برای آنکه اجرای احکام قضایی انجام شود، کسی که حکم به نفع او به مرحله صدور رسیده است باید برای اجرای آن از دادگاه تقاضا کند تا اجراییه را صادر کند. به بیانی بهتر باید گفت که اجرای احکام قضایی خود به خود به مرحله ی اجرا گذاشته نخواهد شد و باید ذینفع پرونده تقاضای اجراییه خود را به محضر دادگاه ارائه دهد.
لزوم مشاوره حقوقی قبل از اجرای احکام دادگستری
آیا تا به حال در مورد مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری چیزی شنیده اید؟ اگر تاکنون دچار اختلافاتی حقوقی و قانونی شده باشید و به مراجع حقوقی مراجعه کرده باشید متوجه این موضوع خواهید شد که از زمان ثبت دادخواست تا زمان حا اختلاف به صورت قانونی در دادگاه نظام قضایی قضایی باید مراحلی طی شود. این این دعاوی اصولا مسالمت آمیز نیستند و باید برای آنها در دادگاه طرح دعوا شود.
مسلماً استفاده از مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری به شما کمک خواهد کرد تا روند پیگیری حقوقی پرونده هایتان با سرعت بیشتری انجام دهید و در مورد مراحل اجرای احکام دادگستری اطلاعات بیشتری بدست آورید.
برای انکه کارهایتان با سرعت بیشتری انجام شود و از طرفی دیگر نیز هزینه ی کمتری را بابت مشاوره با وکیل و پاسخ به سوالات حقوقی خود بپردازید، می توانید از مزایای مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته استفاده کنید. مشاوره حقوقی در هر زمان و مکان یکی از بهترین نوع مشاوره هایی است که افراد می توانند به راحتی از آن برای حل مشکلات خود استفاده کنند.
توجه داشته باشید که در بسیاری از مواقع ممکن است به دلیل عدم آگاهی و عدم استفاده از مشاوره حقوقی سریع، منافع افراد به خطر بیفتد و نتوانند برای احقاق حقوق خود در زمان معی اقدام کنند. امروزه مشاوره حقوقی تلفنی فوری این امکان را برای شما بوجود آورده است که از طریق پرسش سوال حقوقی آنلاین و مشاوره با وکیل تلفنی از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید.
یکی از سوالات بسیار مهمی که در مشاوره حقوقی فوری و تلفنی و مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری مطرح می شود آن است که در اصطلاح حقوقی مفهوم دقیق این امر چه می باشد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که برای آنکه اجرای احکام قضایی انجام شود، کسی که حکم به نفع او به مرحله صدور رسیده است باید برای اجرای آن از دادگاه تقاضا کند تا اجراییه را صادر کند. به بیانی بهتر باید گفت که اجرای احکام قضایی خود به خود به مرحله ی اجرا گذاشته نخواهد شد و باید ذینفع پرونده تقاضای اجراییه خود را به محضر دادگاه ارائه دهد.
بر اساس ماده ۵ قانون اجرای احکام مدنی مصوب سال ۱۳۵۶، صدور اجراییه با دادگاه نخستین است بنابراین کسی که حکم به نفع او صادر شده است، باید به دادگاه مراجعه کند که دادخواست اولیه را به آن دادگاه داده و حکم نخستین از آن دادگاه صادر شده است.
اجرای آنلاین احکام دادگستری توسط وکیل به صورت تلفنی و آنلاین
بسیاری از مردم به دلیل انکه فرصت کافی برای مراجعه به مشاوره حقوقی ندارند و نمی توانند به صورت حضوری برای بدست آوردن اطلاعات حقوقی به مشاوره های حضوری مراجعه کنند، می توانند به راحتی از مشاوره تلفنی حقوقی با وکیل استفاده کند تا از چگونگی انجام اقدامات لازم برای اجرای احکام دادگستری در کوتاه ترین زمان ممکن و از کوتاه تری راه های حقوقی اطلاع پیدا کنند. افراد با استفاده از مشاوره حقوقی پیشگیرانه و مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری می توانند از تمامی جزئیات احکام لازم الاجرا اطلاع پیدا کنند.
بر اساس ماده 4 قانون اجرای احکام مدنی در رابطه با این موضوع می توان گفت که اجرای حکم با صدور اجراییه به عمل میآید مگر اینکه در قانون ترتیب دیگری مقرر شده باشد.
در مواردی که دادگاه جنبه اعلامی داشته و مستلزم انجام عملی از طرف محکومعلیه نیست از قبیل اعلام اصالت یا بطلان سند اجراییه صادر نمیشود همچنین در مواردی که سازمانها و موسسات دولتی و وابسته به دولت طرف دعوی نبوده ولی اجرای حکم باید به وسیله آنها صورت گیرد صدور اجراییه لازم نیست و سازمانها و موسسات مزبور مکلفند به دستور دادگاه حکم را اجرا کنند.
مسلماً همه ی ما به خوبی می دانیم که هر کاری دارای قوانین و قواعد خاصی می باشد که هر کسی از عهده ی انجام آنها بر نمی آید و باید روند کاری آنان را به افرادی متخصص واگذار کرد. در رابطه با موضوعات حقوقی همچون اجرای احکام نیز شما باید به این نکته دقت داشته باشید که هر کسی صلاحیت ارائه ی مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری به شما را ندارد و تنها افراد متخصص و با تجربه ای که در زمینه ی پرونده ی مربوطه اطلاعات لازم را در مورد رویه ی قضایی دارند می توانند به شما کمک کنند.
در ماده ی 29 قانون اجرای احکام مدنی آمده است که در مورد حدوث اختلاف در مفاد حکم هر یک از طرفین میتواند رفع اختلاف را از دادگاه بخواهد. دادگاه در وقت فوقالعاده رسیدگی و رفع اختلاف میکند و درصورتی که محتاج رسیدگی بیشتری باشد رونوشت درخواست را به طرف مقابل ابلاغ نمودار طرفین را در جلسه خارج از نوبت برای رسیدگی دعوت میکند، ولی عدم حضور آنها باعث تأخیر رسیدگی نخواهد شد.
در صورتی که احساس می کنید در رابطه با حکم صادر شده اختلافی حادث شده است و قصد دارید تا در رابطه با مفاد مربوط به آن از دادگاه تقاضای رفع اختلاف کنید، بهتر است در ابتدا قبل از هر گونه اقدام قانونی و حقوقی از مشاوره حقوقی آنلاین وِیژه کمک بگیرید تا با دریافت راهکار حقوقی آنلاین، اطلاعات کامل و جامعی را بدست آورید.
در اجرای احکام دادگستری چه کسی می تواند راهنمای ما باشد؟
برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری، مشاوره حقوقی ویژه تلفنی و استفاده از راهکار حقوقی تلفنی یکی از بهترین گزینه های پیشنهادی می باشد. چرا که شما بدون وجود هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی می توانید با بهترین وکیل تلفنی مشاوره داشته باشید و از او برای حل مشکلات حقوقی کمک بگیرید. شما در هر زمان که بخواهید می توانید از مشورت با وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی استفاده کنید.
حقیقت آن است که بهترین مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری کسی می باشد که علاوه بر داشتن مهارت و دانش کافی و تجربه بتواند به شما راهکار حقوقی 24 ساعته و یا راهکار حقوقی آنلاین ارائه دهد.
گاهی ممکن است شما در شرایطی باشید که به سرعت نیاز به دریافت پاسخ سوالات خود داشته باشید و در صورت اتلاف وقت موضوع مربوطه را فراموش کنید یا فرصت پیگیری حقوقیتان به اتمام برسد. یکی از نمونه های بارزی که اهمیت سرعت استفاده از مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری در ان بارز است، ماده ی 24 قانون اجرای احکام مدنی است.
طبق این قانون: همین که اجراییه به محکومعلیه ابلاغ شد محکومعلیه مکلف است ظرف ده روز مفاد آن را به موقع اجرا بگذارد یا ترتیبی برای پرداختمحکوم به بدهد یا مالی معرفی کند که اجرای حکم و استیفاء محکوم به از آن میسر باشد و در صورتی که خود را قادر به اجرای مفاد اجراییه نداند باید ظرف مهلت مزبور جامع دارایی خود را به قسمت اجرا تسلیم کند و اگر مالی ندارد صریحاً اعلام نماید؛ هر گاه ظرف سه سال بعد از انقضاء مهلت مذکور معلوم شود که محکوم علیه قادر به اجرای حکم و پرداخت محکوم به بوده لیکن برای فرار از آن اموال خود را معرفی نکرده یا صورت خلاف واقع ازدارایی خود داده به نحوی که اجرای تمام یا قسمتی از مفاد اجراییه متعسر گردیده باشد؛ به حبس جنحهای از شصت و یک روز تا شش ماه محکومخواهد شد.
نکته: دادگاههای دادگستری وقتی به موقع اجرا گذارده میشود که به محکومعلیه یا وکیل یا قائممقام قانونی او ابلاغ شده و محکومله یا نماینده و یا قائممقام قانونی او کتباً این تقاضا را از دادگاه بنماید.
اگر شما لازم می بینید تا از مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری استفاده کنید و قصد مکالمه تلفنی با وکیل را دارید، می توانید شماره تلفن بهترین وکیل تهران را از سایت وکیل تلفنی 24 ساعته دریافت کنید و از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید.
نحوه درست انواع اجرای احکام دادگستری
جالب است بدانید که احکام لازم الاجرا دارای دسته بندی خاصی هستند و نمیتوان هر حکم قانونی را در دسته بندی انها جای داد. از طرفی دیگر نیز شرایط صدور اجراییه نیز در دادگاه به موارد مختلفی تقسیم میشود که دارای جزییات خاصی می باشد و هرکسی از ان اطلاع ندارد و برای آگاهی از آنها باید از مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری کمک گرفت. احکام لازم الاجرا را میتوان در دسته بندی زیر جای داد:
احکامی که از طرف مراجع دادگستری در دعاوی صادر میشود.
احکامی مثل حکم داور که در خارج از دادگستری مستقلاً در حدود مقررات اتخاذ صادر میشود.
احکامی که از طرف مقامات غیردادگستری صادر میشود، اما اجرای آن بر عهده دادگستری واگذار شده است؛ مانند احکام صادره توسط هیاتهای حل اختلاف کارگر و کارفرما.
برای آشنایی با جزئیات دقیق چگونگی اجرای احکام دادگستری و کمک گرفتن از وکیل تمام وقت تلفنی و پرسیدن سوال حقوقی آنلاین، شما می توانید از خدمات مرکز وکیل تلفنی تمام وقت استفاده کنید و از راهکار حقوقی آنلاین ارائه شده در جلسات مشاوره انلاین بهره ببرید.
حل ساده مشکلاتی که در دفتر خدمات قضایی با آن ها سر و کار داریم |
دلیل تمایز با تجربه ترین وکلای مرد از سایر وکلا |
بهترین روش دریافت خسارت دیدگی از کار یک وکیل |