موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عقد قرض

مشاوره حقوقی عقد قرض

به جرأت می توان گفت که عقد قرض، رایج ترین عقدی است که روزانه هزاران نفر از مردم جهان آن را منعقد می نمایند؛ از آنجایی که این مدل عقود، از روی رضایت و اعتماد طرفین انجام می شود، معمولاً مدارکی هم برای این کار تهیه نمی شود؛ از این رو در صورت بروز مشکل در بازپرداخت دیون، اثبات آن بدون هیچ مدرکی، می تواند کاری بس تخصصی باشد که هر انسانی را ملزم کند تا از مشاوره حقوقی بهره مند گردند؛ چراکه اعتماد ها از بین رفته و تنها پس گرفتن پول است که اهمیت دارد؛ با ما همراه باشید تا شما را با عقد قرض و مزایای انعقاد آن آشنا گردانیم.

 

مشکلات رایج در تعهدات و معاملات طرفین (توصیات یکی از بانوان وکیل ما)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

عقد قرض چیست؟

 

loan contract concept

وکیل قراردادهای قرض 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

قبل از اینکه وارد مبحث مشاوره حقوقی عقد قرض شویم، باید اول بدانیم اصلا عقد قرض چیست؟ البته کمی بالاتر آن را توضیح داده ایم، اما هم اکنون مفصلاً آن را مورد بحث قرار خواهیم داد.

از آنجایی که قرض دادن در عرف سرزمین ما دارای اعتبار می باشد و در دستورات دینی هم دیده می شود که مردم را به قرض دادن تشویق کرده است، کمتر کسی هست که با معنای قرض آشنایی نداشته باشد؛ اما معنای حقوقی قرض، کامل تر از تعریفی می باشد که در عرف برای آن مطرح می شود و حتی قرض را به عنوان یک نوع عقد می داند.

بر طبق ماده 648 قانون مدنی ایران:

  • (قرض عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، مقدار معینی از مال خود را به طرف دیگر تملیک می‌کند که طرف مزبور مثل آن را از حیث مقدار، جنس و وصف رد کند یا در صورت تعذر رد مثل، قیمت یوم ‌الرد را بدهد).

 

عقد قرض چه نوع عقدی است؟

در قانون مدنی ایران عقود به انواع مختلفی تقسیم می شود؛ مانند (لازم یا جایز، خیاری، منجز یا معلق، عقد تملیکی و عهدی، عقد معوض و مجانی و...).

عقد قرض از نوع لازم، تملیکی و معوض می باشد؛ عقد لازم نیز براساس ماده ۱۸۵ قانون مدنی یعنی این که ...

  • (هیچ یک از طرفین معامله حق فسخ آن را نداشته باشد؛ مگر در مواردی که طرفین از قبل مشخص کرده باشند).

 

عقد تملیکی همانطور که از اسم آن مشخص است، یعنی این که مالکیت مورد معامله از یک شخص به شخص دیگر منتقل می شود.

عقد معوض هم یعنی این که طرفین در قبال تبادل مال یا کالا با هم این عقد را می بندند.

عقد قرض تمامی این سه ویژگی را دارد و اگر حکمی بخواهد درباره آن صادر شود، این خصوصیات عقد در آن لحاظ می شود و این را بدانید که در مشاوره حقوقی عقد قرض، شما به راحتی می توانید با وکیل کارآزموده به بررسی این نکات بپردازید و تنظیم یک عقد قرض را به صورت 24 ساعته و تلفنی یا آنلاین، آموزش ببینید.

 

عقد قرض چه اوصاف و ویژگی هایی دارد؟

 

attributes of loan contract

آنعقاد آنلاین و ارزان قرارداد قرض به صورت 24 ساعته

 

از جمله ویژگی هایی که معمولاً در مشاوره حقوقی عقد قرض نسبت به عقد قرض مطرح می شود و طرفین موظف هستند در ابتدای عقد به آن توجه نمایند، این می باشد که:

  1. اولاً مال مورد معامله در عقد قرض باید معین و مشخص باشد؛ یعنی نباید طرفین مالی که وجود ندارد یا بعدا به وجود می آید را مورد عقد قرض قرار دهند.

 

  1. ویژگی دوم عقد قرض این می باشد که طرفین موظف نیستند، قیمت مال را مشخص کنند؛ ولی حتماً باید مقترض (کسی که قرض می کند)، مثل مالی را که قرض کرده است در تاریخ سر رسید برگرداند؛ چه قیمت آن زیاد شده باشد یا کم شده باشد.

 

اثبات عقد قرض چگونه ممکن است؟

به احتمال زیاد برای همه ما پیش آمده که به یک نفر از دوستان یا نزدیکان خود مبلغی یا کالایی را قرض بدهیم و او مبلغ و کالای ما را برنگرداند.

مواردی از قبیل مورد مذکور باعث شده که مشاوره حقوقی عقد قرض، رواج زیادی داشته باشد؛ در چنین شرایطی اگر قرارداد عقد قرض داشته باشید به راحتی می توانید در دادگاه طرح شکایت نمائید.

اما اکثر ما، وقتی می خواهیم به کسی مبلغی را قرض دهیم، با او قرارداد نمی بندیم؛ در این صورت داشتن شاهد می تواند یاری گر ما باشد.

به عبارتی،  با داشتن شاهد مورد نیاز و مورد تقاضای دادگاه، می توانیم حق خودمان را ثابت نماییم؛ اما به هر حال چه این شرایط را داشته باشیم و چه نداشته باشیم، همواره مواردی هستند که شما با آگاهی از آنها به روال دادرسی خود کمک می کنید؛ به همین دلیل بهتراست با وکلای قرارداد های ما، تماس تلفنی یا آنلاین برقرار نموده و به ارزان ترین حالت ممکن از این موارد تضمینی، آگاهی یابید.

 

قرض بدون رسید قابل اثبات است؟

 

loan contract with no reciept

اثبات آنلاین پول قرض داده شده بدون نیاز به هیچ سند و مدرک

 

برای اثبات عقد قرض، اگر رسید داشته باشید که به راحتی می توانید آن را اثبات نمایید؛ (البته به راحتی هم نیست و دلایل زیادی می تواند مانع آن شود، ولی از هیچی بهتر است).

در صورتی که رسید نداشته باشید، همانطور که در بالا گفته شد داشتن قرارداد عقد قرض و یا داشتن شاهد عاقل و بالغ می تواند کمک شایانی به احقاق حق شما بکند؛ اما متاسفانه راه دور زدن قوانین در ایران زیاد است و طرف مقابل شما با کمی جسارت و زرنگی می تواند منکر شود و یا حق را وارونه جلوه دهد.

دریافت مشاوره حقوقی عقد قرض در چنین شرایطی می تواند به خوبی حیله ها را خنثی کند؛ از طرفی هم بسیار آسان و ارزان است، شما بدون نیاز به مراجعه به دفتر وکیل، با  وکیل آنلاین و تلفنی متخصص در عقد قرض ارتباط برقرار می نمایید و راهکار های تضمینی از ایشان دریافت می کنید.

 

تعیین اجل (مهلت) در عقد قرض صحیح است؟

تعیین اجل یا زمان در عقد قرض وجود دارد؛ هرگاه عقد قرض منعقد شود، دو حالت دارد:

  1. یا اجل برای آن تعیین شده

 

  1. یا بالعکس است و اجل تعیین نشده است.

 

اگر مهلت برای عقد قرض تعیین نشده باشد، مقترض یا همان قرض کننده هر موقع که بخواهد می تواند قرض را پس بدهد؛ این برای طرف مقابل یا همان کسی که مال خودش را قرض داده است هم وجود دارد و هر موقع که بخواهد می تواند برای دریافت مال خود، مراجعه کند.

اما اگر زمان تعیین شده باشد، طرفین باید به زمان پایبند باشند. نه قرض دهنده زودتر از موعد برای دریافت مال خود مراجعه کند و نه قرض گیرنده دیر تر از موعد نسبت به ادای قرض اقدام کند.

 

قبض در عقد قرض چه جایگاهی دارد؟

 

receipt place at loan contract

نوشتن فوری شکواییه عدم پس دادن قرض

 

تعریف ساده قبض عبارت است از این که مالی که قرار است قرض داده شود، تحت تملیک قرض گیرنده قرار گیرد و قرض گیرنده  بتواند از آن بهره ببرد.

درباره قبض در عقد قرض باید گفت که بین فقه اسلامی و حقوق در زمینه قبض عقد قرض، اختلاف وجود دارد.

 

اختلاف نظر محاکم در خصوص عقد قرض

فقه می گوید که شرط ایجاد عقد قرض، قبض مال مورد عقد است؛ اما در حقوق مدنی ایران قبض را شرط ایجاد عقد قرض نمی داند و استدلال  می کند که از آن جایی که عقد قرض نوعی عقد رضایی است ( یعنی با رضایت طرفین انجام می شود)، می تواند بدون قبض تحقق یابد.

 وکلای پایه یک در  مشاوره حقوقی عقد قرض سعی می کنند این مباحث را به صورت روان برای شما مطرح نمایند تا دچار سردرگمی نشوید؛ معمولاً در دادگاه و در مشاوره حقوقی عقد قرض به نظر حقوق مدنی ایران توجه می شود.

 

 

وکیل آنلاین عقد رهن

نگارش فوری و 24 ساعته عقد کفالت

عقد حواله و انعقاد فوری آن

توضیح عقد جعاله به زمان عامیانه

الزام به ایفای تعهد غیر مالی

الزام به ایفای تعهد مالی

آژانس قرارداد 24 ساعته

وکیل راهنمای نگارش قرارداد

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
باسلام عقد قرض از عقود معین در قانکن مدنی است.عقدی است رضایی لازم تملیکی معوض بدسن صورت که فردی مالی مثلی به دیگری قرض میدهد تا در روز معینی مثل آن را پس گیرد.فرد دهنده را مقرض و طرف دیگر را مقترض میگویند.میتوانند برای دریافت مال مهلت تعیین کنند و یا میتوانند بدون مهلت عقد را انجام دهند.
عقد قرض دارای چند ویژگی و خصوصیت می باشد که در اینجا به ترتیب آن‌ها را بررسی می‌کنیم. عقد قرض، توافقی معین محسوب می‌شود، زیرا در فصل یازدهم قانون مدنی، مواد 648 تا 653 این قانون، در خصوص این عقد و مسائل مرتبط با آن صحبت شده و این عقد دارای عنوانی معین و مشخص است. عقد قرض تملیکی محسوب می‌شود عقد قرض تملیکی محسوب می‌شود، بر اساس این توافق، قرض دهنده مال را به قرض گیرنده می‌دهد و قرض گیرنده اجازه دارد که طبق ماده 30 قانون مدنی هر نوع تصرف مالکانه‌ای در مال قرضی انجام دهد. در واقع تعهد قرض گیرنده در مقابل قرض دهنده این است که مثل یا مانند این مال را در تاریخ مشخص به ایشان برگرداند و در صورت عدم امکان، قیمت آن را به قرض دهنده بپردازد. بنابراین، این عقد، تملیکی است.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .طبق ماده ۶۴۸ قانون مدنی ایران: (قرض عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، مقدار معینی از مال خود را به طرف دیگر تملیک می‌کند که طرف مزبور مثل آن را از حیث مقدار، جنس و وصف رد کند یا در صورت تعذر رد مثل، قیمت یوم ‌الرد را بدهد).
بر اساس ماده 648 قانون مدنی که می‌گوید: قرض عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین، مقدار معینی از مال خود را به طرف دیگر تملیک می‌کند که طرف مزبور مثل آن را از حیث مقدار، جنس و وصف رد کند و در صورت تعذر رد مثل، قیمت یوم‌الرد را بدهد، عقد بودن قرض به صراحت بیان شده است. ملاک عقد بودن در قانون مدنی این نیست که ایجاب و قبول هر دو از جنس الفاظ باشند بلکه در هر مورد که تاثیر یک‌طرفی اراده به ضرر طرف مقابل باشد، در آنجا برای ایجاد آثار حقوقی، توافق دو اراده (تراضی) شرط است و این تراضی به ماخذ قانون مدنی ما عقد است و با این مقیاس، باید قرض، عقد باشد. با وجود اینکه در بند سوم ماده 190 قانون مدنی در باب شرایط عمومی صحت عقود گفته شده که موضوع عقد باید معین باشد و در ماده 648 هم با استعمال عبارت مقدار معینی از مال، به همین معنی اشاره شده است، فقها نظر به طبیعت عقد قرض (که از جنس ضمانات است) معتقدند که اگر مال‌القرض مثلی باشد صرف مشاهده آن حین عقد کافی است و تعیین اوصاف و مقدار آن حین عقد ضرورت ندارد. برای تعیین میزان تعهد مقترض (قرض‌گیرنده) بعد از عقد قرض هم می‌توان به ضبط اوصاف و مقدار مال القرض اقدام کرد. اگر مال القرض قیمی باشد معلوم بودن قیمت، در حین عقد ضرورت ندارد و می‌توان بعد از عقد قرض آن را معلوم کرد. پس بودن مال القرض در حداقل آن کافی است. اوصاف عقد قرض شامل تملیکی بودن، معوض بودن و لازم بودن است. تملیکی بودن: یعنی پس از توافق طرفین، موضوع عقد به ملکیت طرف مقابل درمی‌آید. معوَّض بودن؛ بدین معنا که طرف مقابل متعهد است مثل آن یا قیمت آن را به قرض‌دهنده پرداخت کند. لازم بودن؛ یعنی این ‌که وام‌دهنده‌ نمی‌تواند، عقد را فسخ کند. اگر چه عده‌ای به دلیل فوری بودن تعهد مقترض به پرداخت مثل یا قیمت، اعتقاد به جایز بودن عقد قرض دارند. برخلاف آنچه که در فقه است، در قانون مدنی، قبض موضوع دین، شرط تملیک نیست و به اصطلاح از عقود رضایی است نه عینی که قبض در آن شرط صحت باشد. از نظر قانون مدنی عقد قرض مطلقا عقدی است لازم و هر شرطی (غیر از شرط اجل) که در ضمن آن شود لازم‌الرعایه است. مثلا اگر ضمن عقد شرطی شود که مقترض خانه خود را به قارض اجاره دهد مادام که عقد قارض (قرض‌دهنده) باقی است مقترض مکلف به اجاره دادن خانه خود است و اگر عمل به شرط نکند قارض حق دارد به استناد ماده 239 قانون مدنی عقد قرض را فسخ و عین مال القرض را استرداد کند. از این قبیل است شرط دادن کفیل یا دادن رهن که لازم الرعایه است و شرط خیار در عقد قرض درست است زیرا قارض با فسخ عقد قرض می‌تواند عین مال القرض را بگیرد. هرگاه قارض شرط کند که مقترض بدهی خود را در شهر دیگری (غیر از محل قرض) بپردازد شرط صحیح است و اگر شرطی نکند باید در همان محل وقوع عقد قرض بدهی خود را بدهد. اینکه در عقد قرض شرط می‌شود که مقروض دین خود را در شهر یا کشور دیگری بدهد در واقع مستلزم نوعی از تاجیل است زیرا به تناسب وضع تمدن و فاصله شهری که باید در آنجا پرداخت به عمل آید مدت معقول و مهلت متناسبی باید به مقروض داده شود تا بتواند در راس آن مهلت، دین خود را بپردازد و تعیین اجل به همین مقدار هم صدق می‌کند. اگر قبل از تسلیم، موضوع قرض تلف یا ناقص شود، جبران آن به عهده قرض دهنده است؛ چرا که عقد قرض تملیکی بوده و در این گونه عقود، تلف قبل از قبض، موجب انفساخ عقد می‌شود.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی