حق طلاق برای زوجه امکان پذیر است؟ اصولاً حق طلاق برای کیست؟ آیا طلاق به دلیل شکاک بودن مرد امکان پذیر است؟ آیا برای طلاق به دلیل شکاک بودن مرد دریافت مشاوره حقوقی ضروری است؟ وکیل طلاق برای حل و فصل پرونده های مربوطه در سال 1403 چقدر حق الوکاله می گیرد؟ تشکیل خانواده همواره از جمله والاترین اهداف زندگی جوامع بشر بوده است. با این حال همیشه این زندگی مشترک، پایان خوبی ندارد و گاهی اوقات نیز به طلاق می انجامد. در همین راستا قانونگذار همواره توجه ویژه ای به موضوع طلاق داشته و قوانین و مقررات گوناگونی را پیرامون آن وضع کرده است. یکی از مهمترین قوانین مذکور، حق طلاق برای زوجه می باشد که باعث شده همه روزه اشخاص زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی طلاق با متخصصین موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشند. به همین خاطر در این نوشته قرار است به صورت کامل با موضوع حق طلاق برای زوجه به خاطر شکاک بودن مرد آشنا شویم.
هنگامی که سخن از حق طلاق برای زوجه به میان می آید، مهمترین سوالی که در ذهن متقاضیان مشاوره با وکیل طلاق شکل می گیرد، این است که حق طلاق با کیست؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم اصولاً حق طلاق برای مرد در نظر گرفته شده است. ماده 1133 قانون مدنی به خوبی به این موضوع اشاره می کند: «مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید».
شاید الان این سوال در ذهن شما به وجود آمده باشد که منظور از حق طلاق برای زوجه چیست؟ در واقع اگر قانونگذار حق طلاق را برای مرد در نظر گرفته است پس چرا مبحثی تحت عنوان حق طلاق برای زوجه وجود دارد؟ در پاسخ بایستی بگوییم حق طلاق نیز همانند سایر حقوق می تواند توسط دارنده آن به شخص دیگری وکالت داده شود. به عبارت ساده تر، مرد می تواند ضمن عقد نکاح یا پس از آن به زوجه وکالت دهد که حق طلاق داشته باشد. لازم به ذکر است که اگر با پروسه طلاق دست و پنجه نرم می کنید حتماً از طریق مشاوره حقوقی با وکیل طلاق در ارتباط باشید.
اکنون که با حق طلاق و نکات حقوقی پیرامون آن آشنا شدیم بایستی ببینیم که چرا داشتن حق طلاق برای زوجه اهمیت دارد و مزایای آن چیست؟ از جمله این مزایا بایستی به موارد زیر اشاره کنیم؟
نکته ای که بایستی به آن توجه داشته باشید، این است که اخذ حق طلاق برای زوجه و همچنین طلاق با استناد به حق طلاق زوجه، جز با کمک وکیل طلاق میسر نیست. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
اکنون نوبت آن فرا رسیده تا به سراغ موضوع طلاق به دلیل شکاک بودن مرد برویم. در همین راستا قطعاً این سوال در ذهن شما به وجود خواهد آمد که آیا شکاک بودن مرد از جمله دلایل محکمه پسند طلاق از طرف زوجه محسوب می شود؟ پاسخ این سوال مثبت است. در واقع قانونگذار در ماده 1130 قانون مدنی و تبصره های آن عنوان کرده که اگر ادامه زندگی مشترک موجب عسر و حرج یا به عبارتی مشقت زوجه گردد، وی می تواند برای طلاق اقدام کند. در نتیجه طلاق به دلیل شکاک بودن مرد امکان پذیر است اما زوجه بایستی دو مورد را به اثبات برساند:
فراموش نکنید طلاق به دلیل شکاک بودن مرد جز از طریق مشورت با وکیل طلاق میسر نیست. در همین راستا شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید.
تا اینجای مقاله سعی داشتیم شما را با حق طلاق برای زوجه و طلاق به دلیل شکاک بودن مرد آشنا کنیم. با این حال هنوز هم نکات حقوقی فراوانی پیرامون موضوعات فوق الذکر وجود دارد که بررسی آنها از حوصله این بحث خارج است. به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی امکان مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکلای ایران را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
چگونه طلاق بخواهیم |
سامانه طلاق توافقی |
مشاوره حقوقی طلاق |
مشاوره حقوقی خانواده |
درباره ما |
نکته حائز اهمیتی که هنگام طلاق به دلیل شکاک بودن مرد مطرح می شود، حق الوکاله وکیل طلاق در سال 1403 می باشد. در ابتدا بایستی بگوییم که این حق الوکاله بر اساس توافق بین وکیل و موکل تعیین خواهد شد. حال اگر توافقی بین آنها وجود نداشت، میزان آن بر اساس تعرفه حق الوکاله 1403 مشخص می شود.