موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

ادله الکترونیک در محاکم

ادله الکترونیک در محاکم

به طور کلی در این مقاله می ‌خواهیم در مورد موضوع ادله الکترونیک در دادگاه با شما صحبت کنیم و شما را به طور کامل با این موضوع آشنا کنیم؛ همچنین تمامی را راه حل های آن را به شما بازگو کنیم و بگوییم که کدام روش بهتر و کدام روش به ضرر شما است.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

ادله الکترونیک در دادگاه


electronic evidence

ادله الکترونیکی در دادگاه

 

با اینکه کامپیوتر سالیان سال است که کشف شده و افراد زیادی از آن استفاده می کنند، اما به تازگی رایانه توانسته جایگاه خود را در موسسات و ادارات دولتی باز کند و به عنوان مهره ی مهمی در دادگاه ها و موسسات دولتی به حساب بیاید.

با آمدن رایانه ها به ادارات دولتی کم کم دیگر روش قدیمی ثبت پرونده ها و کارهای دولتی جمع شد و روش قدیمی و سنتی جای خود را سپرد به روش مدرن و جدید که همان رایانه ها بودند. اما متاسفانه هنوز این علم و فناوری در کشور ما جایگاه خود را به دست نیاورده است و به نوعی هنوز در دادگاه ها و مراکز دولتی سندهای الکترونیکی و ادله ی الکترونیکی از اعتبار رسمی برخوردار نیستند و اینگونه است که هنوز که هنوزه ما شاهد استفاده از مقالات و مطالب قدیمی برای کشف و ضبط جرم های مختلف هستیم.

در ادامه شما را بیشتر با موضوع ادله الکترونیک در دادگاه آشنا می کنیم، پس با ما همراه باشید.

 

ادله الکترونیک در دادگاه چیست ؟

ابتدا اجازه دهید شما را با تعریف ادله الکترونیک آشنا کنیم ...

  • تعریف ادله الکترونیک: به تمامی نرم افزار و سخت افزارهای الکترونیکی که بتواند اطلاعات مهم و ارزشمندی در رابطه با اثبات اطلاعات، کشف جرم، دفاع، اثبات ادعا طرفین و ... به ما بدهد، سند الکترونیکی و ادله الکترونیک می گویند.

 

به زبانی ساده تر به هر اطلاعات و اسنادی که از اینترنت و دنیای مجازی بدست بیاید ادله الکترونیک گویند.

ادله الکترونیک می تواند نقش مهمی را در مبحث حقوق ایفا کند. شما می توانید اطلاعات و دلایل الکترونیکی بدست بیاورید که هیچ‌گاه در سندهای کاغذی مانند آنان (اسناد الکترونیکی) را نمی توانید پیدا کنید، اگر با این اوصاف ادله الکترونیکی به خصوصی را در دست دارید که نمی دانید بر علیه شما یا به نفع شماست بهتر است با یک وکیل مشاوره تلفنی داشته باشید.

نکته: ادله الکترونیک در دادگاه نقش بسیار مهمی در راستای تعقیب و دادرسی به یک پرونده کیفری را برعهده دارد.

به طور کلی دلیل الکترونیک در دستگاه های هوشمند و  ابزارهایی که بتوان آنان را جابه جا کردند به کار می رود، مانند: دوربین های مدار بسته، تلفن های همراه، رایانه های شخصی و ... .

 

کاربرد و اهمیت ادله الکترونیک در دادسرا چگونه است ؟

با توجه به نیاز روزافزون انسان ها به فناوری اطلاعات و تکنولوژی های مدرن این بستر فراهم شده تا افراد راحت تر بتوانند از رایانه ها برای بدست آوردن اطلاعات مهم و ارزشمند استفاده کنند و این مورد در کشف اسناد و مدارک بسیار حائز  اهمیت است. این عامل می تواند کمک بسزایی به حل مسائل و معماهای پیچیده کند.

 

نکته: به طور کلی می توانیم بگوییم که کشف ادله ی الکترونیک همان رسانه الکترونیکی (Electronic Media Discovery) است.

 

اهمیت و کاربرد اصلی ادله الکترونیک در دادگاه ها و دادسراها به گونه ای است که در کشورهای توسعه یافته از آن برای حل کردن معماهای سخت و جرایمی مانند: آزار جنسی، سرقت های بزرگ، کلاهبرداری‌های مدرن و پیشرفته، مشخص کردن ارتباط قربانی و قاتل در رابطه با جرم قتل و .. بهره مند شده اند.

 

electronic evidence

اهمیت ادله الکترونیک در دادسرا

 

چه بسا دلایل و اطلاعات الکترونیکی وجود دارند که افراد ممکن است از وجود آن بی خبر باشند و همین مسئله به ضرر آنان تمام شود.

آیا کسی از شما فیلم گرفته؟ و از شما ادله الکترونیک دارد، اینکه او مقصر است یا شما را فقط می توانید از یک وکیل متخصص در این امر بپرسید.

ما می توانیم با استناد به ماده ۱۳ قانون تجارت الکترونیک بگوییم که ارزش تمامی مدارک الکترونیک توسط دادگاه و دادرس تعیین و تنظیم می شود، اما این دلیلی نیست که بگوییم که ارزش و اعتبار ادله الکترونیک بر عهده قاضی یا دادرس است؛ زیرا قانونگذار از پیش برای این مدارک و اسناد الکترونیک اعتبار و ارزشی تعیین کرده است.

قابل ذکر است که بگوییم ادله الکترونیک فقط به اطلاعات بدست آمده از رایانه ها ختم نمی شود، بلکه تمامی اطلاعاتی که از دنیای مجازی بدست می آید قابل استناد است مانند بدست آوردن اطلاعات الکترونیکی از دوربین های مداربسته و تلفن های همراه، پیام گیرها و تماس های صوتی و ... .

 

آیا پیامک و ایمیل به عنوان ادله الکترونیکی در محاکم پذیرفته می‌شوند؟

حال با این احتساب ممکن است سوال به وجود بیاید که آیا پیامک ها و ایمیل ها جزء ادله الکترونیک در دادگاه و دادسرا پذیرفته می‌شوند یا خیر؟! برای پاسخ دادن به این سوال باید بگوییم که برخلاف تصور عموم، پیامک ها و ایمیل ها و حتی صداهای ضبط شده افراد جزء ادله الکترونیک به حساب می آیند.

پس این نکته را بدانید اگر شخصی در فضای مجازی مانند واتس‌اپ، تلگرام و ... شما را تهدید کرد و یا کلمات نامناسبی به شما نسبت داد، در ابتدا با یک وکیل تماس تلفنی برقرار کنید و به او مراتب را اطلاع دهید، سپس بر اساس راهنمایی های او می توانید با مراجعه به مراکز قانونی و با داشتن این مدارک (پیام و ایمیل های شخص خاطی) علیه آن شخص شکایت تنظیم کنید تا در اسرع وقت قانونگذار به شکایت شما رسیدگی کند.

اینگونه می شود که دادگاه با بررسی صحت و سقم مدارک شما توسط کارشناسان حوزه فناوری، شکایت شما را مورد بررسی قرار می دهد و حکمی بر مبنا و ملاک این خطا صادر می‌کند.

نکته بسیار مهمی که در اینجا وجود دارد این است که تمامی مدارک باید قانونی و صحیح باشند، در غیر این صورت دادگاه شکایت شما را نمی پذیرد؛ تنها راهی که بفهمید یک مدرک (ادله) قانونی  است دریافت راهکار حقوقی از وکیل متخصص است، بنابراین با توجه به این توضیحات اگر شما مثلاً با هک کردن اطلاعات ایمیل و اکانت شخصی مدارکی بدست بیاورید این مدارک به شکل غیر قانونی بدست آمده اند و از نظر دادگاه قابل قبول نیستند.

 

نکته: پیامک ها و ایمیل ها و حتی صداهای ضبط شده افراد جزء ادله الکترونیک به حساب می آید.

توجه کنید که در بعضی مواقع نیز ممکن است این عمل به ضرر خود شما تمام شود، پس برای واکنش نشان دادن به یک عمل مجرمانه دست به اقدامات مجرمانه نزنید و قبل از هر عمل که درست یا غلط آن را نمی دانید از یک وکیل مشورت حقوقی بگیرید.

 

اعتبار و ارزش ادله الکترونیک در محاکم دادگستری به عنوان دلیل اثباتی؟

همانطور که پیش تر گفتیم قانونگذار برای ادله الکترونیک ارزش و اعتبار خاصی را تعیین کرده است به طوری که شما با در دست داشتن مدارکی دال بر خطای فردی، می توانید به دادگاه ها و دادسراها مراجعه کنید و شکایت خود را تنظیم کنید.

در مبانی حقوق جمهوری اسلامی قانونگذار در قانونی به نام تجارت الکترونیک به ادله الکترونیک رسمیت و اعتبار بخشیده است که این عمل نشان دهنده ارزش داشتن ادله الکترونیک نسبت به ادله سنتی یا همان اسناد کاغذی است.

 

electronical evidence

اعتبار و ارزش ادله الکترونیک در محاکم دادگستری

 

این قانون (تجارت الکترونیک) با مفادی که دارد تمامی مدارک الکترونیکی را برابر با اسناد و مدارک سنتی دانسته است. بنابراین همانطور که در مطالب فوق اشاره کردیم ماده ۱۳ قانون تجارت الکترونیک ارزش و اعتبار ادله الکترونیک در دادگاه و مراجع قانونی را تعیین و مشخص کرده است.

 

بهترین وکیل برای استفاده از ادله الکترونیک برای پرونده حقوقی و کیفری

شاید برای به اثبات رساندن دلایل خود در مراجع قانونی (دادگاه ها و دادسرا) نیاز باشد که از یک وکیل کاربلد و به قول معروف کارکشته استفاده کنید تا بتوانید در یک پرونده کیفری و حقوقی به موفقیت دست پیدا کنید. شما با مراجعه به وبسایت های معتبر حقوقی (به دلیل شیوع کرونا از مراجعه حضوری بپرهیزید) می توانید بهترین وکیل حقوقی را برای امور حقوقی خود برگزینید.

ارزش ادله الکترونیک برابر با ارزش ادله سنتی (اسناد کاغذی) است.

 

ادله الکترونیک آیا برای محاکم دادگستری و دادسرا دارای ارزش قضایی است؟

بله، ادله الکترونیک اگر دارای صحت و سقم باشد و از راه های قانونی به دست آمده باشد کاملا صحیح و مورد بررسی است و دستگاه های قضا آن را ارزشمند و مورد تایید قرار می دهند.

 

اصالت ادله الکترونیک در دادگاه و دادسرا چگونه احراز می‌شود؟

بعد از آنکه شما ادله ی اثباتی الکترونیکی خود را تسلیم دادگاه کردید، مسئولین مربوطه با بررسی کارشناسان فناوری و حقوقی مدارک الکترونیک شما را مورد بررسی قرار می دهند و با مکانیسم های خاص خود مدارک الکترونیک را ارزیابی می کنند تا از قانونی بودن آن مدرک اطمینان حاصل کنند. بعد از بررسی مدارک، حکم صادره به طرفین دعاوی اعلام می گردد.

 

 

بهترین و عملی ترین راهکار ها برای مشکلات و دعاوی ملکی

رویکرد حقوقی ایران نسبت جرایم رایانه ای در سال 1399-1400

پیگیری توهین و تهدید در کامنت ها و دایرکت اینستاگرام

رویکرد حقوقی شبانه روزی نسبت توهین ها و تهدیدات پیامکی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، ما می توانیم با استناد به ماده ۱۳ قانون تجارت الکترونیک بگوییم که ارزش تمامی مدارک الکترونیک توسط دادگاه و دادرس تعیین و تنظیم می شود، اما این دلیلی نیست که بگوییم که ارزش و اعتبار ادله الکترونیک بر عهده قاضی یا دادرس است؛ زیرا قانونگذار از پیش برای این مدارک و اسناد الکترونیک اعتبار و ارزشی تعیین کرده است. قابل ذکر است که بگوییم ادله الکترونیک فقط به اطلاعات بدست آمده از رایانه ها ختم نمی شود، بلکه تمامی اطلاعاتی که از دنیای مجازی بدست می آید قابل استناد است مانند بدست آوردن اطلاعات الکترونیکی از دوربین های مداربسته و تلفن های همراه، پیام گیرها و تماس های صوتی و ... .
با سلام و احترام، با سرعت روز افزون علم، جهان امروز ما تبدیل به یک دهکده ای شده است که با فشردن چند دکمه ساده انسان ها می توانند از اقصی نقاط جهان با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و از حال روز هم خبر دار شوند، تجارت الکترونیک، مبادلات الکترونیک، سینمای الکترونیک ، بازی های الکترونیک و ده ها اصطلاح دیگر به ادبیات ما اضافه شده و دامنه آن روز به روز بیشتر می گردد. به صورت طبیعی در این دوران، یکی از ادله اثبات دعوا نیز می تواند مساله استفاده از داده های فضای مجازی باشد پس در تعریف ساده ادله الکترونیک می توان این نکته را بیان نمود که هرچیزی که از فضای مجازی بدست آید را ادله اکترونیکی می نامند. تصاویر ماهواره ای ، ایمیل ها ، تکس های خبری و هرچیزی که ما را به حقیقت نزدیک تر کند می تواند جزو این ادله الکترونیک باشد . طبیعتا هرچقدر آشنایی ما با این امور بیشتر باشد و در زندگی روزمره بیشتر از آن استفاده کنیم نیاز ما به یادگیری قوانین و مقررات مربوط به آن و درجه اثر بخشی هر یک نیز متفاوت خواهد بود پس برای اینکه ریسک انجام هرکاری را پایین بیاوریم باید با وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و بعد از آن اقدام به استفاده از این ادله نماییم چراکه بار اثباتی هریک از ایشان متفاوت بوده و تنها کسی که تجربه حضور در محاکم و استفاده از آنها را دارد می تواند در این خصوص ما را یاری نماید. محمد صادق تیغ نورد
دلیل الکترونیک اصطلاحی است برای آن دسته از داده‌پیام‌ها که به وسیله یک سیستم اطلاعاتی مطمئن تولید، ذخیره یا پردازش شده و دارای امضای الکترونیکی مطمئن است. فناوری مورد استفاده در این سند به صورتی است که انتساب سند به صادرکننده، هویت او یا تمامیت سند را تضمین می‌کند. چنین سندی انکارناشدنی و تردیدناپذیر است. به علاوه، چنین دلیلی پس از ایجاد باید به صورتی ایمن نگهداری شود.ماده 15 می گوید که نسبت به «داده‌پیام» مطمئن، سوابق الکترونیکی مطمئن و امضای الکترونیکی مطمئن انکار و تردید مسموع نیست و فقط می‌توان ادعای جعلیت به داده‌پیام مزبور وارد یا ثابت کرد که آن داده‌پیام به جهتی از جهات قانونی، از اعتبار افتاده است. بنابراین ارزش و اهمیت دلیل الکترونیک مطمئن در نداشتن قابلیت انکار و تردید به آن است که این دلایل را از ارزش و اعتباری شبیه اسناد رسمی برخوردار می‌کند.
با سلام قانونگذار برای ادله الکترونیک ارزش و اعتبار خاصی را تعیین کرده است به طوری که شما با در دست داشتن مدارکی دال بر خطای فردی، می توانید به دادگاه ها و دادسراها مراجعه کنید و شکایت خود را تنظیم کنید. در مبانی حقوق جمهوری اسلامی قانونگذار در قانونی به نام تجارت الکترونیک به ادله الکترونیک رسمیت و اعتبار بخشیده است که این عمل نشان دهنده ارزش داشتن ادله الکترونیک نسبت به ادله سنتی یا همان اسناد کاغذی است
در امور کیفری که دعاوی براساس وقوع یک جرم مطرح میشود قانون گذار ادله را درموارد زیر می داند اقرار شهادت قسم علم قاضی گذشته از دلایل فوق که در قانون به آن تصریح و یا اشاره شده است، امروزه به دلیل ظهور ابزارهای جدید اطلاعاتی و ارتباطی نوع جدید دیگری از ادله اثبات دعوی با ماهیتی الکترونیکی مطرح شده که بر خلاف برخی از ادله سنتی مثل سند کاغذی ملموس و عینی نیست به همین خاطر به آسانی قابل دستیابی نمی باشند. اعتبار ادله الکترونیک نسبت به ادله سنتی قانونگذار در قانون تجارت الکترونیکی داده پیامها و امضای الکترونیکی را با نوشته و امضای سنتی (به عنوان مثال امضای ذیل قراردادها) برابر می داند و آنها را دارای ارزش اثباتی می داند. ادله الکترونیک کدامند ادله الكترونیكي هر داده پیامی است که اصحاب دعوی برای اثبات یا دفاع از دعوا به آن استناد می کنند وهر نمادی است از واقعه و یا اطلاعات و مفهوم که با وسایل الکترونیکی، نوری و فناور های جدید اطلاعات، تولید وارسال ودریافت و ذخیره می شود به عبارتی به اسناد و مدارك موجود در دنیاي مجازي، ادله الكترونیكي گفته مي شود البته ادله الكترونیك به رايانه ختم نمي شوند و همة اطلاعات قابل كسب از دستگاه هاي الكترونیكي از جمله تلفن همراه، دورنگار و غیره را نیز شامل مي شود. اصولا دلیل الکترونیک در ابزارهای قابل جابه جا مثل تلفن همراه یا دوربین ها یا رایانه های شخصی دوربین های مدار بسته و.. می باشد. انواع ادله الکترونیک امضای الکترونیک اسناد الکترونیک قراردادهای الکترونیک ازدیگر مصادیق ادله الکترونیکی صوت و فيلم و عکس الکترونيکي (که حاکی از تصویرات مجرمانه است) پیامک، چند رسانه ای بلوتوثی ادله الکترونیکی در قوانین امروزه به دلیل جمع کثیری از پرونده های جرائم رایانه ای قانون گذار درمقابله با این جرائم سعی در حل مشکلات و معضلات ناشی از فضاي سایبر داشته است و با تصویب قانون جرائم رایانه ای و تجارت الکترونیک و حمایت از پدید اورندگان از نرم افزارهای رایانه ای، در بررسی نحوه جمع آوری ادله الکترونیک پرداخته است. تعارض ادله الکترونیکی با ادله سنتی در جواب این سوال که ادله الکترونیکی مقدم است یا ادله سنتی باید گفت در صورتی که در ضمن یک دارسی یکی از طرفین دلیل سنتی مثل سند رسمی ارائه دهد و یکی دیگر به داده های امضای الکترونیکی در این موقعیت قضات معمولا در رویارویی با ادله الکترونیکی سختگیری بیشتری از خود نشان می دهند و تا زمانی که نسبت به این ادله قانع نشوند نمیتوانند به استناد آنها رای صادر کنند؛ به عنوان مثال اگر دلیل یک سند رسمی کاغذی در مقابل یک ادله الکترونیک در قالب یک داده پیام ساده باشد طبیعتا دلیل کاغذی مقدم است مگر اینکه بی اعتباری دلیل کاغذی اثبات شود. اما شاید به نظر برسد که ادله الکترونیک با ادله سنتی تفاوتی دارد وبه صرف الکترونیکی بودنش دارای ارزش کمتری باشد ولی بهتر است ادله الکترونیک نیز همانند ادله سنتی برخورد شود و دارای اعتبار یکسان باشد. اعتبار ادله الکترونیک در حقوق ایران قانونگذار در قانون تجارت الکترونیک دلیل الکترونیک را دارای اعتبار و قابل استناد می داند که نشان دهنده اعتبار این ادله نسبت به ادله سنتی است و این قانون داده پیام و امضای الکترونیکی را معادل نوشته و امضای سنتی می داند و از طرفی مطابق این قانون اسناد و ادله اثبات دعوی می توانند به صورت داده پیام باشند و در هیچ محکه یا اداره دولتی نمیتوان صرفا به دلیل شکل این ادله آنها را رد نمود و اصل صحت در مورد اسناد الکترونیکی نیز جاری میباشد. برخی از حقوقدانان معتقدند که با توجه به ماده ۱۳ قانون تجارت الکترونیک ارزش اثباتی دلیل الکترونیک عادی، توسط دادرس تعیین می شود ولی باید بدانید که ارزش اثباتی ادله از قبل تعیین شده است و قانون گذار در موادی از قانون تجارت الکترونیک ارزش اثباتی امضای الکترونیک و داده پیام را دقیقا تعین کرده و آن را در اختیار قاضی نگذاشته است. آیا ادله الکترونیک مثل داده پیام با حذف یا دلیت، از بین میرود؟ ادله الکترونیک معمولا هیچ گاه از بین نمیروند اگرچه افراد گمان می کنند که اگر آنها را دلیت و یا پاک کنند از بین رفته است اما نسخه حذف شده تقریبا همیشه قابل بازیابی است و قابل ذکر است که داده پیامها به آسانی قابل تکثیر هستند و هنگامی که ایجاد می شوند درمکان های بسیار از جمله پوشه ها ی ثبت وقایع و سربرگ اسناد ، قابل ذخیره شدن می باشند به همین خاطر حذف همه انها دشوار است. بار اثبات ادله الکترونیکی با اینکه از نظر قانون گذار ادله الکترونیکی دارای اعتبار است ولی در مواقعی که به این ادله استناد می شود (چه عادی و چه مطمئن) استناد کننده به آن را با مشکل روبرو می کند؛ زیرا بردوش آن بار سنگینی وجود دارد اگر چه اصل بر صحت آنها است و تا زمانی که طرف دعوی به اصالت سند اعتراض نکرده است آن سند محمول بر صحت خواهد بود ودادرس نیز نمی تواند به دلیل ایمن نبودن فناوری مورد استفاده سند و یا امضا آن سند را نامعتبر بشناسد. نتیجه بحث بنابراین ادله الکترونیک مطابق قانون تجارت الکترونیک دارای اعتبار است و لی امروزه قضات محترم همانطور که گفته شد با رویارویی با آنها سختگیری می کنند و تنها به عنوان یک اماره در کنار ادله دیگر ممکن است علم قاضی شود و یا حتی ممکن است بدون ادله دیگر برای قاضی ایجاد ظن قوی کند و بر مبنای علم خود رای صادر نماید.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی