موسسه وکیل تلفنی

  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • شادی کیفی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۱۵:۳۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۴
  • نسا سپاهی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۳
انجمن وکیل تلفنی

بزرگترین اشتباهات در طلاق

بزرگترین اشتباهات در طلاق

طلاق می تواند یکی از استرس‌زا ترین فرآیندها و پروسه‌هایی باشد که افراد می توانند متحمل شوند؛ روبرویی با یک خانواده ی از هم پاشیده و از دست دادن احتمالی خانه و حضانت فرزندان، می تواند روند طلاق را به دو مشکل بسیار بزرگ منتهی نماید؛ یک اینکه ممکن است احساسات و عواطف شدیدی را بین افراد به وجود آورد که دشواری روند کار را افزایش دهد از طرفی هم افراد را به سمت برخی اشتباهات معمول در طلاق سوق دهد که ممکن است منجر به آسیب رسیدن به موقعیت آن ها در پرونده شده و آینده آن ها را تا سال های متمادی تحت تأثیر قرار دهد؛ از این رو تصمیم گرفته ایم تا در ادامه این مقاله به بزرگترین اشتباهاتی که در طلاق رخ می دهند اشاره کنیم و راهکار های مناسب برای جلوگیری از بروز آن ها را به شما پیشنهاد دهیم؛ اما قبل از آن، به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

 

 

 

تلاش برای استفاده از دادگاه برای انتقام گرفتن

 

using judiciary court as a tool of revenge

مشاوره آنلاین و فوری وکیل طلاق متخصص و 24 ساعته 

 

بعضی افراد از ارائه ی تقاضای طلاق توسط همسرشان به شدت تعجب می کنند و یا ممکن است از این موضوع عصبانی باشند؛ پس غیر معمول نیست که بخواهند در طول فرآیند، انتقام بگیرند؛ آن ها می توانند از روش های مختلفی برای انتقام گرفتن از یکدیگر استفاده نمایند؛ برای مثال ممکن است تلاش کنند تا با کش دادن مسائل مالی، فرآیند جدایی را طولانی نمایند یا غیره.

اگرچه این کار ممکن است کام طرف مقابلتان را به شدت تلخ کند و شما را به هدفتان برساند، اما استفاده از دادگاه برای گرفتن انتقام، همچنین می تواند برای شما هم مشکل ساز شود؛ چنین کارهایی می تواند در وهله اول هزینه های فرآیند جدایی را برایتان افزایش دهد، به این معنا که دارایی ها یا اموالی که باید به شما یا فرزندان شما برسد در نهایت خرج هزینه های حقوقی خواهد شد. همچنین این کشمکش ها در نهایت بر فرزندانتان تأثیر عظیمی خواهد گذاشت، چراکه طولانی شدن فرآیند طلاق احتمالاً استرس کودکان شما را نیز به شدت افزایش می دهد.

 

بدگویی درباره ی همسرتان پیش فرزندان

 

 

بسیاری از افراد از همسر خود و همینطور از پروسه ی جدایی عصبانی، ناامید و صدمه دیده اند که امری طبیعی است؛ اما هر کاری می توانید انجام دهید تا از صحبت بد در مورد همسرتان با فرزندان خود جلوگیری کنید؛ دلایل مهمی در این رابط وجود دارد ولی از همه بدیهی تر همین است که این کار برای احساسات فرزندانتان بسیار مخرب خواهد بود، همچنین ممکن است در آینده در پرونده ی مربوط به حضانت به حقوق شما لطمه بزند، دادگاه نقشی را که هر یک از والدین برای تقویت روابط سالم با یکدیگر ایفا می کند، در نظر می گیرد؛ چراکه به هر حال آن ها باید به خاطر بچه ها هم که شده، با یکدیگر در ارتباط بمانند؛ پس لازم است تلاش کنند این رابطه را سالم نگه دارند.

 

دروغ گفتن در دادگاه یا تلاش برای مخفی کردن دارایی های زناشویی

 

lying in court for hiding properties

وکیل برای فرار از پرداخت دین

 

اگر احساس می کنید همسرتان شما را عصبانی کرده است یا قصد دارد در طلاق از شما سوء استفاده کند، به هر قیمتی که شده سعی کنید از عدم صداقت در دادگاه جلوگیری کنید؛ در ادامه اقدام به طلاق، هیچ گونه دارایی زناشویی را پنهان نکنید، این امر منجر به از دست دادن برتری های مهمی در پرونده طلاق برای شما می شود.

هرگونه توافقی را که قبلاً در پرونده طلاق شما انجام شده است، مصالحه کنید، زیرا پنهان کردن دارایی یا دروغ گفتن می تواند زمینه ساز اعتراض به احکام نهایی طلاق باشد؛ پنهان کاری حتی می تواند باعث شود شما به طور بالقوه با اتهامات کیفری درباره کلاهبرداری روبرو شوید.

 

نداشتن انتظارات واقع بینانه درباره آینده مالی خود

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

طلاق به طور حتم وضعیت مالی شما را تغییر خواهد داد؛ چه خانم باشید یا آقا، ممکن است درآمدتان با حذف شریک دیگر، کمتر شود و یا احتمالا هزینه های جدیدی در زمینه بیمه برایتان پیش خواهد آمد؛ ممکن است مجبور به پرداخت مهریه یا نفقه و حمایت از فرزندتان باشید که همه ی این ها، وضعیت مالی شما بعد از طلاق را با آن چه در دوران ازدواج بود، بسیار متفاوت کند؛ اگر برای این تغییرات آماده نباشید، اوضاع برایتان سخت و پیچیده خواهد شد.

 

رعایت نکردن دستورات دادگاه در هنگام طلاق و پس از آن

 

disobeying court orders for divorce

مشاوره حقوقی طلاق با وکیل دادگستری

 

هنگامی که شما یا همسرتان رسماً درخواست طلاق دادید، دادگاه خانواده ممکن است دستورات مختلفی راجع به نفقه، حضانت و غیره صادر کند؛ در این موارد مطمئن شوید که شرایط هر حکم صادر شده در دادگاه را کاملاً بفهمید و درک کنید و البته تمام این سفارشات و دستورات را رعایت نمایید؛ پیروی از دستورات دادگاه در طول طلاق حیاتی است، چراکه باعث حفظ موقعیتتان در پرونده و همچنین اجتناب از عوارض غیر ضروری و بالقوه مانند افزایش هزینه های طلاق می شود.

 

احساسی برخورد کردن در شرایطی که باید منطقی بود

 

 

سرخوردگی، ناامیدی، عصبانیت و کوهی از احساسات شدید دیگر می تواند در روند طلاق نقش داشته باشد؛ مشاهده و بررسی مسائل از طریق یک دیدگاه آرام و منطقی در چنین شرایطی می تواند غیرممکن به نظر برسد، اما این امر می تواند به ویژه در امور مربوط به فرزندان، خانه و دارایی های شما، اهمیت بسزایی داشته باشد؛ برای افراد درگیر در طلاق معمول است که اجازه دهند احساسات فعلی آن ها بر تصمیمات مهم پرونده تأثیر بگذارد؛ برای بسیاری از افراد، صرفاً داشتن یک وکیل طلاق باتجربه می تواند به آنها کمک کند تا از این اشتباه بسیار رایج و مخرب در طلاق جلوگیری کنند.

 

کمک نگرفتن از یک وکیل باتجربه برای حمایت از شما

 

avoiding the help of an experienced lawyer

اورژانس وکالت طلاق 24 ساعته وکیل تلفنی

 

بزرگترین اشتباهی که افراد می توانند در طی فرآیند طلاق مرتکب شوند، کمک نگرفتن از یک وکیل طلاق خوب و باتجربه است. وقتی صحبت از طلاق باشد، نکته اصلی این است که این روند می تواند به سرعت پیچیده شود. داشتن یک وکیل باتجربه به شما کمک می کند تا ضمن محافظت از منافع خود، از همه اشتباهات طلاق که در بالا گفته شد جلوگیری کنید و فرآیند طلاق خود را تا حد ممکن مطلوب و کارآمد و با کمترین تنش های ممکن پیش ببرید.

حتما پیش از شروع فرآیند طلاق این نکات را مد نظر داشته باشید و سعی کنید بدون مشورت گرفتن از یک وکیل خوب، وارد پروسه ی طلاق نشوید؛ می توانید از مشاوره حقوقی حضوری و یا مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید؛ حتی مشاوره حقوقی آنلاین نیز می تواند کمک کند تا کمترین اشتباهات را در فرآیند طلاق مرتکب شوید؛ پرسش و پاسخ فوری حقوقی و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته از جمله خدماتی است که کمک می کند تا اشتباهات ذکر شده را مرتکب نشوید و کمترین ضرر را، چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ احساسی متحمل شوید.

 

نحوه مطرح کردن زودانزالی غیرقابل درمان در دادگاه

مجازات کتمان بیماری های مقاربتی

طلاق چیست؟

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، پروسه طلاق پروسه ای پیچیده و تنش زاست چرا که منجر به جدایی زوجین پس از عمری زندگی مشترک می شود. لذا در صورت یکه طلاق به درخواست یکی از زوجین باشد و طرف دیگر راضی به طلاق نباشد این مشکل تازه می تواند درگیری های متفاوتی را در روند طلاق به وجود آورد. لذ در اینجا یک وکیل متخصص می تواند راهنما و راهگشا برای شما باشد. وکیل می تواند پرونده را طوری جلو ببرد که تنش کمتر هزینه کمتر و نتیجه بهتر را درپی داشته باشد. توصیه می شود در این زمینه ها که خصوصا بحث خانوادگی که پراسترس است با گرفتن وکیل کارتون را به فرجام نیک از لحاظ کمی تنش پیش ببرید.
سلام در صورتی که طلاق صرفا به درخواست مرد باشد دادخواست گواهی عدم امکان سازش و اگر به درخواست زن باشد حسب مورد دادخواست صدور حکم الزام به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق تقدیم دادگاه میشود در صورتی که زوجین به صورت توافقی متقاضی طلاق باشند باید به مراکز مشاور خانواده مراجعه نمایند. پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدام قانونی و قضایی با وکلای خوب وکیل تلفنی مشورت بگیرین تا بهترین و سریع ترین راه پیشنهاد کنن شاد و پیروز باشید
طلاق در فقه یکی از حقوق مرد محسوب می شود اما طبق قوانین فعلی زن هم می تواند از دادگاه تقاضای حکم طلاق کند و یا می توانند باهم برای طلاق توافق کنند . زن و شوهر باید برای تحقق طلاق از هر نوعی تشریفاتی را طی کنند و تصمیم این که آن ها می توانند از هم جدا شوند یا نه با دادگاه است .رای درخواست طلاق از طرف مرد ، باید تشریفاتی طی شود ، هرچند طلاق در گذشته به عنوان یکی از حقوق مرد محسوب می شد اما امروزه رعایت این تشریفات الزامی است که در ماده 1133 قانون مدنی نیز بر این نکته تاکید شده است : " مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید. مرد برای این که همسرش را طلاق بدهد باید به دادگاه درخواست گواهی عدم امکان سازش بدهد و پس از آن درصورتی که به دادگاه ثابت کند که امکان ادامه زندگی مشترک برای او وجود ندارد ، این گواهی به او اعطا میشود در این فاصله او باید در جلسات داوری شرکت کرده و همه حق و حقوق زن من جمله مهریه ، نفقه نحله و از این قبیل را به او بپردازد. طلاق از طرف زن به دو طریق ممکن است ، یکی این که وکالت در طلاق ، یا در اصطلاح عرفی ، حق طلاق داشته باشد و دیگری این که به استناد داشتن شرایط عسر و حرج یا شرایط دیگر ، از دادگاه حکم طلاق بگیرد
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی طلاق می تواند یکی از استرس‌زا ترین فرآیندها و پروسه‌هایی باشد که افراد می توانند متحمل شوند؛ روبرویی با یک خانواده ی از هم پاشیده و از دست دادن احتمالی خانه و حضانت فرزندان، می تواند روند طلاق را به دو مشکل بسیار بزرگ منتهی نماید؛ یک اینکه ممکن است احساسات و عواطف شدیدی را بین افراد به وجود آورد که دشواری روند کار را افزایش دهد از طرفی هم افراد را به سمت برخی اشتباهات معمول در طلاق سوق دهد که ممکن است منجر به آسیب رسیدن به موقعیت آن ها در پرونده شده و آینده آن ها را تا سال های متمادی تحت تاثیر قرار دهد اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام وقت همه دوستان بخیر و خوشی ... از جمله مهم ترین موضوعاتی که پس از طلاق زن و مرد مطرح می شود ، لزوم نگه داشتن عده برای زنان است . در حالت کلی ، زنان بعد از طلاق باید عده طلاق نگه دارند و در صورت تمایل ، بعد از گذشت مدت زمان عده طلاق با فرد دیگری ازدواج کنند . بر اساس قانون مدنی ، مدت زمان عده طلاق ، سه طهر یا سه ماه می باشد . نکته ی جالب دیگر این که : با توجه به قانون مدنی باید گفت که طلاق زن یائسه عده نخواهد داشت . بنابراین ، زنان یائسه پس از طلاق بدون اینکه نیازی به نگه داشتن عده باشد ، می توانند بلافاصله با فرد دیگری ازدواج کنند .
زمانی که زوج قصد انجام طلاق همسر را می کند باید حتما حق وحقوق اورا بپردازد اما کسانی هستند که سعی دارند زن را بدون دادن هیچ حق وحقوقی طلاق دهند و برای اینکه زوجه در این زمینه اگاهی پیدا کند حتما باید از یک وکیل مشاوره بگیرد برای اینکه از یک وکیل با هزینه ی کمتر وفوری اطلاعات بگیرید بهتر است با سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید که تنها با یک تماس می توانید کمک بگیرید
با سلام و عرض ادب خدمت همه ی عزیزان، نکاتی که باید ضمن طرح دعوای طلاق مدنظر قرار داد این است که طلاق می تواند یکی از استرس‌زا ترین فرآیندها و پروسه‌هایی باشد که افراد می توانند متحمل شوند؛ روبرویی با یک خانواده ی از هم پاشیده و از دست دادن احتمالی خانه و حضانت فرزندان، می تواند روند طلاق را به دو مشکل بسیار بزرگ منتهی نماید؛ یک اینکه ممکن است احساسات و عواطف شدیدی را بین افراد به وجود آورد که دشواری روند کار را افزایش دهد از طرفی هم افراد را به سمت برخی اشتباهات معمول در طلاق سوق دهد که ممکن است منجر به آسیب رسیدن به موقعیت آن ها در پرونده شده و آینده آن ها را تا سال های متمادی تحت تأثیر قرار دهد؛لذا برای پیشگیری از بروز اینگونه مشکلات میتوانید با موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید و از راهنمایی های وکلای مجرب و متخصص آن بهره مند گردید. موفق باشید.
سلام خسته نباشید خواستم در ابتدا از اطلاعاتی که دادید تشکر کنم‌ من برای مشکلاتی که با همسرم داشتم با موسسه شما تماس گرفتم و با یکی از مشاورین شما ارتباط برقرار کردم. واقعا تا انتها و در تمام مراحل پرونده همراه من بودندو حتی اگرساعت ۱۱ شب هم مشکلی پیش می آمد و من تقاضای مشاوره میدادم به سرعت با من تماس میگرفتند. دقت و سرعت و کیفیت وکیل تلفنی واقعا شعار نبود. موفق و پایدار باشید
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
معمولا در ابتدای هر سوگ و از دست دادنی، انکار سراغ‌مان می‌آید و با نپذیرفتن و گاهی کوچک شمردن این پدیده سعی می‌کنیم از مسائل ناشی از طلاق فرار کنیم. به عبارتی نمی‌خواهیم آن را بپذیریم و این رفتارمان به این علت است که ما انسان‌ها عادت داریم از ترس‌هایمان فرار کنیم و از درد گریزان هستیم، پذیرش ما را با آن درد و ترس مواجه می‌کند، باور کنیم و با طلاق زندگی کنیم. با طلاق قرار بر این نیست که ما گذشته را فراموش کنیم، چون گذشته قابل فراموش شدن نیست و قرار بر این است که با تمام آن هیجانات منفی به زندگی ادامه دهیم. خودمان را آماده کنیم برای سختی‌های زندگی و این تغییر. وارد رابطه اشتباهی می‌شوید بعد از طلاق، به طور طبیعی زخم‌هایی را با خود حمل می‌کنیم و به خصوص با تنهایی مواجه می‌شویم بنابراین به دنبال تسکین خواهیم رفت. گاهی با این زخم‌ها به دنبال فرد و رابطه‌ای جدید می‌رویم تا با آن رابطه، مشکلات خودمان را فراموش یا از دیدگاه خودمان، حل کنیم. این اشتباه بزرگ ممنوع است. حواس‌مان باشد به محض خروج از رابطه زن و شوهری، دست به دامان رابطه‌ای جدید نشویم. حداقل باید ۲ یا ۳ ماه از طلاق بگذرد و در این فرصت باید به تصمیم‌مان و رفتار‌های اشتباه‌مان بیشتر فکر کنیم. احساسات‌تان را نمی‌شناسید جدایی با خیل عظیم هیجانات منفی همراه است. احساس پشیمانی، خود مقصرسازی، بی ارزشی، تنهایی، پوچی و کمبود‌های عاطفی و هیجانی، از جمله احساساتی است که سراغ‌مان می‌آید و ممکن است اگر ما از آن‌ها آگاه نباشیم ما را دچار مشکلات روان شناختی کند. در این صورت، خیلی زود افسردگی، استرس، ترس و ... هم به سراغ‌مان خواهد آمد. برای آینده برنامه‌ریزی نمی‌کنید حواس‌مان باشد که زندگی پر از دردسر است و قرار نیست بعد از طلاق از حرکت بایستد! پس زندگی بعد از جدایی نیز ادامه دارد و منتظر ما نخواهد ماند. بعد از طلاق در خصوص نوع زندگی، تامین هزینه‌های زندگی، شغل، ارتباط با اعضای خانواده و ... برنامه‌ریزی کنید. این بدان معنی است که بدانید با طلاق زندگی روزانه شما دستخوش تغییر و تحول می‌شود و این تغییر نیازمند آمادگی و برنامه‌ریزی است تا آینده بهتری برای خودتان رقم بزنید. در صورت نیاز با همسر سابق‌تان توافق نمی‌کنید در صورت طلاق و این که ممکن است شما فرزندانی داشته باشید، نیاز به توافقاتی است. ما حق نداریم فرزندان‌مان را از نعمت دیدار پدر و مادر محروم کنیم. در این خصوص باید با هماهنگی همسر سابق و فرزندان‌تان به توافق برسید تا با در نظر گرفتن چارچوب‌ها و حریم‌ها، زمینه را برای این مهم آماده و مهیا کنید. در بسیاری از مواقع فرزندان مورد بی توجهی قرار می‌گیرند و بزرگ‌ترین گروهی که از طلاق صدمه و آسیب می‌بینند، آن‌ها هستند، همان‌ها که در آینده ازدواج خواهند کرد، پدر و مادر خواهند شد و .... هوشمندانه رفتار نمی‌کنید بعد از قطعی شدن جدایی به خصوص در اوایل روز‌های جدا شدن از همسر، حواس‌تان باشد که هوشمندانه رفتار کنید و از مشاوران متخصص در این حوزه کمک بگیرید تا گام به گام در پذیرش طلاق به شما کمک شود. پذیرشی که شما را به سوی داشتن آینده بهتر رهنمون می‌کند
سلام بعد از 35 سال زندگی مشترک، از شوهرم جدا شدم. همسرم مشکل داشت و بعد از 18 سال زندگی مشترک استفاده از روش های درمانی مختلف خدا یه دختر بهمون داد. از وقتی بچه به دنیا اومد شوهرم خرج خونه نمی داد. بچه گریه می کرد دادو بیداد راه مینداخت . بعد از یه مدت متوجه شدم حتی سر کار هم نمیره . برای همین ناچار شدم خودم برم سر کار. روزا بچه رو می ذاشتم پیش مادرم و می رفتم سر کار. شبم که میومدم تازه کارهای خونه و بچه بود و بداخلاقیای آقا هم بود. همه اینا رو به جون خریدم گفتم بخاطر بچه باهاش بحث نکنم. یکم که گذشت و بچه شیرین تر شد و شروع کرد صحبت کردن رفتاراش بهتر شد. چند سالی هم اوکی بود همه چیز تا اینکه از 3 سال پیش دوباره بهانه گیریاش شروع شد. شبا دیر میومد. بعضی وقتا حتی خونه نمیومد. یه چندباری توی لباسش مواد مخدر پیدا کردم بهش گفتم دیدم تازه طلبکار شد و شروع کرد کتک زدن من. اونقدر این مسئله پیش رفت که دیگه کارش به تزریق رسیده بود اونم جلوی خودم و بچه. هرکار کردم ترک کنه نکرد. بخاطر بچه تصمیم گرفتم ازش جدا بشم . پول نداشتم وکیل بگیرم به زور خرج خونه رو جور می کردم کس و کاری ام نداشتم که ازشون پول بگیرم. به توصیه یکی از همکارا، با دخترم خونه رو ترک کردیم به خونه همکارم رفتیم. که ای کاش این کار رو نکرده بودم . شوهرم تعقیبم کرده بود و اومد دم خونه همکارم آبروریزی راه انداخت. به زور ناچار شدم برگردیم خونه. دیگه از همه دنیا بریده بودم تنها علت سر پا بودنم بچه م بود. بهم گفت اگه میخوای طلاقت میدم اما بچه رو بهت نمیدم. اگه بچه رو میخوای باید کل مهریه تو ببخشی. با اینکه میدونستم زندگی سختی خواهم داشت اما قبول کردم قرار شد فردا مرخصی بگیرم و بریم محضر . اونروز خیلی اتفاقی یه خانمی توی اتوبوس کنارم بود که داشت با تلفن صحبت می کرد. صحبتش که تموم شد از نگاه های خیره من شروع کرد صحبت کردن متوجه شدم وکیلش بوده و بهش خبرای خوبی داده بود. بهش گفتم خوش بحالتون که پول داشتی وکیل بگیری منم میخوام طلاق بگیرم اما نمیتونم پول وکیل بدم . خندید و گفت خب منم که پول زیادی ندادم گفتم مگه میشه؟؟/ یه شماره بهم داد گفت این موسسه شبانه روزیه و وکیلای خیلی خوبی داره که هزینه زیادی هم ازت نمی گیرن. بهت کمک می کنن طلاقت رو بگیری. زنگ زدم و با وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کردم. هزینه تماس هم ندادم چون وکیل باهام تماس گرفت وقتی دیدم اینقدر وجدان دارن از محل کارم پول قرض کردم و پرونده رو به وکیل سپردم و تموم کارهامو انجام دادن خداروشکر می کنم که اشتباه نکردم و تموم حق و حقوق خودم را از بین نبردم
سلام خسته نباشید همسر من اعتیاد داره بی دلیل کتک میزنه، خرج نمیده و شب ها تا دیروقت خونه نمیاد من ۱۹ سالمه همسرم ۳۰ سالشه دیشب خانواده همسرم خونمون بودم و کلی مهمون داشتم با تموم خستگی بعد از رفتن مهمونا بی دلیل کتکم زد و با چاقو تهدیدم میکرد یه پسر سه ساله دارم که شاهد این کتک کاریا بود دیگه واقعا بریدم میترسم پسرمم بزرگ که شد مثل باباش بشه البته شوهر بعد از اینکه منو زد از خونه رفت ساعت ۲ صبح با موسسه وکیل تلفنی تماس گرفتم و مشاوره تلفنی با وکیل خانواده گرفتم بعد از اینهمه سال تازه با حق و حقوقم اشنا شدم واقعا ازتون ممنونم بنظرم وکیلی که دیشب باهاش مشاوره داشتم یک فمنیست بودند بسیار سپاسگذارم از موسسه خوب وکیل تلفنی
واقعاً مطلب مفیدی بود؛ به خصوص اونجا که می گه طلاق روی وضعیت مالی شما تاثیر می زاره برای من کاملاً اتفاق افتاد؛ البته یک حالت ترازو مانند داره، یعنی اگه طلاق روی وضع مالی شما اثر منفی بزاره؛ برای شریکتون اثر مالی مثبت می گذاره و بالعکس؛ امیدوارم فهمیده باشید که چی می خوام بگم.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی