موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی حیوان آزاری

مشاوره حقوقی حیوان آزاری

بسیار مشاهده می شود کودکان و یا افراد بزرگسال نیز اقدام به آزار حیوانات می کنند و برخی از این آزار ها با حالات بیماری روانی همراه است. جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران بیان می دارد که در بسیاری از جوامع بزرگ و پیشرفته حیوان آزاری جرم انگاری شده است اما این عمل ناپسند و ضد اجتماعی هنوز به عنوان یک قانون رسمی جرم انگاری نشده است.

 

مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران چیست؟

 

animal abuse consultancy

مجازات حیوان آزاری در ایران و جهان

 

مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران ابتدا به بررسی این جرم و انواع آن نیاز دارد. حیوان آزاری یک کار ناپسند از لحاظ اخلاقی و اجتماعی است و نوعی بزهکاری است که با اختلالات روانی همراه است. بسیار مشاهده می شود کودکان و یا افراد بزرگسال نیز اقدام به آزار حیوانات می کنند و برخی از این آزار ها با حالات بیماری روانی همراه است. مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران بیان می دارد که در بسیاری از جوامع بزرگ و پیشرفته حیوان آزاری جرم انگاری شده است اما این عمل ناپسند و ضد اجتماعی هنوز به عنوان یک قانون رسمی جرم انگاری نشده است، یعنی جرمی به عنوان حیوان آزاری وجود ندارد.

 

برای مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران باید مشخص شود که جرم انگاری چیست؟

وقتی یک عمل جرم می شود که قانون گذار آن فعل یا ترک فعل را به عنوان جرم در نظر می گیرد و برای آن مجازات معلوم می کند، پس تا هنگامی که یک عمل مثل حیوان آزاری جرم نشود نمیتوان برای آن مجازات خاصی در نظر گرفت، البته برخی قوانین به این عمل اشاره دارند. در ایران هنوز آزار حیوانات جرم انگاری نگشته است و فقط آیین نامه های معمولی و یا قوانین محیط زیست بر این جرم دلالت دارند. هیچ قانونی برای حمایت حیوانات قطعی و قابل استناد در محاکم نیست، البته فعالیت های زیادی برای ورود قانون به جرم آزار حیوانات انجام شده و بدیهی است که در سال های آینده این عمل جرم محسوب خواهد شد. برخی از بازیگران و یا سلبریتی های مشهور از این عمل مورد پسند همه حمایت می کنند و تقاضای مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران را دارند. گهگاه مشاهده می شود که این عمل شنیع در نهاد های به خصوصی در جامعه نیز صورت می گیرد که پیامد های اجتماعی و اخلاقی گوناگونی نیز با خود همراه داشته است.

 

قوانین مشاوره حقوقی حیوان آزاری در دادگاه ایران

برخی قوانین خاص در مورد مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران وجود دارد، برای مثال: اگر یک فرد اقدام به آزار و اذیت حیوان وحشی بکند یا حیوان وحشی را محبوس و محدود کند طبق قوانین باید جبران خسارت کند و در دادگاه ایران به جریمه محکوم خواهد شد. آیا یک جریمه ی نقدی برای عمل حیوان آزاری باعث می شود تا افراد دست از این کار بردارند؟ در بیشتر شهرها در صورت مشاهده ی سگ و حیوانات ولگرد می توان با پناهگاه های مخصوص هماهنگ کرد، در این پناهگاه ها که برای حیوانات بی سرپرست است می توان جایی برای زندگی یافت که برای آن ها این مکان ها بی خطرترین به حساب می آید.

 

مجازات در مشاوره حقوقی حیوان آزاری در دادگاه ایران:

 

animal abuse is crime

بهترین رویکرد ها در مقابل افراد حیوان آزار

 

قانون مجازات اسلامی در امتداد مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران مجازات برای حیوان آزاری در نظر گرفته است که البته این مجازات به عنوان یک جرم مستقل نیست.

اگر فردی از روی عمد و بدون ضرورت و از روی قصد اقدام به شکار، کشتن و مسموم کردن حیوانات حلال کشت و یا متعلق به دیگری و یا اقدام به کشتن حیوانی کند که شکار آن ممنوع است، مجازات خواهد شد، این فرد خاطی به حبس از 91 روز تا 6 ماه و یا جزای نقدی به مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال تا سه میلیون ریال محکوم می شود.

هرکس در مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران برخلاف مقررات و بدون مجوز قانونی و لازم فعل شکار اقدام به شکار و یا صید کردن حیوانات و جانوران غیر اهلی کند و یا جانوران محافظت شده و خاص را شکار کند، به حبس از دو تا ده سال محکوم خواهد شد.

حیوانات بخشی از طبیعت هستند و طبعا برای جلوگیری از آزار و اذیت آن ها مجازات هایی در نظر گرفته شده است، حیوانات نیز حق زندگی طبیعی و درمان و... را دارند. این روزها مشاهده می شود که شکارچیان به شکار بی رویه می پردازند و یا مردم عادی در خیابان ها با حیوانات بی سرپرست رفتار عادلانه ای ندارند و این ها همه می تواند نوعی از بی اخلاقی در سطح کلان جامعه باشد.

طرح های زیادی در حال تصویب است؛ برای مثال: در طرحی گفته شده است که حیوان آزاری ممنوعیت دارد و مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران قابل ادعا است. ضرب و شتم، شکنجه، آزار و اذیت و... از مصادیق حیوان آزاری هستند و جزای نقدی بیش از 20 میلیون ریال و تا 80 میلیون ریال و شلاق تعزیری از 31 تا 74 ضربه مجازات این عمل خواهد بود.

 

چگونه حیوان آزار را به سزای اعمالش برسانیم؟

با توجه به اینکه مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران تا حدودی قابل انجام است اگر فردی را مشاهده کردید که در حال آزار حیوان است می توانید گزارش او را دهید. در صورت مشاهده ی حیوانات بی سرپرست می توانید با پناهگاه های مخصوص تماس برقرار کنید. دادگاه هایی مبنی بر حمایت از حقوق حیوانات قابل برگزاری هستند.

عواملی که یک حیوان آزار می تواند با آن دادگاه حمایت از حقوق حیوانات را گول بزند و تبرئه شود را بشناسیم و از آنها برای گزارش دقیق حیوان آزاری استفاده کنیم.

در برخی موارد افراد ادعا می کنند که این حیوان متعلق به خود آن ها است و یا موجب ضرر به جامعه یا فرد انسانی شده است و می خواهند با گفتن این حرف ها از مسئولیت خود گذر کنند.

 

برای اعلام حیوان آزاری در ایران چه ارگان رسیدگی وجود دارد؟

اداره محیط زیست و منابع طبیعی یکی از ارگان هایی هستند که به حیوانات بی سرپرست رسیدگی می کند و در برخی موارد می توان برای حیوان آزاری به دادگاه مراجعه کرد.

 

چگونه و چه مشخصات مستندی از حیوان آزار را ثبت کنیم و به مراجع حقوقی مرتبط با حیوان آزاری ارائه دهیم؟

لازم است اگر محل اقامت حیوان آزار را می دانیم در مراجع و در دادخواست خود ذکر کنیم، اگر افرادی این جرم را مشاهده کرده اند برای مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران باید اقدام کنند و مراجع دارای صلاح خبر دهند. مشخصات فرد حیوان آزار و محدوده ی اتفاق آزار را می توانید گزارش کنید.

 

رابطه جرم حیوان آزاری با جرم شکار غیر مجاز حیوانات:

 

animal abuse crime is same to illegal hunting

جرم حیوان آزاری با جرم شکار غیر مجاز حیوانات یکی بوده و هر دو جریمه سنگین دارد

 

در بسیار از موارد مشاهده می شود که فرد حیوان آزار به مرور زمان تبدیل به یک شکارچی غیر مجاز حیوانات می شود. شکار غیر مجاز حیوانات و جرم حیوان آزاری رابطه ی مستقیمی با هم دارند، با اینکه سازمان اداره حفاظت از محیط زیست و سازمان نیز از حیوانات حمایت می نماید؛ اما بهتر است شما در هنگام مشاهده چنین مواردی، ضمن تذکر ملایم به این فرد بیمار در صورت رعایت نکردن آن شخص مورد را گزارش دهید.

 

در صورت مشاهده شکار غیر مجاز گنجشک ها و پرندگان با اسلحه های بدون مجوز، چگونه شخص خاطی را گزارش دهیم؟

در صورت مشاهده ی فرد آزار دهنده ی حیوانات می توان گزارش این شخص را به سازمان محیط زیست و یا کلانتری داد و در اینصورت اقدامات لازم انجام خواهد شد.

جرم آسیب رسانی به حیوانات معصوم دارای مجازات است، ارگان های دولتی مبارزه با حیوان آزاری وجود دارند، بیماری روانی حیوان آزاری در برخی افراد مشهود است که از این کار لذت می برند.

مبارزه با حیوان آزاری و خوی حیوانی آن کار هر شهروندی است، حیوان آزاری نشانه تو سری خور بودن در دوران کودکی می تواند باشد و گزارش حیوان دوپای حیوان آزار بسیار ضروری است. گزارش 24 ساعته حیوان آزاری و گزارش شبانه روزی حیوان آزاری در ایران امکان پذیر است؛ می توانید از وکیل تلفنی برای مشاوره در مورد حیوان آزار های اطرافتان استفاده کنید.

 

حل تمامی مسائل خانوادگی با به روز ترین راهکار های حقوقی در سطح جهان

مقایسه هزینه های مقرون به صرفه در این موسسه

اولین ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و تلفنی (ویژه شرایط کرونا)

تماس با برترین وکلای زن با بیش از 475 نوع تخصص مختلف در اقصی نقاط ایران

ارائه مشاوره حقوقی به روز با قانون بین الملل به تمام فارسی زبانان جهان در هر نقطه به صورت آنلاین، تلفنی و 24 ساعته 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام وقت بخیر من ۲تاسگ شیتزو کراس از همسرم هدیه گرفتم عاشق سگ هستم و علاقه مند ب نگهداری متاسفانه همسرم بعد از مدت ۳ماه از نگهداری سگ ها خسته شده و تمایلی ب تربیت درست،رسیدگی به انها ندادن دارو یا حتی واکسن مراجعه نکردن ب دامپزشک ،ندادن غذای درست جز اسکله مرغ و یا حتی در بعضی کواقع کتک و تنبیه انها میشود من از این وضعیت خیلی نگرانم همسرم اجازه اینو نمیده ک بچه هارو ببریم گردش الان حدود ۵ماهه از خونه نرفتن بیرون واقعا اذیتن و مشتاق بیرون رفتنن پیاده روی ندارن ،غذای خوب ندارن ،دکتر و مراجعه ب ان هم ندارن تحت این شرایط همسرم با راهنمایی برادرش این دورا جفت کرده و الان ۵توله کوچیک دارن ک انداخته تو خیاط اونم تو این شرایط گرمای اهواز،میخوام از همسرم ب عنوان یک حیوان آزار شکایت کنم،لطفا راهنمایی کنید با ‌‌صنفی تماس بگیرم
سلام و دورود حیوان آزاری یک موضوع کاملا تخصصی میباشد در واقع حیوان آزاری یک کار کاملا اشتباه و صحیح نمیباشدباید خدمات اعلام کنم حیوان آزاری در ایران جزو قوانین خاص میباشد و در دادگاه ایران جرم حیوان آزاری وجود دارد . اگر فردی بصورت کاملا عمدی بخواهد آسیب های جدی اعم از شکار ؛کشتن؛مسموم کردن یا ضربات جدی و وحشناک مجازات حبس و جزای نقدی محکوم میشود . باید خدمتتان اطلاع بدهم اگر فردی را حتی بصورت اتفاقی دیدید فردی در در حال آسیب رسانی به حیوانات هستند میتوانید گزارش دهید تا از آن حیوان حمایت و فرد مجرم محکوم شود .
سلام من در محلهمان یک پسر نوجوان دیدم که به یک گربه ای دارویی میداد و از او پرسیدم چرا به گربه دارو می دهی در پاسخ به من گفت این گربه گربه های دیگر را اذیت می کند به او این دارو را می دهم تا بی هوش شود و به محله دیگر ببرمش تا گربه هارا اذیت نکند ولی من گمان دارم که می تواند گربه هارا بکشد چون من یک گربه خیابانی داشتم که هر روز از پله های اضطراری بالا می امد و برایش غذا می دادم وهمیشه در خانه می ماند و برای مدت کمی به بیرون می رفت اما چند روز است که رفته و خبری از اون نیست نه در کوچه می بینمش نه به خونه میاد لطفا در این باره نظر بدید چکار باید کنم .
بر اساس قانون هر فردی که به حیوانی ضرر برساند و موجب اذیت شدن او بشود، باید مجازات قانونی را طی کند. حیوان آزاری چه مجازاتی دارد؟به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مطابق قانون و مطابق ماده 680 قانون مجازات اسلامی حیوان آزاری جرم است و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است. در قانون مجازات اسلامی آمده است که هر شخص خلاف مقررات و بدون مجوز قانونی اقدام به حیوان آزاری علی الخصوص شکار یا صید حیوانات یا جانوران حفاظت شده کند به حبس از 2 تا 10 سال محکوم می‌شود. از آن‌ جایی که حیوانات بخشی از جامعه محیط زیست طبیعی یک کشور هستند و در برقراری توازن نظام طبیعت نقش موثری دارند، انسان نمی‌تواند به آن‌ها آزار برساند یا آن‌ها را شکار کند. حیوانات هم مانند انسان از حق حیات، درمان، آرامش، زیست جمعی و پرهیز از نسل کشی برخوردارند و هر گونه حق خوری از آن‌ها به منزله نقض حقوق حیوانات به شمار می‌رود، به همین دلیل دارای مجازات است. علاوه بر حبس از 2 تا 10 سال حیوان آزاری مجازات دیگری هم دارد و بر اساس آن هر شخص به عمد و بدون ضرورت حیوانات حلال گوشت متعلق به دیگری یا حیواناتی که شکار آن‌ها توسط دولت ممنوع است را بکشد یا مسموم و تلف یا ناقص کند، به حبس از 91 روز تا 6 ماه یا جزای نقدی از یک میلیون و 500 هزار ریال تا 3 میلیون ریال محکوم خواهد شد.
با سلام حیوان آزاری یک کار ناپسند از لحاظ اخلاقی و اجتماعی است و نوعی بزهکاری است که با اختلالات روانی همراه است. بسیار مشاهده می شود کودکان و یا افراد بزرگسال نیز اقدام به آزار حیوانات می کنند و برخی از این آزار ها با حالات بیماری روانی همراه است. مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران بیان می دارد که در بسیاری از جوامع بزرگ و پیشرفته حیوان آزاری جرم انگاری شده است اما این عمل ناپسند و ضد اجتماعی هنوز به عنوان یک قانون رسمی جرم انگاری نشده است، یعنی جرمی به عنوان حیوان آزاری وجود ندارد.
هرکس در مشاوره حقوقی جرم حیوان آزاری در دادگاه ایران برخلاف مقررات و بدون مجوز قانونی و لازم فعل شکار اقدام به شکار و یا صید کردن حیوانات و جانوران غیر اهلی کند و یا جانوران محافظت شده و خاص را شکار کند، به حبس از دو تا ده سال محکوم خواهد شد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی