موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی جرم خودکشی

مشاوره حقوقی جرم خود کشی

خودکشی یکی از مسائل اساسی می باشد که از زمان های گذشته تاکنون وجود داشته است و نمی توان منکر این اتفاق در جوامع مختلف شد. خودکشی ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق افتد که بیشتر آنها از نظر روانشناسی و جامعه شناسی نیز قابل توجیه نمیباشند و جز اتفاقات ناخوشایندی است که دارای اثرات و عواقب جبران ناپذیری است. مشاوره حقوقی جرم خودکشی با هدف کاهش این آسیب اجتماعی در جامعه ی ما بوجود آمده است و برخی از مراکز حقوقی با ارائه ی مشاوره 24 ساعته خودکشی برای کمک رسانی به مردم جامعه آماده ی خدمت رسانی می باشد. شاید اکنون این سوال برای بسیاری از افراد بوجود آید که چگونه ممکن است که مشورت 24 ساعته خودکشی وجود داشته باشد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که این حقیقت وجود دارد که مسلما مراجعان نمیتوانند در تمام 24 ساعت روز مسیری طولانی را برای استفاده از مشاوره حقوقی استفاده کنند، به همین دلیل نیز برای مشاوره فوری خودکشی کافی است تا افراد با استفاده از یک خط تلفن از مزایای مشاوره تلفنی خودکشی استفاده کنند.

 

 

چرا خودکشی جرم محسوب می شود با اینکه به کسی غیر از خود شخص آسیب نمی رساند؟

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که در جلسات مشاوره حقوقی جرم خودکشی مطرح می شود آن می باشد که جرم خودکشی باعث آسیب رساندن به دیگر افراد نمیشود و مرتکب تنها به نفس خود صدمه می رساند، بنابراین چرا باید این فعل در جامعه جرم محسوب شود؟ در پاسخ به این سوال باید به این نکته اشاره کرده از منظر قانون مجازات کشور ما، خودکشی کردن توسط خود فرد جرم محسوب نمیشود؛ مگر در شرایطی که نظم عمومی جامعه را دچار مشکل کند. اما هر گونه معاونت و مشارکت در تسهیل یا عملی کردن خودکشی دارای مجازات می باشد. براساس قانون کشور ما هر کس با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم مستند به رفتار همه آنها باشد خواه رفتار هر یک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است.

در رابطه با عواقب حقوقی خودکشی کردن می توان به ماده ی 365 قانون مجازات اسلامی اشاره کرد: در قتل و سایر جنایات عمدی، مجنی علیه می‌تواند پس از وقوع جنایت و پیش از فوت از حق قصاص گذشت کرده یا مصالحه نماید و اولیای دم و وارثان نمی‌توانند پس از فوت او حسب مورد مطالبه قصاص یا دیه کنند.

 

suicide crime

چرا خودکشی جرم محسوب می شود

 

اگر خودکشی منجر به مرگ نشود، عواقب قانونی دارد؟

مسلما یکی از متداول ترین اتفاقاتی که ممکن است برای هر فردی که قصد خودکشی دارد، پیش آید آن است که عمل خودکشی کردن به نتیجه نرسد و فرد جان خود را از دست ندهد. در چنین شرایطی عواقب خودکشی از منظر قانون چه خواهد بود و آیا در یک جلسه مشاوره حقوقی جرم خودکشی به این موضوعات اشاره خواهد شد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که از لحاظ قانونی، مجازاتی برای فردی که خودکشی ناموفق داشته است در نظر گرفته نشده است اما از لحاظ شرعی عواقب دینی ان متفاوت است. از طرفی دیگر در یک جلسه مشاوره شبانه روزی خودکشی که به همان مشاوره حقوقی شبانه روزی تلفنی معروف است، تمام سوالات و جزییات خودکشی از منظر علم حقوق را جویا شوید. توجه داشته باشید که مشورت قبل از خودکشی و آگاهی از تمام جوانب حقوقی این عمل باعث میشود تا بیشتر افراد از انجام این فل یا معاونت و مشارکت در این جرم منصرف شوند.

در رابطه با این موضوع در ماده ی 125 قانون مجازات اسلامی آمده است که: هر کس با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرائی جرمی مشارکت کند و جرم، مستند به رفتار همه آنها باشد خواه رفتار هر یک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است. در مورد جرائم غیرعمدی نیز چنانچه جرم، مستند به تقصیر دو یا چند نفر باشد مقصران، شریک در جرم محسوب می شوند و مجازات هر یک از آنان، مجازات فاعل مستقل آن جرم است.

 

نکته: اگر خودکشی ناموفق باعث ایجاد اخلال در نظم اجتماعی جامعه و مردم شود، شامل مجازات می گردد. بر طبق ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی: هر کس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی گردد یا مردم را از کسب و کار باز دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

 

آیا کسی که ما را تحریک به خودکشی کند مجرم است؟

 

suicide crime

علل ناپسند بودن خودکشی از دیدگاه علم حقوق

 

مشاوره حقوقی جرم خودکشی و مشورت با وکیل باعث می شود تا شما در رابطه با تمام معاونان و شریکان جرم خودکشی اطلاعات کاملی پیدا کنید و هر زمان احساس کردید که از طریق شبکه های مجازی یا افراد مختلفی که در اطرافتان وجود دارند، به ای عمل تشویق و تحریک می شوید به کمک مشاوره خودکشی فوری برای احقاق حقوق خود از طریق مراجع قانونی اقدام کنید.

 

بر اساس قانون مجازات کشور ما اشخاص زیر، معاون جرم محسوب می شوند:

 

  • هرکس دیگری را ترغیب، تهدید، تطمیع، یا تحریک به ارتکاب جرم کند یا با دسیسه یا فریب یا سوءاستفاده از قدرت، موجب وقوع جرم گردد.

 

  • هرکس وسایل ارتکاب جرم را بسازد یا تهیه کند یا طریق ارتکاب جرم را به مرتکب ارائه دهد.

 

  • هرکس وقوع جرم را تسهیل کند.

 

در رابطه با مجازات افراد یا گروه هایی که در فضای مجازی دیگران را به خودکشی تحریک می کنند نیز بر اساس قانون جرائم رایانه ای  مشمول مجازات می گردند:

چنانچه افراد را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهد یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محکوم می شود.

 

آیا اینکه کسی را با کلمه خودم را می کشم وادار به انجام کاری در جهت منافع شخصی کنیم، پیگرد قانونی دارد؟

یکی دیگر از مسائل روزمره ای که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید، تهدید دیگران به کشتن نفس خود می باشد. در یک جلسه مشاوره حقوقی جرم خودکشی به خوبی میتوان متوجه این موضوع شد که در صورتی که دیگران را با تهدید به خودکشی وادار به انجام جرمی کنیم و یا آنکه مجبور به انجام عمل حقوقی همچون بستن قرارداد ها و انعقاد معامله های حقوقی کنیم و خود فرد اکراه و میلی به انجام آن کار نداشته باشد، معامله انشا شده به وسیله او غیر نافذ خواهد بود. در برخی از موارد نیز حتی دیده شده است که افراد تهدید کننده برای واقعی نشان دادن تصمیم خود، وصیت قبل از خودکشی نیز آماده می کنند. در چنین شرایطی به دلیل قرار دادن دیگران در شرایط اکراهی ممکن است نتایج جرائم آنها متوجه فرد تهدید کننده نیز شود.

بر اساس ماده  202 تا 208 قانون مدنی در تعریف اکراه می‌توان گفت: «فشار غیرعادی و نامشروعی است که تحت تأثیر ترس منطقی ناشی از آن، شخص در وضعیتی قرار می‌گیرد که برای نجات دادن خود یا نزدیکانش از خطر جانی، مالی و حیثیتی قریب‌الوقوع و جدی، مجبور به انشای عمل حقوقی معین می‌شود.

 

suicidal discision

تهدید افراد به کشتن خود برای القای فرد به انجام ناخواسته یک عمل

 

علل ناپسند بودن خودکشی از دیدگاه علم حقوق

مشورت فوری قبل از خودکشی و مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری میتواند مانع از ارتکاب عمل خودکشی شود. اما حقیقتا دلیل ناپسند بودن جرم خودکشی از دیدگاه حقوقی چه می باشد؟ در پاسخ به این سوال می توان به نتایج خودکشی حقوقی و عواقب آن در جامعه، به موارد زیر اشاره کرد:

 

  1. بدآموزی در جامعه و القای احساس ناامیدی و یاس.

  2. از بین رفتن قبح اجتماعی و اخلال در نظم عمومی.

  3. در دین اسلام خودکشی از گناهان کبیره است و حقوق ما نیز از اسلام نشات گرفته است و انجام این عمل نوعی بی احترامی به دین مقدس اسلام و نادیده گرفتن شرعیات محسوب می گردد.

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

مشاوره حقوقی جرم خودکشی قبل از به انجام رساندن عمل خودکشی چه آثار و نتایجی دارد؟

مشاوره حقوقی جرم خودکشی و مشاوره حقوقی تلفنی یکی از اصلی ترین و ضروری ترین نیاز های جامعه می باشد و باعث اطلاع رسانی در رابطه با عواقب کیفری و حقوقی این عمل می باشد. در رابطه با عمل خودکشی باید مشاوره حقوقی در اسرع وقت ارائه شود و یکی از راه های سرعت بخشیدن به مشورت فوری خودکشی، ارائه ی خدمات مشاوره تلفنی می باشد.

مشورت تلفنی خودکشی به افراد این امکان را می دهد تا در هر زمان و مکانی که قرار دارند از توصیه های حقوقی یک وکیل خبره و آشنا به قوانین کشور آگاه شوند. مشورت خودکشی و اطلاع رسانی به مردم باعث به حداقل رسیدن آمار جرم و مجازات های حاصل از این عمل نامطلوب می شود و متقابلا ًاخلال در نظم عمومی جامعه نیز کاهش می یابد.

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام ، بنده یکی از پرسنل پایور نظامی هستم که یکی از سربازان من اسلحه ام را پنهانی برداشته و اقدام به خودکشی عمدی نموده و فوت کرده است ، آیا مجازاتی برای من انجام خواهد شد ، لطفا کمک کنین
بنده شنیده بودم که مشاوره دادن در زمینه خودکشی جرم انگاری نشده درسته؟ مشاوره منظور اینکه روش یا دارویی معرفی کرد (گرچه با وجدان کاملا در تضاده)
خودکشی باعث آسیب رساندن به دیگر افرادجامعه نمیشود و مرتکب تنها به نفس خود صدمه می رساند، بنابراین چرا باید این فعل در جامعه جرم محسوب شود؟ در پاسخ به این سوال باید عرضه داشت که از نظر قوانین ما، خودکشی توسط خود فرد جرم محسوب نمیشود؛ مگر در شرایطی که نظم عمومی جامعه را دچار مشکل کند. اما هر گونه معاونت و مشارکت در تسهیل یا عملی کردن خودکشی دارای مجازات می باشد. براساس قانون کشور ما هر کس با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم مستند به رفتار همه آنها باشد خواه رفتار هر یک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است. ماده 125 قانون مجازات اسلامی به این مهم پرداخته و مجازات فاعل مستقل جرم را لحاظ نموده است. فقط در قانون جرایم رایانه ای خودکشی جرم است که بیان می داردچنانچه شخصی، دیگری را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهد یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم می شود.
سلام و درود خدمت دوستان عزیز در موسسه وزین وکیل تلفنی واقعا خوشحالم که سایت وکیل تلفنی راه اندازی شده، به عینه شاهد زحمات شبانه روزی شما هستیم وجه تمایز این موسسه با سایر موسسات کیفیت بالای مشاوره ها و ۲۴ ساعته بودنش هستش اینکه من ساعت ۳ شب میتونم تماس بگیرم و موضوع حقوقی خودم مطرح کنم و وکیل محترم با دلسوزی و برادرانه من راهنمایی کنه به دلیل مسائل شغلیم با وکلای زیادی سر وکار داشتم وکلای شما نگاهشون فرق میکنه. حالا امیدوارم که بهتر از گذشته باشین ان شا الله اپلیکیشن موبایل هم تهیه بشه تا بتونیم مطالب رو خیلی راحت تر روی گوشی خودمون داشته باشیم در رابطه با مطالب:مطالب فوق العاده کیفیت بالایی داره من کلمه به کلمه میخونم و استفاده میکنم واقعا جای تشکر و قدردانی داره از تیم تولید محتوا تشکر میکنم گه شبانه روز زحمت میکشین تا مطالب خوب وکاربردی برای مردم ارائه کنید سپاس از شما❤
با سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
سلام خسته نباشید خدمت دوستان گرامی و کارکنان فهیم موسسه وکیل تلفنی .. در قانون ما خودکشی جرم نیست ولی تحریک یک شخص به خودکشی از طریق رایانه ( فضای مجازی ) جرم انگاری شده است .
صرف خودکشی در قانون مجازات ما جرم است. خودکشی در ایران، پدیده‌ای رو به رشد دانسته شده‌است. ایران در میان کشورهای اسلامی در جایگاه سوم از نظر رواج خودکشی قرار دارد. . خودکشی اغلب به علت ناامیدی صورت می‌گیرد که علت آن اغلب به اختلال روانی نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی، شکست عشقی، اعتیاد به الکل، یا سوء مصرف دارو نسبت داده می‌شود. اغلب، عوامل استرس‌زا مانند مشکلات مالی یا مشکلات ارتباط بین فردی در این میان نقش دارند. جهت مشاوره حقوقی تلفنی در خصوص آثار خودکشی و مسایل حقوقی مرتبط با آن موسسه وکیل تلفنی آماده ارائه برترین مشاوره های حقوقی میباشد.
با درود وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز سایت وکیل تلفنی من به عنوان یک کاربر مطالب درج شده در سایت را مطالعه می کنم وباعث بالا رفتن آگاهی من میشود بسیار سپاسگزارم که همیشه وهمه حال در دسترس هستید از اینکه احساس می کنم همیشه یک وکیل کنارم هست بسیار خیالم راحت هست چون با هزینه ی کم وبه راحتی می توانم تماس بگیریم ومشکل حقوقی خود را مطرح کنم وبا اعتماد کامل مشاوره می گیرم
سلام خسته نباشید در ابتدا بابت محتوای مفید سایتتون بسیار ممنونم. من از وقتی برای اولین بار در جست و جوی پاسخ یک پرسش حقوقی، سایت شمارو پیدا کردم هرروز مطالبتون رو دنبتل میکنم. راستش باور نمیکردم که طبق شعارتون واقعا وکلا در زمانی چند دقیقه ای بابت ارائه مشاوره تماس بگیرند و من بتونم با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از تصورم با یک متخصص در امور حقوقی و یک کارشناس صحبت داشته باشم. اما فقط یک بار درخواست دریافت مشاوره کافیه تا به امه افرادی مثل من سابت بشه،دقت و سرعت و هزینه در وکیل تلفنی واقعا جای تحسین داره. خواستم از این طریق از زحمات مشاورین و همکاران و مدیریت موسسه تشکر کنم. براتون سلامتی و موفقیت آرزو دارم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .رابطه با مجازات افراد یا گروه هایی که در فضای مجازی دیگران را به خودکشی تحریک می کنند نیز بر اساس قانون جرائم رایانه ای مشمول مجازات می گردند: چنانچه افراد را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روانگردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهد یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم می شود.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
در شریعت اسلام و منطق قرآن، خودکشی و معاونت درآن، به عنوان ارتکاب فعل حرام، ممنوع و به تبع آن دارای عقوبت اخروی خواهدبود.خودکشی تلاشی آگاهانه به منظور خاتمه دادن به زندگی شخص توسط خودش می باشد و معاون جرم، کسی است که از طریق تحریک، فریب و نیرنگ، ایجاد تسهیلات در وقوع جرم و تهیه وسایل و یا ارائه طریق در ارتکاب رفتار مجرمانه ، همکاری و دخالت داشته باشد.در قوانین حقوقی ایران، خودکشی جرم محسوب نمی شود و به تبع آن معاونت در خودکشی نیز جرم نخواهدبود؛ چون مجرمیت معاون، یک «مجرمیت استعاری» است و هرگاه عمل ارتکابی جرم نباشد، وصف مجرمانه به معاون نیز تعلق نمی-گیرد.درحالی که در حقوق جزای اسلام برای اعانت بر اثم، تعزیرات قرارداده شده است.آنچه که در این مقاله اهمیت دارد، این است که با توجه به اینکه عمل خودکشی و معاونت در آن، در شریعت حرام محسوب می شود، چرا در حقوق ایران این دو مورد جرم به حساب نمی آید و مجازاتی برای آن قرار نداده اند؟ البته یکی از دلایلی که خودکشی جرم محسوب نشده این است که وقتی فردی از دنیا می رود، امکان مجازات برای او وجود ندارد ولی در مورد معاونت می توان با توجه به استناد آیات و روایات که حرام بودن آن را اثبات می کند، اینطور بیان کرد که بهتر است در قانون ایران برای آن تعزیر قائل شوند.زیرا این کار باعث می شود که از آمار خودکشی کاسته شود.مقالاتی که در زمینه خودکشی و معاونت در آن صورت گرفته است بیشتر در زمینه حقوقی بوده است و کمتر دیده شده که این دو مورد هردو در کنار یکدیگر بررسی شده باشند و کمتر مقاله ای به بررسی علت عدم جرم بودن معاونت در خودکشی پرداخته است؛

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی