موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی

مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی

در ایران اسلامی و کشورهایی که اساس حکومت و روابط حقوقی افراد بر دین بنا شده و عموم آحاد جامعه تعلق خاطر عمیقی نسبت به شخصیت ها و مقدسات دینی دارند؛ توهین به مقدسات مذهبی امری خلاف نظم و اخلاق عمومی  تلقی شده و جرم محسوب می شود. با توجه به ظرایف و پیچیدگی های موجود در این جرم، مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی می تواند بسیار راهگشا باشد.

 

 

 

 

بهترین وکیل متخصص برای مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی

 

religional insult crimes

وکیل متخصص رسیدگی به توهین های مذهبی

 

مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی در ایران و کشورهایی که اساس حکومت و روابط حقوقی افراد بر مبنای آموزه های دینی استوار است و عموم آحاد جامعه دلبستگی و تعلق خاطر عمیقی به مقدسات مذهبی دارند؛ مقدسات مذهبی تحت حمایت حقوقی قرار دارد و هر گونه توهین به مقدسات دینی و مذهبی جرم تلقی می شود و به نسبت شدت و غلظت توهین، از اعدام تا مجازات تعزیری برای آن تعیین شده است. 

در اینجا مراد از توهین به مقدسات دینی، تنها توهین به اسلام نیست؛ بلکه در قوانین فقهی و حقوقی ایران اسلامی، توهین به دیگر ادیان الهی و پیامبران اولو العزم نیز توهین به دین تلقی شده و قابل مجازات است، به طور کلی جرم توهین به مقدسات مذهبی حائز ظرافت ها و پیچیدگی هایی است که جز از طریق مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی، نمی توان به درک درستی از این جرم و فلسفه مجازات آن دست یافت.

از طرفی با توجه به شدت مجازات تعیین شده در این جرم گاه موضوع حائز چنان اهمیت و حساسیتی است که نیازمند دریافت مشاوره حقوقی فوری است؛ در اینگونه موارد، بهترین، کم هزینه ترین و موثرترین راه، تماس با وکیل تلفنی و دریافت مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی و 24 ساعته از سوی بهترین وکیل متخصص برای مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی و دستیابی به موثر ترین راهکار حقوقی تلفنی و یا آنلاین در این زمینه می باشد.

 

جرم توهین به مقدسات مذهبی چه مصادیقی دارد؟

از آنجا  که اسلام؛ دینی مبتنی بر صلح و احترام به تمام عقاید و ادیان الهی است؛ احترام به عقاید دینی تمام ادیان الهی، از منظر قوانین جامعه اسلامی امری ضروری شمرده می شود؛ براساس ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی توهین به مقدسات اسلامی و یا اهانت به هریک از انبیای عظام، ائمه و معصومین اگر در حکم ساب النبی باشد، حائز مجازات اعدام و در غیر اینصورت مشمول حبس از یک تا 5 سال می باشد.

دشنام به پیامبر اسلام و انبیای عظام، قذف یا دشنام به ائمه و حضرت زهرا (س)، مصداق بارز توهین به مقدسات مذهبی و در حکم ساب النبی بوده و قابل اعدام است؛ علاوه بر آن نشر هرگونه مطالب توهین آمیز، دادن نسبت های ناروا و کاریکاتورهای توهین آمیز، نسبت به مقدسات مذهبی در  کتب، جراید و رسانه ها نیز از مصادیق جرم توهین به مقدسات مذهبی بوده و بر اساس قانون مطبوعات کشور، مجازات های تعزیری ماده 513 قانون مجازات اسلامی و یا مجازات های مطابق با نظر حاکم شرع؛ می تواند حتی منجر به صدور حکم ارتداد و جاری شدن مجازات مرتد شود.

گاه با مواردی رو به رو می شویم که افراد ناخواسته مرتکب گفتار و اعمالی شده اند که می تواند مصداق توهین به مقدسات تلقی شود؛ در این گونه موارد مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی می تواند بسیار کار گشا باشد، به ویژه آنکه به لطف پیشرفت فناوری و حضور وکلای متعهد، امکان مشاوره حقوقی ویژه تلفنی نیز مهیاست. در اوج لحظات بحرانی با یک تماس تلفنی و یا برقراری ارتباط آنلاین، می توانید به موثرترین مشاوره حقوقی در هر زمان و هر  مکان دست یابید.

 

با چه مدارکی جرم توهین به مقدسات مذهبی اثبات می گردد؟

 

insult against religion is crime

مجازات توهین به دین و مذهب در سال 99

 

براساس قوانین حقوقی به طور کلی؛ اقرار، شهادت، علم قاضی، قَسامه و سوگند؛ ادله ی اثبات دعوی و جرم به شمار می روند؛ اما در مورد توهین به مقدسات مذهبی، به نظر می رسد بهترین راه اثبات جرم، شهادت شهود باشد؛ از طرفی علم قاضی نیز از ادله ی پر کاربرد در اثبات این جرم است. ارائه مدارک محکمه پسند و یا اماراتی مانند فیلم، صوت و عکس می تواند منجر به افزایش علم قاضی در رابطه با وقوع جرم بی احترامی به مقدسات شود.

البته باید توجه داشت که مدارکی مانند فیلم، عکس و فایل صوتی، مدرک مستدل محسوب نمی شوند؛ فقط اماره (راهی برای کمک به علم قاضی) هستند که می توان به دادگاه ارائه نمود. در کنار تمام این موارد با توجه به اهمیت احترام به مقدسات و حساسیت خاصی که در مورد بی احترامی به عقاید دینی و مذهبی وجود دارد؛ بهتر است قبل از هر اقدامی، مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی دریافت کنید. در پرونده های مرتبط با توهین به مقدسات مذهبی و بی احترامی به عقاید، بهره مند شدن از مشاوره حقوقی آنلاین، تلفنی و دریافت راهکار حقوقی آنلاین و یا تلفنی، بسیار می تواند کارگشا باشد.

 

شاکی در پرونده جرم توهین به مقدسات مذهبی چه کسی می تواند باشد؟

هرچند بنا بر مدارک فقهی و آنچه در تبصره ی دوم ماده 295 قانون مجازات اسلامی ذکر شده؛ چنانچه فردی اعتقاد پیدا کند که دیگر مرتکب سب النبی شده و تحریک شود که وی را به جرم این اهانت، به قتل برساند، نمی توان قاتل را به اتهامِ قتل عمد تعقیب نمود؛ بلکه عمل او قتل شبیه عمد بوده و مجازات آن فقط پرداخت دیه است؛ اما با توجه به لزوم حفظ نظم عمومی و اینکه چنین باوری می تواند منجر به هرج و مرج در جامعه شود و قاتلان حرفه ای آن را دستاویزی برای بی گناه جلوه دادن خود قرار دهند.

مهمتر این که متولی پیگیری جرم و تعقیب مجرم در شرایط کنونی فقط قوه قضاییه است؛ می توان گفت در پرونده جرم توهین به مقدسات مذهبی، مدعی العموم می تواند شاکی تلقی شود. چنانکه در ماجرای توهین به اهل سنت در سال 99، با توجه به حساسیت بالای قضیه و تاکیدی که بر لزوم احترام به مقدسات، تفاوت عقاید و تفاوت سنت ها ی مذهبی وجود دارد، موضوع به شکل عمومی، پیگیری و منجر به مجازات خاطیان و شخص اهانت کننده شد.

با توجه به نقایص قانونی موجود در این زمینه، ارائه مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی بسیار حائز اهمیت است؛ به لطف پیشرفت تکنولوژی، امکان دریافت مشاوره حقوقی تلفنی فوری و البته مشاوره حقوقی آنلاین ویژه مهیاست و می توان سوالات حقوقی در این زمینه را به دو روش تلفنی و آنلاین پرسید و با کمک اتصال به اورژانس وکالت 24 ساعته به بهترین نتایج در هر زمینه ای دست یافت.

 

مجازات جرم توهین به مقدسات مذهبی چیست؟

 

trial for religional insult

اورژانس 24 ساعته رسیدگی به مشکلات حقوقی مذهبی - سیاسی

 

بنا بر قانون مجازات اسلامی چنانکه در ماده 513 این قانون ذکر شده؛ توهین به مقدسات اسلامی و یا اهانت به هریک از انبیای عظام، ائمه و معصومین اگر در حکم ساب النبی باشد، حائز مجازات اعدام و در غیر اینصورت مشمول حبس از یک تا 5 سال می باشد؛ اما از آنجا که این جرم حائز حساسیت و پیچیدگی فوق العاده  است؛ مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی برای پی بردن به  چند و چون وقوع جرم و میزان مجازات آن می تواند راهگشا باشد؛ در صورت نیاز به دریافت یک پاسخ کوتاه و فوری می توانید از وکلای ما مشورت بگیرید.

 

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی در جرم توهین به مقدسات مذهبی

بنا بر قانون مجازات اسلامی چنانکه در ماده 513 این قانون ذکر شده؛ توهین به مقدسات اسلامی و یا اهانت به هریک از انبیای عظام، ائمه و معصومین اگر در حکم ساب النبی باشد، حائز مجازات اعدام و در غیر این صورت مشمول حبس از یک تا 5 سال می باشد؛ اما از آنجا که این جرم حائز حساسیت و پیچیدگی فوق العاده است مشاوره حقوقی جرم توهین به مقدسات مذهبی  برای پی بردن به  چند و چون وقوع جرم و میزان مجازات آن می تواند راهگشا باشد.

در پرونده های حقوقی و کیفری، هر روز شاهد مواردی هستیم که افراد علیرغم تلاش بسیار و حتی دریافت حکم از اجرای حق خود و وصول مطالبات مالی نا توانند. ما افتخار داریم که با بهره مندی از تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی در اینگونه موارد هم یاریگرتان باشیم.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

مجازات جرم کشف حجاب

جرم اقدام علیه امینت داخل و خارجی

انواع جرائم رایانه ای ایرانی در سال 99

مجازات تجاوز به عنف

مجازات لزبین بودن در ایران

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی