موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

انتقال اموال برای فرار از مهریه

انتقال اموال برای فرار از مهریه

انتقال اموال برای فرار از مهریه قبل از دادخواست مهریه توسط زوج از معمول ترین و رایج ترین راهکارها برای رهایی از دین و پرداخت مهریه است که دلیل آن نیز مشخص است؛ زوجه که شرایط را مناسب می بیند، مهریه را به اجرا می گذارد و زوج نیز برای آن که به دادگاه ثابت کند که مالی برای ادای مهریه ندارد و به اصطلاح، معسر است؛ اموال را به یکی از عزیزان یا حتی نزدیکان خود انتقال می دهد؛ از این رو ما شما در ادامه این مطلب، با مجازات این عمل و بهترین رویکرد در خصوص آن آشنا خواهید شد؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

توضیح مختصر و عامیانه انتقال اموال برای فرار از مهریه

 

summary specification for property illegal transfer

گزارش فوری انتقال اموال برای فرار از مهریه به صورت 24 ساعته

 

در کشمکش های زندگی بسیار پیش آمده است افرادی که تمایلی به پرداخت تعهدات خود ندارند و به دنبال انتقال اموال برای فرار از مهریه هستند و در برابر پرداخت قانونی مهریه مقاومت می کنند؛ در دادگاه های خانواده بسیار دیده می شود زنانی که به دنبال گرفتن حق خود در طول زندگی مشترکشان بوده اند و مردانی که با روش های بسیاری به دنبال دور زدن قانون می باشند تا شاید بتوانند به دادگاه اثبات کنند که مال و اموالی ندارند تا مهریه زن را پرداخت نمایند.

 

نکته: انتقال اموال زوج قبل از دادخواست زوجه جهت طلب مهریه، به منظور فرار از پرداخت مهریه انتقال اموال برای فرار از مهریه می گویند؛ سوالات، ابهامات حقوقی و کیفری بسیار برای افرادی که در این شرایط قرار دارند وجود دارد که بهترین گزینه ارتباط با وکیل تلفنی است تا با آسان ترین راه در کوتاه ترین زمان به پاسخ تمامی سوالات خود دست پیدا نموده و راهکار های درست را برخوردی درست در انتقال اموال برای فرار از مهریه دریافت نماید و تا پایان مشکلات پیش آمده همراهی متخصص را در کنار خود داشته باشید.

 

لیست اموالی که شوهر قبل از درخواست مهریه یا بعد از آن انتقال می دهد

 

 

در ماده 24 قانون آمده است که برخی از اموال غیر قابل توقیف هستند و به عبارتی جزء مستثنیات دین بوده که شامل موارد زیر می باشد ...

  • هر گاه فردی بعد از ابلاغیه ای که از دادگاه دریافت می کند اقدام به انتقال اموال برای فرار از مهریه و واگذاری املاک خود به دیگران، نماید معاملات از نظر دادگاه صوری شناخته می شود و دادگاه معاملات را مشکوک اعلام می کند؛ زیرا فرد را در شرایطی که به دنبال فرار از دین است می بینند که تشخیص اثبات انتقال اموال برای فرار از مهریه، یا فرار از دین، کاری است پیچیده که تشخیص آن به عهده دادگاه می باشد.

در قرار تامین خواسته ای که از طرف زوجه درخواست می شود، تمامی اموال زوج توقیف می شود و امکان نقل و انتقال آن برای انتقال اموال برای فرار از مهریه وجود ندارد.

 

چگونه انتقال یک مال برای فرار از مهریه را ثابت کنیم؟

 

How to prove property transfer for dowry escape

وکیل دادگستری مهریه 24 ساعته در دسترس

 

در مشکلات و کشمکش های خانواده  افراد به درستی نمی توانند تصمیم بگیرند و با توجه به عدم آگاهی از قوانین و ناتوانی در اقدام های به موقع دچار ضرر و زیان های روحی و مالی می شوند که غیر قابل جبران می باشد، بهتر است در موضوعات خانواده از وکیل که در موضوعات علم و آگاهی دارد، مشاوره و کمک بگیریم؛ شما می توانید با ساده ترین راه با وکیل به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشکل خود را با او در میان بگذارید تا بهترین راه حل و بهترین اقدام را در بهترین زمان انجام دهید.

توجه: اگر شما در مطالبه مهریه خود دیر اقدام نمایید زوج با با انتقال اموال برای فرار از مهریه به دیگران به صورت صوری از پرداخت مهریه سر باز خواهد زد و شما در مسیر دادگاه ها سرگردان خواهید ماند.

وکیل مهریه ما با علم خود می تواند ادله و مستنداتی که انتقال اموال برای فرار از مهریه یا به جهت فرار از دین بوده را ارائه دهد و یا اثبات صوری بودن معاملات زوج، جهت عدم پرداخت مهریه را به اثبات می رساند و یا اموال مرد را به دادگاه معرفی می کند و می تواند بهترین راهنما برای زوجه باشد تا به حق و حقوقات خود برسد.

 

مجازات معاملات صوری به قصد فرار از مهریه چیست؟

 

رزرو مشاوره حقوقی 24ساعته با وکیل

 

هر گاه زنی قبل از به اجرا گذاشتن مهریه اش متوجه شود که مرد اقدام به انتقال اموال برای فرار از مهریه را داشته و اموال را به نام دیگری انتقال داده است، می تواند برای شکایت به دادگاه حقوقی مراجعه نماید و با کمک وکیل حقوقی اثبات کند که انتقال اموال به صورت صوری بوده و واقعیتی در انتقال اموال نیست و با نامه ای به راهنمایی و رانندگی جهت انتقال صوری خودرو و یا به اداره ثبت اسناد جهت فروش ملک به صورت صوری اعلام کند که صاحب مال بدهکار است و نقل و انتقال مال غیر ممنوع می باشد؛ اگر در چنین معامله ای فرد از نیت و صوری بودن معامله اطلاع داشته باشد و در این معامله مشارکت کند از نظر قانون مجرم شناخته می شود و مطابق قانون با او برخورد خواهد شد.

بعد از توقیف اموال زوج توسط دادگاه مبلغ مهریه محاسبه و از کل دارایی مرد کسر می شود و اگر اموال کمتر از مهریه زن باشد، زن می تواند برای مطالبه بقیه مهریه خود تقاضای ممنوع الخروجی مرد را به دادگاه بدهد و در صورتی مرد می تواند از ممنوع الخروجی خلاصی پیدا کند که مهریه زن را به طور کامل پرداخت نماید یا زن از مطالبه مهریه خود منصرف شود.

طبق ماده 4 مجازات فرار از دین و تعهدات مالی در انتقال اموال برای فرار از مهریه جرم محسوب می شود و فرد به حبس تعزیری محکوم خواهد شد. انتقال اموال برای فرار از مهریه و مشارکت در انتقال اموال با علم به صوری بودن معاملات و فرار از دین، شریک جرم محسوب خواهد شد و مطابق قانون یا عین مال را دریافت میکنند و یا قیمت اموال را مشخص می کنند و از فردی که در انتقال اموال مشارکت داشته است، به عنوان جریمه اخذ خواهند نمود.

 

در صورتی که یک فرد برای فرار از مهریه اش، به ما اموالی را بفروشد، آیا آن اموال توقیف می شوند؟

 

property seizure for dowry escape

سریع ترین روش اثبات انتقال مال غیر برای فرار از مهریه

 

اگر فردی معامله ای صوری را انجام دهد و در این معامله پولی بین خریدار و فروشنده رد و بدل نشود و در واقع فقط جهت انتقال اموال برای فرار از مهریه انجام گرفته باشد زوجه می تواند دادخواستی تحت عنوان ابطال بیع را تقدیم دادگاه کند و مدعی انجام معامله صوری همسرش، برای فرار از دین مهریه شود؛ در این حالت است که دادگاه با توجه به علم خود و مستندات موجود در ثبت و اسناد می تواند دستور ابطال معامله را بدهد.

اگر فروش مال به صورت واقعی باشد و مرد فقط برای انتقال اموال برای فرار از مهریه اقدام به فروش کند؛ اگر فروش قبل از مطالبه مهریه باشد، معامله به قوت خود باقی است و در معامله مشکلی پیش نمی آید؛ ولی اگر بعد از مطالبه مهریه، معامله ای صورت گیرد از طریق دادگاه تحقیقات انجام می گیرد و در صورت محقق شدن انتقال اموال برای فرار از مهریه بوده است، اموال فروش رفته به صورت صوری از طرف دادگاه جهت مطالبه مهریه زوجه توقیف می شود.

در موضوعات مطالبه مهریه باید قبل از هر گونه اقدامی با وکیل متخصص در حوزه مهریه در ارتباط باشید و پرونده خود را جهت پیگیری به او بسپارید تا به نتایجی خوبی دست پیدا نموده و حق و حقوقات خود را به طور کامل دریافت نمایید.

 

درخواست مشاوره حقوقی مهریه

ثبت  اینترنتی دادخواست مهریه

نگارش  انلاین  دادخواست مهریه

ثبت اینترنتی دادخواست اعسار از مهریه

مشاوره  حقوقی  مهریه

مشاوره  حقوقی تلفنی  مهریه

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام در ادامه توضیحات خوب شما فرار از دین موضوع ماده 218 وقتی محقق میشود که سبب معامله مدیون از طرف دیگر قادر به اداء دین نباشد و دارایی او منجصر به مورد معامله تشخیص گردد تفاوت ماده 218 و 218 مکرر در این است که در ماده 218 معامله صوری است و قصد واقعی وجود ندارد پس معامله باطل است اما در 218 مکرر معامله به طور واقعی انجام میشود و بین متعاملین نافذ است اما در برابر طلبکاران قابل استناد نیست و مبنای این ماده نیز قاعده لا ضرر و اصل 40 قانون اساسی است. سپاس از سایت خیلی خوبتون
با عرض ادب و احترام؛ مهریه حقی است شرعی و قانونی برای زن. بعضی اوقات پیش می آید زن برای مطالبه مهریه با چالش هایی روبرو می شود که به سختی می تواند حقش را بگیرد. بعنوان مثال در سند نکاحیه یا سیاهه زن دو دانگ منزل مسکونی داماد وجود دارد که باید به زن منتقل نماید ولی در هنگام مطالبه زن درخصوص مهریه مرد برای فراراز دین اون دودانگ را به یکی از اقوام خود منتقل می نماید که این معامله با وجود شرایطی به قطعیت صوری و باطل است و فقط برای فرار از پرداخت مهریه به شخص ثالث انتقال داده است. ماده 218 قانون مدنی به صورت کلی بیان داشته که هرگاه معلوم شود معامله با قصد فرار از دین به طور صوری بوده باطل است اما ماده 218 مکرر می گوید هرگاه طلبکار دلایلی ارائ نماید که مدیدون برای فرار از دین قصد فروش اموال خود را به صورت صوری دارد ان معامله باطل است. لذا کسی که با علم و آگاهی نسبت به انتقال ان مال اقدام نموده شریک جرم محسوب می گردد.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی طبق مواد 10 و 190 و218 قانون مدنی و 218 مکرر قانون مدنی معامله صوری باطل است اما جرم نیست لکن اگر طبق رای وحدت رویه سال 99 شخصی به موجب حکم قطعی محکوم به پرداخت یک دین مالی گردد و متعاقب آن اموال خود را به قصد فرار از دین منتقل نماید طبق ماده 21 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مرتکب جرم تعزیزی درجه 6 گردیده است لذا رویه غالب دادگاه های کشور نیز بر همین مبنا استوار است، در صورت بروز چنین مشکلی قبل از هر چیز با یک وکیل متبحر مشاورت نماید موسسه وکیل تلفنی در این زمینه آماده همکاری میباشد و اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
بعضی از مردها زمانی که میبینن زن در حال گرفتن طلاق و یا اقدام به رفتن از زندگی مشترک است اقدام به فروختن ویا انتقال اموال می کنند ونمی دانند که گاهی فرار از دین محسوب میشود و مجازات دارد سایت وکیل تلفنی در مورد جزئیات آن مطالبی را در سایت درج کرده است که می توان با مطالعه ی آن در بالا بردن آگاهی کمک گرفت ئس یادمان باشد که برای انجام هر کاری باید از یک مشاور کمک گرفت
سلام و وقت بخیر در بسیاری از نقاط کشور به خصوص شهرهای کوچک تر امکان دسترسی به افراد متخصص حقوقی و وکلای باتجربه به راحتی وجود ندارد و اگر کسی بخواهد مشاوره بگیرد باید حضوری مراجعه کند. اینکه از طریق موسسه شما توانستم با چند وکیل باتجربه و البته متعهد و دلسوز در شهرهای مختلف کشور صحبت کنم برایم بسیار جالب و از طرفی راهگشا بود. ممنونم که خدمات خود را به طور غیرحضوری و با ساده ترین روش ها با قیمت هایی بسیار مناسب ارائه میکنید تا همه افراد به مشاوره های تخصصی با افراد باتجربه دسترسی یکسان داشته باشند.
با سلام و عرض ادب، گاه زنی قبل از به اجرا گذاشتن مهریه اش متوجه شود که مرد اقدام به انتقال اموال برای فرار از مهریه را داشته و اموال را به نام دیگری انتقال داده است، می تواند برای شکایت به دادگاه حقوقی مراجعه نماید و با کمک وکیل حقوقی اثبات کند که انتقال اموال به صورت صوری بوده و واقعیتی در انتقال اموال نیست و با نامه ای به راهنمایی و رانندگی جهت انتقال صوری خودرو و یا به اداره ثبت اسناد جهت فروش ملک به صورت صوری اعلام کند که صاحب مال بدهکار است و نقل و انتقال مال غیر ممنوع می باشد؛ اگر در چنین معامله ای فرد از نیت و صوری بودن معامله اطلاع داشته باشد و در این معامله مشارکت کند از نظر قانون مجرم شناخته می شود و مطابق قانون با او برخورد خواهد شد. بعد از توقیف اموال زوج توسط دادگاه مبلغ مهریه محاسبه و از کل دارایی مرد کسر می شود و اگر اموال کمتر از مهریه زن باشد، زن می تواند برای مطالبه بقیه مهریه خود تقاضای ممنوع الخروجی مرد را به دادگاه بدهد و در صورتی مرد می تواند از ممنوع الخروجی خلاصی پیدا کند که مهریه زن را به طور کامل پرداخت نماید یا زن از مطالبه مهریه خود منصرف شود.اینجانب سحر نیک پور، جهت راهنمایی بیشتر شما عزیزان، در خدمت شما می باشم. با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی، در مطالبه مهریه معمولاً زوجه در بدو امر اقدام به صدور اجراییه از طریق دفتر ازدواج و طلاق مربوطه نموده و سپس با مراجعه به اداره ثبت نسبت به توقیف اموال زوج اقدام می نماید در صورت وجود اموالی مازاد بر مستثنیات دین،اموال به دست آمده توقیف و پس از مزایده و فروش مهریه وصول می گردد. در غیر اینصورت گواهی مبنی بر عدم شناسایی اموال زوج به زوجه‌تحویل و ایشان اقدام به طرح دادخواست مطالبه مهریه می نماید. حال چنانچه دعوی مطالبه مهریه در دادگاه مطرح و پس از طرح دعوا زوج اقدام به انتقال اموال خود نماید زوجه میتواند نسبت به ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین اقدام نماید.کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند.با احترام_فاطمه سلیمانی
با سلام ابتدا از موسسه وکیل تلفنی بخاطر مقالات مفید و موضوعات متفاوتی که در این مقالات به آن پرداخته می شود تشکر میکنم. معامله صوری یا معامله به قصد فرار از ایفای دین، از معاملات شایع در روابط افراد است که علی الاصول به دلیل فقدان قصد انشاء محکوم به بطلان است اما اثبات صوری بودن معاملات بر خلاف آنچه که در بادی امر به نظر می رسد، فرایند ساده ای نیست، مخصوصا که بر اساس اصل اصالة الصحة، اصل بر صحت معاملات است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود… بنابراین شخصی که مدعی صوری بودن معامله است باید بعنوان مدعی، ادله خود را دایر بر صوری بودن معامله ابراز و آنرا اثبات نماید… برای این اقدام بهتر است از خدمات مشاوره ای وکلای متبحری که در موسسه وکیل تلفنی فعالیت دارند بهره مند شد… با تشکر از موسسه وزین وکیل تلفنی
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .هر گاه فردی بعد از ابلاغیه ای که از دادگاه دریافت می کند اقدام به انتقال اموال برای فرار از مهریه و واگذاری املاک خود به دیگران، نماید معاملات از نظر دادگاه صوری شناخته می شود و دادگاه معاملات را مشکوک اعلام می کند؛ زیرا فرد را در شرایطی که به دنبال فرار از دین است می بینند که تشخیص اثبات انتقال اموال برای فرار از مهریه، یا فرار از دین، کاری است پیچیده که تشخیص آن به عهده دادگاه می باشد
قانون مدنی ، در مورد معامله به قصد فرار از دین دچار تغییر و تحول شده است . ماده 218 سابق قانون مدنی به طور کلی مقرر کرده بود ((هرگاه معلوم شود معامله به قصد فرار از دین واقع شده است آن معامله نافذ نیست .)) این ماده که از ماده 1167 قانون مدنی فرانسه اقتباس شده بود ، علی رغم فوایدی که از حیث پاسداری از حقوق بستانکاران و مبارزه با نیت ناپاک مدیون در محروم کردن بستانکاران از رسیدن به طلب خود در برداشت ، به گمان اینکه خلاف موازین شرعی است. در اصلاحیه دیماه 1361 از قانون مدنی حذف گردید و بدین سان خلاء چشم گیری به وجود آمد.به همین دلیل قانونگذار مجدداً ماده 218 قانون مدنی را به این شرح اصلاح نمود:)) هرگاه معلوم شود که معامله با قصد فرار از دین به طور صوری انجام شده آن معامله باطل است .)) 1- بنظر می رسد ، حذف ماده 218 سابق قانون مدنی از این حیث صحیح است که معامله به قصد فرار از دین در صورت رعایت شرایط اساسی صحت معاملات ، یک معامله واقعی است که نسبت به طرفین و قائم مقام آنها صحیح و لازم الاجراء است . دعوی عدم نفوذ معامله به قصد فرار از دین مطابق ماده 218 سابق قانون مدنی که ویژه طلبکاران است ، مخالف اصل صحت ( ماده 223 ق.م ) و اصل لزوم ( ماده 219 ق.م ) است . ولی همان طور که گذشت ، به خاطر ملاحظات اخلاقی و اجتماعی و اقتصادی و همچنین جلوگیری از مباح ساختن حیله نسبت به طلبکاران که به حق مظلوم واقع می گردند، قانونگذار مجدداً ماده 218 اصلاحی قانون مدنی را وضع نمود .
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام عزیزان زحمتکش در موسسه وکیل تلفنی ... در معامله صوری فرد بدهکار برای فرار از طلبکاران خود بدون اینکه واقعا قصد انتقال داشته باشد با ظاهر سازی مال خود را به اسم و به نام یکی از دوستان یا پدر و مادر یا دیگران می زند. تا وقتی که آب ها از آسیاب افتاد و طلبکاران خسته شدند آن وقت مال را برگرداند. در معاملات صوری به این دلیل که قصد انعقاد معامله وجود ندارد و قصد انعقاد معامله از شرایط صحت عقد است، بنا بر این معامله صوری باطل است. این معاملات صوری به هر دلیل که باشند چه به دلیل فرار از بدهی ها چه به دلایل دیگر باطل هستند چون قصد واقعی برای معامله وجود ندارد .
با سلام همسر من یک پزشک بودن و وضعیت مالی خوبی هم داشتیم یک واحد آپارتمان، خودرو ، و 2 قطعه زمین . متاسفانه همسرم معتاد به الکل و دائم الخمر بودن و با زن های دیگه رابطه داشتن . چند مدت تحمل کردم اما فایده ای نداشت تصمیم گرفتم ازشون جدا بشم. برای مهریه اقدام کردم اما ایشان تمام اموال خودشان را به اسم مادرشان کرده بودند که چیزی برای مهریه من پرداخت نکنند .امیدم را از دست داده بودم اما با وکلای موسسه وکیل تلفنی مشورت کردم و خیلی خوب راهنماییم کردند و تونستم به حق و حقوق خودم برسم .تا آخر عمرم دعاگوی وکلای موسسه وکیل تلفنی هستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی