موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

طلاق زن بدون پرداخت کامل مهریه

مهریه زن باکره

بر اساس قانون مهریه زن کامل می باشد و هر زمان که زوجه آن را مطالبه کند مرد باید نسبت به پرداخت آن اقدام کند. اما اگر زن در زمان عقد و بدون اینکه رابطه نزدیکی با زوج انجام داده باشد به هر دلیل طلاق در میان آنها جاری شود نصف مهریه به زن باکره پرداخت خواهد شد. البته ممکن است بعد از عقد زندگی مشترک را آغاز کنند اما رابطه زناشویی با همدیگر نداشته باشند، اگر در دادگاه یک زوج ادعا کند نزدیکی با زوجه نداشته است دادگاه دستور به تست بکارت و ارجاع به پزشکی قانونی خواهد داد در صورتی که زوجه باکره باشد نصف مهریه را دریافت خواهد کرد.

در صورتی که زوج قبل از طلاق مهریه کامل را پرداخت کرده باشد زوجه موظف به استرداد نصف مهریه خواهد بود.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

فرار از دین مهریه

مهریه حق قانونی زوجه و مرد مکلف و موظف به پرداخت آن است. برخی اوقات مردها در حین عقد مهریه های سنگینی را قبول می کنند که توانایی پرداخت آن را ندارند زمانی هم که با مشکل مواجه می شوند دنبال راه های متعدد برای فرار از پرداخت مهریه می گردند.

از جمله کارهایی که مردها برای فرار از پرداخت مهریه انجام می دهند انتقال اموال به اسم فرد دیگری است یا به صورت متقلبانه خود را ورشکسته می کنند. اولا این موارد اگر کمتر از یک سال منتهی به حکم مهریه اتفاق افتاده باشد مورد پذیرش دادگاه قرار نخواهد گرفت. اگر دادگاه نیز به صوری بودن معاملات برای فرار از پرداخت دین مهریه واقف شود علاوه بر اینکه مهریه را از مرد خواهد گرفت برای او نیز مجازات حبس را در نظر خواهد گرفت.

برخی اوقات برای افرادی که با مسائل قضایی و حقوقی درگیر هستند یک مشاوره حقوقی رایگان خوب می تواند دغدغه های مراجعه کنندگان را در ارتباط با مسائل طلاق و مهریه کمتر کند. موسسه وکیل تلفنی امکان مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری را جهت مشاوره تخصصی در حوزه طلاق و مهریه فراهم کرده است.

اعسار و اقساط مهریه

بعد از اینکه حکم به پرداخت مهریه از سوی محاکم قضایی صادر شود اگر مرد در پرداخت مهریه ناتوان باشد باید لیستی از اموال خود را به همراه دادخواست اعسار ارائه دهد و در اولین دادگاهی برای اعسار باید دو نفر شاهد مطلع از وضعیت مالی مرد توسط مرد به دادگاه معرفی شود.

دادگاه نیز با بررسی وضعیت مالی زوج شرایط درآمدی او را در نظر خواهد گرفت در نتیجه اگر دادخواست اعسار را رد نکند در مورد چگونگی و شرایط پرداخت بصورت اقساطی نظر خواهد داد. مراجعه کنندگان به محاکم قضایی و دریافت اطلاعات حقوقی در حوزه طلاق و خانواده می توانند از طریق مشاوره ارزان و تضمینی با وکلای مجرب و متخصص طلاق مشاوره حقوقی آنلاین انجام دهند.

طلاق بدون مهریه

 

در چه صورت به زن مهریه تعلق نمی گیرد؟

مهریه در ضمن عقد ثبت خواهد شد و ارتباطی به افعال بعد از آن نخواهد داشت و در تمام حالات حتی زندانی شدن زن، خیانت زن و... مرد باید مهریه را پرداخت کند.

اما بر اساس قانون در فسخ یا بطلان نکاح مهریه ای پرداخت نخواهد شد. مرد بر اساس دلایلی می تواند اقدام به فسخ نکاح نماید. این نکات شامل موارد زیر می باشد.

  •     وجود استخوان اضافه که مهبل زن را مسدود کرده باشد و به آن «قرن» گفته می شود.
  •     زن دارای جنون ادواری یا دائم باشد( اگر نزدیکی انجام شود حق فسخ برای مرد در این مورد از بین می رود) .
  •     زوجه بیماری لاعلاج و واگیر به اسم جذام داشته باشد.
  •     از هر دو چشم نابینا باشد.
  •     لکه های بزرگ پوستی سیاه یا سفید لاعلاج به اسم برص داشته باشد.

در شرایط مذکور مرد می تواند نکاح را فسخ کند اگر نکاح نیز فسخ شود مهریه ای پرداخت نخواهد شد.

در مواردی مانند نکاح با محارم، نکاح با خواهر زن، نکاح با دختر برادر زن یا دختر خواهر زن بدون اجازه زوجه، نکاح در حال احرام، تعلیق در عقد نکاح، عدم تعیین مهر و مدت در عقد موقت و ... بطلان نکاح را به همراه خواهد داشت.

 

آشنایی با قانون جدید مهریه

در آخرین قانونی که در سال 99 در ارتباط با مهریه به تصویب رسید محکومیت مالی تنها برای مهریه با 110 سکه در نظر گرفته خواهد شد. اما برخی به اشتباه این قانون را تفسیر می کنند و بر این تصور دارند اگر مثلا یک هزار سکه مهریه تعیین کنند فقط 110 سکه از آن را پرداخت خواهند کرد که این یک اشتباه است. بلکه در این قانون فقط برای 110 سکه از مهریه حکم جلب صادر می شود و برای مابقی مهریه ضمانت در اجرا و پرداخت کمتر می شود.

اگر زوج به اندازه کل مهریه تمکن و توانایی پرداخت را داشته باشد تمام مهریه را باید پرداخت کند حتی اگر 500 سکه نیز باشد اگر تمکن و توانایی لازم را نیز نداشته باشد مهریه را برای او تقسیط خواهند کرد و باید آن را پرداخت کند. در واقع این قانون برای کم کردن آمار زندانیان محکوم به پرداخت مهریه است.

در سریع ترین زمان ممکن این امکان به وجود آمده است تا با بهره گیری از وکیل 24 ساعته مشاوره حقوقی با بهترین وکلای موسسه وکیل تلفنی در حوزه طلاق زن بدون پرداخت کامل مهریه انجام شود.

طلاق با مهریه اقساطی

چگونه بدون پرداخت مهریه زنم را طلاق دهم؟

بر اساس قانون مرد در حین عقد قبول می کند که مقدار مهریه را پرداخت خواهد کرد و به افعال بعد از عقد ارتباطی ندارد. در تمامی طلاق ها و حتی در زمان زندگی مشترک نیز که مشکلی مابین زوجین وجود ندارد زن می تواند مهریه خود را مطالبه کند. تنها در حالتی مهریه زن پرداخت نمی شود که نکاح فسخ یا باطل شود. در فسخ نکاح نیز اگر نزدیکی انجام شده باشد حق مطالبه مهریه برای زوجه محفوظ خواهد ماند.

مهریه در صورت عدم باکره بودن دختر قبل از ازدواج

اگر زوج با علم به اینکه دختر باکره نیست ازدواج کرده باشد مانعی برای مطالبه مهریه به وجود نخواهد آمد. اما اصل نکاح دختر باکره بودن است و از شرایط اصلی صحت عقد نکاح دختر است اگر زوج بعد از عقد متوجه شود دختر باکره نیست اگر بتواند در دادگاه اثبات کند به عنوان تدلیس در نکاح می تواند شکایت کند و حق فسخ برای زوج محفوظ است. همانطور که به آن اشاره شد در قانون اگر فسخ نکاح به خاطر تدلیس زن اتفاق بیفتد و اگر تدلیس و فریب در دادگاه کیفری به اثبات برسد حق مهریه از زوجه گرفته می شود.  

مشاوره حقوقی با وکیل طلاق 
نگارش دادخواست برای طلاق فوری زن ناشزه 
مشاوره با وکیل دعاوی خانواده 
بهترین وکیل خانواده برای طلاق فوری 
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل خانواده  

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

درود بر شما در مقاله فوق با توجه به شرایط گوناگون مهریه که عنوان شده زوجه در هنگام عقد مالک مهریه خود میباشد و حق هر گونه‌تصرفی دارد مشروط بر اینکه عندالمطالبه باشد و همچنین تا اخذ کامل مهریه حق حبس دارد ولیکن در مواردی که زوج قصد داشته باشد اموال خود را از نام‌خود خارج نماید منوط به یکسال نمی باشد چرا که یکسال تاثیرش بر اعسار زوج هست چنانچه درخواست اعسار نماید لذا چنانچه پس از حکم قطعی و در رویه دادکاهها پس از صدور اجرائیه زوج اموال را از نام خود خارج نماید زوجه میتواند نسبت به طرح دعوای فرار از دین شکایت نماید و یا اینکه ادعای صوری بودن مهریه را نماید و در خصوص باکره یا باکره نبودن یک مسئله مهم این است که در برخی موارد زوجه در هنگام عقد باکره نبوده و زوج نیز اطلاعی از باکره نبودن نداشته که در این مورد زوج به پرداخت کل مهریه‌محکوم میشود و تفاوت بسیار مهم در خصوص مهریه در طلاق و فسخ نکاح است که در مقاله به درستی بیان شده از سایت وکیل تلفنی سپاسگزارم
با سلام و احترام؛ یکی از مسائی که محاکم دادگستری را درگیر خود نموده است بحث مربوط به وصول مهریه برای بانوان است . همه ما می دانیم که زوجه به محض انعقاد عقد مالک کل مهریه می گردد و اگر رابطه زناشویی با زوج برقرار نماید می تواند برای مطالبه کل مهریه از طریق دادگا یا اداره ثبت اقدام کند و اگر قبل از داشتن رابطه اقدام به وصول مهریه نماید مستحق نیمی از آن خواهد بود . نکته جالب تر اینجاست که زوجه می تواند حتی از ایفای وظایف زناشویی و تمکین خودداری نموده و از حق حبس خویش هم استفاده کند لذا مبحث مربوط به مهریه بسیار جدی بوده و نیازمند مداقه و هوشیاری فراوان است . در رویه امروز جامعه ما هرگاه زوجه قصد مطالبه مهریه را داشته باشد ابتدا به دفترخانه ازدواج مراجعه نموده و بعد از اخذ گواهی به اداره ثبت و قسمت اجرا مراجعه می کند در این زمان اگر زوج مالی جهت توقیف داشته باشد آن را معرفی نموده و این مال که می تواند منقول یا غیر منقول باشد توقیف می گردد ، بعد زا آن فرصت ده روزه ای به زوج جهت پرداخت مهریه داده می شود و اگر زوج نتواند مهریه همسر خویش را پرداخت کند فرایند مزایده جت پرداخت مهریه آغاز خواهد شد ، در برخی موارد اگر چیزی برای توقیف وجود نداشته باشد زوجه می تواند یک چهارم حقوق هسر خویش را در ازای مهریه توقیف کند و اگر باز هم چیزی نبود ، بعد زا گذشت دو ماه زوجه به دادگاه مراجعه نموده و زا آنجا فرایند وصول مهریه را شروع می نماید. برای دانستن دیگر جزئیات می توانید از وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی بهره جسته و مشکل خویش را بر طرف نمائید. محمد صادق تیغ نورد
سلام اگر زن در زمان عقد و بدون اینکه رابطه نزدیکی با زوج انجام داده باشد به هر دلیل طلاق در میان آنها جاری شود نصف مهریه به زن باکره پرداخت خواهد شد. البته ممکن است بعد از عقد زندگی مشترک را آغاز کنند اما رابطه زناشویی با همدیگر نداشته باشند، اگر در دادگاه یک زوج ادعا کند نزدیکی با زوجه نداشته است دادگاه دستور به تست بکارت و ارجاع به پزشکی قانونی خواهد داد در صورتی که زوجه باکره باشد نصف مهریه را دریافت خواهد کرد
وصول مهریه از دادگاه دارای تشریفات خاص خود است که باید کلیه مراحل قانونی از طریق زوجه صورت گیرد. دعوای مهریه یک دعوای مالی به حساب می ‌آید و تابع مقررات این نوع دعاوی است. چنانچه مرد به هیچ وجه تصمیم به پرداخت مهریه نداشته باشد، زن قادر است از طریق دادگاه برای وصول حق و حقوق خود اقدام کند.اجرا گذاشتن مهریه یکی از مهم ترین راه های مطالبه مهریه است. اگرچه اجرا گذاشتن مهریه موجب تسریع در دریافت مهریه طبق قانون نمی شود و روند دادرسی در این پرونده ها طولانی است. اجرا گذاشتن مهریه و دریافت حکم جلب اما می تواند زوج را برای پرداخت مهریه تحت فشار قرار دهد.
یکی از مهمترین حقوق مالی که به موجب قانون، به زنان تعلق می گیرد، مهریه می باشد. بر اساس ماده 1082 قانون مدنی، به محض عقد، زن مالک تمام مهر می شود و می تواند هر گونه تصرفی که بخواهد در آن بنماید. در این زمینه، تفاوتی بین عقد موقت و عقد دائم و زنان باکره و زنان غیر باکره نیست. البته در برخی از شرایط، ممکن است که زن مستحق تمام مهریه نباشد. نظیر زمانی که زن باکره است، عمل نزدیکی نیز میان او و همسرش رخ نداده و در همین حالت، از همسر خود طلاق بگیرد. در صورتی که زنی، باکره از همسر خود طلاق بگیرد، مهریه در طلاق غیر مدخوله بدین صورت بوده که زن، مستحق دریافت نصف مبلغ مهریه ای است که در سند نکاحیه، به عنوان مهریه او مشخص شده است و چنانچه بیش از نصف را دریافت نموده باشد، باید آن را برگرداند. ماده 1101 قانون مدنی، اشعار می دارد:"هرگاه عقد نكاح قبل از نزدیكی، به جهتی فسخ شود، زن حق مهریه ندارد، مگر در صورتی كه موجب فسخ، عنن باشد كه در این صورت با وجود فسخ نكاح، زن مستحق نصف مهر است." بنابراین، چنانچه نکاح به واسطه عنن فسخ شود، زوجه باکره، به شرط ارائه گواهی بکارت، مستحق نیمی از مهریه است، اما در صورت فسخ نکاح، به هر علتی غیر از عنن، مهریه ای نخواهد داشت. در خصوص اینکه مهریه دختر باکره در دوران عقد چقدر است، باید گفت، همانطور که در قسمت قبل توضیح دادیم، به محض اینکه عقد ازدواج میان زن و مرد بسته شد، زن می تواند تمام مهریه خود را دریافت کند. منتها، نحوه محاسبه و پرداخت مهریه در خصوص دختر باکره، کمی متفاوت است. بر اساس قانون مدنی، مهریه دختر باکره، در صورت طلاق، نصف می شود. منظور آن است که در صورتی که زن و مرد، در دوران عقد تصمیم به جدایی بگیرند و بین آنها اعمال زناشویی رخ نداده باشد و دختر، باکره باشد، مهریه ای که مرد باید به زن، در صورت جاری شدن طلاق بپردازد، نصف مهریه ای است که تعیین شده است . نکته مهمی که در این خصوص وجود دارد، آن است که ممکن است زن در دوران عقد، بخواهد مهریه اش را به اجرا بگذارد، اما بحث جدایی و طلاق در میان نباشد؛ یعنی زن، قصد گرفتن مهریه بدون طلاق را داشته باشد که در این صورت، مرد، موظف به پرداخت کل مهریه به زن است. با این حال، اگر زن در همان دوران عقد و در حالت باکره بودن از شوهر خود جدا بشود، موظف است، هر آنچه مازاد بر نصف مهریه، دریافت کرده است را به مرد بازگرداند. ملاک نصف شدن مهریه زن در دوران عقد، باکره بودن زوجه در هنگام طلاق است.
با سلام بر اساس قانون مهریه زن کامل می باشد و هر زمان که زوجه آن را مطالبه کند مرد باید نسبت به پرداخت آن اقدام کند. اما اگر زن در زمان عقد و بدون اینکه رابطه نزدیکی با زوج انجام داده باشد به هر دلیل طلاق در میان آنها جاری شود نصف مهریه به زن باکره پرداخت خواهد شد. البته ممکن است
با سلام بر اساس قانون مهریه زن کامل می باشد و هر زمان که زوجه آن را مطالبه کند مرد باید نسبت به پرداخت آن اقدام کند. اما اگر زن در زمان عقد و بدون اینکه رابطه نزدیکی با زوج انجام داده باشد به هر دلیل طلاق در میان آنها جاری شود نصف مهریه به زن باکره پرداخت خواهد شد. البته ممکن است
به نام خدا بعضاً مراجعین و مشاوره گیرندگان محترم در مورد امکان کاهش یا افزایش مهریه بعد از عقد سوال پرسیده اند. در پاسخ به عرض می رساند؛ باعنایت به نظر شورای نگهبان در نامه شماره ۸۸/۳۰/۳۵۰۷۹،مورخ ۱۳۸۸/۰۵/۱۲:((مهریه شرعی همان است که در ضمن عقد نکاح واقع شده است و ازدیاد مهر بعد از عقد شرعا صحیح نیست و ترتیب آثار مهریه برآن خلاف موازین شرع شناخته شد)). لذا زن می تواند بعد از عقد تمام یا بخشی از مهریه را ابراء نماید و عملا مهریه را کاهش دهد اما زوجین حق افزایش مهریه را نخواهند داشت.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی