موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی صندوق تامین

مشاوره حقوقي در پرونده هاي صندوق تامين (خسارت بدني)

صندوق تأمین خسارت های بدنی  نهادی عمومی و کاملا مستقل می باشد، که در کنار بیمه مسئولیت شخص ثالث، خسارت های بدنی وارده شده به زیان دیده گان حوادث رانندگی را با توجه به شرایطی که در قانون مشخص شده است، جبران می کند؛ در مشاوره حقوقی صندوق تأمین، با هدف این صندوق بیشتر آشنا می شوید.

 

سخنان یکی از بانوان وکیل در خصوص یکی از دعاوی رایج صندوق تامین

مفهوم صندوق تأمین خسارت های بدنی چیست؟

 

insurance fund legal advice concept

بهترین روش دریافت خسارت بدنی آنلاین و تلفنی

 

استفاده روزافزون از وسایل نقلیه، تصادفات رانندگی را نیز به تبع آن، افزایش داده است و افراد بسیاری هر ساله متحمل خسارت های بدنی، در تصادفات رانندگی می شوند.

بهتر است بدانید در کنار بیمه مسئولیت شخص ثالث، راه حل دیگری نیز برای جبران خسارت های بدنی وجود دارد. در مشاوره حقوقی صندوق تأمین با هدف این صندوق بیشتر آشنا می شوید.

قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به اشخاص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه در ماده 21 این قانون ذکر می کند:

به‌ منظور حمایت از زیان‌ دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارات بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه‌ نامه، بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله‌ی نقلیه‌ی مسبب حادثه، کسری پوشش بیمه‌ نامه که ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه، تعلیق یا لغو پروانه‌ی فعالیت شرکت بیمه، صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه‌گر، قابل پرداخت نباشد، یا به ‌طور کلی خسارت ‌های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه‌گر و مطابق با مقررات این قانون است، توسط صندوق مستقلی به نام «صندوق تأمین خسارت های بدنی» جبران می ‌شود.

این صندوق نهادی عمومی و کاملا مستقل می باشد، که بزرگترین هدف آن در کنار بیمه مسئولیت شخص ثالث، جبران خسارت های بدنی وارده شده به زیان دیدگان حوادث رانندگی می باشد.

در مشاوره حقوقی صندوق تأمین با چگونگی دریافت خسارت بدنی از صندوق تأمین، آشنا می شوید. شما در هر زمان از شبانه روز می توانید با مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته و مشورت با وکیل متخصص و با تجربه در زمینه پرونده های صندوق تأمین ، سوالات خود را بپرسید  و به روند پرونده تان با مشاوره حقوقی صندوق تأمین ، سرعت بیشتری ببخشید.

مطابق ماده ۲ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵، کلیه دارندگان وسایل نقلیه موضوع این قانون اعم از این که اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند مکلف اند وسایل نقلیه خود را در قبال خسارت بدنی و مالی که در اثر حوادث وسایل نقلیه مذکور به اشخاص ثالث وارد می شود حداقل به مقدار مندرج در ماده (۸) این قانون نزد شرکت بیمه ای که مجوز فعالیت در این رشته را از بیمه مرکزی داشته باشد، بیمه کنند.

دارنده نیز اعم از مالک و متصرف وسیله نقلیه است و هرکدام که بیمه‌نامه را تحصیل کند، از دیگری ساقط می گردد؛ در صورت وقوع حادثه، خسارات بدنی از محل بیمه نامه مذکور قابل وصول خواهد بود. مطابق ماده ۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵ در صورت وقوع حادثه و ایجاد خسارت بدنی، در صورتی که وسیله نقلیه مسبب حادثه، دارای بیمه نامه موضوع ماده ۲ باشد، جبران خسارت های وارد شده در حدود مقررات قانون بر عهده بیمه گر است. در صورت نیاز به طرح دعوی در خصوص مطالبه خسارت، زیان‌دیده یا قائم مقام وی دعوی را علیه بیمه گر و مسبب حادثه طرح می‌کند.  این حکم، نافی مسئولیت‌های کیفری راننده مسبب حادثه نیست.

 

نحوه پرداخت خسارت جانی

 

insurance fund legal advice

مشاوره حقوقی فوری خسارت تأمین خسارت بدنی خودرو به صورت 24 ساعته و تلفنی

 

بیمه گر و صندوق حسب مورد مکلف اند حداکثر پانزده روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز، خسارت متعلقه را پرداخت کنند؛ در حوادث منجر به خسارت بدنی، زیان دیده، اولیای دم یا وراث قانونی موظف اند پس از قطعی شدن مبلغ خسارت برای تکمیل مدارک به منظور دریافت خسارت، به بیمه گر مراجعه کنند.

بیمه گر مکلف است حداکثر ظرف مدت بیست روز از تاریخ قطعی شدن مبلغ خسارت، مبلغ خسارت را به زیان دیده پرداخت و در صورت عدم مراجعه وی در مهلت مذکور نزد صندوق تودیع و قبض واریز را به مرجع قضایی مربوط تحویل دهد؛ در این صورت تعهد بیمه گر و مسبب حادثه، ایفا شده تلقی می شود، صندوق مکلف است بلافاصله پس از درخواست زیان‌ دیده مبلغ مذکور را عیناً به وی پرداخت نماید.

بنابراین در مواردی که صندوق مطابق مقررات این قانون رأساً مکلف به پرداخت خسارت بدنی است، پس از قطعی شدن مبلغ خسارت چنانچه زیان‌دیده یا قائم مقام وی تا ۲۰ روز پس از ابلاغ اظهارنامه رسمی به وی برای دریافت خسارت به صندوق مراجعه نکند، مبلغ مذکور به عنوان امانت نزد صندوق باقی مانده و در زمان مراجعه زیان‌دیده یا قائم مقام قانونی وی عیناً پرداخت می شود؛ بدین ترتیب چنانچه بیمه گر یا صندوق به رغم کامل بودن مدارک، تکلیف مقرر در ماده (۳۱) این قانون را انجام ندهند و در پرداخت خسارت تاخیر کنند و یا بیمه گر تکلیف مقرر در ماده (۳۲) این قانون را انجام ندهد، به پرداخت جریمه ای معادل نیم در هزار به ازای هر روز تاخیر در حق زیان دیده یا قائم مقام وی محکوم می‌شود که این حالت به قرار زیر است:

 

در حوادث رانندگی منجر به خسارت بدنی غیر از فوت

  • ماده در حوادث رانندگی منجر به خسارت بدنی غیر از فوت، در صورت مطالبه زیان دیده، پس از دریافت گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی و یا پلیس راه و یا کمیسیون جلوگیری از سوانح راه آهن موضوع تبصره ۲ ماده ۲ قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی، مصوب 1384/07/0 (در خصوص حوادث مربوط به قطارهای شهری و بین شهری) و پزشکی قانونی، بیمه‌گر وسیله نقلیه مسبب حادثه و یا صندوق، حسب مورد؛ مکلف اند بلافاصله حداقل ۵۰ درصد دیه تقریبی را به اشخاص ثالث زیان دیده پرداخت کرده و باقی مانده آن را پس از معین شدن میزان قطعی دیه با رعایت مواد (۳۱) و (۳۲) این قانون بپردازند؛ هزینه های معالجه اشخاص ثالث زیان دیده و راننده مسبب حادثه در صورتی که مشمول قانون دیگری نباشد، با لحاظ ماده (۳۰) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) حسب مورد بر عهده بیمه گر مربوط یا صندوق است.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری و تخصصی با وکیل

 

در حوادث رانندگی منجر به فوت

  • در حوادث منجر به فوت، در صورت مطالبه اولیای دم یا قائم مقام متوفی یا درخواست مسبب حادثه بدون نیاز به رأی مراجع قضایی، پس از دریافت گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی، کمیسیون جلوگیری از سوانح راه آهن موضوع تبصره ۲ ماده ۲ قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی (در خصوص حوادث مربوط به قطارهای شهری و بین‌شهری) یا پلیس راه و در صورت لزوم گزارش سایر مقامات انتظامی و پزشکی قانونی بیمه گر و وسیله نقلیه مسبب حادثه یا صندوق حسب مورد می‌توانند خسارت بدنی را به ورثه قانونی متوفی با رعایت ماده ۳۱ این قانون بپردازند؛  در صورت عدم مطالبه نیز، بیمه گر میتواند بدون نیاز به رای مرجع قضایی خسارت بدنی را مطابق ماده ۳۲ این قانون به صندوق تودیع کند.

نکته: چنانچه علی‌ رغم وجود گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی، یا پلیس راه و یا کمیسیون جلوگیری از سوانح راه آهن (موضوع تبصره ۲ ماده ۲ قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی) و نظر نهایی پزشکی قانونی شرکت بیمه پرداخت خسارات بدنی را موکول به رای دادگاه کند، پس از صدور رای مکلف به پرداخت خسارات بدنی به قیمت یوم الاداء بوده و نمی تواند بابت مابه التفاوت خسارت پرداختی و میزان تعهد وی (موضوع ماده ۱۳ این قانون) به صندوق رجوع کند؛ برای اطلاعات بیشتر می توانید با وکلای ما تماس بگیرید و با دریافت مشاوره حقوقی از آنها، به حل فوری و ارزان مشکلات حقوقی خود کمک نمایید.

 

خودرو فاقد بیمه نامه و مسئولیت های آن

 

car with no insurances

تماس فوری 24 ساعته با کارشناس تصادفات شهرتان

 

در صورتی که وسیله نقلیه، فاقد بیمه نامه موضوع این قانون یا مشمول یکی از موارد مندرج در ماده ۲۱ این قانون باشد، خسارت های بدنی وارده توسط صندوق با رعایت ماده ۲۵ این قانون جبران می‌شود؛ در صورت نیاز به طرح دعوی در این خصوص، زیان دیده یا قائم مقام وی دعوی را علیه راننده مسبب حادثه و صندوق طرح می کند.

 

مطابق بند پ ماده ۴ قانون مذکور: "در صورتی که خودرو، فاقد بیمه نامه موضوع این قانون بوده و وسیله نقلیه با اذن مالک در اختیار راننده مسبب حادثه قرار گرفته باشد، در صورتی که مالک، شخص حقوقی باشد، به جزای نقدی معادل ۲۰٪ و در صورتی که مالک شخص حقیقی باشد به جزای نقدی معادل ۱۰٪ مجموع خسارات بدنی وارد شده محکوم می‌شود؛ مبلغ مذکور به حساب درآمدهای اختصاصی صندوق نزد خزانه داری کل کشور واریز می شود و با پیش‌بینی در بودجه های سالانه، صد درصد آن به صندوق اختصاص می یابد."

 

طبق ماده ۸ قانون مذکور حداقل مبلغ بیمه موضوع این قانون در بخش خسارت بدنی معادل حداقل ریالی دیه یک مرد مسلمان در ماه های حرام با رعایت تبصره ماده ۹ این قانون است.

حال جهت تکمیل بیمه نامه، بیمه گذار می تواند الحاقیه اخذ نماید؛ البته در هر حال بیمه گذار موظف به اخذ الحاقیه نمی باشد و همچنین، حداقل مبلغ بیمه موضوع این قانون در بخش خسارت مالی معادل دو و نیم درصد تعهدات بدنی است؛ بیمه گذار می تواند برای جبران خسارت های مالی بیش از حداقل مزبور، در زمان صدور بیمه نامه یا پس از آن، بیمه تکمیلی تحصیل کند؛ در صورتی که بیمه گذار در خصوص خسارت های مالی تقاضای پوشش بیمه‌ای بیش از سقف مندرج در این ماده را داشته باشد، حق بیمه در این موارد در چهارچوب ضوابط کلی که توسط بیمه مرکزی اعلام می شود و توسط بیمه گر تعیین می گردد. 

 

نکته: در صورت بروز حادثه، بیمه‌گر مکلف از کلیه خسارات وارد شده را مطابق این قانون پرداخت کند.

 

مسئولیت بیمه گر مطلق است و هرگونه قصور یا تقصیر بیمه‌گر یا نماینده وی در صدور بیمه نامه موضوع قانون مذکور رافع مسئولیت بیمه‌گر نیست. مطابق ماده ۱۱ قانون مذکور درج هرگونه شرط در بیمه نامه که برای بیمه گذار یا زیان دیده مزایای کمتر از مزایای مندرج در این قانون مقرر کند یا درج شرط تعلیق تعهدات بیمه گر در قرارداد به هر نحوی، باطل و بلااثر است. بطلان شرط سبب بطلان بیمه نامه نمی شود؛ همچنین اخذ هرگونه رضایت‌نامه از زیان دیده توسط بیمه گر و صندوق مبنی بر رضایت به پرداخت خسارت کمتر از مزایای مندرج در این قانون ممنوع است و همچنین رضایت نامه ای بلااثر است.

طبق ماده ۱۲ همان قانون؛ تعهد ریالی بیمه گر در قبال زیان دیدگان داخل وسیله نقلیه مسبب حادثه، برابر حاصلضرب ظرفیت مجاز وسیله نقلیه در سقف تعهدات بدنی بیمه نامه با رعایت تبصره ماده ۹ و ماده ۱۳این  قانون است که البته مشاوره حقوقی می تواند شما را از مفاد این قانون و عملکرد آن برای شما، آگاه سازی شگرف نموده تا از بروز حوادث آتی پیشگیری شود.

 

تعهدات مطلق بیمه گر در مقابل بیمه گذار

 

insurer oats to insurance

اورژانس تصادفات 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

بیمه گر مکلف است در ایفای تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. مراجع قضایی موظف اند در انشای حکم پرداخت دیه،  مبلغ مازاد بر دیه موضوع این ماده را به عنوان بیمه حوادث درج کنند و همچنین مکلف است بدون هیچ شرط و  اخذ تضمین، خسارت زیان دیده را پرداخت کند البته پس از آن می‌تواند به قائم مقامی زیان دیده از طریق مراجع قانونی برای بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده به شخصی که موجب خسارت شده است، مراجعه کند که در صورت وجود اختلاف میان بیمه‌گر و مسبب حادثه، اثبات موارد فوق را در مراجع قضایی صالح صورت خواهد گرفت. این موارد عبارت اند از:

 

  1. اثبات عمد مسبب در ایجاد حادثه نزد مراجع قضایی.

  2. راننده در حالت مستی یا استعمال مواد مخدر یا روان گردان موثر در وقوع حادثه که به تایید نیروی انتظامی یا پزشکی قانونی یا دادگاه رسیده باشد.

  3. در صورتی که راننده مسبب، فاقد گواهینامه رانندگی باشد یا گواهی نامه او متناسب با نوع وسیله نقلیه نباشد.

  4. در صورتی که راننده مسبب، وسیله نقلیه را سرقت کرده یا از مسروقه بودن آن، آگاه باشد.

  5. در مواردی که طبق این قانون بیمه گر حق رجوع به مسبب حادثه یا قائم مقام قانونی وی را دارد، اسناد پرداخت خسارت از سوی بیمه گر در حکم اسناد لازم الاجرا است و از طریق دوایر اجرای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور قابل مطالبه و وصول می باشد.

 

توجه: در صورتی که حادثه در حین آموزش رانندگی توسط مراکز مجاز یا آزمون اخذ گواهینامه رخ دهد، خسارت پرداخت شده به وسیله شرکت بیمه از آموزش گیرنده یا آزمون دهنده قابل بازیافت نخواهد بود و حسب مورد آموزش دهنده ی آزمون گیرنده، راننده محسوب می شود.

 

چنانچه به حکم مرجع قضایی اثبات شود، عواملی نظیر نقص راه، نبودن یا نقص علائم رانندگی و نقص تجهیزات مربوط یا عیب ذاتی وسیله نقلیه ایجاد مانع توسط دستگاه های اجرایی یا هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگر در وقوع حادثه موثر بوده است، بیمه گر و صندوق پس از پرداخت خسارت زیان دیده می تواند برای بازیافت به نسبت درجه تغییر که درصد آن در حکم دادگاه مشخص می شود به مسببان ذی‌ ربط، مراجعه کند؛ دستگاه های ذی ربط مجازند مسئولیت کارکنان خویش را در قبال مسئولیت های موضوع این ماده از محل اعتبارات جاری و تملک دارایی‌های سرمایه ای تحت اختیار، بیمه کنند.

در صورتی که حسب نظریه افسران ماده ۱۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، نقص راه،  وسیله نقلیه یا عامل انسانی موثر در بروز تصادف اعلام شود؛ در صورت اعتراض ذی‌نفع، موضوع حسب مورد به کارشناس یا هیئت کارشناسان رسمی مستقل در امور مرتبط با موضوع از قبیل راه و مهندسی ترافیک، مکانیک و تصادفات با نظر دادگاه ارجاع می شود.

 

موارد بازیافت خسارت

 

recycle of damage

اورژانس 24 ساعته  بازیافت خسارات تامین بدنی فوری

 

طبق تبصره ماده ۹ در صورتی که در یک حادثه، مسئول آن به پرداخت بیش از یک دیه به هر یک از زیان دیدگان محکوم شود، بیمه‌گر مکلف به پرداخت کل خسارات بدنی است؛ اعم از اینکه مبلغ مازاد بر دیه، کمتر از یک دیه کامل یا بیشتر از آن باشد، بیمه گر موظف به جبران خسارات بدنی ناشی از تصادف می باشد.

 

مواردی که بیمه گر می تواند برای بازیافت به مسبب حادثه مراجعه نماید:

  1. در اولین حادثه ناشی از تخلف حادثه ساز راننده مسبب در طول مدت بیمه نامه:  معادل دو و نیم درصد از خسارت های بدنی و مالی پرداخت شده.

  2. در دومین حادثه ناشی از تخلف حادثه ساز راننده مسبب در طول مدت بیمه نامه: معادل ۵ درصد از خسارت‌های بدنی و مالی پرداخت شده.

  3. در سومین حادثه ناشی از تخلف حادثه ساز و حوادث بعد از آن در طول مدت بیمه نامه: معادل ۱۰ درصد از خسارت‌های بدنی و مالی پرداخت شده.

 

موارد قابل پرداخت از صندوق

در مواردی که به دلایل مختلف، بیمه نامه موجود نیست یا باطل گردیده و یا مسبب حادثه مشخص نگردیده، جهت حمایت از زیان دیدگان، صندوق تامین خسارات بدنی پیش بینی گردیده است، طبق ماده ۲۱ ق. بیمه ۱۳۹۵ به منظور حمایت از زیان دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارت های بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه نامه، بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه، کسری پوشش بیمه نامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه یا تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه یا صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه گر، موضوع ماده ۲۲ این قانون قابل پرداخت نباشد یا به طور کلی خسارت های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه‌گر مطابق مقررات این قانون است؛ به استثنای موارد مطرح در ماده ۱۷ توسط صندوق مستقلی به نام صندوق تامین خسارتهای بدنی جبران می‌شود.

 

مطابق ماده ۲۵ همان قانون؛ صندوق مکلف است که بدون اخذ تضمین از زیان‌دیده یا مسبب زیان، خسارت زیان دیده را پرداخت نموده و پس از آن نیز مکلف است به شرح زیر به قائم مقامی زیان دیده از طریق مراجع قانونی، وجوه پرداخت شده را بازیافت کند:

  1. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب نداشتن، انقضا یا بطلان بیمه نامه باشد به مسبب حادثه رجوع می‌کند.

  2. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب تعلیق یا لغو پروانه یا توقف یا ورشکستگی بیمه گر موضوع ماده ۲۲ این قانون باشد به بیمه گر و مدیران آن رجوع می‌کند.

  3. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه باشد،  پس از شناخته شدن آن حسب مورد به مسبب حادثه یا بیمه گر وی رجوع می‌کند.

  4. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب خارج از ظرفیت بودن سرنشینان داخل وسیله نقلیه مسبب حادثه باشد به مسبب حادثه رجوع می‌کند.

 

در برخی موارد نیز صندوق تامین خسارت های بدنی، نمی‌تواند جهت بازیافت به مسبب حادثه مراجعه نماید؛ این موارد عبارتند از:

  1. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب نداشتن، انقضا یا بطلان بیمه نامه باشد به مسبب حادثه رجوع می‌کند.

  2. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب تعلیق، لغو پروانه یا توقف یا ورشکستگی بیمه گر، موضوع ماده ۲۲ این قانون باشد به بیمه‌گر و مدیران آن رجوع می‌کند.

  3. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب شناخت نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه باشد، پس از شناخته شدن آن حسب مورد به مسبب حادثه یا بیمه گر وی رجوع می‌کند.

  4. در صورتی که پرداخت خسارت به سبب خارج از ظرفیت بودن سرنشینان داخل وسیله نقلیه مسبب حادثه باشد به مسبب حادثه رجوع می‌کند.

 

وظایف و رسالت قانونی صندوق تأمین خسارت های بدنی چیست؟

 

 

responsibility and goals of the comprehensive unit

بنگاه حقوقی آنلاین و 24 ساعته وکلای متخصص دیه و صندوق تامین

 

همان طور که در تعریف صندوق تأمین گفته شد، وظایف و رسالت صندوق تأمین در قبال فرد زیان دیده به طور شفاف در قانون بیان شده است؛ به عبارتی دیگر:

 

  • "جبران خسارت های بدنی برای کسانی است که در تصادف آسیب دیده اند و نمی توانند از طریق بیمه خسارت بگیرند یا سقف این خسارت محدود است"

 

ممکن است افراد بسیاری هم در حادثه ای مقصر باشند؛ اما توانایی پرداخت خسارت را ندارند. این صندوق با فراهم آوردن تسهیلاتی به راننده مسئول حادثه کمک می کند که خسارت را پرداخت کند و از رفتن او به زندان جلوگیری می کند.

بزرگترین هدف صندوق تأمین این می باشد که شما زودتر بتوانید غرامت را دریافت کنید و درگیر روند طولانی دادرسی نشوید. اگر مسبب حادثه دارای بیمه اجباری شخص ثالث باشد؛ زیان دیده زودتر غرامت را دریافت می کند، در غیر اینصورت باید از طریق اقامه دعوای حقوقی یا کیفری و با حکم دادگاه خسارت را از صندوق تأمین دریافت کند.

از آنجا که صندوق تأمین یه نهاد عمومی مستقل می باشد؛ به زیان دیده گانی که در تصادفات آسیب دیده اند و به خدمات اورژانسی نیاز دارند در کمترین زمان ممکن، غرامت پرداخت می کند . مشاوره حقوقی صندوق تأمین شما را با نحوه دریافت خسارت های بدنی  از صندوق تأمین آشنا می کند.

 

راهکار های قانونی برای تسریع در اخذ دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

 

fast injury money retrieving

گرفتن دیه فوری از صندوق تامین خسارت بدنی

 

بهترین راه گرفتن دیه از صندوق تأمین با توجه به ماده 34 قانون بیمه اجباری به این صورت می باشد که: در حوادث رانندگیِ منجر به خسارت بدنی غیر از فوت، درصورت مطالبه‌ی زیان‌ دیده، پس از دریافت گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی، پلیس‌ راه یا کمیسیون جلوگیری از سوانح راه‌آهن، موضوع تبصره‌ی (۲) ماده‌ی (۲) قانون دسترسی آزاد به شبکه‌ی حمل ‌و نقل ریلی (درخصوص حوادث مربوط به قطارهای شهری و بین‌شهری) و پزشکی قانونی، بیمه‌گرِ وسیله‌ی نقلیه‌ی مسبب حادثه یا صندوق، حسب مورد مکلفند تا بلافاصله حداقل پنجاه‌ درصد (۵۰%) از دیه‌ی تقریبی را به اشخاص ثالث زیان‌ دیده پرداخت کنند و باقی‌مانده‌ی آن را پس از معین شدن میزان قطعی دیه بپردازند.

مشاوره حقوقی صندوق تأمین به این نکته اشاره می کند که در ماده فوق نیازی به رأی دادگاه نیست و با ارائه مدارک کامل شما می توانید در مرحله اول 50 درصد خسارت تقریبی را دریافت کنید و پس از قطعی شدن میزان خسارت، مابقی آن را دریافت کنید.

مشاوره حقوقی تلفنی در خصوص صندوق تأمین با مجموعه ای از وکلای متخصص در این زمینه، راهنمایی های لازم را به شما ارائه خواهند داد، که قطعا در تسریع نتیجه پرونده صندوق تأمین به شما کمک می کند.

 

قوانین مرتبط با صندوق تامین خسارت های بدنی چیست؟

صندوق تامین خسارت های بدنی به موجب ماده 10 قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث در سال 1347 با هدف کمک به زیان دیدگان این حوادث بوجود آمده است.

در واقع حقوق و تعهدات این صندوق در قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه قید شده است؛ البته این صندوق اساسنامه مربوط به خود را دارد و به عنوان یک طرح تکمیلی در کنار بیمه مسئولیت شخص ثالث، به زیان دیده گان حوادث رانندگی  کمک می کند.

 شما با استفاده از مشاوره حقوقی صندوق تأمین و مشورت با وکیل تلفنی تمام وقت ، به یک  راهکار حقوقی متناسب با  پرونده صندوق تأمین خود ؛ موفق به اخذ دیه خسارت های بدنی از صندوق تأمین خواهید شد.

 

اخذ مشاوره حقوقی صندوق تأمین خسارت های بدنی چه کاربردی برای مصدوم یا زیان دیده پرونده دارد ؟

مشاوره حقوقی صندوق تأمین به زیان دیده گان کمک می کند که با آگاهی از قوانین صندوق تأمین و چگونگی دریافت غرامت در سریع ترین زمان، اقدامات لازم را انجام دهند. اگر شما در حادثه رانندگی متحمل خسارت بدنی شده اید؛ مشورت با وکیل متخصص در این زمینه شما را آگاه تر می کند.

 مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین در هر ساعت از شبانه روز، پاسخگوی سوالات حقوقی شما درباره صندوق تأمین می باشد.

 

روش های مطالبه دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

 

request for cost of damage

عملی ترین روش های دریافت دیه از صندوق تأمین

 

مشاوره حقوقی صندوق تأمین در مطالبه دیه از صندوق تأمین دو راه حل به شما پیشنهاد می کند؛ به‌ موجب ماده‌ی ۳۰ قانون بیمه‌ی اجباری، اشخاص زیان‌ دیده حق ‌دارند که برای دریافت خسارت به ‌طور مستقیم، با ارائه‌ی مدارک لازم حسب مورد به شرکت بیمه‌ی مربوط یا صندوق تأمین خسارت های بدنی مراجعه کنند. صندوق حداکثر ۱۵ روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز، خسارت متعلقه را باید بپردازند.

اما در صورتی که زیان دیده نتواند از این طریق خسارت خود را دریافت کند؛ راه حل حقوقی دوم، مراجعه به دادگاه می باشد. در واقع مراجعه به دادگاه به این دلیل است که شما به هر دلیل از جمله فرار راننده یا عدم پوشش بیمه، نتوانسته اید خسارت را از مسبب حادثه دریافت کنید.

مشاوره حقوقی صندوق تأمین با وکلای متخصص و آگاه به قوانین صندوق تأمین، در سرعت بخشیدن به روند دادرسی پرونده صندوق تأمین بسیار کمک رسان می باشد.

 

ارتباط مستقیم با وکیل صندوق تامین خسارت های بدنی

ارتباط مستقیم با وکیل صندوق تأمین و دریافت مشاوره با وکیل متخصص در این زمینه به شما کمک می کند که درگیر اطاله دادرسی نشوید و زودتر به نتیجه مطلوب برسید. برای ارتباط مستقیم با وکیل صندوق تأمین در مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی آنلاین از خدمات مشاوره حقوقی صندوق تأمین و دریافت راهکار حقوقی بهره مند شوید.

 

قبول پرونده های صندوق تامین خسارت های بدنی از سراسر کشور

اگر شما نیز، از زیان دیده گان خسارت در حوادث رانندگی هستید و نیاز به پرسش و پاسخ فوری حقوقی دارید؛ اولین قدم مشاوره حقوقی صندوق تأمین می باشد. مشورت با وکیل با تجربه و گرفتن راهکار حقوقی در شتاب پرونده شما موثر است. مهم نیست شما در کدام نقطه کشور هستید؛ وکلای متخصص در پرونده های صندوق تأمین در سراسر کشور به طور شبانه روزی  به شما کمک می کنند.

 

مهم ترین پرونده در حوزه دریافت دیه از صندوق تامین خسارت بدنی، کدام است؟

 

the most important way to get cost of damages

روش دریافت فوری خسارت و دیه از صندوق تأمین خسارت های بدنی

 

مهمترین پرونده های در حوزه دیه از صندوق تامین خسارت بدنی مربوط به پرونده هایی می باشد که خودروی مقر فاقد بیمه نامه بوده و یا اینکه راننده مقصر در زمان حادثه متواری گردیده است و این پرونده بعلت فقدان متهم و عدم شناسایی منجر به قرار منع پیگرد در مراجع قضایی گردیده است، این دسته از هم میهنان می توانند با مشاوره حقوقی از وکلای وکیل تلفنی حق ساقط شده خود را مطالبه و به دیه صدمات و دیه متوفی فوت شده در حادثه رانندگی برسند.

در سال 1395 قانون گذار با تقنین قانون بیمه اجباری مسولیت دارندگان وسیله نقلیه موتوری دایره شمول و تعهدات صندوق تامین را بیشتر نموده و در حوادث رانندگی زمانی که زیان دیده خانم باشد، طبق قانون دیه زن نصف دیه مرد می باشد؛ ولی این قانون صندوق را مکلف به پرداخت 50 درصد دیه در حق زنان نموده است و به عبارت بهتر، دیه زن طبق قانون بیمه اجباری وسایل نقلیه موتوری برابر با دیه مرد می باشد.

در دستگاه های قضایی پرونده متعددی در خصوص تصادفات موجود می باشد که به علت شناخته نشدن راننده مقصر حادثه و یا فراری بوده  راننده مقصر و یا بیمه نبودن  خودرو  و یا به علت فقدان گواهی نامه راننده مقصر دیه صدمات و یا دیه فوت متوفی بلاتکلیف  پرونده رها گردیده است و نیز در اینگونه پرونده ها  شکات و یا اولیای دم به دنبال راننده مقصر می باشند؛ درحالی که مقنن در سال 1347 برای موضوعات فوق را پیش بینی نموده و برای حل و موضوع اقدام به  تقنین قانون بیمه اجباری وسایل نقلیه موتوری نموده که در این قانون قانون گذاری با تاسیس نهادی بنام صندوق تامین خسارت بدنی اقدام به پرداخت دیات شکات یا اولیای دم  و یا زیان دیده، نموده است؛ هدف مقنن این بوده که در کمترین زمان خسارت زیان دیده پرداخت گردد و از سوی زیان دیده آسیبی به اجتماع نرسد.

 

 

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وقت بخیر موضوع خیلی مهم و تاثیر گذاریه بحث صندوق خیلی از مردم آگاهی ندارن ممنون از شما
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران مجموعه خوبتون. مبحث خسارت و دیه در زندگی روزمره ابراد بسیار مهم و کاربردی است. از اینکه به جهت افزایش آگاهی عمومی مردم این اطلاعات مفید را در سایت قرار میدهید تا با مطالعه آن عموم افراد به قوانین مورد نیازشان آگاه شوند بسیار سپاسگزارم. وکیل تلفنی امکان دسترسی به فراد خبره حقوقی را در کوتاه ترین زمان ممکن با هزینه بسیار مناسب فراهم آورده. براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام علیرغم انکه هدف از تاسیس صندوق تامین کمکک حداکثری به آسیب دیدگان لا پوشش حداکثری است اما دیده می شود طبق ماده 17 قانون بیمه اجباری چهار مورد زیر از شمول بیمه ی موضوع این قانون خارج شده اند:1-خسارات وارده به وسیله ی نقلیه به وجود آورنده حادثه و بار ومحمولات آن2-خسارات مستقیم یا غیر مستقیم ناشی از تشعشعات اتمی ورادیو اکتیو3-جریمه یا جزای نقدی4-اثبات قصد زیان دیده در ایراد صدمه به خود مانند خود کشی،اسقاط جنین و نظایر آن و نیز اثبات هر نوع خدعه وتبانی نزد مراجع قضایی.دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی مشاور حقوقی وارائه دهنده انواع خدمات حقوقی کد وکیل29301
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی یکی از موارد بسیار مهم در موضوع تصادفا موضوع خسارت های بدنی ناشی از نداشتن بیمه نامه یا انقضا آن و... می باشد در این موارد چنانچه شخص موجب ورود خسارت به شخصی گردد زیان دیده می تواند دیه خود را از صندوق خسارت های بدنی دریافت نماید واین قانون در حقیقت در جبران عواقب ناگوار نداشتن بیمه نامه و.... ودرجهت حبس زدایی وکمک به زیان دیده ها می باشد .اینجانب فریبرزذوالفقاری آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه هستم
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
دوستان سلام یک نکته خیلی خیلی مهم رو اضافه کنم که باعث اشتباه خیلی از مراجعین عزیز میشه ببینید این صندوق بدیهی ترین خدمتش ،پوشش دهی و جبران خساراتی است که بیمه،،،نمیتواند،،، اون خسارت رو پوشش بده تحت هر عنوانی، پس نکته: زمانی که خسارت وارده به شما تحت پوشش بیمه هست اما سقف پرداخت بیمه کفاف کل خسارت رو نمیده اینجا صندوق کاری برای شما نمیکنه
با سلام و تشکر. معمولا صندوق تامین خسارتهای بدنی به سختی زیر بار مسئولیت پرداخت دیه و خسارات می رود و لذا برای الزام صندوق حتما و حتما لازم است که با استفاده از وکیل دادگستری، جهت طرح دعوا اقدام گردد
بسمه تعالی_با سلام و تحیت،آرزوی سلامتی برای شما،متن خیلی خوبی بود،از زحمات شما تشکر میکنم
هر کدام از ما وقتی حادثه ای برایمان اتفاق می افتد نیاز داریم تا از یک جایی حمایت شویم صندوق تامین می تواند به کمک برساند و یک جورایی مثل بیمه می باشد برای اینکه بدانیم چگونه می توانیم از این صندوق سود ببریم باید راهکار بلد باشیم پس بهتره که از افراد متخصص مشاوره بگیریم نزدیکترین ومن هزینه ترین راه برای اینکار تماس با انجمن وکیل تلفنی هست که با داشتن وکلای مجرب می توانند بهترین راهنمایی را انجام دهند
سلام خدمت تمامی وکلا و مشاورین حقوقی و واحد اداری و کلیه دست اندرکاران موسسه و سایت خوب وکیل تلفنی. بچه های واحد اداری و منشی هاتون بسیار صبور متین و کاربلد هستند. با اینکه میدونم حجم بالایی از تلفن ها را پاسخ میدهند ولی واقعا مشخصه با علاقه و عشق مشغولدبه فعالیت و خدمت رسانی هستند. تعامل صحیح و درست بچه های واحد اداری با وکلا و مشاورینتون نتیجش این سایت خوب با بهره وری بالا و کلی مطالب مفید میباشد که پشت همه اینها یک مدیریت بانظم و مقتدر و تعامل گرا وجود دارد
سلام و خدا قوت مقاله ی بسیار عالی و جامعی بود سپاس از نگارنده ی محترم و تیم زحمتکش موسسه وزین وکیل تلفنی بسیار استفاده کردم از مقاله درج شده امیدوارم بیش از پیش بدرخشید
با سلام خدمت کاربران عزیز.صندوق تامین خسارت های بدنی شاید برای خیل بسیاری از عامه جامعه ناشناخته باشد اما این صندوق برای تامین خسارتهایی تاسیس شد که یا فرد بیمه نامه نداشت یا از طریق بیمه نامه قابل جبران نبود بنابراین صندوق تامین خسارت های بدنی یک نهاد تکمیلی برای جبران ضرر و زیان های خسارتهای بدنی وارده بر اشخاص با شرایط به خصوصی که مفصل آن را در مطالب موسسه آمده است بوجود امد.قبل از هر اقدامی آگاهی و اطلاعات لازم را کسب کنید و بعد اقدامات اجرایی را انجام دهید.
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی