به عمل جنسی که در میان دو مرد اتفاق می افتد لواط گفته می شود. این عمل به اینگونه رخ می دهد که آلت مردانه یک نفر حداقل به اندازه ختنه گاه وارد مقعد مرد دیگری شود. در دین اسلام لواط از زنا نیز زشت تر است و مجازات شدیدتر و سنگین تر دارد. اگر آلت مردی در بین ران های مرد دیگری به منظور بدست آوردن لذت جنسی قرار گیرد تفخیذ گفته می شود که هم در لواط و هم تفخیذ فردی که عمل لواط را انجام می دهد فاعل و کسی که بر روی او عمل لواط انجام می شود مفعول است. مجازات جرم لواط در قانون مجازات اسلامی تعیین شده است.
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل کیفری
بر اساس ماده 234 قانون مجازات اسلامی جرم لواط تعریف مشخصی دارد و اگر این عمل اثبات شود مجازات های مختلفی برای فاعل و مفعول در عمل لواط در نظر گرفته شده است. اگر لواط با رضایت فاعل و مفعول انجام شده باشد و فاعل مجرد باشد مجازات آن 100 ضربه شلاق است اما اگر مفعول با رضایت و خواست خود این کار را انجام داده باشد حکم او اعدام خواهد بود. اما اگر مورد تجاوز قرار گرفته باشد حدی بر وی جاری نمی شود
بر اساس قانون اگر فاعل دارای همسر شرعی و قانونی باشد که هر وقت بتواند با او جماع کند یا اینکه مفعول اکراه داشته یا تعرض به عنف انجام شده باشد حکم فاعل اعدام است. همچنین اگر فاعل غیر مسلمان باشد و مفعول مسلمان در هر شرایطی حکم فاعل اعدام است. بسیاری از افراد بعد از یک عمل ناشایست از کار خود پشیمان و ابراز ندامت می کنند. اگر می خواهید در ارتباط با مسائل حقوقی جرم لواط اطلاعات مناسبی به دست بیاورید بهتر است با وکیل تلفنی لواط مشاوره حقوقی تلفنی از طریق موسسه حقوقی وکیل تلفنی انجام دهید.
از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید دادخواست خود را به همراه مستندات یا مشخصات شاهدان ثبت کنید و بدون انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرا مستقیم به شکایت شما در دادگاه صالح رسیدگی می شود. قبل از اینکه دادخواست در ارتباط با جرم لواط ثبت کنید بهترین راهکار انجام مشاوره حقوقی با وکیل متخصص جرم لواط است. شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی از بهترین وکلا مشاوره دریافت کنید.
برای اثبات هر کاری در مراجع قضایی نیاز به ادله است اگر به فردی اتهام لواط وارد کرده اند باید ادله محکمه پسند ارائه شود اگر دلایلی برای اثبات این عمل وجود دارد باید فردی که بهش اتهام وارد شده است ادله خود را مبنی بر بی گناهی به دادگاه ارائه دهد.
در ماده 156 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 آمده است: « هرگاه فردی در مقام دفاع از نفس، عرض، ناموس، مال یا آزادی تن خود یا دیگری در برابر هرگونه تجاوز یا خطر فعلی یا قریب الوقوع با رعایت مراحل دفاع مرتکب رفتاری شود که طبق قانون جرم محسوب میشود، درصورت اجتماع شرایط زیر مجازات نمیشود: الف- رفتار ارتکابی برای دفع تجاوز یا خطر ضرورت داشته باشد. ب- دفاع مستند به قرائن معقول یا خوف عقلایی باشد. پ- خطر و تجاوز به سبب اقدام آگاهانه یا تجاوز خود فرد و دفاع دیگری صورت نگرفته باشد. ت- توسل به قوای دولتی بدون فوت وقت عملاً ممکن نباشد یا مداخله آنان در دفع تجاوز و خطر موثر واقع نشود.»
در اثبات جرم لواط به دلیل آنکه مجازات آن مرگ است باید سختگیرانه عمل شود. لواط کننده باید 4 بار در نزد قاضی اقرار کند که عمل لواط را انجام داده است. با شهادت شهود نیز این عمل زشت و ناپسند قابل اثبات است برای اثبات این عمل باید 4 نفر عاقل و بالغ نزد قاضی شهادت دهند. شهادت باید به درستی انجام شود و شاهدان عمل لواط را با چشم خود دیده باشند. حاکم شرع میتواند طبق علم خود که از طریق متعارف حاصل شود، حکم کند.
بر اساس ماده 17 قانون جرایم رایانهای مصوب سال 1388 : « هرکس به وسیله سیستمهای رایانهای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»
اخاذی ممکن است از طریق زورگیری یا تهدید به افشای سر صورت گیرد. در قانون مجازات اسلامی به جرمی تحت عنوان اخاذی اشاره نشده است. اما ماده 669 قانون مجازات اسلامی مقرر داشته اگر فردی، فرد دیگری را به هر نحوی تهدید به ضرر شرفی یا افشای سر نماید به مجازات تا 74 ضربه شلاق یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
رسیدگی به جرم اخاذی در صلاحیت دادگاه عمومی است. و بر اساس ادله ای همچون شهود، شهادت، پیامک، ایمیل یا قرار خود مرتکب اثبات خواهد شد.
اثبات اجبار، اکراه و تهدید در قانون پیچیده است و برای اثبات هر کدام از این موارد نیاز به ادله محکمه پسند است برای دریافت اطلاعات حقوقی نیاز است با بهترین وکلای مجرب و متخصص جرم لواط مشاوره حقوقی انجام دهید.
اثبات لواط به کمک فیلم و چت
فیلم، چت یا صدا تنها در کنار دلایل و مدارک دیگر مورد قبول محاکم قرار می گیرد. این موارد به تنهایی دلیل محکمه پسندی نیستند و ممکن از دادگاه به آنها توجهی نداشته باشد. شرایط اثبات لواط در قانون مشخص شده است.