طی سالیان متوالی اسکناس های جعلی در میان پول هایی که بین افراد درحین معامله ای که انجام می دهند پیدا می شود، این اسکناس ها از لحاظ ظاهری بسیارشبیه اسکناس های اصلی هستند و هر کسی نمی تواند تقلبی بودن آنها را تشخیص دهد، در بانک ها هم کارمندان پول های جعلی را شناسایی می کنند و به صاحبش بر می گردانند؛ این ها موارد رایجی هستند که روزانه در بانک ها، صرافی ها و ...، اتفاق می افتند؛ اما اینکه از کجا نشأت می گیرند را به زودی خواهید فهمید.
تشخیص فوری و آنلاین جرم اسکناس جعلی به صورت 24 ساعته
کسانی که اسکناس جعلی را منتشر می کنند، اول به سراغ اقشار کم درآمد می روند؛ چراکه اکثراً این افراد با مشکلات مالی روبرو هستند و این پول ها را با قیمت کمتر به آنها می فروشند و از این طریق باعث انتشار این پول های تغلبی می شوند.
در قانون نه تنها جعل اسکناس داخل کشور جرم شناخته شده است، بلکه انتشار و مصرف آن هم جرم محسوب می شود و قابل مجازات است؛ اگر کسی که جعل و پخش می کند با باند بزرگی همکاری کند، قصد صدمه زدن به نظام جمهوری اسلامی داشته باشد به اعدام محکوم می شود؛ در غیر این صورت به پنج الی بیست روز حبس محکوم می شود.
سرانه مصرف اسکناس در مقابل پول الکترونیکی، آمار کمتری را به خود اختصاص می دهد و تنها خرید های جزئی هستند که با اسکناس صورت می گیرند؛ همین مسئله موجب می شود تا یک عده سود جو به فکر چاپ اسکناس تقلبی و انتشار آن بین مردم باشند.
ماده ی 525 قانون مجازات اسلامی می گوید: «هر کس یکی از اشیاء زیل را جعل کند یا با آگاهی به جعل بودن آن مصرف کند یا به داخل کشور وارد کند؛ علاوه بر جبران خسارت وارده، به حبس از 1 تا 10 سال محکوم خواهد شد».
اگر در زمینه ی جرم جعل اسکناس سوالی برای شما پیش آمد، می توانید با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و در این مورد با وکلای مجرب ما مشورت کنید؛ مطمئن باشید که با آگاهی کامل، به شما پاسخ خواهند داد.
اورژانس تخصصی امورات قولنامه 24 ساعته
معمولاً در قولنامه ها راحت می توان جعل امضا، اثر انگشت یا جعل مبلغ نوشته شده را انجام داد و این نوع جرایم بسیار اتفاق می افتد، از آنجایی که امضا از ارکان اصلی یک سند عادی مثل قولنامه است، جعل امضا درآن جزو جعل اسناد رسمی محسوب می شود و برای آن در قانون مجازات تعین شده است؛ در محاکم قضایی هم به جرم جعل رسیدگی می شود، صاحب سند باید اثبات کند که امضای وی جعل شده است، تا بتواند دادخواست بدهد، اگر بعد از پی بردن به جعلی بودن آن اقدامی نکند خود وی مسئول خواهد بود.
اگر شخصی احساس کند که طبق موارد زیر قولنامه ی وی دستکاری شده است می تواند اقدام کند؛ مواردی نظیر خراشیدن، تراشیدن بعضی از مواد قولنامه ـ ساختن و نوشتن قولنامه جعلی ـ قلم بردن در قولنامه ـ الحاق مبلغی به قولنامه ـ محو یا سیاه کردن قولنامه ـ تقدیم یا تأخیر سند نسبت به تاریخ حقیقی آن ـ الصاق یک نوشته به قولنامه، طوری که یک نوشته ی عادی به حساب آید.
نکته: مجازات جعل قولنامه، جزو مجازات جعل دراسناد غیر رسمی محسوب می شود، شخص مجرم علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال، یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم می شود.
ما درمورد مجازات جعل قولنامه به شما وکلای خودمان را پیشنهاد می کنیم؛ چراکه این عزیزان، سال ها من باب این موضوعات در محاکم قضایی پژوهش کرده اند و ضمن پی بردن به مشکلات شما بهترین راهکار حقوقی را ارائه می دهند؛ در ضمن سایت وکیل تلفنی، بسیار ارزان است و شما می توانید با صرف هزینه ی کم وصرفه جویی در وقت بهترین مشاوره را انجام دهید.
تشخیص آنلاین و فوری جعل اسکناس به صورت 24 ساعته
هدف جاعل از جعل سند این است که خود یا شخص دیگری بتواند با استفاده از آن سند مجعول، اشخاص را فریب داده و اموری را که از لحاظ قانونی مجاز نیست انجام دهد، در واقع به زبان عامیانه قصد کلاه گذاشتن بر سر دیگری را دارد؛ علاوه براینکه خود جعل جرم است و مجازات دارد کسی هم که با آگاه بودن به جعلی بودن سند، اقدام به عملی کند مجازات می شود؛ جرم جعل هم مانند هر جرم دیگری دارای ارکانی است که با وجود آن رکن ها موجبات جعل فراهم می شود؛ این ارکان به سبک زیر اند:
رکن قانونی: تا زمانی که قانونگذار عملی را جزو عمل مجرمانه قرار نداده باشد و برای آن مجازات تعیین نکرده باشد جرم محسوب نمی شود.
رکن معنوی: یعنی کسی از روی آگاهی، با قصد انجام عمل مجرمانه دست به عمل جعل بزند و یا به قصد فریب دادن کامل دیگران، سند مجعولی را قبول کند.
رکن مادی: در رکن مادی یک رفتارمجرمانه باید از لحاظ ظاهری هم مشخص باشد و عملی شود از این رو فقط تصمیم گرفتن به ارتکاب جرم تا زمانی که رفتار مجرمانه نکرده قابل مجازات کردن نیست.
برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با وکلای ما در سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و به صورت آنلاین، رایگان، تلفنی با هزینه ی کم بتوانید در مورد سوالات حقوقی خود مشاوره کنید؛ سایت وکیل تلفنی با داشتن بهترین وکلای حقوقی می توانند شما را به نحو احسنت در حل مسائل و مشکلات حقوقی یاری کنند.
وقتی در جامعه جرمی رخ می دهد باعث می شود تا امنیت و آسایش آن به هم بریزد، مردم نسبت به همدیگر بی اعتماد شوند.
ماده ی 523 قانون تعزیرات می گوید: «جعل عبارت است از ساختن نوشته، سند، ساختن مهر، امضای اشخاص رسمی یا غیر رسمی، خراشیدن یا تراشیدن، قلم بردن، یا الصاق نوشته ای به نوشته ی دیگر با بکار بردن مهر دیگری بدون اجازه صاحب آن ، الحاق، محو، اثبات، سیاه کردن، تقدیم یا تأخیر تاریخ سند و یا مانند اینها به قصد تقلب.»
شاکی اگر بتواند در دادگاه اثبات کند که یکی از این اعمالی که در ماده ی 523 بیان شده در سند وی اتفاق افتاده است مطمئن باشد که قاضی دعوای وی را می شنود و حتماً رسیدگی خواهد شد.
بنگاه حقوقی 24 ساعته جعل اسناد وکیل تلفنی
معمولاً جرائم مربوط به جعل به دادگاه یا دادسرا مراجعه می کنند و دادخواست تقدیم می کنند، بازپرس یا دادیار شروع به تحقیقات پیرامون این مسئله می کند و پرونده را به کارشناس مربوطه ارجاع می دهد تا کارشناس متخصص، اسناد را مورد بررسی قرار دهد و گواهی صادر کند که آیا جعل صورت گرفته یا نه؟ اگر معلوم شود که جعلی صورت گرفته، کیفر خواست صادر می شود و به دادگاه کیفری 2 ارجاع می شود، متهم محکوم و رأی صادر می شود.
از آنجایی که موضوع جعل اسناد کاملا تخصصی است و لازم است به دقت بررسی شود؛ اگر در این موارد با یک حقوقدان مشورت کنید، خیلی بهتر است چون کارشناس وظیفه دارد شما را در این راستا راهنمایی کند؛ بنابراین شما می توانید با خیال راحت با وکلای حقوقی و متخصص جعل اسناد ما از طریق سایت وکیل تلفنی، تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.
در جرم جعل منظور از رکن ضرری، رساندن ضرر اجتماعی یعنی سلب اعتماد عمومی به اسناد است؛ وقتی در سند رسمی دست برده شود تا جعلی انجام گیرد چون جامعه به سند رسمی اطمینان بیشتری دارد با از دست دادن اعتماد به درستی اسناد رسمی موجبات سلب آسایش واطمینان مردم جامعه به وسیله جعل فراهم می شود؛ اما در سند عادی چنین نیست و باید وجود ضرر در سند عادی مثل قولنامه توسط متضرر ثابت شود.
برای اثبات ورود ضرر در سند عادی شاکی باید دلایل محکمی ارائه کند تا مورد بررسی قرار گیرد، اگر دادگاه با توجه به مندرجات پرونده با نبود دلیل کافی و محکمه پسند، انکار شدید متهمین، عدم احراز عناصر تشکیل دهنده ی کار جرم، روبرو شود حکم بر بی گناهی متهمین صادر می کند؛ یکی از شرایط تحقق عمل جرم جعل، ورود ضرربه شاکی پرونده می باشد و چنانچه ورود ضررآشکار نباشد، جرم جعل اثبات نمی شود.
در صورتی که نیاز به مشاوره دارید می توانید به صورت آنلاین و رایگان، یا تلفنی با هزینه ی بسیار کم، سوال حقوقی خود را از همکاران ما در سایت وکیل تلفنی بپرسید؛ وکلای متخصص ما به صورت 24 ساعته افتخار این را دارند که به ملت عزیز کشورمان در همه ی زمینه های حقوقی مشاوره بدهند، پس با اعتماد کامل با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید و مشاوره کنید.
محاسبه فوری و آنلاین مجازات استفاده از سند مجعول به صورت 24 ساعته
مجازات جرم جعل هم در قانون درجه بندی شده است وامکان دارد از درجه ی 6 و7 باشد برای جرائم از نوع درجه ی 6 بیش از ششماه تا دوسال حبس دارد و برای جرائم از نوع درجه ی 7 از 91 روز تا شش ماه حبس در نظر گرفته شده است وگاهی هم علاوه بر حبس جزای نقدی در نظر گرفته می شود.
طبق ماده ی 524: «اگر جعل از مهر وامضای رهبری یا قوای سه گانه یا استفاده از چنین سند مجعولی، جاعل به بیش از 10 تا 15 سال حبس محکوم می شود».
نکته مهم: مردم باید برای تنظیم سند خود به فردی که اعتماد دارند مراجعه کنند و حتماً قبل از امضا کردن سند آن را با دقت بخوانند؛ اگر شک کنند حتماً از کارشناس استفاده کنند؛ برای تشخیص جعلی بودن یا نبودن اسنادی مثل اسکناس و یا چک بانکی دستگاه های وجود دارد که می توانند از آنها استفاده کنند.
ماده ی 536: «هر کس در اسناد یا نوشته های غیر رسمی جعل یا تزویر کند یا با علم به جعل و تزویر آن ها را مورد استفاده قرار دهد؛ علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده ملیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد».
ماده ی 532: «هر یک از کارمندان و مسئولان دولتی که در اجرای وظیفه ی خود در احکام، تقریرات، نوشته ها، اسناد، سجلات، دفاتر، غیر آنها از نوشته و اوراق رسمی تزویر کند؛ اعم از اینکه مهر یا امضا ساخته، تحریف کرده و یا الحاق کند به حبس از یک تا 5 سال یا به پرداخت شش تا سی میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد».
مشاوران حقوقی و وکلای با تجربه ی ما، در سایت وکیل تلفنی، در خصوص امور مربوط به جعل اسناد می توانند مشکلات حقوقی شما را به بهترین نحو حل کنند و بهترین راهکار را ارائه بدهند پس شک نکنید، تماس بگیرید و از تجربیات وکلای متخصص ما استفاده کنید.
مشاوره حقوقی افترا و نسبت دروغ |