موسسه وکیل تلفنی

  • مهدی زارعی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۵۴:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۸
  • عنایت الله کرمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۳:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۷
  • امیر اسماعیلی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • شایسته شایسته گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۲۵:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • علی نعمتی علی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۲۰:۳۳:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۵
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

الزام به ایفای تعهد (مالی)

الزام به ایفای تعهد (مالی)

الزام به ایفای تعهد (مالی) در زمره دعاوی مهم ناشی از قراردادها می باشد، بالاخص وجه مالی این دعوی از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ چراکه طرفین خواستار حل و فصل فوری مساله و دریافت حقوق قراردادی خود می ­باشند؛ از این رو هر کدام از طرفین مستلزم دریافت مشاوره حقوقی بوده تا طی آن بهترین راهکار ها را برای تسریع بخشیدن به امور خود دریافت نمایند.

 

 

 

 

طرح دعوی الزام به انجام تعهد (مالی) چگونه است؟

 

Financial commitment fulfillment conflicts

وکیل آنلاین دعاوی تعهدات مالی 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

به طور کلی، تعهدات یا ناشی از قراردادها یا به موجب عرف یا قانون هستند؛ تعهداتی که در نتیجه آن مالی به متعهدله برسد، تعهدات مالی هستند.

تعهد قراردادی زمانی محقق می ­شود که یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر، نسبت به موضوعی که مورد توافق ایشان قرار می­ گیرد، تعهد اجرا یا عدم اجرای امری را بر عهده می­ گیرند؛ در این خصوص چنانچه موعدی جهت انجام تعهد معین شود با سررسید این موعد و عدم انجام تعهد، متعهدله می ­تواند ایفای تعهد را از متعهد خواستار شود.

 

نکته: چنانچه ایفای تعهد منوط به زمان درخواست متعهد له باشد، با درخواست او و امتناع متعهد، موضوع قابل پیگیری قانونی است.

 

با تحقق موارد فوق، امکان طرح دعوی الزام به ایفای تعهد (مالی) توسط متعهدله فراهم می­ شود.

دادگاه صالح به رسیدگی حسب شرایط، دادگاه محل اقامت متعهد یا محل وقوع مال غیر منقول متعلق به متعهد یا محل تنظیم قرارداد خواهد بود.

مطابق مفاد ماده 13 قانون آیین دادرسی مدنی، در دعاوی بازرگانی و دعاوی راجع به اموال منقولِ ناشی از قرارداد ها، متعهدله می ‌تواند به‌ دادگاه محل وقوع قرارداد یا محل اجرای تعهد رجوع نماید.

بنابراین با مراجعه به شورای حل اختلاف، حسب شرایط دعاوی تا سقف 20 میلیون، در صلاحیت این مرجع و بیش از آن در صلاحیت دادگاه عمومی حقوقی می ­باشد.

با برقراری تماس فوری با وکیل امور تعهداتی 24 ساعته مجموعه وکیل تلفنی، در خصوص دعوی الزام به ایفای تعهد (مالی) با طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی ابهامات حقوقی خود را رفع نمایید.

 

آیا جهت طرح دعوی الزام به ایفای تعهد (مالی) حتماً بایستی اظهارنامه ارسال گردد؟

 

online Financial commitment fulfillment declaration

نگارش آنلاین اظهارنامه عدم ایفای تعهد مالی ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

در خصوص الزام به ایفای تعهد (مالی)، دو فرض متصور است:

  1. زمان مشخصی جهت ایفای تعهد در قرارداد مشخص گردیده است؛ که در این فرض نیازی به تنظیم اظهارنامه نیست.

 

  1. زمان ایفای تعهد به زمان درخواست متعهدله واگذار شده باشد؛ با درخواست متعهدله و امتناع متعهد در ایفای تعهد، بهتر است اظهارنامه تنظیم شده و به متعهد ابلاغ شود.

 

در خصوص شرایط و لزوم تنظیم اظهارنامه و درخواست کتبی جهت الزام به ایفای تعهد (مالی)، با مشاوران و وکیل تعهدات مالی از بنگاه حقوقی 24 ساعته وکلای امور تعهدات مالی و غیر مالی مجموعه وکیل تلفنی در ارتباط باشید.

 

موانع طرح دعوی الزام به ایفای تعهد (مالی) چیست؟

چنانچه متعهد، تعهداتش را در زمان مقرر انجام دهد؛ یا متعهدله از انجام تعهدات متعهد چشم ‌پوشی نموده و او را مبری سازد، یا موضوع تعهدات قراردادی، به تعهدات جدیدی تبدیل و جایگزین گردد، تعهدات متعهد و متعهدله در مقابل یکدیگر تهاتر شده یا به وسیله اقاله از طریق مالکیت ما­ فی ­الذمه؛ با وقوع هر یک از شرایط مذکور، مجالی برای طرح دعوی الزام به ایفای تعهد (مالی) باقی نمی ­ماند.

سایر جزئیات دقیق ­تر را می ­توان با دریافت راهکار حقوقی و مشاوره با وکیل 24 ساعته دعاوی تعهداتی، کسب نمود.

 

چه رابطه­ ای بین دعوی الزام به ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند وجود دارد؟

 

relations between Financial commitment fulfillment and voucher

بررسی آنلاین رابطه الزام به ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند شما

 

به طور معمول، پیش از انجام معاملات و خرید و فروش ­ها، بین طرفینِ فروشنده و خریدار، قرارداد یا قولنامه ­ای تنظیم می­ شود که الزام طرفین را در انجام تعهداتی مشخص می­ سازد.

برای مثال زمانی که ملک غیر منقولی خرید و فروش می­ شود، قراردادی تحت عنوان قولنامه یا مبایعه ­نامه تنظیم و در آن نوع قراردادی که فی ­مابین طرفین منعقد خواهد شد، شرایط آن، موضوع بیع، وجه معامله و تاریخی که باید به طور رسمی تنظیمِ سندِ انتقالِ مالکیت صورت پذیرد، مشخص می­ شود؛ چراکه بر اساس قانون مدنی، تمامی عقود بایستی به صورت رسمی ثبت شود؛ هم­چنین انتقال مالکیت بر اساس قانون ثبت و قانون مدنی صورت پذیرد.

بنابر مورد فوق، چنانچه فروشنده ملک غیر منقول در مثال فوق، در زمانی که در قرارداد اولیه مشخص گردیده است از تعهدات خود مبنی بر تنظیم سند و انتقال مالکیت امتناع کند؛ خریدار این امکان را خواهد داشت تا ضمن طرح دعوی الزام به ایفای تعهد، الزام به تنظیم سند و انتقال مالکیت توسط فروشنده را نیز از دادگاه درخواست نماید.

شرایط، نکات و مسائل مربوط به این موضوع حقوقی، مهم و گسترده است؛ بنابراین توصیه می ­شود که در این خصوص حتماً با وکیل تعهداتی 24 ساعته از مجموعه وکیل تلفنی به صورت آنلاین و تلفنی مشورت حقوقی لازم را دریافت نمایید.

 

شرایط الزام متعهد برای ایفای تعهد قراردادی چیست؟

 

conditions of Financial commitment fulfillment

وکیل آنلاین تعهدات قراردادی ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

بدین منظور، جمع برخی شرایط ضروری است تا الزام به ایفای تعهد ممکن گردد؛ این شرایط به شرح زیر هستند:

  1. نخستین شرط، بقای قرارداد است یعنی قرارداد به اعتبار و صحت خود باقی باشد.

 

  1. دوم، امکان اجرای تعهد همچنان باقی باشد؛ تعهداتی که بر مبنای عرف و عادت اجرای آن­ها ناممکن باشد، باطل خواهند بود.

 

  1. سوم، موعد مقرر شده جهت انجام تعهد رسیده باشد؛ در غیر این صورت متعهد تکلیفی نخواهد داشت.

 

  • نکته: چنانچه مورد تعهد منوط به انجام آن ظرف مهلت زمانی خاصی باشد، بایستی این مهلت همچنان باقی مانده باشد تا بتوان الزام متعهد را به ایفای تعهد خواست که در خصوص شرایط الزام به ایفای تعهد (مالی)، مشورت با وکلای حاذق و متخصص مجموعه وکیل تلفنی اکیداً توصیه می ­گردد.

 

 

وکیل آنلاین عقد رهن

نگارش فوری و 24 ساعته عقد کفالت

عقد حواله و انعقاد فوری آن

توضیح عقد جعاله به زمان عامیانه

الزام به ایفای تعهد غیر مالی

آژانس قرارداد 24 ساعته

وکیل راهنمای نگارش قرارداد

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

آیا درتعهدنامه مالی ذکر مبلغ واجب است یا اینکه مثلا شماره چک کافیست
با سلام و عرض ادب، تعهدات یا ناشی از قراردادها یا به موجب عرف یا قانون هستند؛ تعهداتی که در نتیجه آن مالی به متعهدله برسد، تعهدات مالی هستند.تعهد قراردادی زمانی محقق می ­شود که یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر، نسبت به موضوعی که مورد توافق ایشان قرار می­ گیرد، تعهد اجرا یا عدم اجرای امری را بر عهده می­ گیرند؛ در این خصوص چنانچه موعدی جهت انجام تعهد معین شود با سررسید این موعد و عدم انجام تعهد، متعهدله می ­تواند ایفای تعهد را از متعهد خواستار شود.وکلای موسسه حقوقی جهت ارائه مشاوره تخصصی در خدمت شما عزیزان می باشند.
سلام خسته نباشید ... یکی از مواردی که میتواند از دعاوی زیاد در آینده جلوگیر کند تنظیم یک قرارداد استاندارد و مناسب است . در تعبیر این موضوع میتوان گفت پیشگیری بهتر از درمان است . زمانی که قرارداد خوب داشته باشیم میتوانیم کلیه خسارات وارده را نیز از متخلف اخذ نماییم . ممنون از سایت و موسسه خوب وکیل تلفنی .
وقتی ‌که یک قرارداد بین دو طرف بسته میشود هرکدام از طرفین انتظار دارند که تعهدات ناشی از آن اجرا شود. در واقع هدف از انعقاد یک قرارداد، عمل به تعهدات آن است. در صورتی‌ که هر کدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکند، طرف مقابل می‌تواند الزام به انجام تعهد را از او مطالبه کند. این ‌موضوع به‌ معنای آن است که اگر شخصی به تعهد خود عمل نکند، قرارداد به‌ سرعت فسخ نمی‌شود. بلکه ابتدا شخصی که به تعهدش عمل نکرده ‌است، از طریق دادگاه الزام به ایفای تعهد می‌شود. بعد از آن اگر با حکم دادگاه همچنان تعهد خود را انجام ندهد، در مورد این قرارداد، تصمیم مناسب گرفته می‌شود.
الزام به ایفای تعهد را بارها شنیده بودم و درک روشنی از این موضوع نداشتم تا اینکه در یک معامله علیه من این دادخواست طرح شد. وقتی در اینترنت جست و جو کردم با وکیل تلفنی آشنا شدم اول مقالات شمارو مطالعه کردم و بعد تقاضای مشاوره تلفنی داشتم. مشاور متخصص و مجربی با من تماس گرفت و بسیار روشن و با زبانی ساده منو راهنمایی کردند و کمک کردند که چطور از خودم دفاع کنم. پرونده من با موفقیت به اتمام رسید و خواستم از این طریق تشکر کنم. قدردان تمام زحماتتون هستم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .الزام به ایفای تعهد (مالی) در زمره دعاوی مهم ناشی از قراردادها می باشد، بالاخص وجه مالی این دعوی از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ چراکه طرفین خواستار حل و فصل فوری مساله و دریافت حقوق قراردادی خود می ­باشند؛ از این رو هر کدام از طرفین مستلزم دریافت مشاوره حقوقی بوده تا طی آن بهترین راهکار ها را برای تسریع بخشیدن به امور خود دریافت نمایند.
در زمانی‌ که متعهد به تعهدش عمل نکند، متعهدله در دادگاه حقوقی، علیه او دعوای الزام به ایفای تعهد را مطرح می‌کند. بنابراین مرجع صالح برای رسیدگی به این دعوا، دادگاه حقوقی است. در صورتی که موضوع تعهد مالی باشد و مبلغ آن کمتر از 20 میلیون تومان باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف است. یعنی در شورای حل اختلاف به آن رسیدگی می‌شود. چنانچه مبلغ آن بیش از 20 میلیون تومان باشد، این دعوا باید در دادگاه حقوقی مطرح شود. این دادگاه با بررسی پرونده، در مورد خواسته شما مبنی ‌بر الزام به تعهد حکم مناسب را صادر می‌کند. مالی و غیر مالی بودن موضوع مالی یا غیر مالی بودن در الزام به انجام تعهد بررسی مالی یا غیرمالی بودن الزام به ایفای تعهد موضوع تعهد ممکن است مالی یا غیرمالی باشد. دعوای الزام به تعهد مالی، زمانی مطرح می‌شود که موضوع تعهد مال باشد. این مال ممکن است مال منقول یا غیرمنقول باشد. مال منقول به مالی گفته می‌شود که امکان جابه‌جایی آن بدون خراب شدن محل آن وجود دارد. مانند: خودرو، میز، فرش و دوچرخه که به راحتی جا به جا می‌شوند و در اثر این جابه جایی آسیبی به محل آن‌ها وارد نمی‌شود. مال غیرمنقول به مالی گفته می‌شود که امکان جابه‌جایی آن وجود ندارد و نمی‌توان آن را به محل دیگری منتقل کرد. در صورت جابه‌جایی مال غیرمنقول خود آن یا محل آن خراب می‌شود. مانند: خانه، زمین، معدن، لوله‌ها یا مجسمه‌هایی که در زمین قرار داده شده‌اند. اکنون که با اموال منقول یا غیرمنقول آشنا شدید به ادامه بحث می‌پردازیم. الزام به ایفای تعهد مالی به چه صورت انجام می‌شود؟ در صورتی ‌که دو طرف در مورد مال غیرمنقولی با هم تعهدی داشته باشند، دادگاه صالح برای رسیدگی دادگاهی است که این مال غیرمنقول در آن‌جا قرار دارد. یعنی اگر موضوع تعهد، تحویل دادن زمین زراعی باشد که در مازندران است. چنانچه متعهد به تعهدش عمل نکند، متعهدله باید در دادگاه حقوقی مازندران طرح دعوا کند و الزام به ایفای تعهد مالی را از طریق دادگاه مازندران مطالبه کند. به‌ عنوان مثال دو نفر با یکدیگر قرارداد خرید خانه‌ای را در شهر اصفهان امضا می‌کنند. خریدار در تهران زندگی می‌کند و فروشنده در کرج ساکن است. اما مال موضوع قرارداد در اصفهان است. خریدار متعهد می‌شود مبلغ معامله را در زمان مقرر به فروشنده بپردازد. در مقابل فروشنده هم متعهد می‌شود که خانه را در زمان تعیین ‌شده به خریدار تحویل دهد. در این شرایط اگر خریدار مبلغ قرارداد را به فروشنده بپردازد، ولی فروشنده خانه را به او تحویل ندهد، خریدار می‌تواند علیه او دعوای الزام به انجام تعهد را مطرح کند. به دلیل اینکه مال موضوع تعهد خانه است و خانه غیرمنقول است، خریدار باید دعوای خود را در دادگاه محل وقوع ملک یعنی اصفهان مطرح کند. دادگاه بعد از بررسی قرارداد و شروط و تعهدات آن، درباره شرایط دریافت خسارت تاخیر در تحویل ملک و اجرای حکم الزام به ایفای تعهد تصمیم‌گیری می‌کند. یعنی فروشنده را برای الزام به تعهد و پرداخت خسارت اجبار خواهد کرد. مطالبه خسارت عدم انجام تعهد هم توسط متعهدله مطرح می‌شود. زیرا ممکن است عدم انجام تعهد، باعث ورود خساراتی به او شده باشد. در این‌ صورت متعهدله می‌تواند از طریق دادگاه، مطالبه خسارت عدم انجام تعهد را مطرح کند. در صورتی‌ که دادگاه ورود ضرر را تایید کند، متعهد را به جبران خسارت ملزم می‌کند. الزام به ایفای تعهد غیرمالی به چه صورت انجام می‌شود؟ در مورد تعهد مالی توضیحاتی را بیان کردیم. در این قسمت از مقاله در مورد تعهد غیر مالی نکاتی را بیان می‌کنیم. موضوع تعهد غیر مالی ممکن است انجام کار یا عدم انجام کاری باشد. تعهد به انجام کار تعهد به انجام کار به این صورت است که دو نفر با یکدیگر تعهد غیر مالی را منعقد می‌کنند. به عنوان مثال، شخصی به دیگری تعهد می‌دهد تا در مدت معینی یک هنر را به او آموزش دهد. در این‌ حالت شخصی که متعهد شده است، باید به تعهد خودش عمل کند. اگر متعهد از انجام تعهد کوتاهی کند، طرف مقابل می‌تواند دعوای الزام به انجام تعهد را در دادگاه علیه او مطرح کند. دادگاه پس ‌از بررسی شرایط، حکم الزام به ایفای تعهد غیرمالی را صادر می‌کند. در این شرایط متعهد موظف است به تعهد خود عمل کند. تعهد به عدم انجام کار تعهد به عدم انجام کار به این صورت است که شخصی به دیگری تعهد می‌دهد تا کاری را انجام ندهد. در واقع موضوع این تعهد انجام ندادن کار است. به عنوان مثال: مستاجری باغی را اجاره می‌کند. او به صاحب باغ تعهد می‌دهد تا در مدت زمانی که در این باغ در اختیار اوست، درختان آن را قطع نکند. این موضوع به معنای تعهد به انجام ندادن کار است. در صورتی که مستاجر خلاف تعهدش عمل کند، باید خسارات وارده را جبران کند.
دادخواست الزام به ایفای تعهد یکی از دادخواست هایمهم حقوقی می باشد. هدف از تنظیم این دادخواست، اجبار طرف مقابل به ایفای تعهد می باشد. زمانی که قراردادی بین دو نفر منعقد می شود، تعهداتی در قرارداد ذکر خواهد شد. چنانچه یکی از طرفین قرارداد تعهدات مذکور را ایفا نکند، طرف مقابل می تواند از طریق قانون اقدامات لازم را انجام دهد. به عنوان مثال در قراردادی که بین طرفین تنظیم شده است، یکی از آنها تعهد می کند منزل دیگری را در مدت معینی رنگ آمیزی نماید. چنانچه نقاش از ایفای تعهد خودداری نماید، طرف مقابل می تواند با تقدیم دادخواست الزام به ایفای تعهد خوانده را مجبور به انجام تعهد نماید.با تمام این تفاسیر شرایط قانونی نیز وجود دارد که شخص می تواند از ایفای تعهد خودداری نماید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی