موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت

زمانی که یک یا چند نفر (مالکِ زمین) به عنوان یک طرف قرارداد، در مقابل یک یا چند نفر (مالکِ سرمایه)، تصمیم به مشارکت در احداث بنای مشترکی با مشخصات معینی می­ گیرند؛ این امر را در قالب قرارداد، رسمیت بخشیده و هریک دارای حقوقی می ­گردند؛مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت در خصوص امر مذکور است؛ در ایران، ساخت و ساز مشارکتی بسیار رایج است و دعاوی گسترده ­ای دارد، لذا با ما همراه باشید تا با دعاوی مربوطه و نحوه مقابله با آن ها آشنا گردیم.

 

 

 

 

آیا قرارداد مشارکت در ساخت باعث افزایش سرمایه می­ شود؟

 

Construction contract causes investment raise

تماس فوری و 24 ساعته با وکلای ساخت و ساز خبره و قدر

 

چنانچه قراردادهای مشارکتی در قالب حقوقی، تابع موازین قانونی و تحت نظر وکیل متخصص در امور مشارکت در ساخت، تنظیم گردند؛ ضمن حفظ منافع مالی و حقوقی طرفین، سبب پیشگیری از ورود زیان خواهد بود؛ بنابراین، نه تنها سبب حفظ سرمایه می­ گردد، بلکه امکان سرمایه ­گذاری مجدد و افزایش سرمایه طرفین را ایجاد می­ نماید.

قراردادهایی که از چارچوب حقوقی خارج هستند، چالش­ های مالی و حقوقیِ متعاقب بسیاری دارند که ناشی از عدم اشراف و آگاهی نسبت به رعایت حقوق طرفین و عواقب احتمالی است؛ بنابراین سبب تحمیل هزینه­ های گزاف، اتلاف وقت و تطویل دادرسی­ های بیهوده می­ گردد، فلذا بهتر است که با مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت فوری، این گونه موارد را رفع نموده و از کارشناسان حوزه امر، چاره­ جویی حقوقی نمود.

 

تعهدات مالک در قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟

 

owner,s oaths to construction contract

تنظیم قرارداد مشارکت اصولی، به صورت آنلاین و 24 ساعته

 

تماس تلفنی با وکیل قرارداد مشارکت در ساخت در خصوص امر مذکور است، حقوق و تعهدات بایستی بررسی شده و در قرارداد لحاظ گردد تا از پیامدهای ناخواسته پیشگیری شود؛ بدیهی است، اولین گام در اجرای قرارداد و تعهدات مالک، اخذ پروانه ساختمانی است؛ مطابق قانون این پروانه (جواز) صرفاً در اختیار ذینفع (مالک) قرار می ­گیرد، سپس با در اختیار داشتن جواز ساخت، تحقق موضوع قرارداد نیازمند زمینِ محلِ احداثِ بنا است.

بنابراین دیگر تعهد مالک، تسلیم زمین است؛ مبتنی بر نوع قرارداد و توافقات طرفین، انجام اقدامات ثبتی و تفکیکی جهت تعیین حدود مالکیت طرفین، از تعهدات مالک زمین می­ باشد.

در خصوص مسائل قانونی مرتبط با تعهدات مالک و سازنده، امکان مشاوره آنلاین مشارکت در ساخت و ساز و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی، با وکلای مجرب موسسه وکیل تلفنی میسر می ­باشد.

 

در قرارداد مشارکت در ساخت، پرداخت جرائم ماده 100 شهرداری بر عهده چه کسی است؟

مطابق قانون، پرداخت جرائم بر عهده ذینفع است؛ ذینفع، مالک است، هرچند که تخلف به فعل او نباشد. ذینفع پس از پرداخت جریمه مذکور، می­ تواند مطابق قانون مسئولیت مدنی، متخلف را مورد پیگیری قانونی قرار دهد.

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت، در خصوص جرائم موضوع این ماده، پرداخت جریمه یا امتناع از آن، تخلف پیمانکار یا مالک، حدود مسئولیت مالک یا مالکین و... راهگشای مسائل حقوقی خواهد بود.

 

قرارداد مشارکت در ساخت چگونه قراردادی است؟

 

type of construction contract

وکیل ساخت و ساز 24 ساعته

 

در خصوص چگونگی نوع قرارداد و نحوه تنظیم آن اخذ مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت بسیار ضروری است؛در این قرارداد یک طرف مالک زمین و طرف دیگر مالک سرمایه است؛ چگونگی قرارداد مبتنی بر نوع توافقات طرفین است.

ممکن است طرفین در ابتدای امر توافق نمایند که، ملک به تساوی، فی مابین مالک زمین، سرمایه تقسیم و طی سند مالکیت، سهم سازنده به او انتقال یابد؛ ممکن است توافق شود، در هر مرحله از اجرای موضوع قرارداد، بخشی از سهم مالک زمین از ملک، به سازنده انتقال داده شود.

یا طرفین توافق نمایند، پس از اتمام موضوع قرارداد در مرحله خاصی از انجام کار، سازنده از مالک زمین، جهت تنظیم سند رسمی (به منظور انتقال سهم معین خود)، وکالت بلاعزل اخذ نموده و امور حقوقی و انتقال آن را خود پیگیری نماید یا توافق نمایند تا یکی از طرفین قراردادِ مشارکت، زمین و دیگری، سرمایه ساختِ بنا را بر عهده گیرد؛ علاوه بر این، توافقات دیگری در ارتباط با میزان مالکیت طرفین، اقدامات و  امور حقوقی و... متصور است.

بر این مبنا اخذ مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت، جهت آگاهی نسبت به تنظیم قرارداد با رعایت مفاد قانونی و حفظ حقوق طرفین در پیشگیری از ورود زیان مالی و حقوقی، شدیدا توصیه می­ گردد، فلذا این امر را از خود دریغ ننمایید.

 

قرارداد مشارکت عادی، به چه میزان دارای اعتبار است؟

 

credit period for normal construction contract

اورژانس وکالت ساخت و ساز 24 ساعته

 

اسنادی که در اداره ثبت اسناد و املاک یا دفاتر اسناد رسمی یا نزد سایر ماموران رسمی و مطابق قانون تنظیم شوند، سند رسمی محسوب می­ شوند، و الا سند عادی می­ باشند؛ بنابراین قرارداد مشارکت در ساختی که به طور عادی بین طرفین یا در دفتر مشاور املاک و... مکتوب شود، دارای اعتبار اسناد عادی است.

ضمن مداقه در قوانین ثبت اسناد و املاک، هم­چنین افراد می ­توانند مطابق خواست خود، توافق نموده و آن را مکتوب نمایند؛ طبق قواعد حقوقی، این توافق بایستی معتبر باشد، لیکن عموماً از حدود تنظیم اسناد رسمی و قواعد حقوقی خارج است و قانوناً اعتبار نمی ­ یابند.

چراکه معمولاً اسناد غیر رسمی توسط افراد غیر متخصص و ناآگاه به جنبه­ های حقوقی و بطور عرفی، تنظیم می ­گردند که سبب اختلافات و تعارض طرفین، نسبت به تعهدات قراردادی و در نتیجه گسترش دعاوی اسناد رسمی، اطاله دادرسی­، اتلاف وقت و هزینه طرفین و... می ­شود.

بنابراین، نیکوتر است که با بروز ضرورت در انجام عمل حقوقی، امر را به متخصص کارآزموده­ ای که دارای تسلط و تبحرِ در علم حقوق، مسائل مربوط به قراردادها، آیین دادرسی و پیگیری ­های قانونی مربوطه است، واگذار نمود تا علاوه بر دل­ آسودگی در تضمین حقوق طرفین، از ورود زیان مالی و حقوقی ممانعت به عمل آید.

 

حل فوری مشکلات آپارتمانی

همه چیز در خصوص ضمانت وام مسکن

دستور موقت دادگاه در خصوص یک ملک

بررسی هدیه دادن یک مال (قانون هبه)

نگارش فوری انواع دادخواست های ملکی

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، زمانی که یک یا چند نفر (مالکِ زمین) به عنوان یک طرف قرارداد، در مقابل یک یا چند نفر (مالکِ سرمایه)، تصمیم به مشارکت در احداث بنای مشترکی با مشخصات معینی می­ گیرند؛ این امر را در قالب قرارداد، رسمیت بخشیده و هریک دارای حقوقی می ­گردند؛مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت در خصوص امر مذکور است؛ در ایران، ساخت و ساز مشارکتی بسیار رایج است و دعاوی گسترده ­ای دارد، لذا جهت آگاهی از تمام شرایط، با وکلای متخصص موسسه تماس حاصل فرمایید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
امروزه تعداد قرارداد های مشارکت در ساخت بسیار زیاد شده و لذا مشکلات مربوطه در این زمینه نیز بسیار همه گیر شده. مطالعه مقالات سایت شما همواره مفید و کاربردیه و اینکه شما در تمام زمینه ها مشاوره غیرحضوری به صورت شبانه روزی ارایه میدهید بسیار جذاب و مفیده برای تمام گروه خوب و جوان وکیل تلفنی و نیز مدیریت موسسه آرزوی موفقیت دارم
بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده از اهداف مالکین ساختمان های کلنگی است. از جمله عقود پرکابرد و پر سود برای مالکین و سازندگان می‌توان به قرارداد مشارکت در ساخت اشاره کرد. عقد مشارکت در ساخت از جمله قراردادهای خصوصی است که در ذیل ماده 10 قانون مدنی قرار می‌ گیرد؛ این عقد از ترکیب چند عقد معین تشکیل شده است. در عقد مشارکت در ساخت مالک یا مالکین سرمایه خود را که همان ملک است و می تواند زمین یا خانه کلنگی باشد در اختیار شخص یا اشخاصی دیگر به عنوان سازنده قرار می‌ دهند در نتیجه سازندگان با هزینه خود اقدام به ساخت آپارتمان مطابق با قرارداد منعقده بین طرفین می‌ کنند و در آخر، طرفین در آپارتمان احداثی شریک می‌ شوند. حتما بخوانید: استعلام قرارداد املاک با کد ملی موارد قانونی مندرج در قرارداد مشارکت در ساخت در قرارداد مشارکت در ساخت منعقد شده بین مالک و سازندگان، بایستی تعهدات طرفین و ضمانت اجرای عدم انجام آن‌ ها، مدت قرارداد، موضوع دقیق قرارداد، آورده های دو طرف، نسبت سهم طرفین (سهم الشرکه)، تمام هزینه ها و ... به طور دقیق ذکر شود تا روند فعالیت آن ها مسیر قانونی داشته باشد و از اختلافاتی که ممکن است بین طرفین پیش بیاید جلوگیری شود. تعهدات مالکین: تقدیم ملک و ذکر جزییات مربوط به آن، تعهد اصلی مالک است. علت تاکید بر ذکر جزییات و ویژگی های مربوط به ملک این است که تعیین ارزش گذاری این آورده با مالک بوده است و اگر به درستی انجام نشود، سبب بروز اختلافاتی بین طرفین شده که در تعیین تکلیف و فسخ قرارداد بسیار مؤثر خواهد بود. تعهدات سازندگان(مجری طرح): سازندگان وظیفه ی پیشبرد پروژه ساختمانی، پرداخت هزینه ها و اداره پروژه را دارند. بنابراین نسبت وضوح تعهدات سازندگان در این عقد نسبت به تعهد مالک بسیار کمتر است؛ بنابراین ذکر دقیق هزینه ها، از بروز اختلافات بعدی که ممکن است به وجود آید جلوگیری به عمل می آورد. این هزینه ها شامل هزینه های ساختمانی پروژه، هزینه های اداری، هزینه بلاعوض که مربوط به اجاره بهای ملکی است که مالکین در زمان ساخت در آن سکونت خواهند کرد ( زیرا معمولا ملکی که مالکین در آن سکونت دارند در این عقد به عنوان آورده تقدیم می‌ شود)، پرداخت تمامی جرائم مربوط به ملک مانند کمسیون ماده 100، هزینه شهرداری ها و ... است. مدت قرارداد: مدت زمان اجرای قرارداد از زمان اخذ مجوز ساخت و بهره برداری و تحویل باید به صورت کاملا دقیق ذکر شود که شامل تاریخ روز ماه و سال است. همچنین، مالکین نیز موظف هستند زمان تحویل ملک به سازنده را در قرارداد به طور کامل مشخص کنند. نسبت سهم طرفین: اصطلاحا به سهم هر یک از طرفین در عقود مشارکت در ساخت سهم الشرکه می گویند. در قرارداد، بایستی سهم مالک از کل ملک مشخص بشود. معمولا نحوه تعیین سود در این عقود به صورت 55 درصد برای مالک و 45 درصد برای سازنده است، اما به طور کلی تعیین میزان سهم طرفین براساس توافق آن ها بوده که این موضوع از مواردی مانند عرف نیز اثر خواهد گرفت. تعیین ارزش گذاری ملک در تعیین سهم طرفین بسیار اثر گذار، است بنابراین بهتر است از نظر متخصصین یا کارشناسان برای تعیین ارزش ملک استفاده شود تا از بروز اختلافات بعدی جلوگیری به عمل آید. در صورتی که در میزان ارزش آورده یکی از طرفین اشتباهی صورت بگیرد، در این صورت طرف زیان دیده می تواند با استناد به خیار غبن، قرارداد مشارکت در ساخت را فسخ نماید، البته این در صورتی است که اسقاط کافه خیارات از قبل صورت نگرفته باشد.
بسیاری از افرادی که دچار مشکلات حقوقی می شوند، مایل هستند پیش از طرح شکایت یا دادخواست، با مشاور حقوقی متخصص گفتگو کرده و از زوایای حقوقی و قانونی موضوع مطلع شود. در واقع در بسیاری از موارد اخذ مشاوره حقوقی پیش از هر گونه اقدام حقوقی به فرد کمک می‌کند تا آثار عمل خود را بسنجد. همچنین در بسیاری از موارد افراد اطمینان دارند که اقدام حقوقی را انجام دهند اما به هر دلیل قصد دریافت خدمات وکالتی را ندارند و ترجیح می دهند پس از مذاکره با مشاور و اخذ راهنمایی خود اقدامات را راهبری نمایند. بعضا مواردی نیز وجود دارد که فرد پیش از سپردن پرونده خود برای وکالت، قصد دارد با دریافت مشاوره حقوقی و گفتگو با مشاور حقوقی، از درستی تصمیم خود مطمئن شو
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات.زمانی که یک یا چند نفر (مالکِ زمین) به عنوان یک طرف قرارداد، در مقابل یک یا چند نفر (مالکِ سرمایه)، تصمیم به مشارکت در احداث بنای مشترکی با مشخصات معینی می­ گیرند؛ این امر را در قالب قرارداد، رسمیت بخشیده و هریک دارای حقوقی می ­گردند؛مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت در خصوص امر مذکور است؛ در ایران، ساخت و ساز مشارکتی بسیار رایج است و دعاوی گسترده ­ای دارد، لذا با ما همراه باشید تا با دعاوی مربوطه و نحوه مقابله با آن ها آشنا گردیم.
سلام و عرض ادب و احترام خدمت یکایک کارمندان گرامی و فهیم موسسه مردمی وکیل تلفنی . مطالبی که به صورت روزانه و متنوع در سایت شما منتشر میشود بسیار بسیار کاربردی و در مسائل روز مره اشخاص رایج میباشد و لذا از تاثیر پذیری زیادی برخوردار است . ممنون بابت زحمات شما عزیزان .
با سلام و عرض ادب، زمانی که یک یا چند نفر (مالکِ زمین) به عنوان یک طرف قرارداد، در مقابل یک یا چند نفر (مالکِ سرمایه)، تصمیم به مشارکت در احداث بنای مشترکی با مشخصات معینی می­ گیرند؛ این امر را در قالب قرارداد، رسمیت بخشیده و هریک دارای حقوقی می ­گردند؛مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت در خصوص امر مذکور است؛ در ایران، ساخت و ساز مشارکتی بسیار رایج است و دعاوی گسترده ­ای دارد. لذا جهت پیشگیری از بروز دعاوی با این موضوعات بهتر است با وکلای مجرب و متخصص موسسه تماس حاصل فرمایید.
سلام وقتتون بخیر از سایت وکیل تلفنی نهایت تشکروقدردانی رو دارم که باوجود مشغله زیاد وکلا همچنان وکلای باسابقه و باسوادی رو کنار هم جمع کردن برای خدمت به مردم و با هزینه کم وقت گرانبهاشونو در اختیار ما برای حل مشکلاتمون میدارند.سپاسگزارم
متاسفانه بیشتر افراد قبل از اینکه گرفتار مشکلی شوند و کارشان به محاکم برسد، به فکر پیشگیری نیستند. دقیقا من و شریکم هم دچار همین اشتباه شدیم و مس از بروز مشکلات قراردادی با موسسه شما آشنا شدیم . در حالی که اگر قبل از عقد قراردادمان از مشاوره ها استفاده کرده بودیم، جلوی این مسائل گرفته میشد. از پاسخگویی سریع و متعهدانه مشاورینتون ممنونم موفق باشید
اگر قراردادهای مشارکتی در قالب حقوقی، تابع موازین قانونی و تحت نظر وکیل متخصص در امور مشارکت در ساخت، تنظیم گردند؛ ضمن حفظ منافع مالی و حقوقی طرفین، سبب پیشگیری از ورود زیان خواهد بود؛ بنابراین، نه تنها سبب حفظ سرمایه می­ گردد، بلکه امکان سرمایه ­گذاری مجدد و افزایش سرمایه طرفین را ایجاد می­ نماید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .چنانچه قراردادهای مشارکتی در قالب حقوقی، تابع موازین قانونی و تحت نظر وکیل متخصص در امور مشارکت در ساخت، تنظیم گردند؛ ضمن حفظ منافع مالی و حقوقی طرفین، سبب پیشگیری از ورود زیان خواهد بود؛ بنابراین، نه تنها سبب حفظ سرمایه می­ گردد، بلکه امکان سرمایه ­گذاری مجدد و افزایش سرمایه طرفین را ایجاد می­ نماید. قراردادهایی که از چارچوب حقوقی خارج هستند، چالش­ های مالی و حقوقیِ متعاقب بسیاری دارند که ناشی از عدم اشراف و آگاهی نسبت به رعایت حقوق طرفین و عواقب احتمالی است؛ بنابراین سبب تحمیل هزینه­ های گزاف، اتلاف وقت و تطویل دادرسی­ های بیهوده می­ گردد، فلذا بهتر است که با مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت فوری، این گونه موارد را رفع نموده و از کارشناسان حوزه امر، چاره­ جویی حقوقی نمود.
بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده از اهداف مالکین ساختمان های کلنگی است. از جمله عقود پرکابرد و پر سود برای مالکین و سازندگان می‌توان به قرارداد مشارکت در ساخت اشاره کرد. عقد مشارکت در ساخت از جمله قراردادهای خصوصی است که در ذیل ماده 10 قانون مدنی قرار می‌ گیرد؛ این عقد از ترکیب چند عقد معین تشکیل شده است. در عقد مشارکت در ساخت مالک یا مالکین سرمایه خود را که همان ملک است و می تواند زمین یا خانه کلنگی باشد در اختیار شخص یا اشخاصی دیگر به عنوان سازنده قرار می‌ دهند در نتیجه سازندگان با هزینه خود اقدام به ساخت آپارتمان مطابق با قرارداد منعقده بین طرفین می‌ کنند و در آخر، طرفین در آپارتمان احداثی شریک می‌ شوند. حتما بخوانید: استعلام قرارداد املاک با کد ملی موارد قانونی مندرج در قرارداد مشارکت در ساخت در قرارداد مشارکت در ساخت منعقد شده بین مالک و سازندگان، بایستی تعهدات طرفین و ضمانت اجرای عدم انجام آن‌ ها، مدت قرارداد، موضوع دقیق قرارداد، آورده های دو طرف، نسبت سهم طرفین (سهم الشرکه)، تمام هزینه ها و ... به طور دقیق ذکر شود تا روند فعالیت آن ها مسیر قانونی داشته باشد و از اختلافاتی که ممکن است بین طرفین پیش بیاید جلوگیری شود. تعهدات مالکین: تقدیم ملک و ذکر جزییات مربوط به آن، تعهد اصلی مالک است. علت تاکید بر ذکر جزییات و ویژگی های مربوط به ملک این است که تعیین ارزش گذاری این آورده با مالک بوده است و اگر به درستی انجام نشود، سبب بروز اختلافاتی بین طرفین شده که در تعیین تکلیف و فسخ قرارداد بسیار مؤثر خواهد بود. تعهدات سازندگان(مجری طرح): سازندگان وظیفه ی پیشبرد پروژه ساختمانی، پرداخت هزینه ها و اداره پروژه را دارند. بنابراین نسبت وضوح تعهدات سازندگان در این عقد نسبت به تعهد مالک بسیار کمتر است؛ بنابراین ذکر دقیق هزینه ها، از بروز اختلافات بعدی که ممکن است به وجود آید جلوگیری به عمل می آورد. این هزینه ها شامل هزینه های ساختمانی پروژه، هزینه های اداری، هزینه بلاعوض که مربوط به اجاره بهای ملکی است که مالکین در زمان ساخت در آن سکونت خواهند کرد ( زیرا معمولا ملکی که مالکین در آن سکونت دارند در این عقد به عنوان آورده تقدیم می‌ شود)، پرداخت تمامی جرائم مربوط به ملک مانند کمسیون ماده 100، هزینه شهرداری ها و ... است. مدت قرارداد: مدت زمان اجرای قرارداد از زمان اخذ مجوز ساخت و بهره برداری و تحویل باید به صورت کاملا دقیق ذکر شود که شامل تاریخ روز ماه و سال است. همچنین، مالکین نیز موظف هستند زمان تحویل ملک به سازنده را در قرارداد به طور کامل مشخص کنند. نسبت سهم طرفین: اصطلاحا به سهم هر یک از طرفین در عقود مشارکت در ساخت سهم الشرکه می گویند. در قرارداد، بایستی سهم مالک از کل ملک مشخص بشود. معمولا نحوه تعیین سود در این عقود به صورت 55 درصد برای مالک و 45 درصد برای سازنده است، اما به طور کلی تعیین میزان سهم طرفین براساس توافق آن ها بوده که این موضوع از مواردی مانند عرف نیز اثر خواهد گرفت. تعیین ارزش گذاری ملک در تعیین سهم طرفین بسیار اثر گذار، است بنابراین بهتر است از نظر متخصصین یا کارشناسان برای تعیین ارزش ملک استفاده شود تا از بروز اختلافات بعدی جلوگیری به عمل آید. در صورتی که در میزان ارزش آورده یکی از طرفین اشتباهی صورت بگیرد، در این صورت طرف زیان دیده می تواند با استناد به خیار غبن، قرارداد مشارکت در ساخت را فسخ نماید، البته این در صورتی است که اسقاط کافه خیارات از قبل صورت نگرفته باشد.
مشاوره حقوقی قرارداد را خیلی شفاف بیان شد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی