مشاوره حقوقی به شرکت های تولیدی، یکی از انواع مشاوره های حقوقی است که توسط مجموعه وکیل تلفنی ارائه می گردد؛ این مشاوره با توجه به موضوع شرکت ها، مسائل و چالش های قانونی مربوطه آن، بسیار حائز اهمیت است؛ با ما همراه باشید تا نحوه ارائه این نوع مشاوره و عوامل دست اندرکار در آن را بررسی نماییم.
اورژانس حقوقی شرکت های تولیدی 24 ساعته
مهمترین نکته، برخورداری از تخصص، تحصیلات علمی و تجربه وافر در فهم مشکلات حقوقی شرکت های تولیدی است.
شخصی که به شرکت های تولیدی، مشاوره حقوقی ارائه می نماید بایستی دارای مدارک تحصیلی حقوقی، تخصص، تجربه و کار آزمودگی در مسائل حقوقی و چالش های شرکت ها باشد.
همچنین، زمان بندی لازم را رعایت نموده و جهت ارائه راهکارهای حقوقی و مشاوره حقوقی سریع و به موقع، اقدامات حقوقی لازم را تحلیل و شرح نماید تا ضمن حفظ منافع حداکثری، از ورود زیان و تضییع حقوق شرکت به طرز چشمگیری پیشگیری نموده یا به طرز قابل توجهی آن را کاهش دهد.
مجموعه وکیل تلفنی با فراهم نمودن امکان مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره با وکیل تلفنی، به صورت فوری و 24 ساعته، آماده ارائه راهکارهای حقوقی آنلاین، تلفنی و پاسخگوی سوالات حقوقی است.
از کوچک ترین وظایف یک وکیل شرکت تولیدی: ارائه مشاوره های حقوقی ویژه به مدیران و سایر کارکنان مربوطه، تحلیل و مشاوره در خصوص امور تجاری، حقوق، قوانین، آییننامه ها و تغییرات متداولِ آن، می باشد.
وکیل آنلاین شرکت تولیدی 24 ساعته
نکته مهم، تفاوت اساسی وکیل با شخصی است که صرفاً مشاور حقوقی است؛ زیرا وکیل با کسب عنوان وکالت، امکان شرکت در دادرسی ها و دادگاه ها از جانب موکل خود را به طور کامل داراست و می تواند مستقیماً از جانب موکل اقدام کند؛ لیکن مشاور حقوقی به سِمت نمایندگی در دادگاه حضور می یابد و امکان جمع آوری، دریافت و ارائه مدارک و تشکیل پرونده را خواهد داشت.
وظایف وکیل شرکت با توجه به خصوصی یا غیر خصوصی بودن آن شرکت، میتواند متفاوت باشد؛ از وظایف وکیل شرکت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
زمانبندی منظم او در سازماندهی امور حقوقی و تنظیم متون قراردادی.
نظارت بر اجرای قراردادها.
کسب و به روز رسانی اطلاعات در امور حقوقی و فعالیت های شرکت.
انجام مذاکرات حقوقی-تجاری.
انجام اقدامات و پیگیری های لازم در صورت بروز مسائل قضائی و طرح دعاوی.
شرکت در جلسات دادرسی.
رعایت زمان و سر رسید های فعالیت های حقوقی شرکت.
همچنین ارائه مشاوره های لازم به تمامی نیرو های انسانی شرکت و ... .
موسسه حقوقی ما، مشاوره حقوقی به شرکت های تولیدی را به صورت فوری و شبانه روزی در موارد فوق الذکر ارائه می نماید.
حل فوری مشکلات حقوقی انواع شرکت ها به صورت تضمینی و 24 ساعته
اولین مورد، دریافت مشاوره حقوقی به شرکت های تولیدی از مشاوران حقوقی و وکلای حقوقی کاردان است. برخورداری از وکلا و مشاوران حقوقی مسلط و کارآزموده که به تمامی مسائل حقوقی شرکت و امور تجاری آن، آگاهی و اِشراف لازمه را داشته باشند؛ یقینا در حل موثر چالش ها و مسائل حقوقی شرکت موثر می باشد.
مجموعه حقوقی وکیل تلفنی ضمن برخورداریِ بیش از 1000 وکیل دادگستری از میان خبره ترین و زبده ترین وکلای خانم و آقای متخصص و مجرب کشور، با ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ای در تمامی زمینه های حقوقی، به صورت تلفنی، آنلاین، فوری و شبانه روزی، به طور ویژه آماده ارائه راهکار های حقوقی، مشاوره های 24 ساعته و تمام وقت می باشد.
به طرق مذکور می توان، با مجموعه وکیل تلفنی در هر زمان و هر مکان که ضرورت بیابد، مشورت حقوقی آنلاین یا مکالمه تلفنی با وکیل متخصص جهت اخذ مشاوره حقوقی به شرکت های تولیدی داشت.
زمانی که شرکت ها موضوع بحث باشند، با مسائل و چالش های حقوقی فراوانی در ارتباط با، فعالیت های شرکت، عملکرد مدیران و نیروی انسانیِ زیر مجموعه آن، روابط متقابل آنان، در حوزه های حقوقی مختلف چون حقوق تجارت، حقوق مدنی، حقوق جزا و ... مواجه هستیم.
بنابراین از امورِ نیروی انسانی تا امور قراردادها، اقدامات حقوقی و تجاری، مسائلی مطرح است که نیازمند تخصص مشاوران حقوقی یا کارشناسان حقوقی شرکت است تا این امور را ساماندهی نموده و حسب شرایط با تجزیه-تحلیل های مناسب، ارائه مشاوره ای موثر، اقدامات لازم را توصیه یا بکار ببندند و چالش های پیش رویِ مجموعه اشخاصِ مستقر در شرکت را رفع نمایند.
اورژانس وکالت 24 ساعته شرکت های تولیدی
تولید فرایندی است که در آن مواد به عنوان ورودی وارد چرخه ویژه ای از تغییر، تحول یا ترکیب می شوند و پس از تغییر شکل، ترکیب یا بازآفرینی، به عنوان محصول نهایی از چرخه تولید خارج شده و به مصرف کننده مدنظر خواهند رسید.
مفهوم ساده شرکت تولیدی، مجموعه ای حقوقی متشکل از نیروهای انسانی مستقر در جایگاه های شغلی متفاوت، با سطح تخصصِ گوناگون است که در فرایند تولید دخیل بوده و هدف مشترک تولید محصول نهایی و کسب سود را دنبال می نمایند.
در معنای حقوقی هر موسسه ای که قصد تشکیل شرکت نموده باشد، موضوع آن فعالیت های تولیدی در ایجاد محصول و خروجی جدیدی از مواد اولیه ورودی باشد، پس از اخذ مجوز های لازمه اقدام به ثبت شرکت و رسمیت بخشی به موجودیت آن نموده باشد که در قالب شرکت با مسئولیت محدود یا شرکت سهامی خاص به ثبت برسد؛ شرکت تولیدی است.
مزایا:
- از مزایای ثبت شرکتِ تولیدی، تخصیص شخصیت مستقل حقوقی به شرکت، امکان شرکت در مزایده ها، مناقصه ها، امکان انجام معاملات تجاری، دریافت اعتبارات و وام های تجاری و در صورت ورشکستگی آن امکان بهره وری از قوانین ویژه حقوق تجارت و... می باشد.
معایب:
- از معایب ثبت شرکت تولیدی، می توان به عدم امکان دخل و تصرف در امور مالی شرکت در صورت بروز ورشکستگی اشاره کرد، چراکه این امر به مدیر تصفیه واگذار می شود؛ همچنین الزام به پرداخت هزینه ثبت شرکت، معرفی محل استقرار شرکت، برخورداری از دفاتر قانونی مربوط به شرکت های تولیدی و تجاری، تکمیل و تحویل آنان به صورت سالیانه مطابق قوانین تجارت و مقررات اداره ثبت شرکت ها، الزام به پرداخت مالیات های شرکت، حتی در شرایط عدم انجام هرگونه فعالیت و... اشاره نمود.