موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره نامزدی تا فسخ نکاح

مشاوره نامزدی تا فسخ نکاح

یکی از موضوعات مهم و مورد بحث در حقوق ایران مبحث ازدواج و خواستگاری می باشد و با توجه به فرهنگ کشور ایران یکی از مقدمات که بین اقوام ایرانی قبل از ازدواج رایج است خواستگاری می باشد که این امر ریشه در مذهب و دین اسلام دارد که این امر مورد التفات و دقت نظر قانون گذار واقع شده است؛ از این رو، ما نیز بر آن شده ایم تا دقت نظرات و التفاتات را در ادامه این مقاله مورد بررسی و موشکافی قرار دهیم تا از این طریق بتوانیم راه درست نامزدی تا نکاح را به بانوان کشورمان نشان دهیم؛ اما قبل از آن از شما خواستاریم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

 

 

 

آیا خواستگاری از زن با عده طلاق صحیح است؟

 

courtship from instant divorced woman

مشاوره حقوقی فوری با وکیل تخصصی خانواده 24 ساعته در دسترس

 

در ابتدای پاسخ به این سوال، اجازه دهید که ماده ۱۰۳۴ قانون مدنی را در این خصوص شرح دهیم ...

  • هر زنی را که خالی از موانع نکاح باشد می توان خواستگاری کرد؛ پس براساس این ماده قانونی می توان گفت خواستگاری عبارت از این که از زن یا دختر تقاضای ازدواج نمایند که البته این ماده قانونی که در مورد خواستگاری مطرح شده است ریشه در فقه اسلام دارد؛ پس خواستگاری از زنی که واجد موانع نکاح است جایز نمی باشد.

 

  • بنا بر ماده قانونی فوق، دختری که به سن قانونی ازدواج نرسیده است را می توان از ولی او خواستگاری کرد و در مورد زن در عده طلاق یا وفات بعد از رفع مانع و اتمام عده می توان خواستگاری نمود؛ البته در مورد زن خواستگاری به کنایه یا تعریض را مجاز دانسته اند، ولی به تصریح و واضح را ممنوع می دانند.

 

ضمانت اجرا برای خواستگاری از زنی که خالی از موانع نکاح نیست، چیست؟

 

 

سوال فوق را به این صورت نیز می توان مطرح کرد:

اگر زنی را که خالی از موانع نکاح نیست را خواستگاری کنیم چه ضمانت اجرایی حقوقی و کیفری برای آن در نظر گرفته شده است؟

  • پاسخ: قانون گذار ما هیچ ضمانت اجرای حقوقی یا کیفری برای این امر بیان نکرده است و این موضوع فاقد ضمانت اجراست؛ مگر اینکه در اثر خواستگاری کردن از زن ضرر و زیان مادی یا معنوی به زن وارد شود که در این حالت زن برای جبران خسارت معنوی و مادی و از باب مسئولیت مدنی مطالبه خسارت نماید.

 

شرح چرخه آشنایی، ازدواج و طلاق در ایران

 

description of meeting ,engagement & Marriage

سامانه طلاق توافقی 24 ساعته در ایران

 

تعریف نامزدی طبق آخرین مصوبه های سال جاری

با برگزاری مراسم خواستگاری و برای آشنایی بیشتر دو طرف با همدیگر صیغه عقد محرمیت بین آن ها خوانده می شود که در رسومات ایرانی ها به چنین چیزی و در بیشتر شهر های ایران نامزدی یا وعده ازدواج گفته می شود.

به عبارتی دیگر، نامزدی یا وعده ازدواج قراردادی است که بین دو طرف به منظور ازدواج در آینده منقعد می شود؛ البته هر چند که نامزدی یک قرارداد است، اما قراردادی است که طرفین می توانند آن را بهم بزنند همان طور که در ماده ۱۰۳۵ قانون مدنی در مورد نامزدی آمده است:

  • وعده ازدواج ایجاد علقه زوجیت نمی کند؛ اگر چه تمام یا قسمتی از مهریه که بین طرفین برای ازدواج مقررگردیده است، پرداخته شده باشد؛ بنابراین هریک از مرد و زن مادام که عقد نکاح جاری نشده باشد می تواند از وصلت مذکور امتناع کند و طرف دیگر نمی تواند به هیچ وجه او را مجبور کرده یا از جهت صرف امتناع از وصلت مطالبه خسارت نماید.

 

فسخ نکاح پس از ازدواج

با استناد به این ماده از آن جایی که وعده ازدواج یا نامزدی دلیل بر جاری شدن عقد نکاح نیست، پس طرفین می توانند آن را بهم زده و از وصلت امتناع نمایند و از جهت اینکه ازدواج و نکاح یک امر مهم برای طرفین می باشد قانون گذار این حق را به طرفین داده است تا زمانی که عقد نکاح جاری نشده است از تصمیم خود بنا به دلایلی که برای خود دارند منصرف شده و وعده ازدواج را بهم بزنند.

 

نکته: هرچند که امر فوق شاید از دیدگاه جامعه و اطرافیان امری ناپسند باشد و از نظر اخلاقی مناسب نباشد؛ اما بهترین تصمیم این است که این وعده ازدواج بهم بخورد چون که زن و شوهری که قرار است با سختی و بدبختی زندگی کنند بهتر از که در همین اول راه این ازدواج را بهم بزنند.

 

whatsapp dowry legal advice

 

از نظر قانونی و قضایی هیچ یک از نامزدها نمی تواند نامزد دیگر را مجبور به ازدواج با خود نماید و صرف خودداری کردن از وصلت موجب مطالبه خسارت نمی شود؛ اما این امر یک استتشنا دارد، اینکه اگر یکی از نامزد ها در بهم خوردن نامزدی مقصر باشد؛ در این صورت نامزد دیگر در حدود قانون می تواند مطالبه خسارت نماید و موضوعی که مطرح می شود مساله پس گرفتن هدایایی هست که طرفین در دوران نامزدی به هم داده اند.

 

پس گرفتن هدایا بعد از بهم خوردن ازدواج (استرداد هبه)

در دوران نامزدی جدا از هزینه هایی که طرفین برای همدیگر می کنند، امکان این که هدایایی از طرف خانواده طرفین هم به زن یا مرد داده شود و همان طور که می دانیم هدیه یک نوع هبه است و قراردادی است که به موجب آن یک نفری مالی به طور مجانی به دیگری تملیک می کند و دریافت کننده مالک آن می شود و در آن تصرف مالکانه می تواند داشته باشد.

حال در خصوص پس فرستادن یا پس گرفتن هدایا در ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی آمده است: هریک از نامزدها می تواند در صورت بهم خوردن وصلت منظور هدایایی را که به طرف مقابل داده است، مطالبه نماید و اگر عین هدایا موجود نباشد، مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتاً نگاه داشته می شود؛ براساس ماده قانونی باید بین هدایایی که عین آن موجود است، مانند انگشتر یا طلا یا لباس هایی که موجود می باشد و هدایایی که از بین رفته است مانند گل یا شیرینی یا عکس تفاوت قائل شد.

 

چه هدایایی را پس از طلاق می توان پس گرفت؟

اگر در صورت بهم خوردن وصلت، عین هدایا موجود باشد دهنده هدیه می تواند آن را استرداد نماید و اگر عین هدایا موجود نباشد؛ در این مورد دو فرض قابل تصور است، این که هدیه از جمله هدایایی است که عادتاً نگه داشته نمی شود؛ یعنی از هدایای مصرف شدنی بوده است، مثل عطر یا از هدایایی بوده است که عادتاً نگه داشته می شود، مثل لباس که در مورد اول که جزء هدایایی است که حتی حق مطالبه قیمت را ندارد، اما در مورد دوم حق گرفتن قیمت را دارد.

 

reprieving gifts after divorce

وکیل آنلاین و 24 ساعته امور زناشویی خانم

 

آیا هدایایی که والدین نامزدها به هم داده اند هم قابل استرداد است؟

با وحدت ملاک می توان گفت که هدایای اعطایی به اشخاص دیگر هم قابل استرداد می باشد، اما سخت است که بتوان به اشخاصی که به مناسبت ازدواج هدایایی را که والدین یا اقوام طرفین به نامزدها داده اند اجازه بدهیم که عین یا قیمت مال را در صورت بهم خوردن نامزدی از آن ها مطالبه کنند.

 

پس گرفتن عکس های نامزدی و ازدواج

یکی از هدایایی که در دوران نامزدی می توان مطرح کرد، اینکه طرفین عکس هایی را هم گرفته باشند یا این که عکس ها را به هم دیگر داده باشند؛ در این صورت می توان گفت که عکس هم نوعی هدیه است که می توان آن را استرداد کرد و اگر عین عکس باقی باشد صاحب آن می تواند آن را مطالبه نماید و اگر عکس از بین رفته باشد بهای آن در صورتی که عکس مورد نظر از نظر و دیدگاه عرف واجد ارزش مالی باشد و اگر تلف ناشی از تقصیر دریافت کننده باشد در این صورت قابل استرداد است.

 

پس گرفتن نامه عاشقانه دوران نامزدی؟؟؟

در قدیم الایام نامه های عاشقانه ای که طرفین به هم دیگر می نوشتند و البته الان چنین چیزی کمتر وجود دارد و با توجه به پیشرفت تکنولوژی چنین چیزی در قالب پیامک یا از طریق شبکه های اجتماعی بیشتر محقق می شود که در این صورت اینکه چنین چیزی جز هدایا محسوب می شود یا خیر نامه هدیه نبوده و بنابراین قابل استرداد نمی باشد

 

توجه:  اگر طرف مقابل به از نامه ها سوء استفاده نماید طرف دیگر می تواند از باب مسئولیت مدنی مطالبه خسارت نماید.

 

نگارنده متن: فرشته فلاحتی.

ویراستار: محمد رضا سهرابی.

 

طلاق چیست؟

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام وقت شما بخیر دوران نامزدي از بهترين و شيرين ترين و سازنده ترين ايام زندگي است كه اگر در اين دوران، با ظرافت و مهارت برخورد شود و به وظايف مخصوص آن عمل گردد عاملي مهم در بالندگي و استحكام دوره هاي بعديِ زندگي است. سخن عاميانه اي بين مردم هست كه مي گويد: «يك روز دوران نامزدي، بهتر از يك سال دوران بعد از عروسي است!» اين سخن، هر چند مبالغه آميز است، اما حقيقت مهمي را بيان مي كند. واقعاً دوران نامزدي از جهت هايي مهمتر، شيرين تر، پربارتر، لذت بخش تر و سازنده تر از دوران پس از عروسي است؛ و مي تواند در اين دوران، شالوده و پايه هاي زندگي آينده را بنا نهاد. البته «مدت نامزدي» نبايد از چند ماه تا يک سال بيشتر باشد.موفق باشید
با سلام و عرض ادب و احترام، با توجه به رسومات خاص کشور ما در امر ازدواج که این رسوم در استان‌ها و شهرهای مختلف بر حسب عرف متفاوت می باشد، گاها در زمان بروز اختلاف خانوادگی سئوالات و شبهاتی را برای افراد به وجود می‌آورد که نیازمند کسب اطلاعات و مشاوره با افراد حقوقدان خصوصا متخصص در زمینه پرونده های خانوادگی می باشد. کاربران عزیز در سراسر کشور می‌توانند از طریق ارتباط با سایت وکیل تلفنی به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته و با کمترین هزینه از مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند. با احترام_ فاطمه سلیمانی
سلام و عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت وکلای با دانش و تیم مدیریتی قوی موسسه مردمی وکیل تلفنی . در این ایام کرونا و تورم شدید حاکم بر جامعه و البته بیشتر شدن تنش ها در میان مردم و نیاز مبرم به یک وکیل و مشاور - موسسه شما با کمترین هزینه و به بهترین شکل در همه زمینه ها در حال فعالیت و خدمات دهی به مردم است . واقعا تشکر می کنم از این حسن رفتار و اهمیت به جامعه .
سلام و عرض ادب، یکی از موضوعات مهم و مورد بحث در حقوق ایران مبحث ازدواج و خواستگاری می باشد و با توجه به فرهنگ کشور ایران یکی از مقدمات که بین اقوام ایرانی قبل از ازدواج رایج است خواستگاری می باشد که این امر ریشه در مذهب و دین اسلام دارد که این امر مورد التفات و دقت نظر قانون گذار واقع شده است؛اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم. با تشکر
سلام وقت بخیر و خسته نباشید متاسفانه بسیاری از افراد تا زمانی که خودشان درگیر مشکلات حقوقی نشوند و کارشان به طرح دعوی نرسد به فکر اخذ مشاوره نمیفتند. خود من هم پس بروز مشکل خانوادگی با وکیل تلفنی آشنا شدم و تقاضای مشاوره ثبت کردم. وقتی مشاور متخصص در امور خانواده به سرعت با من تماس گرفت و راهنمایی های لازم انجام شد بسیاری از نگرانی ها و سردرگمی های من برطرف شد. از اولین مشاوره تا پایان کار پرونده، قدم به قدم با مشاور شما پیش رفتم و کار خیلی سریع تر انجام شد. خواستم از کلیه مشاورین خوبتون و مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی عزیز تشکر و قدردانی کنم و براتون آرزوی سعادت و موفقیت دارم
کاش برای هیچ‌کس پیش نیاید اما گاهی اتفاق می‌افتد که قبل از دوران عقد در مرحله‌ای که نامزدی نامیده می‌شود طرفین به تفاهم نمی‌رسند و به نوعی ارتباط گسسته می‌شود. برخی فکر می‌کنند که قانونی برای این مرحله وجود ندارد و با یک خداحافظی همه چیز به پایان می‌رسد اما قانونگذار فکر این مرحله را نیز کرده است. امیدواریم هیچ وقت نیازی به این اطلاعات نداشته باشد اما به هر حال دانستن بهتر از ندانستن است. قدم اول برای شروع باید بدانید که در مسیر طولانی خواستگاری تا عروسی و درست از زمان نامزدی تعهدات اخلاقی و قانونی دو طرف به یکدیگر آغاز می‌شود و این تعهدات ربطی به هم‌خانه شدن عروس و داماد ندارد. قبل از شروع باید به تعریفی از این دوران برسیم چراکه تعاریف متعددی وجود دارد و برخی قبل از عقد و برخی دیگران دوران بعد از آن را به نام نامزدی می‌شناسند. از منظر حقوقی این دوران از قبل از عقد آغاز و با عقد رسمی به پایان می‌رسد. تعهدات دوران نامزدی درست است که قانونگذار برای این دوران نیز یک سری بایدها و نبایدها را پیش‌بینی کرده است اما باید دانست در دوره نامزدی که با وعده ازدواج همراه است مسئولیتی برای ازدواج برای طرفین ایجاد نمی‌شود. از سوی دیگر، برخلاف دوران عقد که امتناع از ازدواج با مسئولیت‌هایی مانند پرداخت مهریه و ... همراه است امتناع از ازدواج در دوران نامزدی حتی اگر تمام یا قسمتی از مهریه در این دوران بین طرفین رد و بدل شده باشد مشکلی برای داماد ایجاد نخواهد کرد. بنابراین، هر یک از زن و مرد، تا زمانی که بین آنها عقد جاری نشده باشد، می‌توانند از ازدواج، امتناع کنند و طرف دیگر نمی‌تواند به هیچ وجه او را مجبور به ازدواج کند. یک نکته را باید در اینجا در نظر داشت مبنی بر اینکه مطابق قانون جدید حمایت خانواده مصوب 91 در صورتی که به یکی از زوجین در دوران نامزدی خسارتی از طرف دیگر وارد شده باشد می‌تواند به دادگاه شکایت کنند. به عبارت دیگر، عقد نکاح در قانون مدنی ما فقط از طریق جاری شدن صیغه عقد تحقق می‌یابد و بدون انعقاد عقد، هیچ رابطه حقوقی بین زن و مرد به‌وجود نمی‌آید. حتی اگر دختر و پسر قبل از اجرای صیغه عقد، تحت عنوان نامزدی، به ازدواج با همدیگر متعهد شوند و برای تخلف از آن مبلغی را به منزله التزام معین کنند این تعهد مورد حمایت قانون نیست و بی اثر است در نتیجه مبلغ التزام شده نیز قابل مطالبه نیست.
سلام و عرض ادب. فسخ یکی از روش‌های بر هم زدن ازدواج است. هنگامی که بنا بر دلایلی ازدواج موجب زیان فاحش یکی از طرفین باشد، به منظور رهایی او از قید ازدواج می‌توان با شرایطی ازدواج را فسخ نمود. فسخ نکاح دشواری‌ها و محدودیت‌های طلاق را ندارد. مصلحت و ضرورت استمرار و دوام و ثبات خانواده اقتضای این را دارد که زوجین به راحتی نتوانند ازدواج را برهم زنند؛ اما قانونگذار برای جلوگیری از ضرر و زیان همسری که در معرض عیوب پراهمیت قرار می‌گیرد، به طور صریح و مشخص موارد فسخ نکاح را معین کرده است. مبحث فسخ دارای نکات ریز و بسیار مهمی هست که با مشورت و همراهی وکیل خوب خانواده میتوانید بهترین مسیر و سریع ترین راه را انتخاب نمایید
سلام خسته نباشید من با دوست پسرم نامزد کردیم الان یکم به مشکل خوردیم، من نیاز به مشاوره تلفنی با وکیل خانواده قبل از ازدواج داشتم شما میتونید کمکم کنید؟
سلام. من و خانمم توی دانشگاه باهم اشنا شدیم بعد از یک مدت دوستی نامزد کردیم اوایل هم همه چیز خوب بود بعد از یک ماه بهانه گیری های خانمم شروع شد و دخالت های خانوادش. زندگیو برام جهنم کرده بودند یه مدت هم اصلا نه جواب تلفن هامو میداد و نه دیدمش. بعد از یه مدت زنگم زد که اگه میخوای باهات زندگی کنم باید تمام مهریه مو بدی. منم نمی دونستم چیکار کنم با وکلای موسسه وکیل تلفنی مشورت کردم و خداروشاکرم که منو راهنمایی کردند وگرنه تمام زندگی مو از دست داده بودم چون اون خانم یک شیاد بود و کلاه چند نفر دیگه رو هم به همین شکل برداشته بود

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی