موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مجازات دختران فراری از خانه در سال 1400

مجازات دختران فراری از خانه در سال 1400

 چیزهایی که ما در کف جامعه می‌بینیم با ادعاهایی که داریم همخوانی ندارد. البته به دلایل مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه ما مختلف است. بخشی از آن به مشکلات مدیریتی برمی‌گردد و بخشی دیگر که شاید مهمتر از بخش اول باشد فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی کشور هایی است که دشمنی دیرینه با ایران دارند. به هر حال، شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه ما اصلا خوب نیست و انواع و اقسام بزهکاری های اجتماعی را می توان در آن مشاهده نمود. یکی از بزرگترین و مهمترین مشکلات اجتماعی کشور ما دختران فراری از خانه هستند. شاید عمده مردم خود این دختران را مقصر بدانند اما اگر بخواهیم منطقی و واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم شاید خود آنها تنها ۳۰ درصد مقصر باشند و بخش اعظمی از این قصور به خانواده آنها برمی‌ گردد که نتوانسته اند آن ها را در دامن خودشان حفظ کنند؛ از این رو، به شما توصیه می کنیم که این مطلب را از دست ندهید؛ البته شما میتوانید از ویدئوی کاربردی زیر را هم مشاهده فرمایید. 

 

سخنان یکی از بانوان وکیل خانواده، در خصوص یکی از رایج ترین مسائل مرتبط با فرزند

 

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

حکم شرعی و قانونی فرار دختر و پسر از خانه

Punishment of runaway girls in 1400

مجازات فرار با دوست پسر

 

حکم شرعی و قانونی فرار دختر از خانه:

  • از لحاظ شرعی قطعاً فرار دختران از خانه نهی شده است و کاری حرام محسوب می شود. شرع و دین ما می‌گوید که دختر فقط پس از ازدواج می تواند از خانه پدرش خارج شود. اما از لحاظ قانونی هم اگر بخواهیم به این موضوع بپردازیم باید بگوییم که فرار دختران به خودی خود از نظر قانونی جرم محسوب نمی‌شود اما در صورتی که اتفاقاتی بعد از فرار رقم بخورد می تواند شامل جرم باشد. در حقیقت مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ منوط به رفتارهایی است که آنها از خودشان نشان می‌دهند مثلاً اگر با پسری در ارتباط باشند و او را تهدید کنند مرتکب جرم شده اند. پس اگر واقعاً می خواهید در مورد مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ بدانید باید بر اساس شرایط آنها به مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی مجموعه ما مراجعه کنید.

 

حکم شرعی و قانونی فرار پسر از خانه:

  • از لحاظ شرعی خروج پسر از خانه مانند دختر نیست و شاید به آن شدت نهی نشده باشد اما باز هم کراهت دارد و بهتر است پسر پس از ازدواج از خانه پدری خارج شود. اما از لحاظ قانونی نیز مانند مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰، پسران نیز به خودی خود و مجرم محسوب نمی شوند اما اگر پس از فرار مرتکب اشتباه می شوند آنگاه ممکن است دادگاه برای آنها جرم انگاری کرده و مجازات‌هایی در نظر بگیرد. برای اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری پیدا کنید می توانید به مشاوره حقوقی رایگان و همچنین قسمت پرسش و پاسخ فوری حقوقی مجموعه ما مراجعه کنید. آنها پاسخ شما را به خوبی خواهند داد.

 

مجازات دختری که از خانه فرار کرده است چیست؟

 

 

اگر دقت کرده باشید در قسمت قبلی گفتیم که فرار دختران از خانه به خودی خود محسوب نمی‌شود و طبیعتاً برای آن جرم انگاری نیز صورت نمی‌گیرد و مجازاتی ندارد. اما در صورتی که پس از طلاق اتفاقاتی رقم بخورد شامل مجازات برای دختران می شود. این مجازات انواع مختلفی دارد و بر اساس جرمی که توسط دختر صورت گرفته است در مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ مشخص شده است. اگر شما در این زمینه مشکلی دارید باید به مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته مجموعه ما مراجعه نمایید و از آنها بخواهید که با بررسی جزئیات مشکل شما، مجازاتی که قرار است متحمل شوید را بر اساس مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ به شما بگویند. وکیل آنلاین و 24 ساعته مجموعه ما در قبال خدماتی که به شما ارائه می دهد که کمترین هزینه را دریافت خواهد نمود پس نگران هزینه مشاوره حقوقی اصلاً نباشید. پیشنهاد اکید می‌کنیم که حتماً برای حل مشکلات خودتان به مشاوره حقوقی مجموعه ما مراجعه نمایید. اگر هم نسبت به مشاوره حقوقی مجموعه‌ای ما شک دارید می توانید و مجموعه عدل ایران مراجعه کرده و در قسمت قوه قضاییه آن سوابق حقوقدانان ما و همچنین مجموعه ما را بررسی کنید تا شک و تردید شما برطرف شود.

 

دلیل هایی که دادگاه به فرار دختر یا پسر از خانه حق می دهد و آنها را عفو می‌کند؟

 

Punishment of runaway girls in 1400

مشکلات فرار از خانه

 

دلایل مختلفی وجود دارد که شاید دادگاه بر اساس آنها مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ و همچنین پسران را در نظر نگیرد. به برخی از آنها در ادامه اشاره می کنیم:

  1. اعتیاد والدین: یکی از مسائلی که سبب می شود مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته نشود و اعتیاد والدین آنها می باشد. در واقع اگر دختران ثابت کنند که به دلیل اعتیاد والدین شان برای زندگی مناسب تر از خانه خروج کرده اند دادگاه آنها را درک می کند.

 

  1. بدرفتاری شدید والدین: یکی دیگر از مسائلی که ممکن است سبب شود دادگاه جرمی برای دختران و پسران فراری در نظر نگیرد بدرفتاری شدید والدین علیه آنها است که ممکن است آسیب های جسمی برای آنها به همراه داشته باشد

 

  1. رسیدن به سن تکلیف: در شرایطی که فرد به سن تکلیف رسیده باشد مخصوصاً در پسران، می تواند بدون وجود مشکل در خارج از خانه پدری به زندگی خودش ادامه دهد.

 

  1. عدم وجود امنیت: در صورتی که والدین از امنیت اخلاقی برخوردار نباشند و به همین دلیل افراد مختلفی به خانه آنها رفت و آمد داشته باشند که امنیت فرزندان را به خطر می‌اندازد دادگاه ممکن است با مجازات دختران فراری از خانه در سال ۱۴۰۰ مخالفت کند

 

دلایل دیگری هم هستند که ممکن است دادگاه بر اساس آنها دختران و پسران فراری را از مجازات نجات دهد. برای بررسی آنها می توانید و ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی فوری و 24 ساعته در مجموعه ما مراجعه کنید.

 

whatsapp dowry legal advice

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

منو ی ساله ب زور عقد کردن و الان میخوام جدا شم ولی خوانواده مخالفن ۲۰ سالمه اگ فرار کنم میتونم را حلی پیدا کنم
منو ی ساله ب زور عقد کردن و الان میخوام جدا شم ولی خوانواده مخالفن ۲۰ سالمه اگ فرار کنم میتونم را حلی پیدا کنم
سلام من میخام بدونم چند وقت پیشع فرار کردم با پسر مورده علاقم و ماموره گرفتمون به نظرتو قاضی مجازاتم را چی میده
سلام وقت همه دوستان به خیر خوشی باشه به امید خدا ... یکی از مهم ترین مزیت های موسسه وکیل تلفنی همین موضوع انتشار مطالب متنوع برای تمام اقشار جامعه هست . خوشبختانه نحوه عملکرد موسسه وکیل تلفنی باعث شده است که هم بنده و هم سایر دوستان همه روزه از سایت جذاب شما و مطالب متنوع آن دیدن کنیم و در صورت لزوم هم خیلی سریع با وکلای شما صحبت میکنیم . تشکر از اقدامات جذاب شما .
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. متشکرم.
سلام و عرض ادب و خسته نباشید به تمام همکاران مجموعه وکیل تلفنی که همواره بابت تولید محتوای ارزشمند سایت تلاش میکنند. برای من امکان مراجعه حضوری به دفاتر وکلا برای گرفتن مشاوره میسر نبود و به علت حجم و ساعت کاری فقط شبها میتوانستم مشاوره بگیرم. وکیل تلفنی این امکان را برای من فراهم کرد و باعث شد از راهنمایی های ارزشمند متخصصین جوان و باانگیزه شما بهره بگیرم. موفق و پیروز باشید که در حل مشکلات مردم کوشا هستید
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، فرار دختران از منزل از نظر حقوق ایران جرم نمی‌باشند و جرم انگاری نگردیده است مگر آنکه به قاچاق انسان یا بهره کشی از دختران و موارد مجرمانه دیگر پس از فرار منتهی گردد لذا توصیه می‌گردد خانواده ها درصورت فرار دختران قبل هرچیز به آگاهی محل زندگی مورد را اطلاع دهند تا دختر در کام سوداگران نیفتد میتوانید در این رابطه با وکلای موسسه وکیل تلفنی نیز مشورت نمایید ، لذا خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
فرار از خانه و اقدام به دوری و عدم بازگشت به منزل و ترک اعضای خانواده، بدون اجازه از والدین یا وصی قانونی خود، در واقع نوعی واکنش نسبت به شرایطی است که از نظر فرد نامساعد، غیرقابل تحمل و بعضاً تغییر ناپذیر است. این عمل معمولاً به عنوان یک مکانیسم دفاعی به منظور کاهش ناخوشایندی و خلاصی از محرکهای آزار دهنده و مضر و دستیابی به خواسته های مورد نظر و عموماً آرزوهای دور و دراز انجام می‏شود. امروزه در اکثر کشورهای جهان، فرار از خانه به یک معضل جدی اجتماعی تبدیل شده است. بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، سالانه یک میلیون نوجوان 19 –13 ساله از خانه فرار می‏کنند که 74 درصد آنها دختر هستند.[1] در ایران نیز مسئله فرار دختران به عنوان یک معضل مطرح می‏باشد، هر چند آمار و ارقام دقیقی در اختیار نداریم، لیکن اخبار جرائد و مطبوعات از روند رو به رشد این آسیب اجتماعی،[2] کاهش میانگین سنّی دختران فراری[3] و ظهور پیامدهای ناگوار آن حکایت می‏کند. 2-1) انواع فرار این عمل بر حسب موضوعات مختلف به قرار ذیل قابل دسته بندی می‏باشد: الف)- از نظر جنس و تأهل اقدام به فرار، هم از سوی پسران ( و مردان متأهل) و هم از سوی دختران (و زنان متأهل) انجام می‏شود. لازم به ذکر است دلائل چنین اقدامی توسط مردان متأهل و پسران با یکدیگر متفاوت است. زنان متأهل نیز اغلب به دلیل خشونت و مفاسد اخلاقی همسر یا اغفال و مفاسد اخلاقی خود از خانه متواری می‏شوند. ب)- از نظر اطلاع خانواده در اکثر موارد اقدام به فرار به طور ناگهانی، بدون خبر و اطلاع اعضای خانواده صورت می‏گیرد، اما در برخی شرایط، فرد قصد خود را به صورت «تهدید به فرار» اطلاع می‏دهد. این عمل اغلب در بین پسران فراری معمول است. ج)- از نظر تعداد همراهان در شرایطی ممکن است که اقدام به فرار به همراهی فردی از جنس مخالف با زمینه دوستی و قرار ملاقات انجام شود. اخیراً مواردی از فرارهای گروهی در بین دختران مشاهده شده است. اما اغلب، دختران به تنهایی فرار می‏کنند. د)- از نظر مدت زمان در برخی شرایط فرد پس از فرار و مواجهه با مشکلاتی نظیر عدم امنیت و فراهم نبودن امکانات زندگی، پشیمان می‏شود و در صورت خوش اقبالی، با کمترین لطمات روحی و جسمی توسط نیروهای امنیتی، شناسایی و در مدت زمان کوتاهی به خانه بازمی‏گردد. در چنین وضعیتی بهنظر می‏رسد دلائل فرد جهت فرار چندان منطقی نبوده یا فرد برنامه و هدف معینی برای فرار نداشته است. دسته ای از دختران فراری نیز به دلیل شرایط واقعاً نامساعد خانه، حاضر به بازگشت نیستند و برای جلوگیری از اینکار از نام مستعار استفاده می‏کنند و یا اظهار می‏دارند که خانواده ای ندارند.
واقعا عالی بود حالا میدونم چجوری جلوی فرار دخترم رو بگیرم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی