موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

استرداد هدایای نامزدی

استرداد هدایای نامزدی

زمانی که دختر و پسر با هم پیوند زناشویی می بندند و تصمیم می گیرند که باهم ازدواج کنند، هدایایی در این بین رد و بدل می شود؛ این هدایت می توانند در قالب لباس، انگشترو کادو های نامزدی که سرعقد به عروس یا داماد داده می شود، باشند. با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نموده و بهترین راهکار های استرداد آنها را با هم بررسی نماییم.

 

 

 

هدایای نامزدی چیست؟ و شرایط هدایای نامزدی چیست؟

 

engagement gifts

تماس فوری و 24 ساعته با وکیل امور زناشویی خانواده

 

در جامعه ی ما رایج است که خانواده ها برای آشنایی بیشتر دختر و پسر برای ادامه زندگی، زمانی را مشخص می کنند؛ در این میان هدایایی داده می شود که ممکن است این هدایا طلا، یا لباس و هر چیز دیگری باشد که هردو طرف برای هم خریده اند؛ هدایای نامزدی باید شرایطی داشته باشد تا بتوان زمان به هم خوردن نامزدی آنها را ازطرفین پس گرفت که در زیر به آن اشاره می کنیم:

 

  1. این هدایا به منظور و در راستای وصلت طرفین، نه به انگیزه ی دیگر ی تقدیم شده باشد (مثلاً برای تولد یا روابط خانوادگی داده نشده باشد).

  2. اگر خود هدایا موجود باشد، قابل مطالبه و پس گرفتن است؛ اما اگر خود هدیه موجود نیست، دراین صورت قیمت هدایا قابل مطالبه است.

  3. قیمت هدایای نگه داشتنی، مثل طلا که از بین رفته یا گم شده، در صورتی قابل مطالبه است که هدیه گیرنده از قصد آنها را از بین نبرده باشد.

 

نکته: بعضی از هدایا که پس از عقد نکاح داده می شود به عنوان هبه محسوب می شود.

تعریف هبه: عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجاناً به کس دیگری تملیک کند و بعد از مدتی هم هبه کننده می تواند از مال هبه شده رجوع کند و آن را پس بگیرد.

نکته: قانون مدنی تکلیف هدایای نامزدی را روشن کرده است برای استرداد هدایای نامزدی می توانند بین خودشان به توافق برسند و هم می توانند از طریق دادگاه استرداد کنند.

 

درمورد هدایای نامزدی و شرایط استرداد آن اگر نیاز به مشاوره داشتید؛ می توانید با وکیل متخصص این موضوع، درسایت وکیل تلفنی مشاوره کنید مشاوران حقوقی ما در این سایت، راهنمایی می کنند که باید شرایط هدایای نامزدی چگونه باشد.

 

اظهارنامه ی استرداد هدایای نامزدی؟

 

engagement gifts

نگارش فوری و 24 ساعته اظهار نامه هدایای نامزدی

 

موقعی که زوجین در نامزدی قصد جدایی از هم دارند باید تکلیف هدایای نامزدی را مشخص کنند، همدیگر را از این موضوع مطلع کنند یا به صورت حل و فصل بین خودشان به توافق برسند، یا از طریق قانون اقدام کنند.

اگر نتوانند بین خودشان در این مورد به توافق برسند، می توانند از طریق فرستادن اظهارنامه به همدیگر تقاضای پس دادن هدایا کنند؛ اگر با فرستادن اظهارنامه نتیجه ای حاصل نشود می توانند با مراجعه به دادگاه، دعوای استرداد هدایای نامزدی را مطرح کنند.

 

نکته: قبل از مراجعه به دادگاه خانواده، می توان با فرستادن اظهارنامه که مانند سایر دعاوی حقوقی است اقدام به استرداد هدایا کرد.

 

ماده ی 156 قانون آیین دادرسی مدنی می گوید: "هر کس می تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را بوسیله اظهارنامه قضایی از دیگری مطالبه کند"

 

نحوه ی ارسال اظهارنامه ی استرداد هدایای نامزدی به صورت الکترونیکی می باشد،  کسی که قصد ارسال اظهارنامه دارد باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کند تا با انتخاب گزینه ی ارسال اظهارنامه ی حقوقی، اقدام به ارسال اظهارنامه به آدرس طرف مقابل کند؛ با توجه به این توضیحات نتیجه می گیریم که با ارسال اظهارنامه، از طرف مقابل درخواست می شود تا هدایای داده شده را برگرداند.

برای ارسال اظهارنامه به شما پیشنهاد می کنم که حتماً به مشاوره ی حقوقی در سایت وکیل تلفنی ما مراجعه کنید، این سایت شما را به وکیل متخصص این موضوع، ارجاع می دهند تا بتوانید با آرامش خاطر از ایشان راهنمایی بگیرید و در تنظیم اظهار نامه خودتان به بهترین نحو ممکن اقدام نمایید.

 

قانون استرداد هدایای نامزدی؟

 

engagement gifts

بررسی امکان یا عدم امکان هدایای نامزدی شما به صورت 24 ساعته

 

ماده ی 1037 و 1038 قانون مدنی به ترتیب در مورد استرداد هدایای نامزدی می گوید که: (هریک از نامزدها می توانند در صورت به هم خوردن وصلت منظور، هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است، مطالبه کند؛ اگر در پس گرفتن هدایای نامزدی، عین موجود نباشد، مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتاً  نگاه داشته می شود؛ مگر این که آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد).

اگر یکی از نامزد ها فوت کند و به همین خاطر نامزدی به هم بخورد، نمی تواند قیمت آنها را هم مطالبه کند؛ اما قانون در مورد هدایای نامزدی قبل از عقد نکاح و بعد از عقد نکاح نظر متفاوتی دارد، زیرا هدایای بعد از عقد نکاح به منزله ی هبه است، یعنی مال بخشیده شده که هر موقع واهب بخواهد، می تواند، رجوع کند و آن را پس بگیرد.

 

ماده ی 803 می گوید: بعد از قبض هدایا واهب (هبه کننده) می تواند با بقاء عین موهوبه از هبه رجوع کند.

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

شرایط رجوع از هبه چیست؟

  1. درصورتی که متهب، پدر یا مادرو یا اولاد نباشد.

  2. در صورتی که درقبال هبه عوضی گرفته نشده باشد.

  3. اگرعین موهوبه ازمالکیت متهب خارج نشده باشد.

 

نکته: در صورتی که تغییری درعین موهوبه بوجود نیامده باشد؛ می تواند برای باز پس گرفتن آن اقدام کند.

مشاوران حقوقی خانواده ما در سایت وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته، در سراسر کشور آماده ی پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در مورد قانون استرداد هدایای نامزدی هستند و شما می توانید تنها با یک تماس در هر یک از ساعات شبانه روز با این وکلای مجرب ما در سایت وکیل تلفنی مشورت نمایید.

 

استرداد هدایای مصرف شدنی نامزدی؟

 

engagement gifts

پس گرفتن فوری هدایای نامزدی به صورت 24 ساعته

 

نامزدی قرارداد و تعهد اخلاقیست میان دونفر و یک عقد جایز است که هر یک از طرفین می توانند به فسخ قرار داد اقدام کنند.

طرفین در نامزدی به خاطر علاقه و محبتی که به هم دارند امکان دارد که  به مناسبت های مختلف هدایایی برای هم تهیه کنند، نیاز نیست که حتماً هدایای گران قیمتی داده شود؛ این هدایا می تواند دادن یک شاخه گل یا یک جمله ی محبت آمیز باشد، پس هدیه دادن در این دوران باید مدیریت داشته باشد.

در نامزدی ممکن است که یکی از زوجین فوت کند؛ در این صورت، اگر مال تلف شده باشد و امکان گرفتن عین مال یا قیمت آن وجود نداشته باشد نمی توان آن را مطالبه کرد.

امکان دارد هدایای نامزدی مصرف و تمام شود، مانند ادکلن، عطر، لوازم آرایش و غیره ... قابل استرداد نیستند، چون مصرف شدنی هستند و هدیه دهنده هم نمی تواند قیمت آنها را مطالبه کند؛ مگر اینکه مصرف نشده باشد و موجود باشد.

درمورد مسائل خانوادگی و دعاوی مربوط به آن، همچنین گرفتن حق خود و جلوگیری از وارد شدن آسیب های دیگر بهتر است که با یک وکیل خانواده مشاوره کنید، شما می توانید از طریق سایت وکیل تلفنی ما، با مشاوران متخصص دراین زمینه ارتباط برقرار کنید تا با راهکار این مسئله آشنا شوید.

 

استرداد هدایای غیر مصرفی نامزدی؟

 

engagement gifts

تکلیف هدایای نامزدی بعد از طلاق

 

اگر نامزدی به هم بخورد و طرفین به گرفتن هدایا اقدام کنند؛ دراین صورت باید بدانند که هدایایی قابل استرداد است که مصرف شدنی نباشد، مثل طلا و انگشتر که به یکدیگر داده اند.

در صورتی حق مطالبه ی آنها را دارند که نامزدی در اثر فوت به هم نخورده باشد و هدیه بدون تقصیر گیرنده ی آن از بین نرفته باشد، دیگر قابل مطالبه نخواهد بود.

اگر مرد به زن خود بعد از عقد نکاح، خودرویی را هدیه داده باشد و زن آن اتومبیل را فروخته باشد، دیگر مرد نمی تواند خودرو را استرداد کند.

برای استرداد هدایای غیر مصرفی باید اظهارنامه فرستاد اگر نتیجه نداد می توان ازطریق دادخواست در دادگاه خانواده اقدام کرد.

برای تقدیم دادخواست نیز باید هزینه ی دادرسی پرداخت کرد؛ دعاوی استرداد هدایای نامزدی جزو دعاوی مالی می باشد، اگر ارزش خواسته تا 20 ملیون تومان باشد، در شورای حل اختلاف رسیدگی می شود، هزینه ی دادرسی 5/2 درصد ارزش خواسته خواهد بود، اگر بالای بیست میلیون باشد 5/3 درصد هزینه ی دادرسی دریافت می شود؛ اگر دادخواست ازجانب زوج باشد باید در دادگاه محل زندگی خوانده طرح دعوی کند، اگر از طرف زوجه باشد، می تواند هم در دادگاه محل زندگی خود و هم در دادگاه محل زندگی زوج دادخواست بدهد.

جهت مشاوره حقوقی در زمینه ی استرداد هدایای غیر مصرفی، با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید تا به صورت آنلاین و تلفنی بتوانید از مشاوران و وکلای با تجربه ی سایت ما راهنمایی بگیرید؛ در این سایت وکلا با هزینه ی کم و بدون فوت وقت به مشکلات شما رسیدگی می کنند.

 

وکیل حق التنصیف فوری و 24 ساعته

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام هبه حسب ماده 795 قانون مدنی عقدی است که به موجب آن یک نفر مالی را مجاناً به کس دیگری تملیک میکند ،تملیک کننده را واهب و طرف دیگر عقد را متهب و مال مورد هبه را عین موهوبه گویند چون موضوع این عقد تملیک است واهب باید اهلیت در تصرف مال داشته باشد . هبه ،حسب ماده 803 قانون مدنی قابل رجوع است جز در موارد استثنا شده در آن ماده . اما هدیه معادل تحفه و ارمغان و پیشکش و جمع آن هدایاست هدیه در ماده 1037 قانون مدنی در کتاب نکاح و طلاق از آن نام برده شده است مال منقولی است که برای بزرگداشت و اکرام از محلی به محل دیگر نقل میشود و هر یک از این دو خصوصیت در هبه شرط نیست از هدیه ترکیبات مصدری :هدیه آوردن ،هدیه فرستادن ،هدیه کردن و هدیه گرفتن هم ساخته شده است مطلبتون بسیار عالی بود سعادتمند باشید
اولین مرحله ای که پیش از عقد ازدواج میان زن و مرد انجام می گیرد وعده ازدواج یا نامزدی است . نامزدی به این معناست که دو طرف درباره آینده زندگی مشترک به توافق برسند . علی رغم عرفی بودن این موضوع ، در باب نامزدی قانون مدنی مقرراتی را تدوین کرده است . یکی از احکام نامزدی این است که هریک از طرفین می تواند از این وعده رجوع کند ؛ چرا که هیچکس را نمی توان مجبور به ازدواج کرد . لذا از آن رو که ممکن است این وعده ازدواج به هم بخورد و بین طرفین به لحاظ عادات و رسوم و عرف ، هدیه یا هدایایی ردّ و بدل شده باشد ، قانونگذار استرداد هدایای نامزدی یا پس گرفتن این هدایا را پیش بینی کرده است . بنابراین در این مقاله استرداد هدایای نامزدی ، استرداد هدایای مصرف شدنی نامزدی و استرداد هدایای غیر مصرفی نامزدی را مورد بررسی قرار می دهیم . استرداد هدایای نامزدی بر اساس ماده 1037 قانون مدنی " هریک از نامزدها می توانند در صورت به هم خوردن وصلت منظور ، هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند و اگر عین هدایا موجود نباشد ، مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتا نگاه داشته می شود ، مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد . " حکم این ماده صرفا در خصوص هدایایی است که بین مرحله خواستگاری و انعقاد عقد ازدواج داده می شود ؛ یعنی هدایای دوره نامزدی . بنابراین ، حکم آن شامل هدایای بعد از عقد و قبل از عقد نخواهد شد و پس گرفتن هدایای دوران عقد و پیش ازعقد شامل احکام عقد هبه می شوند . همچنین این ماده میان اموال مصرفی و غیر مصرفی تفکیک قائل شده است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم . نکته مهم این است که طرح دعوای استرداد هدایای نامزدی در صلاحیت دادگاه خانواده است که از طریق دادخواست استرداد هدایای نامزدی به عمل می آید .
با سلام. نامزدی تعهدی اخلاقیست و نوعی قرارداد جایز. لذا در هنگام نامزدی که نوعی آشنایی بین زن و مرد می باشد مرد یا زن معمولا هدایایی به همسر آینده خود هدیه می کند در صورت برهم خوردن نامزدی طرفین می توانند وفق مادتین 1037 و 1038 قانون مدنی نسبت به استرداد هدایا اقدام نمایند و برای رسیدن به این مطلوب ابتدا باید وفق ماده 156 ق. آ. د. م. اظهارنامه ای به طرف مقابل ارسال دارد و هدایا را مطالبه نماید در صورت عدم تحویل، باید در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تنظیم کرد و اگر ارزش خواسته کمتر از 20 میلیون تومان بود در شورای حل اختلاف و اگر بالای 20 میلیون تومان بود در دادگاه طرح دعوا نمود. و هدایایی قابل استرداد است که موجود باشند مثل طلا و غیر قایل مصرف نباشند مثل ادکلن. مثالک اگر مرد یک خودرو به نامزدش هدیه نماید و زن آن خودرو را بفروشد دیگر قابل استرداد از سوی مرد نمی باشد. و ارگ یکی از طرفین بمیرد آن هدیه غیر قابل استرداد می باشد( ماده 1038 ق. م.)
سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر و خوشی .. هدایای مصرف شدنی به منظور منتفع شدن و مصرف کردن به طرف مقابل داده میشود . از این رو عادتا این هدایا نگه داشته نمی شود و به مصرف میرسد. بنابراین در صورت به هم خوردن نامزدی نمی توان این هدایا یا قیمت آنها را مطالبه کرد. مثل :گل ، میوه ، شیرینی هدایای غیرمصرفی چون معمولا نگهداری میشوند و با یکبار مصرف از بین نمی روند ، قابل استرداد هستند. اگر این هدایا موجود باشند ، عین آنها قابل استرداد و در صورت تلف شدن ، اگر در اثر تقصیر فرد باشد ، قیمت آنها قابل مطالبه است؛ مگر اینکه تلف بدون تقصیر فرد باشد که قیمت هدایا قابل استرداد نیست. مثل به سرقت رفتن طلاهای نامزدی
با سلام وعرض ادب خدمت مدیریت محترم و اعضای فعال سایت وکیل تلفنی، یکی از مسائلی که زمان بروز اختلاف خانوادگی در مرحله نامزدی بین طرفین مطرح می‌شود بحث هدایای رد و بدل شده بین زوجین می‌باشد.سوال این است که آیا این هدایا قابل استرداد هستند؟در پاسخ این سوال باید کاربران عزیز توجه داشته باشند که مسئله استرداد بستگی به نوع هدایا داشته و چنانچه هدیه جزء موارد مصرفی باشد قابل استرداد نیست لیکن در خصوص اشیایی که موجود می باشند شخص مدعی باید به نحوی درخواست استرداد خود را به اطلاع طرف مقابل برساند یکی از این روشها ارسال اظهارنامه می باشد و چنانچه طرف مقابل از استرداد هدایا استنکاف نمود باید دعوی استرداد به طرفیت وی مطرح گردد. کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند با احترام فاطمه سلیمانی
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
سلام وقت بخیر و خداقوت مطلبی که در مقاله بالا ارائه کردید بسیار برام مفید بود و پاسخگوی بسیاری از سوالاتم بود. برای مشکل مشابهی که یکی از دوستانم داشت، با مشاورین شما ارتباط برقرار کردیم. بسیار صبور و باحوصله در نهایت دقت پاسخگو بودند و رفتار دوستانه و دلسوزانه ای که در صحبت کردند داشتند باعث شد نه تنها از لحاظ حقوقی بلکه به نحوی از لحاظ روانشناسی هم راهکار دریافت کنیم. بسیار از موسسه خوب وکیل تلفنی و تمام همکاران پرتلاشتون ممنونم
با توجه به اینکه در زمان نامزدی هدایایی بین هر دو طرف رد وبدل میشود و امکان دارد بعد از مدتی بنا به دلایلی نامزدی به هم بخورد ودر این زمان خانواده ها به فکر می افتند که تکلیف هدایای نامزدی چه میشود برای آگاهی از این سوال می توانید با سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید واز وکلای این سایت با هزینه ی کمتر وفوری جواب حاصل کنید
سلام و درود اگر در دوران نامزدی هستید و میخواهید از هر نظر بدون نقص عمل کنید بهتر است با آداب و رسوم هدیه دادن در این دوران آشنا شوید. یادتان باشد این برای شما آقاپسرها که نامزد دارید بسیار مهم است که همیشه یا اغلب اوقات دستِ پر باشید. قیمت هدیه خیلی مهم نیست، مهم انجام این کار است. دختری که می‌خواهد همسر شما باشد، ناخودآگاه در مواجهه با شما نقش دختر بچه‌ای در برابر پدرش را دارد که از چیزهای کوچکی که پدر برای او می‌خرید لذت می‌برد. نامزدی دورانی است که پس از خواستگاری و اعلام رضایت طرف مقابل، دو نفر برای ازدواج در آینده توافق میکنند. قرارداد نامزدی موجب پیدایش تعهد اخلاقی و آثار حقوقی می‌شود، که با مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی میتوانید به پاسخ سوالات خود برسید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .موقعی که زوجین در نامزدی قصد جدایی از هم دارند باید تکلیف هدایای نامزدی را مشخص کنند، همدیگر را از این موضوع مطلع کنند یا به صورت حل و فصل بین خودشان به توافق برسند، یا از طریق قانون اقدام کنند. اگر نتوانند بین خودشان در این مورد به توافق برسند، می توانند از طریق فرستادن اظهارنامه به همدیگر تقاضای پس دادن هدایا کنند؛ اگر با فرستادن اظهارنامه نتیجه ای حاصل نشود می توانند با مراجعه به دادگاه، دعوای استرداد هدایای نامزدی را مطرح کنند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره هستم
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی