امروزه خود زنی در سراسر کشور برای گرفتن دیه شیوع پیدا کرده است؛ زیرا بر اساس قوانین ایران افرادی که به اشخاص دیگر خسارت جسمی می زنند، ملزم به پرداخت دیه هستند و افراد این راه را برای پر کردن شکم گرسنه خود انتخاب کرده اند؛ از طرفی نرخ دیه به صورت سالیانه تعیین می شود و علاوه بر این که میزان دیه برای قتل نفس مشخص می باشد، نرخی برای ضربه زدن به هر قسمتی از بدن نیز تعیین می شود، مجازات خود زنی برای گرفتن دیه نیز توسط دادستان و با توجه به شرایط موجود تعیین می شود؛ اما در خصوص خود زنی به خاطر دیه آن می توان این مورد را مثال زد که اکثراً در تصادفات رانندگی رخ می دهد؛ بدین صورت که بعضی از افراد با مصدوم کردن خود از طریق انداختن خود جلوی خودرو ها، با شکایت از راننده درخواست دیه می کنند؛ امروز نیز قصد داریم تا در ادامه این مطلب، رویکرد قانون در خصوص این جرم را بررسی کنیم؛ اما قبل از آن اکیداً به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده بفرمایید.
مشاوره تخصصی و 24 ساعته خود زنی
خود زنی در حقیقت اقدامی عمدی و برای تظاهر می باشد؛ که از ریشه های آن می توان به تظاهر به مظلومیت اشاره کرد؛ در این مورد فرد سعی دارد با مظلوم نمایی توجه دیگران را به خود جلب کند و امتیازاتی را از این طریق کسب کند.
تظاهر به شجاعت از دیگر نشانه های خود زنی است که در این صورت هدف شخص از خود زنی به نمایش گذاشتن قدرت خود می باشد؛ این دو عامل شاید در ظاهر متناقض باشند، اما عده بسیاری به هر دلیلی دست به این کار می زنند که بهتر است تحت درمان قرار بگیرند. معمولاً با افراد با خود زنی سعی در گرفتن امتیازات مختلف مانند: خسارت و دیه دارند.
شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی برای ارتباط با وکیل متخصص دعاوی خود زنی و دیه به منظور گرفتن مشاوره حقوقی خود زنی و کسب اطلاعات بیشتر درباره مجازات خود زنی برای گرفتن دیه اقدام نمایید.
خود زنی ها برای گرفتن دیه معمولاً به دو صورت انجام می شوند که عبارتند از:
توجه: امروزه تصادفات ساختگی به یک کسب و کار تبدیل شده و در کل کشور رواج پیدا کرده است؛ که شناسایی جعلی بودن آن بر عهده کارشناسان زبده می باشد. مجازات خود زنی برای گرفتن دیه با توجه به شرایط و قوانین در دادگاه و با حضور طرفین تعیین می شود.
شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای متخصص و مجرب ما در زمینه اثبات آنلاین خود زنی و کسب اطلاعات بیشتر درباره مجازات خود زنی برای گرفتن دیه از سراسر دنیا به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنید.
حکم قضایی خود زنی برای دیه
امروزه با استفاده از فناوری جدید راه به روی این شکل از کلاهبرداری ها بسته شده است. عنوان مجرمانه ای تحت بزه خود زنی در قانون مجازات اسلامی وجود ندارد و خود زنی نیز همانند خودکشی جرم محسوب نمی شود. اما استثناعاتی نیز برای این مسئله وجود دارد؛ در ماده 51 قانون مجازات نیرو های مسلح، اگر شخصی با انگیزه های مختلف و برای کسب امتیاز به خود صدمه بزند، برای او مجازاتی در نظر گرفته می شود. متاسفانه گاهی مجازات خود زنی برای گرفتن دیه تنها محروم شدن فرد از دریافت دیه می باشد؛ به عنوان مثال:
توجه: شما می توانید از طریق مشاوره با تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی برای ارتباط با تیم مجرب و حرفه ای ما در زمینه مشکلات مربوط به حکم قضایی خود زنی برای گرفتن دیه و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره مجازات خود زنی برای گرفتن دیه اقدام نمایید.
حکم های قضایی برای انواع خود زنی معمولاً بر اساس وضعیت و داده ای موجود تعیین می شوند؛ اما به طور معمول حداقل حکم قضایی برای انواع خود زنی محروم شدن فرد از دریافت دیه و حداکثر آن حبس و مجازات وی می باشد.
شما می توانید از طریق لینک پرسش و پاسخ فوری حقوقی برای ارتباط با وکیل متخصص و آنلاین دیه، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مجازات خود زنی برای گرفتن دیه اقدام نمایید و پاسخ سوالات خود را طی کمترین زمان ممکن به صورت جامع و تخصصی دریافت کنید.
مجازات کلاهبرداری از اداره بیمه
در وهله اول معمولا خود زنی در معاینات پزشکی قانونی تشخیص داده می شود و با توجه به آن مدارک می توان برای اثبات بی گناهی خود اقدام نمود؛ اما اگر اقدام به دفاع از خود بدون آگاهی نسبت به قوانین مربوط باشد، هیچ نتیجه ای نخواهد داشت. از همین رو بهتر است اثبات بی گناهی به وکلای حرفه ای سپرده شود.
شما می توانید از طریق لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته با متخصصین ما در سایت وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته و از سراسر دنیا برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مجازات خود زنی برای گرفتن دیه، ارتباط برقرار کنید.