موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی به شرکت های تولیدی

مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی

مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی، یکی از انواع مشاوره ­های حقوقی است که توسط مجموعه وکیل تلفنی ارائه می ­گردد؛ این مشاوره با توجه به موضوع شرکت ­ها، مسائل و چالش­ های قانونی مربوطه آن، بسیار حائز اهمیت است؛ با ما همراه باشید تا نحوه ارائه این نوع مشاوره و عوامل دست اندرکار در آن را بررسی نماییم.

 

ویژگی و وظایف یک مشاور حقوقی حرفه ­ای شرکت ها چیست؟

 

responsibilities of a great council

اورژانس حقوقی شرکت های تولیدی 24 ساعته

 

مهم­ترین نکته، برخورداری از تخصص، تحصیلات علمی و تجربه وافر در فهم مشکلات حقوقی شرکت های تولیدی است.

شخصی که به شرکت ­های تولیدی، مشاوره حقوقی ارائه می­ نماید بایستی دارای مدارک تحصیلی حقوقی، تخصص، تجربه و کار آزمودگی در مسائل حقوقی و چالش­  های شرکت­ ها باشد.

هم­چنین، زمان ­بندی لازم را رعایت نموده و جهت ارائه راهکارهای حقوقی و مشاوره حقوقی سریع و به موقع، اقدامات حقوقی لازم را تحلیل و شرح نماید تا ضمن حفظ منافع حداکثری، از ورود زیان و تضییع حقوق شرکت به طرز چشمگیری پیشگیری نموده یا به طرز قابل توجهی آن را کاهش دهد.

مجموعه وکیل تلفنی با فراهم نمودن امکان مشاوره حقوقی آنلاین و مشاوره با وکیل تلفنی، به صورت فوری و 24 ساعته، آماده ارائه راهکارهای حقوقی آنلاین، تلفنی و پاسخگوی سوالات حقوقی است.

از کوچک ترین وظایف یک وکیل شرکت تولیدی: ارائه مشاوره­ های حقوقی ویژه به مدیران و سایر کارکنان مربوطه، تحلیل و مشاوره در خصوص امور تجاری، حقوق، قوانین، آیین­­نامه ­ها و تغییرات متداولِ آن­، می­ باشد.

 

شرح وظایف وکیل شرکت چیست؟

 

description of lawyer responsibilities

وکیل آنلاین شرکت تولیدی 24 ساعته

 

نکته مهم، تفاوت اساسی وکیل با شخصی است که صرفاً مشاور حقوقی است؛ زیرا وکیل با کسب عنوان وکالت، امکان شرکت در دادرسی­ ها و دادگاه ­ها از جانب موکل خود را به طور کامل داراست و می ­تواند مستقیماً از جانب موکل اقدام کند؛ لیکن مشاور حقوقی به سِمت نمایندگی در دادگاه حضور می­ یابد و امکان جمع­  آوری، دریافت و ارائه مدارک و تشکیل پرونده را خواهد داشت.

 

وظایف وکیل شرکت با توجه به خصوصی یا غیر خصوصی بودن آن شرکت، می­تواند متفاوت باشد؛ از وظایف وکیل شرکت می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. زمان­بندی منظم او در سازماندهی امور حقوقی و تنظیم متون قراردادی.

  2. نظارت بر اجرای قراردادها.

  3.  کسب و به روز رسانی اطلاعات در امور حقوقی و فعالیت­ های شرکت.

  4. انجام مذاکرات حقوقی-تجاری.

  5. انجام اقدامات و پیگیری ­های لازم در صورت بروز مسائل قضائی و طرح دعاوی.

  6. شرکت در جلسات دادرسی.

  7. رعایت زمان و سر رسید های فعالیت­ های حقوقی شرکت.

  8. هم­چنین ارائه مشاوره ­های لازم به تمامی نیرو های انسانی شرکت و ... .

  9. موسسه حقوقی ما، مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی را به صورت فوری و شبانه ­روزی در موارد فوق ­الذکر ارائه می­ نماید.

 

چگونه مسایل حقوقی شرکت خود را حل کنیم؟

 

solve of production company problems

حل فوری مشکلات حقوقی انواع شرکت ها به صورت تضمینی و 24 ساعته

 

اولین مورد، دریافت مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی از مشاوران حقوقی و وکلای حقوقی کاردان است. برخورداری از وکلا و مشاوران حقوقی مسلط و کارآزموده که به تمامی مسائل حقوقی شرکت و امور تجاری آن، آگاهی و اِشراف لازمه را داشته باشند؛ یقینا در حل موثر چالش­ ها و مسائل حقوقی شرکت موثر می­ باشد.

مجموعه حقوقی وکیل تلفنی ضمن برخورداریِ بیش از 1000 وکیل دادگستری از میان خبره ­ترین و زبده­ ترین وکلای خانم و آقای متخصص و مجرب کشور، با ارائه خدمات حقوقی و مشاوره ­ای در تمامی زمینه ­های حقوقی، به صورت تلفنی، آنلاین، فوری و شبانه­ روزی، به طور ویژه آماده ارائه راهکار های حقوقی، مشاوره ­های 24 ساعته و تمام وقت می ­باشد.

به طرق مذکور می­ توان، با مجموعه وکیل تلفنی در هر زمان و هر مکان که ضرورت بیابد، مشورت حقوقی آنلاین یا مکالمه تلفنی با وکیل متخصص جهت اخذ مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی داشت.

 

دلایل نیاز به کارشناس یا مشاور حقوقی شرکت چیست؟

زمانی که شرکت ­ها موضوع بحث باشند، با مسائل و چالش­ های حقوقی فراوانی در ارتباط با، فعالیت­ های شرکت، عملکرد مدیران و نیروی انسانیِ زیر مجموعه آن، روابط متقابل آنان، در حوزه ­های حقوقی مختلف چون حقوق تجارت، حقوق مدنی، حقوق جزا و ... مواجه هستیم.

بنابراین از امورِ نیروی انسانی تا امور قراردادها، اقدامات حقوقی و ­تجاری، مسائلی مطرح است که نیازمند تخصص مشاوران حقوقی یا کارشناسان حقوقی شرکت است تا این امور را ساماندهی نموده و حسب شرایط با تجزیه-تحلیل­ های مناسب، ارائه مشاوره­ ای موثر، اقدامات لازم را توصیه یا بکار ببندند و چالش ­های پیش رویِ مجموعه اشخاصِ مستقر در شرکت را رفع نمایند.

 

شرکت تولیدی چیست؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

 

production company, its advantages & disadvantages

اورژانس وکالت 24 ساعته شرکت های تولیدی

 

تولید فرایندی است که در آن مواد به عنوان ورودی وارد چرخه ویژه ­ای از تغییر، تحول یا ترکیب می شوند و پس از تغییر شکل، ترکیب یا بازآفرینی، به عنوان محصول نهایی از چرخه تولید خارج شده و به مصرف ­کننده مدنظر خواهند رسید.

مفهوم ساده شرکت تولیدی، مجموعه­ ای حقوقی متشکل از نیروهای انسانی مستقر در جایگاه­ های شغلی متفاوت، با سطح تخصصِ گوناگون است که در فرایند تولید دخیل بوده و هدف مشترک تولید محصول نهایی و کسب سود را دنبال می ­  نمایند.

در معنای حقوقی هر موسسه ­ای که قصد تشکیل شرکت نموده باشد، موضوع آن فعالیت­ های تولیدی در ایجاد محصول و خروجی جدیدی از مواد اولیه ورودی باشد، پس از اخذ مجوز های لازمه اقدام به ثبت شرکت و رسمیت بخشی به موجودیت آن نموده باشد که در قالب شرکت با مسئولیت محدود یا شرکت سهامی خاص به ثبت برسد؛ شرکت تولیدی است.

 

مزایا:

  • از مزایای ثبت شرکتِ تولیدی، تخصیص شخصیت مستقل حقوقی به شرکت، امکان شرکت در مزایده ­ها، مناقصه ­ها، امکان انجام معاملات تجاری، دریافت اعتبارات و وام­ های تجاری و در صورت ورشکستگی آن امکان بهره ­وری از قوانین ویژه حقوق تجارت و... می­ باشد.

 

معایب:

  • از معایب ثبت شرکت تولیدی، می­ توان به عدم امکان دخل و تصرف در امور مالی شرکت در صورت بروز ورشکستگی اشاره کرد، چراکه این امر به مدیر تصفیه واگذار می­ شود؛ هم­چنین الزام به پرداخت هزینه ثبت شرکت، معرفی محل استقرار شرکت، برخورداری از دفاتر قانونی مربوط به شرکت­ های تولیدی و تجاری، تکمیل و تحویل آنان به صورت سالیانه مطابق قوانین تجارت و مقررات اداره ثبت شرکت ­ها، الزام به پرداخت مالیات ­های شرکت، حتی در شرایط عدم انجام هرگونه فعالیت و... اشاره نمود.

 

 

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، مشاوره حقوقی به شرکت­ های تولیدی، یکی از انواع مشاوره ­های حقوقی است که توسط مجموعه وکیل تلفنی ارائه می ­گردد؛ این مشاوره با توجه به موضوع شرکت ­ها، مسائل و چالش­ های قانونی مربوطه آن، بسیار حائز اهمیت است؛
سلام خسته نباشید . تمام شخصیت های حقیقی یا حقوقی معمولا در امورات خود به یک وکیل دادگستری نیاز مبرم دارند . این نیاز برای شرکت های تجاری به طریق اولی واجب تر میباشد زیرا چالش های فراوانی در مسیر تجارت خود پیش رو دارند و میبایست برای جلوگیری از ورود آسیب از تخصص یک وکیل دادگستری بهره ببرند . ممنونم از مطالب مفید و کاربردی که شما عزیزان همه روزه منتشر میکنید .
با سلام و احترام؛ اقدام به انجام کار دسته جمعی به جهت جمع آوری استعداد ها و رسیدن به نتیجه مطلوب همواره مورد توجه بوده و انسان های زیادی هستند که از این طریق به موفقیت بالاتری دست پیدا می کنند اما در عین حال هستند کسانی که با وجود اتحاد و یکدلی در ابتدای کار بدلیل نداشتن تفاهم و آشنا نبودن با ملزومات اولیه کار به کلی قید هر نوع شراکتی را زده و به تنهایی دست به اقدام می زنند پس مطلوبست که از همان اولین گام به طریق درست و اصولی حرکت نمود تا بعد ها مشکلی ایجاد نگردد. شرکت های تولیدی به طور معمول در قالب یکی از شرکت های مندرج در قانون تجارت ثبت می گردد که می تواند شرکت سهامی خاص باشد یا شرکت با مسئولیت محدود و یا حتی تضامنی، باید دانست که شرایط ثبت نمودن هرکدام از این شرکت ها متفاوت بوده و باید با وجود مدارک لازم اقدام نمود . شرایط ثبت این شرکت ها ، نوع فعالیت ایشان، شرایط افزایش یا کاهش سرمایه، افزایش یا کاهش تعداد شرکاء ، اقدامات لازم در زمان ورشکستگی، مسئولیت هریک از افراد در شرکت ، چگونگی حضور در دعاوی و ... از جمله مسائلی است که باید با آگاهی نسبت به آنها اقدام نموده و در کنار آن فعالیت اقتصادی لازم را پیش برد.
مشاور حقوقی شخصی است که به سبب داشتن دانش نسبت به قوانین و خدمات حقوقی قادر است به شرکت‌ها و افراد در مثلا امور قراردادها و دعاوی و حل اختلاف مشاوره ارائه کند. در مسائل حقوقی به منظور پیشگیری از زیان‌های احتمالی، مشورت با یک مشاور حقوقی الزامی می باشد. این فرد با اشراف به قوانین و با تجاربی که برخوردار است افراد را راهنمایی می کند تا گزینه‌های مناسبی داشته باشند و از ورود زیان به آن ها جلوگیری شود. وظایف مشاور حقوقی -مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند. خصوصیات مشاور حقوقی خوب سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی