موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست ملاقات با فرزند

نگارش دادخواست ملاقات با فرزند

 

بعد از طلاق حضانت فرزند به یکی از والدین سپرده می شود اما والد دیگر هم اجازه دارد طبق یک برنامه مشخص فرزند مشترکشان را ملاقات نماید. بسیاری از موارد دیده شده که والدی که حضانت را برعهده دارد به بهانه های مختلف مانع ملاقات فرزند با والد دیگر می شود. سوال اینجاست که در چنین مواقعی چه باید کرد؟ آیا چنین کاری قانونی است؟ برای ملاقات فرزندم چه باید بکنم؟ در ادامه با ما باشید تا راه حل مشکلتان را دریافت کنید.

 


جدایی زوجین می تواند اثرات منفی برای فرزندان آنها داشته باشد. با جدایی والدین از یکدیگر، نحوه زندگی فرزندان دیگر مانند سابق نخواهد بود و باید تحت سرپرستی یکی از والدین خود قرار گیرند. در این صورت، طرفی که از حق حضانت فرزندان برخوردار نیست، نمی تواند از آنها سرپرستی کند. با توجه به این که کودکان نیاز دارند در سنین مختلف هم با پدر و هم با مادر خود زندگی کنند، اما به دلیل جدایی والدین، چنین امکانی برای آنها وجود ندارد. در این شرایط، ملاقات با فرزندان در قانون پیش بینی شده است که پدر و مادر می توانند بعد از طلاق نیز در اوقات مشخصی نیز با فرزند خود دیداری داشته باشند.

 

با توجه به این که بعد از طلاق، حضانت با یکی از والدین خواهد بود، آن طرفی که از حق حضانت برخوردار نیست، می تواند ملاقات با فرزند داشته باشد. چنانچه در خصوص نحوه ملاقات با فرزند بعد از طلاق، بین طرفین اختلاف به وجود آید، می توان از طریق قانونی و با مراجعه به دادگاه، چنین مشکلاتی را حل و فصل نمود. در این صورت باید دادخواست ملاقات با فرزند به دادگاه تقدیم شود. موضوعاتی که در این دادخواست عنوان می شود، می تواند به مواردی چون منع کردن ملاقات از طرف صاحب حق حضانت، کاهش مدت زمان ملاقات و ... مرتبط باشد.

 

اگر با نحوه نگارش دادخواست ملاقات با فرزند آشنا نیستید، باید با افراد متخصص در زمینه نگارش اوراق قضایی مشورت بگیرید. در هرصورت برای تنظیم این نوع دادخواست، می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام نمایید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در سایت موسسه بهره مند شوید.

           

 

ملاقات با فرزند طبق قانون

ملاقات با فرزند زمانی مطرح می شود که پدر و مادر از هم جدا شده باشند. در واقع ملاقات با فرزند، نوعی حق قانونی والدین بعد از طلاق به شمار می رود که می توانند در شرایطی که امکان نگهداری از فرزندان خود را ندارند، با آنها دیداری داشته باشند. در خصوص این که قانون در مورد ملاقات با فرزند چه می گوید، باید به ماده 1174 قانون مدنی رجوع کرد. به موجب این ماده، در صورتی که به علت طلاق یا دلایل دیگر، ابوین طفل در یک منزل مشترک سکونت نداشته باشند، هر یک از ابوین که طفل تحت حضانت او نمی باشد، حق ملاقات با کودک خود را دارد.

 

بنابراین، پدر یا مادری که قانونا شرایط نگهداری از فرزند خود را نداشته و به عبارتی حق حضانت با وی نیست، از حق ملاقات در این شرایط برخوردار است. پر واضح است که تا زمانی که والدین با یکدیگر به صورت مشترک در یک متزل زندگی کنند، نمی توان بحث ملاقات با فرزند را مورد بررسی قرار داد.

 

 

 

 

 

 

زمان و مکان ملاقات با فرزند

در مورد موضوع ملاقات با فرزند، آن چیزی که حائز اهمیت است و باید به آن توجه کرد، تعیین شرایط مربوط به مکان و زمانی است که ملاقات طبق آن باید صورت گیرد. بر اساس ماده 1174 قانون مدنی، در صورت اختلاف بین والدین، تعیین مکان و زمان ملاقات با فرزند برعهده دادگاه خواهد بود. دادگاه شرایط مربوط به ملاقات با فرزند را به نحوی تعیین می کند که به مصلحت طفل باشد.

 

زمان ملاقات ممکن است که به صورت روزانه یا روز های مشخصی در هفته باشد. مکان ملاقات نیز می تواند به امکان عمومی و یا مکان های دیگری که دادگاه تعیین می کند، باشد. در گذشته، کلانتری ها به عنوان مکان با ملاقات فرزند تعیین می شد که به دلایل مختلف، امروزه مکان دیگری جهت ملاقات تعیین می شود.

 

 

دادخواست کاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

گاهی اوقات ممکن است که مدت زمان تعیین شده برای ملاقات به مصلحت کودک نباشد. در این صورت شخص متقاضی می تواند با ارائه دادخواست کاهش مدت زمان ملاقات با فرزند، از دادگاه تقاضا کند که زمان ملاقات را کاهش دهد. کاهش زمان ملاقات، منوط به ارائه دلایل موجه از طرف خواهان است. در واقع خواهان باید در دادخواست ملاقات با فرزند، دلایلی را عنوان کند که ملاقات با فرزند ممکن است برای کودک، خطراتی را داشته باشد. در این صورت دادگاه اگر تشخیص دهد که مدت زمان تعیین شده برای کودک، منفعتی ندارد و چه بسا منجر به بروز مشکلاتی می شود، حکم به کاهش مدت زمان ملاقات خواهد داد. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی  با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

نگارش دادخواست ملاقات با فرزند توسط وکیل دادگستری چه مزایایی دارد؟

از هر جهاتی که بخواهیم به نگارش دادخواست ملاقات با فرزند توسط وکیل دادگستری بپردازیم، می توان گفت که برای موکلین تنظیم این نوع دادخواست می تواند مزایای زیادی داشته باشد. به دلیل آن که یکی از زمینه های تخصصی اکثر وکلا، نگارش انوع اوراق قضایی است، می توانند تنظیم دادخواست مرتبط با ملاقات با فرزند را به بهترین شکل ممکن تنظیم کنند. احتمال وجود نواقصی در نگارش دادخواست ملاقات با فرزند توسط وکیل، بسیار پایین است و از این رو، امکان رد شدن دادخواست در این شرایط وجود ندارد.

 

 

 

 

 

هزینه تنظیم دادخواست ملاقات با فرزند

تعیین هزینه نگارش دادخواست ملاقات با فرزند، طبق معیار های مختلفی صورت می گیرد و علی القاعده نمی توان میزان ثابتی را در این زمینه در نظر گرفت. پر واضح است که اگر دادخواست توسط وکیل نگارش شود، هزینه بیشتری را در پی خواهد داشت. اما در هرصورت اگر بخواهیم یک بازه قیمتی را برای تنظیم دادخواست ملاقات با فرزند در نظر بگیریم، باید گفت که از میزان تقریبی یک میلیون تومان شروع شده و تا سه میلیون تومان متغییر است. البته نمی توان برای تمامی دادخواست های حقوقی این میزان را در نظر گرفت و امکان تغییراتی در هزینه آن وجود دارد.

 

 

نگارش دادخواست ملاقات با فرزند به صورت فوری

در صورتی به دنبال تنظیم دادخواست خوب با موضوع ملاقات با فرزند هستید، می توانید نگارش آن را برعهده موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید. تنظیم انواع دادخواست به بهترین شکل ممکن توسط موسسه وکیل تلفنی انجام می شود و از لحاظ کیفیت محتوایی این اوراق اطمینان خاطر کافی داشته باشید. برای بهره مندی از مشاوره حقوقی و خدمات نگارش انواع دادخواست به صورت فوری می توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

 

در نظام حقوقی ایران آیا دادخواست ملاقات فرزند با قید فوریت رسیدگی می شود؟

مطابق ماده 7 ق.ح.خ، اموری از قبیل حضانت، نگهداری و ملاقات طفل و... تعیین یا تکلیف آنها، احتیاج به فوریت دارد و بدون اخذ تأمین، دستور موقت صادر می کند؛ رعایت عواطف  جهت جلوگیری از بروز لطمات روحی به فرزند مشترک، ایجاب می کند که این مسائل با قید فوریت و با دادرسی فوری رسیدگی گردد.

 

 

مشاوره حقوقی فوری با وکیل پایه یک

 

 

بهترین دلیل استنادی در نگارش دادخواست ملاقات فرزند

استناد به ماده 1174 ق.م که در آن آمده است: (در صورتی که بعلت طلاق یا به هرجهت دیگر والدین طفل در یک منزل سکونت نداشته باشند، هریک از والدین که طفل تحت حضانت او نمی باشد، حق ملاقات طفل خود را دارد؛ تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوطه به آن در صورت اختلاف بین والدین، با محکمه است). برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 
 
 

immediate visit with child after divorce

 

 

آیا دعوی ملاقات فرزند قابل تجدید نظر خواهی می باشد ؟

چون این دعوی جزء دعاوی غیر مالی است، مطابق ماده 331 ق. آ.د.م، پس قابل تجدید نظر خواهی است، چرا که اصل بر قطعیت احکام محاکم است؛ در صورت صدور حکم به ملاقات فرزند و عدم استرداد فرزند برای ملاقات، آیا مقنن ضمانت اجرایی برای عدم ملاقات فرزند تعیین نموده است؟

 

  • مطابق ماده 40 ق.ح.خ: (هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود و از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذینفع و به دستور دادگاه صادرکننده رأی نخستین تا زمان ارای حکم، بازداشت می شود).

  • همچنین بر طبق ماده 54 ق.ح.خ: هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذیحق گردد، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

  • نیز در ق.م.ا در ماده 632 آمده است: اگرکسی از دادن طفلی که به او سپرده شده است، در مواقع مطالبه اشخاصی که قانوناً حق مطالبه دارند امتناع کند، به مجازات از سه ماه تا شش ماه حبس یا به جزای نقدی از یک میلیون و پانصد هزار تا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت وکیل تلفنی مراجعه فرمایید.

 

 

rethinking about meeting with child

 

 

شرح دادخواست در دعوی ملاقات فرزند 

  1. اشاره به مشخصات زوج 31 و زوجه.

  2. اشاره به سند نکاحیه تاریخ و شماره سند و دفتر خانه ازدواج.

  3. اشاره به فرزند یا فرزندان مشترک .

  4. اشاره به سند طلاق و مشخصات آن (یا دلیل دیگری که باعث جدا زندگی کردن ابوین است).

  5. اشاره به این موضوع که خوانده مانع از ملاقات با فرزند است.

  6. دلایل لزوم ملاقات خواهان با فرزندش،مانند ناراحتی و تألمات روحی فرزند و خواهان و ورود آسیب های جبران ناپذیر روحی ومعنوی.

  7. درخواست صدور دستور موقت، مبنی بر اجازه ملاقات با فرزند مشترک و اجرای آن قبل از ابلاغ به خوانده.

  8. استناد به مواد 7 ق.ح.خ و ماده 1174 ق. م و مواد 310 و 311 و 316 و 320 ق.آ.د.م.

 

 

 

questions about meeting with daughter and son

 

 

دعوی ملاقات فرزند جز دعاوی مالی محسوب می گردد؟

  • دعوی ملاقات با فرزند جز دعوی غیرمالی است .

 

 

آیا در دعوی ملاقات فرزند  دستور موقت هم داریم؟

  •  مطابق ماده 7 ق.ح.خ، بله داریم.

 

 

دلایل استنادی برای دادخواست در دعوی ملاقات فرزند؟

  •  تصویر مصدق اسناد ازدواج و طلاق و مدارک شناسایی ابوین و فرزندان - شماره پرونده استنادی حضانت - حسب مورد شهادت شهود و مطلعین  - درخواست استعلام و تحقیقات محلی و سایر دلایل و مستندات. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

روش های اجرای احکام دادگستری برای ملاقات فرزند چگونه می باشد؟

  • بعدازصدور رای، درخواست صدور اجراییه کرده، نامه ای از اجرای احکام صادر شده و آن را به مرکز مشاوران برده در آنجا پس از 3 جلسه  مشاوره، حق ملاقات داده می شود.

 

 

 

 

 

سپردن خسارت احتمالی برای دستور موقت دعوی جهیزیه  الزامی می باشد؟

  •  بله و بمیزان 10 درصد بهای جهیزیه می باشد.

 

 

در ستون خواسته دادخواست جهیزیه  چه عبارتی باید نگارش گردد؛ عبارت خواسته در دعوی استرداد جهیزیه، چیست؟

 

  • الزام خوانده به استرداد جهیزیه مقوم به ... ریال (بیش از 2.100.000 تومان).

  • صدور قرار تامین خواسته.

  • کلیه خسارات دادرسی.

 

نگارش فوری دادخواست باطل کردن طلاق

نگارش دادخواست اثبات وقوع عقد نکاح

شکایتنامه آنلاین و فوری تضمینی

نگارش فوری اظهارنامه

نگارش فوری تمامی دادخواست ها

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سایتتون خدماتتون مشاوره هاتون پرسنلتون همه چی عالی هست هر چی بگم کمه خدا خیرتون بده سرعت انجام کار و ارائه خدماتتون بسیار عالی هست از مشاوره و تنظیم نگارش توسط مجموعتون بسیار راضی هستم .
آنچه که در دادخواست ملاقات دارای اهمیت است درخواست دستور موقت است که باید به گونه ای بیان شود تا برای قاضی فوریت احراز گردد و نکته ی مهم اینکه افراد می توانند بصورت کیفری نیز ملاقات فرزند را پیگیری کنند وکلای موسسه در این زمینه پاسخگو و راهنمای کاربران عزیز می باشند الهه جمشیدی وکیل موسسه کد :۳۰۴۷۴
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی مبحث ارائه شده در خصوص دادخواست ملاقات فرزند مطلب بسیار مفیدی می باشد چرا که بعضی از افراد که دچتر درگیری های خانوادگی می شوند وزوج یا زوجه فرزند را نزد خود نگه می دارند واجازه ملاقات به طرف مقابل نمی دهند ودر اینجا می توان با دادخواست ملاقات با فرزند ودرخواست دستور موقت به فوریت فرزند را در ساعاتی معین ودر روزهای معین ملاقات کرد واین خیلی از اختلافات ودرگیری ها را با دستور دادگاه کم می کند .جهت ارائه مشاوره بیشتر وتخصصی اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۴۱ در خدمت شما کاربران گرامی هستم
ممنون بسیار جامع و عالی
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام همکاران ومدیران مجموعه وکیل تلفنی خواستم از بابت مقالات و اطلاعات مفید و کاربردی که در اختیار کاربران قرار میدهید تشکر کنم. من از مشاوره های وکیل تلفتی استفاده کردم و در کوتاهترین زمان و با قیمتی منصفانه توانستم پاسخ سوال هایم را از طریق راهنپایی های مشاورین و متخصصین مجموعه دریافت کنم. موفق باشید
سلام علیکم برای ملاقات فرزند قانون موانعی از قبیل صلاحیت اخلاقی پدر ومادر را در نظر نگرفته‌.برعکس حضانت که در آن صلاحیت اخلاقی پدر ومادر شرط است ودر صورتی که پدر ومادر صلاحیت اخلاقی نداشته باشند از حضانت فرزند محروم خواهند شد
با سلام خدمت کاربران گرامی.مطالب موسسه وکیل تلفنی در باب ملاقات فرزند بسیار کاربردی و مفید و به زبان ساده است از تمامی کاربران دعوت می کنم با توجه به اینکه سوالات بیشماری در این خصوص از خود من بعنوان وکیل موسسه شده است و ضمانت اجرای بحث حضانت و ملاقات فرزند فلذا پیشنهاد می کنم مطالب را با دقت مطالعه کنید جواب بسیاری از سوالات شماست و در صودت هر گونه ابهام با موسسه تماس بگیرید.موفق باشید.مسیح اقاداودی وکیل موسسه وکیل تلفنی
ضمن عرض سلام و احترام خدمت دوستان و همكاران بزرگوار در خصوص مقاله بسيار عالي فوق الذكر با موضوع دادخواست ملاقات با فرزند بفرماييد آيا در جايي كه عدم صلاحيت يكي از والدين جهت حضانت فرزند در محكمه اثبات شده باشد ، تكليف درخواست ملاقات با فرزند وي چيست؟؟!!! با تشكر
ضمن عرض سلام و احترام خدمت دوستان و همكاران بزرگوار در خصوص مقاله بسيار عالي فوق الذكر با موضوع دادخواست ملاقات با فرزند بفرماييد آيا در جايي كه عدم صلاحيت يكي از والدين جهت حضانت فرزند در محكمه اثبات شده باشد ، تكليف درخواست ملاقات با فرزند وي چيست؟؟!!! با تشكر
سلام. تو رو خدا کمکم کنید همسرم داره دست بچمو میگیره میبرش خارج. من میدونم اینا برن دیگه برنمیگردن. من باید چیکار کنم چطوری ثابت کنم همسرم همچین قصدی داره من پنجشنبه جمعه ها فقط بچمو میبینم اکه برن این حقم ازم سلب میشه دارم خل میشم خواهش میکنم راه کار بهم نشون بدین
سلام. م دیشب تماس گرفتم و با وکیل تخصصی امور خانوادگی صحبت کردم. من از همسرم جدا شدم و حضانت فرزندم رو هم خودم گرفتم. اما نگران این هستم وقتی من مُردَم حضانت بچم با کی میشه و آیا با شوهرم میشه. حتی فکرشم آزاردهندست. به دلیل اینکه همسرم بیمار روانیه و بودح بچه در کنارش مفسده زاست. خداروشکر وکیل بهم راه حل خوبی نشون داد. خدا ۷یرش بده. شنبه میرم که اونکارو انجام بدم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی