وکیل تسخیری وکیلی است که با الزام قاضی به کار گرفته می شود، تا در جرائم سنگین از حقوق متهم دفاع کند. خانواده شخص متهم می تواند با کمک مشاوره ویژه تلفنی، راهکارهای حقوقی 24 ساعته در مورد این نوع وکیل دریافت کند. از جمله مزایای وکیل تسخیری صرفه جویی در وقت و هزینه است، که با کمک مشاوره حقوقی آنلاین می توان به نتیجه بهتری رسید.
همه چیز در مورد وکیل تسخیری و نحوه برخورد با مشکلات آن
شاید هر یک از افراد، گذرشان به محیط دادگاه و دادسرا افتاده باشد، و آنجا به عناوینی برخورد کرده باشند که برای شان مفهوم واضحی نداشته است. ما به عنوان مشاور حقوقی، شما را با وظایف این نوع از وکیل آشنا می کنیم، و مزایا و معایب وکیل تسخیری را خواهیم گفت.
به طور کلی وکالت، پیشه پر مسئولیتی است؛ اما وقتی این امر بیشتر نمود پیدا می کند، که از طرف یک مقام عالی واگذار شده باشد. زمانی که شخص متهم در دادگاه حاضر می شود، اما وکیلی معرفی نمی کند، یا توانایی مالی این کار را ندارد، قاضی یکی از وکلای قوه قضاییه را ملزم می کند، وکالت این شخص را به عهده بگیرد، به این شخص وکیل تسخیری می گویند.
وجود وکیل در تمام پرونده ها می تواند از نظر وقت و هزینه به صرفه باشد. همچنین وکیل می تواند افراد را در تنظیم لایحه دفاعیه، اظهارنامه یا شکواییه یاری دهد. موارد گفته شده دقیقا درباره مزایای وکیل تسخیری هم مصداق دارد.
پرونده هایی که در آن وکیل تسخیری انتخاب می شوند
وکیل تسخیری فقط در پرونده های کیفری وارد می شود، و در پرونده های حقوقی ما شبیه این ساختار با نام وکیل معاضدتی داریم، که شرایط مخصوص خود را دارد. ما در این به شما خواهیم گفت که شرایط خاص داشتن وکیل، در پرونده های حقوقی به این سبک چگونه است.
تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی
در پرونده های کیفری، الزام قاضی در تعیین وکیل تسخیری در مواردی است، که جرم متهم از دسته ی سلب حیات، (اعدام یا قصاص)، حبس ابد، قطع عضو یا نصف دیه کامل یا بیشتر به شرطی که جنایت موجب دیه عمدی باشد. به طور کلی جرائمی که مجازات سنگین دارند. در موارد دیگر دادگاه الزامی ندارد، و در رویه قضایی هم شاهد این موارد غیر لزوم نیستیم.
درباره جرائم مربوط به اطفال و نوجوانان نیز دادگاه تدابیری را در نظر گرفته است. در ماده 415 آیین دادرسی کیفری گفته شده، در برخی جرائم سنگین، داشتن وکیل برای اطفال و نوجوانان الزامی است. به خاطر حساسیت موضوع اطفال می توان به صورت اضطراری با وکیل تسخیری تلفنی ارتباط برقرار کرد، و موضوع را پیگیری نمود.
یکی دیگر از موارد خاصی که وکیل تسخیری ورود پیدا می کند، مسئله بروز جنون در افراد است. این مورد نادر و البته بسیار حساس است که در صورت بروز، نزدیکان متهم می توانند با مشاوره حقوقی تلفنی به یاری متهم بپردازند.
در تبصره 2 ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری گفته شده، اگر متهم قبل از صدور حکم قطعی مجنون شود، تا زمان بهبودی، تعقیب و رسیدگی متوقف می شود. مگر در موارد حق الناس و یا شرایط اثبات جرم به گونه ای باشد، که حتی اگر متهم هوشیار و عاقل هم بود نمی توانست از خود رفع اتهام کند.
در صورت بروز چنین حالتی، به ولی یا قیم یا سرپرست قانونی متهم ابلاغ می شود که پنج روز فرصت دارد، برای متهم وکیل معرفی کند. با پیش آمدن چنین شرایطی وکیل تلفنی تمام وقت می تواند خانواده متهم را از نگرانی نجات دهد. حقوق دنیای پیچیده و گسترده ای است، که در تاریک ترین دالان آن نقطه ای از امید می تواند باشد، و راهکار حقوقی 24 ساعته را در اختیار افراد قرار دهد.
با این همه در صورت عدم معرفی وکیل تسخیری، بدون در نظر گرفتن نوع جرم و میزان مجازات، برای متهمی که دچار جنون شده است، وکیل تسخیری معین می شود و دادرسی ادامه می یابد.
حل مشکلات با وکیل تسخیری راهکاری است که قانون در نظر گرفته است. و گفتگو با یک وکیل تسخیری آنلاین می تواند افراد را از سرگردانی نجات دهد.
وکیل تسخیری را قاضی همان دادگاهی که پرونده در آن رسیدگی می شود، تعیین می کند. در مشاوره حقوقی آنلاین به این سوال جواب داده ایم که حق الوکاله این وکیل از محل اعتبارات قوه قضاییه تامین می شود.
در دعاوی کیفری قاضی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا متهم استحقاق داشتن وکیل را دارد یا نه، برای وی وکیل تعیین می کند. درحالیکه در دعاوی حقوقی بعد از درخواست خواهان برای داشتن وکیل، قاضی ابتدا توانایی مالی وی را بررسی می کند. مهمتر از آن ارزیابی می کند که طبق قانون آیا دعوای وی حقیقی است و امکان طرح دارد یا خیر.
شما با مشاوره حقوقی پیشگیرانه می توانید، از این مورد مطلع شوید که در دعاوی حقوقی بهترین راهبرد چیست؟ ما در هر ساعت از شبانه روز با مشاوره حقوقی آنلاین ویژه و مشاوره تلفنی حقوقی با وکیل در خدمت شما هستیم.
ارزیابی آنلاین و تلفنی عملکرد وکیل تسخیری به صورت 24 ساعته
درباره تمام وکلا از جمله وکیل تسخیری، هیچ فرقی در اختیارات و مقررات نیست، و فقط منشأ تعیین آن فرق دارد. وکلای قوه قضاییه موظف هستند که هر سال در سه پرونده وکیل تسخیری باشند. دادگاه وکیل را الزام به پذیرش می کند، و طبق تبصره یک ماده 348 قانون آیین دادرسی کیفری در صورت امتناع وکیل از حضور در جلسات دادگاه بدون عذر موجه، دادگاه مراتب را به مرجع صالح به منظور تعقیب وکیل اعلام می کند.
درست است که تعیین وکیل تسخیری یک الزام از طرف دادگاه است، اما وکلا به منشور اخلاقی که درباره اش قسم خورده اند، پایبند هستند. در مکالمه تلفنی با وکیل آنلاین خواهید توانست با منشور اخلاقی وکلا آشنا شوید و میزان تعهد وکیل را بهتر بشناسید.
در پرسش و پاسخ فوری حقوقی که با شما داشته ایم این نگرانی را مطرح می کنید، که آیا وکیل تسخیری به اندازه یک وکیل اختیاری تلاش خود را می کند؟ باید بگوییم قطعا چنین است. تلاش وکیل در هر پرونده ای ضامن اعتبار اوست. شما می توانید با دریافت راهکار حقوقی آنلاین، دغدغه های خود را درباره وکیل تسخیری، با ما در میان بگذارید، تا با مشاوره حقوقی فوری به جواب های مفصل تر در این باره برسید.
طبق ماده 348 قانون آیین دادرسی کیفری هرگاه وکیل تسخیری بدون عذر موجه در جلسه رسیدگی حاضر نشود، دادگاه ضمن عزل او، وکیل تسخیری دیگری تعیین می کند.
قانون به گونه ای اندیشیده که ناتوانی مالی متهم، باعث ضایع شدن حق وی نشود. البته مشورت آنلاین با وکیل بیشتر می تواند مانع از پایمال شدن حقوق شخص، حتی در جایگاه متهم شود.
همانطور که گفته شد، امکان پیگیری اعمال خلاف وکیل وجود دارد. همچنین در مواردی که متهم از وکیل تسخیری خود راضی نباشد، بر اساس تبصره 3 ماده 348 این امکان برای متهم وجود دارد که تقاضای تغییر وکیل تسخیری را به دادگاه بدهد.
در مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته، موارد تخلف وکیل را می توانید جستجو کنید. و آگاه شوید که وکیل تسخیری در پرونده شما به طور ویژه چه راهکاری برای بهترین دفاع پیش رو دارد.
همچنین در تبصره 2 همین ماده آمده در صورتی که متهم وکیلی از سمت خود معرفی کند، وکالت تسخیری از سمت دادگاه منتفی میشود. گاهی یک مشاوره حقوقی ویژه تلفنی، می تواند کمک بسیاری در این زمینه بکند.
وجود وکیل تسخیری به اندازه ای مهم است، که نبود وی و عدم دفاع به منزله پذیرش اتهام است. مشاوره حقوقی با بهترین وکیل تسخیری تهران و دیگر نقاط ایران ، اولین گام برای داشتن یک دادرسی عادلانه است. شمادر هر زمان می توانید با پرسش سوال حقوقی آنلاین از حق و حقوق خود مطلع شوید.