موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

ورشکستگی به تقلب

ورشکستگی به تقلب

با توجه به ماده 549 ق.ت، چنانچه تاجر ورشکسته­ ای دفاتر تجارتی یا بخشی از دارایی خود را مفقود سازد یا با انجام معاملات، مواضعه­ ها و قراردادهای توافقیِ صوری، آن­ها را از بین ببرد یا به طور تقلب ­آمیزی صورتِ دارایی ­ها و قروضِ خود را تنظیم نماید که میزان دیون و تعهداتش بگونه ­ای، به غیر از آنچه که در حقیقت مدیون است، به نظر آید؛ ورشکستگی به تقلب است؛ با ما همراه باشید تا این مورد را بیشتر بررسی نماییم.

 

 

 

 

ورشکستگی به تقلب چیست و از چه نوعی می باشد؟

 

Fraudulent Bankruptcy concept

اورژآنس وکالت ورشکستگی 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

در قانون تجارت سه نوع ورشکستگی، پیش­بینی شده است:

  1.  ورشکستگی عادی.

  2.  ورشکستگی به تقصیر.

  3.  ورشکستگی به تقلب (که در این مقاله به طور مفصل مورد بحث قرار خواهد گرفت).

 

ورشکستگی عادی

  • شرایطی است که در آن تاجر اختیار و اراده ­ای در اتلافِ سرمایه و توقف در تادیه دیون نداشته است. لیکن در پرداخت دیون متوقف گردیده است.

 

ورشکستگی به تقصیر

  • شرایطی است که تاجر با اقدامات موهوم و غیرمتعارف، عملی تجارتی انجام داده باشد که سبب اتلاف سرمایه یا عدم امکان دسترسی به آن گردد و در نتیجه منجر به توقف تادیه دیون و تعهدات شود.

 

هر کدام از ورشکستگی­ های مذکور، نکات و زوایای گسترده­ای دارد که در خصوص آن، مکالمه با یک وکیل کاردان و حاذق، جهت اخذ مشورت و یافتن راهکارها و طرح پرسش­ و پاسخ فوری حقوقی ضرورت خواهد داشت؛ بدین منظور برقراری تماس فوری با وکیل ورشکستگیِ زبده­ ای که تخصص و علم کافی در این موضوع داشته باشد، از طریق بنیاد حقوقی ما، به صورت آنلاین، تلفنی و شبانه روزی مقدور و مهیا می باشد.

 

مجازات ورشکستگی به تقلب چیست؟

 

Fraudulent Bankruptcy trial

شناسایی فوری و آنلاین تقلب در ورشکستگی توسط وکیل پایه یک تجاری تنها در 10 دقیقه

 

مطابق ماده 670 ق.ت، ورشکستگان متقلبانه و متظاهرانه، به مجازات حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهند شد؛ هم­چنین، طبق ماده 14 قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی، کسانی که ورشکسته محسوب می ­شوند، مکلف هستند تا تمامی اموال و دفاتر خود را به اداره تصفیه معرفی نموده و تحت اختیار ایشان قرار دهند؛ در غیر این صورت به مجازات حبس تادیبی از سه ماه تا شش ماه محکوم خواهند شد.

چنانچه ورشکسته فراری باشد یا فوت شود، این تکلیف به ورثه، شرکا و افراد دیگری که در اموال و دارایی او دخالت و تصرف دارند، محول خواهد ش؛ چنانچه این تکلیف را انجام نداده یا امتناع ورزند، ایشان نیز به مجازاتِ مقرر، محکوم می­ گردند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص مجازات ورشکستگی دروغین یا مجازات تظاهر به ورشکستگی و جزئیات موارد فوق ­الذکر، دریافت مشاوره از بنگاه حقوقی آنلاین و تلفنی 24 ساعته وکلای ما، مفید فایده خواهد بود.

 

مهلت تجدیدنظرخواهی از حکم ورشکستگی، چند روز است؟

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل دادگستری

مطابق مواد 536 و 537 ق.ت، حکم اعلان ورشکستگی و حکم تاریخ توقف، هر دو قابل اعتراض هستند؛ ممکن است اعتراض از طرف تاجر باشد، که ظرف مدت 10 روز از تاریخ اعلان حکم، مهلت خواهد داشت.

 

نکته مهم: اشخاص ذینفع نیز می ­توانند به حکم ورشکستگی اعتراض نمایند؛ چنانچه اشخاص مذکور مقیم ایران باشند، ظرف یک ماه حق اعتراض دارند؛ چنانچه مقیم خارجه باشند، ظرف دو ماه از تاریخ اعلان حکم مهلت اعتراض خواهند داشت.

 

جهت پرسش سوالات و دریافت راهکارهای حقوقی در پیگیری ورشکستگی و اعتراض به احکام و مسائل آن، به ویژه در صورت وجود اضطرار و فوریت، واحد اورژانس وکالت ورشکستگی 24 ساعته، آماده ارائه خدمات حقوقی به صورت آنلاین و تلفنی است.

 

آیا ورشکسته به تقلب، در برخورداری از دسته چک محروم می­ گردد؟

 

check prohibition after Fraudulent Bankruptcy

صدور دسته چک برای ورشکستگان متقلب

 

طبق ماده 8 قانون اصلاح قانون صدور چک (ماده 21 مکرر)؛ بانک مرکزی در خصوص اشخاص ورشکسته، معسر از پرداخت محکوم ­به یا دارای چک برگشتیِ رفعِ سوءِ اثر نشده، از دریافت دسته چک و صدور چک جدید در سامانه صیاد و استفاده از چک موردی، جلوگیری می  نماید.

بنابراین، بله؛ اشخاص با عنوان ورشکستگی به تقلب، از داشتن دسته چک محروم می­ گردند؛ علاوه بر اینکه برخی محرومیت­ های اجتماعی نیز برای آنان متصور است.

در خصوص مدت محرومیت ­ها، چگونگی آن و کلیه امور مربوط به ورشکستگی به تقلب، به سهولت می ­توان با دریافت مشاوره حقوقی در رابطه با بررسی آنلاین امور ورشکستگی، در این زمینه چاره­ اندیشی و راهکارجویی نمود.

موسسه حقوقی ما با برخورداری از بهترین وکلای پایه یک خانم و آقا در سر تا سر کشور، به صورت تلفنی و آنلاین، مشاوره حقوقی فوری و شبانه روزی در این زمینه و تمامی زمینه های حقوقی نادر و رایج،  ارائه می­ نماید.

 

با اعلان ورشکستگی، شخص چه مواردی را از دست می دهد؟

 

losses after Fraudulent Bankruptcy

بررسی و تشخیص فوری آنلاین و تلفنی امورات ورشکستگی به صورت 24 ساعته

 

علاوه بر محرومیت­ های فوق ­الذکر، مطابق ماده 418 ق.ت، از تاریخ صدور حکم ورشکستگی، تاجر از هرگونه دخالت و تصرفی در تمام دارایی و اموال و عایدی ­های تجاری خود، ممنوع می­ شود و کلیه اختیارات و حقوق مالی او به مدیر تصفیه به عنوان قائم مقام قانونی تاجر ورشکسته واگذار می ­گردد.

علاوه بر منعِ مداخله ورشکسته در اموال و دارایی ­هایش، بر اساس قانون تجارت، اختصاراً می ­توان بیان داشت که او از مداخله در دعاوی، در تادیه دیون و تامین مطالبات ممنوع خواهد شد و علاوه بر سلب شدن اعتباراتش، اگر تمامی معاملاتی که پس از ورشکستگی انجام داده و یا قبل از اعلام ورشکستگی به نحو صوری و تقلب ­آمیز بوده باشد، باطل می­ گردد.

بایستی توجه داشت که در صورت اعلان حکم ورشکستگی به تقلب، علاوه بر برخی محرومیت­ های سیاسی و اجتماعی، تاجر ورشکسته به جزای مقرر در قانون مجازات نیز محکوم می ­گردد.

 

نحوه پرداخت مهریه در دوران ورشکستگی

پیشگیری مدرن از ورشکستگی

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به خاطر ورشکستگی و اعسار

نگارش فوری دادخواست ورشکستگی

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛ مطابق ماده ۵۴۹ قانون تجارت چنانچه تاجر ورشکسته­ ای دفاتر تجارتی یا بخشی از دارایی خود را مفقود سازد یا با انجام معاملات، مواضعه­ ها و قراردادهای توافقیِ صوری، آن­ها را از بین ببرد یا به طور تقلب ­آمیزی صورتِ دارایی ­ها و قروضِ خود را تنظیم نماید که میزان دیون و تعهداتش بگونه ­ای، به غیر از آنچه که در حقیقت مدیون است، به نظر آید؛ ورشکستگی به تقلب است.مطابق ماده ۶۷۰ ق.ت، کسی که به ورشکستگی به تقلب محکوم گردد به مجازات حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد؛ هم­چنین، وفق ماده ۱۴ قانون تصفیه امور ورشکستگی، کسانی که ورشکسته محسوب می ­شوند، مکلف هستند تا تمامی اموال و دفاتر خود را به اداره تصفیه معرفی نموده و تحت اختیار ایشان قرار دهند؛ در غیر این صورت به مجازات حبس از سه ماه تا شش ماه محکوم خواهند شد. اشخاص محکوم به ورشکستگی به تقلب از داشتن دسته چک محروم می شوند.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان ... ورشکستگی به تقلب یعنی اینکه تاجر با مخفی کردن اموالش و اقدامات متقلبانه خود را ورشکسته کند . طبق قانون تجارت هر تاجر ورشکسته که دفاتر خود را منقود نمونه یا قسمتی از دارائی خود را مخفی کرده و یا به طریق مواضعه و معاملات صوری از میان برده و هم چنین هر تاجر ورشکسته که خود را به وسیبه اسناد یا به وسیله صورت دارائی و قروض به طور تقلب به میزانی که در حقیقت مدیون نمی باشد مدیون قلمداد نموده است ، ورشکسته به تقلب اعلام و مطابق قانون جزا مجازات می شود.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .ماده ۵۴۹ ق.ت، چنانچه تاجر ورشکسته­ ای دفاتر تجارتی یا بخشی از دارایی خود را مفقود سازد یا با انجام معاملات، مواضعه­ ها و قراردادهای توافقیِ صوری، آن­ها را از بین ببرد یا به طور تقلب ­آمیزی صورتِ دارایی ­ها و قروضِ خود را تنظیم نماید که میزان دیون و تعهداتش بگونه ­ای، به غیر از آنچه که در حقیقت مدیون است، به نظر آید؛ ورشکستگی به تقلب است

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی