در دنیای پیچیده امروز، مسائل حقوقی خانواده میتواند چالشبرانگیز و استرسزا باشد. از طلاق گرفته تا مهریه و حضانت فرزندان، هر کدام از این موضوعات میتواند زندگی افراد را تحت تأثیر قرار دهد. در این مقاله، ما به بررسی جامع مشاوره حقوقی خانواده میپردازیم و راهنماییهای ارزشمندی را برای افرادی که با این مسائل روبرو هستند، ارائه میدهیم.
منظور از مشاوره حقوقی خانواده چیست؟ در چه مواردی می توان از مشاوره حقوقی خانواده استفاده کرد؟ برای دریافت مشاوره حقوقی خانواده به کجا مراجعه کنیم؟ مرجع رسیدگی کننده به دعاوی خانواده کجاست؟ از چه روش هایی می توان مشاوره حقوقی خانواده دریافت کرد؟ مراحل دریافت مشاوره حقوقی خانواده در وکیل تلفنی چیست؟ ایا می توان از مشاوره حقوقی خانواده به صورت رایگان استفاده کرد؟ هزینه مشاوره حقوقی خانواده چگونه تعیین می شود؟
این روزها مشورت کردن امر بسیار پسندیده و ضروری است. چرا که مشکلات و مسایل حقوقی به قدری پیچیده و گسترده شده اند که انسان نمی تواند به تنهایی از پس ان ها بربیاید. مشکلات و مسائل خانواده هم از این قاعده مستثنی نیست. از همان لحظه اشنایی، تعیین اصولی مهریه، حق حبس، ازدواج، لیست سیاهه جهیزیه، مطالبه مهریه قبل از ازدواج، شروط ضمن عقد، مطالبه نفقه، اثبات نسب، خیانت، تمکین، طلاق، حضانت فرزند، مطالبه مهریه بعد از فوت زوج و ... بخشی از مواردی است که برای حل آنها می توان از مشاوره حقوقی خانواده استفاده کرد. مشاوره حقوقی خانواده در زمان های گذشته از طریق ریش سفید های محل انجام می شد اما امروزه مشاوره حقوقی خانواده باید با یک مشاور حقوقی و یا وکیل پایه یک دادگستری انجام شود چرا که این مشاور دارای دانش حقوقی و و سالها تجربه حضور در محاکم قضایی خانواده بوده و می تواند به صورت اصولی شما را راهنمایی کند.مشاوره حقوقی خانواده از منظر حقوق اجتماعی بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه اگر یک خانواده نتواند مشکلاتش را حل کند، این مشکلات به جامعه سرایت کرده و همانند یک ویروس مصیبت بار، همه را بیمار خواهد کرد
حقوق خانواده همیشه مهم ترین مسئله در عالم حقوق شناخته می شود به طوری که حقوقدانان آن را در بخش حقوق مدنی قرار داده اند و اینگونه می شود که تمامی مسائل مربوط به افراد خانواده مانند: زوج و زوجه، پدر و مادر، فرزندان و همچنین تمامی امور مالی خانواده مانند: مهریه، نفقه و ... در بخش حقوق خانواده قرار میگیرد.
به همین خاطر ما در این مقاله قصد داریم که مشاورانی به شما معرفی کنیم که کاملا به حقوق خانواده تسلط دارند و می توانند شما را راهنمایی کنند و شما اگر روزی با یک مشکل در خانواده روبه رو شدید بدانید که باید چه کار کنید. پس در ادامه همراه ما باشید.
مشاوره حقوقی خانواده یک خدمت تخصصی است که توسط وکلای متخصص در امور خانواده ارائه میشود. این نوع مشاوره میتواند در موارد زیر به شما کمک کند:
- درک حقوق و تعهدات قانونی: یک وکیل خانواده میتواند حقوق و تعهدات شما را در رابطه با مسائل خانوادگی توضیح دهد.
- مذاکره و حل اختلاف: در بسیاری از موارد، مشاوره حقوقی میتواند به حل اختلافات بدون نیاز به دادگاه کمک کند.
- نمایندگی در دادگاه: اگر پرونده به دادگاه کشیده شود، وکیل خانواده میتواند از منافع شما دفاع کند.
- تنظیم اسناد حقوقی: از تنظیم دادخواست طلاق گرفته تا توافقنامههای مالی، وکیل خانواده میتواند در تهیه اسناد حقوقی لازم کمک کند.
مشاوران حقوقی زیادی در سراسر کشور وجود دارند که می توانید با مراجعه به آنان مشکلات خانوادگی خود را حل کنید. اما ایا هر مشاوری برای مشورت کردن مناسب است؟ مسلما این طور نیست. ما برای داشتن بهترین مشاوره حقوقی، بایستی یک وکیل و یا مشاور حقوقی حرفه ای و کاربلد پیدا کنیم. وکیل حرفه ای یا مشاور حقوقی خوب کسی است که علاوه بر داشتن دانش حقوقی و تجربه کاری درخشان، یک سری خصلت های اخلاقی خوب هم داشته باشد از جمله آنها می توان به صبوری، داشتن وجدان کاری، منصف بودن، تعهد کاری، شنونده خوب بودن و در دسترس بودن اشاره نمود.
اما سوال این است که از بین این همه وکیل و مشاور حقوقی از کجا می توانیم بهترین وکیل و مشاور حقوقی خانواده را پیدا کنیم؟
نگران نباشید. موسسه حقوقی وکیل تلفنی با انجام چندین مرحله مصاحبه، اقدام به استخدام چنین وکلا و مشاورین حقوقی کرده است. شما می توانید تنها با یک تماس با یکی از بهترین مشاور های حقوق خانواده مشورت نمایید.
ممکن است شما روزی با یک مشکل خانوادگی رو به رو شوید و ندانید که در آن موقعیت باید چه کاری انجام دهید خب اینکه نگرانی ندارد شما می توانید برای اینکه بدانید چه واکنشی از خود در آن موقعیت نشان دهید می توانید با دسترسی به یک تلفن همراه شماره های تماس با مشاورین حقوقی در زمینه با حقوق خانواده بگیرید و در کمترین زمان ممکن آنان به شما مشاوره می دهند.
شما می توانید سوالات حقوقی خود را در رابطه با مشکلات خانوادگی با مشاورین حقوقی در میان بگذارید تا آنان با بررسی های مختلف بتوانند شرایط شما را بسنجند و در بعضی مواقع به شما به صورت ویژه مشاوره دهند.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی هیچ گونه محدویت زمانی برای ارائه خدمات حقوقی وجود ندارد. یعنی شما می توانید در ساعت 2 نصفه شب یا 6 صبح با یک وکیل و یا مشاور حقوقی خانواده مشورت نمایید. این مشاوره می تواند به صورت آنلاین و یا تلفنی ارائه شود. لازم به ذکر است که این خدمات در تمامی روزهای هفته حتی تعطیلات رسمی کشوری نیز ارائه می گردد.
اگر توان مالی بالایی ندارید و نیاز بسیار به مشورت با یک مشاور حقوقی دارید می توانید به سایت هایی مراجعه کنید که به شما در برابر دادن راهکار حقوقی مشکلات خانوادگی، مبلغ بسیار ناچیزی دریافت می کنند و حتی در بعضی از سایت ها به شما به صورت کاملا رایگان مشاوره میدهند.
درست است که امروزه بعضی مشاورین مبالغ بسیاری از افراد می گیرند اما مشاوران حقوقی هستند که با تمامی شرایط موجود در کشور آشنا اند و تمامی جنبه های افراد را می سنجند و اینگونه می شود که این مشاورین حقوقی می توانند به صورت کاملا رایگان به شما برای حل مشکلات مختلف کمک کنند.
نکته ای که جالب و حائز اهمیت است این است که وکیل و مشاور حقوقی تلفنی همیشه در دسترس هستند و میتوانند در مواقع ضروری در شبانه روز به شما مشاوره دهند به نوعی می توانیم بگوییم که وکیل های تلفنی به صورت شبانه روزی می توانند انواع مشاوره ها را به شما ارائه کنند.
در موسسه حقوقی وکیل تلفنی شما می توانید با پرداخت مبالغ ناچیز از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده نمایید.
طلاق
طلاق یکی از پیچیدهترین مسائل حقوق خانواده است. در ایران، قوانین طلاق شامل موارد زیر میشود:
- طلاق توافقی: زمانی که زوجین برای جدایی توافق دارند.
- طلاق یکطرفه: زمانی که یکی از طرفین خواهان طلاق است.
- طلاق خلع و مبارات: نوعی از طلاق که در آن زن با بذل مهریه خود، درخواست طلاق میکند.
یک وکیل خانواده میتواند در تمام مراحل طلاق، از مذاکرات اولیه تا نهایی شدن حکم، به شما کمک کند.
مهریه
مهریه حقی است که در عقد نکاح برای زن در نظر گرفته میشود. مسائل مربوط به مهریه شامل:
- مطالبه مهریه: شرایط و نحوه درخواست مهریه
- پرداخت مهریه: روشهای قانونی برای پرداخت مهریه
- تعدیل مهریه: در شرایطی که پرداخت مهریه برای مرد دشوار باشد
حضانت فرزندان
تعیین حضانت فرزندان یکی از حساسترین موضوعات در طلاق است. قوانین حضانت در ایران شامل:
- حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر است، مگر در شرایط خاص.
- دادگاه میتواند بر اساس مصلحت کودک تصمیمگیری کند.
نفقه
نفقه شامل هزینههای ضروری زندگی همسر و فرزندان است. موارد مربوط به نفقه:
- تعیین میزان نفقه: بر اساس شرایط مالی و نیازهای خانواده
- نحوه پرداخت نفقه: تعیین زمان و روش پرداخت
- اجرای حکم نفقه: در صورت عدم پرداخت نفقه
شاید برخی افراد برایشان سوال به وجود بیاید که آیا مشاوره گرفتن در زمینه این موضوع (حقوق خانواده) به صورت تلفنی مفید است یا خیر؟!
به طور مثال آقای الف یک مشکل خانوادگی دارد که باید سریعاً آن را حل کند اما در مکانی قرار دارد که نمی تواند به صورت حضوری به مرکز مشاورین حقوقی رجوع کند به همین خاطر او می تواند با استفاده از تلفن همراه خود با یک سرچ کوچک در سایت های مشاوره تلفنی شماره تلفن بهترین وکیل را پیدا کند و با مشورت با آن وکیل مشکل خود را برطرف می کند.
اینگونه است که می گوییم مکالمه تلفنی با وکیل مجرب هم می تواند شما را سریعاً به پاسخ برساند و هم در وقت شما صرفه جویی شود، کافیست دکمه زیر را بفشارید تا وارد صفحه تماس با وکیل گردید
حقوق خانواده انواع مختلفی دارد که در این بخش می خواهیم به آنان اشاره کنیم این موارد عبارت اند از:
ازدواج
اثبات رابطه زوجیت
گرفتن اجازه ازدواج دختر و ازدواج مجدد زوج
استرداد جهیزیه
مهریه، مهرالمثل، ممنوع الخروج کردن زوج، تأمین خواسته و توقیف اموال و اعسار
حضانت فرزند، حکم رشد
شروط ضمن عقد، شرط نصف دارایی
عسر و حرج، طلاق توافقی و طلاق ...
تخصص و تجربه: وکلای خانواده در زمینه قوانین خانواده تخصص دارند و میتوانند بهترین راهکارها را ارائه دهند.
حمایت عاطفی: علاوه بر مشاوره حقوقی، وکیل خانواده میتواند حمایت عاطفی نیز ارائه دهد.
مدیریت مستندات: وکیل در جمعآوری و مدیریت مدارک و شواهد لازم کمک میکند.
مذاکره مؤثر: وکلا مهارتهای لازم برای مذاکره و رسیدن به توافق را دارند.
جلوگیری از اشتباهات: وکیل میتواند از اشتباهات حقوقی که ممکن است در آینده مشکلساز شوند، جلوگیری کند.
آیا میتوان به صورت تلفنی از مشاورین حقوقی خانواده استفاده کرد؟
پس توصیه می کنیم اگر زمانی با مشکلی روبه رو شدید حتما از این مشاورین حقوقی تلفنی استفاده کنید زیرا با یک بار تجربه خواهید فهمید که چقدر زودتر و راحت تر مشکلاتتان حل می شود. وکیل ها و مشاورین حقوقی به صورت تمام وقت همیشه پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستند.
آیا مشاورین خانواده از وکلای دادگستری میباشند؟
بله می توان گفت اکثریت مشاورین و وکیل های حقوقی از، وکیل های دادگستری هستند و این افراد به تمامی مسائل حقوقی آشنا اند و می توانند به شما بهترین راهکارهای ممکن را ارائه دهند. مشاوران حقوقی معمولا وکیل های دادگستری هستند که به صورت تلفنی شما می توانید با آنان مشورت کنید.
آیا میشه بعد از مشاوره حقوقی با مشاور حقوقی خانواده جلسه حضوری داشته باشیم؟
برای پاسخ به این سوال باید بگویم که بله شما امکان انجام این کار را دارید و می توانید برای روشن شدن بیشتر مسئله و حل شدن مشکلتان با یک مشاور حقوقی خانواده نیز صحبت کنید. اگر شما با مکالمه تلفنی و مشورت کردن با یک وکیل نتوانستید مشکل خود را حل کنید بهتر است به مشاورین حقوقی که به صورت حضوری در مراکز مختلف هستند رجوع کنید.
برای قرارداد با مشاور حقوقی خانواده چه اقداماتی باید انجام گردد؟
در بعضی مواقع به علت نداشتن وقت کافی شخص نمی تواند خود به دنبال حل مشکلات خانوادگیش برود به همین خاطر با یک مشاور حقوقی خانواده قرار می بندد تا او (مشاور حقوقی) با اطلاعات حقوقی خود بتوانند تمام مشکلات آن شخص را برطرف کند.
مشخص کردن طرفین قرارداد: به طور کلی می توانیم بگوییم که اگر در قرارداد طرفین دخیل در آن مشخص نشوند آن قرارداد به نوعی باطل است و اعتبار ندارد. در قرارداد حتما حتما باید نام اشخاصی که در آن دخالت دارند برده شود و کاملا مشخص گردد که چه کسانی این قرارداد را منعقد کرده اند.
مشخص کردن حقوق و وظایف: در قراردادی که شخص با وکیل یا مشاور حقوقی می بندد باید کاملا هدف از منعقد کردن قرارداد را ذکر کند و همچنین تمامی وظایف و حقوق را در قرارداد تعیین کند تا زمانی مشکلی در این رابطه به وجود نیاید. و دو طرف قرارداد از منعقد کردن قرارداد رضایت کامل داشته باشند.
محرمانه بودن قرارداد و عدم آشکار کردن آن: به طور کلی افراد مختلف برای کسب و کار خود اطلاعات مهم و ضروری دارند که افشای آنان ممکن است کاملا به ضررشان تمام شود. همیشه توصیه می شود که از وجود بند جلوگیری از افشای اطلاعات مهم در قرارداد مطمئن شوید تا اطلاعاتی بدون اجازه شما آشکار نشود.
مدت زمان قرارداد وکیل یا مشاور: در قرارداد باید کاملا به صورت دقیق مشخص گردد که فرد تا چه زمانی با مشاور و وکیل حقوقی قرارداد بسته است.
چگونگی پرداخت حقوق مشاور: در قراردادی که فرد با مشاور حقوقی می بندد از همان ابتدا حقوق مشاور در قرارداد ثبت می شود و این حقوق متناسب با امور حقوقی شخص تعیین می گردد. حقوق مشاورین حقوقی می تواند به صورت اقساط یا یکجا پرداخت شود که آن هم بستگی به نوع قرارداد دارد.
نکته: براساس تبصره ۱ ماده ۸۶ قانون مالیات می توان گفت: در مورد پرداخت هایی که از طرف غیر پرداخت کننده اصلی حقوق به اشخاص حقیقی به عمل میآید پرداخت کنندگان مکلفند هنگام هر پرداخت، مالیات متعلق را با رعایت معافیتهای قانونی مربوط به حقوق به جز معافیت موضوع ماده(84) این قانون به نرخ مقطوع ده درصد(10%) محاسبه، کسر و حداکثر تا پایان ماه بعد با فهرستی حاوی نام و نشانی دریافت کنندگان و میزان آن به اداره امور مالیاتی محل پرداخت کنند و در صورت تخلف، مسئول پرداخت مالیات و جریمه های متعلق خواهند بود.
تفاوتی که میان مشاورین حقوقی با وکلای حقوقی خانواده وجود دارد این است که مشاورین همانطور که از نامشان مشخص است بهترین راهکارها را به شما ارائه می دهند و شما می توانید با آنان در زمینه حقوق خانواده، مشورت کنید.
اما وکلای متخصص خانواده به طور کلی با قرارداد مشخص شده اند و افراد برای رفع مشکل خود به آنان رجوع می کنند. بگذارید برای این بخش مثالی بیاوریم مثلا آقای (ج) با خانم (د) دچار مشکلی در زندگی مشترکشان شده اند و می خواهند از یکدیگر به صورت توافقی طلاق بگیرند آنان با مراجعه با دادگاه تصمیم خود را قطعی می کنند و دادگاه با بررسی های مختلف آنان را ارجاع به مشاورین حقوقی در زمینه حقوق خانواده می دهد تا شاید مشکل این خانواده با مشورت با مشاور حل شود اما مشکل آنان به قدری شدید است که متاسفانه حل نمی شود و هر دو آنان مجبور هستند وکیلی برای خود احتساب کنند تا امور حقوقی آنان را انجام دهد.
در واقع مشاور حقوقی فقط دارای مدرک حقوق و یا فقه و مبانی حقوق اسلامی است و نمی تواند کارهای وکالتی انجام دهد اما وکیل پایه یک دادگستری و یا قوه قضائیه از سد ازمون ورودی و دوره کاراموزی با موفقیت گذر کرده و الان آماده پذیرفتن پرنده های شما می باشند.
جهت دریافت مشاوره حقوقی خانواده با وکیل خانواده از یکی از روش های زیر استفاده نمایید:
- مراجعه به سایت وکیل تلفنی و رزرو نوبت مشاوره از طریق سایت
- تماس با 09212242670 و یا 02147625900 و هماهنگی با پشتیبان سایت
- واریز حق المشاوره به 6037997382284538 به نام اقای هادی توکلی و ارسال فیش واریز به یکی از پیام رسان ها
از نظر میزان تسلط و دانش حقوقی هیچ تفاوتی بین وکیل خانم و اقا وجود ندارد. تنها تفاوت این است که در پرونده خانواده خانم ها شاید نتوانند مسایل شخصی خود را با وکیل اقا مطرح کنند در این صورت می توانند از مشاوره حقوقی خانواده با وکیل خانم استفاده نمایند. جهت هماهنگی برای مشورت با وکیل خانم با 02147625900 تماس بگیرید
مشاوره حقوقی خانواده میتواند در حل مسائل پیچیده خانوادگی بسیار مؤثر باشد. با داشتن یک وکیل متخصص در کنار خود، میتوانید با اطمینان بیشتری با چالشهای حقوقی خانواده روبرو شوید. به یاد داشته باشید که هر وضعیت خانوادگی منحصر به فرد است، و داشتن مشاوره حقوقی شخصی میتواند تفاوت بزرگی در نتیجه پرونده شما ایجاد کند.
اگر با مسائل حقوقی خانواده روبرو هستید، تردید نکنید و با یک وکیل متخصص خانواده مشورت کنید. این اقدام میتواند اولین قدم در مسیر حل مشکلات و دستیابی به آرامش در زندگی خانوادگی شما باشد.