مورد نیاز یک منزل برای تمکین و شرایط احراز آن ها

 

factors of a house for obedience

وکیل متخصص تمکین 24 ساعته و ارزان

 

در بحث الزام به تمکین زوجه و قوانین مربوط به آن زوج مطابق با تعهداتی که در هنگام عقد قبول می کند باید مقدمات تمکین را فراهم آورد و این مقدمات شامل تهیه مسکن و اثاث منزل و البسه و ... می باشد؛ مواردی که از اهمیت بیشتری در تعهدات هنگام عقد برخوردارند را متذکر می شویم:

  1. اختیار مشخص نمودن مسکن با زوج می باشد؛ مگر اینکه در عقد نامه این اختیار با توافق زوج به زوجه داده شود که به آن حق مسکن زن گویند.

 

  1. با توجه به ماده 1107 قانون مدنی زمانی که زوج قصد تهیه مسکن را دارد باید با توجه به شان زن مسکن و محل سکونت را تعیین نماید، نه با توجه به وضعیت مالی مرد و تشخیص آن در هنگام دادخواست زوجه به دادگاه با توجه به تشخیص و رای دادگاه می باشد.

 

  1. تهیه مسکن مستقل از دیگر وظایف زوج می باشد و زوجه می تواند این تقاضا را از مرد خود داشته باشد تا در جای منزل داشته باشند که کسی نتواند در زندگی خصوصی شان دخالتی داشته باشد و به طور کلی زوج باید جهت تمکین زن خانه ای تهیه نماید که در عرف، مستقل به حساب بیاید.

 

هزینه کارشناس تمکین که خانه و لوازم آن را بررسی می کند، چیست؟

 

 

هزینه کارشناسی با توجه به نوع کارشناسی، تعداد کارشناسی، ارزش مالی و موضوع کارشناسی با توجه به تعرفه مصوب  کانون کارشناسان رسمی و با نظر دادگاه مشخص می شود و با توجه به موارد ذکر شده  هزینه آن متفاوت است؛ هزینه هر گونه کارشناسی منزل برای تمکین مطابق قانون اگر به خواسته خوانده باشد بر عهده اوست و اگر به درخواست خواهان باشد بر عهده خواهان پرونده خواهد بود و اگر به صلاحدید دادگاه کارشناسی انجام گیرد بر عهده خواهان یا شاکی پرونده می باشد.

قابل توجه است که در صورت امتناع از پرداخت هزینه کارشناسی منزل برای تمکین مطابق قانون اگر دادگاه بتواند، بدون توجه به کارشناسی رای می دهد و در غیر اینصورت دادگاه درخواست دادخواست و شکایت را رد خواهد نمود؛ اگر با توجه به نظر کارشناس و شرایط زندگی زوجه، زوج به عدم پرداخت نفقه و ناتوانی در مهیا نمودن ملزومات زندگی متهم شود با توجه به رای دادگاه مجازات حبس برای زوج در نظر گرفته می شود.

پس می توان گفت با توجه به شفافیت موضوعات مطرح شده طبق قانون هر دادرسی و دادخواستی که تسلیم دادگاه شود، لازمه پرداخت هزینه های مشخص شده ای می باشد که این هزینه ها بر عهده خواهان پرونده می باشد که درخواستی را به دادگاه ارائه داده است و مشخص نمودن هزینه در تمامی پروندها بسته به نوع آن و شرایط آن تعیین می شود.

با ارتباط با وکلای متخصص و مشاوره حقوقی تلفنی در این حوزه از تنش های احتمالی در مسیر عدم تمکین همسر خود جلوگیری کنید و با داشتن نظر کارشناس پرونده  با آرامش و بدون دردسر از مسیری پر پیچ و خم به آسانی عبور کنید.

 

نمونه نظریه کارشناس تمکین پس از بازرسی منزل؟

مشخصات و اقامتگاه: ... اظهار کننده: ...
موضوع اظهارنامه: ... مشخصات و اقامتگاه مخاطب: ...
مشخصات کامل زوج: ... مشخصات کامل زوجه: ...
الزام به تمکین: ...  ---

خلاصه اظهارات

مخاطب محترم خانم ...

با سلام

احتراما همانطوری که مستحضر هستید:

  • جنابعالی به استناد عقدنامه شماره تنظیمی ... در دفتر خانه ازدواج شماره ... شهرستان ... زوجه شرعی و دائمی اینجانب می باشید.
  • اکنون از تاریخ ... الی ... بدون داشتن دلیل موجه و قانونی و همچنین کسب رضایت از اینجانب اقدام به ترک اقامتگاه نموده اند.
  • با توجه به اینکه به محض وقوع عقد نکاح، حقوق و تکالیف در مقابل همدیگر برقرار می شود و زوجه نیز باید در منزلی که زوج تعیین می کند سکونت داشته باشد؛ لذا در مجموع دادگاه با توجه به ادله موجود و نظر کارشناس پرونده در بازرسی از منزل، دعوای خواهان را وارد دانسته و به استناد مواد 1102 و 1114 قانون مدنی حکم به محکومیت خوانده به تمکین از خواهان را صادر و اعلام می دارد در صورت تهیه مسکن و اثاث و البسه از طرف خواهان در آینده و صدور اجرائیه و اسکان زوجه از طریق واحد مددکاری می باشد. رای صادر شده غیابی بودن و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل دادخواهی در این دادگاه و پس از آن ظرف بیست روز قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان تهران می باشد.
---

 

نحوه اعتراض اصولی به نظریه کارشناس تمکین

 

whatsapp dowry legal advice

 

چنانچه کارشناس تمکین، منزل مسکونی زوج را مورد تایید قرار دهد و محل را مطابق شان و شئونات زوجه تشخیص دهد و آن را به دادگاه اعلام نماید زوجه می تواند در صورت عدم قبول نظر کارشناسی منزل برای تمکین، به آن اعتراض نماید و دلایلی محکمه پسند به دادگاه ارائه نماید و تشخیص صحت نظر کارشناس در دادگاه تنها به عهده قاضی پرونده است؛ جهت اطلاع از چگونگی درخواست کارشناسی منزل برای تمکین تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 

مددکار تمکین کیست و نحوه درخواست فوری مددکار تمکین؟

 

obedience aid concept

مشاوره تمکین فوری با وکیل خوب برای پرونده تمکین

 

مددکار تمکین یا همان مددکار بهزیستی است که به منظور کاهش مشکلات خانواده وارد ماجرا می شود تا طلاق را در جامعه کاهش دهد؛ در سازمانی مانند بهزیستی که خدمات بسیاری جهت رفاه حال مردم ارائه می شود، یکی از آن ها نیز فرستادن کارشناسی منزل برای تمکین، به افرادی است که نیاز به کمک و راهنمای در جهت حل مشکلات خانوادگی دارند.

زوج می تواند در صورت عدم تمکین زوجه و امتناع از برگشت به خانه از مددکار تمکین کمک بخواهد تا با دادن مشاوره به زوجه کمک نماید تا از عدم تمکین دست بردارد و زوجه برای اثبات نبود شرایط زندگی می تواند درخواست حضور کارشناسی منزل برای تمکین را در شورای حل اختلاف درخواست نماید؛ مرد در صورت موفق نشدن در این امر با صورت جلسه کلانتری و استشهاد محلی و شاهد  اقدام به تنظیم دادخواست تمکین کند و دادگاه با توجه به صورت جلسه کلانتری و دادخواست مرد، حکم بر نشوز زن را صادر و او را از دریافت نفقه محروم می کند.

اگر صورت جلسه عدم تمکین توسط کلانتری تنظیم شود تاثیر بیشتر در رای دادگاه داشته و به اثبات عدم تمکین کمک بیشتری می کند و در صورت اثبات دادگاه مرد را از دادن نفقه منع می کند و می توان گفت:

توصیه ما به شما این است که در دعاوی خانوادگی قبل از هر گونه  اقدامی با وکیل متخصص مشورت نموده و قبل از درخواست کارشناسی منزل برای تمکین، نظر مشاور حقوقی را جویا شوید تا جهت درستی را برای انجام پرونده حقوقی و خانوادگی خود داشته باشید.

 

وکیل حق التنصیف فوری و 24 ساعته

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام تشکر و سپاس از وکلای عزیز و کار بلد که مطلاب جالب و کامی را باتوجه به وضعیت معیشتی هم میهنان عزیز بطور رایگان دردسترس ایشان گذاشته تا از تجربیاتشان در این روزگار نامراد که بسیار کسانی که غیر منتظره به هر دلیلی در زندگی مشترک به مشکل خوردند استفاده کرده و بهره ببرند تشکر و سپاس از شما بزرگواران پاینده باشید و سلامت و استوار در راه کمک به همنوع
اگر منزل تهیه ولی وسایل موجود نبود اینجا باید چکار گرد؟؟
وفق ماده 1107 قانون مدنی نفقه زن از جمله مسکن بر عهده مرد است لذا مرد باید منزلی تهیه نماید که هم شان زوجه رعایت شده باشد هم زن با ارامش و مستقل بتواند در ان زندگی کند. در اول زندگی زوج معمولااز خود منزل مستقلی ندارد و معمولا از منزل پدری برای سکونت موقت استفاده م ینماید و همین امر باعث بروز مشکلات و ابتدای بدخلقی زوجین می گردد. زن دوست دارد در منزل مستقل زندگی نماید و مرد که خود را قادر به تهیه منزل مستقل نمی بیند زن را مجبور به سکونت در منزل پدری خود می نماید و با تمسک به قانون که اختیار منزل با مرد است زن را به اجبار در منزل پدر سکنی می دهد که البته این تفسیر ناصواب است. چون قانون گذار نگفته که مرد می تواند زن را حبس کند در منزل پدری یاا اینکنه زن شاید نتواند راحت در منزل پدر شوهر زندگی کند که در اینجا حق با زن است و وفق قانون مرد مکلف به تهیه منزل مستقل برای زندگی مشترک است. که در اینجا پس از تهیه منزل و مورد پسند نبودن آن از سوی زوجه کارشناس تعیین می شود و اگر کارشناس تایید نمود که منزل تهیه شده مستقل و در شان زوجه است و زوجه نیز به این موضوع اعتراض نداشته باشد منزل تایید می شود و زندگی مستقل مشترک ادامه خواهد یافت واگر باز زوجه به زندگی مشترک بازنگشت در این جا مرد می تواند نفقه زن خود را نپردازد و اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بگیرد. و قس علی هذا
سلام وقت بخیر . تمکین یکی از موضوعات مهم حقوق خانواده است .. بعد از اینکه عقد نکاح بطور صحیح واقع شود، هر یک از زوجین (زن و مرد) در مقابل یکدیگر به انجام وظایف مشخصی متعهد می گردند، تمکین در واقع به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه (زن) می باشد. بطور مثال مطابق با قانون مدنی و قانون حمایت خانواده، از جمله وظایف زن این است که در منزلی سکونت داشته باشد که شوهر او انتخاب نموده است به شرط آنکه منزل، متناسب با شئونات زن انتخاب شده باشد. بنابراین سکونت زن در منزلی که شوهر او انتخاب می نماید یکی از موارد تمکین زن محسوب می شود.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، تمکین به معنای عام و خاص به کار می‌رود و در اصطلاح حقوقی به معنای پیروی زوجه از زوج میباشد هم در رابطه با تمکین خاص زناشویی هم وظايف دیگر زوجه، لذا اگر زنی منزل را بدون عذر موجه ترک نماید و از شوهر خود تمکین ننماید مستحق نفقه نخواهد بود البته گاهی عذر زن موجه می‌باشد مثلا مرد برای وی مسکن تهیه نمی‌نماید در این حالت زوجه باید دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن متناسب با شان عرفی زوجه مطرح نماید تا در تمیکن محکوم نگردد، ملاک نیز برای قابل سکونت بودن منزل، عرف و شأن زوجه میباشد که تشخیص آن با کارشناس رسمی دادگستری و قاضی دادگاه خانواده خواهد بود علی ایهال بحث در این رابطه بسیار است و شما کاربران میتوانید مشروح این عرایض را از موسسه وکیل تلفنی دریافت نمایید لذا خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
زمانی که عدم تمکین زن نبودن منزل مناسب است با مراجعه به دادگاه ؛ قاضی زوج را ملزم به تهیه ی منزل مناسب می کند اما باید بدانیم ایا منزلی که زوج تهیه می کند مورد تایید دادگاه است یا نه ؟ کارشناس دادگاه باید تایید کند برای اینکه اطلاع پیدا کنیم از چگونگی تهیه ی منزل باید از یک وکیل کمک بگیریم بهترین وکیل برای ما تماس با سایت وکیل تلفنی وکمک گرفتن از مشاوران متخصص این سایت است
ضمن عرض سلام و احترام و خسته نباشید بابت مقالات و اطلاعات مفیدی که در سایت قرار میدهید. امروزه متاسفانه بیشتر مطالبی که در فضای مجازی موجود است، غیر مفید است لذا اطلاعات سایت شما برای کاربران ارزشمند است. خواستم از این طریق کمال رضایت خودم را از مشاوره های تلفنی و همینطور نگارش اوراق قضایی که توسط مشاورین و وکلای شما برای من انجام شد، اعلام کنم. اینکه توانستم از طریق مکالمه تلفنی و به صورت غیرحضوری و در کلیه ساعات روز و شب با وکلا صحبت کنم برام بسیار مفید بود. وکیل تلفنی عدالت را در دسترسی همه افراد جامعه به خدمات مشاوره ای و حقوقی را برقرار کرده. تندرست و موفق باشید و پرقدرت به مسیر ادامه دهید
سلام و عرض ادب، در پرونده های عدم تمکین و موضوعات مرتبط با آن، مانند موضوع درخواست کارشناسی منزل برای تمکین و ارزیابی منزل با توجه به مفاهیم سخت حقوقی، بهتر است مانند هر پرونده حقوقی دیگر، جهت جلوگیری از درگیر شدن با پروسه های طولانی از وکلای متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا درگیر پیچیدگی های روند پرونده های حقوقی به علت عدم آگاهی در موضوعات حقوقی نشوید. اینجانب سحر نیک پور، آماده ی مشاوره ی تکمیلی به شما عزیزان می باشم. 0
درود خدمت مخاطبین محترم. در پاسخ به این که تمکین چیست باید گفت که تمکین در لغت به معنای الزام می باشد. در واقع، زمانی که صیغه عقد میان زن و مردی جاری شد، هریک از آنها موظفند یک سری از تکالیف قانونی و شرعی را در روابط خود رعایت نمایند. یکی از این وظایف، تمکین می باشد. قانون مدنی در تعریف آن می گوید: "همین که نکاح به طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود." به لحاظ عرفی، غالبا واژه تمکین را برای زنان استفاده می کنند. یعنی زن موظف است در مقابل شوهر خودش به یک سری از وظایف پایبند باشد و حقوق شوهر خود را رعایت کند. اما محدود کردن تمکین در رابطه با زنان صحیح نیست؛ چرا که مردان نیز در رابطه با همسر خود وظایفی دارند و موظف به رعایت آنها در حق همسر خود هستند. یعنی علاوه بر اینکه زن باید از مرد تمکین نماید، شوهر نیز موظف به انجام وظایف زناشویی می باشد. تمکین و عدم تمکین آثار قانونی مهمی در پی خواهد داشت که تاثیرات به سزایی در روابط زوجین و بعضا فرزندانشان خواهد داشت.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
بر اساس قانون مدنی که نشات گرفته از فقه اسلامی است ، زن ، می بایست از شوهر خود ، تمکین کند . تمکین از شوهر ، به این معنا است که زن ، علاوه بر حسن معاشرت با همسر و تلاش برای حفظ کانون خانوادگی ، می بایست در امور کلی مربوط به زندگی مشترک ، تابع همسر خود بوده و همچنین ، در حدود متعارف ، به نیازهای زناشویی همسر خود ، پاسخ دهد . البته ، مرد نیز علاوه بر اینکه باید با زوجه خود حسن معاشرت داشته باشد ، می بایست نفقه زن را پرداخت کند . علی رغم وجود این حکم کلی، در مورد تمکین از همسر ، در برخی موارد ، ممکن است که تمکین خاص و عام از شوهر ، به لحاظ شرعی و قانونی ، مجاز باشد و آن ، زمانی است که زن ، به یکی از موارد عذر موجه عدم تمکین استناد می کند . مانند استفاده از حق حبس در عقد نکاح ، دارا بودن حق تعیین محل زندگی مشترک ، بیماری های مقاربتی در زوج یا مواردی از این قبیل . اما گاهی، این سوال مطرح می شود که آیا تامین منزل برای تمکین ، ضروری است ؟ با این توضیح که گاهی مرد ، دعوای الزام به تمکین زن را در دادگاه خانواده ، مطرح می کند ، ولی عملا ، شرایط تمکین زن از شوهر وجود ندارد ؛ چرا که مرد ، خانه و منزل مناسب و در شان زوجه را فراهم نکرده است . در چنین شرایطی ، به نظر می رسد که باز هم امکان تمکین از طرف زن وجود نداشته و عملا ، مرد ، با عدم تامین خانه مناسب در شان زوجه ، زمینه عدم تمکین زن را فراهم کرده است . بنابراین ، به این سوال که آیا تامین منزل برای تمکین ضروری است ، باید پاسخ مثبت داد و گفت که اصولا ، زمانی که مرد ، اقدام به تهیه منزل مناسب و نیز تدارک اسباب و وسایل زندگی نکرده است ، نمی تواند دعوای عدم تمکین زن را اقامه نماید ؛ چون عدم تهیه خانه ، به نوعی عذر موجه عدم تمکین زن محسوب می شود . همچنین ، اگر مرد ، مثلا در دوران عقد ، زوجه را بلاتکلیف گذاشته و با عدم تهیه خانه مناسب در شان زوجه ، تلاشی برای زندگی مشترک با همسر خود نکرده است ، نمی تواند زوجه را به عدم تمکین محکوم نماید .
ممنون از مجموعه وکیل تلفنی و تیم خوبتون که منو از شر شوهرم خلاص کردین؛ منی که توی خونه پدرم و توی ناز و نعمت زندگی می کردم، واقعاً برام کسر شأن بود که بخوام توی سوراخ موشی که برای خود شوهرم تنگ بود زندگی کنم؛ اما وکلای وکیل تلفنی خیلی زود منزلت و شأن من رو درک کردن و تمامی راهکار های لازمو بهم گفتن ... امیدوارم که خیر ببینید، متشکرم ...

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی