موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی جهیزیه

مشاوره حقوقی جهیزیه

از زمان های قدیم رسم بوده است که زن موقع ازدواج جهیزیه تهیه نماید و به منزل شوهر ببرد. نوشتن سیاهی جز ملزومات بردن جهیزیه به منزل شوهر می باشد. اما نوشتن و عدم نوشتن سیاهه پیچیدگی های خاص خودش را دارد که مشاوره حقوقی جهیزیه می تواند مثمر ثمر باشد.

 

بریده ی سخنان یکی از بانوان وکیل در خصوص جهیزیه

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

لزوم دریافت مشاوره حقوقی جهیزیه

 

dowry legal advice

 

مشاوره حقوقی جهیزیه یکی از مشاوراتی است که برای هر دختر و پسری که می خواهند با هم ازدواج نمایند، واجب است که نسبت به رجوع به یک مشاور خوب اقدام نمایند.

از دیر باز در ایران رسم بوده است که زن و مرد قبل از ازدواج وسایل مهم و مورد استفاده زندگی آینده خودشان را تامین نمایند، بار سنگین تهیه لوازم زندگی معمولا بر عهده بانوان بوده است و آن ها باید اکثر وسایل را به منزل شوهر می برده اند.

جهیزیه که عنوان وسایل خریداری شده توسط دوطرف است، در سیستم حقوقی ایران دارای تعریف مخصوصی برای خود نیست، این که مرد و زن جهیزیه را تهیه می نمایند، مربوط به رسم و رسومات و عرف می باشد.

جهت مشاوره حقوقی جهیزیه در این یادداشت قصد داریم به موضوع جهیزیه بپردازیم. بیشتر اوقات برای دختر و پسری که قصد ازدواج دارند سوالاتی درباره جهیزیه مطرح می شود که در این یادداشت قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم.

 

نکات ضروری برای سپردن جهیزیه به زوج (شوهر) قبل از تحویل جهیزیه در منزل ایشان چه می باشد؟

از آن جایی که در قانون درباره جهیزیه ماده ای وجود ندارد، برای پاسخگویی به عرف و عادت جامعه نگاه می کنیم، البته در قانون هم این مورد پیش بینی شده است که در وقت هایی که قانون مسکوت است، برای پاسخگویی به عرف مراجعه نمایند.

معمولا در بعضی از نقاط کشور رسم می باشد به هنگام انتقال جهیزیه به منزل شوهر از وسایلی که تحت عنوان جهیزیه به منزل شوهر برده می شود، از نظر کمی و کیفی آن سیاهه ای تنظیم می شود و از شوهر و بعضاً خانواده وی و شهود حاضر(حداقل دو مرد بالغ غیر از خانواده زوجه) در محل جهت تحویل و سپردن آنها امضاء می‌گیرند. اما باید این مورد را توجه نمود که این کار در بعضی اوقات باعث دلخوری خانواده پسر می شود.

 

امضا سیاهه توسط زوج در خصوص جهیزیه آیا الزامی می باشد؟

قانونی برای اجبار زوج در این خصوص وجود ندارد، اما بر اساس عرف از آنجایی که تهیه جهیزیه و تنظیم سیاهه بر عهده زوجه است، زوج موظف است که نسبت به امضا آن ملتزم شودY همچنین اثر انگشت زوج به علاوه امضای وی بهتر است.

 

آیا در نظام حقوقی ایران تهیه جهیزیه و یا اثاثیه منزل جزو تکالیف زوجه (زن) می باشد؟

 

Iran,s law about dowry

تماس فوری با وکیل متخصص در امور جهیزیه

 

در ایران، بر اساس عرف و عادت، رسم بر این هست که زن جهیزیه را تهیه کند و مرد فقط می تواند از منافع آن استفاده نماید؛ اما نکته جالب این می باشد که در شرع و قانون (مواد 1106 و 1107 قانون مدنی) دادن نفقه مرد به زن و همچنین تهیه وسایل مورد نیاز زندگی را بر عهده مرد قرار داده است. و می توان گفت بر اساس این مواد، جهیزیه جزئی از نفقه است که بر عهده مرد می باشد. اما از آنجایی که در بیشتر مناطق کشور رسم بر این هست که زن جهیزیه را متقبل شود، قانونگذار به صورت جزئی وارد بحث جهیزیه نشده, درباره این مورد سکوت کرده است.

 

ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی بیان می دارد:

  • در عقد دائم نفقه زن به عهده شوهر است.

 

ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی بیان می دارد:

  • نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض؛ در ادامه مشاوره حقوقی جهیزیه به مبحث تلف جهیزیه و خرابی جهیزیه می پردازیم.

 

 

در صورتی که جهیزیه در ایام زندگی با شوهر مستهلک گردد، آیا زوج در قبل استرداد جهیزیه به زوجه (زنش) دارای تکلیف قانونی می باشد؟

در صورتی که شوهر در خراب شدن و مستهلک شدن وسیله زن، عمدی نداشته باشد، به نظر می آید، مسئولیتی در این خصوص ندارد؛ البته مرد یا زن، هر کدامشان می توانند وسیله مستهلک شده را با وسیله جدید جایگزین نمایند؛ اما روند تنظیم سیاهه برای هر شخصی که آن را تهیه کرده است باید مثل زمان تحویل جهیزیه انجام شود تا به مشکل در آینده بر نخورند، این موارد اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی جهیزیه را نشان می دهد که بهتر است به آن پرداخته شود.

 

رویکرد قانونگذار در خصوص تخریب و تلف جهیزیه توسط زوج چیست؟

 

lawyer opinion about wasting the dowry

مشاوره حقوقی جهیزیه به صورت 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

در مشاوره حقوقی جهیزیه برای پاسخگویی به این سوال هم، قانون خاصی وجود ندارد، اما به نظر می آید اگر قبل از تهیه جهیزیه و آوردن آن به منزل شوهر، سیاهه تدوین شود، ید شوهر در این ارتباط، امانی تلقی گشته و در صورت تعدی و تفریط احتمالی در آنها برای شوهر ایجاد مسئولیت می کند.

به عبارت ساده تر اگر سیاهه از وسایل تهیه شود در صورتی که شوهر عمداً وسایل را خراب کند مسئولیت دارد و باید، یا درست کند یا جایگزین نماید. که به نظر رضایت طرفین در این مورد مد نظر است. در این حالت، در صورت تعدی و تفریط احتمالی زوج و یا مطالبه بعدی زوجه و عدم استرداد زوج و یا تخریب احتمالی جهیزیه یا استفاده غیرمتعارف از آن، مستوجب مسئولیت قانونی، برای زوج خواهد بود. در همین ارتباط، زوجه می‌تواند با ارسال اظهار نامه‌ای مراتب را به موجب ماده ۱۵۶ قانون آئین دادرسی مدنی به زوج رسماً، اخطار کرده و خواهان استرداد آن یا عدم فروش و واگذاری آن به غیر یا استفاده نامتعارف از آن گردد. ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی بیان می دارد که:

(هرکس می تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به وسیله اظهارنامه از دیگری مطالبه نماید، مشروط بر اینکه موعد مطالبه رسیده باشد. به طور کلی هر کس حق دارد اظهاراتی را که راجع به معاملات و تعهدات خود با دیگری است و بخواهد به طور رسمی به وی برساند ضمن اظهارنامه به طرف ابلاغ نماید؛ اظهارنامه توسط اداره ثبت اسناد و املاک کشور یا دفاتر دادگاه ها ابلاغ می شود).

 

تبصره: اداره ثبت اسناد و دفاتر دادگاه ها می توانند از ابلاغ اظهارنامه هایی که حاوی مطالب خلاف اخلاق و خارج از نزاکت باشد خودداری نمایند.

 

بهترین روش برای تقسیم درست جهیزیه پس از طلاق چیست؟

اگر خدایی ناکرده کار به طلاق کشید، در اولین اقدام باید تنظیم دادخواست استرداد جهیزیه انجام شود. باید توجه داشت که زن باید با انجام مراحل قانونی وسایل خودش را استرداد نماید در غیر این صورت اگر وسایل را از منزل شوهر انتقال دهد، شوهر می تواند از او شکایت نماید. اگر سیاهه ای که قبل از آوردن وسایل به منزل شوهر تهیه نموده باشید بدون هیچ مشکلی، می توانید ضمن دادخواست استرداد و ارائه سیاهه، آن را مسترد نمایید.

 

 پرسش: اما ممکن است سوال مطرح شود که اگر سیاهه تنظیم نشده باشد، چه اقدامی باید انجام شود؟

  • پاسخ: اگر سیاهه تنظیم نشده باشد، باید به سراغ فاکتورهای خرید وسایل رفت و آنان را به دادگاه ارائه داد. ولی اگر این هم وجود نداشته باشد، مجبور هستید وارد یک دعوی حقوقی پیچیده شوید.

 

چرا بهتر است قبل از خرید جهیزیه با یک وکیل متخصص ازدواج مشاوره داشته باشیم؟

 

legal advice before dividing the dowry

بهترین روش تقسیم جهیزیه پس از طلاق

 

همانطور که در بالا گفته شده است، در قانون ایران ماده ای مخصوص جهیزیه وجود ندارد و قانون بر اساس عرف و مواد که به صورت غیر مستقیم مربوط به جهیزیه هست به دعوای جهیزیه رسیدگی می کند. این امر  و همچنین سنت ها و رسم های مخصوص هر منطقه باعث شده است که پیچیدگی موضوع جهیزیه زیاد شود. هم چنین توجه داشته باشید که اگر زن بعد از طلاق یا در هنگام طلاق بدون اجازه زوج اقدام به انتقال جهیزیه از منزل زوج نماید، بر طبق قانون مرتکب سرقت می شود و پیچیدگی این دعوا بیشتر می شود. تمامی این موارد، اشاره گر این موضوع هست که؛ فقط مشورت تلفنی با یک وکیل در قبل از تهیه جهیزیه و... می تواند کمک کننده برای رفع این پیچیدگی می باشد؛ مشاوره حقوقی جهیزیه قبل از انجام هر کاری می توانند راه حل ساده برای رفع پیچیدگی های استرداد جهیزیه باشد.

 

مشاوره حقوقی رسیدگی به دعوای استرداد جهیزیه

پرسش: آیا رسیدگی به اختلاف زوجین بر سر جهیزیه در صلاحیت دادگاه مدنی خاص است یا خیر؟

 

  • پاسخ: مستفاد از مندرجات بند 1ماده 3 لایحه قانونی دادگاه مدنی خاص این است که منظور از دعاوی راجع به نکاح دعاوی و اختلافاتی است که ناشی از مقررات مربوط به نکاح مندرج در قانون مدنی یا قوانین دیگر باشد، ولی چون رسیدگی به اختلاف بین زوجین از نظر جهیزیه موضوع استعلام که دعوای مالی است ارتباطی به مقررات مربوط به نکاح ندارد، رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه های عمومی خواهد بود.

 

مشاوره حقوقی فرزند

مشاوره حقوقی فوری در خصوص مهریه

سریع ترین و بی دردسر ترین روش طلاق فوری

 تبعات صیغه بدون اجازه پدر

اهدای عضو و جرم پزشکی

درباره ما

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. تهیه جهیزیه در برخی از مناطق بر عهده زوجه می باشد یعنی بر طبق رسم و رسوم. ولیکن وفق ماده 1107 قانون مدنی تهیه اثاث البیت که همان جهیزیه می باشد بر عهده مرد است. لذا زوجه یک سیاهه ای تهیه نموده و به امضای مرد می رساند که در صورت بروز مشکل در اینده بتواند جهیزیه خود را که در مالکیت ایشان است مسترد نماید. و همچنین با شهادت شهود در موقع خرید یا فاکتورهای خرید که بنام زوجه است یا مراجعه به عرف می توان جهیزیه را مسترد نمود.
با سلام و عرض ادب، از زمان های قدیم رسم بوده است که زن موقع ازدواج جهیزیه تهیه نماید و به منزل شوهر ببرد. نوشتن سیاهی جز ملزومات بردن جهیزیه به منزل شوهر می باشد. اما نوشتن و عدم نوشتن سیاهه پیچیدگی های خاص خودش را دارد که مشاوره حقوقی جهیزیه می تواند مثمر ثمر باشد.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی.جهیزیه به مالی گفته می شود که زن هنگام ازدواج به زندگی مشترک می برد که می تواند شامل پول، ملک و یا اجناس باشد؛ جهیزیه در مالکیت زوجه (خانم) می ماند و زوج فقط حق استفاده از آن را دارد، اما جهیزیه نیز مشکلات حقوقی خاص خود را دارد، به خصوص هنگامی که طرفین پس از مدت ها زندگی و اضافه کردن یا تعویض مفاد جهیزیه، تصمیم به جدایی می گیرند و مبحث تقیسم یا استرداد جهیزیه اتفاق می افتد؛
با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی،در بسیاری از شهرهای کشور ما بر حسب عرف تهیه جهیزیه به عهده زوجه و خانواده ایشان می‌باشد که از سوی ایشان به منزل مشترک آورده می شود لیکن قانون در ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی تهیه جهیزیه را جزو نفقه و از وظایف زوج دانسته لذا زوج با توجه به مالکیت خود نسبت به جهیزیه که به منزل مشترک می آورد حق هرگونه دخل و تصرفی در آن دارد و حتی می‌تواند آن را به منزل پدرش برگرداند.لیکن جهت اثبات ادعا در پرونده استرداد جهیزیه ارائه لیست سیاهه که متضمن اقلام جهیزیه بوده ودر زمان ازدواج به امضاء زوج رسیده باشد الزامیست و در صورت عدم وجود لیست سیاهه کار پیچیده می شود.کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند. با احترام_ فاطمه سلیمانی
بعد از به هم خوردن زندگی وطلاق زوجه می تواند جهیزیه را استردادکندبرا ی استرداد جهیزیه باید دادخواست نوشت وطبق سیاهه ی نوشته شده می تواند جهیزیه را تحویل بگیرد اما برای این مسئله اگر از یک مشاور کمک بگیرید خیلی بهتر می توان عمل کرد بهترین مشاور ونزدیکترین وکلای سایت وکیل تلفنی هست که با هزینه ی کم وفور ی می توان راهکار را پرسید
سلام و درود زمانی قرار بود جهیزیه باری از دوش جوان بردارد و ساختن یک زندگی مشترک را برایشان راحت تر کند.اما انگار این روزها جهیزیه خودش شده است باری بر دوش زوجین بخصوص خانواده دختر.حال بگذریم از اینکه این اسباب اثاثیه با چه زحمت و مشقت آن هم با چاشنی چشم و هم چشمی تهیه میشود.موضوعی که میخواهیم درموردش صحبت کنیم مربوط میشود به مردهایی که برچسب«شوهر جهیزه فروش» میخورند.شاید شما هم شنیده باشید ماجرای دامادهایی که وقتی اختلافات خانوادگی شان شدت میابد و پای طلاق وسط کشیده میشود برای لج و لجبازی یا شاید تلافی هم که شده روی محبت و تعهدی که مبنای پیوندشان بوده چشم می بندند و جهیزیه تازه عروس بینوا را چوب حراج میزنند و آغازگر بازی قایم باشک می شوند.
سلام وقت بخیر خدمت همه عزیزان ... موضوع جهیزیه یکی از موضوعات بسیار مهم در رابطه زوجین است . معمولا در قدیم و در برخی نقاط نیز هم اکنون مردم هنگام توافق در خصوص ازدواج یک لیست تهیه می کنند و اسباب و وسایلی که هر یک از زوجین برای تشکیل زندگی بر عهده می گیرند در آن لیست درج می کنند و امضا می کنند . اگر این لیست موجود نبود می توان به فاکتورهای صادره و موجود استناد کرد .
با سلام و خسته نباشید به مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. بهاره توکلی پور با کد 30972 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر
تهیه جهیزیه برای عروس از دیرباز بین ایرانیان رسم بوده است اما با گذشت زمان این امر به پدیده‌ای تجملاتی و ابزاری برای چشم و هم‌چشمی بین خانواده‌ها تبدیل شده است. شاید در آغاز بحث جهیزیه امری عادی تلقی شود اما همین موضوع وقتی صحبت از جدایی و طلاق زوجین به میان می‌آید به یک معضل بزرگ مبدل می‌شود که اگرچه آثار حقوقی بر آن بار می‌شود، در قانون تعریفی از آن ارائه نشده است و متأسفانه در قانون مدنی و لایحه حمایت از حقوق خانواده که انتظار می‌رفت به شکل مفصلی به اینن موضوع بپردازد هیچ اشاره‌ای نکرده است و این خلأ قانونی مشکلاتی به وجود آورده است که سبب به دردسر افتادن بیشتر زوج‌هایی شده است که به بن‌بست جدایی و طلاق رسیده‌اند. بی تردید استرداد جهیزیه یکی از دعاوی رایج محاکم کشور است و قضات بر مبنای ماده 29 قانون حمایت از خانواده که گفته است دادگاه در رأی صادره خود (مبنی بر طلاق) باید تکلیف مسائل مالی را مشخص کند بر همین اساس درباره جهیزیه تعیین تکلیف می‌کنند. تا سال‌ها پیش که جهیزیه به شکل امروز چندان مرسوم نبود و در حد رفع احتیاجات اولیه زندگی بود و ارزش مالی چندانی نداشت، در محاکم نیز کمتر شاهد دعوی استرداد جهیزیه بودیم اما با توجه به تورم اقتصادی و افزایش ارزش ریالی جهیزیه وو در کنار آن تزلزل بیشتر زندگی‌های مشترک و افزایش طلاق، مشکلات حقوقی جهیزیه گریبان زوجین را گرفته است. بنابراین برای پیشگیری از این مشکلات لازم است که خانواده‌ها و البته عروس و داماد اطلاعات بیشتری از این امر داشته باشند. نخستین موضوعی که باید رعایت شود تهیه فهرست اقلام جهیزیه یا به اصطلاح همان سیاهه جهیزیه است که این کار باید توسط زوجه (زن) به صورت دقیق و با ذکر جزئیات و تعداد دقیق اقلام تهیه شود. ابتدا لازم است که تعریفی از جهیزیه داشته باشیم؛ طبق تعریفی که اکثر حقوقدانان از جهیزیه داشته‌اند آن را مالی دانسته‌اند که زن بر اساس عرف و عادت و رسوم جامعه خویش در زمان ازدواج به خانه شوهر می‌برد تا در زندگی مشترک از آن استفاده کرده و انتفاع ببرند. این مال که به شکل اقلام مختلفف جهیزیه را تشکیل می‌دهد باید در فهرستی نوشته شود و همانند سایر اوراق قراردادی توصیه می‌شود در دو نسخه تهیه شود. یک نسخه آن نزد زوجه (زن) و دیگری پیش زوج (مرد) می‌ماند البته تا زمانی که شوهر این برگه را امضا نکرده باشد حتی با امضای شهود به هیچ وجه رسمیت ندارد و قابل استناد نیست. گاهی دیده شده که بعضی از خانواده‌ها به جای تهیه فهرست از اقلام و امضای زوج اقدام به فیلمبرداری کرده اما متأسفانه به هیچ عنوان فیلم اقلام حتی با حضور زوج در فیلم یا چیدمان جهیزیه در خانه زوج قابلیت استناد ندارد.
سلام وقت بخیر و خداقوت مقالات و اطلاعات شما همیشه برای من مفید و کاربردی بوده به خصوص اینکه همیشه به نکات حرفه ای کاملا با بیانی ساده و روان و قابل فهم اشاره میکنید. در مشکل مشابه همین مقاله از مشاورین وکیل تلفنی کمک گرفتم و نگارشی که لازم داشتم خیلی سریع انجام شد. خواستم رضایت خودم از خدمات شما رو اعلام و از این طریق تشکر و سپاسگزاری کنم. موفق و سعادتمند باشید

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی