موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

انواع آراء ابطال سند رسمی

انواع آراء ابطال سند رسمی

 انواع آراء ابطال سند رسمی موضوع بحث پیش روی ماست ابتدا بیایید کمی این موضوع را باز کنیم؛ امروزه همه جا پر شده است از املاک و زمین­هایی که اگر بخواهیم قسمتی از آن­ها را خریداری یا اجاره کنیم برای تک تکشان مالکانی با اسناد معتبر حاضر می­شوند. زمانی که مالکی یک سند رسمی را مبنی بر مالکیتش نسبت به یک ملک یا زمین نشان می­دهد دیگر برای هیچ خریداری شکی مبنی بر  غیر معتبر بودن سند باقی نمی­ماند، اما در واقع رسمی بودن سند لزوما دلیل بر قانونی بودن و صحیح بودن آن نیست. گاهی ممکن است که ملکی بر اثر یک سری کلاهبرداری­ها تصاحب شده باشد، البته همیشه هم اثبات تقلبی بودن یا غیر معتبر بودن یک سند رسمی کار آسانی نیست. ما در مقاله پیش رو سعی کردیم با بیان انواع آراء ابطال سند رسمی چگونگی  ابطال انواع اسناد را به شما بگوییم اما جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهتر پیشنهاد ما این است که با وکیل تلفنی به صورت آنلاین و تلفنی ارتباط بگیرید و از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین این مجموعه بهره ببرید.  

مشاوره حقوقی ابطال سند

نمونه رای ابطال سند رسمی چیست و هر کدام چه تفاوتی با هم دارند؟

منظور از سند رسمی سندی است که نزد مراجع صالح مانند دفاتر اسناد تنظیم شده باشد این موضوع به صراحت در ماده 1287 قانون مدنی بیان شده است این ماده بیان می­دارد اسنادی که در اداره ی ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مامورین رسمی در حدود صلاحیت آنها بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشند رسمی است. اسناد همیشه مالکیت اشخاص بر زمین، ملک، خودرو و ... را اثبات می­کنند. زمانی می­توان نسبت به ابطال یک سند طرح دعوی کرد که یکی از طرفین نسبت به شروط در معامله یا جعلی بودن سند اعتراض داشته باشد. تفاوت اسناد رسمی در موضوع مورد( ملک، زمین) معامله است در ادامه برای شما  یک نمونه از انواع آراء ابطال سند رسمی را می­آوریم. شما می­توانید با وکیل آنلاین وکیل 24 ساعته مجموعه وکیل تلفنی در رابطه با انواع آراء ابطال سند رسمی به صورت آنلاین گفت و گو کنید.

 

 

 

 
 

نمونه یک رای بدوی اصلی و اورجینال ابطال سند رسمی

زمانی که شما به عنوان خواهان نسبت به ابطال یک سند رسمی به طرح دعوا می­پردازید، باید طی دادخواستی شکایت خود را تقدیم دادگاه نمایید در مرحله اول که دادگاه طی تحقیقات و جلسات لازم به شکایت شما رسیدگی می­کند و یک رای صادر می نماید. در واقع مرحله اولی که شما در شهر خود اقدام به شکایت می­کنید و دادگاه مربوطه رسیدگی می­کند دادگاه بدوی است و رایی که صادر می­کند رای بدوی یا همان رای اولیه می­باشد. رای بدوی قابل اعتراض و تجدید نظر می­باشد و چنانچه شما نسبت به آن اعتراضی داشته باشید می­توانید با ارائه مدارک لازم نسبت به آن اعتراض نمایید پرونده جهت بررسی بیشتر به دادگاه تجدید نظر ارسال و سپس رای نهایی صادر می­شود. در ادامه یک نمونه از انواع آراء ابطال سند رسمی که در دادگاه بدوی صادر شده است را برایتان آورده­ایم. ارزان­ترین مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری را از مجموعه وکیل تلفنی بخواهید فقط کافی است تماس بگیرید.

 

نمونه یک رای تجدید نظر در ابطال یک سند رسمی

شکایات در ابتدا در دادگاه بدوی مورد بررسی قرار گرفته و تحقیقات لازم صورت می­گیرد. سپس رای صادر و قابل اعتراض می­باشد. در صورتی که یکی از طرفین نسبت به رای صادره اعتراضی داشته باشد می­تواند طی دادخواستی اعتراض خود را مطرح کند و دلایل و مدارک لازم جهت اثبات ادعای خود را تقدیم دادگاه نماید. دادگاه بدوی اعتراض را پیوست پرونده نموده سپس به دادگاه تجدید نظر ارسال می­کند دادگاه تجدیدنظر پس از بررسی پرونده، رای صادره از دادگاه بدوی و اعتراض صورت گرفته رای نهایی را صادر می­کند. آراء صادره از دادگاه تجدید نظر غیر قابل اعتراض بوده و رای این دادگاه لازم­الاجراست. تیم مشاوره حقوقی وکیل تلفنی در تمامی ساعات شبانه روز آماده ارائه انواع مشاوره حقوقی در رابطه با انواع آراء ابطال سند رسمی به صورت آنلاین و تلفنی می­باشد.

 

دلیل حساسیت بالای ابطال سند رسمی با ابطال سایر اسناد و قراردادها

همانگونه که می­دانید و قبلا هم بیان شد سند رسمی به آن دسته از اسنادی گفته می­شود که نزد ماموران دولتی و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود. در واقع می­توان از سند رسمی به عنوان یک سند کاملا قانونی و بدون مشکل یاد کرد. زمانی که یک سند رسمی تنظیم می­شود بار حقوقی زیادی را برای طرفین ایجاد می­کند، اما مشکل از زمانی شروع می­شود که یکی از طرفین نسبت به صحت آن و یا شروط معامله دچار شک و تردید شده و این شک و تردید به واقعیت تبدیل شود در این صورت به دلیل رسمی بودن سند و ثبت آن در دفاتر دولتی حتما باید نسبت به بطلان آن اقدام شود وگرنه بار حقوقی که پس از آن و نسبت به عدم بطلان آن وجود خواهد داشت دامن شخص را خواهد گرفت. در صورت تشخیص و صدور دستور از هیئت نظارت بدون اینکه طرف مقابل اقدام به شکایتی در دادگاه نماید خیلی راحت می­تواند از طریق همان دفتر اسناد اقدام نماید و نیازی به مراجعه به دادگاه نیست. به همین دلیل این مقاله انواع آراء ابطال سند رسمی را بسیار مورد توجه و تاکید قرار داده است. جهت دریافت  مشاوره حقوقی در رابطه با ابطال سند رسمی می­توانید از وکلای ما مشورت بگیرید.

برای انتقال مالکیت باید حتما سند رسمی سابق را ابطال کرد؟

انتقال مالکیت یعنی منتقل کردن تمامی اختیارات، بهره برداری ها و امتیازاتی که یک شخص بر یک موضوع مانند زمین، ملک، خودرو، تلفن همراه و ... داشته است. پس از آن که طرفین برای انتقال مالکیت به اداره ثبت و اسناد مراجعه می­کنند پس از امضای طرفین خلاصه معامله به اداره ثبت و اسناد ارسال شده و در آنجا ثبت و انتقال مالکیت صورت می­گیرد. ابطال سند قبلی به خودی خود و بدون دلیل الزاامی نمی­باشد، اما اشخاص به دلایل مختلفی ممکن است به طرح دعوا بپردازند و خواهان ابطال سند شوند. بی اعتباری در معامله و عدم صحت شرایط قرارداد رایج­ترین دعواهای مطرح شده و از رایج­ترین انواع آراء ابطال سند رسمی در دادگاه­ها می­باشد ، برای مثال ممکن است که زمینی چندین سال بدون تغییر باقی مانده باشد اما در طول همان چند سال چندین مرتبه انتقال مالکیت آن صورت گرفته باشد در نهایت یک شخص پیدا شود و مدعی مالکیت زمین شده و سندی را مبنی بر مالکیت خود داشته باشد دادگاه پس از تحقیقات لازم متوجه صحت ادعای وی شود در این صورت می­تواند علاوه بر طرح شکایت علیه اشخاصی که مالکیت آن را در طی چند سال داشته­اند خصوصا مالک اولیه می­تواند خواستار بطلان سند مالکیت آخری شود تا دیگر شخصی نتواند دوباره زمین وی را معامله کند، گرچه پس از اثبات مالکیت وی خود به خود سند جعلی نهایی باطل می­شود.

مشاوره حقوقی با وکیل متخصص ملکی

موارد مورد نیاز برای ابطال سند رسمی چیست و چگونه آنها را تهیه کنیم؟

قبل از هرچیز متذکر می­شوم ابطال اسناد رسمی تنها توسط دادگاه­ها یا دستور مستقیم هیئت نظارت صورت می­گیرد و دفاتر اسناد سر خود به هیچ عنوان حق ابطال اسناد رسمی را ندارند در صورتی که سر دفتری این عمل را سر خود مرتکب شود تخلف بوده و با وی برخورد قانونی خواهد شد. ادعای جعلی بودن سند و خلاف واقع بودن سند رسمی از دلایل طرح دعوای ابطال سند هستند. در صورت جعلی بودن سند رسمی اگر در دادگاه بدوی ادعای جعل مطرح نشده باشد و در دادگاه تجدیدنظر مطرح شود باید تا پایان اولین جلسه دادرسی ادعای جعلی بودن مطرح شود وگرنه پس از آن ادعای جعل قابل استماع نیست حتی اگر رای غیابی صادر شود. دعواها و انواع آراء ابطال سند رسمی که در دادگاه­ها جهت جعل بودن مطرح می­شود فراوان­اند جهت اطلاعات بیشتر با وکلای مجموعه وکیل تلفنی صحبت کنید. خلاف واقع بودن سند رسمی نیز از جمله دلایل طرح دعوا در دادگاه­ها می­باشد معمولا با استفاده از شهادت شهود و اماره قابل اثبات است.  

اولین قدم برای مطرح نمودن دعوی ابطال سند رسمی در دادگاه های ایران چیست؟

همانگونه که قبلا بیان شد زمانی می­توان درخواست باطل شدن سند را داشت که بر مدعی ثابت شود سند جعلی بوده و یا خلاف واقع تنظیم شده است. دادگاه­ها مراجع صالح جهت ابطال اسناد هستند فقط در صورتی اداره ثبت می­تواند سندی را باطل کند که از سوی هیئت نظارت اجازه ابطال آن را دریافت نموده باشد. معمولا زمانی که فرد نسبت به ابطال سند درخواست داشته باشد ابتدا باید یک دادخواست را تنظیم و تقدیم دادگاه کند سپس دادگاه جهت بررسی­های لازم وارد عمل می­شود. اگر شما که همین حالا در حال مطالعه این مطلب هستید و می­خواهید سندی رسمی را باطل کنید و با راه­های قانونی ابطال اسناد رسمی آشنایی ندارید همین حالا می­توانید با وکیل تلفنی تماس بگیرید و از وکلای این مجموعه در رابطه با چگونگی ابطال اسناد و انواع آراء ابطال سند رسمی مشاوره دریافت کنید.

 

تاثیر یک وکیل خوب و کاربلد در دعوی ابطال یک سند رسمی چقدر است؟ از کجا به ایشان دسترسی داشته باشیم؟

حتما این ضرب­المثل قدیمی را تا حالا بارها شنیده­اید که می­گوید کار را باید به کاردان سپرد. مفهوم این ضرب­المثل آن است که اگر مشکلی برایمان پیش آمد بهتر است اگر خودمان سر رشته خاص و اطلاعات کافی نداریم آن کار را به یک متخصص بسپاریم. مسائل حقوقی هم یکی از آن کارهای تخصصی است که هر کسی اطلاعات کافی در این باره نداشته باشد در دادگاه به مشکل بر خورد می­کند و چه بسا به دلیل آشنایی نداشتن به مسائل حقوقی حق وی ضایع شود. حتی اگر هم اطلاعات کافی داشته باشید باز هم یک جاهایی به مشکل بر خواهید خورد پس بهتر است قبل از اقدام با یک وکیل خوب مشورت کنید و پیگیری پرونده خود را به وی بسپارید.  وکیل خوب شما را در رسیدن به نتیجه مطلوب، سریع و راحت یاری خواهد کرد، پس بهتر است که پیگیری پرونده ابطال سند رسمی خود را به یکی از وکلای پایه یک و کاربلد مجموعه وکیل تلفنی بسپارید.  وکلای مجموعه وکیل تلفنی علاوه بر  ارائه انواع مشاوره حقوقی حضوری، تلفنی و آنلاین در رابطه با انواع آراء ابطال سند رسمی وکالت پرونده شما را نیز بر عهده خواهند گرفت پس اصلا نگران نباشید فقط کافی است که تماس بگیرید یا به سایت این مجموعه مراجعه کنید.

آیا می­توان سند رسمی را فقط بخاطر صوری بودن ابطال کرد؟

اگر بخواهیم یک سند رسمی را صوری فرض کنیم باید به معامله­ای که برای آن سند تنظیم شده است نگاه کنیم. طبق ماده 190 قانون مدنی در معامله صوری چون قصد معامله وجود ندارد پس معامله باطل است، پس سندی که برای معامله صوری تنظیم می­شود نیز صوری است، و در عالم حقوق باطل می­باشد. جهت بطلان یک سند صوری  ابتدا باید دعوای معامله صوری طرح و تقدیم دادگاه شود. ابطال سند صوری نمونه‌ای از انواع آراء ابطال سند  رسمی می­باشد جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با معاملات صوری و اسناد صوری با وکیل تلفنی تماس بگیرید.

مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل 
مشاوره حقوقی دعاوی اثبات مالکیت با وکیل متخصص 
نگارش دادخواست ابطال سند 
مشاوره حقوقی ثبتی برای ابطال سند 
هزینه مشاوره حقوقی  با وکیل 

سند رسمی چه اموالی را می توان ابطال کرد؟

چنانچه از مواد 46 و 47 قانون ثبت اسناد مصوب سال 1310 بر می­آید سند رسمی فقط مخصوص اموال غیر منقول( زمین، ملک، باغ) می­باشد و موارد اختیاری مانند اموال منقول را ملزم به ثبت رسمی ننموده است. به عبارتی سند رسمی فقط برای اموال غیر منقول است و همانگونه که شاید بدانید اموال غیر منقول به اموالی گویند که قابل حمل و جابجایی نیستند اما  ثبت رسمی اموال منقول یا اموالی که قابلیت جابجایی دارند مانند گوشی تلفن همراه الزامی نمی­باشد. اینگونه که از این دو ماده قانونی برداشت می­شود سند رسمی چون فقط مختص اموال غیر منقول است پس فقط می­توان نسبت به ابطال اسناد اینگونه اموال اقدام کرد. البته ممکن است که اموال منقول هم سند رسمی داشته باشند که ابطال اینگونه اسناد هم در صورت صحیح بودن باز امکان پذیر است فقط کافی است که رویه قانونی طی شود. سوالات تکمیلی در رابطه با انواع آراء ابطال سند  رسمی را از وکیل تلفنی بپرسید

مزایای استفاده از خدمات ابطال سند رسمی وکیل تلفنی

زمانی که ما جهت دریافت خدمات ابطال سند به یک وکیل مراجعه می­کنیم انتظار داریم کار ما در سریع­ترین زمان ممکن و ارزانترین قیمت انجام شود. ارزان بودن، سرعت در انجام کار و از همه مهم­تر تلفنی و آنلاین انجام شدن کارهای ابطال سند  از جمله مزایای مجموعه وکیل تلفنی است. مجموعه ما  خدمات مشاوره ابطال سند  و انواع آراء ابطال سند رسمی را با بالاترین کیفیت به شما ارائه خواهد داد.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، بر اساس تعریفی که قانون از اسناد رسمی نموده است می توان آنها را در سه طبقه دسته بندی کرد : اول اسنادی که توسط اداره ثبت صادر می گردد . دوم اسنادی که توسط دفترخانه های اسناد رسمی صادر می گردد و سوم اسناد که توسط مامورین رسمی در حدود صلاحیت شان صادر می گردد مانند رای صادره از دادگاه توسط قاضی پرونده یا شناسنامه و کارت ملی صادر شده از اداره ثبت احوال محل، غیر از این اسناد به سایر اسناد سند عادی گفته می شود که نسبت به سند رسمی ارزش کمتری خواهد داشت ، البته باید دانست که سند عادی حتما بین طرفین لازم الاجرا بوده و باید به مفاد آن پایبند باشند . رسمی بودن سند به معنای قطعی و دائمی بودن آن نمی باشد و هر آینه که دلیلی خلاف برآن پیدا شد می توان نسبت به ابطال آن اقدام نمود هرچند که ابطال اسناد رسمی نسبت به عادی با سختی بیشتری انجام می پذیرد زیرا برای صدور آن روند و روالی طی شده و بعد سند رسمی صادر گشته است پس باید ادله محکم تری را به دادگاه ارائه نمود . برای دانستن جزئیات کار و ارزش اسناد در دادگاه و راه های ابطال سند عادی می توان از وکلای کار کشته موسسه وکیل تلفنی بهره جست و بعد از آن اقدام کرد.
سلام در پاسخ با سوال اصلاح سند رسمی باید عرض شود که سند رسمی قابل اصلاح نیست مگر با حکم دادگاه و پس از ثبت دادخواستی مبنی بر این موضوع و با ارائه دلایل و مستندات مدعی اصلاح سند( خواهان). در پاسخ به سوال بعدی پس از صدور حکم مبنی بر ابطال سند میبایست از شعبه درخواست صدور اجراییه کرد و بعد از واحد اجرای مربوطه با تشکیل پرونده اقدام به اجرای حکم کرد. به طور کلی در امور حقوقی محکوم له ( کسی که حکم به نفع او صادر شده) باید راسا پیگیر اجرای حکم باشد.
دعوی باطل کردن سند رسمی ملک از دعاوی شایع در محاکم دادگستری است که گاها به دلایل متفاوتی رخ می دهد. باطل کردن سند رسمی ملک زمانی مطرح می گردد که فردی ادعا می نماید که ملکی که به نام دیگری ثبت شده و سند رسمی برای آن صادر شده متعلق به اوست و از این رو تقاضای باطل کردن سند رسمی ملک را می نماید. هر ملکی برای اینکه مالکیت آن اثبات گردد بایستی دارای سند رسمی مالکیت باشد، سند رسمی مالکیت ملک، نشان دهنده مالک رسمی بودن ملک است. زمانی که ملکی ثبت می گردد در اداره ثبت اسناد و املاک به نام مالک، سند صادر می شود و از آن پس قانون تنها فردی را مالک رسمی ملک می شناسند که ملک به نام او در اداره ثبت سند خورده و ثبت شده است. اما ممکن است ملکی به نام دیگری در اداره ثبت اسناد و املاک ثبت گردد اما نسبت به مالکیت ملک مزبور شبهه وجود داشته باشد. از این رو کسی که مدعی مالکیت ملک مذکور است بایستی جهت باطل کردن سند رسمی ملک دادخواست بدهد. اما لازم است که دلایل محکمه پسندی جهت باطل کردن سند رسمی ملک ارائه دهد تا دادگاه حکم به باطل کردن سند رسمی ملک صادر نماید. از جمله مواردی که با کمک آن ها می توان باطل کردن سند رسمی ملک را درخواست نمود و البته موارد ابطال سند رسمی در رویه دادگاه ها گاها کمی متفاوت است اما معمولا مواردی که افراد جهت باطل کردن سند رسمی ملک از آن ها استفاده می نمایند عبارتند از: 1) صوری و غیر واقعی بودن یکی از شرایط اصلی در تنظیم اسناد رسمی این است که طرفین در انتقال سند رسمی و به نام شدن آن دارای اهلیت باشند و همچنین قصد و رضا در انعقاد معامله وجود داشته باشد اما گاهی قصد واقعی طرفین از نقل و انتقال ملک، انتقال واقعی نیست و گاها برای فرار از تادیه دیون و یا دلایل دیگر، برخی از افراد اقدام به معاملات صوری می نمایند که در صورتی که اثبات گردد که معامله نقل و انتقال سند رسمی به صورت غیر واقعی و بدون قصد واقع شده است، در این صورت امکان طرح دعوای ابطال سند رسمی ملک وجود دارد و این امر یکی از راه های شایع جهت باطل کردن سند رسمی ملک است. به چنین قراردادهایی که تهی از واقعیت بوده و به صورت غیر واقعی تنظیم می گردند قراردادهای صوری گفته می شود 2) اسناد مجعول و خلاف واقع یکی از طرقی که در صورت اثبات می توان نسبت به باطل کردن سند رسمی ملک در آن اقدام نمود این است که افرادی با جعل اسناد مالکیت خود را متصرف و مالک ملکی قرار می دهند و بدین وسیله با اسناد مجعول موفق به ثبت سند به نام خود نیز می گردند. هدف از ایجاد یک سند جعلی سوء استفاده از مفاد آن می‌باشد که به این طریق شخص یا اشخاصی سند مجعول را مورد سوء استفاده قرار داده و حق یا امتیازی را بر خلاف واقع برای خود ایجاد می نمایند و در این بین مالک حقیقی ملک با اثبات مجعول بودن اسناد می تواند نسبت به باطل کردن سند رسمی ملک طرح دعوی نماید و لازم است که دعوای ابطال سند رسمی ملک طرح گردد. 3) معامله معارض معامله معارض نیز یکی از جهاتی است که به وفور جهت طرح دعوای ابطال سند رسمی ملک مورد استفاده قرار می گیرد. معامله معارض به معاملاتی گفته می شود که با یکدیگر تعارض دارند. ممکن است یک ملک به دو یا چند نفر فروخته شود، این فروش می تواند با سند عادی و یا سند رسمی باشد که در این مواقع سند مالکیت مقدم ارجحیت دارد و سند دوم معارض با سند مالکیت اول است از این رو با اثبات این امر نیز می توان در جهت باطل کردن سند رسمی ملک گام های موثری برداشت. مثال بارز فروش یک مال مانند اتومبیل یا خانه به چند نفراست که معمولا در عرف به چنین جرمی کلاهبرداری گفته می‌شود؛ اما در دادگاه، فردی که مرتکب این تخلف شده است به جرم معامله معارض محاکمه خواهد شد که با کلاهبرداری متفاوت است. درباره معامله معارض نکته حائز اهمیت آنکه در این معامله همیشه معامله مقدم یا اولین معامله قانونی است و سایر معامله‌ها غیرقانونی تشخیص داده می‌شود. 4) ثبت سند مالکیت جهت تضمین بسیار به وفور رخ می دهد که افرادی از دیگری مبلغی را قرض می نمایند و یا اینکه تعهد به انجام امری برای دیگری می نمایند و جهت تضمین با طرف مقابل به انعقاد مبایعنامه برای ملک و یا برخی از مایملک های خود می نمایند. مثال: فردی مبلغی را به دیگری قرض می دهد و برای اطمینان از اینکه طرف مقابل مبلغ قرض را به او برگرداند از وی می خواهد که 3 دانگ از ملکش را به نام وی سند بزند و چنین مقرر می نمایند که در صورت دریافت کامل مبلغ قرض، نسبت به انتقال سند مالکیت به فرد مقروض اقدام نماید. اما پس از اینکه فرد مقروض قرض خود را پرداخت می نماید اما فردی که ملک به نامش سند خورده است حاضر به برگرداندن سند انتقال ملک نمی شود. در این مواقع با اثبات این موضوع که معامله به جهت تضمین بوده است و قصد واقعی انتقال مطرح نبوده است امکان باطل کردن سند رسمی ملک وجود دارد. شرایط ابطال سند رسمی ملک جهت طرح دعوای ابطال سند رسمی ملک لازم است که با شرایط ابطال سند رسمی ملک آشنا بود. چراکه تنها طرح این دعوا اهمیت ندارد بلکه آنچه حائز اهمیت است این است که شرایط ابطال سند رسمی ملک وجود داشته باشد چرا که در غیر این صورت دعوا رد می گردد و نتیجه مطلوب را در بر نخواهد داشت. از مهم ترین شرایط ابطال سند رسمی ملک این است که بایستی دلیلی که جهت باطل کردن سند رسمی ملک ارائه می گردد معتبر باشد و محکمه را اقناع نماید که سند رسمی ملک را که به نام دیگری خورده است باطل نماید. از این رو ارائه دلیلی جهت باطل کردن ملک بسیار حائز اهمیت است. مواردی را که با تمسک به آن ها می توان دعوای ابطال سند رسمی ملک را مطرح نمود پیشتر بیان شد. از دیگر شرایط ابطال سند رسمی ملک این است که جهت طرح دعوای مزبور بایستی در دادگاه صالح طرح دعوی صورت گیرد. ابطال سند رسمی ملک با توجه به اینکه ملک مال غیر منقول است دعوای ابطال سند رسمی ملک نیز بایستی در دادگاه محل وقوع ملک صورت گیرد. همچنین از شرایط ابطال سند رسمی ملک می توان به هزینه دادرسی طرح دعوی مزبور اشاره نمود که بایستی حتما پرداخت گردد. دعوای باطل کردن سند رسمی ملک از دعاوی غیر مالی است و هزینه دادرسی جهت باطل کردن سند رسمی ملک هزینه ثابتی است اما اگر باطل کردن معامله هم مدنظر باشد در این صورت هزینه دادرسی باطل کردن معامله دعوای مالی و در مرحله بدوی 5/3 درصد ارزش خواسته و در مرحله تجدیدنظر5/4درصد بهای خواسته است و از آنجایی که خواسته ملک است با توجه به ارزش معاملات منطقه ای درصد مزبور لحاظ می گردد. یکی از شرایط ابطال سند رسمی ملک که کاملا هم بدیهی است اما گاهی برخی از افراد نسبت به آن دچار اشتباه می شوند این است که در طرح دعوی مذکور حتما بایستی سند رسمی باشد و چنانچه سند عادی باشد نسبت بدان می توان تقاضای جعل و یا انکار و تردید نمود. از شرایط ابطال سند رسمی ملک که بایستی در تقدیم دادخواست حتما رعایت گردد این است که بایستی در دادخواست باطل کردن سند رسمی ملک، مشخصات کامل ملک قید گردد و همچنین از دیگر شرایط ابطال سند رسمی ملک احراز هویت متقاضی دعوی مزبور نیز هست.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی