کد اقتصادی چیست و چرا دریافت آن ضروری است؟! این پرسشی است که از جانب صاحبین مشاغل و شرکای شرکت های تجاری مطرح میشود. اگر دارای پروانه فعالیت در زمینه تولید، مونتاژ، فروش کالاهای مختلف یا ارائه دهنده خدمات هستید یا این که در یکی از شرکت های فعال در این موارد شراکت دارید باید بدانید که این کد یکی از ضروریات فعالیت شما میباشد و بدون وجود آن عملا اجازه فعالیت به شما داده نخواهد شد.
اخذ کد اقتصادی نیز از جمله اقداماتی است که علاوه بر دوندگی ها و صرف هزینه زمانی، هزینه اقتصادی نسبتاً بالایی هم را دارد که انجام آن نیازمند حوصله و انرژی فراوانی نیز می باشد، چرا که انجام روال اداری در کشور عزیزمان مقداری کند انجام می گردد، برای دریافت کد اقتصادی می توانید در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس گرفته و با برترین وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی مشورت نمایید.
از سال 1380 که سازمان امور مالیاتی زیر نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی شروع بکار کرد، پرداخت مالیات از جمله مالیات بر درآمد بر صاحبین مشاغل الزامی شد. سازمان امور مالیاتی در این میان جهت راحتی حال افراد حقیقی و حقوقی که موظف به پرداخت مالیات هستند، برای هر یک از ایشان یک کد اقتصادی در نظر گرفت.
در حال حاضر صاحبین مشاغل و شرکای شرکت های تجاری که در ماده 20 قانون تجارت به آن ها اشاره شده و موظف به پرداخت مالیات هستند، باید یک کد اقتصادی داشته باشند. اما بسیاری از صاحبین مشاغل اصلا نمیدانند این کد چیست و برای دریافت آن به کجا باید مراجعه کنند!
در ادامه مطلب ضمن تعرف دقیق چیستی این کد درباره دریافت کد اقتصادی نیز صحبت خواهیم کرد. با موسسه حقوقی وکیل تلفنی همراه باشید.
کد اقتصادی یک کد 12 رقمی است که صاحبین شرکت های تجاری، بلافاصله پس از ثبت شرکت موظف به دریافت آن هستند. منظور از صاحبین شرکت های تجاری در اینجا، تمامی افرادی است که به تولید کالا یا ارائه خدمات میپردازند و از این راه درآمد کسب میکنند.
این کد برای شرکت ها به منزله کدملی است برای انسان! به همین دلیل هم دریافت آن ضروری میباشد. با صدور این کد برای شخص حقیقی یا حقوقی، در سازمان امور مالیاتی یک پرونده مالیاتی تشکیل میشود. کارمندان سازمان مذکور نیز هر ساله با کمک پرونده موجود و اظهارنامه مالیاتی ارائه شده، اقدام به محاسبه مالیات شخص میکنند. بنابراین میتوان گفت بدون وجود این کد روند رسیدگی به امور مالیاتی اشخاص با مشکل مواجه خواهد شد.
دریافت کد اقتصادی برای اشخاص حقیقی و حقوقی، در طی چند مرحله انجام میشود.
نکته: با توجه به دشوار بودن مراحل ثبت نام و با توجه به این که در صورت ورود اطلاعات اشتباه، کد برای متقاضی ارسال نخواهد شد بسیاری از افراد برای انجام این کار از کارشناسان کمک میگیرند. برای دریافت راهنمایی از کارشناسان موسسه حقوقی وکیل تلفنی، میتوانید از مشاوره حقوقی این موسسه استفاده نمایید.
از جمله مزایای دریافت کد اقتصادی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
هزینه دریافت کد اقتصادی با توجه به مدارک موجود و میزان گستردگی واحد تجاری محاسبه میشود. از طرفی این هزینه هر ساله با افزایش مواجه است. در نتیجه نمیتوان عدد دقیقی با این عنوان بیان کرد. اما از طریق مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکیل تلفنی میتوانید از هزینه دقیق تشکیل پرونده مالیاتی برای واحد تولیدی یا خدماتی خود، مطلع شوید. همچنین با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی این موسسه میتوانید پرسش های خویش را مطرح نمایید و پاسخ آن ها را دریافت کنید.
برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از موسسه حقوقی وکیل تلفنی، با شماره 09212242670 تماس حاصل فرمایید.
سازمان امور مالیاتی کشور صرفا از طریق تشکیل پرونده مالیاتی و صدور کد اقتصادی است که از وجود شرکت ها و یا واحدهای تولیدی و خدماتی، و میزان فعالیت آن ها مطلع میشود. همچنین دریافت این کد مقدمه تکمیل اظهارنامه مالیاتی است و بدون وجود آن صاحبین شرکت های تجاری قادر به انجام این کار نخواهند بود.
در نتیجه نداشتن کد اقتصادی باعث میشود که سازمان مربوطه از میزان فعالیت شرکت بی خبر باشد و به این ترتیب مالیاتی برای آن تعیین نکند. این مسئله پس از گذشت چند سال دردسر ساز خواهد شد! زیرا اگر شرکت به ثبت رسیده باشد که قطعا سازمان امور مالیاتی از وجود آن مطلع خواهد شد و به دلیل عدم دریافت کد مذکور و نپرداختن مالیات، جریمه مالی سنگینی برای او در نظر خواهد گرفت. اما اگر شرکت به ثبت نرسیده باشد هم که عملا قادر به فعالیت اقتصادی نخواهد بود و به مراتب مشکلات بیشتری سد راهش خواهند شد.
تشکیل پرونده دارایی |
درباره ما |