موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی به شرکت ها

مشاوره حقوقی به شرکت ها

در بحث حاضر، اطلاعات حقوقی و مشاوره قضائی را درباب شرکت ­ها مطرح نموده­ ایم؛ ارائه ی جامع­ ترین و شامل ­ترین مشاوره حقوقی شرکت  های خصوصی و دولتی تخصص ماست؛ تمامی مسائل و چالش ­های حقوقی و قضائی خود در باب انواع شرکت ­ها و تمامی موارد مرتبط با آن را با ما در میان نهاده و پاسخ آن را از وکلای ما دریافت نمائید.

 

 

immediate problems solving of companies

حل فوری مشکلات حقوقی شرکت های با بهترین راهکار های حقوقی

 

 

بهترین مشاوره ­ی حقوقی برای شرکت­ های خصوصی

«مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­ های خصوصی»، تخصص و دانش ماست. پیش از ورود به بحث مشاوره حقوقی در حوزه­ ی شرکت­ها، شمّه­ای مختصر از مقوله ­ی «شرکت» را ارائه می­دهیم. افراد انسانی به دو نوع اشخاص حقیقی (طبیعی) و اشخاص حقوقی (قانونی) تقسیم می­ شوند.

اشخاص حقیقی، همان آحاد مردم در جوامع انسانی است. اما مراد از اشخاص حقوقی، مجموعه­ ای از اشخاص یا اموال است که شخصیت و نقش اجتماعی پیدا کرده و به مثابه ­ی یک واحد اجتماعی، دارنده­ ی حق و تکلیف شده است.

 

legal advise

وکیل تل بهترین مشاوره حقوقی برای شرکتهای خصوصی

 

همچنین ماده 1 قانون تجارت مصوب (1311) به تعریف «تاجر» پرداخته است. این ماده اشعار می ­دارد: «تاجر کسی است که شغل معمولی خود را اعمال تجاری قرار دهد». حال اگر تاجر، شخص حقوقی باشد، همان شرکت تجاری خواهد بود. به موجب قانون تجارت، حتی شرکت ­هایی که اشتغال به اعمال تجاری نداشته باشد، باز شرکت تجاری تلقی می ­شوند.

شرکت ­ها نیز به دو دسته شرکت­ های دولتی و شرکت­های خصوصی تقسیم می ­شوند. شرکت دولتی آن است که بیش از 50 درصد سرمایه آن متعلق به دولت باشد و غیر از آن، سایر شرکت­ ها، شرکت ­های خصوصی به شمار می­ روند. همچنین خاطرنشان می­ شود که شرکت در نظام حقوقی ایران، به دو نوع شرکت مدنی و شرکت تجاری تقسیم می ­گردد.

شرکت مدنی در مواد 571 الی 606 قانون مدنی مذکور است و با شرکت در قانون تجارت و قوانین مرتبط، متفاوت است. فی­الواقع، در بحث از شرکت­ها، همان شرکت­های تجاری مطمح نظر می ­باشند؛ یعنی هر جا واژه­ی «شرکت» به صورت مطلق به کار رفت، مراد همان شرکت تجاری است و نباید با شرکت مدنی خلط موضوع گردد. در نظام حقوقی ایران، قوانین چندی، حاکم بر شرکت ­های تجاری می­ باشند.

 

این قوانین، به ترتیب سال تصویب عبارتند از:

 

  1. قانون راجع به ثبت شرکت­ ها مصوب 1310.

  2. قانون تجارت مصوب 1311.

  3. لایحه­ ی قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347.

  4. قانون شرکت­ های تعاونی مصوب 1350.

  5. قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب 1370.

 

مزایای مشاوره حقوقی تلفنی برای شرکت­ های خصوصی

اقتضای برخی از امور، سرعت و فوریت آنهاست. به خصوص این امر در مسائل حقوقی و قضائی و سیستم دادگستری بیشتر محسوس و ملموس است. مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی در این راستا شکل گرفته است. در موارد فورس ماژور، مراجعه­ ی حضوری به دفتر وکیل، با فوریت امر ناسازگار است.

لذا مشاوره تلفنی و آنلاین در این زمینه راهگشاست، با ثبت نام در صفحه اینترنتی وکیل تلفنی به رایگان از خبره ترین وکلا در سطح کشور مشاوره حقوقی دریافت نمایید. چرا که بعضاً امورات گسترده و پیچیده­ ی جاری در شرکت­ها، نیاز به رفع و رجوع فوری دارند.

 

روش مشاوره حقوقی با یک وکیل باسابقه برای امور حقوقی شرکت­ های خصوصی و دولتی

در کنار مشاوره حقوقی آنلاین و نیز مشاوره حقوقی تلفنی (که مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی، جزو رایج­ترین شیوه­ های دریافت مشاوره است)، مشاوره حقوقی حضوری نیز یکی از روش ­های اخذ مشاوره می ­باشد. مراجعه ­ی حضوری، فواید چندی دارد که شاید سایر روش­ها، از آن بی­ بهره باشند.

از جمله ­ی این موارد می­توان به ارائه و تسلیم دفاتر و اسناد شرکت­ ها و سایر مدارک اشاره کرد. چه بسا، برای مشاوره حقوقی در باب موضوعی در شرکت، نیاز باشد که کلیه ­ی مدارک و اسناد و دفاتر مرتبط با موضوع را در اختیار وکیل قرار دهیم یا باری، آنها را به وی نشان دهیم.

چندانکه می ­دانیم، تجار دارای 4 نوع دفتر می ­باشند که شرکت­های تجاری نیز بایست آنها را داشته باشند. دفاتر تجاری به صورت مبسوط و مشروح در مواد 6 الی 15 قانون تجارت (مصوب 1311) بیان شده است. هر کدام از این دفاتر (دفتر روزنامه، دفتر کل، دفتر دارایی و دفتر کپیه) احکام و مقررات خاص خود را دارند. لذا کاملاً بدیهی است که فی ­المثل مشاوره ­ی حقوقی یک شرکت در حوزه­ ی دفاتر آن شرکت، مستلزم حضور در دفتر وکیل و نشان دادن و توصیف و تسلیم دفاتر مذکور و یا هر سند و مدرک مرتبط دیگر به وی می ­باشد.

پس می­توان به روشنی نتیجه گرفت که پاره ا­ی از امور حقوقی شرکت­ها تنها در گرو حضور در دفتر وکیل و نزد وی محقق و میسّر می­ شود.

 

legal Advice for companies

مشاوره حقوقی با یک وکیل با سابقه

 

مجموعه­ ی ما، با در اختیار داشتن متخصص­ ترین و باسابقه­ ترین وکلای دادگستری، در این زمینه خدمات شایانی را ارائه می ­دهند. اصحاب شرکت ها می ­توانند با مراجعه­ ی حضوری به دفاتر وکلای ما، در محیطی امن و آرام و با در نظرداشت اسرار حرفه­ ای، کلیه­ ی دغدغه ­ها و چالش­ های حقوقی و قضائی خود را مطرح نموده و پاسخ درخور و شایسته ­ی خود را دریافت نمایند.

 

راهنمای مشاوره حقوقی آنلاین برای شرکتهای خصوصی

جهانی شدن از پدیده­ های به غایت مهم عصر ماست. ما در واقع و به معنای حقیقی کلمه، در دهکده ­ی جهانی زیست می­ کنیم. در حال حاضر، بسیاری از امورات و اعمال ما در بستر فضای مجازی و شبکه ­های گسترده­ ی اینترنتی انجام می ­شود. سرعت عجیب علم و تکنولوژی، خاصه در عرصه­ ی فناوری اطلاعات، مردم را پای کامپیوترها و گوشی ­های هوشمند کشانده است. همپای این تحولات،شرکت­ها نیز اعم از دولتی و خصوصی از این قافله عقب نمانده و خود را مجهز به فناوری­های جدید نموده­ اند.

لذا امروزه شرکت­ها نیز در بستر فضای مجازی، حضور و فعالیت گسترده­ ای دارند. مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی یکی از این بسترهاست و ایضاً مشاوره حقوقی آنلاین نیز قسمی دیگر و نوعی دیگر تلقی می ­شود.

شرکت­های خصوصی می ­توانند به صورت آنلاین با وکلای ما مرتبط شده و سؤالات حقوقی خود را طرح و پاسخ آن را دریافت نمایند. وکلای ما در مجموعه­ ی حاضر، به کلیه­ ی قوانین جاری کشور مسلط بوده و مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی را رسالت خود می­ دانند. پس کافی­ است با مراجعه به سایت ما، به صورت آنلاین، مشاوره حقوقی دریافت نمائید. تمامی سؤالات، دغدغه­ها، چالش­ها و مسائل حقوقی و قضائی خود در حوزه ی شرکت­ها را به صورت آنلاین با ما در میان بگذارید و بلافاصله، پاسخ درخور و عملی آن را دریافت کنید.

 

مشاوره حقوقی حضوری با وکیل دعاوی شرکت­ ها

چندانکه گذشت، اصحاب شرکت ­ها می­ توانند با مراجعه ­ی حضوری به دفاتر وکلای ما، در محیطی امن و آرام و با در نظرداشت اسرار حرفه ­ای، کلیه ­ی دغدغه ­ها و چالش­ های حقوقی و قضائی خود را مطرح نموده و پاسخ درخور و شایسته­ ی خود را دریافت نمایند یا به صورت آنلاین و رایگان مسائل حقوقی خود را در وکیل تلفنی در میان بگذارند تا خبره ترین و با تجربه ترین وکلا در کمترین زمان به آنها پاسخ دهند.

 

legal advice to lawyer

مشاوره حقوقی حضوری با وکیل دعاوی شرکت ها

 

داشتن پکیج مشاوره حقوقی تلفنی برای شرکت­ها، چه نوآوری را به ارمغان می آورد؟

شرکت­ ها مسائل متعدد و امورات گسترده­ ای دارند. بسیاری از این امور، در پیوند مستقیم با مسائل حقوقی و قانونی قرار دارد. شرکت­ها، مسائل گوناگون حقوقی را تجربه می ­کنند. امکان دسترسی شرکت­ها ـ خاصه مدیران ـ به مشاوره حقوقی 24 ساعته، فرصتی مغتنم و نعمت عظیمی به شمار می­ رود.

 مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی نیز در این جهت شکل گرفته است. بسیاری از قوانین جوامع مختلف، دائماً در حال تغییر و اصلاح و الحاق می­ باشند. قوانین نظام حقوقی ایران نیز تابع همین قاعده است. علی ­الخصوص، قوانین مرتبط با تجارت و امور بازرگانی و ایضاً شرکت­ها، پا به پای پیشرفت جوامع، متحول و متکامل می ­شوند.

حتی اخیراً زمزمه­ ی تغییر قانون تجارت ـ که مصوب 1311 هجری شمسی می ­باشد ـ به گوش می­ رسد و در این زمینه، اقداماتی نیز معمول شده است. پیش­نویسی نیز از قانون آتی به رشته­ ی تحریر درآمده است.

 

لذا چندانکه می­بینیم و واضح و مبرهن است، اصحاب شرکت­ها، بایست آخرین تغییرات، تحولات، اصلاحات و الحاقات مرتبط با قوانین شرکت­ها را رصد کنند و به روز باشند و خود را با آنها مطابقت دهند. و این مهم تنها و تنها در گرو ارتباط با وکیل و مشاور حقوقی میسر است؛ چرا که اصحاب شرکت­ها ـ اعم از مدیران و سایر عوامل ـ تخصص حقوقی و فرصت مطالعه­ ی حقوقی اندکی دارند و بر این اساس، ارتباط با وکیل، به یک نیاز درجه ­ی اول ایشان تبدیل می ­شود. مجموعه ­ی حاضر برایشرکت­های مختلف اعم از دولتی و خصوصی، که همواره به مشاوره­ های حقوقی و قضائی نیازمند می­ باشند، پکیج جامعی از اطلاعات حقوقی و مشاوره­ های قضائی آماده نموده است.

 

شرکت­ های دولتی و خصوصی می ­توانند به راحتی و با یک تلفن، تمام 24 ساعت، با وکلای متخصص ما در مجموعه، تماس حاصل نموده و گرۀ حقوقی خود را به سادگی بگشایند. پکیج، چندانکه از نام آن برمی ­آید، به مجموعه­ ای جامع و شامل اطلاق می­ گردد که تمامی موارد مرتبط با موضوع را در خود جای داده باشد. مجموعه­ ی حاضر نیز به معنی واقعی کلمه، پکیج به شمار می­ رود؛ چرا که دربردارنده ­ی تمامی نیازهای حقوقی شرکت ­هاست.

 

وکیل امور حقوقی شرکت ­ها، چه وظایفی دارد؟

 

lawyer for companies

وکیل 24 ساعته رسیدگی فوری به امور حقوقی شرکت ها

 

چندانکه اشاره شد، شرکت­ها با قوانین جاری، عموماً و قوانین مرتبط، خصوصاً سروکار دائمی دارند. قانون تجارت، یکی از مبتلا به­ترین قوانین مرتبط با شرکت هاست و غامض ترین مسائل در آن مطرح است که اشراف بر آن و غور در مبانی و مفاهیم آن، تنها در حیطه­ ی تخصص وکیل حقوقدان است.

وکیل شرکت، در کنار طرح دادخواست و شکوائیه­ ها برای شرکت و نیز دفاع از اقدامات حقوقی صورت گرفته بر علیه شرکت، کلیه­ ی الزامات قانونی شرکت از تشکیل آن گرفته تا امورات دیگر، مطابقت دادن امور شرکت با مواد قانون، نحوه عمل شرکت و امور بسیار دیگر را انجام داده و تحت نظر می­ گیرد.

وکیل شاغل در شرکت،  وظایف خود را به نیکی می ­داند. با قوانین آشناست. قوانین جدیدالتصویب و اخیرالتصویب، وحدت­ رویه­ های جدید، مسائل مطروحه در مجلس و نیز هیئت ­های عمومی دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری را می ­داند. به روز است و به روز می ­ماند.

موسسه حقوقی ما، خدمات بی مانندی در زمینه ثبت علامت تجاری، ثبت شرکت و ... را در اختیار شما قرار می دهد و در این میانه شما می توانید سوالات حقوقی خود را با ثبت نام در سایت به رایگان با وکیل در میان بگذارید یا از مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­های خصوصی وکلای ما بهره مند شوید.

 

مشاور حقوقی برای شرکت­های دولتی و خصوصی چه وظایفی دارند؟

تمام آنچه که در باب وظایف وکیل درشرکت­ها ذکر شد، در مور مشاور حقوقی شرکت­ها نیز صدق می­ کند. در واقع وکیل محاکم و مشاور حقوقی، مفهومی هستند که بر یک مصداق شامل می ­شوند و مترادفند. مشاور حقوقی، چندانکه از نام آن پیداست، وظیفه­ ی ارائه مشاوره­ های حقوقی و قضائی به صاحبان و اصحاب شرکت­ها را بر عهده دارد.

اقدامات و امورات فراوان مدیران و سهامداران و به طور کلی اصحاب شرکت، نیاز به مشاوره ­های دقیق و جامع حقوقی دارد. مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت ­های خصوصی فی­ الواقع کار مشاوره ای حقوقی حضوری را به صورت تلفنی و با همان کیفیت انجام می­ دهد.

مشاور حقوقی شرکت ­ها در مقام یک وکیل، تمام امورات حقوقی و قضائی شرکت را حل و فصل می­ نماید. اقامه ­ی دعوی و طرح دادخواست حقوقی و شکوائیه کیفری، دفاع در برابر دادخواست­ های حقوقی و احیاناً شکوائیه ­های کیفری، مراجعه به محاکم دادگستری، ادارت، سازمان ثبت اسناد و دفاتر رسمی و ... در حیطه ­ی وظایف یک مشاور حقوقی شرکت می ­باشد. مشاوره حقوقی تلفنی به شرکت­ های خصوصی اقدامات بایسته و ضروری یک مشاور حقوقی شرکت­ های خصوصی را انجام می ­دهد.

 

 

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، در جهان امروز و همزمان با افزایش جمعیت جهان، شاهد افزایش افراد حقوقی نیز می باشیم، شاید اولین تصوری که با شنیدن شخص حقوقی به ذهن می رسد نام شرکت خای تجاری باشد که در کنار برخی از موسسات و شرکت های عام المنفعه اقدام به انجام فعالیت می نمایند . گستردگی ارتباطات در جهان امروز این امکان را به افراد زیادی فراه کرده که از راه های دور و نزدیک گرد هم آمده و اقدام به تاسیس یک شرکت تجاری نمایند و بنا بر تقسیم استعداد های خود شروع به انجام فعالیت های تجاری نموده و برای شرکت خویش سود آور باشند . این حجم گستردگی ارتباطات و گوناگونی افرادی که تحت لوای یک شرکت دور هم جمع می گردند این نگرانی را برای اعضای آن مجموعه ایجاد می کند که آیا می توان به یکدیگر و آن هم از راه دور اعتماد نمود یا خیر ؟ این نگرانی و برخی از دیگر از مواردی که شرکت های تجاری با آن درگیر می باشند همیشه در فضای سایبر وجود داشته و افراد حقوقی نیازمند یک همراه دائمی جهت حل و فصل آنها می باشند. مسائلی مانند قوانین و قراردادهای بین المللی ، بخش نامه های دولتی ، محدوده شراکت در برخی امور خاص و ... لذا بدون داشتن وکیل نمی توان در برخی امور گام برداشت و نیاز مبرم به داشتن یک وکیل متبحر و آگاه به امور در این زمینه همواره احساس می گردد و این مهم در موسسه وکیل تلفنی برای کاربران ایجاد گردیده است.
باسلام ارایه مشاوره تلفنی و حضوری نیز برای افراد و البته شرکتهای تجاری از طریق موسسه تلفنی وجود دارد.زیرا که شرکتها نیز در رابطه با امور خود به خدمات حقوقی نیلزمتدند و بهتر است در رابط و قراردادهای خود و حتی دعاوی تجاری خود از وکلای باتجربه استفاده کنند. که در این زمینه موسسه وکیل تلفنی خدمات خود را ارایه میدهد
باسلام . بنده در رابطه با تخلف مدیر عامل شرکت غیر تجاری در رابطه با فرار مالیاتی که با سو استفاده سمت خودش شرکتی که دران سهامدار میباشد با شرکت خودش مرتکب این تخلف شده وقراردادهای شرکت شرکا را با شرکت خودش منعقد نموده ولی تمامی کارها را در شرکت شرکا انجام داده نیاز به مشاوره دارم متشکرم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی