موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

دعاوی ملکی

دعاوی ملکی چیست؟

برای شناختن انواع دعاوی ملکی لازم است تا ابتدا بدانیم دعاوی برای چه چیزی صورت می گیرند؟ و دعاوی ملکی چیست؟ دعاوی در لغت به معنای ادعاها، مرافعه ها و... است؛ پس انواع دعاوی ملکی برای مرافعه صورت می گیرد، برای مثال اگر ادعایی توسط دو نفر بر سر یک ملک باشد باید دعوایی در دادگاه برای آن صورت بگیرد تا حق افراد مشخص شود؛ با ما همراه باشید تا مبحث دعاوی ملکی و دریافت مشاوره حقوقی در خصوص آن را به کاملترین وجه ممکن بررسی نماییم.

 

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

 انواع دعاوی ملکی چیست؟

 

types of property claims

دعاوی ملکی دعوای مطرح شده بر سر ملک است

 

انواع دعاوی ملکی می تواند حقوقی باشد یا کیفری. در بحث حقوقی مدنظر مال و وجه است و جنبه ی کیفری برای آن در نظر گرفته نمی شود اما در بحث کیفری املاک همانطور که از اسم آن پیداست بعد کیفری را نیز شامل می شوند، مثل فروش ملک به چند نفر. برای مثال الزام به تنظیم سند از جنبه ی حقوقی مد نظر است. دعاوی که به دلیل ارتکاب جرم مطرح می شوند از انواع دعاوی ملکی کیفری هستند.  

 

دعاوی ملکی به چه دعاوی گفته می شود؟

 انواع دعاوی ملکی به طور کلی به دعاوی گفته می شود که موضوع مطرح در آن ملک و املاک است، مثل دعوای فک رهن و... همانطور که ذکر شد این دعاوی دو بعد حقوقی و کیفری دارند.

انواع دعاوی ملکی از دسته دعاوی های مربوط به املاک است و منظور از املاک می تواند زمین، خانه، آپارتمان، آپارتمان های تک واحد، دو خواب، تک خواب، دوبلکس، تریبلکس و... باشد. گاهی انواع دعاوی ملکی بر سر پیش فروش ملک و پیش خرید ملک است.

بهتر است برای مشکلات حقوقی فروش ملک از مشاوره حقوقی استفاده کنید. رفع مشکل حقوقی مسکن، رفع مشکل حقوقی وام مسکن و رفع اختلافات حقوقی ملکی نیازمند مشاوره است و در این موارد می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنید. برای رفع مشکل حقوقی در فروش اقساطی ملک از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید. همانطور که میدانید انواع مشکلات حقوقی نیازمند مشاوره است، مسائل حقوقی به دلیل پیچیدگی بالایی نیاز به تخصص دارند، در وکیل تلفنی افراد کاربلد و آگاه مشاوره های گوناگونی را ارائه می دهند. انواع دعاوی ملکی نیز به دلیل گستردگی روزافزون آپارتمان ها و املاک رو به افزایش است و فردی باید در این مسائل وارد شود که آشنا به مسائل حقوقی مختلف است.

 

دعاوی حقوقی در انواع دعاوی ملکی

یکی از دعاوی که حجم عظیمی از پرونده های ورودی دادگاه حقوقی را تشکیل می دهند دعاوی ملکی است، دعاوی ملکی حقوقی موضوعات مختلفی دارند که به برخی از آن ها اشاره می شود:

  • الزام به تنظیم سند.
  • فک رهن.
  • دریافت پایان کار.
  • درخواست و مطالبه ی اجرت المثل .
  • ابطال قرارداد.
  • افزایش و یا کاهش وجه اجاره.
  • تقاضاهای سرقفلی، حق کسب و پیشه در املاک.
  • الزام به ایفای یک تعهد.
  • الزام به اخذ صورتمجلس و... .

 

دعاوی کیفری در انواع دعاوی ملکی

یکی دیگر از دعاوی قابل مطرح در دادگاه از انواع دعاوی ملکی، دعوای کیفری ملک است. که به صورت زیر می باشند:

  • کلاهبرداری.
  • جعل سند املاک.
  • تصرف عدوانی.
  • ممانعت از حق.
  • خلع ید غاصب.
  • فروش مال دیگری از انواع دعاوی ملکی کیفری هستند.

 

انواع دعاوی رایج ملکی در دادگستری

 

usual property claims in court

دعاوی رایج ملکی در دادگستری

 

رایج ترین دعوا در دادگستری پرونده های حقوقی املاک هستند؛ در ادامه به برخی از انواع دعاوی ملکی می پردازیم:

 

  • خلع ید: یکی از انواع دعاوی ملکی، خلع ید است. در این مورد یک شخص که باید غیر از مالک اصلی باشد اقدام به تسلط بر ملک می کند، در صورت بروز همچین مشکلی مالک اصلی می تواند در دادگاه خواستار خلع ید از ملک خود شود. نکته ی مهم در این مورد این است که مالک اصلی حتما باید سند رسمی داشته باشد تا ثابت کند که ملک برای او است. در هر صورت کسی که ادعا دارد باید ثابت کند که مالک اصلی است. در مورد ادعا نیز قاعده ی فقهی وجود دارد که بیان می کند، اثبات موضوع با ادعا کننده است.

 

  • الزام به تحویل ملک: دیگر دعوایی که در دادگاه مطرح می شود دعوای الزام به تحویل ملک است، می توان از اسم این دعوا متوجه شد که ملک در اختیار خریدار قرار نگرفته است و همین موجب طرح و اقامه ی دعوا شده است. در اصطلاح حقوقی انواع دعاوی ملکی هنگامی که بایع و یا خریدار ملک، مبیع را دریافت نکند می تواند اقامه ی دعوا را خواستار شود.در این مورد فروشنده از تحویل دادن ملک خودداری می کند، برای مثال خانه ای خریداری می شود و وجه آن نیز پرداخت می گردد؛ اما در مدت مشخصی که فروشنده باید ملک را تحویل دهد از این کار خودداری می کند که علت می تواند هر چیزی باشد، مثلاً می تواند تغییر قیمت فاحش در فاصله ی خرید تا تحویل باشد. در این مورد دادگاه فروشنده را مجبور به تحویل ملک می کند.  

 

  • الزام به تنظیم سند رسمی: یکی دیگر از انواع دعاوی ملکی الزام به تنظیم سند رسمی است که در بعد حقوقی دعاوی است. مالک یک ملک باید سند رسمی داشته باشد، در انتقال املاک یکی از شرایط آن انتقال سند رسمی نیز است، یعنی وقتی در معامله یک ملک خریداری می شود و ملک از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود باید سند رسمی ای به عنوان گواهی مالکیت تنظیم شود.

 

نکته: اگر در حین معامله و بعد از آن فرد اقدام به تنظیم سند نکند و یا از آن خودداری کند فرد خریدار می تواند خواستار الزام به تنظیم سند رسمی از دادگاه شود و دادگاه فرد را مقید می کند تا سند رسمی ای تنظیم و تهیه کند.

انواع دعاوی ملکی در دادگاه های صالح قابل رسیدگی هستند.

 

  • دعوای ممانعت از حق: گاهی یک فرد ملک شما را غصب می کند و یا بدون اجازه ی شما در آن سکونت می گزیند و گاهی فرد مانع بهره مندی شما از ملک می شود، در حالتی که یک فرد مانع استفاده شما از حق طبیعی یعنی استفاده از ملک می شود باید دعوای رفع ممانعت از حق صورت بگیرد و لازمه ی طرح دعوا در دادگاه وجود یک سند رسمی است که نشان دهنده ی مالکیت است، این سند نشان می دهد که شما مالک ملک هستید و سابقه ی تصرف را تایید می کند.

 

  • رفع تصرف عدوانی: در دعوای تصرف عدوانی سابقه ی تصرف فرد خواهان دعوا باید اثبات شود و این دعوا در صورتی مطرح می شود که ملکی بدون رضایت از تصرف و استفاده خارج شود.

 

بهترین اقدام برای پیشگیری از دعاوی ملکی چیست؟

 

preventing claims on a property

پیشگیری از بروز مشکل و دعوی بر سر ملک

 

انواع دعاوی ملکی بسیار گسترده و متفاوت هستند و گاه مباحث و خصوصیات ریزی در این میان است که لازمه ی فهمیدن آن استفاده از مشاوره حقوقی است. بهترین اقدام برای پیشگیری از دعاوی ملکی مشورت با وکلا و مشاوران آگاه قبل از تنظیم سند و یا خرید و فروش ملک است.

 

چرا داشتن وکیل در دعاوی ملکی به همگان سفارش می گردد؟

به دلیل تخصصی بودن امر بیع املاک و دعاوی آن بهتر است از وکیل هایی آشنا به این مسائل استفاده شود تا از خطا جلوگیری گردد. برای پرهیز از ضایع شدن حق، داشتن وکیل به همگان سفارش می شود.

 

وکیل در دعاوی ملکی چه اقداماتی انجام می دهد؟

یک وکیل خوب در دعاوی ملکی لازمه ی برنده شدن در دادگاه است، وکیل می تواند در انواع دعاوی ملکی موضوع دعوا را شناسایی کند و با توجه به شرایط و اوضاع و احوال و یا تاریخ انجام معامله و دیگر نکات باعث شود تا حق کسی پایمال نگردد.

 

سخت ترین دعاوی ملکی برای یک وکیل چیست؟

نمی توان گفت کدام یک از دعاوی سخت هستند به طور کلی هر کار حقوقی نیازمند تخصص خاص هستند. در دعاوی حقوقی و کیفری، موضوعاتی که نامشخص است بسیار وقت گیر به نظر می آیند. دعاوی که فرد سند رسمی ندارد و نمی تواند سابقه ی خود را اثبات کند اما محق است، سخت و دشوار هستند.

 

برای دعاوی ملکی به وکلای به روز و جوان مراجعه کنیم یا وکلای با تجربه در دعاوی ملکی؟

وکلای با تجربه و به روز، از بهترین وکلا هستند. وکلای جوان و به روز، انرژی و اطلاعات کافی در دعاوی ملکی را دارند و وکلای با تجربه به دلیل آگاهی نسبت به شرایط نیز بسیار کارآمد هستند. اما بهتر است از وکلایی آگاه به مسائل استفاده شود که در وکیل تلفنی انواع مشاوران و وکلا قابل دسترسی هستند.

با توجه به تمام نکات گفته شده لزوم استفاده از یک وکیل و مشاور خوب آشکار است، در وکیل تلفنی می توانید از مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته و پرسش و پاسخ فوری حقوقی استفاده کنید.  

 

انواع مشاوره ها در وکیل تلفنی:

مشاوره حقوقی در هر زمان و هر مکان، مشاوره حقوقی تلفنی فوری، مشاوره حقوقی فوری، مشاوره حقوقی پیشگیرانه، مشاوره حقوقی فوری و تلفنی، مشاوره حقوقی سریع که همگی به صورت شبانه روزی و 24 ساعته به هم میهنان عزیزمان خدمت رسانی می نمایند.

 

 

حل فوری مشکلات فروش ملک شراکتی

بهترین سبک نوشتن وصیت نامه

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی وآنلاین برای حل مشکلات و دعاوی ملکی

عملی ترین راهکار اثبات مالکیت یک ملک

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی