موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی)

اهانت شدید به مقدسات

توهین در لغت به معنای سست کردن یا سست گردانیدن است، اما در اصطلاح حقوقی و قضایی، نسبت دادن هر فعل یا ترک فعل به افراد است که عرفاً مخالف حیثیت و احترام آن فرد تلقی می شود؛ به عبارت دیگر توهین نوعی فحاشی است، فحاشی نیز هر کلام یا بیان زشتی است که برای توهین، تحقیر و کسر شأن طرف مقابل به کار برده می‌ شود؛ همچنین افترا نیز جز توهین محسوب می شود، هر گونه اهانت شدی به مقدسات توسط قانونگذار جرم انگاشته شده و برای ان مجازات در نظر گرفته شده است؛ در ادامه در مورد اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) بیشتر بحث می کنیم، قصد داریم سوالات متداول در زمینه اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) را پاسخ دهیم؛ فلذا اصرار داریم تا این مقاله را به پایان برسانید و از سرانجام جرم رایجی که امروزه در ایران بسیار رایج شده است، آگاه شوید؛ اما بد نیست که نگاهی به ویدئوی کوتاه زیر که در حوزه فحاشی می باشد بیاندازید.

 

توصیه های یکی از بانوان وکیل در خصوص توهین و فحاشی

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

آیا جرم توهین قابل گذشت است

 

possibility of forgiveness in offending crime

مشاوره حقوقی ساب النبی 24 ساعته و فوری

 

اگر فرد توهین کننده، توهینی نسبت به اشخاص عادی، مقامات دولتی، کارکنان شهرداری ها و و مقامات خارجی انجام بدهد، یک جرم قابل گذشت تلقی خواهد شد؛ یعنی فرد توهین کننده می‌ تواند با کسب رضایت شاکی و به اصطلاح با گذشت شاکی، از مجازات تعقیب یا تحقیق جلوگیری کند؛ اما اگر توهین به ائمه و پیامبران و در کل توهین به مقدسات باشد، به عبارت دیگر اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) انجام داده باشد و یا اگر از طریق مطبوعات اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) اتفاق افتاده باشد (چرا که مطبوعات، رسانه جمعی حساب می‌شوند و  اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) تاثیر بسیار بیشتری دارد) قابل گذشت نخواهد بود.

 

توبه از توهین به مقدسات

 

به فرموده مولای متقیان حضرت علی علیه السلام، توبه بر چهار پایه استوار است: پشیمانی در دل، آمرزش و استغفار به زبان، عمل کردن و تصمیم بر بازنگشتن به گناه؛ از آن جایی که توهین به مقدسات نیز عمل گناه آلودی است و فرد اگر واقعاً توبه کند و توبه او مقبول باشد (به اصطلاح توبه نصوح انجام شود و هم در ظاهر و هم در باطن به درگاه خداوند رجوع کند و تصمیم بگیرد که دیگر هرگز آن عمل قبیل مثل اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی)  را انجام ندهد)، قطعاً توبه مقبول درگاه خدا خواهد بود.

 

جرم توهین به مقدسات در فضای مجازی

 

severe insults to the sacred in social media

تماس فوری به وکیل متخصص جرم توهین به مقدسات

 

توهین و اهانت از جمله اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی)  می تواند به هر صورتی انجام شود چه به صورت صوت، چه به صورت نگارش و یا نوشتار. همچنین قرار دادن مطالب حاوی اهانت در شبکه‌ های اجتماعی، از طریق عکس ها، از طریق پست ها و از طریق تصاویری مانند کاریکاتور و ... به قصد تمسخر و هتک حرمت، نیز باعث تحقق  توهین خواهد بود.

بر اساس ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی هر کس به مقدسات اسلام، چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی توهین کند، مشمول حکم ساب النبی است و مجازات آن اعدام است؛ به عبارت دیگر اگر کسی مصداق اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) باشد، دیگر به مجازات توهین به مقدسات محکوم نخواهد شد، بلکه مجازات وی طبق قانون، مجازات اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) یعنی اعدام خواهد بود؛ اما اگر جرم آن توهین به مقدسات و اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) اثبات نشود، اعمال مجازات آن ها حبس از یک سال تا پنج سال خواهد بود.

 

توهین به مقدسات اسلام و انبیا و ائمه

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) در قانون تعزیرات و همچنین در قوانین مربوط به مطبوعات پیش بینی شده است؛ در لایحه قانونی مطبوعات که به تصویب شورای عالی امنیت ملی نیز رسیده است، برای اهانت به اسلام یا همه مذاهب رسمی، مجازات زندان از ۶ ماه تا ۲ سال مقرر شده است. همچنین در ماده ۲۶ قانون مطبوعات تصریح شده است که مجازات توهین به مقدسات به شرط اینکه موجب ارتداد نباشد، اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) محسوب نشود، مطابق با نظر دادگاه ها و قوانین تعزیرات انجام خواهد شد.

 

توهین به امام خمینی رحمة الله علیه و مقام معظم رهبری

 

insult to the leader degree

مجازات توهین به رهبر و امام

 

ماده ۵۱۴ قانون مجازات اسلامی تصریح دارد که هر کس به حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری، به نحوی از انحاء اهانت کند، به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم خواهد شد؛ همچنین در ماده ۲۷ قانون مطبوعات مصوب سال ۶۴ (که در سال ۷۹ اصلاح شده است) تصریح می شود که هرگاه در نشریه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی یا مراجع مسلم تقلید اهانتی بشود، پروانه آن نشریه لغو و مدیر مسئول و نویسنده مطلب به محاکم صالحه معرفی و مجازات خواهند شد.

با توجه به متن این دو قانون، می‌ توان اینگونه تحلیل کرد که هر کس، چه خارجی چه ایرانی، این عمل را انجام دهد مجرم است و عبارت نحوی از انحاء می‌ تواند مستقیم یا غیر مستقیم، حضوری یا غیابی، مجازی یا حقیقی، فکاهی و کاریکاتور و هر نوع رفتار دیگری که حاکی از اهانت باشد، تلقی شود؛ منظور از مقام رهبری نیز هر فردی است که به وسیله مجلس خبرگان به عنوان رهبر انتخاب شده است؛ واضح است که این جرم، عمومی محسوب می شود.

 

توهین به مقامات سیاسی داخلی و مقامات دولتی

 

 

توهین به  مسئولین و مقامات کشوری (روسای سه قوه و رئیس مجمع تشخیص، معاونان رئیس‌جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس، چه مجلس شورای اسلامی، چه مجلس خبرگان و چه اعضای شورای نگهبان) اگر به منظور و انگیزه اصلاح در امور کشور باشد و هدف فرد ضربه زدن به اصل نظام نباشد، صرفاً جرم سیاسی محسوب می شود؛ در ضمن علنی بودن این موضوع شرط تحقق جرم توهین نیست، به این معنا که اگر کسی در یک مکان خصوصی نیز مرتکب این جرم شود، مجرم است؛ از این رو طبق ماده ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی، هر کس با توجه به سمت مقامات کشوری و در حال انجام وظیفه به آن ها توهین کند، به ۳ تا ۶ ماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق و یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی محکوم می‌شود.

 

توهین به مقام سیاسی خارجی در خاک ایران

 

insults to the political characters out of Iran

مجازات توهین و تهدید مقامات سیاسی

 

حال اگر هر کسی نسبت به رئیس جمهور یا یک نماینده و مقام سیاسی از کشور خارجی که وارد خاک ایران شده است توهین کند، به یک تا سه ماه حبس محکوم می شود؛ مشروط  بر اینکه در آن کشور نیز، مورد مذکور نسبت به جمهوری اسلامی ایران معامله متقابل بشود؛ به عبارت دیگر اگر فردی در یک کشور خارجی به رئس جمهور یا یک نماینده از جمهوری اسلامی ایران اهانت و جسارتی کرد، دولت و نظام حاکم بر آن کشور، برای فرد مذکور مجازاتی را تعیین کند.

 

توهین به شان و حیثیت بانوان اطفال

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

طبق ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی در کتاب پنجم، هر کس که در اماکن عمومی یا معابر، متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین نماید، به حبس از ۲ تا ۶ ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. منظور از اطفال در این قانون کلیه اشخاصی است که به سن ۱۸ سال نرسیده اند؛ نکته دیگر در مورد این قانون واژه اماکن عمومی است؛ منظور همه اماکنی مانند سینما، تئاتر، فروشگاه و ... است که به عنوان مکانی عمومی تلقی می شود؛ اگرچه هیچ کدام از سه مفهوم تعرض، مزاحمت و توهین، دارای تعریف قانونی مشخص و جامعی نیستند، اما آن چه که مسلم است این است که در برابر افراد ایستادن و آبروی آن ها را در مرحله خطر قرار دادن را می توان تعرض تعریف کرد.اما من حیث المجموع، منظور از همه‌ی این واژگان عرف است و آن چه که عرف تعیین می‌ کند می‌ تواند به عنوان مقیاس در نظر گرفته شود؛ در کل هر گونه دست درازی، هرگونه مزاحمت، هرگونه توهین با کلمات و حرکات، ممنوع است و مطابق مندرجات قانون باید با فرد خاطی برخورد شود.

 

مجازات توهین به خدا و مجازات توهین به آخوند

توهین به خداوند متعال در صورت اثبات شرایط، حکم اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) دارد؛ از طرفی، طبق ماده 608 تعزیرات قانون مجازات اسلامی، مجازات توهین به افراد از جمله آخوند و روحانی و طلبه،  از قبیل فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک، اگر موجب حد قذف نباشد، شلاق تا 74 ضربه و یا 50 هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی است؛ از این رو هر چند توهین به آخوند و روحانی و طلبه، به عنوان اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی) محسوب نمی شود، اما به عنوان یک قشر از جامعه توهین به آن ها نیز محکوم است.

در این مقاله از وکیل تلفنی، سعی کردیم موضوعات مختلف و مهمی که در باب اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی)  و تفاوت آن یا دیگر توهین ها بود را، مطرح کنیم؛ در بخش بعدی برخی از سوالات متداول در حوزه اهانت شدید به مقدسات (ساب النبی)  را تشریح کرده ایم.

 

 

مجازات جرم کشف حجاب

جرم اقدام علیه امینت داخل و خارجی

انواع جرائم رایانه ای ایرانی در سال 99

مجازات تجاوز به عنف

مجازات لزبین بودن در ایران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. توهین وفق ماده 608 قانون تعزیرات از جرایم قابل گذشت و مشمول مجازات جرم درجه 6 ماده 19 قانون مجازات اسلامی می باشد که در حال حاضر جزای نقدی بمیزان 6 تا 24 میلیون تومان است. و بر طبق ماده 609 قانون مارالذکر توهین به افرادی در حال انجام وظیفه نیز از جرایم قابل گذشت محسوب شده است. لذا وفق ماده 262 و تبصره آن و ماده 263 هرگاه به پیامبر خاتم اهانت شود یا به پیامبران اولوالعزم توهین شود ساب النبی محسوب و حکم ان اعدام است لذا اگر این توهین از روی سبق لسان( اشتباه لفظی) باشد یا سهواً یا در حالت مستی توهین نماید موجب تعزیر تا هفتاد و چهار ضربه شلاق است.
سلام و درود خدمت همه ی دست اندر کاران موسسه وکیل تلفنی خیلی ممنون که وقت میزارین و تمام مسائل حقوقی روز جامعه رو صبورانه توضیح میدین من از مشاوره با سایتتون کاملا راضی هستم حتی خیلی خیلی بیشتر از آنچه انتظار داشتم پیش رفت.علاوه بر تسلط و تخصص در امور حقوقی که با ایشون مشورت داشتم بسیار متین و خوش اخلاق پاسخ سوالاتم را یکی یکی جواب دادند واقعا رضایت کامل دارم .همه چیز عالی بود تمام جوانب را توضیح دادند ضوابط در موضوع من را مورد بررسی قرار دادند ، خوب در کل نظرم رو برای تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی تیم وکیل تلفنی قرار میدم امیدوارم منتشر کنید تا همه ی مردم ایران بخونن ،در پایان یه خدا قوت میگم به همه ی عزیزان که راهگشای مسائل حقوقی مردم هستند امیدوارم تک تکتون سلامت و تندرست باشین از زحمات یکایک تشکر میکنم و شما رو به دوستان خودم پیشنهاد میدم
سلام وقت همگی دوستان بخیر و خوشی .. هركس به مقدسات اسلام و یا هر یك از انبیای عظام یا ائمه طاهرین(علیهم السلام) یا حضرت صدیقه طاهره(س) اهانت نماید، اگر مشمول حكم سب نبی باشد، اعدام می شود و در غیر این صورت به حبس از یك تا پنج سال محكوم خواهد شد. سب در لغت به معنای دشنام دادن، نفرین كردن و اهانت است (معین، ذیل واژه) و به معنای دشنام سخت و دردناك نیز آمده است.
وهین در لغت به معنای سست کردن یا سست گردانیدن است، اما در اصطلاح حقوقی و قضایی، نسبت دادن هر فعل یا ترک فعل به افراد است که عرفاً مخالف حیثیت و احترام آن فرد تلقی می شود؛ به عبارت دیگر توهین نوعی فحاشی است، فحاشی نیز هر کلام یا بیان زشتی است که برای توهین، تحقیر و کسر شأن طرف مقابل به کار برده می‌ شود؛ همچنین افترا نیز جز توهین محسوب می شود، هر گونه اهانت شدی به مقدسات توسط قانونگذار جرم انگاشته شده و برای ان مجازات در نظر گرفته شده است؛با تماس با موسسه وکیل تلفنی می توانید از چگونگی اثبات و شرایط آن باخبر شوید.
ب النبی چیست ؟ به لعن و دشنام و هرگونه اهانت به پیامبر اسلام (ص) ، سب النبی می گویند.سب النبی شامل پیامبران الهی و همه ائمه معصومین می شود. سب در لغت : سب در لغت به معنای فحش و دشنام و ناسزا است. سب در اصطلاح : در اصطلاح به رفتاری که از طریق ناسزاگویی و توهین صورت گرفته باشد ، گفته می شود. سب در شرع : در قرآن کریم ، آیه ای درباره سب النبی وجود ندارد ولی آیات فراوانی هست که در آن آزار و اذیت پیامبر اسلام را حرام می داند و خداوند برای آنها عذاب دردناکی را در نظر گرفته است. توهین به معنای ناسزاگویی و بی احترامی به طرف مقابل است و مهم ترین مصداق توهین هم دشنام می باشد. مجازات جرم سب النبی: مطابق ماده 262 قانون مجازات اسلامی: هر کس پیامبر اسلام و یا هریک از انبیاء بزرگ الهی را دشنام دهد یا توهین کند «ساب النبی» است و به اعدام محکوم می‌شود. مطابق ماده 263 قانون مجازات اسلامی: اگر فردی که متهم به سب شده است ، ادعا کند که این الفاظ را از روی اکراه، غفلت سهو یا در حالت مستی یا غضب گفته است و یا به معانی آن توجه نداشته است و یا نقل قول از شخص دیگری بوده است و آنها را بیان کرده، ساب النبی محسوب نمی‌شود. در اینصورت حکمی که قانون برای او در نظر می گیرد 74 ضربه شلاق است. مطابق ماده 513 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات): کسی که به مقدسات اسلام و یا هر یک انبیاء یا ائمه طاهرین (ع) یا حضرت صدیقه طاهره (س) اهانت کند، اگر مشمول حکم سابّ النبی باشد، اعدام می‌شود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد. ماده ۲۶ قانون مطبوعات: هر کس به وسیله مطبوعات به دین مبین اسلام و مقدسات آن اهانت کند، در صورتی که به ارتداد منجر شود، حکم در حق وی صادر و اجرا و اگر به ارتداد نینجامد، طبق نظر حاکم شرع بر اساس قانون تعزیرات با وی رفتار خواهد شد.
درسته که دین اجباری نیست ولی نباید در حین بی دینی به سایر ادیان توهین کرد ویا به پیام اورندگان دین اهنت کرد وزیر سوال برد وهر کس مرتکب چنین اعمالی شود نه تنها از طرف مردم بلکه از طرف دولتها هم محکوم میشود با تشکر از سایت وکیل تلفنی که با درج مطالب در بالا بردن سطح آگاهی مردم کمک شایان ذکری می کنند
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت محترم سایت وکیل تلفنی و همکاران گرامی، جرم اهانت دارای دو نوع قلیل وشدید می باشد. در توهین قلیل توهین و اهانت خطاب به افراد عادی جامعه بوده و در صورت گذشت شاکی و اعلام رضایت، از تعقیب و مجازات متهم جلوگیری می شود. لیکن چنانچه توهین و هتک حرمت نسبت به ائمه و پیامبران و مقدسات دینی باشد توهین شدید بوده و قابل گذشت نخواهد بود.که این اقدام چه در ملاعام چه از طریق نشر در مطبوعات و چه از طریق فضای مجازی جرم و مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد لذا جهت کسب اطلاع از مصادیق و میزان و نحوه مجازات این جرم می‌توان از طریق مراجعه به سایت وکیل تلفنی و مشاوره با وکلای متخصص در این امر اقدام نمود.با احترام _فاطمه سلیمانی
سلام خسته نباشید برخی لغات و اصطلاحات حقوقی بسیار پیچیده و غیرقابل فهم به نظر میرسند، در حالی که وقتی توسط یک متخصص فقهی یا حقوقی معنا میشوند بسیار جالب و مهم هستند. مثل همین بحث توهین. چون قانون ما با مباحث فقهی پیوستگی فراوان دارند به همین دلیل آشنایی با چنین اصطلاحات و لغاتی و همچنین جرایم و مجازات های مربوط به آنها بسیار مفید خواهد بود. از همکاران خوب سایت وکیل تلفنی به خاطر زحماتی که بابت تولید محتوای وزین و کاربردی متحمل میشوند بسیار ممنونم
جوانب مختلف جرم اهانت به مقدسات اسلام مورد تحقیق و بررسی قرار میگیرد. مسائلی مانند اینکه آیا مقدسات اسلام شامل مقدسات مذاهب مختلف اسلامی است یا اختصاص به مقدسات مذهب شیعه دارد یا فقط به مقدساتی اطلاق میشود که همه مسلمانان آنها را مقدس میدانند؟ رابطه جرم اهانت به مقدسات اسلام و جرایمی همچون سب و دشنام به پیامبر و ائمه معصومین وارتداد چیست؟ آیا جهل به قانون و شبهات موضوعیه تاثیری در مسئولیت کیفری دارد یا خیر؟ و بسیاری سوالات دیگر که با مراجعه به وکیل تخصصی میتوان پاسخ ابهامات و سوالات را دریافت نمود. موسسه وکیل تلفنی با بهره گیری از وکلای مجرب میتواند کمک شایانی برای یافتن پاسخ سوالاتتان باشد.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی